Benodigdheden : 4 eieren
1 pakje vanillesuiker
10 lepels suiker
10 lepels olie
10 lepels ananassap
10 lepels zelfrijzende bloem
1 doos ananas van ½ l
Om dit gerecht te bereiden volg je volgende stappen !
1. Ananas in stukjes snijden.
2. Eieren + suiker + vanillesuiker mengen met een houten lepel.
3. De bloem erbij voegen.
4. Voeg er de 10 lepels olie bij.
5. Het eiwit in sneeuw kloppen en dit er ook bijvoegen.
6. De ananasstukjes erbij voegen.
7. Het ananassap erbij voegen.
8. 30 minuten bakken in een oven van 175°
Eventueel : voor de bovenkant : ananassap laten koken met 1 soeplepel vanillepudding en dit over de taart gieten.
Benodigdheden (voor 3 chocoladesalamis):
100 gr chocolade
75 gr. suiker
75 gr. boter (Planta)
¾ pakje Petit Beurre
1 ei
Om dit gerecht te bereiden volg je correct de werkwijze hieronder !
1. Laat in een grote kookpan de boter smelten.
2. Koekjes breken
3. Chocolade smelten au-bain-marie (kommetje in kom met water laten warmen)
4. Boter toevoegen
5. Suiker toevoegen
6. Ei toevoegen
7. Alles goed dooréén roeren
8. Gebroken koekjes toevoegen
9. Mengsel op aluminiumfolie (3 blaadjes) gooien en worstenvorm geven .
10. Laten koelen (12 uur), ontdoen van de folie en wentelen in bloemsuiker.
Smakelijk !
Was al het gerief netjes af en plaats het terug waar je het gevonden hebt !
Benodigdheden :
3 eieren
3 pakje vanillesuiker
10 lepels zelfrijzende bloem
7 lepels suiker
2 dozen Bosto natuurrijst
Om dit gerecht te bereiden volg je correct de werkwijze hieronder !
1. Doe de zelfrijzende bloem in een kom.
2. Voeg er de twee soorten suikers bij en de eierdooiers.
3. Voeg er de twee dozen roomrijst bij.
4. Meng dit alles door elkaar.
5. Klop het eiwit stijf.
6. Meng het eiwit doorheen de massa.
7. Giet alles in een bakvorm en bak 45 minuten op 175°
Smakelijk!