onze nieuwe bundel gaat over fruitsap en dat je in je leven een evenwicht vindt tussen gezond en ongezond. dus daarom stuur ik jullie deze info over wat gezond is en ongezond de fruitsap die wij maken is gezond en met vers fruit dus niet zoals je in de winkel vindt.
Wie 's morgens geen haast heeft, kan beter een sinaasappel pellen dan
uitpersen. Omdat je dan alle vezels opeet en niet de helft in de
sapcentrifuge laat zitten. Omdat de vrucht, mede daardoor, sneller
verzadigt dan het glas sap. En omdat voor een glas sap vaak meer
sinaasappels nodig zijn, waardoor je veel suiker binnen krijgt.
De suiker uit het sap komt in luttele seconden in de maag en bereikt
heel snel het bloed. Dat leidt tot een piek aan insuline, de stof die de
suikerspiegel in het bloed verlaagt, legt Seidell uit. Eet je de
vrucht, dan wordt de suiker geleidelijk aan opgenomen en dat is
gezonder. Dat is geen reden om het dagelijks glas verse sinaasappelsap
af te schaffen.
beste bloggers in dit bericht geef ik voordelen van fruitsap en haar invloed op een goede dag. Ik zal 5 voordelen op noemen:
1.Gun jezelf elke dag een zalige start met een uitgebreid ontbijt.
Een glas fruitsap + een melkproduct + brood + ontbijtgranen: het ideale
recept om je dag te beginnen met de nodige mineralen, vitaminen,
calcium en energie!
2.Citroenen bevatten een flinke dosis vitamine C. Ze hebben een
verkwikkende werking en zijn de ideale partner om je dag met een goed
humeur te beginnen