Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Na een vrij zwaar hartinfarct ben ik begonnen met lopen: van een start to run naar 10 km, naar een halve marathon en zo naar een marathon. Ik neem deel aan veel joggings en doe ook in de week de nodige kilometertjes. Natuurlijk loop ik deze niet alleen maar met verschillende andere joggers.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Het loopverhaal van Danny

21-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat staat er in het weekend op het programma
Er is dit weekend van alles en nog wat te doen op loopgebied. Door het grote aantal leden is het soms moeilijk om alles mee te geven aangaande wie/waar loopt en wat er op het programma staat.

Midzomernacht Gent (vrijdagavond)

Er zijn drie afstanden in Gent (5-10-15). Er wordt om 21u30 afgesproken aan de inkom van de sporthal voor de groepsfoto

Thomas Van Moorleghem
Heike Clincke
Brigitte Roels
Ronny De Groeve
Sander Verhaege
Nele Vermander
Els De Clercq
Patrick Beirnaert
Sabrina Bracke
Nadine Van Hoecke
Marleen Verdickt
Kelly Strobbe


Nacht Van Westvlaanderen in Torhout (vrijdagavond)

Hier staat 5  en 10 km op het programma alsook de halve en volledige marathon

Gregory Fraikin
Niels Clincke
Nic Verkinderen
Hans Sigin
Hilde Peleman


Aflossingsmarathon Merelbeke (zondagnamiddag)

Er wordt afgesproken om 12:00 uur aan de sporthal van Merelbeke

Martin Blancquart (teamkapitein)
Nathalie Van Laere
Andy Deboose
Carlo Rots
Brigitte Roels
David Erzeel


Snt. Livinusloop (zondagmorgen)

Katrien De Groote (30 km)
Saskia Vermeulen (30 km bike and run)
Danny Clincke (30 km bike and run)
Ilse Van Den Rijse

Het zondagsloopje gaat door om 10:00 uur met start aan de sporthal

Iedereen veel succes gewenst met de loopjes in het weekend. Als ik ergens een naam vergeten ben of verkeerd heb vermeld geef dan een seintje dan pas ik het aan!

21-06-2018 om 22:54 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
20-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zeer geslaagde 'op de hort'
Het is altijd uitkijken naar de eerste 'op de hort'. Inschrijvingen zijn al een tijdje aan de gang, de teams worden samengesteld, de locaties worden bepaald, de thema's worden gezocht. De nieuwelingen vragen zich dan ook al een tijdje af 'Wat is dat nu eigenlijk dienen 'op de hort'. Gisteren was het dan zover: de boodschappen werden gedaan, parcoursen uitgepijld, hapjes klaargemaakt.

Om 19u30 waren er heel wat Veldmeersrunners aanwezig en de weersomstandigheden bleken meer te zitten. Er werd een eerste groepfsfoto gemaakt in den 'Hof van de Pastorij'. Een schitterende locatie om een zomerse avond en ideaal om iets te 'organiseren' zoals onze 'op de hort'


De jaarlijkse groepsfoto aan het portaal van Kalken Kerk. Is het nu het portaal dat steeds kleiner wordt...of zijn de Veldmeersrunners met steeds meer...?


Terwijl de joggers de omlopen langs de Kalkense Meersen aan deden en dit soms op heel stofferige wegels (natuur heeft dringend nood aan spatje regen..) zorgden ons catering team dat 'het tafeltje gedekt werd'


Een dikke pluim/proficiat voor de dames die al dit lekkers klaargemaakt hebben is zeker op zijn plaats!


Na het lopen was er een gezellige drukte met een hapje en een klapje


Onze volgende op de  hort is begin augustus aan het 'Hinkelend Meisje' en wordt verzorgd door onze jongeren.

Programma

donderdag: korte afstand: Prullenbos  - middenafstand: Prullenbos+Old Horses - Lange afstand:Meerskant
zondagsloopje: Sporthal Veldmeers 10:00 uur

In het weekend zijn er lopers ook verspreid over verschillende evenementen:Torhout, Gent, Snt Livinusloop, Ats-run...Gelieve foto's door te sturen zodat ik die begin volgende week op blog kan plaatsen

20-06-2018 om 09:40 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
19-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voorbereidingen
Deze avond gaan we voor de eerste keer 'op de hort' dit seizoen. De voorbereidingen zijn al een dag of twee aan de gang...

Gisterenavond (zelfs het voetbal van de Belgen kon hen niet tegen houden) werden er boodschappen gedaan bij Eurospar Kalken. Dank zij de sponsorbonnen die we daar krijgen kunnen we een extraatje doen. Het exacte budget per op de hort is (3,5x82)+100 (spar)= 387 euro.


Het parcours in Kalken is het enige dat niet uitgepijld is want zowel in Laarne en Wachtebeke maken we gebruik van de 'Loopomlopen Sport Vlaanderen'. Dus de oranje pijltjes volgend deze avond.


Er werd werk gemaakt in twee catering-bedrijven. Bij Ghita waren ook Els en Nadine die lekkere tapa's aan het voorbereiden waren...


Een moderne keuken...die moeten we natuurlijk gebruiken voor de voorbereiding van onze 'op de hort'. Wie goed kijkt ziet op de linkerkant trouwens een ganse reeks taarten staan.


Els volle concentratie bij het maken van de tappa's


Ook bij Saskia werden er tappa's klaar gemaakt met o.a. Griekse spaghetti.


Daar ik geen risico wilde nemen met de gezondheid van de Veldmeersrunners heb ik mij opgeofferd om eens te proeven...

19-06-2018 om 16:02 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
18-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klavertje vier / Op de hort
Klavertje Vier

Zondag stond de eerst loop van het 'Klavertje Vier Loopomlopen Sport Vlaanderen' op het menu. Met 85 joggers mogen we zeker niet klagen omtrent de opkomst en wat ook belangrijk is dat er zowel van Laarne, Berlare, Wetteren Ten Ede als Destelbergen lopers aanwezig waren.


Hilde Nobels zorgde voor de opwarming en die werd (net als de vorige keer dat ze dat deed heel erg gesmaakt!)


En de handjes gingen vlot de lucht in!


Nadien zette de kleurrijke groep zich in beweging en zoals het de bedoeling was kon elk zijn ding doen: verschillende afstanden en verschillende snelheden en vooral genieten van de omgeving. De commentaren achteraf waren ook positief en ik heb de 'Klavertje Vier'-fakkel doorgegeven aan Ilse Hoet die op 15 juli onze gastvrouw zal zijn.


Opening Speelplein

Aan de Bibliotheek was er ook de opening van een nieuw speelplein. En niet enkel dat, er werd ook een nieuwe 'trage wegel' geopend. We zijn aan het bekijken om die op te nemen in de 'Loopomloop van Sport Vlaanderen'. Die wegel loopt van achter de bibliotheek tot midden op de wegel van de Molenberg. Op de hort

Het is zover ...dinsdag is de eerste 'op de hort' dat wil zeggen dat de zomer er aan komt. In Kalken hebben we al verschillende loopomstandigheden gehad: meestal is het zonnig (maar naar de frisse kant) behalve die ene keer: de zondvloed van 2016 (iedereen zal zich die nog wel herinneren) 

Plaats: Pastory Kalken
Tijdstip: 19u30
Catering: Ghita Praet - Els Cattoir - Saskia Vermeulen - Nadine Van Hoecke
Thema : Spaanse Avond
Loopafstanden: 5 - 7 en 10 km 
Aantal aanwezigen: heel veel!

Morgen zal ik in de loop van de dag nog een extra item plaatsen ivm de voorbereidingen.


Vakantiefoto's

De Hanselaerkes waren  in het zonnige Frankrijk. Ze vertoefden daar op een golfterrein met een prachtig uitzicht.

18-06-2018 om 09:10 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
13-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klavertje vier...
Dinsdag waren het perfecte loopomstandigheden en dat zag je ook aan de mooie opkomst. De omlopen van 'Sport Vlaanderen', de wegels in Laarne en Prullenbos liggen er perfect bij. Het is dan ook genieten op de loopavonden. De volgende dagen staat er heel wat te gebeuren. We beginnen natuurlijk met de training van donderdagavond (programma zie vorig blogitem)


Klavertje Vier

Eind februari was het in Gent een overlegmoment tss de verschillende peters/meters van de verschillende loopomlopen - de verschillende Sportdiensten van de Gemeenten en mensen van Sport Vlaanderen zelf. Daar ook ikzelf peter ben van zowel de omlopen in Laarne en Berlare en Wetteren Ten Ede en Destelbergen als het ware 'om de hoek liggen' ben ik met het voorstel/initiatief naar voor gekomen om gedurende de zomermaanden die vier omlopen te clusteren.
Dit voorstel had tot doel om de recreant aan zijn trekken te laten komen (geen wedstrijd, gratis) en ook de verschillende gemeenten de omlopen van de andere gemeenten te leren kennen. Ik mag gerust stellen dat de omlopen van de vier gemeenten elk zijn eigen specifieke kenmerken heeft met steeds prachtige stukken natuur.
De omlopen worden gelopen door het volgen van de 'pijltjes' - elk zijn eigen tempo en er is GEEN tijdsregistratie. Ook wandelaars zijn trouwens welkom op dit event. Meer info hieromtrent kunnen jullie vinden op: http://www.bloggen.be/zomerklavertjevier/


Op de hort

Vooreerst meegeven dat het logo van de evenementenblog opnieuw duidelijk zichtbaar is aan de linkerkant van de blog. Daar kan je vinden hoe je jou moet inschrijven voor deelname aan 'op de hort' want blijkbaar waren hier nog heel wat vragen omtrent. De inschrijvingen sluiten op vrijdag af want men is al volop bezig met de voorbereidingen en dan moet men het exacte aantal deelnemers weten.

Meer info volgt begin volgende week. Maar zoals jullie zien op de foto hieronder is de catering (Saskia, Ghitta, Els en Nadine (staat niet op foto)) al volop bezig met het proeven en ik kan wel al verklappen het zal weer dik in orde zijn. Het wordt een Spaanse avond: met verschillende tapa's, dessert, cavaatje (of nen cola zero...). Zelfs al kan je maar één keer van de drie op de horts komen...het loont nog de moeite om je in te schrijven. Er is ook een fotoreportage gemaakt door Georges Meirsman maar we zijn nog op zoek naar een beamer - is er iemand die er eentje ter beschikking heeft?

t v


Nog een weekendfoto

Ik was de foto van de sloebertocht in Zwalm nog vergeten op de blog te plaatsen. Dus beter laat dan nooit.

13-06-2018 om 14:26 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
11-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk!Druk!Druk!
Het worden heel drukke weken met zondag de eerste loop van het 'klavertje vier zomeromlopen' en volgende dinsdag de eerste 'op de hort'. In het tweede blogartikel van de week kom ik op deze events terug. Wel wil ik nog meegeven dat de inschrijvingen voor 'op de hort' vrijdag afgesloten worden. 
Het afgelopen weekend was er al heel wat te doen - hiervan hieronder een overzicht.


Herdenkingsloop Filip Plaetinck

Een 25-tal lopers waren opgedaagd om te vertrekken van aan het Nelepad aan het Donkmeer. Zowel Veldmeersrunners, het gezin van Filip als vrienden.


Van langs de boorden van het Donkmeer werd koers gezet naar de 'Nieuw Donk'
Aan de herdenkingsplaats van Filip werd halt gehouden en sprak Marleen de groep toe.


Dankwoordje van Marleen

Bedankt VELDMEERSRUNNERS
Een groep warme mensen met een warm hart …  SUPER 
Dank je wel …   daarvoor doet men dit …  mensen steun geven … vriendschap geven …  warmte geven …   met een lach en een traan …
En  we doen dit al lopend …  sportief …  hoe mooi kan dit toch zijn …  SAMEN 
Warme sterregroeten
Marleen x en Philip *


Veldmeersunners in binnen- en buitenland

Thomas Van Moorleghem was enorm actief in het weekend. Op vrijdag liep hij samen met Kennenth een 10 miles Trial in Grobbendonk (tijd 1u19). En zondag liep hij een duorun in Schelle.


Ook in Waregem waren de Veldmeersrunners actief


In het verre Engeland liep Ronny De Groeve de Chew  Valley (10 km) en was eerste Belg op heuvelachtig parcoursProgramma 

Dinsdag:
korte afstand: Prullenbos
Middenafstand: Termstraat en blauwe pijlen volgen (9 km)
Lange Afstand Termstraat en rode pijlen volgen.

Het is de bedoeling om op de blauwe en rode omloop ook eens te checken of alle pijltjes goed zichtbaar zijn (en dit als voorbereiding voor het zomerklavertje vier).

Donderdag:
korte afstand: Peperstraat (5 km)
Middenafstand: Peperstraat - Meander - Colmanstraat -Eker (8,2 km)
Lange afstand: Berlinde Kapel- Holeind-Brugstraat (10 km) of verder lopen Zomerstraat--Portugiezenstraat- Aveve - Pennemansbaan-Kalken Dorp -Berlinde Kapel (15 km)

Zondag:
http://www.bloggen.be/zomerklavertjevier/ (donderdag nog meer info)

11-06-2018 om 11:38 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
07-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herinneringsloop
Het Turkse zonnekloppen loopt op zijn einde en vrijdag avond zetten we (bruin geblakerd) koers richting Kalken dus bijna 'home sweet home'. Er breekt wat het lopen betreft een enorm drukke periode aan met: de op de horts (en ja val in herhaling maar nog steeds veel 'deelnemers' zijn niet ingeschreven...doe dat aub snel) - het klavertje vier van de zomeromlopen - St. Pietersjogging). We zullen zeker weten wat doen de eerste weken. Het eerste event is echter nu zondag met het 'herinneringsloopje voor Filip Plaetick'.


Herinneringsloop Filip

We starten om 10:00 uur aan het Nelenpad. We lopen tourken via Eendekooi naar Nieuw Donk en de herdenkingsplaats van Filip. Van inkomgelden moeten we ons niks aantrekken - Marleen regelt dat achteraf. De afstand zal ong. 4 km zijn tot aan het herdenkingspunt. Diegenen die meer willen lopen kunnen extra tourkes rond Nieuwdonk (2 km per omloop). Nadien keren we in groep terug (1,6 km) Ik hoop dat jullie in grote getale aanwezig zijn en dit zowel als een sportief eerbetoon aan Filip als om onze steun te betuigen aan Marleen die enorm veel belang hecht aan dit loopje. Indien er vragen hieromtrent zijn aarzel dan niet om ze te stellen.


Hoe is het met..

Enkele van onze langdurig geblesseerden zijn volop aan het revalideren.

Hans heeft na een zwaar arbeidsongeval enkele weken inactief geweest maar heeft nu in eerste instantie het stappen opnieuw opgenomen en zit reeds aan 10 km wandelen. Doe zo verder Hans!!!


Bij Heidi valt de revalidatie na een hernia-operatie in de rug toch zwaarder uit dan eerst gedacht. Via de hometrainer onderhoudt ze haar conditie. En hoopt binnenkort weer op te duiken. Ze heeft ook meegegeven dat ze (als ze zich wat beter voelt) ons eens verwacht na (of tijdens) een zondagsloopje. Hopelijk tot snel Heidi!!!

07-06-2018 om 17:19 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
03-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blogberichtje van op Turkse Bodem
Hier mogen we alvast niet klagen van  het mooie weer met temperaturen van iets boven de dertig graden en een lagen luchtvochtigheid (ong. 30 procent) en met een 'all in'-formule valt het leven hier nog goed mee. De rode huid heeft ondertussen plaats gemaakt voor 'vellekes' ..

Weekendaktiviteiten

Nic Verkinderen liep op zaterdag i Kruishoutem een 11,7 km in 50' waarmee hij een mooie derde plaats weg kaapte. 

Op zondagmorgen was het verzamelen geblazen aan Laarne Kasteel voor het zondagsloopje dat de omlopen van Sport Vlaanderen aan deed. Alvast een goede repetitie voor binnen 14 dagen.

Ook op zondag was er in Puurs een marathon. Niels en Gregory liepen die en bereikten de finish in 4u00'40" en dat was gezien de warme omstandigheden zeker geen slechte tijd. 


Weekprogramma

Dinsdag

Verantwoordelijke: Ninke Hanselaer
Korte afsand: Prullenbos : Begeleiding: Patsy Bracke en Christine De Weerd
Middenafstand: Termstraat+ blauwe pijltjes : Begeleiding: Ninke Hanselaer
Lange afstand: Termstaat + Rode pijlen: Begeleiding Martin Blancquart

Donderdag

Verantwoordelijke: Ninke Hanselaer
Korte Afstand: PeperStraat Begeleiding: Patsy Bracke/Christine De Weerd
Middenafstand: Peperstraat- Colmanstraat-Eker :Begeleiding Ninke Hanselaer
Lange Afstand: Peperstraat-Meander - Zomerstraat-Brugstraat . Begeleiding Martin Blancquart

Zondag is het herinneringsloopje voor Filip Plaetinck. Meer info zal ik donderdag hieromtrent posten.

03-06-2018 om 21:54 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
01-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warme dagen....
Van mijn correspondenten in Vlaanderenland krijg ik door dat er ondanks de warmte van de voorbije dagen nog een behoorlijke opkomst was op de loopavonden. Het werd ook verstandig aangepakt en er werd vooral voor de kortere afstanden ge-opteerd of om te lopen op de Finse Piste. Ook nog enkele tips om te lopen bij warm weer:

- zorg dat je regelmatig drinkt
- een petje of hoofdbeschermer is altijd welkom
- kap geen fles water over het hoofd maar maakt het 'achterhoofd' nat ..het is dat gedeelte van de hersenen dat de 'warmte' regelt

Inschrijven

Sorry dat ik in herhaling val maar...schrijf jullie aub in voor 'op de hort'. Ik ben zeker dat de helft van de mensen die zinnens zijn om te komen zich nog niet ingeschreven hebben. Voor de 'organisatoren' is het wel belangrijk dat ze zo vlug mogelijke weten met hoeveel mensen we gaan zijn. Vooral diegenen van de eerste organisatie want zij moeten de 'meeste aankopen' doen want er is nog niks dat kan doorgegeven worden. Dus 10 euro storten op de rekening van de Veldmeersrunners en doodle invullen ( https://doodle.com/poll/gu6wdkv9nsct6waf#table )

Zondagsloopje

Het zondagsloopje gaat door met start aan het hinkelend meisje en de omlopen van Sort Vlaanderen worden 'gelopen'.

Vakanfiefoto's

Net zoals vorig jaar vraag ik aan de Veldmeersrunners om vakantiefoto's op te sturen die ik dan op blog plaats. Wel één vereiste - het moet in het clubtruitje zijn. De beste foto's op het einde van de zomer krijgt een fles CAVA;

Ik geef alvast de aftrap vanuit het zonnige Turkije...Eén minpuntje...was me vergeten insmeren en velleken een beetje rood nu..01-06-2018 om 13:01 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
28-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel loopgenot...
Vanaf dinsdag ben ik er voor twee weken niet maar... dat wil niet zeggen dat er niet gelopen wordt. De programma's zullen per week gepubliceerd worden en ook zal per training/afstand een verantwoordelijke meegegeven worden.

Enkele varia-punten dat ik toch wil meegeven (en mss tot vervelens toe maar ze zijn belangrijk voor het goede verloop):

- vergeet jullie niet in te schrijven voor op de hort
- 10 juni speciaal zondagsloopje ter nagedachtenis van Filip Plaetinck
- 17 juni eerste loop in het kader van het klavertje vier van de zomeromlopen
- check regelmatig de evenementenblog
- extra kledij bestellen via de teamstore kan nog tot einde van de maand. De handleiding is nog eens meegegeven met dit item in de vorm van pdf-file en het paswoord staat in mail die ik jullie doorgestuurd heb.

Afgelopen weekend

In het afgelopen weekend stonden verschillende loopevents geprogrammeerd waar de Veldmeersrunners actief waren.

Op zaterdag was het heel warm op de Bareldonkjogging - op het mooie parcours gaven de bospaden eerst enig soelaas naar de warmte toe maar het werd toch puffen...Aan de Prullenbos werd verzameld voor het zondagsloopje onder wat gedruppel werden er tourkes gedaan van 5 en 9 km. Dat er veel verschil is van waar de 'regen eruit valt' kon je heel goed merken. In de Koewegel heel veel plassen terwijl het op andere plaatsen dan weer kurkdroog is.


Ook op de 20 km van Brussel was er een delegatie van de Veldmeersrunners aanwezig.
In Leiden liep Nathalie Van Laere een marathon in 4u14 minuten. Verre van slecht in deze warmte en ook in de wetenschap dat er pas rond de middag werd gestart. Proficiat!


Ook in Maldegem werd er in de clubkleuren gelopen.


Programma

Dinsdag:

Verantwoordelijke Christine De Weerd
Korte Afstand: Mote- terugkeren via Kolk en Zevensterre straat (5 km) - Begeleidster Christine De Weerd / Patsy Bracke
Midden Afstand: Mote- Schoolstraat- Kasteeldreef- Old Horses -Termstraat (8 km) Begeleider Pol 
Lange Afstand: Meerskant - Achter Kasteel - Old Horses - Term straat: Begeleider Martin Blancquart

Donderdag:

Verantwoordelijke : Ninke Hanselaer
Korte Afstand: Peperstraat - Eker - Berlinde Kapel : Begeleidster: Patsy Bracke
Midden Afstand: Peperstraat - Meander - Colmanstraat- Eker - Berlinde Kapel: Begeleidster Ninke Hanselaer
Lange Afstand: Peperstraat- Wetteren - afkomen langs aardeweg - Evenwijdig met 'Langen End' - Kappelestraat: Begeleider Martin Blancquart

Zondag:

10:00 Hinkelend meisje: omlopen Sport Vlaanderen: Begeleidster Patsy Bracke

Indien er onweders zouden zijn kan er altijd een aangepaste route gelopen worden maar onthou ... Regen is GEEN  reden om niet te lopen.

Bijlagen:
nieuwe kledij.pdf (78.9 KB)   

28-05-2018 om 13:18 geschreven door danny  


>> Reageer (0)


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Aantal leden Veldmeers:   147


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Blog als favoriet !


E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 05-1976


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!