Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Na een vrij zwaar hartinfarct ben ik begonnen met lopen: van een start to run naar 10 km, naar een halve marathon en zo naar een marathon. Ik neem deel aan veel joggings en doe ook in de week de nodige kilometertjes. Natuurlijk loop ik deze niet alleen maar met verschillende andere joggers.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Het loopverhaal van Danny

14-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een druk maar prachtig weekend
Dit weekend waren er heel wat activiteiten met de Veldmeersrunners - hierbij een overzicht van een zeer sportief weekend.

Bornem - Dodentocht

Vrijdagavond startte Niels voor de 100 km. Om 18.00 waren we al aanwezig om een startplaats vooraan te hebben maar alheowel de start pas om 21:00 gegeven werd zat een positie binnen de 3000 eerste er niet. Op km 20 een vlotte doorkomst zo ergens rond positie 300. Dan 'dook' men de nacht. Bij een volgend punt rond km 30 was er dan al een zeer duidelijk afscheiding tussen de lopers en de stappers. Iets voorbij half weg zat er ook bij de lopers al enorm wat 'rek' op en op km 70 (waarvan hieronder foto) zat er soms minuten tussen de verschillende lopers. Het werd soms een 'eenzame' tocht door de verschillende gemeenten rond Bornem want op die nachtelijke uren was er geen kat te bespeuren op straat. De foto hieronder illustreert ook de stilte op de wegen.


Fysiek kende Niels geen enkel probleem. De grootste 'hindernis' bleken nog de weersomstandigheden te zijn met rond 04 uur in de nacht een enorme plensbui. Het meegeven en aantrekken van extra kledij gaf niet het gewenste resultaat. Dus op het volgende controlepunt allemaal nieuwe kleren. Heike reed met de wagen van het eene controlepunt naar het andere. ik liep/wandelde Niels tegen en kan dan doorbellen wat hij nodig had. Meestal was het hetzelfde 'Nen boterham met confituur' want gellekes bleken na 50 km voor maagproblemen te zorgen. Lut legde dan alles klaar tegen dat hij dan effectief op het controle punt was. Na 10u54' (dus iets voor achten) kwam hij in het 'stille Bornem' toe. Een prachtprestatie waarbij de term 'ultraloper' zeker op zijn plaats is.


En dat er heel wat van kledij gewisseld werd kon je de volgende dag op 'onzen hof' aan het droogrek zien.Zondagsloopje

Er werd verzameld aan het gemeentenhuis van Destelbergen waar Caroline en Peter zowel voor de lange als de korte afstand enkele mooie parcoursen hadden uitgestippeld. Dus totaal nieuwe omlopen die iedereen wel bevielen. Volgend jaar in de zomer gaan we die omlopen zeker eens meenemen op de loopavonden.Verkenning (halve) marathonparcours Gent

Op maandag hebben enkele Veldmeersrunners die de intentie hebben om of de halve of de volledige marahon te lopen in Gent daar het parcours van de halve marathon verkend. Moet zeggen het was gans wat anders dan de wegen die we kennen van de stadslopen. Zeer afwisselend - mooie stukken natuur (maar steeds goed beloopbare wegen). Ronny had op voorhand de route 'gememoriseerd' en zelf uitgepijld zodat we deze training heel vlot konden afwerken. Weekprogramma

Deze week doen we het wat rustiger aan daar er volgende week een zeer druk programma is.

Dinsdag:
GEEN training wegens feestdag
Donderdag:
korte afstand (5 km) Peperstraat - Berlinde Kapel.
Midden Afstand : Peperstraat-Meander - Berlinde Kapel (7 km).
Lange Afstand: Peperstraat- Meander-Schorpioen - Zomerstraat - Brugstraat -Holeinde - Berlinde Kapel (12 km)


Weekendprogramma

Er zal geen 'specifiek' zondagsloopje zijn (ook al omdat er de week daarop zowel op dinsdag (loopavond)/woensdag (Radio2 ochtendloop) en donderdag (op de hort Wachtebeke) activiteiten gepland zijn. Maar er zijn wel twee joggings waarop tal van Veldmeersrunners zullen aanwezig zijn. Indien er mensen zijn die problemen ondervinden bij het inschrijven voor Ochtendloop gelieve mij een seintje te geven n mail ik die namen wel door.

zaterdag 19/08 Smouterie-jogging met 3 km (voor mensen die 'schrik' hebben om aan een jogging mee te doen is dit ideaal om dit  eens uit te testen) en de 6/12 km (Ik bezorg folders hierover donderdag op training)--> flyer bijgevoegd in bijlage

zondag 20/08: De Sirene-jogging in Middelkerke (met 5, 8 en 16 km). Een prachtig parcours... je moet dat maar eens vragen aan Anja De Bock en Lut Impens (zie foto hieronder)... Ze klappen er nog van en het is geleden van in 2013.

Bijlagen:
flyer-jogging-2017-(P).docx (23.3 KB)   

14-08-2017 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (1)
10-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het mag opnieuw zomer worden...
Deze week hebben we op dinsdag te kampen gehad met regenweer en ook deze avond waarschijnlijk niet volledig droog. De zomer mag zich 'herstellen' ... want zoals we dinsdag merkten wordt het als je langere afstanden loopt en het 'betrokken weer' is al vrij vroeg donker. De weersomstandigheden hielden de joggers echter niet tegen want er was heel mooie opkomst.


De volgende weken is er heel wat te doen bij de Veldmeersrunners.

Thuis voor een beeld en de ochtendloop van Radio 2 staat op 23 augustus geprogrammeerd en de dag erop is er de op de hort in Wachtebeke (met muzikale omlijsting). Kan je eens checken op de link http://doodle.com/poll/chyc577bmbeyrpx3frdymiyu/admin#table of je bent ingeschreven.

Voor de ochtendloop kan je inschrijven (en er zeker niet te lang mee wachten ... zodat men voldoende 'ontbijten' kan voorzien):


Ook de inschrijvingen voor 'Start to Run' zijn geopend. Ik zal op de loopavond de flyers uitdelen zodat die kunnen bedeeld worden. Maak alvast maar de nodige reclame!!!
Weekendprogramma

In de nacht van vrijdag op zaterdag neemt Niels deel aan de 'Dodentocht'. Hij zou het grootste gedeelte van 100 km willen lopen. Hij is alvast bezig met de bevoorrading in orde te brengen!


Het zondagsloopje start deze keer in Destelbergen. Vertrekplaats is het gemeentehuis (Dendermondsesteenweg 430) (en er zij omloopjes voorzien van 5 en 10 km (waarbij telkens de Damvallei wordt aangedaan).

Volgende week dinsdag is er GEEN training daar het een feestdag is.

Nu ook al meegeven dat er op 19 augustus de Smouteriejogging is in Overmere (ik zal hiervoor op training de flyers uit delen)

10-08-2017 om 16:32 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
06-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokerse Feesten...
Je kan er niet naast kijken ... het zijn Lokerse Feesten en de jongeren.... tot 60 jaar hebben er de mond van vol. Enkele Veldmeersrunners hebben alvast de Lokerse Feesten ingezet met de jogging die daar werd georganiseerd.
Het inschrijvingsgeld (15 euro op dag zelf) vond ik vrij hoog maar dat deerde blijkbaar de joggers niet want op de 5 km waren er 350 deelnemers en op de 10 km iets boven de 700. Het was een mooi georganiseerde jogging en ja het heeft toch wat zo aankomen op een piste.

Heidi, Saskia en ikzelf liepen de 5 km (in een toch keurige 29'14") en genoten van de zeer goed georganiseerde jogging door het centrum van Lokeren.Brigitte stond aan de start van het BK op weg op de 10 km zij eindigde in een meer dan verdienstelijke 49'10"


Ook Patrick liep in Lokeren een vijf kilometer.


Het zondagsloopje had dit keer een mindere opkomst maar ja er was dan ook vanalles te doen vandaag. We genoten na het loopje langs de Scheldedijk wel van het zonnetje op het terras aan het prullenbos. 


Loopprogramma

dinsdag:
 Korte/midden afstand: Berlinde Kapel ŗ volontť
 Lange Afstand : omloop richting Kalken (15 km)

donderdag:
Korte afstand Prullenbos (5,5 km)
Middenafstand : Prullenbs+Old Horses+ Kasteel (7 km)
Lange Afstand: Thermstraat en dan rode omloop volgen (11 km)

zondagsloopje:
later in de week volgen meer details...zal een 'specialeken' worden met totaal nieuwe parcoursen (nog geen enkele meter ervan heeft ooit in onze omlopen geweest): 5 en 10 km.

06-08-2017 om 20:52 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
04-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hinkelend meisje
Gisteren was het de tweede 'op de hort' van de editie 2017. De locatie was het 'hinkelend meisje'. Een mooie plek met langs de ene kant zicht op het 'Kasteel' en langs de ander kant de 'Dreef'.

Bij valavond gaf dit wel een heel mooi zicht...


Maar voor we op pad gingen was er eerst de 'briefing' met aandachtige ... en 'minder aandachtige luisteraars'..


Het kookteam 'over de gemeentegrenzen heen' had weinig ruchtbaarheid gegeven aan hun plannen. Pas in de namiddag kreeg ik de eerste foto's door (zie vorig blog-item). Wat ze klaargemaakt hebben was 'schitterend'. Bijna niet te geloven wat men met een beperkt budget van 3 euro/pp kan bereiken mits de nodige inventiviteit en samenwerking. Van onze boekhoudster Agnes kreeg ik ondertussen al door dat alles binnen 'het uitgerekende budget valt' (zelfs met nog nen overschot van 2 euro...). Hier kan onze regering nog wat van leren! Ook de Turkse broden die hun intrede deden in Wachtebeke (door Chris De Vuyst) stonden opnieuw op de menu en werden gretig naar binnen gespeeld door de Veldmeersrunners.

Ook nog een speciaal woordje van dank aan Dirk (echtgenoot van Ria Brosens) voor het plaatsen van de tentjes en ons op die manier af te schermen van de wind.


Knap werk Marianne (van gans het team trouwens)


En ik mag wel stellen dat ik spreek in naam van iedere aanwezige .. 'Een dikke dikke dikke pluim' voor gans het team!!!


Natuurlijk werd er ook eerst gelopen. Het merendeel nam de start aan de 5 km en zo vormde zich voor het Kasteel een mooi lint van 'geeltjes'


Ook de omgeving van de Koewegel is een mooi gedeelte om te lopen. En voor veel lopers is dit gedeelte van de 'Sportvlaanderen'-omlopen volledig nieuw.


De afsluitende 'op de hort' is op 24 augustus aan het domein Puyenbroeck. En ik kan nu al verklappen dat er een muzikaal tintje zal bij zijn....


Weekendgebeuren

Zaterdag:
jogging Lokeren (http://www.streetraceavlo.be/) - afspraak om 13u30 bij mij thuis of jullie kunnen ook steeds rechtstreeks rijden.

zondagsloopje:
Prullenbos zondag 10:00 uur


Radio 2

Vergeet jullie niet in te schrijven voor het ochtendloopje in samenwerking met Radio 2 op woensdag 23 augustus. ( https://webshoplaarne.recreatex.be/Activities/Overview)

04-08-2017 om 12:58 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
03-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog wat 'op de hort'-nieuws...
De eerste looptraining van de maand augustus is ingezet met een zeer mooie opkomst... Als dit de trend is die zich ook de rest van de maand zal doorzetten zal ook augustus op sportief vlak een hoogvlieger worden... En als we net als in juli ook nog eens enkele 'andere omlopen' aandoen is het zeker in orde.
De 'op de hort' deze avond gaat door aan het 'hinkelend meisje'. Er staat wel wat wind maar ze geven 'kurkdroog' weer. Er zullen drie tenten worden opgezet zodat we zeker beschutting hebben (een helpend handje rond 19:00 uur is steeds welkom). Ondertussen zijn onze keukengodinnen volop in de weer... toen ik aan Ria Brosens het thema vroeg antwoordde ze mij 'ZOMERS'Zie haar stralen... het is een 'stilleken' maar steeds bereid om een handje toe te steken...En het volgende ziet er ook niet slecht uit. Tot deze avond!!! Er hebben zich 60 joggers 'geregistreerd' voor deze avond zal opnieuw een prachtige zomeravond worden...

03-08-2017 om 17:12 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
30-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie half weg...
Op de kalender schakelen we over op augustus maw we zijn halfweg van de vakantie.Voor sommigen zit het 'zomerreisje' er al op anderen vertrekken dan weer naar hun vakantiebestemming. Ik kan enkel hopen dat de augustusmaand een even mooie (lees: even talrijke aanwezigheden) loopmaand wordt dan de afgelopen julimaand. Vorige maand waren er op alle loopavonden en ook op het zondagsloopje een zeer goede opkomst.

Ook afgelopen zondag een zeer goede opkomst voor een loopje langs de Kalkense Meersen. Het zondagsloopje volgende week gaat door aan Prullenbos. Start om 10:00 uur.Op de hort

De 'organisatoren' laten voorlopig niet in hun kaarten kijken...maar in de loop van de week breng ik zeker meer nieuws. Ik ga ook voor de zekerheid uitkijken naar een 'uitwijklocatie' voor moest het weer toch tegenvallen donderdagavond. Bij goed weer is de plaats van afspraak het 'hinkelend meisje'. Donderdag om 19u30. Check zeker nog eens of je aanwezigheid is aangeduid (zie vorig artikel).


Weekprogramma

dinsdag:
korte afstand: 'de mote' (5 km)
middenafstand : 'mote'+ Berlinde kapel ( 7 km)
Lange afstand: totaal nieuwe omloop: via Recticel/Scheldedijk/Kasterstraat (11 km).

donderdag:
op de hort (qua parcoursen 'Sport Vlaanderen'-omlopen

zondag:
Prullenbos


Joggings

In de zomerperiode zijn er heel wat joggings in de buurt zoals vorige zaterdag in Zele-Heikant. Volgende week is er op vrijdagavond een jogging in Erondegem en zaterdag in Lokeren. Geef maar seintje als je naar ťťn van deze joggings gaat.

30-07-2017 om 21:02 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
28-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlofperiode houdt Veldmeersrunners niet tegen...
Meestal is de verlofperiode een zeer kalme periode qua aanwezigheid op de loopavonden maar dit jaar ligt dat duidelijk anders want zowel op dinsdag en donderdag was er een zeer grote aanwezigheid


Maar liefst 45 joggers op de afspraak aan de Prullenbos - op die manier kunnen we ook eens andere omlopen aandoen...


Met zicht op het water kan je aan Prullenbos op zomerse avonden nog een klapken doen...Zondagsloopje

Het zondagsloopje gaar door aan Kalkenkerk afspraak om 10:00 uur.


LoLa4Life

Er zijn al enkele events gekend waarmee we met de Veldmeersrunners zullen aanwezig zijn tvv het project LoLa4Life

Kalkenkermis: zaterdagavond vanaf 18 uur - zondagnamiddag vanaf 15:00 uur - dinsdag (jaarmarkt) vanaf 12:00 uur met cocktailbar en 'zelfbereide kermisvlaaien'. Dit ter hoogte van Bierhandel Van Den Berghe

Boernmarkt (15 oktober): Een standje waar we het biertje 'Boerken en Boerinnekes' aan de man zullen brengen

Kersmarkten Kalken en Laarne (december). Hier gaan we met een 'hapje en drankje' staan. We hebben al iets in gedachten maar moet hiervoor nog de vergadering van de 'kersmarkten' afwachten in september

Mensen die willen helpen op ťťn van deze drie activiteiten gelieve een seintje te geven. Ook andere ideeŽn voor LoLa4Life zijn welkom. Mag ik jullie ook vragen om de kastickets van Eurospar bij te houden en aan Lut Impens te bezorgen - op die manier kunnen we korting krijgen bij aankoop van onze 'ingrediŽnten' aldaar.


Op de hort

Volgende donderdag is er 'op de hort' - er wordt afgesproken aan het 'hinkelend meisje'. En qua weersomstandigheden zullen we niet mogen klagen want ze voorspellen ongeveer 'dertig graden'. Over het 'thema' zal ik begin volgende week meer info geven. Kunnen jullie wel even checken op http://doodle.com/poll/chyc577bmbeyrpx3 of jullie zich als 'aanwezig' gezet hebben?


Ochtendloopje radio2

 Gelieve jullie aanwezigheid aan te duiden op de volgende link zodat het voor de mensen die het organiseren mogelijk is om een inschatting te maken naar het aantal deelnemers toe https://webshoplaarne.recreatex.be/Activities/Overview


Vakantie-kiekjes

Patsy vertoeft tussen de wijngaarden in ItaliŽ...
Marion en Nick kunnen we terug vinden in Spanje...


Maar ook in 'eigen land' zijn er tijdens de week nu joggings zoals maandag in het kermisvierend Maldegem met de zusjes 'Vermeulen'

28-07-2017 om 13:42 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
24-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zomer heeft een dipje...
De weersvoorspellingen deze week zijn niet zo denderend maar afgelopen dagen hebben we toch nog kunnen genieten van heerlijk 'loopweer'. Zie hierbij alvast een verslagje van onze activiteiten.


Grembergen

Op deze zeer goed georganiseerde jogging mogen we zelfs spreken van zomerse omstandigheden. Iedereen voelde de warmte en waren verrast door de 'sterkte van de zon' want na het lopen waren het allemaal 'kreeftjes'Na het joggen werd er nagekaart met de 'gewonnen' fles 'Orvťlo' bij de hand.Zondagsloopje

Ondanks de Gentse Feesten en de verlofperiode was er met ongeveer 20 joggers een meer dan behoorlijke opkomst bij het zondagsloopje. Het toont ook aan dat dit loopje een volwaardige 'derde loopactiviteit' is. Ook hier nog meegeven dat de omlopen van 'Sport Vlaanderen' er schitterend bij liggen!!!
Loopprogramma

Daar de Sporthal deze week ook nog gesloten is starten we zowel donderdag als zondag nog eens op verplaatsing

dinsdag:
daar het vorige week vrij warm was en verschillende de omloop van 14 km niet 'aandurfden' doen we op dinsdag hetzelfde programma van vorige dinsdag:
14 km langs Holeinde - Brugstraat - Apostelhuizen - Portugiezenstraat - Gaver - Kalken Kerk - Berlinde Kapel
7 km Peperstraat - Meander
5 km Peperstraat Kort

donderdag:
Start Prullenbos !!!
5 km korte omloop Wetteren Ten Ede
7 km Korte Omloop Wetteren Ten Ede + lus via Prullenbos
11 km: Lange Lus Wetteren Ten Ede

Zondag: Kalken Kerk om 10:00 uur


Ochtendloopje

Op 23 augustus is er het ochtendloopje dat ik begeleid in het kader van 'Thuis voor een beeld'. Voor diegenen die zich op het ochtendlijk uur (7u30) kunnen vrijmaken...zeker aanduiden in jullie agenda.

24-07-2017 om 11:16 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
20-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FinanciŽle Status Veldmeersrunners
De vakantiesfeer is overheersend in de maand juli en dat was deze week niet anders. Dit weekend zijn er ook nog de 'Gentse Feesten' maar ondanks dit nog een vrij goed opkomst op de loopavonden. Dinsdag was het vrij warm en kozen de meesten voor een omloop van zeven kilometer toch was er een groepje die voor de 14 km 'ging'. Op donderdag werd er vertrokken aan het 'hinkelend meisje' en net als bij vertrek aan Prullenbos werd ook dit 'gesmaakt' want zo konden ook de mensen van de kortere afstand eens een andere 'omloop' doen.


LoLa4Life

Op dinsdag kregen we bezoek van de 'Sponsmobiel'. Tinneke verkoopt dus sponsen tvv LoLa4Life onder het motto 'Nen euro voor een spons'. En dit project 'loopt' zeer goed. Al een 650 sponsen verkocht. Wie nog een sponsje wil zal dus snel moeten zijn. Je kan er nog steeds eentje (of meerdere bestellen) door een reactie te plaatsen op dit blogartikel.

Zondagsloopje

We starten ook zondag aan 'het hinkelend meisje' om 10:00 uur.


FinanciŽle Status Veldmeersrunners

We zijn nu iets meer dan een half jaar bezig als 'Feitelijke Vereniging Veldmeersrunners'. We hebben ook financiŽle openheid beloofd. Dus hierbij ingesloten is er een kasverslag. Het geld dat nu op de rekening staat zal ondermeer gebruikt worden voor de volgende op de horts (500 euro - het geld dat iedereen betaald heeft zit nu ook in het kasverslag) en ook voor de aanschaf (bijleg) van de tenues voor de nieuwe leden (het sponsorgeld wordt dus over een ganse periode gespreid). Indien iemand vragen heeft mag je die altijd stellen via het mailadres van de Veldmeersrunners.


Vakantiefoto

Geert stuurt ons de groeten vanuit de Ardennen. Het zou een goed visser zijn want hij ziet de forellen zelfs vliegen boven de plaatselijke riviertjes...

Bijlagen:
rekening BE25 9731 0551 1782 blog.xlsx (9.7 KB)   

20-07-2017 om 22:47 geschreven door danny  


>> Reageer (6)
17-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zomer kabbelt verder...
Iedereen is volop in vakantiemodus maar toch blijft men het 'sportieve' onderhouden. Dat ondervonden we ook bij het zondagsloopje waar een zestiental lopers op aanwezig waren - mooi verdeeld over de twee afstanden (helaas was de fotograaf vergeten een 'kiekje' te nemen). Het onderwerp tijdens het lopen waren de activiteiten rond 'LoLa4Life' (waarover wat verder meer). Wat ik wel al kan vaststellen is dat het enorm leeft.


Loopprogramma

Ook tijdens de Gentse Feesten is er natuurlijk een loopprogramma en daar de Sporthal nog steeds gesloten is starten we donderdag aan het Hinkelend meisje (Kasteeel).

Dinsdag:
Omlopen Peperstraat voor korte (5 km) en middenafstand (8 km).
Lange afstand is omloop van ongeveer 14 km: Holeinde - Brugstraat - Zomerstraat - Apostelhuizen - Schriekstraat - Portugiezenstraat - Gaver - Kalken Kerk - Berlinde Kapel.

Donderdag: Omlopen Sport Vlaanderen start aan het Hinkelend meisje


LoLa4Life

Momenteel is er al ťťn aktie die loopt en dat is de 'Sponsen van Tinneken' (men kan er steeds bij haar vragen - 'nen euro voor een spons' en ook is men volop bezig met de voorbereidingen voor andere initiatieven.

Op de kersmisdagen zullen we aanwezig zijn met een pop-up cocktailbar ter hoogte van drankenhandel Van Den Berghe en dit zowel op zaterdag-zondag als op de jaarmarkt. Zie hierbij alvast een foto van onze 'mengsters' die er zullen voor zorgen dat iedereen 'waar' voor zijn geld krijgt. Ook zullen hier overheerlijke Kalkense Vlaaien te proeven zijn!


Ook op de boerenmarkt in kalken op 15 oktober zijn we aanwezig daar met de dranken 'Boerken' en 'Boerinneken' - Martin zal daar ook bloemen verkopen (hij plant ook een actie voor bloemenverkoop over gans de gemeente) en opnieuw zullen de Kalkense vlaaien er kunnen gegeten worden.

Op de kerstmarkten in Kalken en Laarne zullen we ook aanwezig zijn met appelbeignets en nen chouffe caffee. 

 Zoals jullie kunnen zien zijn er veel mensen die initiatieven nemen ook die van jullie zijn steeds welkom.


Vakantiegenoegens

Enkele van onze joggers hebben mij enkele sportieve foto's doorgestuurd...

Heidi in .... de Ardennen

Christine in ItaliŽ

17-07-2017 om 12:47 geschreven door danny  


>> Reageer (0)


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Aantal leden Veldmeers:   131


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Blog als favoriet !


E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per maand
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 05-1976


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!