Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Na een vrij zwaar hartinfarct ben ik begonnen met lopen: van een start to run naar 10 km, naar een halve marathon en zo naar een marathon. Ik neem deel aan veel joggings en doe ook in de week de nodige kilometertjes. Natuurlijk loop ik deze niet alleen maar met verschillende andere joggers.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Het loopverhaal van Danny

16-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nazomertje..
Eerst en vooral nog eens terugkomen op de avond van de 'vallende lopers'...Vallen is iets wat helaas soms bij het lopen hoort en zoals al dikwijls voorspeld zijn de maanden maart en oktober de gevaarlijkste en dat is de laatste twee weken ook nog maar eens bewezen. Toch gaan we proberen de 'gevaren' in te dijken en nog eens de afspraken herhalen voor als er iets gebeurt:

- we gaan de donkere wegen om en rond de Berlinde Kapel mijden want de wegen zijn daar ook niet al te goed en door afbrokkeling van de weg is er ook een duidelijk 'niveau'-verschil tussen weg en berm.
- tips voor parcoursen mogen mij steeds doorgegeven worden
- per groep is er zeker één iemand die een gsm bij heeft en die ook mijn gsm-nr (0479/208724) heeft. Ik ben steeds op de Finse Piste of in de nabijheid van de Sporthal en iets van daaruit coördineren is dan ook vrij makkelijk
- vergeet niet dat er gevraagd wordt om telkens een copy van je 'paspoort' bij te hebben
- verzekeringspapieren worden zo vlug mogelijk ingevuld en aan Christine De Weerd bezorgd


Nazomertje

Het afgelopen weekend was het zo schitterend weer dat de Veldmeersrunners zowat overal te vinden waren voor hun loopje. Op zaterdagvoormiddag hebben we een verkenning gedaan van de halve marathon van Gent (een prachtig parcours (gedeeltelijk off road) en op zondagmorgen werd er zowel langs de Meerskant als langs Prullenbos gelopen. Hiervan geen foto's maar van onze ander joggers wel..

Hans en Nic liepen in Tielt..


Els liep haar eerste halve marathon en deed dat schitterend...je mag er fier op zijn Els!!!


Sommige lopers genoten van een weekendje Westende...LoLa4Life

Dit weekend werd ook weer het beste beentje voorgezet voor LoLa4Life... op de boerenmarkt bewezen we met ons team dat we al volleerde 'standjesuitbaters' zijn. Want ons tentje lokte (veel)volk. Ook onze kruiwagen werd goed bijgevuld en de eerste 'schattingsbriefjes' kwamen binnen. We hadden een omzet van 1375 euro en een netto opbrengst van 915 euro!!!

Het is niet enkel  het opgehaalde bedrag dat van belang is maar het enthousiasme waarmee de Veldmeersrunners aan deze acties deelnemen is prachtig ... we brengen onszelf naar de buitenwereld als een fantastisch team...


Chris De Vuyst verkocht bloemetjes in Beervelde en verzamelde ook een bedrag van 850 euro. Nen dikke merci Chris omdat je ondanks de enorme strijd die je voor je eigen gezondheid moet leveren je toch nog ten dienste stelt van anderen!Loopprogramma

Anciens
dinsdag: korte afstand :Via Termstraat- Achterstraat naar Kasteel maar dan richting Old Horses en zo terug keren (5,5 km) .Middenafstand:Steentjesstraat - Dendermondse Steenweg - Bieststraat -Nerenweg - Dendermondsesteenweg -Steentjesstraat (8,5 km). Lange afstand: Steentjesstraat - Brugstraat- Hogen Dries - Zomerstraat - (10 km loopt tot op steenweg en keert terug via Steentje) - ipv naar Steentje rechts Bosstraatje-Kalken Kerk -en hier dan wel via Berlinde Kapel .

donderdag: kasteel a volonté


Starters 
Menu week 2
dinsdag: 1 ml - 1 mstp -2 ml - 2 mstp -2 ml - 2 mstp -3 ml - 3  mstp -3 ml - 3 mstp  tot 22 m
donderdag:2 ml - 2 mstp -3 ml - 3 mstp -3 ml - 3  mstp -3 ml - 3 mstp tot 22 m

16-10-2017 om 14:18 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
13-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kortewagen vol geld...
Ik had al aangekondigd dat de projecten van LoLa4Life aan 2 voorwaarden zouden voldoen: ludiek en doeltreffend (cfr. onze sponsenverkoop).Het project 'Nen kortewagen vol geld' voldoet ook zeker hieraan. Jullie hebben waarschijnlijk al in verschillende handelszaken de bokaaltjes van 'LoLa4Life' zien staan. Wij vragen jullie om daar het 'enkelgeld' in te deponeren. Die bokaaltjes worden dan regelmatig opgehaald en in de 'kortewagen' gegoten. Ook vragen wij om de 'rostjes' (mag ook iets groter zijn natuurlijk) bij ons binnen te brengen...en ja ook die verdwijnen in de kortewagen. Dat is deel 1 van het project. Het tweede gedeelte is dat we daar een schattingswedstrijd aan verbinden met de volgende vraag wat is het exacte bedrag dat zich op zondagmiddag 17/12 om 12:00 uur in deze 'kortewagen' zal bevinden. Eenen keer voor nen euro... voor twee euro mag men drie keer schatten en voor 5 euro zelfs tien keer. Filip en Anneleen uitbaters van B&B 'De Oude Winning'(Limburg) doen hier een serieuze duit in het zakje..zij schenken de eerste prijs: Een midweek voor 4 personen. Geldig in de maanden oktober, november, december,  januari,  februari  tot 31 maart 2019. Dit is geen typefout maar is echt de 'te winnen prijs'. De 'kortewagen' wordt voor de eerste keer van stal gehaald ter gelegenheid van de boerenmarkt. Als er winkels/cafés zijn die deze 'geldwagen' graag eens zien langs komen geef maar seintje. 13-10-2017 om 16:30 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
11-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholencross
Dit was een heel drukke week tot nogtoe en er komt nog heel wat aan...

Start to Run

Opnieuw een mooie lichting voor onze nieuwe reeks 'start to run'. Met 40 nieuwe loopzieltjes mogen we zeker niet klagen en we zullen er met zijn allen 10 mooie sportieve weken van maken waarbij men zal 'verschieten' van zijn eigen stijgende conditie.

Tips van de eerste week

1. Om vlot te lopen moet je vlot babbelen
2. De meesten zijn geen '3x7' meer dus stretchen voor en na het lopen is heel belangrijk.
3. Bij pijnlijke spieren geen koude maar warmte (kersenpittenkussentje is goed hulpmiddel)
4. Als je lessen in haalt op de openbare weg denk dan vooral aan je veiligheid.Scholenveldloop

Vandaag was er in Laarne de scholendveldloop en de Veldmeersrunners waren talrijk aanwezig en dit voor twee zaken:

Pannekoekenverkoop tvv LoLa4Life en ondersteuning van Sportdienst/Sportraad bij organisatie van de veldloop. We bewezen nogmaals dat we als team een zeer goed ge-oliede machine zijn waar men zich kan op betrouwen. Zowel de bakkers/verkopers van de pannenkoeken als de mensen 'on the field' deden meer dan hun best en stelden de Veldmeersrunners opnieuw in een meer dan positief daglicht.

Moet wel toegeven dat ik mij wat mispakt had aan de opdracht van de 'Pannenkoeken'. Gisteren voorbereidingen, vandaag de actie en morgen het afronden en hier werden toch een tiental personen voor ingezet.

Op dinsdag werd er op geen 'emmer deeg ' gekeken..En of er verkocht werd... In totaal gingen 347 pannenkoeken naar de lopertjes en werden er nog eens 315 verkocht. Dus een totaal van 662 pannenkoeken. De totale opbrengst voor LoLa4Life is 332 euro!!!


Reeds vroeg was men aan het voorbakken en zelfs deeg moest er nog worden bijgemaakt.


Niks dan lachende gezichten...


Boerenmarkt

Zondag zijn we met een stand aanwezig op de Boerenmarkt in Kalken. We gaan er het bier 'Boerkes en Boerinnekes' verkopen en daar komen we ook voor de eerste keer naar buiten met ons project 'Nen kortewagen vol geld'... Een ludieke actie tvv LoLa4Life. Breng ons dus zondagnamiddag allemaal een bezoekje

Zondagsloopje

Het zondagsloopje start om 10:00 uur aan de Sporthal met omlopen langs de Mote (korte afstand 5 km) en Paardenmelkerij 10 km.

11-10-2017 om 20:59 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
09-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We beginnen eraan...
De tweede dinsdag van oktober is het al een traditie geworden nml. het begin van de 'start to run' en dit nu reeds voor de zevende maal. Het aantal deelnemers draait meestal rond de veertig en dit zal dit jaar ook wel in die trend liggen. Men zegt soms 'ge zult daar wel eens alleen staan want iedereen loopt nu toch al in onze gemeente' maar toch zijn we steeds blij verrast met de opkomst. Het is wel nog afwachten tot morgenavond.. dus als je nog  'nieuwe zieltjes' weet te overhalen doe maar. Ook zou ik vragen aan de anciens om dinsdag zoveel mogelijk aanwezig te zijn zodat de 'nieuwkes' kunnen kennis maken met de sfeer bij de Veldmeersrunners. Nog meegeven dat de 'start to run' een organisatie is van de gemeentelijke sportdienst waarbij ik als begeleider ben en de de Veldmeersrunners ondersteuning geven.

De anciens worden ook steeds stipt om half acht op pad gestuurd  telkens zal er per afstand een 'verantwoordelijke' zijn (die zal op voorhand worden aangeduid en meegegeven - daar ik er vorige week niet was zal ik dit nu ter plaatse doen).

Er staan ook twee 'events' op het programma de volgende week in het kader van LoLa4Life. Voor de scholenveldloop is alles geregeld denk ik (was mooi om vanop afstand te zien hoe men onderling de afspraken maakte - heel veel dank daarvoor trouwens). Dus nu zal het rondrijden, bakken en verkopen zijn. We wensen ook nu al alle (420) jeugdige lopertjes veel succes op de scholencross!!! En ook voor diegenen die de 800 pannenkoeken gaan bakken ...'GO FOR IT'

Voor de Boerenmarkt op zondag kan ik wel nog wat hulp gebruiken. Ik weet echter ook nog niet alles concreet (wanneer alles moet worden opgezet, waar we juist gaan staan op het kerkplein,..). In de loop van de week weet ik daar meer over maar zal mensen nodig hebben zowel voor het opzetten/afbreken van de stand of voor het 'bevolken van de stand'.

Programma Start to Run

Week 1 

dinsdag: 1 ml - 1 mstp - 1 ml - 1 mstp - 1 ml - 1 mstp - 1 ml - 1 mstp - 2 ml - 2 mstp - 2 ml - 2 mstp  tot 16 m
donderdag 1 ml - 1 mstp - 1 ml - 1 mstp - 1 ml - 1 mstp - 1 ml - 1 mstp - 2 ml - 2 mstp - 3 ml - 3 mstp  tot 18 m

Programma Veldmeersrunners

dinsdag: Kasteel à volonte (langre afstand kan afkoen langs Old Horses)
donderdag: Peperstraat (5 km) - Peperstraat/Meander (7 km)  - Peperstraat/Meander/Zomerstraat/Brugstraat 11 km

09-10-2017 om 08:53 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
05-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guur herfstweer..........
Zelf ben ik nog aan het genieten van de laatste zonnestraaltjes aan de Middellandse zee maar hoor daarbij dat het in Vlaanderen heel wat minder gesteld is met het weer, doch zoals al dikwijls gezegd 'regen is GEEN reden om niet te lopen' Dinsdag vielen de nieuwe omlopen blijkbaar in de smaak (ook al waren de afstanden uitgedrukt in Clincke-kilometers). Dus deze zullen we gedurende de winterperiode regelmatig herhalen.
Ik blijf echter hopen dat de wegenwerken aan 'het steentje' vlug zullen opgelost zijn. 


LoLa4Life happenings

- scholenveldloop

op de scholenveldloop zullen wij aanwezig zijn met de veldmeersrunners om pannenkoeken te bakken en te verkopen tvv LoLa4Life. Er zijn reeds meer dan 400 lln ingeschreven voor deze loop. We wensen alvast alle lopertjes veel succes en aan hun ouders geven we de hint om eens langs te komen om een lekkere pannenkoek te proeven. Alvast een dikke bedankt aan de veldmeersrunners om hun enthousiasme medewerking aan dit project, want in een mum van tijd hadden Patsy en Saskia voldoende mensen om te helpen op de pannenkoekenbak en om assistentie te verlenen aan de scholenveldloop zelf.

- boerenmarkt

op 15/10 zullen wij ook aanwezig zijn op de boerenmarkt. (We hebben wel nog enkele vrijwilligers nodig die die namiddag kunnen helpen). In onze aanbieding zal staan boerkes en boerinnekes, een jupilerke of een frisdrank. Ook onze kruiwagen met rostjes zal daar verder kunnen gevuld worden.


Donkmeerloop

Op 1 november gaat rond het donkmeer een halve marathon door maar er zijn ook kortere afstanden. We kunnen ons daar via een groepsinschrijving inschrijven. Mensen die daar interesse in hebben gelieve mij een seintje te geven.


Marathon Gent

Op 28/10 gaat in Gent de marathon door. Een 4-tal van onze lopers doen de marathon. Er zijn ook verschillende van onze club die een kortere afstand lopen. Kan iedereen van onze groep eens doorgeven wie/wat loopt, zo kunnen we ons daar ook als groep manifesteren.


Start-to-run

Volgende week dinsdag is het zover!!! Dan starten we met de 7de editie van start-to-run in onze gemeente. Ik zou vragen aan alle veldmeersrunners ook massaal aanwezig te zijn op de eerste avond zodat de starters kunnen zien wat voor toffe loopgroep we zijn. Dit werkt alvast motiverend op de nieuwelingen. Als je nog mensen kent die nog willen inschrijven moedig ze zeker aan om nog van de partij te zijn voor de editie van 2017.


Zondagsloopje

Het zondagsloopje start om 10u aan de sporthal.
Martin Blancquaert zal de lange afstand (ong 20km) voor zich nemen. De korte afstand gaat langs prullenbos. 


Ik zal ervoor zorgen dat ik volgende week het zonnetje terug meebreng in mijn bagage :)

05-10-2017 om 11:53 geschreven door danny  


>> Reageer (2)
01-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een weekje zon...
Al jaren is het de traditie dat ik er de week voor de start van 'start to run' er nog eens een week op uit trek. Dit jaar trek ik naar Side (Turkije) om daar nog wat de zon op te zoeken vooraleer we de winter induiken. Heb de rust ook wel nodig want de laastte weken is het vrij druk geweest en krijg daar zowat de weerbots van. En ook de volgende maanden staat heel wat op het programma. We beginnen al op 10 oktober met de zevende 'start to run' reeks in Laarne. De inschrijvingen komen heel vlot binnen maar extra reclame maken mag nog steeds.

Ik kreeg vandaag ook de melding binnen dat de 'lampen' die zowel vooraan als achteraan de nodige verlichting geven in promotie staan in Decathlon ipv 40 euro is het 19 euro. Deze lampjes geven niet enkel extra zichtbaarheid (dat je gezien wordt) maar als er enkele in de groep hiermee 'aan lopen' kan je ook veel beter zien.


Weekprogramma

Voor de verschillende afstanden zijn er groepsverantwoordelijken die ervoor zorgen dat er vlot (en tijdig) kan 'vertrokken' worden.
Korte Afstand: Christine De Weerdt - Midden Afstand: Saskia Vermeulen - Lange Afstand: Niels Clincke

Dinsdag:
Korte Afstand:
Peperstraat-Colmanstraat- Berlinde Kapel (5 km)
Midden afstand:
Steentje - Dendermondse Steenweg - Kruisen - Bieststraat - Berlinde Kapel (7 km)
Lange Afstand:
Steentje - Brugstraat - Zomerstraat - Dendermondse Steenweg - Gaver - Vromondstraat - Kalken Dorp - Berlinde Kapel (ong. 15 km) mensen die ongeveer 10 km willen kunnen bij deze omloop afslaan aan de Kruisen en zo via Bieststraat naar Berlinde Kapel Lopen.

Donderdag:
5 km : Termstraat - richting Kasteel via Achterstraat - Old Horses en via Termstraat terug
Voor de Langere afstanden dezelfde omloop maar aangevuld met omloopjes Kasteel.

Zondagsloopje:
Martin zorgt voor de lange afstandslopers voor een tourken tss de 15 en 20 km
De korte afstand kan richting Prullenbos lopen. We verzamelen om 10:00 uur aan de Sporthal.


LoLa4Life

Dit weekend was ik te 'gast' in de Praatbarak van VROB bij de opening van het Fazantenhof in Lochristi. Heb er mijn ding kunnen zeggen/doen maar heb ook met veel respect geluisterd naar het verhaal van Krista Bracke.
Onze volgende actie is op de scholenveldloop de pannenkoekenbak. Jullie kunnen zich steeds opgeven bij Saskia Vermeulen of Patsy Bracke. Ook voor de cross zelf zijn nog enkele helpende handen nodig.
01-10-2017 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
29-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donkere en gevaarlijke weken...
Het wordt nu heel duidelijk op de loopavonden we zitten in de 'donkere weken' en dat is nog wat wennen. Verschillende mensen hebben nog hun 'lampjes' niet bij of anderen hebben het uit de kast gehaald waar ze het in maart hebben achtergelaten - met als resultaat dat de lampjes nog weinig 'licht' geven. Gisteren viel het mij dus op dat de groepen niet zo goed zichtbaar waren. Dus prioritair nu is dat iedereen er voor zorgt dat hij duidelijk zichtbaar is als we de weg op gaan!!! Ook zeker heel voorzichtig zijn en opletten want de maanden maart/oktober (dus waar de omschakeling licht/donker of omgekeerd gebeurt) zijn gekend als de maanden met de meeste valpartijen!


Wat we ook ondervonden hebben is dat door de onderbreking van het 'Steentje' het vrij druk ik is op de wegen waar we lopen en dat was zowel dinsdag (wegen rond de Berlinde Kapel) als donderdag (Zevensterrestraat - ' T Zand) was dat heel duidelijk. Dus nogmaals let heel goed op en hou jullie aan de basisregels: iedereen loopt dezelfde kant van de weg (bij voorkeur links) en loop zoveel mogelijk in groep! Ik zal op zoek gaan naar alternatieven qua parcoursen waar zowel de verlichting ok is en waar relatief weinig verkeer is.

Zondagsloopje

De lange afstandlopers vertrekken om 8u30 aan Kalken Kerk voor een tochtje van ongeveer 20 km en de mensen die de korter afstand (tourken Vaart/Meersen) willen doen verzamelen om 10:00 uur aan dezelfde plaats.

Start to Run

Het is bijna zover op 10 oktober starten we ermee. Op de site van het nieuwsblad verscheen er alvast een mooi artikel http://www.nieuwsblad.be/cnt/blwpo_03100393

Scholenveldoop

Op 11 oktober is er scholenveldloop. We zullen daar met de Veldmeersrunners met twee zaken aanwezig zijn nml. hulp bij de organisatie (5-tal personen) en een pannenkoekenbak tvv LoLa4Life (5-tal personen). De 'lead' in dit project wordt genomen door Saskia Vermeulen en Patsy Bracke. Dus gelieve aan hen mede te deln of je kan aanwezig zijn.

Volgende week

Traditiegetrouw trek ik er de week voor de 'start to run' nog eens op uit. Ik zal jullie het programma begin van de week doorgeven vanuit het (hopelijks) zonovergoten Side (Turkije). Er zijn wel enkele groepsverantwoordelijken aangeduid die jullie 'de weg zullen opstruren'.

Lange afstand: Niels Clincke
Middenafstand:Saskia Vermeulen
Korte afstand: Christine De Weerdt

LoLa4Life

Vanaf nu kan men ook inschrijven voor de loop https://form.jotformeu.com/72556760900357#1 Dus niet aarzelen maar doen - geef deze link ook door aan mensen uit jullie omgeving.Indien jullie mensen kennen die ons willen sponsoren (vb. via reclameboekje) geef dit gerust door. Ook initiatieven (wat die ook zijn) zijn steeds welkom!!!29-09-2017 om 10:58 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
25-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een sportief weekend...
Vorig  weekend was er een kermisweekend maar dit weekend hebben de Veldmeersrunners er op sportief gebied serieus de 'pees' opgelegd en er was ook de herdenkingsloop voor Ann en Daisy

Buggenhout

We waren samen met een groep Amsterdamgangers van 2008 afgereisd naar Buggenhout met een heel speciaal doel. Eerst even terug in de tijd. In 2008 liepen we ter gelegenheid van Kurt zijn 40 ste verjaardag met een groep lopers (vooral uit Overmere) een marathon in Amsterdam. Het werd een onvergetelijk weekend. De pannenkoeken van Daisy op de trein -het aanschouwen van de piste de dag ervoor - de lach van Ann - de prestaties op de marathon - het naar beneden strompelen op de trappen in Lokeren. Uit deze lopers ontstond een blijvende vriendschap en een vijftal keer per jaar wordt er op verjaardagen samen gekomen waarbij de 'strafheid van de anekdotes enkel toenemen..). Helaas zijn we in deze groep op enkele jaren ook geconfronteerd met de realiteit/hardheid van het leven. En eerst Daisy en begin dit jaar Ann 'verlieten' ons op veel te jonge leeftijd. Bij samenkomsten is hun positieve ingesteldheid nog steeds aanwezig in de groep. Daarom wilde we iets speciaals doen en schreven we ons voor de aflossingsmarathon in Buggenhout. Truitjes werden speciaal ontworpen voor deze gelegenheid en zondag was het zover met een flinke delegatie stonden we klaar in Buggenhout.


In groep kwamen deze 'afgetrainde  atleten' in een zelfs niet onaardige 3u37' maar het allerbelangrijkste was dat we Ann en Daisy in onze gedachten meenamen. Ann en Daisy waar jullie ook zijn ik hoop dat jullie genoten hebben van onze 'prestatie'.
Ook de Veldmeersrunners waren actief in Buggenhout. Een vrij grote groep nam er deel aan de halve marathon en genoten van het prachtige parcours. De tijden warne vrij scherp maar het voornaamste was dat elk 'zijn ding' deed!
Els nam deel aan de 11,7 km in het zonnige Buggenhout...
Dirk was 'iets' te laat voor de groepsfoto maar sprak kort na de aankomst de volgende wijze woorden 'Danny, heb veel geleerd vandaag: moet beter eten voor het lopen en mag mij niet opblazen in de start'. Dat zijn inderdaad twee zaken die ik ook al jaren predik.Niels leverde een heel straffe prestatie en eindigde in de marathon zevende in 3u22'. Vrij behouden vertrokken liep hij de eerste halve in 1u45' om in het tweede te versnellen naar 1u37' en dus op de mooie eindtijd uit te komen. Ook hier twee belangrijke facetten bij de trainingsopbouw: voeding en duurloopjes aan 10/u.
Zele

In Zele stond zaterdag een aflossing op het programma van 4x2,5 km. We eindigden op ruime afstand van de...voorlaatst in 57'00" maar we mochten wel fier zijn dat we de enige 'joggingsclub' waren. Meer en meer begin je te zien dat enkel atletiekclubs aan dergelijke events deelnemen.


Er waren ook nog een viertal Veldmeersrunners actief in Oostende, eentje in Wevelgem en eentje in Mechelen.


Zondagsloopje

En naast dat alles waren er nog enkelen die het zondagsloopje deden startend van aan het hinkelend meisje.Weekprogramma

We proberen stipt om half acht te starten zodat we maxiaal van het zonlicht kunnen genieten..

dinsdag: Peperstraat (winter versie) (5 km) - Peperstraat / Meander (7,5 km) - Peperstraat/Meander/Zomerstraat/Brugstraat (10 km)
donderdag: Kasteel à volonté

Vergeet ook niet om de 'start to run' te promoten.

25-09-2017 om 12:09 geschreven door danny  


>> Reageer (2)
21-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We gaan er weer tegen aan...
De kermisdagen zijn voorbij dus we kunnen er weer tegen aan ... En dat was duidelijk te merken aan de zeer mooie opkomst. Wat ook opviel dat het steeds vroeger en vroeger donker wordt want zelfs de kortere afstanden kregen halfweg hun loopje al te maken met 'den donker' en ja met de omlopen gaan we ook weer de 'winter-'toer'' op met omlopen Kasteel - 'Old Horses' zullen opnieuw voor enkele maanden vertrouwde begrippen worden. Wat de omlopen ook zijn, het belangrijkste is dat er 'in groep' gelopen wordt en dat we ook tijdens de 'donkere' periode op een veilige manier onze hobby kunnen beoefenen.

Het zondagsloopje gaat door aan het 'Hinekelend Meisje' om 10:00 uur en de 'lead' wordt genomen door Caroline Laeremans. De lange afstandlopers verzamelen in Buggenhout voor een halve marathon of volledige. Ook een kortere afstand van 11 km is mogelijk.


Buggenhout

Veldmeersrunners verzamlen om 8u45 in de Zomerstraat nr 39 (bij mij thuis dus). We spreken dan onderling af wie rijdt.

Ikzelf loop er een aflossingsmarathon ter nagedachtenis van An en Daisy. We doen dat met een groep lopers van Overmere waar we in 2008 de marathon van Amsterdam mee gelopen hadden. We verzamelen om half tien in Buggenhout. Je zal ons herkennen aan de truitjes zoals hieronder afgebeeld.


LoLa4Life

De regsitratie is nu officieel. En nu ga ik ook een woordje uitleg geven. LoLa4Life is een feitelijke vereniging die bestaat uit zes personen: Bart Gunst, Ilse Mertens, Tom de Jaeger, Chris De Vuyst, Martin Blancquaert en Danny Clincke. Deze vereniging overkoepelt twee projecten Lola4Life Kalken/Laarne en LoLa4Life Lochristi met als resp. doelen OIGO en KinderKankerfonds (Koester). De feitelijke vereniging zal de 'ontvangen' gelden verdelen over de twee projecten. De reden van de twee projecten is dat de Koning Boudewijn Stichting maar toelaat dat er per project maar één goed doel gedefinieerd wordt (anders wordt het administratief te moeilijk voor hen om de betalingen te regelen). De onderstaande logo's zijn de twee logo's die je regelmatig gaat terug zien.21-09-2017 om 23:02 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
20-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veldmeersrunners... een topteam!!!
Al wekenlang hadden we reclame gemaakt voor onze cocktailbar/mocktailbar op Kalken Kermis. Dit weekend was het dan zover. Wat we er mochten van verwachten wisten we niet goed. Maar ...het werd een schot in de roos. Kermisvierend Kalken bezocht massaal onze stand en konden op die manier kennis maken met het 'LoLa4life'-project. En natuurlijk werden ook de 'aangeboden drankjes' ferm genuttigd.

Ik geef hieronder de resultaten mee en wil iedereen die bij ons langs kwam van harte bedanken. En niet enkele de bezoekers maar ook de Veldmeersrunners die er zowel bij het 'opzetten van de tent' - het bakken van de vlaaien - de kermisdagen zelf - als het afbreken steeds paraat waren en het beste van zichzelf gaven. Als een goed geoliede machine liep alles perfect tot in de details. Ook nogmaals meegeven dat de opbrengsten integraal naar LoLa4Life gaan en niet naar de Veldmeersunners zelf. Nogmaals iedereen bedankt om een deel van je kermis op te offeren voor dit goede doel. Christine De Weerdt zegt niet voor niks 'De Veldmeersrunners een loopteam met het hart op de juiste plaats'!

Resutaten:

Omzet:

Zaterdag: 1960,8
Zondag:   1616,0
Dinsdag:  1805,2

Totale omzet op de drie dagen 5382 Euro

Kosten:

Inkopen Drank, cocktailingrediënten, allerlei, vlaaien,...  1613,2

Netto Opbrengst: 3768,8

Bedankt Kermisvierend Kalken!!!

Enkele foto's:

Op vrijdag werd alles opgezet: Bedankt Drankenhandel Van Den Berghe voor deze mooie plaats en prachtige stand dat we dankzij jullie konden opzetten. Ook tijdens de kermisdagen stonden jullie steeds paraat voor ons als er moest bijgevuld worden!!!


De zaterdagavond was het al direct heel druk dus van 'inwerken' was er weinig sprake! Men moest er van meet af aan invliegen.
Een mooi sfeerbeeld van de zondagnamiddag drukte.

20-09-2017 om 23:30 geschreven door danny  


>> Reageer (4)


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Aantal leden Veldmeers:   131


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Blog als favoriet !


E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per maand
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 05-1976


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!