Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    05-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ecocheques
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Betaal je reis met Ecocheques bij Thomas Cook Travel Shop

     

     

     

    Wie begin dit jaar Sodexo Ecocheques ontving kan er voortaan reizen in elke Thomas Cook Travel Shop mee betalen. Met de Ecocheques betaal je niet alleen treinticketten, maar ook de bijhorende accommodatie.


    Begin dit jaar ontvingen heel wat Belgen Ecocheques van hun werkgever. Nog steeds is het voor velen een mysterie wat zij met deze Ecocheques kunnen aanvangen, behalve spaarlampen en –douchekoppen kopen. De 86 Belgische Thomas Cook Travel Shops hebben het ultieme antwoord op deze vraag: je kan er simpelweg mee op reis! Met de Sodexo Ecocheques kan je voortaan in elke Belgische Thomas Cook Travel Shop een Eurostar, Thalys, TGV of andere treinticket kopen.


    Dit is bovendien niet alles! Naast de aankoop van het treinticket, kan je in elke Thomas Cook Travel Shop ook de andere kosten van jouw vakantie betalen met Ecocheques. Boek je met andere woorden een citytrip naar Parijs, en reis je per Thalys, dan kan je je volledige vakantie met Ecocheques betalen.


    Had je iets anders in gedachte dan een citytrip met de trein, dan ben je bij elke Thomas Cook Travel Shop nog steeds aan het goede adres. Op de website www.eco-label.com onder de rubriek Tourist Accomodation vind je een lijst met zo’n 400 accommodaties met een ecolabel, die je eveneens met de Sodexo Ecocheque bij je Thomas Cook Travel Shop kunt boeken. Accommodaties krijgen dit ecolabel nadat zij aangetoond hebben dat zij ecologisch verantwoord hun accommodaties uitbaten. Wie later dit jaar (opnieuw) Sodexo Ecocheques van zijn werkgever ontvangt, is uiteraard ook dan welkom in de 86 Belgische Thomas Cook Travel Shops. Het aanbod is uitsluitend geldig voor de Sodexo Ecocheques en dus niet voor de Accor Ecocheques. RVH.

    www.thomascooktravelshop.be

    05-03-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CityJet

    CityJet  lanceert nieuw Premium Economy-product

     

     

     

    CityJet introduceert  een nieuw premium economy-product, dat de huidige business class vervangt. Dit  nieuwe dienstenpakket wordt gelanceerd onder de naam  CityPlus.

    Met CityPlus richt CityJet zich op zakenreizigers,  die regelmatig het vliegtuig nemen en die veel belang hechten aan  prijs-kwaliteit, flexibiliteit en een voorkeursbehandeling vanaf het moment van  de reservatie tot de landing.

    Met de introductie van het nieuwe  premium-product stelt CityJet ook een nieuwe tweeledige prijsstructuur voor:  CityPlus, een tarief dat volledig flexibel is, en CityValue, een traditioneel economy class-product met terugbetaalbare en niet-terugbetaalbare  tariefopties.

     

    Het CityPlus-aanbod omvat: Bij de reservatie volledig flexibele tarieven, gehele       terugbetaling bij annulering of afwezigheid, naamswijzigingen zijn gratis, 2 stuks       handbagage en gratis vervoer van golfmateriaal, meer Flying Blue-getrouwheidspunten (1000 Flying Blue punten per sector op binnenlandse UK-routes en 1500 per sector op internationale lijnen. Ook Elite Bonus punten zijn van toepassing).

    In de luchthaven: een aparte check-in, fast track veiligheidscontrole waar mogelijk, een    voorkeursbehandeling bij het inschepen, toegang tot de lounge op de luchthavens van Amsterdam, Antwerpen, Edinburgh, Luxemburg, Milaan-Linate en Parijs-Orly.

    Aan boord: een zetel vooraan in het vliegtuig, een gratis welkomstdrankje en een maaltijd,     een ruime keuze aan dagbladen en een kleine attentie. RVH.

    www.cityjet.com

     

    05-03-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier nieuwe Afrika bestemmingen

    Brussels Airlines lanceert vier nieuwe Afrika bestemmingen

    Accra, Cotonou, Ouagadougou en Lomé met bijkomende Airbus A 330 /

    110 extra personeelsleden

     

     

     

    Brussels Airlines lanceert begin juli vier nieuwe Afrika bestemmingen. Accra (Ghana), Cotonou (Benin), Ouagadougou (Burkina Faso) en Lome (Togo) zullen meermaals per week met een bijkomende Brussels Airlines Airbus A 330 verbonden worden met Brussels Airport. Ook de bestaande frequenties naar Abidjan (Ivoorkust) worden verhoogd. Dankzij deze expansie werft Brussels Airlines 110 bijkomende personeelsleden aan.

     

    De vier nieuwe bestemmingen situeren zich in West-Afrika en ontbraken totnogtoe in het uitgebreide Brussels Airlines Afrika netwerk en in het vluchtaanbod van Brussels Airport. Brussels Airlines richt zich met dit nieuwe vluchtaanbod zowel op de etnische markt als op business reizigers, diplomatiek reisverkeer als toeristen. De vluchten naar deze nieuwe bestemmingen zullen uitgevoerd worden met een bijkomende Airbus A 330-300 die eerstdaags lange afstandsvloot vervoegt. De eerste vluchten zijn voorzien in de eerste week van juli.

     

    Om deze Afriak expansie mogelijk te maken werft Brussels Airlines momenteel 110 werknemers aan. Er moeten vacatures ingevuld worden voor 12 piloten en 50 kabine

    personeelsleden. Ook op de luchthaven en in enkele ondersteunende diensten leidt deze groei tot een tiental extra aanwervingen. In de nieuwe Afrikaanse stations creëert Brussels Airlines werkgelegenheid voor een veertigtal nieuwe collega’s. Indirect kunnen er bij onderleveranciers (luchthavens, luchthaven handling, catering, security…) nog eens tientallen bijkomende personeelsleden aan de slag. RVH.

    www.brusselsairlines.com 

     

     





    05-03-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    04-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citytrips

    Jaarbrochure bij Thomas Cook Citytrips

    Thomas Cook Citytrips pakt voor het eerst uit met een jaarbrochure, bestaande uit een kleurenbrochure en een bijhorende aparte prijzenbijlage.

     

               

     

     

    De kleurenbrochure Thomas Cook Citytrips is geldig voor afreizen van april 2010 tot april 2011. De prijzen worden gebundeld in een aparte prijzenbijlage die 4 keer per jaar zal verschijnen. Op deze manier kan Thomas Cook Citytrips sneller en flexibeler inspelen op prijsevoluties.

     

    Er worden 42 bestemmingen aangeboden waaronder toppers zoals Londen, Parijs, Barcelona en Istanbul. Nieuw in het aanbod is New York, met 14 hotels in brochure. Napels en Malta zijn terug van weggeweest.

     

    Bij Thomas Cook Citytrips zijn de hotelprijzen in 99% van de gevallen op basis van kamer met ontbijt. Indien dit niet het geval is staat dit duidelijk vermeld.

     

    De Xplore the city pakketten, die al een tijdje deel uitmaken van het aanbod van Thomas Cook hebben een nieuwe invalshoek gekregen. Door één van deze pakketten te boeken ontdek je minder gekende en originele excursies uit het aanbod van die stad. Een Xplore the city pakket omvat altijd hotelovernachtingen en transport, aangevuld met tal van kortingvouchers en een originele, minder gekende excursie. Laat je verrassen en verruim je horizon.

     

    Het aanbod excursies in de verschillende steden werd fors uitgebreid zodat je weer iets nieuws kan beleven in je favoriete stad.

    GPS wandelingen: Verken de stad op je eigen tempo. Je pikt de GPS op aan het bureau voor toerisme en je kunt ze 2 dagen lang gebruiken. Ideaal om ook verborgen rijkdommen van de stad te ontdekken. Voor Parijs zijn er alvast 29 wandelingen beschikbaar, naast bespreking van 180 monumenten en 70 restaurants.

    www.thomascook.be – www.thomascookairlines.com      





    04-03-2010 om 18:34 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vision toaster

    Vision toaster

     

     

     

     

     

    Robot Coupe, een Frans bedrijf met wortels in de Bourgogne, is bijna 40 jaar geleden opgericht met de uitvinding van de foodprocessor, die de restaurant- en cateringwereld op zijn kop zette.

    Het zusterbedrijf Magimix creëert gelijklopende apparatuur voor thuisgebruik, waardoor men ook in de huiselijke keuken met erg degelijke toestellen aan de slag kan. De nieuwste creatie van Magimix is de Vision Toaster, een doorzichtige toaster die bijzonder gebruiksvriendelijk is.

    Merkwaardig aan dit toestel zijn de extra brede en hoge sleuven waardoor alle broodsoorten met inbegrip van stokbrood kunnen worden geroosterd. Het toestel beschikt eveneens over een opwarmfunctie en een ontdooifunctie. RVH







    04-03-2010 om 18:17 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wallonie in Vlaanderen

    Zevende editie van de vakantiebeurs « Wallonië in Vlaanderen »

     

     

     

    Op 13 en 14 maart komt Wallonië opnieuw naar Vlaanderen. Tijdens een volledig weekend verzamelen meer dan 60 exposanten uit gans Wallonië in de Beurshalle van Brugge om Wallonië te promoten als toeristische bestemming. De beurs is een gezamelijk initiatief van Idee Productions en het Office de Promotion du Tourisme Wallonie-Bruxelles (OPT) en trekt jaarlijks zo’n 20 000 individuele bezoekers.

     

    De bezoekers van de beurs ontdekken er Wallonië in al haar facetten, maar leren haar bovenal appreciëren als een ideale bestemming voor een dichtbijvakantie. Naast heel wat randanimatie vind je er meer dan 60 exposanten uit alle toeristische sectoren van het Waalse landsgedeelte. Zowel de Oostkantons als de provincies Namen, Luik, Henegouwen, Luxemburg en Waals Brabant zijn er vertegenwoordigd. Je ontdekt er diverse hotels, campings, gîtes, jeugdherbergen, recreatieparken en meerdere toeristische trekpleisters. Een paar klinkende namen te noemen: de Abdij van Villers la Ville, de Kastelen van Modave en Val Saint-Lambert, Eurospace Center, de Grotten van Han, de Meren van de l'Eau d'Heure, Dinant Aventure,  enz.

     

    Bezoekers van de beurs kunnen er streekproducten uit Wallonië proeven en elk uur deelnemen aan een tombola met als prijzen o.a. verschillende weekendjes Wallonië. De beurs is gratis en is telkens open van 10u tot 18u. RVH.

     

    Vakantiebeurs “Wallonië in Vlaanderen”

    zaterdag 13 en zondag 14 maart

    Beurshalle, Beursplein 8000 Brugge

    Open van 10u tot 18u

    Inkom Gratis

     

     

    04-03-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    02-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarbrochure cruises

    Thomas Cook Cruises jaarbrochure 2010-2011

     

     

     

    De Thomas Cook Cruises brochure met afreizen van april 2010 tot april 2011 is vanaf nu beschikbaar bij de reisagent.


    Nieuw – Disney Cruise Line


    Voor het eerst sinds zijn bestaan maakt deze familie cruise line de overtocht tot in Europa en zet ze koers naar de Baltische Zee en de Noordelijke kustlijn. Ook in de populaire havens van het Middellandse Zeegebied wordt halt gehouden. De Disney service met oog voor elk detail garandeert je een zorgenloze vakantie. Uiteraard staat entertainment en animatie voor de kinderen hier centraal.


    Nieuw – exclusieve rederijen


    Het aanbod bij Thomas Cook Cruises is met de rederijen Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Princess Cruises, Holland America Line, MSC Cruises en Costa Cruises reeds zeer uitgebreid.

    Naast deze grote populaire cruiserederijen, biedt Thomas Cook Select je ook de meer exclusieve cruises aan. Met Star Clippers, Yachts of Seabourn, Seadream Yacht Club, Windstar Cruises, Crystal Cruises, Azamara Cruises en Cunard is de top van de cruiserederijen vertegenwoordigd in de brochure.

    Nieuw in dit aanbod is Silversea, de luxueuze cruiserederij met tal van prachtige vaarroutes en een gerenommeerde All Inclusive formule aan boord. Aan boord van de Silversea vloot begint de verwennerij tot in detail onmiddellijk bij het inschepen: luxueuze suites, gevulde minibar volgens jouw wensen, 24u op 24u roomservice, prachtig design en kunst aan boord, gezellige restaurants met een top cuisine en nog zoveel meer.

    www.thomascook.be/cruises



    02-03-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    01-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culibike tours
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuw bij Thomas Cook Travel Shop: Culibike Tours

     

     

     

    Thomas Cook brengt in samenwerking met Gidee een uniek concept op de markt: Culibike Tours. Deze reisformule met sportieve of recreatieve basis combineert vakantie, sport en gastronomie. De reizen worden begeleid door ex-wielervedetten en zijn enkel te reserveren via Thomas Cook Travel Shop.


    Culibike tours is een uniek concept waarbij vakantie, toerisme, lekker eten en fietsen één geheel vormen. Elke groep wordt opgesplitst in sportieve fietsers en recreanten. De sportieve groep legt dagelijks een traject af van zo’n 75 km. De recreanten houden het bij korte ontdekkingstochtjes, bezoeken aan bezienswaardigheden, terrasjes,…


    Rond lunchtijd komen beide groepen samen om te genieten van een lunch met streekspecialiteiten, gevolgd door een stadsbezoek, een wijndegustatie, enz. De groep van de sportieve fietsers wordt begeleid door bekende ex-profrenner Serge Baguet. Deze oud Belgisch Kampioen is een van de weinige landgenoten die ooit een rit won in de legendarische ronde van Frankrijk.


    Het verblijf tijdens de tours is in uitstekende hotels, die veel aandacht besteden aan het culinaire aspect tijdens je verblijf. Bovendien wordt elke Culibike Tour afgesloten met een diner in een toprestaurant (facultatief). De Tours vinden allemaal plaats in Spanje omdat je in dit land zowel op gastronomisch, cultureel als sportief vlak niets tekort komt. Tapas, paella, gazpacho, tortilla, vino tinto, sherry, sangria het zijn slechts een paar van de culinaire hoogstandjes van de Spaanse keuken.


    Pers- en communicatiebureau Gidee, dat een klinkende naam is in de voedingswereld en geleid wordt door radio- en televisieman Giedo Thiry, zorgt voor het culinaire- toeristische gedeelte. Wijnimporteur Vanhende uit Gavere verzorgt mee de wijndegustaties. RVH.

    www.thomascooksport.be

    01-03-2010 om 22:17 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    23-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Batibouw 2010 praktisch

     

     

    De 51ste Internationale beurs van de Bouw, Renovatie en Inrichting op Brussels Expo loopt van  zaterdag 27 februari tot en met zondag 7 maart 2010, alle dagen van 10u00 tot 18u30 met nocturne op donderdag 4 maart. De professionele bezoekers kunnen reeds op donderdag 25 februari van 10 tot 18u30 en op vrijdag 26 februari van 10 tot 21 uur op de beurs terecht.

     

    De Inkomprijs voor het Groot Publiek: bedraagt  € 12 / dag, gratis voor kinderen jonger dan 12, Online tickets: € 10 /dag, te bestellen via www.batibouw.com. Er zijn eveneens Combitickets verkrijgbaar met NMBS (B-Dagtrip). catalogus:  € 2,5

     

    Kinderopvang: Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom in de kinderopvang die gratis ter beschikking wordt gesteld tijdens de weekends (27 & 28 februari, 6 & 7 maart) van 10u00 tot 18u00 en op woensdagnamiddag 3 maart van 12u00 tot 18u00. De opvang bevindt zich in de Astrid Hall (links naast de vestiaire).

     

    batibouw.com wordt mobiel!

     

    BATIBOUW stelt alles in het werk voor haar exposanten en bezoekers om zowel de beursdeelname als het beursbezoek zo efficiënt mogelijk te maken. Daarom werd de handige BATIBOUW website www.batibouw.com, waarop alle nuttige informatie over de beurs te vinden is, dit jaar uitgebreid met een nieuwe versie, geschikt voor mobiele telefoons.

     

    De site http://mobile.batibouw.com is toegankelijk via het 3G-netwerk of gratis via de beschikbare WIFI connectie op de Heizel.

    Met behulp van de beurscatalogus op de mobiele website, kunnen bezoekers exposanten eenvoudig lokaliseren via hun naam, merk of product. Verder vindt men er ook de kalender, het beursplan en de praktische informatie terug.

    Deze tool kan dus als een soort van GPS worden gebruikt en stelt de BATIBOUW-bezoekers in staat om nog makkelijker de weg te vinden in de verschillende paleizen van de Heizel.

     

    BUILD-IT, een technologische verrijking voor bouwprofessionals tijdens BATIBOUW

     

    Ook dit jaar kunnen professionele bezoekers op 25 en 26 fabruari met hun BATIBOUW-ticket terecht in de Astridhal om BUILD-IT te bezoeken.

     

    BATIBOUW is er zich ten volle van bewust dat de consument van vandaag een efficiënte en snelle service verwacht. Het belang van technologische verbeteringen en ICT mag hierbij niet worden onderschat. Vandaar dat voor de bouwprofessionals naar jaarlijkse gewoonte de “beurs in een beurs” BUILD-IT wordt georganiseerd. Op deze beurs biedt BATIBOUW een platform aan voor ICT-diensten gericht tot de bouwsector.

     

    BUILD-IT stelt tal van nieuwe producten voor om het werk van de vaklui in de bouwsector te helpen verlichten en perfectioneren! Men kan er kennis maken met de nieuwste hard- en software, zoals plotters, boekhoudkundige software voor KMO’s, mobiele datacommunicatie (track & trace systeem), printers die behangpapier printen, tekensoftware, datamanagement, ERP software, enz.

     

    BATIBOUW is ervan overtuigd dat bouwprofessionals die zoeken naar de nieuwste technische snufjes voor de verdere informatisering en optimalisering van hun bedrijf, hun hart zullen kunnen ophalen op BUILD-IT.

    23-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.betaal je reis met ecocheques

    Betaal je reis met Ecocheques bij Thomas Cook Travel Shop

     

     

     

    Wie begin dit jaar Sodexo Ecocheques ontving kan er voortaan reizen in elke Thomas Cook Travel Shop mee betalen. Met de Ecocheques betaal je niet alleen treinticketten, maar ook de bijhorende accommodatie.


    Begin dit jaar ontvingen heel wat Belgen Ecocheques van hun werkgever. Nog steeds is het voor velen een mysterie wat zij met deze Ecocheques kunnen aanvangen, behalve spaarlampen en –douchekoppen kopen. De 86 Belgische Thomas Cook Travel Shops hebben het ultieme antwoord op deze vraag: je kan er simpelweg mee op reis! Met de Sodexo Ecocheques kan je voortaan in elke Belgische Thomas Cook Travel Shop een Eurostar, Thalys, TGV of andere treinticket kopen.


    Dit is bovendien niet alles! Naast de aankoop van het treinticket, kan je in elke Thomas Cook Travel Shop ook de andere kosten van jouw vakantie betalen met Ecocheques. Boek je met andere woorden een citytrip naar Parijs, en reis je per Thalys, dan kan je je volledige vakantie met Ecocheques betalen.


    Had je iets anders in gedachte dan een citytrip met de trein, dan ben je bij elke Thomas Cook Travel Shop nog steeds aan het goede adres. Op de website www.eco-label.com onder de rubriek Tourist Accomodation vind je een lijst met zo’n 400 accommodaties met een ecolabel, die je eveneens met de Sodexo Ecocheque bij je Thomas Cook Travel Shop kunt boeken. Accommodaties krijgen dit ecolabel nadat zij aangetoond hebben dat zij ecologisch verantwoord hun accommodaties uitbaten. Wie later dit jaar (opnieuw) Sodexo Ecocheques van zijn werkgever ontvangt, is uiteraard ook dan welkom in de 86 Belgische Thomas Cook Travel Shops. Het aanbod is uitsluitend geldig voor de Sodexo Ecocheques en dus niet voor de Accor Ecocheques. RVH.

    www.thomascooktravelshop.be

    21-02-2010 om 21:29 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    20-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.British airways

    British Airways: nieuwe First Class

     

     

     

     

    British Airways heeft haar nieuwe First Class voorgesteld. Opnieuw slaagt de maatschappij erin om, na het succes van haar Club World Class, uit te pakken met een topproduct. First Class reizigers zullen vanaf nu in absolute stijl, luxe en comfort naar alle uithoeken van de wereld kunnen reizen. British Airways investeerde 100 miljoen pond in zijn vernieuwde First Class, zodat er steeds aan de wensen van zijn klanten kan voldaan worden.

     

    Maar wat is er nu veranderd? Het bed is 60 percent groter aan de schouders en er is een persoonlijke kleerkast met persoonlijke elektronische luikjes. De passagier beschikt over een 15" in-flight entertainment scherm,             USB poort, RCA ingang en geluiddempende hoofdtelefoon, volledig geïntegreerd sfeervol licht, een toiletzak van Anya Hindmarch en voorzieningen door D.R. Harris & Co maar ook een lederen schrijftafel. 

    De bekende Britse ster Rachel Weisz toonde maar al te graag de nieuwe uitrusting. RVH.

     





    20-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuhaus Pyramides

    Neuhaus Pyramides

     

     

     

     

    In het kader van de gewoonte van Leonidas om haar publiek te verrassen met chocoladeverleidingen die elkaar de één na de ander weer overtreffen, presenteert de Belgische meester-chocolatier bij uitstek deze keer de Pyramides, een nieuwe manier om warme chocolade te maken. Alle ogen gericht op een ontspannings-en

    welzijnsritueel in een jasje van chocolade.

     

    De Pyramides van Leonidas: een nieuwe manier om een romige warme chocolade te maken. Om ons favoriete drankje te maken hoeft er eigenlijk alleen maar een verrukkelijke Pyramide toegevoegd te worden aan warme melk. Doordat de Pyramide oplost in de melk komen er onweerstaanbare geuren vrij en wordt er een romige mousse gecreëerd. Het klaarmaken op zich is al een ware traktatie voor de zintuigen en brengt een heerlijk moment van luxe binnen een ieders bereik.

    De Pyramides van Leonidas in smeltchocolade zijn verkrijgbaar in drie smaken: Caramel Chocolade, Klassieke Chocolade en Cappucino Chocolade. Ze zijn verpakt in doosjes van vijf Pyramides. Deze doosjes kunnen op hun beurt weer verpakt worden in een kistje dat plaats biedt aan niet minder dan 15 Pyramides, dat bovendien weer een prachtig geschenkje is om uw gasten aan te bieden tijdens het thee-uurtje of als dessert! RVH.

    www.leonidas.com

     

     







    20-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    18-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Livia

     

    Livia Collectie Lente/zomer 2010

     

    Komende zomer zet Livia een elegante stijl neer die gebaseerd is op uitgepuurde vormen en creatieve, originele prints. Een vleugje glamour is nooit ver weg. Denk Monte Carlo en  een droomvrouw die zich net opgemaakt heeft voor een avondje uit.

    Livia brengt originele, stijlvolle en gestileerde vormen die pure vrouwelijkheid uitstralen en zorgen voor een sensueel en gracieus silhouet. De badpakken en bikini’s die nu eens in discrete en dan weer in felle kleuren gebracht worden, kunnen dankzij de bijhorende tunieken uitgebreid worden tot een geslaagde totaallook voor strandvakanties en cruises.

    Het eendelig zwempak is onlosmakelijk met het merk Livia verbonden. Het is ook deze zomer sterk vertegenwoordigd in de collectie. Mooie drapages ter hoogte van het decolleté en de aanzet van de schouderbandjes spelen helemaal in op de bovenmode. 

    Intense kleuren zoals fuchsia, paars, koraalrood en exotische blue lagoontinten brengen ons in de sfeer van de Caraïben. De duizelingwekkend diepe decolletés maken het heel sexy en spelen in op het modebeeld van de zomer. Deep plunge voor een heerlijke duik in de oceaan.

    Voor het zomerseizoen zijn er eveneens packshots beschikbaar.RVH.

    www.bananamoon.be











    18-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.landhuis Santa Cruz

     

    Landhuis Santa Cruz wordt Santa Cruz Resort

     

     

    De unieke landhuizen op Curaçao worden vaak gebruikt voor toeristische doeleinden. Dit gebeurt meestal ter behoud en promotie van het Curaçaose erfgoed.

    Het Santa Cruz Resort maakt deel uit van het Landhuis Santa Cruz en zal naar verwachting eind dit jaar opgeleverd worden. Het Resort zal voornamelijk bestaan uit appartementen en ‘eco-lodges’, die in de directe natuurlijke omgeving aangelegd zullen worden. Het eeuwen oude gebouw van het landhuis zal gebruikt worden als lobby en ontvangstruimte voor het Resort. Daarnaast wordt ook een gedeelte van het landhuis omgebouwd tot restaurant.

    Bijzonder aan het project is dat de ontwikkelaar Richard Boy Luckert vanwege zijn ‘roots’, het landhuis en het oude erfgoed van Curaçao wil conserveren. Rondom het landhuis wordt de culturele achtergrond van Curaçao belicht. Zo is er een cultureel historisch gedeelte, een ‘groen’ gebied met een typische Curaçaose tuin, een regenwater reservoir en een kinderboerderij. Daarnaast zullen er ook houten hutjes worden gebouwd voor handwerken en een originele steenoven voor het bakken van aardewerk en ‘Pan Sera’, het typische Curaçaose brood.

    Het landhuis Santa Cruz werd gebouwd omstreeks 1634 door de West Indische Compagnie. De eerste eigenaar was Louis de Bruyn, een ex militair die toestemming kreeg om een eigen plantage te beginnen. De plantage heeft later een belangrijke rol gespeeld in de opstand van de slaven op Curaçao, waar onder andere Tula en Bastiaan Karpata deel van uitmaakten. RVH.

    18-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz

    Curaçao Jazz eiland 2010

     

     

     

    Het gehele jaar door kan men genieten van de muzikaliteit van de Curaçaose bevolking. Behalve de traditionele muziek zoals de Tumba en de Tambu is de laatste jaren steeds vaker Jazz muziek op Curaçao te horen. In 2010 is Curaçao helemaal klaar voor Jazz fanaten met als hoogtepunt het Curaçao North Sea Jazz Festival in september.

     

    Twee van de bekendste jazz hotspots op Curaçao zijn het Blues Restaurant in het Avila Hotel en de Jazz Bar & Restaurant Ole Ole. Het Avila Hotel heeft een goede reputatie op het gebied van jazz muziek, jaarlijks treden er internationale sterren op. Daarnaast zorgt het Avila Hotel ook wekelijks, op donderdag, voor live jazz muziek. Een andere bekende Jazz spot op Curaçao is de Jazz Bar & Restaurant Ole Ole. Ook hier treden wekelijks diverse lokale jazz artiesten of jazz formaties op.

     

    De muziek en het eiland zijn nauw met elkaar verbonden. Mede doordat er op Curaçao verschillende culturen samen komen wordt de muziek vaak een mengelmoes van verschillende genres. Op Curaçao zijn er diverse artiesten die hun eigen swing hebben gebracht in de jazz. Een voorbeeld hiervan zijn de internationaal erkende en op Curaçao opgegroeide Izaline Calister en Randal Corsen.

     

    Het jaarlijkse terugkerende Curaçao Jazz festival, waar zowel internationale als lokale artiesten hun kunsten tonen, zal ook dit jaar weer in juni op Curaçao plaatsvinden. Verder staat Curaçao dit jaar in het teken van ‘Curaçao North Sea Jazz’. Voor het eerst wordt dit evenement georganiseerd op Curaçao en dit op 3 en 4 september. Beroemdheden als John Legend, Sergio Mendes, het Michel Camilo Trio, George Benson, La India en Luis Enrique treden op tijdens deze eerste editie. RVH.

    www.curacaonorthseajazz.com

     

     

     

    18-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    17-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.radisson blu amsterdam

    Radisson Blu Hotel Amsterdam opent 5 nieuwe kamers –

    Naturally Cool, yet hot, hot, hot!

     

     

    Sinds de opening in 1990 is het Radisson Blu Hotel in Amsterdam bekend voor haar innovatieve, creatieve en dynamische aanpak. Zo zijn zij nu ook de eersten binnen de Rezidor keten om deze nieuwe en vernieuwende kamerstijl toe te passen.

     

    Radisson Blu hotels introduceerde 20 jaar geleden de welbekende “kamerstijlen”. De Zweedse interieurarchitect Christian Lundwall ontwierp verschillende kamerstijlen zoals Art Deco, Scandinavian en  Maritime welke werden toegepast binnen de gehele keten. Het werd op slag een stukje herkenbaarheid en zelfs een USP voor de hotelketen.

     

    Vandaag stelt Radisson Blu vijf nieuwe stijlen voor: Naturally Cool, New York Mansionhouse, And Relax, Ocean en Urban. Het Radisson Blu Hotel in Amsterdam is bij de eersten om één van deze nieuwe stijlen te implementeren in vijf nieuwe gastenkamers.

    Naturally Cool reflecteert de Scandinavische herkomst van de hotelketen met toetsen als licht hout, duidelijke lijnen en kwaliteitsvolle stoffen. Uiteraard zijn de Naturally Cool kamers van alle gemakken voorzien zoals een CITIZ Nespresso machine, airconditioning met afstandsbediening en in sommige kamers zelfs een Playstation 3!

     

    Uniek is het samenspel tussen de moderne design en het historische pand. De Naturally Cool kamers zijn modern en strak ingericht maar de houten balken aan het plafond of het pitoreske Amsterdamse dakterras geven de kamers een stukje authenticiteit mee. RVH.

    www.radissonsas.com

    www.centre.amsterdam.radissonblu.com

    17-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royal Botania

     

     

    Royal Botania inspireert elk jaar de markt van exclusieve buitenmeubelen met de introductie van verscheidene nieuwe collecties en trendy woontrends voor de luxueuze buitenkamer.

     

    Met zijn strakke lijnen, sensuele zitelementen, innoverende buitensalons en het gebruik van enkel hoogwaardige materialen verrast Royal Botania keer op keer de liefhebber van esthetische verfijning.

     

    Fold: een huwelijk tussen eigentijdse materialen en looks uit de sixties. De zitkuip vervaardigd uit gebogen acrylaat-plaat, steekt prachtig af tegen het glanzende onderstel uit geëlektropolijst RVS .

     

    D-LUX: het  is algemeen geweten dat rechte minimalistische lijnen leiden tot puur ogende ontwerpen. Net daarom is het bereiken van puurheid in design, door het combineren van zachte vrouwelijke rondingen met convexe-en concave vlakken, des te meer een uitdaging.

     

    RED LABEL: het nieuwe dynamische label bestaat uit twee zeer verscheiden reeksen stoelen, genaamd QT en BOKZ, en een reeks tafels, SEXION genaamd. De doosvormig geplooide zitkuip BOKZ, opgehangen in een 3-dimensioneel aluminium buisframe, is mogelijk niet uw eerste beeld, wanneer u zich een comfortabele stoel tracht voor te stellen. Nochtans …

     

    De succesvolle O-ZON collectie wordt verder uitgebreid met een gamma van hoge ronde tafels, ideaal als receptietafel maar ook perfect geschikt om gezellig te dineren in combinatie met de nieuwe barkrukken. RVH.

     

     











    17-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    16-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domeinnamen

    Recordaantal nieuwe .be-domeinnamen in 2009

    -steeds meer particulieren vinden hun weg naar een domeinnaam

     

     

     

     

    In 2009 werden, voor het zesde jaar op rij , een recordaantal nieuwe .be’s geregistreerd: 232 746. Dat zijn er 4,4% meer dan in 2008; toen werden er 222 919 nieuwe domeinnamen geregistreerd. Dat maakt DNS BE, de officiële beheersinstantie voor de .be-domeinnamen, bekend.

     

    232.746 nieuwe namen betekent opnieuw een record. In 2008 werden er nog 222.919 nieuwe namen vastgelegd. “De Belgische bevolking is zich bewust van de waarde en het belang van een .be domeinnaam en onze recordgroei in economisch moeilijke tijden is daar het levende bewijs van. Ik wil niet alleen alle .be domeinnaam houders danken voor hun vertrouwen in DNS BE, maar vooral onze meer dan 450 agenten die elke dag opnieuw door hun inzet en enthousiasme meegeholpen hebben aan deze schitterende resultaten”, licht Algemeen Directeur Jo Van Gorp toe.

     

    De teller van het totaal aantal .be’s stond eind december op 977. 998, dat is een stijging met 118 524 domeinnamen. Dit brengt de nettogroei op 13,8%. In 2008 lag de nettogroei ietwat hoger (16,7%), wat als nettogroei cijfer een logische trend is vermits de nettogroei in procenten steeds kleiner zal zijn op basis van het totale aantal domeinnamen.

     

    Een opvallende wijziging in het registratiepatroon is dat steeds meer Belgen als privé-personen hun .be vastleggen. In 2008 was dat nog maar 30%, vorig jaar steeg dat naar 34% van het totaal aantal Belgische domeinnamen. “ We juichen deze evolutie toe, “ zegt Jo Van Gorp, “want de voordelen van een eigen domeinnaam zijn aanzienlijk. Als je een eigen e-mailadres hebt, maak je het jezelf bijvoorbeeld makkelijker om naar een andere internetprovider over te stappen zonder een mailtje te moeten missen, en hoef je niet steeds al je contacten op de hoogte te brengen van je nieuwe e-mailadres.” RVH.

     

    16-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.one world

    oneworld is de alliantie met de beste wijnen aan boord

     

     

     

     

    Tijdens de ‘Cellars in the Sky Awards’ werd oneworld  opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste alliantie’ op het vlak van de wijnen die aan boord van de aangesloten carriers worden geschonken. De ‘Cellars in the Sky Awards’ worden ieder jaar georganiseerd door Business Traveller magazine in samenwerking met de International Wine Challenge.

     

    In de andere prijscategorieën deden de oneworld leden het bijzonder goed. Ze sleepten maar liefst  zes van de twaalf eerste prijzen in de wacht en werden 24 keer genomineerd. De leden van Star Alliance gingen met slechts drie eerste prijzen en elf nominaties naar huis, terwijl de leden van SkyTeam slechts één eerste prijs en zes nominaties behaalden.

    De ‘Cellars in the Sky Awards’ werd dit jaar voor de 25e keer georganiseerd. Een panel van vijf vooraanstaande deskundigen heeft meer dan 220 wijnen, die aan boord van langeafstandsvluchten van 34 luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld worden geserveerd, blind geproefd.

     

    De jury zei over de winnaars: “Een bekroonde wijn moet voldoen aan de algemene criteria die gelden voor wijn die geschonken wordt tijdens het vliegen, maar moet daarnaast ook elegant en gebalanceerd van smaak zijn. Verschillende elementen van wijn, zoals tannine in de rode en de zuurtegraad in de witte, lijken in een vliegtuig meer naar voren te komen. Daarom zoeken we naar soepele, rode wijnen met een minder hoog alcoholgehalte en frisse, maar zachte witte wijnen. We zochten naar wijnen die een waar genot zijn voor zakenreizigers en die bovendien bijdragen aan het gevoel dat het geld voor hun vliegticket goed besteed is.” RVH.

    16-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lage uitstoot

    Europcar België biedt, samen met Volvo, wagens aan met lage CO2-uitstoot

     

     

    Europcar België zet zijn inspanningen voor duurzame ontwikkeling onverminderd voort, en dit door zijn vloot van wagens met lage CO2-uitstoot verder uit te bouwen. Het bedrijf heeft namelijk net een overeenkomst gesloten met Volvo voor 270 voertuigen die maximum 104g CO2 uitstoten per kilometer.

     

    De modellen die Europcar heeft uitgekozen zijn de Volvo coupé C30, de berline S40

    en de break V50 1.6 Drive. Deze drie modellen verbruiken niet meer dan 3,9 liter per

    100 km en zijn voorzien van het ‘Start Stop’-systeem. Dat laat toe de CO2-uitstoot te

    verlagen als de wagen stilstaat, bijvoorbeeld vóór stoplichten.

     

    De klanten kunnen dus die wagen kiezen die het best bij hun noden past, terwijl ze toch het milieu respecteren. Die zorg wil Europcar trouwens met zoveel mogelijk mensen delen, door wagens aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. De website stelt in de rubriek ‘Eco-Friendly’ elk van deze wagens voor, mét de vermelding van hun Europees energielabel. RVH.

    www.europcar.be

     

     

    16-02-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs