BRCT
De ploeg van het Waasland met een hart voor amateurwielrennen.
BORN Sport - The official supplier of BRCT
Foto
Foto
BRCT activiteiten
  • Mooi, ik volg en duim voor jullie :-)
  • triatlonwedstrijden
  • Training
  • 09/02
  • 09/02/2013

    Activiteiten van BRCT : trainingen, wedstrijden, ... Hier kan iedereen ook onderling afspreken

    ONZE SPONSORS
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • Nieuwe website BRCT
  • nieuw ontwerp BRCT kleding
  • 31/12/2012 - Gelukkig Nieuwjaar
  • 29/12/2012 - KERSTRIT
  • 08/12/2012 - strandrace MTB Bredene (Gert & Kris)
    Zoeken in blog

    30-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29/04/2012 - Hofstade-Aalst (VWF-E) : Frank Suys
    Wedstrijdverslag Frank Suys via volgende link :

    http://www.bloggen.be/wielrennen50plus/

    weerom een knappe 3e plaats !

    30-04-2012, 11:10 geschreven door BRCT  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29/04/2012 - Herzele (WAOD - A&B-reeks)


    Dave Van Roeyen & Giovanni Van Drom aan de start!

    Giovanni Van Drom aan de kop van het peleton.

    Dave Van Roeyen

    A-reeks
    Deelnemers (58) :  Dave Van Roeyen (37e), Giovanni Van Drom (plat gereden)


    Alex Goossens in de achtervolging op Belgisch Kampioen 2011, Pedro Michiels

    B-reeks
    Deelnemers (34) :  Alex Goossens (12e)


    30-04-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    25-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24/04/2012 - Beveren (WAOD - C reeks)
    PROFICIAT AAN FRANK SUYS
    MET ZIJN 1e OVERWINNING IN 2012 & DE 2e BRCT ZEGE !!!



    Koersverslag van Frank Suys :

    http://www.bloggen.be/wielrennen50plus/




    25-04-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    24-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21/04/2012 - Hyfte, Lochristi (WAOD)


    Niels D'hondt bij de toeristen.

    Frank Suys bij de C-reeks

    aankomst Frank Suys

    aankomst Niels D'hondt

    Toeristen
    Niels, de man.  Voorlopig wil hij precies geen prijs rijden.  Juist op tijd voor de inschrijving en 1 minuut achter de toeristenreeks vertrokken.  Dat betekent natuurlijk direct de vlam in de pijp en zo snel mogelijk naar de eigen reeks rijden.  Met enkele C-koereurs lijkt hem dat nog te lukken ook, maar in de voorlaatste ronde valt de beslissende ontsnapping en daar had Niels geen power meer voor.  Toch sterk gereden makker !
    Deelnemers (24) :  Niels D'hondt (12e)

    C-reeks
    Wedstrijdverslag van Frank Suys :
    http://www.bloggen.be/wielrennen50plus/


    Giovanni Van Drom bij zijn comeback in de A-reeks.

    Gert Smet en Kris Bolssens

    Dave Van Roeyen

    Jonas Pfaff

    Alex Goossens bij de B-reeks

    aankomst Jonas Pfaff (op rechts)

    aankomst Dave Van Roeyen

    A-reeks
    Deelnemers (58) :  Jonas Pfaff (12e), (Gert Smet (18e), Kris Bolssens (24e), Dave Van Roeyen (26e), Giovanni Van Drom (plat gereden)

    B-reeks
    Deelnemers (29) :  Alex Goossens (20e)

    24-04-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    23-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22/04/2012 - Heusden (WAOD - A-reeks & C-reeks)
    Voor het wedstrijdverslag van Frank Suys :
    http://www.bloggen.be/wielrennen50plus/

    Verslag van de A-reeks :
    De koers van de valpartij en de goei benen.
    Daags na Hyfte, Lochristi dacht ik mn benen nog eens te testen op het lastige parcours van Heusden.  Een dubbele viaduct, goed wat wind en snelle polderwegen.  De ideale ingrediënten voor een zware koers.
    Als voorbereiding verorber ik 's middags nog een portie friet met stoofvlees op het BlackRiders Steaks & Stoofvlees festijn, maar de live uitzending van Luik-Bastenaken-Luik laat ik aan me voorbijgaan.  Ik wil zelf gaan afzien op die fiets !
    Zware regenbuien hangen boven Heusden en deden me lang twijfelen om te starten.  Tegen het startuur aan verdwenen de zware regenbuien en dus was de moral goed genoeg om eraan te beginnen.
    In de eerste ronde gebeurde er niks spectaculairs, in de 2e ronde ontsnappen er een 12-tal renners maar de gekende sterke renners zaten nog in het peleton.  Nog even afwachten dus.  Het gat met de koplopers werd toch niet snel groot.
    Tot in de 3e ronde het noodlot toeslaat.  Vanop een 15e plaats op één van de snelle polderwegen, zie ik een 20-tal meter voor mij een fiets in de lucht vliegen.  Remmen was de boodschap en op tijd heb ik de valpartij kunnen vermijden.  Maar daar stond ik dan met mn 2 voeten in het gras.  Stil.  Met goei benen.  Waarom toch?  De goden zullen hun rol hierin spelen zeker.
    Na een ronde rustig verder peddelen en een goeiedag aan een trouwe supporter (zie foto) pik ik terug aan in het in stukken gescheurde peleton om de wedstrijd en trainingsvorm af te werken.
    Pech.  Op naar volgende week...

    Deelnemers (37) :  Dave Van Roeyen (36e)


    trouwe supporter.

    aan de kop van het achtervolgend peleton.



    23-04-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    15-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15/04/2012 - Roborst (WAOD) (Toeristen + A- & C-reeks)
    TOERISTENREEKS
    Eén deelnemer van de ploeg en in goede vorm :  Niels D'hondt.
    Al snel in de wedstrijd liet hij blijken goede benen te hebben voor dit soort parcours.  Onder de impuls van Niels scheurde het deelnemersveld van 25 personen volledig in stukken totdat ze met 6 overbleven.  En zo bleef het tot het ingaan van de laatste ronde.
    Dit zou Niels zijn moment, zijn dag wel eens kunnen worden.
    Groot was onze verbazing dat hij halverwege de laatste ronde niet meer bij de kopgroep zat.  Sterker nog.  Van de groep van 6 waren er nog 2 of 3 overlevenden.  En al snel werd het duidelijk wat er was gebeurd.  Na één van de scherpe bochten is iemand gevallen (sleutelbeenbreek !) en Niels heeft deze rijder niet kunnen ontwijken.  Een valpartij en beschadigd voorwiel was het gevolg.  En weg was zijn kans.
    Niels, jammer makker.  Maar kop op.  Er komen nog zo'n parcours aan en dan kan je terug vol je kans gaan. Succes !

    Niels D'hondt

    Niels aan de kop  tijdens één van de klimmen.

    Niels vooraan de kopgroep.


    A-REEKS
    Verslag Koen Maris :
    Gisteren gevoeld dat de conditie en de benen in orde komen. Met redelijk wat renners waren we gestart. Door de smalle beginkilometers en het te ver naar achter staan bij de start mis ik de ontsnapping met 7 renners die al van bij het begin van de wedstrijd wegglipten. Ik ben op de bredere wegen zeer snel kunnen opschuiven naar de kop van de achtervolgende groep waar ik niet meer uit de eerste 5 weg geweest ben. In iedere ronde zat er een stevige lange helling in waar we de eerste 5 ronden het gat op de kop van de koers gelijk konden houden. In ronde 6 heb ik dan eens alle registers open getrokken op die helling zodat het gat met de kop plots bijna overbrugt was maar veel hulp kreeg ik niet. Mijn groepje was door die versnelling wel uitgedund. Bij de voorlaatste keer lange klim ben ik dan weggereden. Bij het ingaan van de laatste ronde waar er nog 2 anderen waren komen aansluiten zijn we dan voluit in de achtervolging gegaan. Bij de laatste keer lange klim heb ik dan met die 2 anderen in mijn wiel het gat dichtgereden naar de ondertussen tot 4 herleide kopgroep. (tegen die 2 als we net voor de top aansluiting kregen:” wat zeggen we dan, dank u Koen J)De koploper en de 2 renners die waren weggesprongen kon ik niet meer te zien. Sprint dan maar voor de 4de plaats. Het duurde lang voor de sprint werd ingezet ik ben dan maar beginnen versnellen wat niet echt slim was en zo ben ik dan nog overspoeld door koelere kikkers en moet ik tevreden zijn met een 9de plaats. Met de benen van vandaag had ik toch liever in de kopgroep gezeten van bij het begin. Tot de volgende.

    Jammer dat Dries Echelpoels in de A-reeks zo hard tekeer ging, dat een groot deel van de A- en de B-reeks uit wedstrijd zijn genomen wegens te groot tijdsverschil.  Dave Van Roeyen had in de wedstrijd te Buggenhout de dag voor deze, op reserve gereden in de hoop van hier goed te zijn.  Hij werd samen met een grote groep A- en B-renners halverwege uit wedstrijd genomen.

    Koen aan kop bij de achtervolgende groep.

    Dave van Roeyen naast het peleton van de B-reeks



    Aankomst Alex Goossens (B-reeks)

    Aankomst Koen Maris

    Deelnemers :
    Toeristen (25) :  Niels D'hondt (23e)
    A-reeks (42) :  Koen Maris (9e)
    B-reeks (26) :  Alex Goossens (7e)


    15-04-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    13-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/04/2012 - Temse, Velle (TTC - toeristen)
    Verslag van Frank Suys terug te vinden op :
    http://www.bloggen.be/wielrennen50plus/

    Na onze eerste overwinning van vorige week was het vol spanning afwachten wat de wedstrijd zou geven.  Koen Van Laere stond niet aan de start wegens een liesblessure.  Een beetje rusten kan nooit geen kwaad!

    Na de eerste ronden achter de wagen van de organisatie, werd het al snel duidelijk dat er geen ontsnappingen zouden komen die lang zouden dragen.  Bij de afdaling van de viaduct naar de aankomstlijn wordt de snelheid altijd hoog opgetrokken.  Wegblijven wordt dan wel erg moeilijk.
    Alhoewel bij het ingaan van de laatste ronde Freddy Van Camp nog met 3 man (Lieven Van de Perre, Dirk Bryssincx, ?) kon weggeraken met een 80 meter voorsprong.  Maar zij werden aan de voet van de laatste viaduct teruggehaald door het peleton.  Er was niet genoeg samenwerking, zo bleek.
    En dus lag een massaspurt in de lijn van de verwachtingen.  Niels D'hondt kwam te snel op kop bij het oversteken van de laatste viaduct.  Hij nam enkele tientallen meters maar werd opgeslorpt door het aanstormende peleton.
    Man in vorm Dirk Vermincksel en Frank Suys (altijd wel te vinden voor een sprint) hadden zich de ganse wedstrijd goed kunnen wegsteken en kwamen sterk opzetten in de laatste 100 meters.
    Jammer genoeg kwamen zij iets te kort voor de echt mooie ereplaatsen, maar met een 6e plaats voor Frank en een 9e plaats voor Dirk, kunnen we dik tevreden zijn.  Proficiat mannen !

    Deelnemers : 
    Frank Suys (6e); Dirk Vermincksel (9e); Jan Heyrman (29e); Niels D'hondt (31e); Patrick De Beule (46e); Freddy Van Camp (53e)

    link op YouTube :  http://youtu.be/bEYrM7wyDnA


    Koen Van Laere, man in vorm, maar licht geblesseerd !

    Frank Suys (nr 22) :  een mooie 6e plaats !

    Freddy Van Camp (3e rechts), Dirk Vermincksel (4e) en Jan Heyrman (5e)

    Freddy Van Camp en Niels D'hondt in een ontsnappingspoging met 2.

    Niels D'hondt opnieuw mee met een ontsnapping met Steven Van den Haute.

    Freddy Van Camp en Jan Heyrman

    Aankomst :  Frank Suys (in het geel, 6e) en Dirk Vermincksel 9e !

    13-04-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    08-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08/04/2012 - Oosteeklo (WAOD - A reeks) Dave Van Roeyen
    de koers van den 53x11

    Pech vandaag.  Superbenen en dan laten die versnellingen het afweten!  Dan maar een keuze gemaakt tussen afzien als de beesten op die 53x11 of stoppen.  De keuze was rap gemaakt.  Doorrijden en er het beste van maken.  Uiteindelijk in de 2 laatste ronden nog geprobeerd om weg te geraken uit het peleton, maar dat was met de straffe wind en het optrekken na elke bocht op die zware versnelling iets te moeilijk.  Massasprint dus.

    Deelnemers :  Dave Van Roeyen (20e)





    08-04-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08/04/2012 - Oosteeklo (WAOD - C reeks) Frank Suys
    volg de link voor Frank Suys zijn wedstrijdverslag van Oosteeklo :

    http://www.bloggen.be/wielrennen50plus/





    08-04-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    07-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07/04/2012 - Westkerke (WAOD : A+B)

    Dave Van Roeyen :
    Zaterdagnamiddag 7 april.  Een forse én koude wind heerst er in de polder van Westkerke.  De A- en B-reeks starten samen wegens de kleine opkomst voor de B-reeks.  De eerste 2 ronden waren een zeer zenuwachtig gedoe.  Tot 2 maal ben ik in de fout gegaan en dat heeft me veel plaatsen gekost, zodat ik in het allerlaatste groepje achter het peleton ben beland.  Het peleton reed razendsnel weg en bij ons groepje van 6 was te weinig mankracht om het verschil naar het peleton terug dicht te rijden.  En dan voel je dat je de koers niet zal kunnen uitrijden.  Wat ook gebeurde.  Rond halverwege koers was onze wedstrijd ten einde en sprintte ik uit frustratie én voor mijn vertrouwen wat op te krikken naar een 'eerste' plaats voor het groepje van de achtervolgers.  Een kleine troost, maar wel goed voor het kopke.  Morgen in Oosteeklo een nieuwe kans.

    Alex Goossens :
    Alex was mooi mee in het peleton dat op zich ook snel in flarden werd gereden.  Met 1 toer minder dan officieel was voorzien, sprintte Alex zich naar een mooie 3e plaats in de B-reeks achter winnaar Franky Van Oyen en Didier Delanoie.



    Alex Goossens

    aankomst Alex Goossens met een 3e plaats in de B-reeks

    familiekiekje !


    Dave Van Roeyen :  trekken en sleuren, maar geen meter dichter op het peleton komen...  integendeel




    sprint voor het 'goed gevoel' met een groepje van 6



    07-04-2012, 19:58 geschreven door BRCT  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07/04/2012 - Bellem (LFT-c) Frank Suys
    volg de link voor Frank Suys zijn wedstrijdverslag van gisteren in Bellem :

    http://www.bloggen.be/wielrennen50plus/

    07-04-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    06-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05/04/2012 - 1e TTC koers te Meerdonk (toeristen)
    PROFICIAT AAN KOEN VAN LAERE
    MET ZIJN 1e OVERWINNING & DE EERSTE BRCT ZEGE !!!


    Donderdagavond in Meerdonk. Een frisse avond en met wolken overtrokken hemel gaf het startschot om 19h voor 17 ronden. De eerste 4 ronden werden achter de wedstrijdwagen afgelegd.
    Bij het ingaan van de 5e ronde, werd er meteen door enkelingen geprobeerd om weg te geraken. Het parcours dient zich echter niet voor eenzame ontsnappingen!
    Op 6 ronden van het einde springen een 10-tal renners weg. Waaronder onze renner Koen Van Laere. Voor de rest : Bram Vermeulen, Peter Dierks, Lieven Van de Perre, Guido Spanoghe, Eli Baert, Kevin van Put, Thomas Neyt, Dimitri Van Puyvelde.
    Al snel blijkt dat dit 10-tal het goed kan vinden en de voorsprong loopt al snel uit en per ronde nemen ze ongeveer 5 seconden.
    Koen Van laere gaf een goede indruk en heeft dit duidelijk laten zien.
    In de laatste ronde juist voor de laatste bocht naar de finish speelde hij alles of niets en ging vol aan zodat hij als eerste de bocht inging om daarna die positie niet meer af te geven. Met iets meer dan een fietslengte voorsprong aan de aankomstlijn was hij de duidelijke winnaar.

    Deelnemers : Koen Van Laere (1e), Freddy van camp (15e), Kurt Van Raemdonck (21e), Dirk Vermincksel (31e), Niels d'hondt (36e), Patrick de Beule (53e), Frank Suys (60e)

    link op YouTube :   http://youtu.be/lvg2alcBkts

    Overwinning Koen Van Laere

    Interview Koen Van Laere

    Kurt Van Raemdonck & Freddy Van Camp

    Niels d'hondt & Patrick De Beule


    Dirk Vermincksel

    Frank Suys

    Kurt Van Raemdonck & Koen Van Laere

    Freddy Van Camp & Patrick De Beule

    Kopgroep met Koen Van Laere aan de leiding

    06-04-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    03-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassement VWF - E-reeks : Dirk Vermincksel & Frank Suys
    In het klassement van de VWF voor de E-reeks staan 2 renners van ons team binnen de eerste 20 gerangschikt.
    Dirk Vermincksel staat op een mooie 10e plaats, Frank Suys op een 16e plaats.

    Veel succes verder mannen ...
    plaats
    Naam
    totaal
    1
    RUDY VAN DE VELDE
    1053
    2
    ROGER SCHOUPPE
    1046
    3
    PAUL CASTELEYN
    999
    4
    PATRICK CONVENTS
    995
    5
    LUC VAN MOL
    993
    6
    ALAIN DE SCHEPPER
    991
    7
    JEAN PIERRE CLAEYS
    981
    8
    JUAN STEEMAN
    973
    9
    JOS MAES
    972
    10
    DIRK VERMINCKSEL
    967
    11
    FRANK DE PELSMAEKER
    947
    12
    ANTOINE DE CABOTER
    927
    13
    ERWIN PUTTEMANS
    915
    14
    JEAN CLAUDE THELIS
    906
    15
    JOOST PIETERS
    875
    16
    FRANK SUYS
    858
    17
    BENNY D'HAESE
    839
    18
    ROLAND MERSSEMAN
    809
    19
    DANNY PARIDAENS
    808
    20
    ERIC DEPOUILLE
    806



    03-04-2012, 13:42 geschreven door BRCT  
    02-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31/03/2012 - Beveren (WAOD) : Toeristen / C- & A-reeks
    Onder koude en winderige omstandigheden zijn er afgelopen zaterdag toch weer enkele moedigen onder ons gestart in Beveren.

    Over het verloop van Frank Suys zijn koers in de C-reeks :
    http://www.bloggen.be/wielrennen50plus/
    Deelnemers :  Frank Suys (9e)

    Bij de toeristenreeks was de scheiding snel gemaakt door 3 man.  Wim De Wael van de C-reeks vond hier snel aansluiting en de kopgroep kon het blijkbaar goed vinden.  Zij gingen dan ook samen naar de finish.
    Bij het ingaan van de laatste ronde kon Freddy Van Camp nog een gat slaan met het peleton wat het een mooie 4e plaats opleverde.  Niels en Koen sprintten mee in de kop van het peleton.
    Deelnemers :  Freddy Van Camp (4e), Niels Dhondt (7e), Koen Van Laere (8e), Patrick De Beule (35e), Kurt Van Raemdonck (materiaalpech)

    In de A-reeks werd vanaf het begin stevig doorgereden.  Een mooie kopgroep van een 12-tal personen waaronder Koen Maris geraakten al snel weg.  Rond halverwege koers kwam bij deze kopgroep nog een 10-tal personen aansluiten.  In het peleton werd er afgezien en elke ronde moesten er renners opgeven wegens de moeilijke weersomstandigheden.  Ja, het was een zware koers.
    Deelnemers :  Koen Maris (23e), Jonas Pfaff (28e), Gert Smet (34e), Dave Van Roeyen (35e), Kris Bolsens (42e)

    Bij de B-reeks was er snel een kopgroep van 6 weg die op korte tijd een mooie kloof wisten te maken.  Het peleton werd iets over halverwege uit koers genomen.  Alex Goossens won de peletonsprint.
    Deelnemers :  Alex Goossens (7e)





















    02-04-2012, 13:13 geschreven door BRCT  
    01-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgian Cycling Selection
    BRCT is nu ook als team gekend bij het BCS, Belgian Cycling Selection.

    http://www.belgiancyclingselection.be/teams.html

    bedankt voor de moeite Frank...

    01-04-2012, 20:00 geschreven door BRCT  
    26-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24/03/2012 - Red Bull Muur Challenge (Michael Apers)

    Red Bull De Muur

    Zaterdag 24 maart

    Red Bull De muur, een evenement van 300m sprint op de Muur van Geraardsbergen.

    Een zonnige dag en een zware uitdaging bood zich aan voor 121 deelnemers. Bij de inschrijving bleek al snel dat ik de jongste was van allen en dat er ook een internationaal gezelschap aan de start stond.

    Het evenement begon met de vrije training. Even de benen testen, even vlammen op het stuk van 22% en dan uitbollen tot de top, dit 4 keer doen was voldoende. Na deze vrije training kregen we in de briefing te horen dat de 48 snelste tijden van de 2 kwalificatie runs door gingen naar de 1/8ste finales . In mijn eerste kwalificatie run reed ik een tijd van 41.81sec. Dit was goed voor een voorlopige 16de tijd. De tweede run was iets minder goed met een tijd van 42.34sec .Uiteindelijk ging ik door met de 17de tijd naar de 1/8ste finales . Deze finale ronden werden gereden met 6 deelnemers per run. Omdat ik de 17de tijd had zat ik in dezelfde run als de 1 ste en moest ik uiterst rechts starten. Dit leek een nadeel te zijn omdat we met 6 in een smalle trechter moesten , maar wie goed start langs de buitenkant kan de anderen afsnijden. Dat was dan ook wat ik deed , zo kon ik me in de 1/8ste finale plaatsen  als 2de uit mijn reeks met de 5de tijd van de 1/8ste finales : 40.55sec.  De 1/4de finales waren veel spannender. Mijn start was redelijk maar ik reed met iemand naast me op gelijke hoogte richting 1ste bocht . Ik zat aan de buitenkant dus ik riskeerde met deze hoge snelheid weg te driften en zo mijn goede positie kwijt te raken. Ik liet die mens voor en ik begon als 3de aan het steilste stuk van de beklimming. Daar kwam me nog iemand voorbij gereden, dus ik zat in een verloren positie om me te plaatsen aangezien de eerste 3 telkens doorgaan. Op het einde van het steilste stuk zag ik dat ik veel sneller was dan de deelnemer die op dat moment 3de reed, dus ik probeerde hem te passeren. Hij gaf me echter een kwak waardoor ik me zo kwaad maakte dat ik alleen nog maar rapper begon te rijden om hem op zijn plaats te zetten. In de laatste bocht, met de kapel in ’ t zicht, begon ik de sprint met 3 lengtes achter maar, met een supersprint kon ik hem nog remonteren met een half wiel voor ( mijn tijd  40.98 sec  , de tijd van de 4de 40.99 sec ). Ik stond in de halve finale en dat was ver boven mijn doel dat ik vooraf had gesteld. De halve finale was spijtig genoeg het eindstation voor mij. Ik moest duidelijk mijn meerdere erkennen in de eerste 3 en toen de 4de mij ook nog voorbij reed  heb ik me laten bollen tot de aankomst en zo kwam zelfs de 5de me ook nog voorbij maar dat maakte niet veel meer uit want de wedstrijd was gedaan.

    De uiteindelijke verdiende  winnaar was een Nederlander ( een lid van de Nederlandse Mountainbike ploeg ) die de klim in 34 sec reed.

    Al bij al had ik een leuke dag waarbij ik toch ruim tevreden was met mijn prestatie. Ik merkte dat ik wel voldoende snelheid had, maar toch wat macht te kort schiet. Ik weet waaraan ik kan werken, …

    Michael





















    26-03-2012, 21:29 geschreven door BRCT  
    25-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25/03/2012 - 1e Flanderscup MTB Bambrugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Zondag 25 maart 2012 :  Eerste Flanderscup MTB Bambrugge
    Na mn goede wedstrijd van 14 dagen geleden en nog wa extra hoogte meters in Houffalize ging ik met zelfvertrouwen naar Bambrugge.  Ken het parkoer en is niet supertechnisch, maar heeft wel wat hoogtemeters.  Met 53 aan de start meteen super weg, maar kan de eerste niet volgen.  Dit is toch nog een ander niveau.  Dan maar eigen tempo zoeken en dat lukt.  Ik eindig op een 9e plaats.  Tevreden, want er zat niet meer in.  Je kan je hier niet verstoppen he het is ieder voor zich.
    grt Geert VL


    25-03-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24/03/2012 - Zandvoorde(WAOD) - C-reeks
    het verslag van Frank Suys kan je terugvinden op volgende link :

    http://www.bloggen.be/wielrennen50plus/

    25-03-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    22-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRCT - CLUBKLEDING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Preview van de clubkleding.

    De kleding is donderdag 3 mei afgehaald bij Vermarc en wordt uitgedeeld aan alle renners !

    22-03-2012, 00:00 geschreven door BRCT  
    21-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Apers neemt deel aan de Red Bull Muur Challenge op 24/03/2012
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Michael Apers is geselecteerd voor de Red Bull Muur Challenge van 24/03/2012.

    Komende zaterdag gaat hij zich op de Muur van Geraardsbergen meten over een afstand van 300 meter.

    We wensen hem veel succes toe !


    21-03-2012, 09:10 geschreven door BRCT  
    Interessante links
  • XanTrans - Voor al Uw transport..
  • LINKS - ATLETEN BRCT
  • Frank Suys - Mister 100
  • Benny Lyssens - Triatleet
  • Koen maris - duathlon
  • Powerkoen
  • Koen Maris
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    ANDERE LINKS
  • WAOD
  • WTC De Duvelisten
  • Polderrenners
  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Overwinningen & podiumplaatsen in 2012
    Overwinningen
    34.  27/10/2012
    Alex Goossens
    WAOD klassement
    33.  21/10/2012
    Frank Suys
    32.  13/10/2012
    Dirk Vermincksel
    VWF klassement
    31.  16/10/2012
    Frank Suys
    30.  13/10/2012
    Frank Suys
    29.  16/09/2012
    Frank Suys
    28.  07/09/2012
    Jan Heyrman
    27.  01/09/2012
    Frank Suys
    26.  30/08/2012
    Frank Suys
    25.  18/08/2012
    Frank Suys
    24.  10/08/2012
    Jan Heyrman
    23.  09/08/2012
    Frank Suys  TTC
    Waaslands Kampioen
    22.  03/08/2012
    Frank Suys
    21.  29/07/2012
    Frank Suys
    20.  22/07/2012
    Frank Suys
    19.  14/07/2012
    Frank Suys
    18.  9/07/2012
    Frank Suys
    17.  8/07/2012
    Frank Suys
    16.  1/07/2012
    Niels D'hondt
    15.  1/07/2012
    Jan Heyrman
    14. 23/06/2012
    Frank Suys
    Belgisch Kampioen
    13.  17/06/2012
    Frank Suys
    12.   12/06/2012
    Dirk Vermincksel
    11.   12/06/2012
    Koen Maris
    10. 02/06/2012
    Niels D'hondt
     9. 02/06/2012
    Frank Suys
     8. 27/05/2012
    Frank Suys
     7. 19/05/2012
    Alex Goossens
     6. 17/05/2012
    Frank Suys
     5. 17/05/2012
    Jonas Pfaff
     4. 13/05/2012
    Frank Suys
     3. 12/05/2012
    Frank Suys
     2. 24/04/2012
    Frank Suys
     1. 05/04/2012
    Koen Van Laere


    Podiumplaatsen (45)
    14/10/2012
    Frank Suys
    2e  (Lochristi - WAOD)
    07/10/2012
    Frank Suys
    2e  (WAOD - Merelbeke)
    06/10/2012
    Geert Van Landeghem
    2e  (As, Beringen - MTB)
    06/10/2012
    Frank Suys
    3e  (Breendonk- VWF)
    VWF Kampioenschap
    30/09/2012
    Frank Suys
    3e  (Westrozebeke - OVWF)
    22/09/2012
    Niels D'hondt
    3e  (Bornem - TTC)
    20/09/2012
    Frank Suys
    2e  (Landegem - WAOD)
    15/09/2012
    Freddy Van Camp
    3e  (Meerdonk - TTC)
    15/09/2012
    Jan Heyrman
    2e  (Meerdonk - TTC)
    15/09/2012
    Dave Van Roeyen
    2e  (Oekene - WAOD)
    Belgisch Kampioenschap
    09/09/2012
    Frank Suys
    3e  (Bornem)
    08/09/2012
    Frank Suys
    2e  (Bornem)
    06/09/2012
    Niels D'hondt
    3e  (Nieuwkerken - TTC)
    29/08/2012
    Frank Suys
    3e  (Kalfort - PK)
    26/08/2012
    Frank Suys
    2e  (Hamme - WAOD)
    25/08/2012
    Frank Suys
    3e  (Markegem - LFT)
    19/08/2012
    Benny Lyssens
    2e  (triatlon Vichy)
    20/08/2012
    Jan Heyrman
    3e  (TTC - Haasdonk)
    18/08/2012
    Koen Maris
    3e (WAOD - Sombeke)
    10/08/2012
    Gert Smet
    3e (WAOD - Velle)
    09/08/2012
    Niels D'hondt
    2e (TTC - Waaslands 
    Kampioenschap)
    28/07/2012
    Alex Goossens
    2e (VWF - Hengstdijk, NL)
    18/07/2012
    Alex Goossens
    2e (WAOD - Laarne)
    15/07/2012
    Alex Goossens
    2e (Open BK - Vrasene)
    14/07/2012
    Alex Goossens
    2e (WAOD - Laarne)
    8/07/2012
    Freddy Van Camp
    2e (WAOD - Sinaai)
    5/07/2012
    Frank Suys
    3e (Vrasene)
    25/06/2012
    Frank Suys
    3e (WAOD - Lochristi)
    24/06/2012
    Alex Goossens
    3e (WAOD - BK - Lommel)
    24/06/2012
    Dave Van Roeyen
    3e (WAOD - Lommel)
    23/06/2012
    Niels D'hondt
    3e (WAOD - Roborst)
    10/06/2012
    Frank Suys
    2e (TTC - Kampioenschap v Vlaanderen)
    02/06/2012
    Koen Maris
    3e (individuele tijdrit - Slypskapelle)
    31/05/2012
    Frank Suys
    3e (TTC - Prosperpolder)
    29/05/2012
    Alex Goossens
    2e (WAOD - Ijzendijke, NL)
    20/05/2012
    Alex Goossens
    2e (WAOD - Ruiselede)
    17/05/2012
    Freddy Van Camp
    2e  (Kampioenschap v Zwijndrecht, +45)
    06/05/2012
    Niels D'hondt
    2e (Belgisch Kampioenschap Toeristen te Wijgmaal)
    06/05/2012
    Frank Suys
    2e (WAOD - Nevele)
    05/05/2012
    Freddy Van Camp
    2e (WAOD - Sinaai, 1000 Appels)
    05/05/2012
    Niels D'hondt
    3e (WAOD - Sinaai, 1000 Appels)
    30/04/2012
    Alex Goossens
    3e  (WAOD - Gavere)
    29/04/2012
    Frank Suys
    3e (VWF - Hofstade)
    07/04/2012
    Alex Goossens
    3e (WAOD - Westkerke)
    18/03/2012
    Alex Goossens
    3e (WAOD - Zwijndrecht - B-reeks)
    Archief per week
  • 04/03-10/03 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 30/01-05/02 2012

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs