Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    14-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stiemerheide
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Résidence Stiemerheide krijgt na 17 jaar, 4e ster

    Het best bezette hotel van Limburg (72% bezettingsgraad)

     

    Résidence Stiemerheide is sedert kort  een **** hotel. De recente investeringen, o.a. in een nieuw zwembad en terras, voor meer dan 1,5 miljoen, en de volledige vernieuwing van alle kamers spelen daar een belangrijke rol in.

     

    Nieuw spiegelzwembad met sanarium, nieuw terras van 220 m² met uniek panorama over het golfterrein, nieuwe wintertuin met 25 zitplaatsen, vernieuwd restaurant met openhaard, vernieuwde feestzaal en een vernieuwd clubhuis voor de golfclub, volledige vernieuwing van alle kamers. De kamers hebben nu allemaal wifi toegang, een flatscreen TV, nieuwe vloer- en wandbekleding, volledig nieuw meubilair (kasten met verlichting, stoelen, bureau,...) en vernieuwde verlichting.  Verder kregen alle kamers nieuw sanitair en een kluis op de kamer. De suites hebben nu een separate "douchekamer".  Met nieuwe tapijt en wandbekleding werden ook de gangen van het hotel vernieuwd. Als onderdeel van La Butte aux Bois behoort Stiemerheide ook tot de grootste hotelgroep van Limburg.

     

    De Knack Restaurantgids 2007 bedacht de Kristallijn met 2 kloppers en de culinaire criticus Pieter van Doveren  gaf het restaurant afgelopen jaar ook al een positieve evaluatie.

     

    Belangrijk voor Stiemerheide is o.m. de samenwerking en de synergie met de golfclub Spiegelven, de samenwerking met KRC Genk, de huisvesting van buitenlandse voetbalclubs zoals Celta de Vigo en Willem II die voor hun zomer- en winterstages neerstrijken in Stiemerheide.

     

    Stiemerheide wordt ook druk bezocht door het brede publiek. De populaire brunches op zondag zijn daar het levende bewijs van. Als instapplaats tot het Nationaal Park Hoge Kempen geeft Stiemerheide toegang tot het wandelgebied Kattevennen. De wandellus is goed voor iets meer dan 10 kilometer wandelplezier.

    www.stiemerheide.be

     

     

     

    14-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sheraton brussels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Sheraton Hotel te Brussel

    opent een espressamente illy

     

     

    Sheraton Brussels Hotel verwent regelmatig zijn gasten met tal van nieuwigheden die perfect kaderen in de uiteenlopende verlangens die bij de organisatie van enquêtes worden geuit.

    Meer dan eens is het hotel zelfs voorloper en initiatiefnemer bij high tech initiatieven maar de culinaire wensen worden evenlin over het hoofd gezien. De opening van een ‘espressamente illy’ is trouwens de meest recente uitdaging.

     

    Sheraton Hotels & Resorts, dat 400 hotels en vakantieverblijven omvat in meer dan
    70 landen, is eigendom van Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. is één van de grootste hotel- en recreatiegroepen ter wereld met zowat 850 eigendommen in meer dan 95 landen en 145.000 werknemers.

     

    Starwood® Hotels is een volledig geïntegreerde eigenaar, operator en franchisor van hotels en vakantieverblijven, met de volgende internationaal befaamde merken :
    St. Regis®, The Luxury Collection®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, W®, Le Méridien® en het onlangs aangekondigde AloftSM.

    Starwood Hotels is ook eigenaar van Starwood Vacation Ownership, Inc., één van de toonaangevende ontwikkelaars en beheerders van kwalitatief hoogstaande vakantieverblijven met intervaleigendom.

    www.starwoodhotels.com

    14-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fritzbox
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    VoIP, analoge telefonie, ADSL-modem en WLAN-router in één!
    FRITZ!Box Fon WLAN 7140

     

    Wil je graag kunnen kiezen tussen een analoge lijn en VoIP voor een telefoongesprek? En gewoon de telefoontoestellen gebruiken die je al hebt? Wil je snel een beveiligd draadloos netwerk voor meerdere PC’s en een gedeelde ADSL-verbinding? Wil je dat alle netwerkpc’s dezelfde printer of harde schijf gebruiken?

     

    Je kunt dit en nog veel meer doen met de nieuwe FRITZ!Box Fon WLAN 7140. De FRITZ!Box genereert superieure stemkwaliteit voor VoIP zonder je computer aan te sluiten. De geïntegreerde ADSL-modem van de FRITZ!Box is ook geschikt voor het supersnelle ADSL 2+, waardoor snelheden tot 16 Mbps mogelijk worden. De FRITZ!Box beschikt over een groot aantal aansluitingsmogelijkheden, waaronder vier LAN-poorten voor PC’s of andere netwerktoestellen. Daarnaast kan je de USB-poort gebruiken om een printer of harde schijf over een netwerk te delen. De FRITZ!WLAN USB Stick is de ideale partner voor de FRITZ!Box Fon WLAN 7140 want het laat je een snelle en veilige WLAN-verbinding opstarten, zonder iets te configureren.

    14-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.creative

     

     

    Douche choreografieën uit water, damp, licht en geur…

     

     

    Met de RainSky E presenteert Dornbracht zijn nieuwste product uit de serie van de Balance modules. RainSky E is een elektronisch gestuurde regenmodule, waarbij water, damp, licht en geur de choreografie completeert, waarbij de stemmingen van de natuur nagebootst worden.

     

    Naast de drie voor ingestelde scenario’s, die via een eigen bedieningspaneel kunnen worden opgeroepen, is het ook mogelijk, zich door de RainSky E individueel te laten verwennen: regengordijn, hoofd- en lichaamsdouche kunnen geheel naar wens samen of los van elkaar gescheiden gekozen worden. Wie zich alleen in een koele mist wil hullen, kiest de separate dampfunctie. De regenfunctie schakelt dan automatisch af. De besturing gaat via het elektronisch bedieningspaneel.

    www.dornbracht.com

     

    14-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    13-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.robot coupe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ROBOT-COUPE

    MINI STAAFMIXERS

     

     

    Robot-Coupe heeft zijn assortiment staafmixers van jaar tot jaar verder ontwikkeld en breidt dit thans uit met de Mini MP170 combi en de Mini MP220 combi, een staafmixer speciaal voor kleine bereidingen. MP170 en MP220 staan voor een respectievelijke staaflengte van 170 en 220mm. Beide modellen kunnen worden gebruikt met verschillende hulpstukken zoals een mes, emulgeerschijf en klopper.

     

    Bij de vormgeving heeft Robot-Coupe er zorg voor gedragen een apparaat te maken dat geheel vervaardigd is van roestvrij staal en volledig demonteerbaar is, dit zowel voor het reinigingsgemak als voor een langere levensduur.

     

    Door toevoeging van de hulpstukken kan ook in de huiskeuken van deze toestellen handig gebruik worden gemaakt. Zo is het mes ideaal voor het bereiden van gebonden soepen en sausen. De emulgeerschijf is bijzonder handig voor het opkloppen van koude of warme soepen waardoor deze een erg schuimige consistentie bekomen en men er tal van garnituren mee kan bereiden. De klopper, een nieuwigheid in het geheel, is ideaal voor het kloppen van eiwit, beslag voor gebak, schuimgebak en slagroom.

    www.robot-coupe.be

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.masterchef aga
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    AGA stelt voor: de nieuwe MASTERCHEF

    De grootste chef-koks waardig.

     

     

    De nieuwe Masterchef is tot in de kleinste details typisch AGA en is geïnspireerd op het alom gekende design dat niet alleen kwaliteit uitstraalt maar zich ook aanpast aan elk keukeninterieur, van het meest klassieke tot het meest moderne. In dit esthetisch kenmerk schuilt al een eerste grote kwaliteit. Maar het Masterchef fornuis heeft nog heel wat andere troeven...

    De Masterchef is een superkrachtig fornuis,  uitgerust met de meest recente en de meest gedegen technologie op het vlak van fornuizen en ovens.

     

    De Masterchef biedt 5 gasbranders, waarvan 1 met een langgerekte vorm voor langwerpige stoofpannen. Elke gasbrander is speciaal bestudeerd om altijd heel nauwkeurig de specifieke hoeveelheid warmte te genereren die vereist is voor het gebruikte type van pan, of met andere woorden voor het bereide gerecht.

     

    De Masterchef biedt tal van combinatiemogelijkheden. Zo kan de kookplaat met multifunctionele gasbranders gecombineerd worden met twee elektrische ovens, een krachtige keramische grilloven en een elektrische sudderoven. Kortom, de Masterchef is geschikt voor elke culinaire bereiding, in de meest diverse kommen, braadpannen en kookpannen.

     

    De Masterchef, het nieuwe kookfornuis van AGA, heeft een onberispelijke afwerking en is verkrijgbaar in vijf kleuren: crème, zwart, zilver, bordeauxrood en british racing green.

     

     

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eurostar london

     

     

    EUROSTAR IN 1u51 VAN BRUSSEL NAAR LONDEN

     

    St Pancras International wordt nieuwe station van Eurostar in Londen

     

    Eurostar, de hogesnelheidstrein die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, kondigde zopas aan dat het over exact één jaar, op woensdag 14 november 2007, haar reizigersdiensten van en naar St Pancras International zal starten. 

     

    Eurostar bevestigde overigens dat de verhuis naar de nieuwe Londense terminal van de ene dag op de andere zal gebeuren en dat de dienstregeling tot op 13 november 2007 volledig normaal zal zijn. De bedoeling is om de hinder voor de reizigers tot een minimum te beperken.

     

    De verhuis naar het nieuwe station in centraal Londen, dat bediend wordt door de eerste Britse hogesnelheidslijn, zal de reisduur tussen Brussel of Parijs en Londen met gemiddeld 23 à 25 minuten verkorten. De snelste reistijd tussen het centrum van Brussel en Londen zal dan slechts 1u 51 bedragen. Tussen Parijs en Londen wordt dit 2u 15 en tussen Rijsel en Londen 1u 20.

     

    De eerste Britse hogesnelheidslijn, die loopt van de Kanaaltunnel tot in St Pancras International, is volledig voor Eurostar behouden en zorgt ervoor dat de diensten nog betrouwbaarder worden. Eurostar verwacht dan ook haar punctualiteit, die nu reeds meer dan 90% bedraagt, nog verder te kunnen verbeteren.

     

    De Eurostarreizigers hebben toegang tot zes Londense metrolijnen en zeven treinoperatoren die St Pancras, King's Cross of het nabijgelegen Euston bedienen. Op die manier hebben de reizigers verbindingen met geheel Groot-Brittannië en wordt St Pancras International één van de grootste treinhubs in Europa.

    www.eurostar.com  - telefonisch 02 528 28 28

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kef thuisbioscoop

     

     

    KEF maakt home cinema eenvoudig

     

    KEF, producent van hoogwaardige luidsprekerinstallaties, geeft met de fivetwo reeks een nieuwe dimensie aan home cinema. Traditionele 5.1-systemen bestaan uit niet minder dan zes speakers en zorgen voor een wirwar van kabels. De fivetwo van KEF maakt nu hetzelfde resultaat mogelijk met slechts twee luidsprekers en een subwoofer, een unicum in de sector.


    Het is een vreemde ervaring: surround sound, zonder omgeven te worden door klankkasten. De fivetwo reeks van KEF brengt het ultieme bioscoopgevoel in huis, maar rekent af met de nadelen daarvan. Geen kabels die dwars door de woonkamer lopen, geen complexe aansluitingen, geen moeilijke afregeling.


    Luidsprekers uit de fivetwo reeks vallen vooral op door hun geluidsweergave, maar hoeven ook qua design niet onder te doen. Er zijn twee modellen verkrijgbaar. Model 7 met - zoals de naam suggereert - zeven speaker units, wordt op een statief geplaatst of aan de muur bevestigd. Model 11 staat op de vloer. Beide zijn verkrijgbaar in mat zilver of glanzend zwart.
    www.kef.com


     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.galeria inno
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nooit eerder fonkelden de Galeria Inno winkels

    zoals nu, voor iedereen.

     

    Dit jaar baden de Galeria Inno winkels naar aanleiding van de feesten in het licht. Glitters, glinsteringen, lusters en pailletten zullen de etalages verlichten en het decor vormen van de verschillende verkooppunten. Zo wil Galeria Inno een magisch licht werpen op de talrijke acties en promoties in het kader van de kerstinkopen en deze periode van vreugde nog aangenamer maken met ‘schitterende merken’ zonder evenwel de minderbedeelden te vergeten.

     

    De eindejaarsfeesten zijn voor Galeria Inno traditiegetrouw een gelegenheid om de winkels feestelijk en weelderig in te richten, om zo de winterse sfeer in de steden gezelliger te maken. Dit jaar is geen uitzondering op deze regel, integendeel. Alles zal schitteren. Om te beginnen de met strass bezaaide lieve fee, het symbool van de campagne, die op elegante wijze de aandacht van de consument vestigt op alle aangename verrassingen die hem te wachten staan in de gezellige winkel.

    De merken Flament, Screwpull, Jolipa en Sia, die normaal voorbehouden zijn voor de winkels in Brussel en Antwerpen, zijn nu ook verkrijgbaar in alle Galeria Inno winkels van het land.

     

    Kerstmis is ook het moment om stil te staan bij het lot van de minderbedeelden. Dit jaar organiseert Galeria Inno een maatschappelijk project om hulp te bieden aan de minderbedeelde burgers. Van 13 tot 16 december kunnen de klanten in de nabijheid van de 9 deelnemende winkels, terecht bij een kledinginzamelpunt. In ruil voor de kleding die ze binnenbrengen, ontvangen ze aankoopcheques die geldig zijn van 26 tot 30 december. Deze actie – die het publiek vast en zeker zal sensibiliseren - loopt in samenwerking met de organisaties “Spullenhulp” en “Terre”.

     

    Terre steunt duurzame ontwikkelingsprojecten in het noorden en het zuiden van onze planeet, met één enkel doel: de mens zijn waardigheid teruggeven via werk, en zo zijn sociale en economische re-integratie bevorderen. Spullenhulp is een vereniging die gekend is voor haar strijd tegen uitsluiting en armoede. De doelstelling van de vereniging is louter sociaal. Concreet verleent Spullenhulp bijstand aan mensen in materiële en/of morele nood.

     

    Galeria Inno wil echt dat de duizenden fonkelingen in haar winkels op deze manier tijdens de kerstperiode ook voor een beetje warmte en licht kunnen zorgen voor de minderbedeelden.

     

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dornbracht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Douche choreografieën uit water, damp, licht en geur…

     

     

    Met de RainSky E presenteert Dornbracht zijn nieuwste product uit de serie van de Balance modules. RainSky E is een elektronisch gestuurde regenmodule, waarbij water, damp, licht en geur de choreografie completeert, waarbij de stemmingen van de natuur nagebootst worden.

     

    Naast de drie voor ingestelde scenario’s, die via een eigen bedieningspaneel kunnen worden opgeroepen, is het ook mogelijk, zich door de RainSky E individueel te laten verwennen: regengordijn, hoofd- en lichaamsdouche kunnen geheel naar wens samen of los van elkaar gescheiden gekozen worden. Wie zich alleen in een koele mist wil hullen, kiest de separate dampfunctie. De regenfunctie schakelt dan automatisch af. De besturing gaat via het elektronisch bedieningspaneel.

    www.dornbracht.com

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    12-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eveil des sens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    L’Eveil des sens:

    Laury Zioui is ongetwijfeld een van de meest originele chefs van zijn generatie en verrast vriend en vijand met een sensuele en hybried getinte keuken. Het fijn gerenoveerd pand met typische booglijsten in de gelagzaal zorgt voor een intieme sfeer. De muren in pasteltinten getuigen met bijpassende overgordijnen en roomkleurige tafelkleden van overweldigende aroma’s.

    Laury Zioui van Marokkaanse origine, kwam naar België op zijn zestiende. Na een korte tussenstop in Straatsburg, gaat de student bij zijn Belgische oom aan de slag in een Marokkaans restaurant. Al gauw verdient hij zijn sporen in Charloroi bij Patrick Poisman, La Mirabelle, waarna hij zijn vorming voortzet in Saint Germain des Prés op de Boulevard Tirou.

    Als chef-kok van Piersoulx in Gosselies, trekt hij resoluut de aandacht als jongste chef van Wallonië met een Michelinster. In Villa Romaine, in Montigny-Saint-Christophe, weet hij zijn ster maar liefst vier jaar lang te bevestigen, waarna hij overstapt naar de keuken van Clos du Marmiton in Couillet. De droom op zijn eigen eethuis te beginnen, wordt eindelijk realiteit in Montigny-le-Tilleul, waar hij samen met zijn echtgenote opnieuw een ster in de wacht weet te slepen.

    De bereidingen met accenten van koriander en Taggiasca-olijven alsmede authentieke toppers uit de Japanse keuken zorgen voor een unieke cultuur- en smaakvermenging waarbij Laury steeds de heilige regels van de Franse haute cuisine respecteert. Tajines en regionale producten, samengesmolten tot frivole heerlijkheden, leverden een Michelinster op en verwennen je smaakpalet.

    Maandelijks worden drie menu’s naar voor geschoven: het menu Eveil du Goût is een aaneenschakeling van frivole heerlijkheden in vijf gangen, het ontdekkingsmenu is een harmonisch festijn van nieuwe creaties in 3 gangen, met hoofdschotel, kaas en nagerecht, of in 6 gangen met een witte en rode wijn en ten slotte is er de business lunch voor wie niet al te veel tijd heeft: een driegangenlunch. Als liefdevolle vader die dol is op kinderen, voorziet Laury Zioui ook speciaal voor de jongeren een kindermenu.

    Bovendien is Laury Zioui een groot aanhanger van labelproducten: zijn truffels tuber melanosporum komen uit Carpentras, zijn jonge koningsduifjes van Anjou uit Racan, zijn St Jakobsvruchten uit Dieppe, zijn gevogelte uit Bresse, zijn kalfsvlees uit Corrèze en zijn kreeft uit Bretagne, net als de wilde zeebaars en de meeste andere vis. Deze uiterst strenge selectie vormt het uitgangspunt voor een gemengde keuken met enkele Marrokaans-Spaanse accenten. De chef heeft duidelijk een voorkeur voor veloutés, emulsies en specerijen zoals de ‘ras el hanout’, die hij regelrecht uit Marrakech invoert.

    De wijnrubriek vertrouwt de chef toe aan zijn echtgenote. Sinds Clos du Marmiton heeft Nadia zich vol overgave verdiept in dit onderwerp. Ze staat daarbij open voor nieuwigheden maar blijft verknocht aan de grote namen. Haar kennis en instinctief talent worden steeds verder verrijkt door talrijke huisdegustaties, want de reputatie van de zaak zorgt ervoor dat heel wat grote namen uit de Franse, Spaanse en Portugese wijnbouw maar al te graag hun producten komen voorstellen.

    Aanvankelijk waren de Rhône en de Roussillon lange tijd haar favorieten, maar Nadia heeft intussen ook een grote waardering opgebracht voor de Bourgognewijnen, en ook wijnen uit Spanje of Griekenland deden hun intrede op de kaart. Neem nu bv de Foloï Rhoiditis die ze serveert bij een velouté van kievitsbonen en truffel, een gegrilde eendenleverpastei of de Terras Gauda Rias Bauxas 2005 voor de Sint-Jakobsnoten uit Dieppe, Chinese kool en Lyonese worst met pistache, truffel en een emulsie van krab.

    L’Eveil des Sens – rue de la Station 105 – 6110 Montigny-le-Tilleul tel 071-71 96 92

    www.eveildessens.be

    Toch waren we bij de degustatie niet echt enthousiast, een aantal tekortkomingen werpen enige schaduw op de sterrenschittering die door Michelin nochtans voor 2007 werd bevestigd.

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlm 4 miljoen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    VLM Airlines en London City Airport vieren vier miljoen passagiers 

     

    VLM Airlines bereikte op 5 december een belangrijke mijlpaal in haar geschiedenis met het vervoeren van de vier miljoenste passagier vanuit London City Airport, ofwel de thuishaven van de luchtvaartmaatschappij.  VLM Airlines is de eerste maatschappij die de kaap van vier miljoen passagiers bereikt in de Londense luchthaven. Daarmee onderstreept VLM Airlines haar leiderspositie op London City Airport en de groeiende populariteit van korte afstandsvluchten bij zakenreizigers.

     

    De vier miljoenste passagier was Dhr. Marc Boelens van KBC die voor zaken op weg was naar Antwerpen. Dhr. Boelens werd als trouwe klant van VLM Airlines verwelkomd door Carol Baker, Regional Manager VLM Airlines in het Verenigd Koninkrijk, en door Bernard Lavelle, Deputy Director Business Development van London City Airport. De gelukkige kreeg een fles champagne overhandigd en een groot aantal punten voor VLM Encore, het getrouwheidsprogramma van de luchtvaartmaatschappij.

     

    VLM Airlines, die zijn activiteiten in 1993 begon met twee vluchten tussen hartje Londen en Antwerpen, biedt momenteel meer vluchten dan eender welke andere maatschappij aan vanuit London City Airport met dagelijks een keuze uit meer dan 100 vluchten.

     

    VLM Airlines biedt vluchten aan naar 10 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en de Benelux vanuit London City Airport. Dit gaat gepaard met een indrukwekkende punctualiteit, een hoge frequentie en lichte maaltijden en dranken die gratis op alle vluchten worden aangeboden. Daardoor is deze luchtvaartmaatschappij een heel populaire keuze geworden bij zakenreizigers die van en naar het centrum van Londen vliegen.

     

    Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines zegt: “We zijn verheugd als eerste maatschappij deze historische mijlpaal te bereiken in London City Airport. Sinds we in 1993 startten, hebben we een strategie gevolgd waarbij kwaliteit en tijdsbesparende oplossingen hoog in het vaandel worden gedragen, wat door zakenreizigers ten zeerste wordt gewaardeerd. De opening vorig jaar van de DLR verbinding met London City Airport heeft bijgedragen tot een gemakkelijker gebruik van onze diensten waardoor onze passagiers zonder moeite kunnen reizen tussen de Londense zakenwijken en deze ideaal gelegen luchthaven.”

     

     

    Bernard Lavelle, Deputy Director Business Development van London City Airport voegt eraan toe: “Dit is een belangrijke stap in de bestaansgeschiedenis van VLM Airlines en van London City Airport en ze onderstreept tevens de stijgende populariteit voor beide bedrijven bij mensen die met het vliegtuig van en naar Londen reizen. We kijken ernaar uit de volgende vier miljoen passagiers te mogen verwelkomen en getuige te zijn van de groei van VLM Airlines. London City Airport zelf wordt op zijn beurt verder ontwikkeld tot de makkelijkste verbinding tussen Europa en de Londense zakenwijken.”

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.xmas ierland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Vier Kerstmis in Ierland en ontdek er tal van leuke tradities!

    'Nollaig Shona Duit', ofwel 'Prettig Kerstfeest' in het Iers

     

     Kerstmis in Ierland... elk jaar opnieuw een unieke gebeurtenis die traditie hoog in het vaandel draagt. Behalve de kalkoen die wordt klaargemaakt, de kerstboom die wordt versierd en de typische geschenkjes die worden uitgedeeld, kennen de Ieren nog tal van andere leuke tradities. Een aanrader voor een laatste citytrip dit jaar!

     

     

    Enkele 'places to be' in Dublin

     

    Traditionele kerstmarkten alom, zo ook de '12 days of Christmas' in 'Dublin's Docklands' waar tal van kerststalletjes zorgen voor een nostalgische kerstsfeer met prachtig gedecoreerde stands, lekkere specialiteiten en originele geschenkideetjes. Het 'Christmas Festival' neemt de bezoekers mee naar een magisch winterwonderland van lichtjes, muziek, degustaties, attracties en kerstversiering. Dit festival gaat door van 12 december tot 23 december in Georges Dock in het IFSC (Docklands). www.visitdublin.com

     

    Speciaal voor families met kinderen is er 'Christmas on Ice'. Een dagje uit naar 'Santa's Polar Palace' voor een kennismaking met de magische wereld van de kerstman. Behalve het poppenspel en de schaatsbaan, biedt 'Santa's Polar Palace' ook een interactief programma voor de kids die hiermee samen met de kerstman alle voorbereidingen voor Kerst kunnen treffen. www.7upchristmasonice.ie

     

     

     Voor de cultuurliefhebbers is er de originele combinatie van een uurtje schaatsen met nadien een optreden van de beste stand-up comedians die Ierland te bieden heeft. De komische optredens van Joe Rooney, van Father Ted en Ian Coppinger, die afgewisseld worden in het RDS Theater, beloven een voltreffer te worden.

    Daarnaast kan je op 12 december naar het 'Malahide Castle' van Dublin voor het 'Concert for Christmas Carols'. De gasten worden om 19.30u ontvangen in de 'Great Hall' met glühwein en gebak en krijgen nadien een rondleiding in het kasteel. 'The Dublin Airport Singers' staan in voor de muzikale afsluiter van de avond en brengen een concert van kerstliederen.

    www.malahidecastle.com

     

    Ook Belfast viert mee

     

                 

    'Otherworld's Circus' is een spannend en vooral origineel circusoptreden dat gecombineerd wordt met de muziek van 2 klassieke muzikanten. Een spektakel waar de hele familie zal van genieten en een must voor de liefhebbers van live muziek en theater, acrobatie, kostuums en maskers. Naast deze festiviteiten, kunnen jong en oud ook naar 'Christmas Shows' van onder andere Pinocchio, Aladdin, Peter Pan en Christmas Panto.

    www.gotobelfast.com/Events

     

     

     

    Last but not least... shopping

     

    Zowel Dublin als Belfast, maar daarnaast ook steden zoals Cork, Galway en Limerick zijn de perfecte bestemming om kerstinkopen te doen. Ontsnappen aan alle drukte om te flaneren langs de winkels, kan er perfect in alle rust.

     

    Vele huizen zetten een brandende kaars voor het raam, een traditie met een katholieke connotatie die symbool staat voor gastvrijheid. Deze Ierse gewoonte keert terug naar de tijd waar gastvrijheid nog nauw werd nageleefd en betekende dat de bewoners van het huis alle onverwachte bezoekers, ook Maria en Josef, welkom heetten op kerstavond. In diezelfde katholieke sfeer - in volle verwachting van het kindje Jezus - houdt Ierland ook elk jaar rond Kerst een grote schoonmaak. Het hele huis wordt dan geschrobd en gereinigd.

     

    Het Ierse kerstmenu

     

    Het kerstmenu bestaat uit standaard ingrediënten zoals gevulde kalkoen en ham met veenbessensaus, maar schotelt ook wat meer typisch Ierse gerechten voor, zoals gekruid en gekookt ingeblikt rundvlees dat zowel warm als koud wordt opgediend bij de hoofdmaaltijd en het traditionele dessert dat vooral bestaat uit pasteitjes en kerstpudding met rum of brandewijn.

     

    Informatie over Ierland: 02/ 275 01 71 of info.be@tourismireland.com

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.falcon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    EXCEL, CLASSIC DELUXE, DELUXE CT, ...

    De drie nieuwe sterren van het FALCON-gamma

     

     

    Professionele prestaties in de keuken van de particulier, dat is in een notendop wat de Falcon Deluxe CT te bieden heeft. Dit is werkelijk het neusje van de zalm. Wie een Deluxe CT koopt, zal veel kookplezier beleven met een buitengewoon betrouwbaar en krachtig fornuis. Om overtuigd te zijn van de kwaliteitsvolle en robuuste fabricage, volstaat het bijvoorbeeld om de opberglade te openen – die trouwens heel praktisch is.

     

    De Deluxe CT is uitgerust met 5 gasbranders, 2 afzonderlijke ovens en een afzonderlijke grillzone. Onder het verwijderbaar Cook Top schuilt een centrale brander van 4 kW. Dat de Deluxe CT bestemd is voor koks die professionele eisen stellen, wordt nog eens bevestigd door de ultrapraktische kookplaat waarop meerdere sausen tegelijkertijd kunnen worden bereid.

     

    De Classic Deluxe is de luxeversie van de bekende Falcon “Classic”, waarvan het design en alle basiskenmerken overgenomen werden. De Classic Deluxe combineert het gebruik van gas en elektriciteit en is tegelijkertijd klassiek en luxueus. Het bijzondere aan dit fornuis is dat het uitgerust is met een grilloven met dubbel circuit die heel gemakkelijk toegankelijk is, dankzij de geïntegreerde kogellagers waardoor de grilloven als het ware uit de oven kan worden « verwijderd ». Bovendien is het fornuis uitgerust met een multifunctionele oven met 8 programma’s, waaronder het bekende Rapid Response-systeem, waardoor de oven in een recordtijd op de vereiste temperatuur wordt gebracht. En om het geheel te vervolledigen beschikt de Classic Deluxe ook over een heteluchtoven. De Classic Deluxe, een vaste waarde in de eersterangs keuken, is ook uitgerust met het Handyrack.

     

    De Excel is een van de geavanceerde modellen die bewijzen dat Falcon een koploper is op het vlak van de vervaardiging van kookfornuizen. De Excel combineert technologie met functionaliteit en design en biedt de kok meer bepaald 2 grote programmeerbare ovens aan: een multifunctionele oven met 8 programma’s en een heteluchtoven. De “Slow Cook” sudderoven biedt de mogelijkheid om de smaak van vleesgerechten optimaal tot zijn recht te laten komen.

     

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstboom grand casino
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


     

                                                                                                  

     

     

     

      Grand Casino Brussels

    Een majestueuze kerstboom in een prestigieus kader

     

     

     

    Het Grand Casino Brussels is een magische uitgaansgelegenheid vol spel, vermaak en goede smaak. Speciaal voor de feestdagen hult het casino zich in rood en groen voor een knusse decembermaand in een weelde van betoverend licht.

     

    Niets wordt aan het toeval overgelaten om ons onder te dompelen in de sprookjesachtige sfeer die deze tijd van het jaar zo bijzonder maakt.

     

    Zo stralen diverse kerstbomen ons tegemoet. Eén boom is maar liefst zes meter hoog en spant met zijn majestueuze verschijning werkelijk de kroon! Bij de ingang van de speelzaal toont hij trots zijn schitterende versiering van ballen en strikken in de kleuren van het casino: rood, goud en zilver. Iedereen die erlangs komt zal vol bewondering opkijken naar deze oogverblindende boom, waarvan het optuigen 6 uur in beslag heeft genomen…

     

    Maar dat is nog niet alles! Bij het zien van de versiering bij de ingang en op de voorgevel van het casino waant u zich in een sprookje van duizend-en-één nacht. Dennenbomen en slingers fleuren met rode lichtjes de duisternis op en trekken de blik van de klanten en voorbijgangers. Zoveel feestelijkheid brengt iedereen meteen in een goed humeur!

     

    Het casino laat u genieten van één van de mooiste kerstversieringen in de hoofdstad.

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illy café
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Espressamente illy

     

    illycaffè is gevestigd in het Italiaanse Trieste. Het bedrijf produceert en verkoopt een unieke  espresso koffie, onder één merknaam die toonaangevend is in kwaliteit. Hij is te verkrijgen in meer dan 50,000 van de beste restaurants en koffiebars ter wereld en wordt in 130 landen verkocht. Elke dag worden meer dan 6 miljoen kopjes illy espresso koffie opgediend. Het bedrijf, met een geconsolideerde omzet van 227 miljoen euro, stelt wereldwijd meer dan 600 mensen te werk. illy koopt de groene koffie rechtstreeks aan van de telers van de hoogste kwaliteit Arabica via partnerships die gesteund zijn op het creëren van wederzijdse meerwaarde. Het bedrijf cultiveert de samenwerking op lange termijn met de beste koffietelers ter wereld - in Brazilië, Midden Amerika, Indië en Afrika. Het levert daarbij know-how en technologie en biedt prijzen aan die boven de markt liggen.

     

    De naam “espressamente illy”

     

    Het begrip “espressamente” heeft twee betekenissen. Enerzijds refereert het duidelijk naar ‘espresso koffie’, het product dat centraal staat in het project. Het toont de klanten duidelijk aan dat de bar met het “espressamente” opschrift een plaats is waar de koffiecultuur wordt beoefend, en waar het maken van koffie een verheven wetenschap en kunst is, die wordt bedreven tot genoegdoening en plezier van de consument.

    Anderzijds wordt het, in associatie met het merk illycaffè, “espressamente illy”, wat betekent dat dit type bar behoort tot de illy standaard voor authenticiteit, karakter en kwaliteit, drie intrinsieke waarden die over heel de wereld worden erkend en gewaardeerd door consumenten en zakenpartners.

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hamal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Saladefabrikant UNIQ België wordt weer zelfstandig

    Het management en Gilde nemen de Turnhoutse onderneming over

     

                                                                  

    De Belgische dochtermaatschappij van voedingsconcern UNIQ PLC (UK) wordt weer onafhankelijk. Het management koopt samen met de investeringsmaatschappij Gilde de Turnhoutse onderneming over van het Britse Uniq. De nieuwe eigenaars nemen de integrale activiteiten en al het personeel over.

     

    UNIQ België is marktleider in zijn categorie en produceert een compleet assortiment smeerbare salades voor diverse kanalen en distributieketens onder de merken Hamal, VH Signature en Johma. De Turnhoutse onderneming heeft altijd veel aandacht besteed aan de kwaliteit en het artisanale karakter van zijn producten en wil dit ook de komende jaren zo voortzetten. Het merk Hamal is een begrip bij Belgische slagers en delicatessenzaken.

     

    Volgens Davy De Muyer, de nieuwe CEO van de Belgische vestiging, betekent deze overname dat UNIQ België voortaan volledig zijn eigen koers zal kunnen varen en zich zal kunnen concentreren op de lokale markt en consument. Het bedrijf dat een van de meest succesvolle is binnen de groep Uniq, zal zijn activiteiten voortzetten onder de naam HAMAL SIGNATURE NV.

     

    De nieuwe eigenaars willen in de toekomst de concurrentiepositie verder versterken door een duidelijk accent te leggen op innovatieve aantrekkelijke lokale concepten.

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.first help

    FIRST HELP INFO

    EEN KAART DIE LEVENS KAN REDDEN

     

    Dankzij de elektronica en de wetenschap heeft de medische wereld de jongste jaren
    een reusachtige vooruitgang gekend. Nu stelt ook het internet zich ten dienste van de burger en de verzorgingssector met de kaart First Help Info.

    Net zoals alle geniale ideeën, is het concept van deze kaart eenvoudig, concreet en praktisch : het bestaat erin al uw gegevens voor eerste hulpverlening online te brengen zodat
    een hulpverlener er in noodgevallen onmiddellijk toegang toe heeft.

    Nadat u de kaart hebt aangeschaft, surft u naar de site en vult u daar een formulier in dat door een arts kan worden geraadpleegd wanneer u ooit bewusteloos zou raken of in shocktoestand zou verkeren en zijn vragen dus niet kan beantwoorden. Deze informatie zal van groot nut zijn voor de persoon die u hulp verleent en kan soms zelfs van levensbelang zijn.

     

     

    IN PARTNERSHIP

    De First Help Info Card werkt samen met het Rode Kruis. Van de 15 euro die u betaalt voor de kaart, wordt 1 euro doorgestort naar die organisatie.

    De Cardiologische Liga zal, vanop de site van First Help Info, voor de internauten een pagina ter beschikking stellen met informatie over de handelingen die een leven kunnen redden en over de manier om te reageren op een beroerte. Dit is voor de Cardiologische Liga een manier om haar steun te betuigen aan de actie First Help Info.

     

    SPECIALE ACTIES…

     

    In een eerste fase start men in de gemeente Ukkel. De kaart zal bedeeld worden aan alle inwoners, die ze kunnen activeren voor slechts 10 euro.

    Iedereen kan houder zijn van de First Help Info Card. Het feit dat men geen enkele allergie of ziekte heeft, is op zich al waardevolle informatie voor de noodhulpverlener, die dan weet dat hij alle middelen kan aanwenden die hij ter beschikking heeft.

     

    De First Help Info Card is heel eenvoudig in te vullen en verschaft informatie die dag in dag uit, de klok rond beschikbaar is. Ze is van cruciaal belang in de eerste kritieke momenten
    na een ongeval of een malaise. 

    Dit soepele rode kaartje ter grootte van een creditkaart zou binnenkort terug te vinden kunnen zijn in alle portefeuilles en tal van levens kunnen redden.

                          

    Voor alle inlichtingen : info@fhelpi.com

     

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.xacti
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Sanyo Xacti E7 en Xacti S7:

    Combinatie van uitzonderlijke prestaties, aantrekkelijk design en gebruiksvriendelijkheid

     

     

     

    Xacti E7, veel meer dan enkel looks

    Met een elegant en stijvol design (91x55x21 mm), is de Xacti E7 de perfecte metgezel voor een brede waaier van activiteiten. Het ultra dunne metalen profiel van de camera (21 mm) verbergt een enorm aantal technische eigenschappen die instaan voor de krachtige prestaties van deze compacte camera.

     

    Bij localisatie van het onderwerp zal de 3x optische zoomlens daarop inzoomen. Daarenboven activeert de innoverende Touch Sensor de autofocus met een zachte druk op de knop, en reduceert de vertraging van de sluitertijd tot slechts 0.05 seconden. Dankzij de bliksemsnelle sequentie weergave functie van 2.3 beelden per seconde is de opeenvolging van foto's nog nooit zo éénvoudig geweest. Opgenomen afbeeldingen (met een resolutie van 7 Megapixel) en hoge kwaliteits VGA video's met audio kunnen onmiddellijk bekeken worden op de 2.5" LCD monitor.

    Amateurfotografen zullen de brede waaier van programmamodi graag toepassen. Zo focust de speciale portret modus automatisch op gezichten en zorgt voor een optimale belichting voor het fotgraferen van perfecte portretten.

    Screenshots kunnen onmiddellijk naar de Xacti E7 overgedragen worden wanneer de camera met je PC verbonden is door middel van een USB kabel. Het intern geheugen (23MB) en de verwisselbare SD kaart zorgen ervoor dat er altijd voldoende opslagvermogen voor je gegevens voor handen is.

     

     Xacti S7, uitzonderlijk gebruiksgemak

     De Xacti S7 maakt het gebruik van innoverende technologie kinderlijk éénvoudig. De gebruiksvriendelijke bediening van de nieuwe Xacti S7 maakt het nemen van digitale afbeeldingen kinderspel, zelfs voor beginnelingen. Met compacte dimensies van slechts (92x60x22 mm) en ergonomische behuizing, past de camera comfortabel in je hand, en geeft je de mogelijkheid om op een uiterst éénvoudige manier snapshots te nemen. Het grote 2.5" inch LCD display dat verwerkt is in de achterzijde van uiterst stijlvolle zilverkleurige behuizing levert onmiddellijke feedback over de gedetailleerde 7 megapixel afbeeldingen.

    Fotografen kunnen hun Creativiteit de vrije loop laten met de manueel in te stellen programma modus, exposure compensatie en filter functies.

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geox
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CHIC ITALIAANS DESIGN MET OOG

    VOOR FUNCTIONALITEIT

     

     

    Centraal in de lente-zomercollectie van Geox staat de zoektocht naar helderheid en lichtheid die alle stijlen, ook de meest klassieke, transformeert, die vormen van elkaar onderscheidt, en materialen en kleurtinten vernieuwt.

    Het design van het heren- en damesschoeisel verwijst naar een gewaagd spel van materialen en kleuren met respect voor de zuiverheid van structuren. De geometrie van het schoeisel bestaat uit bolronde vormen, met afgeronde tippen die perfect samengaan met de precisie van het ontwerp en de accessoires. Het kleurenpalet van het seizoen, dat eer bewijst aan de zomerse sfeer is gevarieerd. Pastelkleuren glijden over in een mengeling van sterken tinten – in de stijl van “active streetwear” – om weer over te gaan naar een scala van zachte kleurschakeringen.

     

    Ook de combinatie van materialen moet helderheid en lichtheid creëren, deze gaan van zacht leer tot glinsterende pailletten, van mat gemzenleer tot glanzende of gelakte oppervlakken.

     

    De kindercollectie onderscheidt zich ook deze zomer door levendige kleuren waaronder geel, blauw en rood voor jongens, roze, wit en hemelsblauw voor meisjes. Het assortiment is even gevarieerd als de wensen van de kleinste Geox klantjes: sneakers verfraaid met bloemenprints en kleurige steentjes voor meisjes, krachtiger en echt stoere lijnen en kleuren voor jongens. Romantisch ogende sandalen met kleurrijke brillantine en accessoires voor meisjes, een ruwe ‘street’ stijl voor jongens.

    Consumenten tel 03-231 64 20, www.geox.biz

     

     

    12-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs