Inhoud blog
 • Nieuw leven in onze blog
 • Schooljaar goed gestart
 • Bezoek aan Audi Brussel
 • Foto's van vorig schooljaar.
 • Lang geleden maar niet stil gezeten.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  autotechnieken DB Sint-Pieters-Woluwe
  Dit is de blog van 5 en 6AT van het technisch instituut Don Bosco Sint-Pieters-Woluwe
  In deze blog worden de activiteiten en projecten van de afdeling autotechnieken weergegeven. De richting werd in september 2008 nieuw opgestart en is in volle expansie. In de groene rand van onze hoofdstad Brussel, in Sint-Pieters-Woluwe, ligt onze school. Ze is rustig gelegen in een voorname buurt. Vlakbij is de Tervurenlaan, met haar vele ambassades en het schitterende Woluwepark. Ze is gemakkelijk en veilig bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij zijn een Don Boscoschool. Dit betekent dat wij - zoals ook andere Don Boscoscholen doen - heel veel aandacht besteden aan de persoonlijke vorming en opvoeding van jongeren. Wij geloven immers dat school lopen veel meer is dan lessen volgen en een beroep leren. Elke jongere is voor ons een uniek individu met vooral veel mogelijkheden en bekwaamheden.
  17-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studiekeuzebeurs

  In de week voor de krokusvakantie hebben we met onze school deelgenomen aan de studiekeuzebeurs georganiseerd door de VGC.  Deze beurs vond plaats in de Markten in het centrum van Brussel.  Ook onze richting autotechnieken kwam aan bod.  De leerlingen van de lagere school kregen de kans om met een slagmoersleutel een wiel te demonteren en monteren.  Hieronder vind je enkele foto's van op de studiekeuzebeurs.

  17-02-2010 om 00:00 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  10-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praktijklessen tweede trimester
  Op 27 januari stonden we weer paraat in het VDAB-opleidingscentrum.  De volgende 2 weken waren Keny en Younes aan de beurt om in de garage van de VDAB aan het werk te gaan.  Zij hebben de eerste week gewerkt rond vierwieluitlijning, wielen en banden.  De tweede week hebben ze gewerkt rond diagnose stellen met diagnosetoestellen.  Anthony heeft de versnellingsbak voor zijn GIP meegebracht naar de praktijk en is begonnen met deze te demonteren.  Allan heeft de versnellingsbak van de Saab 900 gedemonteerd om de schade erin vast te stellen.  Kevin en Benjamin hebben de cilinderkop van de Saab 9000 gedemonteerd en opgekuist.  Deze moest gevlakt worden.  Iliass heeft de remmen van de Saab 900 gedemonteerd en gemonteerd.  Arnold heeft bij iedereen een handje toegestoken.
  Op 3 februari hadden we onze onderdelen en kon iedereen verder met zijn werk.  Kevin en Stephanie hebben de nieuwe cilinderkop-pakking van de Saab 9000 erop gelegd en de gevlakte cilinderkop gemonteerd.  Benjamin en Mevlut hebben de nieuwe cilinderkoppakking en de cilinderkop van de Ford Fiesta gemonteerd.  Allan heeft de versnellingsbak van de Saab 900 verder gedemonteerd.  Iliass heeft alle onderdelen van de versnellingsbak opgekuist.  Anthony heeft verder gewerkt aan zijn GIP en een handje toegestoken bij Benjamin en Mevlut.  10-02-2010 om 22:06 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begin Tweede trimester

  Met de krokusvakantie in zicht willen we de blog nog eens updaten.  De leerlingen van het zesde zijn ons in het tweede trimester komen vervoegen tijdens de praktijklessen.  Dit is mogelijk omdat we in een nieuwe werkplaats werken.  Namelijk in een werkplaats van de VDAB in Anderlecht.  Deze werkplaats wordt voorlopig alleen door ons gebruikt.  De eerste werkdag (6 januari) hebben we ons gereedschap en materiaal verhuisd en geïnstalleerd.  Met de leerkracht van de VDAB is afgesproken dat elke week twee leerlingen naar zijn werkplaats mogen komen. Ze zullen dan werken met materiaal dat we op school niet ter beschikking hebben. Op 13 januari konden we echt van start gaan.  Kevin en Allan zijn naar de garage van VDAB gegaan en hebben hier gewerkt rond vierwieluitlijning, wielen en banden.  Arnold en Younes zijn begonnen met de demontage van de cilinderkop van de Ford Fiesta.  Stephanie werkte aan de bumpers van de Saab 900.  Benjamin, Mevlut en Iliass werkten aan de remmen, achterbumper, achterlichten van de Ford Fiesta.  Keny en Anthony zijn begonnen met het verwijderen van de versnellingsbak van de Saab 900 nadat ze de V6 zo veel mogelijk in orde gezet hadden.  
  Op 20 januari gingen Kevin en Allan terug naar de garage van de VDAB, waar ze werkten rond diagnose met een diagnosetoestel, storingen opzoeken enz.  Anthony en Iliass verwijderden de versnellingsbak van de Saab 900.  Benjamin en Arnold demonteerden de cilinderkop van de Ford Fiesta en kuisten hem al op.  Keny en Stephanie zijn begonnen met het vervangen van de cilinderkoppakking van een Saab 9000 2.0 16V.  Mevlut heeft het interieur, de airbags en de ruitenwissermotor vooraan van de Ford Fiesta gedemonteerd en gemonteerd.
  Hieronder enkele foto's.   10-02-2010 om 21:36 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  19-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang geleden.
  Het is lang geleden dat de blog bijgewerkt is, maar dit wil zeker niet zeggen dat we stil gezeten hebben.  De leerlingen van 6AT zijn op stage geweest, werken volop aan hun GIP en de eerste examens zitten erop.  Tijdens hun stage zijn de mannen van 6AT een dagje naar school gekomen om van hieruit naar TAE te gaan en daar een bijscholing te volgen ivm 3d-wieluitlijning.  De mannen en de dame van 5AT hebben verder praktijklessen gehad in Etterbeek en hun examens zitten er ondertussen ook op. 

  In afwachting van een ander praktijk- en theorielokaal binnen de school, zijn we gedurende het tweede trimester te gast bij het VDAB-opleidingscentrum in Anderlecht.  Hier hebben we een volledige werkplaats met hefbrug voor ons alleen.  Alle weken gaan er enkele leerlingen naar de werkplaats van de VDAB waar lesgegeven wordt door een instructeur van de VDAB.  Omdat deze werkplaats over de modernste uitrusting beschikt hebben de leerlingen hier de kans om met dit apparatuur te werken.

  Momenteel volgen Kevin en Allan enkele modules beneden in de werkplaats van de VDAB.  Het is te hopen dat ze klaargestoomd geraken voor de gouden sleutelhangerwedstrijd op 26 maart.

  Hieronder enkele foto's van de voorbije maanden (van de stages en het bezoek aan TAE).  19-01-2010 om 00:00 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  30-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOBO 2009
  Dit jaar deed de afdeling AT voor de eerste maal mee aan de TOBO-dagen. Tijdens deze dagen krijgen kinderen van het zesde leerjaar de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende richtingen die men in school onze kan volgen. Bij AT kregen de leerlingen eerst een korte presentatie te zien waarbij de afdeling werd voorgesteld en er foto's getoond werden van de praktijklessen en labo. Daarna moesten ze zich verdelen in groepjes van drie en een werkpak aantrekken. Eens hun werkpak aan kon de strijd beginnen. De leerlingen moesten met hun groepje zo snel mogelijk drie wielen demonteren. De leerlingen van het vijfde jaar moesten dan ook telkens die wielen terug monteren. Als je weet dat er ongeveer 300 leerlingen op bezoek geweest zijn, is snel uitgerekend dat het vijfde ongeveer 100 keer de wielen terug heeft moeten monteren. Hiervoor wil ik hen nog eens bedanken, ook omdat ze donderdag en vrijdag vrijwillig enkele uren langer gebleven zijn. Alle kinderen waren enthousiast dus ik denk dat we van een geslaagde TOBO kunnen spreken.
  30-10-2009 om 00:00 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  29-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Nog foto's van de TOBO-dagen.

  29-10-2009 om 00:00 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  11-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praktijk 7 oktober 2009
  Terwijl 6AT elke woensdag op stage gaat, krijgt 5AT de hele dag praktijk.  Vorige week zijn ze begonnen met wat ze gezien hebben in de lessen theorie om te zetten in de "praktijk".  In verschillende groepjes moesten ze een motor volledig demonteren en terug monteren zodat ze kennis konden maken met de onderdelen die ze tijdens de lessen 'basis motortechniek' al gezien hadden.  Keny die ons nog een laatste woensdag kwam vergezellen in afwachting van zijn nieuwe stageplaats heeft samen met Benjamin een onderhoud gedaan aan een Seat Leon 1600 benzine.


  11-10-2009 om 18:08 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  19-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe aanwinst

  Sinds vrijdag hebben we er een 'nieuwe' wagen bij om aan te werken.  Het gaat om een Saab 900 van 1997.   Deze wagen bezit al buscommunicatie, airbags, abs, geïntegreerd audiosysteem enz.  Met andere woorden, zeer leerrijk voor de leerlingen om hieraan te kunnen werken.   19-09-2009 om 17:55 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werkbezoek aan Saab Jubelmotors Mechelen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op woensdag 16 september zijn we met 6AT een werkbezoek gaan brengen aan Jubelmotors in Mechelen.  De leerlingen kregen zo de kans om eens even mee te werken in een 'echte' garage.  Er stonden 2 wagens op ons te wachten een Saab 900 van 1996 met enkele olielekken waarvan beide oliekeerringen van de krukas moesten vervangen worden.  En een saab 9-3 cabrio van 2002 die een groot onderhoud moest hebben.  Kevin, Allan en Younes hebben de versnellingsbak, koppeling en het vliegwiel van de Saab 900 gedemonteerd, en vervolgens de oliekeerring van de krukas veranderd aan deze zijde.  Keny en Anthony hebben het groot onderhoud gedaan.  Ze moesten de olie, oliefilter, bougies, luchtfilter en interieurfilter vervangen.  Een verslag door een leerling volgt nog.

  19-09-2009 om 17:49 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  06-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek aan autoworld
  Op 3 september zijn we met 5 en 6AT naar autoworld geweest.  Een veslag van een leerling volgt nog.  Hierbij enkele foto's.

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  02-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe schooljaar is daar
  Een nieuw schooljaar, nieuw theorielokaal en meetlabo, een zesde jaar en de eerste leerlingen in AT die gaan afstuderen.  Het belooft een druk schooljaar te worden maar iedereen is er klaar voor.  Hierbij nog wat foto's van vorig schooljaar.

  02-09-2009 om 00:00 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  25-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Pasen naar Francorchamps
  Op 12 april zijn we naar Francorchamps getrokken.  De leerlingen hadden kaarten gekregen met de rapport uitdeling en hadden de kans om mee te rijden met de wagen.  Allan en Kevin zijn op deze uitnodiging ingegaan en zijn op zondagochtend opgepikt door Mr Mannaerts en mezelf.  Ginder aangekomen hebben we de start van de BTCS (Belgian touring car series) gezien en zijn we naar de pits van KS-motorsport getrokken.
  Hier konden we binnen omdat één van de coureurs een kennis is, en mijn oude stagementor en meestergast hier in de ploeg werkt.  Na wat tijd in de pits te hebben doorgebracht zijn we elk onze weg gegaan en hadden we om 17h afgesproken om naar huis te vertrekken.  Graag hadden we Mr Mannaerts nog bedankt om met ons naar ginder te willen rijden.  Allan en Kevin vonden het zeker de moeite, dit is voor herhaling vatbaar.
  Hierbij nog een link naar de site van KS die we eveneens willen bedanken omdat we de pits binnen mochten van een toch wel zeer goed raceteam.
  http://www.ksmotorsport.be/
  Ook nog enkele sfeerfoto's.  25-04-2009 om 00:41 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  11-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praktijk 4 maart 2009

  Het was al even geweten onder de leerlingen dat we een nieuw didactisch snufje gingen bij krijgen.  Op dinsdag is de leerkracht met een kleine bestelwagen naar de invoerder en verdeler van Saab in België gereden en daar stond hij te wachten in het trainingscentrum, een echte V6 diesel die 170 pk's sterk is.  Deze motor wordt gebruikt in zowel de Saab 9-5 als de Renault Espace.  Leuk is dat deze motor een gecombineerde distributie heeft, deze bestaat namelijk uit een tandwieloverbrenging gecombineerd met een riemoverbrenging.  De pallet waarop de motor stond heeft het wel begeven onder het gewicht, maar op woensdag is de motor in zijn geheel in de praktijk aangekomen.  De leerlingen zijn nu voor de projecten in groepjes ingedeeld.  Younes en Keny gaan het remsysteem van de Citroën op een steun plaatsen, en de overige 3, Kevin Allan en Anthony gaan de motor op een steun plaatsen.  De bedoeling is dat alles terug naar behoren werkt.  5AT heeft vandaag enkele individuele opdrachten uitgevoerd en de leerlingen zijn daarna verder gegaan met het ontmantelen van de AX.     11-03-2009 om 01:10 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praktijk 18 februari 2009
  Op 18 februari werd er door 5AT vlijtig doorgewerkt aan zowel individuele opdrachten als groepsprojecten.  Allan die licht gekwetst was mocht geen praktijk doen en heeft dus enkele theoretische zelfstudie-opdrachten gemaakt.  Kevin heeft de portierruit van de AX gedemonteerd en gemonteerd en is daarna begonnen met de motor uit de AX verder te demonteren, vermits Allan al vrij veel voorbereidend werk gedaan had was dit niet zoveel meer.  Daarna heeft hij samen met Younes de voorste schokdempers van de AX gedemonteerd.  Younes had hiervoor een groot onderhoud aan de Fiesta van zijn moeder gedaan.  Anthony heeft de voorste schokdemper onze Fiesta gedemonteerd en gemonteerd.  Daarna is hij verder de binnenkant van de AX beginnen ontmantelen.  Keny heeft de alternator van onze Ford vervangen.  Met andere woorden: 5AT heeft er weer is een lap op gegeven.

  11-03-2009 om 00:51 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praktijk 11 februari 2009
  Op 11 februari is 5AT er met volle overtuiging ingevlogen.  Allan is begonnen met de motor uit de Citroën AX te halen.  Anthony heeft ruitenwissermotoren vervangen van de Ford, remmen van de Citroën en een startmotor gedemonteerd.  Younes heeft de alternator van de Ford vervangen en daarna het interieur van de Citroën al een deel gedemonteerd.  Keny heeft de zetels van de Citroën gedemonteerd en gemonteerd en is dan begonnen met de elektriciteit vooraan van de Citroën te demonteren.  Kevin heeft de schokdemper van de Fiesta vooraan gedemonteerd en gemonteerd, daarna is hij begonnen met het dashboard uit de AX al een deel te demonteren.  Zo zie je dat iederen zijn steentje bijdraagt aan de verschillende projecten die uit de Citroën gerealliseerd  moeten worden.  De foto's zijn van iets mindere kwaliteit maar dit is omdat de leerkracht zijn fototoestel vergeten was en Allan zo vriendelijk geweest is om enkele foto' s met zijn gsm te trekken.

  11-03-2009 om 00:34 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij is er!!!

  Op 4 februari is hij eindelijk aangekomen: onze Citroën AX.  De bedoeling van deze auto is dat 5AT deze wagen gaat ontmantelen.  Daarna gaan ze de motor en het remsysteem op steun bouwen.  Van de elektrische componenten wordt een elektrisch testbord gemaakt om metingen enz op te doen.  Maar eerst voeren de leerlingen van 5AT op de wagen zelf enkele opdrachten uit omdat dit weer eens een ander merk en model is waar ze op kunnen werken en oefenen.  Op 4 februari hebben de leerlingen maar een halve dag gewerkt omdat de leerkracht geveld werd door griep.  Keny heeft onmiddelijk de voorremmen van de Citroën gedemonteerd en gemonteerd.  Allan de voorste schokdemper van de Ford Fiësta, Kevin de ruitenwissermotoren, Younes heeft de gloeikaarsen van de Ford Fiesta van zijn moeder getest en Anthony een distributieriem vervangen en gloeikaarsen getest van een losse motor.  Dit zijn maar enkele opdrachten die de leerlingen uitgevoerd hebben.  11-03-2009 om 00:14 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag van ons bezoek aan het autosalon door Anthony

  Bezoek autosalon

  We zijn maandag 19 januari naar de 87ste editie van het autosalon in Brussel geweest. Niet alle modellen waren aanwezig, maar toch een grote deel zoals: Mercedes, Bmw, Opel, Audi,... We hebben daar 3-4 uur lang vrij kunnen rondlopen, maar we moesten wel een opdracht maken voor de leerkracht. Er waren veel nieuwe modellen aanwezig, zoals de Opel Insinga. Heel mooie auto, echt prachtig. Naast auto’s waren er ook lichte vrachtwagen, brommerfietsen, motorfietsen, scooters en quads. Er was ook een niewe model van brommer met 3 wielen, heel opmerkelijk. Naast dit allemaal waren er ook mooie hostesses aan de standen waarbij je informatie kon vragen, zo heb ik mijn opdracht kunnen maken. Ze gaven ook posters van de auto’s. Helemaal achterin was er een standje van de politie waar ze je in een rondraaiende auto laten zien waarvoor de gordel dient, het was wel leuk om is rond te draaien in een auto alsof je een auto-ongeluk had. Wat ik echt niet leuk vond was de prijs voor het eten, € 2 voor een Fanta is toch veel gevraagd! Anders vond ik het wel een leuke dag, want ik kon veel auto’s van dichterbij bekijken en nieuwe dingen bijleren over milieu, CO²,... En ook omdat we dan geen les hadden ;)

  Anthony

  10-03-2009 om 00:00 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praktijk 28 januari 2009
  Na de leef- en doedagen waren de batterijen weer opgeladen en was iedereen klaar om erin te vliegen. De leerlingen hebben 'in afwachting van ons project Citroën AX' verder gedaan met wat ze bezig waren of enkele dingen herhaald om ze beter onder de knie te krijgen.  Zo hebben enkele leerlingen nog maar eens een band van een velg gedemonteerd, terug gemonteerd en gebalanceerd.  Anthony heeft de alternator verder gemonteerd op de Ford Fiesta, de ruitenwissermotoren zijn gedemonteerd en gemonteerd door enkele leerlingen, Allan heeft de voorste schokdemper gedemonteerd, er zijn gloeikaarsen getest, distributieriemen geplaatst op een losse motor met dieselpomp, starters gedemonteerd en  Kevin heeft een onderhoud gedaan.  Met andere woorden: teveel om op te noemen en er is weer hard gewerkt door 5AT.
  03-02-2009 om 00:00 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstap autosalon op 19 januari

  Op 19 januari hebben we met de klas na de speeltijd tijdens het derde lesuur samen de metro genomen richting Heizel.  Daar aangekomen hebben de leerlingen een vragenlijst gekregen die ze zo goed mogelijk moesten invullen.  De vragen hadden te maken met: milieu, verbruik, biobrandstof, vrachtvervoer.  Om 14h30 hadden we afgesproken om samen te vertrekken.  Na een foto met de dame van Harley davidson zijn we dan met de metro terug richting school gereisd.  Een verslagje volgt nog.

  03-02-2009 om 00:00 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  02-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk!!!
  Eindelijk is hij er: 'onze blog'.  Omdat de leerlingen en de leerkracht regelmatig aangesproken worden met de vraag: "wat doen jullie daar eigenlijk in de praktijk?" hebben we besloten om een blog te maken waarin de leerlingen en/of leerkracht wekelijks een verslagje met foto's plaatsen.  Omdat we het eerste trimester ook al hard gewerkt hebben maar dit teveel is om samen te vatten vind je hieronder enkele foto's van werkzaamheden die de leerlingen gedaan hebben tijdens het eerste trimester.
  Veel lees- en kijkplezier!!!

  02-02-2009 om 00:00 geschreven door atdonboscospw  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)


  Archief per week
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 19/04-25/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 26/10-01/11 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/02-08/02 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs