Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    25-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ourthe & ambleve
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    OURTHE & AMBLEVE

     

     

     

    Op de grens met de Ardennen vindt U een landelijke streek waar water en steen het landschap en het leven van de plaatselijke bevolking bepaald hebben. Keer terug in de tijd en ontdek de rijkdom van het bouwkundige erfgoed, de levende traditie van het ontginnen van verschillende steensoorten, de overblijfselen van het kanaal de Ourthe en de legenden van de rivier de Amblève. Te voet, per fiets of te paard door de weidse velden of door het uitgestrekte woud, ontdekt U typische gehuchtjes, schilderachtige valleitjes en prachtige panorama's. Een gastvrije streek, rijk aan toeristische attracties: grotten, musea, safaripark, middeleeuwse burcht, internationaal bedevaartsoord..."

     

    De Fonds de Quarreux staan op de monumentenlijst van uitzonderlijk Waals erfgoed. De ronde quartzite rotsblokken liggen in het bed van de Amblève en zijn getuige van een wilde erosie van het water. Deze plek is een belangrijk element van vele legenden in de Ardense folklore. De molenaar die zijn woord niet had gehouden tegenover de duivel heeft zijn molen in het water van de Amblève zien vallen, vanwaar de enorme rotsblokken...

     

    Ook de Vallei van de Ninglinspo staat op deze monumentenlijst, het is een wilde zijtak van de Amblève tussen Vert-Buisson en Nonceveux. Deze vallei wordt erg gewaardeerd bij de wandelaars voor de mooie landschappelijke schoonheid: de onstuimige Ninglinspo ontwijkt enorme rotsblokken en heeft door erosie hier en daar verschillende baden gecreëerd (Dianebad, Venusbad, Naïdebad, Loutrebad en Hertenbad...). RVH.

    www.fetedufromage.be

    www.ourthe-ambleve.be

     

    25-08-2008 om 09:42 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jonge bestuurders

     

    Jonge bestuurders zijn welkom bij Europcar:

     

     

    Europcar, Europees leider in autoverhuur biedt jonge bestuurders, jonger dan 23 jaar, die al meer dan een jaar in het bezit zijn van hun rijbewijs, voortaan de mogelijkheid om een voertuig te huren. Europcar is de eerste internationale verhuuronderneming die deze mogelijkheid biedt aan jongeren tussen 21 en 23 jaar.

    Na de invoering van een rookvrije vloot komt Europcar als eerste met vernieuwde en versoepelde algemene voorwaarden op de markt, dit met het oog op mobiliteitsoplossingen voor jongeren.

    Europcar stelt naast de kleine en middelgrote voertuigen, ook minibussen of gezinswagens ter beschikking van de jonge bestuurders. RVH.

     

    25-08-2008 om 09:36 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    23-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.douchekraanwerk

    DOUCHEKRAANWERK

     

    Het thermostatische kraanwerk van Ideal Standard kenmerkt zich door de ‘Cool Body’- technologie. De temperatuurbegrenzer, die aan de linkerkant van de kraan zit, zorgt ervoor dat er altijd gemengd water door het kraanhuis stroomt en het kraanhuis nooit heter wordt dan de gevraagde temperatuur. Daarnaast biedt de ECO-toets de mogelijkheid om 50% water te besparen.

     

    De Melange kranencollectie, met haar mooie gebogen en ronde vormen, staat voor een minimalistisch maar sensueel design. Dit zachte, gestroomlijnde kraanwerk is de ideale aanvulling bij de ronde vormen van de wastafel, bidet of bad. De brede waaier van keuze- en installatiemogelijkheden komt perfect tegemoet aan elke voorkeur. Gedaan ook met onaangenaam koude of hete verrassingen, dankzij de ingenieuze thermostatische douchekranen, die bovendien compleet veilig zijn om aan te raken door de ‘Cool Body’ technologie. 

     

    Ideal Standard’s visie van een ‘totale badkamer’ werd door designerhuis Artefakt vertaald in een consequente designtaal voor alle Moments douche-elementen, waaronder de douchemengkraan, de douchebak en het bijhorende douchescherm, allemaal met  afgeronde hoeken, het zogenaamde ‘soft edge’ design. De elegante doucheserie bestaat uit vijf aantrekkelijke douchebakken met bijpassende frameloze glaspanelen met het herkenbare 'soft-edge'-design. RVH.

    www.idealstandard.be





    23-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    22-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.French ski village

    French Ski village

     

     

     

     

    Van 3 tot 5 oktober zal de Brusselse Louizawijk worden ondergedompeld in een gezellige winterse bergsfeer. Een bergdorp en een echte piste, bedekt met sneeuw, zullen Cityscape, de nieuwe ontmoetingsplaats rond het houten sculptuur in de bovenstad, een winters uitzicht bezorgen.

     

    Een 20-tal Franse wintersportplaatsen uit de Noordelijke en Zuidelijke Alpen, de Vogezen en het Juragebergte verrassen de bezoekers met originele vakantietips en beantwoorden alle vragen.

    Men kan ook deelnemen aan wedstrijden en mogelijk zelfs de volgende skivakantie winnen. Bovendien kan men gratis streekproducten proeven en de skis gratis laten waxen vooraleer deze winter, de Franse pistes af te dalen.

    Cityscape is van 3 tot 5 oktober dan ook het adres om de volgende wintervakantie perfect voor te bereiden. RVH.

     

    French Ski village – Cityscape – Guldevlieslaan Brussel

    3 oktober van 12 tot 18u30

    4 oktober van 10 tot 20 uur

    5 oktobr van 10 tot 18 uur

    vrije en gratis toegang

    22-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wereldkampioenschap bbq
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10de WERELDKAMPIOENSCHAP BBQ

     

     

     

     

     

    Het 10de wereldkampioenschap BBQ wordt dit jaar in ons land georganiseerd. De jubileumeditie vindt net als twee jaar geleden, plaats op de terreinen van de Palm breweries en valt samen met de Opendeurdagen van de brouwerij. Het publiek wordt dus getrakteerd op de frisse Palm, maar ook op een smaakvol evenement.

     

    De Belgian Barbecue Association, Smoky Charly, is de officiële gastheer van dit WK. Voorzitter Charly Van den Bosch is heel enthousiast “Het is bovendien een jubileumeditie want het 10de jaar dat een WK wordt opgezet. We organiseren het Wereldkampioenschap BBQ op 14 september in Steenhuffel in het prachtige decor van het domein van de Palm brouwerij. Een hele eer voor de vereniging en een buitenkans voor ons land om zichzelf en zijn gastronomie in de kijker te zetten.”

     

    Op zaterdag 13 september wordt de Belgische eetcultuur in de kijker gesteld in het “Belgisch dorp”. Iedereen kan daar voor 25 Euro per persoon een volledig menu van Belgische specialiteiten komen degusteren.

    Op zondag 14 september kan men vanaf 10 uur de sfeer van het Kampioenschap waaraan een 35-tal teams deelnemen, opsnuiven. Het publiek kan er trouwens proeven van de gerechten die de teams klaarmaken. Elk team bereidt een visgerecht, een kipgerecht, een varkensgerecht met Palmbier, een rundgerecht en een dessert met chocolade. De hele dag is er ook live music en animatie voorzien.

    Ook de stoeterij met Belgische trekpaarden kan worden bezocht, net als het Kasteel, waar een kunsttentoonstelling plaatsvindt. De toegang tot alle evenementen is gratis.  De prijsuitreiking is voorzien rond 17u30. RVH.

     

    22-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    20-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoogwaardige kindercollectie

    Kindercollectie: «Veelzijdig & hoogwaardig»

     

    Van jaar tot jaar wordt het klimaat milder, vandaar dat de stoffen voor het komende herfst-/winterseizoen ook lichter zijn. Glanseffecten zijn voor jongens en meisjes even belangrijk. Zij het als glanzende laag op jassen en bodywarmers of als glitterprint op truien en sweaters. Glans zorgt voor een frisse wind in de kindermode en voor plezier bij het samenstellen van de combinaties. Voor comfortabele draageigenschappen zorgen elastische materialen.

     

     

    Grote kinderen

    «Carnaby Street» is de naam van een modethema voor onze grote meiden. Het wordt geïnspireerd door stijlelementen uit de jaren tachtig. Kenmerkend zijn enge jeans in donkere wassingen of black denim, korte plooirokjes in combinatie met sweatshirts met neonkleurige of metallic glitterprints, punk- en popmotieven, hartjes en buttons. Pullovers met colourblocking en licht glanzende, gewatteerde blousons zijn perfect voor de koudere dagen van het jaar. De basiskleuren zwart, grijs en wit worden opgefrist door rood en paars.

     

    «Shock wave» is een modethema voor de ‘big boys’ dat, net zoals bij de meiden, ook stijlelementen uit de muziekwereld van de jaren tachtig overneemt. De ideeën voor de motieven komen uit computertijdschriften en stripverhalen. Daarnaast zijn fijne ruitdessins belangrijk. Donkere jeansbroeken worden met sweatshirts en sweatvesten met capuchon in donkere kleuren – grijs en zwart – gecombineerd.

     

    Kleine kinderen

    «College Girl» is geknipt voor kleine meiden die van honden, poezen en paarden houden. Favoriete motieven voor shirts en pullovers zijn hartjes en sterren, die we als applicatie ook weer op jeansbroeken terugvinden. De kleuren roze, felroze en rood worden gecombineerd met grijs, paars en wit.

     

    «Check it out» is een collegethema uit de wereld van handbal, voetbal en basketbal. Het past perfect bij onze kleine ‘schoolboys’ die zich ook nog voor auto’s, mountainbikes en motors interesseren. Op jeans en cargobroeken draagt men sweatshirts met en zonder capuchon, spencers met ruitdessins en sweatshirts met blokstrepen of robotprint. RVH.

    Kleuren: zwart, wit, grijs, paars, rood, groen

    20-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uniek design

     

    Een uniek en bekroond design!

     

     

     

    Met de Baby Gym Shoe, die in maart 2008 werd bekroond met de internationale prijs ‘Red Dot Design Award’, laat Domyos het gevoel van blote voetjes herontdekken!

     

    Blauw, kaki, paars of roze, onze jongste sportertjes kunnen kiezen uit 4 kleuren! De uiterst soepele anatomische vorm en de streng geselecteerde componenten bevorderen de bewegingsvrijheid, alsof de kleuter op blote voeten loopt! De Baby Gym shoe garandeert de stabiliteit en de optimale bescherming van de voetjes tijdens de babygym.

     

    De antislipzool en de verstevigingen vooraan en achteraan geven bijkomende grip en een betere steun, ze bevorderen het evenwicht en beschermen het voetje tijdens de oefeningen. In het kinderdagverblijf, de peutertuin, de kleuterschool, de babygymzaal of gewoon thuis, waar de kleintjes ook spelen, Domyos helpt hen om de motorische wereld te verkennen. Domyos is een merk dat exclusief bij Decathlon verkrijgbaar is. RVH.

    www.decathlon.be

     

    20-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    19-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bier brood & kaas

     

     

    « Bier, Brood en Kaas » feesten

     

     

    Het kleinste stadje van de wereld organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 september haar traditionele « Bier, Brood en Kaas » feesten. Een vaste afspraak, die u zeker niet mag missen.

     

    Voor de derde keer zijn de feesten verspeid over 2 dagen. De nadruk ligt nog steeds op artisanale producten, die het grote publiek kan proeven in de diverse stands in het Koning Boudewijn-park.

     

    Non-stop is er animatie en muziek in het kleinste stadje van de wereld. Er is een « passeport » verkrijgbaar aan een gereduceerde prijs. Dit paspoort geeft recht op een « pint » van 20cl en het proeven van een 10-tal tentoongestelde producten in de verschillende stands in het Boudewijn-park.

     

    Ook de horeca zaken van Durbuy delen in het feest. Zoals ieder jaar bieden alle deelnemers speciale gerechten op basis van bier en kaas ! RVH.

     

    Inlichtingen :

    V.V.V. kantoor Durbuy Oude Stad 1331

    Place aux foires, 25 – 6940 DURBUY

    Tel. : 0032-86/21.24.28 ou 21.36.17 – Fax. : 0032-86/21.36.81

    www.durbuyinfo.be   -   e-mail : durbuyinfo@belgacom.net

     

    19-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pratende beer

    Laptop en pratende Poeh voor kinderen

    Poehbeer als leraar voor allerkleinsten

     

     

     

     

     

    Amper drie maanden oud en nu al een beste vriend. VTech brengt met de Babylijn schattige, leuke en vooral leerzame speelgoedvriendjes. Vol knopjes, geluiden, stemmen, liedjes, vormen en kleuren zijn ze even verrassend als herkenbaar. Winnie de Poeh en Bumba zijn smaakmaker in 2008. 

     

    Speel en Leer Poehbeer heeft een knuffelig zacht hoofd, terwijl zijn lichaam bestaat uit zeven verschillende knoppen. De vriendjes en muziektoetsen laten kinderen vanaf drie maanden kennis maken met vormen, cijfers en muziek. Met de originele stem van Winnie de Poeh als welbekende ‘finishing touch’.

     

    Tollend door woon- of speelkamer. Licht, kleur en flitsende bewegingen, alles wisselt elkaar af in de Licht en Leer Draaitol. Winnie de Poeh wordt duizelig van al dat getol, kinderen echter niet. Ook Bumba, het vrolijke clowntje van tv, goes toyworld. Kinderen vanaf negen maanden kunnen nu ervaring opdoen met de eerste echte Bumba Laptop. Deze betoverende laptop zit vol grote duidelijke knoppen en kent drie speelstanden; ontdekken, leren en muziek. RVH.





    19-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.douchebakken

    DOUCHEBAKKEN

     

     

     

    Ideal Standard biedt een ruime waaier douchebakken aan, grotendeels in acryl. Douchen als op een wolk! Van een weldadig gevoel aan de voeten genieten lichaam en geest mee, dat is bekend. Ideal Standard heeft dat maar al te goed begrepen en biedt met de Soft Tray een zachte, comfortabele en veilige ondergrond tijdens het douchen. Om het zachte component te onderstrepen heeft het kussen een lichtgrijze kleur, wat contrasteert met de witte acryl omkadering. Gegarandeerd een echte eyecatcher in de badkamer en wie dit comfort al heeft ervaren, wil beslist niets anders meer. Bovendien krasvrij en kleurvast dankzij de laatste materiaaltechnologie.

     

    De naam Ultra Flat laat misschien weinig aan de verbeelding over. Alhoewel. Ultra Flat, combineert een strak, puristisch design met een hoge functionaliteit. Comfort ook, door de geringe diepte van de instap en de ruime afmetingen wat nog eens het ruimtegevoel versterkt. Drie basisvormen en 21 verschillende formaten sluiten perfect aan bij elke voorkeur of programmalijn. Door het unieke ontwerp is Ultra Flat ook voor mindervaliden een mogelijke oplossing.

    De Tonic badkamercollectie is geïnspireerd op de oosterse levensstijl als bron van innerlijk evenwicht. Tonic draagt een rustbrengende elegantie in zich: ware luxe door eenvoud. RVH.

    www.idealstandard.be







    19-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sportieve kleuters

    Waarmee gaan we onze sportieve kleuters verrassen dit nieuwe schooljaar?

     

     

    De Baby Gym Shoe van Domyos, een klein schoentje voor een grote stap vooruit in het leven!

    Domyos ontwierp de Baby Gym Shoe… Een gloednieuw gymschoentje, speciaal voor kleuters van 1 tot 4 jaar, dat grote broer en zus hun zeker zullen benijden! Oefeningen op de balken, sprongen, gymtoestellen… niets zo goed als babygym voor onze kleintjes. De speelse gymoefeningen van baby gym stimuleren namelijk de motorische, affectieve en cognitieve ontwikkeling van onze kleine hartendiefjes.

     

    De Baby Gym Shoe moedigt zelfstandigheid aan en is makkelijker aan te trekken dan een klassieke gymschoen. Aan-en uittrekken en verstellen wordt kinderspel dankzij de klittenbandsluiting. RVH.

    www.decathlon.be

     

    19-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    18-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.veelzijdige herencollectie

     

    Herencollectie: «Veelzijdig & hoogwaardig»

     

    In het nieuwe herfst-/winterseizoen 2008/09 kunnen de mannen zich verheugen op chique mode met een nonchalante uitstraling. Dit geldt zowel voor de city- en businessmode alsook voor de vrijetijdsmode die zich urbaan, hoogwaardig en gekleed presenteert. Daarnaast wordt veel aandacht aan details besteed.

     

    De nieuwe kostuums en colberts zijn elegant en modern, maar nooit saai of stijf. Naast slank afkledende modellen van hoogwaardige materialen met smalle revers, spelen kleuren een belangrijke rol. Diverse grijze tinten, en zwart en wit blijven favoriet Colberts van superzachte materialen met een vleugje sportiviteit nemen langzaam maar zeker de rol van het klassieke businesscolbert over.

     

    «Roadmovie»

     

    De nieuwe vrijetijdsmode met haar bijzondere styling en typische kwaliteiten doet denken aan films uit de jaren vijftig met James Dean of Marlon Brando. Smalle stretch jeansbroeken in donkere wassingen worden gecombineerd met korte blousons in lederlook, sweatvesten met capuchon of poloshirts met prints in collegelook. Ook sportieve vrijetijdshemden met ruit- of streepdessins zorgen voor een perfect geklede look. RVH.

    Kleuren: zwart, wit, grijs, zilver, blauw, bruin, camel, ecru

     

    18-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    17-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.msc fantasia

    MSC FANTASIA – IN TOPVORM!

     

     

     

    AAN BOORD VAN DE NIEUWSTE TELG VAN DE MSC CRUISES VLOOT BIEDT DE AUREA SPA U BEHANDELINGEN, ONDER MEDISCH TOEZICHT, DIE U OPNIEUW IN TOPVORM BRENGEN

     

    Wilt u perfect in vorm zijn om in bikini te paraderen? Gun uzelf dan dit pleziertje: een cruise aan boord van de MSC Fantasia, het nieuwste schip van de MSC Cruises vloot.

     

    In dit gloednieuwe pareltje kunt u lichaamsbehandelingen ondergaan in een speciaal kuuroord van 1.615 vierkante meter -AUREA SPA. Dit spa centrum zal later ook op andere schepen van de vloot worden ingericht. Dit wordt meteen het eerste wellness centrum waar u terecht kunt voor behandelingen met een medische opvolging.

     

    De AUREA SPA zal over de allerlaatste moderne apparatuur beschikken om uw lichaam opnieuw in topvorm te brengen, en dit onder medisch toezicht.

     

    De ACTIVE PRESS is een van de meest efficiënte methodes om cellulitis te bestrijden. Het helpt ook waterophoping en een zwaar gevoel in de benen weg te werken.

     

    MSC Fantasia, de nieuwste telg van de MSC Cruises vloot wordt op 18 december 2008 in Napels gedoopt. Dit zal het grootste schip zijn dat ooit in opdracht van een Europese reder werd gebouwd. Het zal 133.500 ton wegen en een nieuw concept voor cruises introduceren. MSC Fantasia zal plaats bieden aan de MSC YACHT CLUB – een exclusieve VIP ruimte met 99 ruime suites voorzien van een prachtige inrichting van de hoogste kwaliteit, maar ook met aparte gemeenschappelijke zones en een butler service. RVH.

    17-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.responsible business
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    The Rezidor Hotel Group viert voor de vijfde keer

    Responsible Business Action Month

     

     

    The Rezidor Hotel Group viert voor het vijfde opeenvolgende jaar zijn Responsible Business Action Month. In september 2008 worden alle 239 hotels in 44 landen doorheen Europa, het Midden Oosten en Afrika aangemoedigd om sociale en milieu activitieiten te organiseren waarbij medewerkers, gasten en de locale communiteit bewust worden van het belang van Responsible Business en fondsen werven voor World Childhood Foundation, het corporate liefdadigheidsprogramma van Rezidor of locale doelen.

    “Responsible Business maakt integraal deel uit van ons zakendoen – dag na dag, het hele jaar door”, zegt Catherine Rubbens, Directeur Responsible Business bij Rezidor.

     

    Het potentieel voor sociale en milieu activiteiten is eindeloos: tijdens de vorige jaren organiseerden Rezidor hotels autovrije dagen en niet-rokers weken voor zijn medewerkers, werden medewerkers uitgenodigd om bloed te geven of bomen te planten. De opbrengst ging naar locale initiatieven zoals weeshuizen of kinderziekenhuizen – of naar de World Childhood Foundation, Rezidor’s corporate liefdadigheidsdoel sinds juni 2007. Deze non-profit organisatie, gesticht in 1999 door H.M. Koningin Silvia van Zweden, helpt de meest kwetsbare kinderen in de wereld – kinderen die op straat leven, seksueel misbruikt of verhandeld worden voor de seksindustrie.

     

    Ook het Rezidor hoofdkantoor in Brussel zal zijn steentje bijdragen tot de Responsible Business Action Month. “Om de hotels nog meer te motiveren en het belang van Responsible Business nog meer te onderlijnen, lanceren we de maand met een liefdadigheids fietsevenement in Brussel”, zegt Catherine Rubbens.

     

    De Responsible Business Action Month maakt deel uit van een ambitieus Responsible Business bedrijfsprogramma. Rezidor was sinds 2001 één van de eerste hotelbedrijven in de wereld met een uitgebreid sociaal en milieuprogramma in alle regio’s – met verantwoordelijkheid voor gezondheid en veiligheid voor gasten en medewerkers, respect voor sociale en ethische aspecten in het bedrijf en een gereduceerde impact op het milieu.  Rezidor was ook één van de eerste internationale groepen die zijn gasten koolstofreducerende mogelijkheden aanbood. RVH.

    www.rezidor.com.

     

     

     

    17-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park Inn Preston


     

    Rezidor kondigt 50ste hotel aan in het Verenigd Koninkrijk: het Park Inn Preston

     

     

     

     

     

    De Rezidor groep, één van de snelst groeiende hotelbedrijven in de wereld, bereikt een nieuwe mijlpaal in zijn geschiedenis. Met dit nieuwe Park Inn in Preston (118 kamers, opening voorzien voor november 2008) beschikt de groep in het Verenigd Koninkrijk nu over 50 hotels (bijna 9.000 kamers) in beheer of ontwikkeling.  « Het gaat hier over een belangrijke portefeuille die we nog verder willen ontwikkelen » zegt Kurt Ritter, President en CEO Rezidor. « Het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke markt voor ons; hij biedt ons uitstekende groeimogelijkheden, vooral voor Park Inn, een jong, dynamisch en kleurrijk merk ». In het Verenigd Koninkrijk beheert de Park Inn portefeuille nu 34 hotels met 5.619 kamers. Doorheen Europa, het Midden Oosten en Afrika telt Rezidor meer dan 100 Park Inn hotels met meer dan 22 000 kamers in beheer of ontwikkeling.

     

    Rezidor neemt het beheer van het Preston hotel over vanaf 1 november 2008. Het hotel zal vanaf februari 2009, na belangrijke renovatiewerken, zijn deuren weer open doen als Park Inn. Aan de 98 bestaande kamers worden er tegen juni 2009 20 toegevoegd. Het hotel ligt op 5 km ten zuiden van Preston, op ongeveer 50 km van Liverpool en Manchester. Sinds 2002 wordt Preston (130.000 inwoners) beschouwd als één van de meest vernieuwende steden in Engeland. Ze heeft een patrimonium met enkele enige structuren en gebouwen zoals o.a. het Harris Museum & Art Gallery, de Preston Guild Hall, het Lancashire Museum en de St Walburga kerk. RVH.

    www.rezidor.com

     

    17-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schommelstoel

     

    Dolle pret met schommelstoel en pratende bal

    Schaterend op de schommelstoel

     

     

     

    In de eerste maanden van een kinderleven wordt er veel gelachen, gespeeld en vooral geleerd. VTech combineert deze grote drie en komt met twee even leuke als leerzame nieuwe speeltjes in haar VTech Babylijn. Schaterend van het lachen de Rol en Swing bal door de woonkamer rollen, ondertussen luisterend naar gezellige liedjes. Of wiegend op de Schommel en Muziekstoel een keur aan leuke spelletjes spelen.

     

    De Rol en Swing bal praat tegen kinderen, zodat ze gewend geraken aan praten. Gelijktijdig ontwikkelen de motoriek en vaardigheden van de peuter zich door steeds maar weer achter die verrassende bal aan te kruipen. Drie gezongen liedjes en nog eens acht gezellige melodietjes maken van de speelbal een muzikaal vriendje nog aantrekkelijker.

     

    Moe van al dat gekruip, maar nog lang niet uitgespeeld? De Schommel en Muziekstoel reageert meteen als kindlief er op gaat zitten. Met een olijk berengezichtje, veel toetsen en knipperende lichtjes nodigt de stoel uit tot rust. Hoewel? Nee, met al die even leuke als leerzame uitdagingen blijft de pret lonken. RVH.

     





    17-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kitchenaid wijnkoel-bewaarkast

    Waarom de nieuwe KitchenAid-wijnbewaarkast geen krans behoeft...

     

     

     

     

    Een gelijkmatige temperatuur, perfecte luchtvochtigheidsgraad, optimale ventilatie en een efficiënte bescherming tegen licht en trillingen. De nieuwe wijnbewaarkast van KitchenAid evenaart als geen ander de condities van een natuurlijke wijnkelder. En hij biedt plaats aan niet minder dan 188 flessen. Kortom, een exclusieve nieuwigheid om op te klinken...

     

    Met de extragrote wijnbewaarkast vult Kitchenaid zijn gamma wijnkoelers professioneel aan. En zo heeft elke wijnliefhebber de perfecte oplossing om zijn wijnvoorraad als een echte 'maître du vin' te bewaren: op een gelijkmatige temperatuur, met de juiste vochtigheidsgraad en beschermd tegen licht en schokken. De rekken zijn van eikenhout om trillingen te voorkomen, de donkere glazen deur biedt bescherming tegen licht en uv-straling.

     

    De wijnklimaatkast in inox - afzonderlijk verkrijgbaar of in combinatie met de Supersizekoel-vriescombinatie - biedt plaats aan 188 flessen en heeft de mogelijkheid om drie verschillende temperatuurniveaus te selecteren en te programmeren.

     

    Daarnaast omvat het Kitchenaid-assortiment ook een kleinere wijnbewaarkast (inbouw, tot 46 flessen, temperatuur tussen 8 en 18°C) en een wijnlade (tot 16 flessen, temperatuur tussen 8 en 12°C). De temperatuur en vochtigheidsgraad zijn telkens elektronisch te beheren. De wijnbewaarkast heeft twee temperatuurzones, zodat je rode én witte wijn apart op de beste manier kan bewaren. Samengevat: nog nooit lag je wijn zo fijn... RVH.









    17-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    16-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smurfen 50

    Het gaat smurfen bij Delacre!

     

     

     

     

    Als er dit jaar een verjaardag is die niet onopgemerkt voorbij zal gaan dat is het wel die van de Smurfen! De blauwe figuurtjes van Peyo bestaan 50 jaar en zijn nog steeds springlevend. Daarom heeft Delacre beslist om dat te smurfen.

     

    De Smurfkoekjes krijgen een nieuwe vorm, een nieuwe verpakking en aangepaste porties. Wanneer je de nieuwe Delacre Smurfen opent, ontdek je de nieuwe vorm van de koekjes. Verschillende smurfgezichtjes, zoals Brilsmurf, Mappersmurf, Lolsmurf en natuurlijk Smulsmurf lachen je toe. Allemaal zijn ze bereid met zorgvuldig gekozen ingrediënten; granen die voor een flinke dosis energie zorgen en overheerlijke chocolade.

    Ook de verpakking is vernieuwd. In een doos zitten voortaan 6 individuele zakjes, met in elk zakje, 2 in plaats van 3 koekjes. De nieuwe portie is perfect als tussendoortje en beantwoordt beter aan de behoeften van kinderen.

     

    23 oktober is de officiële verjaardag van de Smurfen. Om deze gebeurtenis te vieren, kondigt Delacre nog een verrassing aan: een prachtig Smurfkoffertje. Dit prachtig geïllustreerd koffertje is gevuld met 3 dozen Smurfkoeken van Delacre. Daarna kan het koffertje dat vanaf september te koop is, nog dienst doen als schatkist, opbergdoos of lunchbox. RVH.

     

    16-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vogele: damescollectie

    Vogele Modeflash herfst 2008

     

     

    Damescollectie: «Veelzijdig & hoogwaardig»

     

    In het komende herfst-/winterseizoen laat de mode zich van een veelzijdige en chique kant zien. Bekende modellen en silhouetten werden verder ontwikkeld en kregen een vernieuwde uitstraling. De gebruikte materialen zijn hoogwaardig van kwaliteit en de look, die bepaald wordt door het geraffineerd combineren van afzonderlijke items, is veelzijdig. De moderniteit van de combinaties is afhankelijk van de gebruikte stoffen en het oppervlak van de materialen.

     

    Chic: de nieuwe look heeft een chique uitstraling, dwz. dat de mode over het algemeen verzorgder wordt, maar toch bedoeld is voor alledag.

    Easy: om de nieuwe outfits een ongedwongen uitstraling te geven worden geconfectioneerde korte jasjes gemixt met sportieve kledingstukken. Nonchalant, ongecompliceerd, gewoonweg ‘easy’, zo willen moderne vrouwen gekleed zijn.

    Afzonderlijke kledingstukken:  nieuwe outfits worden gevormd door kledingstukken uit verschillende segmenten met elkaar te combineren.

    Zwart & Co: zwart blijft de belangrijkste kleur van het nieuwe modeseizoen. Paars, wit, koele grijze en groene tinten, maar ook warmere kleuren als bruine en beige nuances met wolwit zijn perfecte combinatiekleuren die bij het nieuwe kleurbeeld passen.

     

     

    «Café de Paris»

     

    Onder deze noemer wordt een vrouwelijk en sportief citythema aangeboden dat met een vleugje romantiek de flair van de modestad Parijs naar voren laat komen. Tot de belangrijkste kledingstukken behoren blouses, shirts en fijn gebreide pullovers die met nieuwe, smalle jeans in donkere wassingen, of met stretch broeken en rokken gecombineerd worden. Deze combinaties worden bij voorkeur afgerond met korte blazers of lederjacks.

    Modieuze blouses, shirts en pullovers zijn in principe eenvoudig van snit, maar krijgen door geraffineerde details een bijzondere uitstraling. Nieuwe prints zorgen bij de shirts voor kleur. Streepdessins zijn bij de pullovers verantwoordelijk voor kleur, terwijl de kleurcombinaties zwart/wit en zwart/beige in het begin van het nieuwe seizoen niet meer zijn weg te denken. RVH.

     

    16-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.back to school

    FUN BELGIUM NV: de trends in Back to School

     

     

     

     

     

    Replay & Sons is de allernieuwste hype in het segment schoudertassen en rugtassen. Afgeleid van de textiellijnen is de nieuwe lijn Replay & Sons absoluut het meest gegeerd bij de jongeren.

    Naast de nieuwe en hippe lijn rugtassen en schoudertassen lanceert Replay & Sons ook een volledig nieuwe stationerylijn. De vraag is zo groot dat de voorraad vrij snel onder druk komt te staan. Bestaande lijnen zoals Dakine blijven sterk scoren met hun stoere look en dit voor zowel jongens als meisjes.

     

    Superheldin Mega Mindy blijft daarentegen alle harten veroveren van het jonge publiek. Op de speelplaats zal Mega Mindy vanaf september niet meer weg te slaan zijn. Ook bij Mega Mindy is er een typische papierwarenlijn met diverse producten zoals lat, gom, potlood, enz te vinden.

    De succesnummers van Disney blijven het verder zeer goed doen met als absolute nieuwkomer Wall-E, de sprekende robot die deze zomer hét kassasucces wordt. De andere thema's zoals Princess, Cars, High School Musical en Hannah Montana zijn ook helemaal in. RVH.

    www.fun.be

     

     







    16-08-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs