Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Informatieve Links
 • duizend zonnen
 • 'Let it be' aan de Scheldedijk
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  Na een vrij zwaar hartinfarct ben ik begonnen met lopen: van een start to run naar 10 km, naar een halve marathon en zo naar een marathon. Ik neem deel aan veel joggings en doe ook in de week de nodige kilometertjes. Natuurlijk loop ik deze niet alleen maar met verschillende andere joggers.

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Het loopverhaal van Danny

  20-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterkou....
  Koning winter probeert zijn greep te vergroten. Niettegenstaande de vriestemperaturen mochten we op beide loopavonden toch vrij veel lopers verwelkomen. Naar parcoursen toe is het soms 'last minute'-wijzigingen aanbrengen omdat een temperatuurverschil van een paar graden een heel verschil kan geven naar bv. status 'Finse Piste'.  Dinsdag werd er deels op weg en deels op de Finse Piste gelopen. Daar we momenteel 'droog vriesweer' hebben liggen de 'banen' en vrij goed bij toch steeds blijven opletten voor ijs plekken. Op donderdag bleef iedereen op de Finse Piste en dit ook om de integratie van de 'nieuwkes' te bevorderen. En ook op de 'Finse Piste' werd mooi in 'groepen' gelopen. Wat de nieuwelingen betreft ... die zijn 'goed bezig' en zijn ook telkens in 'grote getale' aanwezig op de loopavonden. Qua kledij er nogmaals op wijzen dat de 'drie laagjes'-regel nog steeds de beste is om een gepast evenwicht te vinden naar bescherming tegen de koude en het 'overkleed zijn'...(want sommigen durven al eens naar meerdere 'lagen' gaan en is echt niet nodig).

  Zondagsloopje

  Zoals maandag al meegegeven zijn er er enkele die de 'wandeling van de Boerenkrijgstappers' http://www.boerenkrijgstappers.be/Pagina/Donkmeertocht2017.html als duurloop doen (verzamelen om7u45 aan Kalken Kerk).

  De meerderheid kiest voor het traditionele zondagsloopje dat start om 10:00 uur aan Sporthal Laarne:

  - Finse Piste of tourken Prullenbos (5 km) Lut Impens
  - Omloop langs Meerskant (11 km) Carlo Rots

  Ook is men in het weekend actief op halve marathon in Lier en de Leffeloop in Markegem

  Loopomlopen Laarne

  Ondanks de vrieskou hebben we deze week samen met Peter en Corien (Sportdienst) en Phillipe Van De velde (Provincie Oost-Vlaanderen) - Tanja Moens (Sport Vlaanderen) en Saskia (Veldmeersrunners) de omlopen verkend om ook in onze gemeente looproutes te kunnen bepijlen en officialiseren (er wordt voor dit soort routes nml veel reclame gemaakt op tv ook). Er was ook al heel wat voorbereiding in gekropen alvorens ik mijn 'hersenspinsels' in kaart kon brengen. Ronny De Groeve en Martin Blancquart hadden ook al stukken verkend en zo kon alles in drie omlopen gegoten worden. Definitief dacht ik... amai............ ik stond maar beteuterd te kijken toen men aangaf dat ik pas aan 55 % onverhard kwam ipv de vereiste 70 procent. Doch plots werden er woensdag enkele voor mij ongekende wegels 'bijgetoverd' in Laarne (via smalle wegen naar bibliotheek en zo verder doorsteken bv. wist Peter uit zijn mouw te schudden). Het vernuft van de mensen van de provincie deed de rest (het is niet altijd nodig om je stukken onverhard te vergroten maar je doorsteekpunten op de weg inkorten laat je percentage ook stijgen). En Corien die wist in het centrum nog enkele binnenwegen. Nu is het afwachten hoe de nieuwe 'keuring' van het percentages onverhard er zal uitkomen. Men gaf me wel mee dat de perceptie van het onverharde veel hoger lag dan dat ze in werkelijkheid is. Ook de omgeving waarin het parcours uitgetekend werd (Molenberg, Kabouterbos, Prullenbos, Old Horses, Kasteel, Viergemeente, Dreef en als start- en aankomstplaats het 'Hinkelend Meisje'. Er moeten natuurlijk nog heel wat stappen ondernomen worden in dit project maar deze loopomlopen zouden nog voor de zomer kunnen gerealiseerd zijn.

  20-01-2017 om 11:13 geschreven door danny  


  >> Reageer (0)
  19-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finse Piste - training
  Ronny heeft zonet enkele rondje op de Finse Piste gelopen en ze ligt er goed bij. Men geeft voor deze avond ook lichte vrieskou dus de piste zal zeker goed beloopbaar blijven. Deze avond doen we dus voor de eerste keer dit jaar een training met gans de groep op de Finse Piste dit omdat het sowieso goed is voor ons 'gestel' om eens regelmatig op de Finse Piste te lopen. En ook en vooral omdat dit past in de 'integratie' van de nieuwelingen zoals we in het begin van het jaar afgesproken hebbben.

  19-01-2017 om 16:59 geschreven door danny  


  >> Reageer (0)
  17-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriezen/dooien
  De training deze avond 'gaat gewoon  door'  want de omstandigheden op de weg zijn goed. Ook de voorgestelde parcoursen worden gelopen. Voor diegenen die gepland hadden van op de 'Finse Piste' te blijven zou ik aanraden om toch 'lampjes' mee te brengen want de 'status' van de Finse Piste verandert constant. Soms een 'brij' als het aan het dooien is en beter beloopbaar als het onder nul is. Er zullen al enkele 'omleggingskes' gebeuren op de Finse Piste zelf (mss komen we dan wel op stukje weg ook). Of indien te slecht zoeken we een alternatief op de weg (maar wel met kleinere omloopjes). Dus iedereen 'verlichting' mee.

  17-01-2017 om 12:43 geschreven door danny  


  >> Reageer (0)
  15-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwakkelweer....
  Het is gevaarlijk winterweer ...geen bittere koude maar temperaturen net onder of net boven het vriespunt. En dat maakt het soms moeilijk om keuzes te maken. Dit was ook het geval voor het zondagsloopje... 'de weg op' of  'niet de weg op' ...een zestal koos voor de weg en het 'viel nog goed mee' qua gladheid. De rest bleef op de licht besneeuwde Finse Piste en deden daar hun ding.


  Wel al meegeven dat er volgende week een splitsing is van het zondagsloopje:

  - een deel gaat de langere afstand lopen op een wandeling van de Boerenkrijgstappers (verzamelen 7u45 Kalken Kerk) (http://www.boerenkrijgstappers.be/Pagina/Donkmeertocht2017.html)
  - om 10:00: het gewone zondagsloopje aan de Veldmeers

  Programma

  Voor volgende week wisselen de weersvoorspellingen bijna uur per uur. Daardoor is het moeilijk om op voorhand een planning te maken. Het zou de bedoeling zijn om dinsdag een wegtraining te doen (Kasteel (5 km) - Kasteel/Old Horses) 7 km - Kasteel/Old Horses/Slekkebeek (10 km). Op donderdag staat voor iedereen een Piste Training op het programma. De weersomstandigheden kunnen wel voor wijzigingen zorgen. Vergeet ook niet om de dag van de trainingen de blog rond 18:00 eens te raadplegen.

  Jogging

  Op 4 februari staat een loop van OIGO op het programma in Desselgem. Er kunnen 'tourkes' van 1 km worden gelopen à volonté. Ligt dus in ieders bereik. Meer info kan je vinden op http://valentijnsloop.weebly.com/.Wie interesse heeft om mee te gaan stuur een mailtje naar veldmeersrunners1@gmail.com. We spreken dan wel verder af.

  It's the journey that counts

  Voor diegenen die deelnemen aan dit loopproject worden de trainingsdagen wat opgedreven. Vanaf nu is er naast de maandagavondtraining ook een zaterdagtraining of wedstrijd (halve marathon's van Lier, Terneuzen, Axel en Sluis staan op het programma).

  Zo een training bestaat steeds uit twee delen. Het loopgedeelte bestond zaterdag uit een loop van de Aardbeienroute (16 km) en het was soms ook glad op de weg en nadien kregen de lopers nog wat regen/natte sneeuw over hen heen.  In onze kleine keuken wordt er nadien meestal nog een warm soepken gedronken (en dat kan smaken op een winterdag/-avond)


  Zelf moet ik alles vanop een afstand bezien want de 'kuitperikelen' had ten slotte niks te maken met de combinatie van medicatie. Een echo bracht aan het licht dat ik een spierscheur had opgelopen in de 'tweede kuitspier' van ongeveer vijf centimeter. Door zelf niet te kunnen lopen kan ik mij natuurlijk optimaal bezig houden met het 'begeleiden' van zowel de Veldmeersrunners als het 'It's the journey that counts project'

  15-01-2017 om 15:21 geschreven door danny  


  >> Reageer (1)
  13-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een regenavond....
  Dinsdag hadden we prachtige loopomstandigheden. Er was dan ook een vrij grote opkomst en er werd nog eens richting Kalken gelopen. De langere afstand liep Brugstraat/Zomerstraat en de korte afstand deden Peperstraatje aan. Dit gebeurde in een drietal groepen tss de 10 en 15 joggers. Ook waren er veel lopers (34) die op de Finse Piste bleven en dat is een positieve trend.
  Donderdag was het een gans 'ander liedje'. Van rond 18:00 begonnen sms'sen en mailtjes binnen te komen 'Ik ga passen' - 'Nu is het toch wat erg'. Om het 'af te lassen' was ik eigenlijk wat laat - dus toch naar de Veldmeers gereden waar ik eigenlijk niemand verwacht had....maar toch waren er een twintigtal dappere die hun training op de Finse Piste deden. En ik kreeg van hen de reactie: 'Je zegt zelf steeds dat regen geen reden is..'. Er waren dappere die 10 ronden liepen - en waren er die er minder deden...Iedereen nat tot op 'het vel', voeten nat... maar ze hadden zo allemaal iets van 'Kijk zelfs in dat weer hebben gelopen'. Nen dikken duim dus voor de 'Moedigen'.
  Nadien was het 'weer' natuurlijk het onderwerp en wat wel opvallend is als je kijkt op al die jaren hoe weinig je eigenlijk maar een regenavond hebt (behalve dan voor de starters van 2013 die hadden pech).

  Zondagsloopje

  Het zondagsloopje start aan de Veldmeers om 10:00 uur. De lange afstand (10 of 16 km) gaat langs Peperstraat-Giezeveld en eventueel extra lus langs Prullenbos. Korte afstand is Prullenbos of Finse Piste. Er zal een vrij mooie opkomst zijn - verschillende meldden al dat ze hun loopje van donderdag dan gaan 'in halen'. Dus allen aanwezig op zondag (en op tijd.....).

  Afgelastingen

  Voor volgende week wordt 'bar winterweer' voorspeld. Sneeuw en temperaturen van overdag zelfs tot - 5°. Indien er niet zou gelopen worden zal dat voor 18:00 op blog verschijnen. De regel is: als de wegen goed berijdbaar zijn om de Veldmeers te bereiken wordt er gelopen. Bij gladheid op voetpaden/fietspaden die we gebruiken bij het lopen kan het vooropgestelde programma gewijzigd worden in een 'Piste'-programma (zoals we ook donderdag deden).

  13-01-2017 om 10:56 geschreven door danny  


  >> Reageer (1)
  09-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussen twee winterprikken door...
  Zondag was er een aanzienlijke belangstelling voor het zondagsloopje. De verwachtingen waren niet zo hoog want er was vrij veel mist en op tal van plaatsen waren er nieuwjaarsrecepties. Niettegenstaande dat waren er toch een 20-tal gegadigden. Lut nam de kortere afstand mee naar Prullenbos en Ronny leidde de ander groep langs de Meerskant. Moet zeggen als je ons in groep ziet lopen valt de 'kledij' enorm op. Dat in tegenstelling met andere sporters (lopers/fietsers) die ons pad kruisten. Het is ongeloofelijk hoeveel sporters er in donkere kledij de weg op gaan (zelfs bij slechtere weersomstandigheden). Er waren twee opvallende feiten: de nieuwelingen zijn al vrij goed ingeburgerd en nestelden zich in één van de twee groepen en... bij de begeleiders zit het begrip 'clincke'-kilometers er ook al goed in...

  Programma deze week:

  De aangekondigde 'Finse Piste'-training voor 'iedereen' wordt verschoven naar volgende week omdat men dan winterse weersomstandigheden voorspellen en het dan zeker aan te raden is om op de Finse Piste te blijven

  Dinsdag: Lange Afstand: Steentje-Brugstraat-Zomerstraat-Berlinde Kapel (10 km: twee groepen: 1:10,5 à 11/u - 2: 9 à 9,5/u). Midden Afstand (Peperstraat lang 7 km) (Ingrid en Lut regelen hier de snelheden). Korte Afstand : Peperstraat Kort (Christine en Ria)

  Jeroen blijft bij de mensen die op de Fins Piste lopen. Danny fietst nog eens tussen de groepen heen (is van begin oktober geleden dat ik de Finse Piste nog eens verlaten heb dus tijd om ook nog eens in de andere groepen wat aanwezig te zijn)

  Donderdag: Kasteel à volonté (opnieuw met een viertal 'bussen' die samen vertrekken en terug komen en in de 'kasteel'-lussen kiest iedereen de snelheid die hij wil.
  Op Finse Piste is er volgende training voor diegene die willen opbouwen: 5' Loslopen - stretchen - 37 ' lopen. Aan de 'nieuwelingen' zou ik aanraden om zeker één keer in de week nog op de Finse Piste te blijven en deze opbouw-training is daar zeker goed voor. Ikzelf verzorg de Piste-training.

  09-01-2017 om 12:05 geschreven door danny  


  >> Reageer (0)
  07-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid doet pijn...
  In oktober 2008 trokken we met een groep joggers naar de marathon van Amsterdam. Het werd een onvergetelijke belevenis voor zowel lopers als supporters waarbij hechte vriendschappen zijn ontstaan. Vandaag werden we echter econfronteerd met de oneerlijkheid van het leven want twee jaar na Daisy moesten we vandaag afscheid nemen van Ann. 

  Daisy, Ann waar jullie ook zijn, weet dat jullie bij elk van onze 'reünies' zeker in onze gedachten zal aanwezig zijn!
  07-01-2017 om 18:48 geschreven door danny  


  >> Reageer (3)
  06-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe jaar is gestart...
  De eerste week (en ook de eerste looptrainingen) van het nieuwe jaar zitten erop. Ondanks de vakantieperiode was er nog een vrij goede opkomst en wat zeker positief is/was dat heel wat mensen kiezen voor de piste-training of afwisselen met één keer piste en één keer weg. Volgende week plannen we dan ook eens een 'piste'-training voor gans de groep.
  Ondertussen is aan de meeste starters een meter/peter toegekend zodat de integratie vlot kan verlopen. 


  Zondagsloopje

  10:00 uur  Sporthal Laarne: Lange omloop Meerskant (10 km) - Prullenbos (6 km) of Piste Training.


  Nieuwjaarsdrink

  Hou alvast 26 januari vrij in jullie agenda. Op die dag is er een kort loopje met nadien appelbeignets een drankje (glühwein, chocomelk een waterken). Het is een combinatie van de 'lichtmis'-happening en een nieuwjaarsreceptie. Wie wat doet die dag en hoe de 'appelbeignets'-traditie is binnen geslopen aan de Veldmeers zal de volgende weken nog worden toegelicht. Ook zal dan nog eens worden ovrelopen wie/welke taken op zich neemt in de nieuwe structuur.


  Persoonlijke Projecten

  Naast het gebeuren aan de Veldmeers staan voor mij nog enkele persoonlijke projecten op mijn lijstje voor 2017. Het belangrijkste zal zijn kijken hoe mijn gezondheid evolueert maar sowieso zal het zelf ook actief aan sport doen één van de belangrijkste facetten zijn in mijn genezings-/stabiliserings proces

  Begeleiden Marathon Rotterdam

  Er is een groep marathonlopers dat onder het motto 'It's the journey that counts' zich aan het voorbereiden zijn voor een voorjaarsmarathon. Hier zullen de maandagavonden en zaterdagen extra loopsessies/halve marathons worden ingelast. Ik wil hier nogmaals uitdrukkelijk meegeven dat dit buiten het Veldmeersrunners-gebeuren valt en dat die aparte trainingen dan ook buiten de verzekering vallen die we hebben afgesloten. Joggings/wedstrijden die zitten daar wel in bevat. De marathon zelf vindt plaats begin april. Voor mezelf zit een marathon lopen er niet meer in maar haal wel mijn plezier aan het begeleiden van de lopers en de trainingssessies te organiseren en er hier en daar een speciaal 'tintje' aan te geven zoals beschreven in Hartloper. Wat wel speciaal is deze keer is dat mijn beide kinderen Niels en Heike aan de start staan!

  Europese Kampioenschappen Bedrijfssporten

  In 2013 en 2015 nam ik reeds deel aan deze kampioenschappen resp in Praag en Ricionni. Toen liep ik daar telkens de 5000 meter en de halve marathon. Dit jaar worden deze georganiseerd in Gent. Je zal mij dan ook regelmatig met een t-shirt zien lopen 'Join Us in Ghent 2017'. Ik ben ook deze keer ingeschreven enkel voor de 5000 m. Dit is heel belangrijk voor mij dat ik mij een doel kan stellen want nu beperkt het lopen zich tot enkel halve rondekes op de Finse Piste en dat moet meer (ook zoals reeds gesteld om mijn gezondheid te 'optimaliseren'). Ik heb tot midden juni om hier naar toe te werken en het doel is simpel: op de kampioenschappen de 5000 min 28'45".

  Samenwerking Sportdienst

  Nu dat we met de Veldmeersrunners op 'eigen poten' staan wil dat niet zeggen dat ik geen projecten meer doe met de Sportdienst. Dit jaar staan er alvast twee mooie op het programma

  Loopomlopen
  Samen met diensten van de provincie en de gemeentelijke Sportdienst wordt er ook gewerkt aan enkele bepijlde omlopen in Laarne. Zoals jullie mss al in reclame-filmpjes gezien hebben op tv moeten deze omlopen aan strenge voorwaarden voldoen (70 procent onverhard). Het  is puzzelen om aan deze vereisten te voldoen. Maar momenteel ligt al een eerste concept op tafel (drie omlopen 4,8 - 6 en 9 km) - maar hier zal nog wel aan gesleuteld worden. Ik kijk alvast uit naar een eerste inspectie vanuit de Provincie midden januari.

  Start To Run
  Vanaf oktober wordt er een nieuwe reeks 'Start to Run' georganiseerd door de sportdienst. Ik zal hiervan de begeleiding doen.

  06-01-2017 om 13:48 geschreven door danny  


  >> Reageer (2)
  02-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste weekprogramma 2017...
  Eerst en vooral voor iedereen de allerbeste wensen voor 2017. Dat 'gezondheid' hierbij centraal staat is voor iedereen en zijn familie het allerbelangrijkste. Aan de gezondheid gaan we met de Veldmeersrunners in 2017 op een sportieve manier aan 'werken'. Dit doen we nu onder de vorm van een 'feitelijke vereniging'. Wie welke taken op zich neemt zal ik deze week hier ook eens op blog plaatsen (zodat iedereen weet wie ja waarover kan aanspreken - want met een ledenaantal van 120 is hier wel wat 'organisatie' nodig). Ook zullen de 'functies' nog eens uitvoerig toegelicht worden op onze nieuwjaarsreceptie/samenkomst op 26 januari (meer details volgen nog, maar alvast een datum om in jullie agenda te zetten).


  In deze 'post' ga ik de sportieve aanpak toelichten.

  De twee peilers waarop ik wens te werken zijn:
  - elkeen komt aan zijn trekken binnen zijn eigen mogelijkheden en elkeen heeft ook 'RESPECT' voor de doelstellingen/mogelijkheden van anderen. Zowel nen 'rappen' voor nen 'tragen' als nen 'tragen' voor nen 'rappen'. Er zullen loopavonden samengesteld worden waarbij iedereen dan ook zijn ding kan doen.

  - VEILIGHEID: als je het ledenaantal bekijkt mogen we er vanuit gaan dat we op de meeste loopavonden minstens tss de 60 en 80 lopers zullen hebben. Het is steeds een groot aantal mensen waarmee we de weg opgaan. Het is dus heel belangrijk dat telkens in groep gelopen wordt en dat de 'instructies' van de groepsverantwoordelijke gevolgd worden.


  Organisatie van de trainingen

  - Er zullen per training zeven mogelijkheden zijn:

    * 2 snelheden op lange afstand (in deze groepen is het snelheidsverschil dikwijls nog het meest uiteenlopend - de snelheden zullen per avond afgesproken worden met de groepsverantwoordelijken en kunnen van training tot training verschillen).
    * 2 snelheden op midden afstand (7 à 8 km)
    * 2 snelheden op korte afstand (5 à 6 km)
    * loopsessie op Finse piste

  Bij de meeste trainingen 'op de weg' zal er fietsbegeleiding zijn.
  De zondagsloopjes zullen georganiseerd worden door Ronny en Jeroen en zullen telkens toegelicht worden in het tweede deel van de week.

  - opwaardering training op Finse piste

  Eenmaal om de twee weken zal een training op de Finse piste zijn voor iedereen. Dit vermindert het risico op blessures en wakkert het groepsgevoel aan.

  - integratie van de starters.

  Zoals ik al enkele keren gesteld heb is de integratie van de 'nieuwelingen' een zeer belangrijk punt en ook iets waar we vorig jaar wat in gefaald hebben. Daarom gaan we nu enkele extra inspanningen doen.
  Eerst en vooral een raad naar de starters: wil niet te vlug vooruit gaan en maak gebruik van de Finse piste. Ikzelf zal de eerste maanden de looptrainingen op de piste voor mijn rekening nemen. Je mag op de baan gaan, maar niet direct met de 'rappe' en 'lange' afstand ee.
  Elke donderdag geef ik een training naar verdere opbouw toe op de Finse piste (kan ook gevolgd worden door 'niet starters' natuurlijk.

  Ik zoek mensen voor het peterschap/meterschap voor onze 'nieuwelingen'.
  Het doel is dat zij helpen bij de integratie van de starters: ° lopen ze in de juiste groep ° nemen ze niet teveel hooi op de vork ° komen ze regelmatig lopen (het is beter iemand die achter blijft eens te contacteren dan achteraf te moeten zeggen 'die komt niet meer zeker'). Ik zal het peterschap op mij nemen van diegenen die op de Finse piste blijven verder lopen. Andere kandidaten hiervoor mogen mij steeds een seintje geven.


  Verantwoordelijken voor januari

  - lange afstand: Chris De Vuyst - Jeroen Bocklandt
  - midden afstand: zal dinsdag bepaald worden
  - kort afstand: Christine De Weerdt - Ria Brosens
  - Finse piste: Danny Clincke


  Programma voor deze week:

  dinsdag
  - lange afstand: kasteel - old horses - slekkebeek (11 km)
  - midden afstand: kasteel - old horses (7 km)
  - korte afstand: kasteel (5,6 km)
  - Finse piste

  donderdag
  - piste-training: 5' loslopen - opwarming/stretching - 35' lopen
  - degene die niet op de piste blijven doen kasteel à volonté. Met vier 'bussen' heen en terug en in de kasteeltourkes kan elk zijn ding doen

  02-01-2017 om 16:27 geschreven door danny  


  >> Reageer (0)
  28-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een afsluiter!

  Op vrijdagavond waren we uitgenodigd bij collega-lopers Nick en Marion om eens naar hun 'versierde hof'  te kijken. Onze mond viel open van verbazing wat een mooi lichtspel - mooie thematische weergave ook. Zo iets moois ...maar jammer dat het zo wat afgelegen was. Konden we voor iets zorgen zodat meerdere mensen hiervan konden genieten. Misschien toch nog een extra 'loopavond' voor de Veldmeersrunners. Zaterdagmorgen nog mails beginnen versturen en op maandag een reminder... aanvankelijk kwamen de 'geïnteresseerden' langzaam binnen maar plots stroomden de bevestigingen binnen. Alle hens aan denk om het in te plannen. Hier thuis nog enkele flessen glühwein gevonden, Marion haalde de chocomelk en hapjes boven , de 'thermoskannen' werden opgehaald door Chris, klein parcours verkend... Met een 65 mensen (joggers) verzamelden we op een parking langs de Laarnebaan en vandaar werd koers gezet richtig 'kersthuis' - een tempo dat voor iedereen haalbaar was en amper een tweetal kilometer. Bij aankomst bij onze gastheer/vrouw hoorde je uit alle monden hetzelfde nml 'wow' en nog eens 'wow'. Nick en Marion hadden naast het ter beschikking stellen van hun prachtig versierde hof ook voor gezellige 'vuren' gezorgd, alle drank was opgewarmd en het werd een avond om nooit te vergeten. Dat merkte je ook aan de reacties bij het naar huis gaan iedereen zei hier opnieuw bijna hetzelfde 'Tot volgend jaar' - 'Volgend jaar gaan we dat weer doen'. Dus Nick en Marion en ook voor jullie fantastische muzikale kinderen: nen dikken maar dan ook nen heel dikke 'BEDANKT'.

  Saskia zorgde voor enkel mooie sfeerfoto's (groepsfoto kan ik wegens beperkingen van 'bloggen ' hier niet plaatsen. Ook is er een filmpje te zien op de fb-account van Saskia https://goo.gl/photos/8ZaweyKCoqddEXKR7 (zeker de moeite waard om eens te bekijken) --> technisch kon dit hier ook niet worden geplaatst.

  Maar er was meer... de twee zonen en dochter zijn ook zeer muzikaal aangelegd en brachten ons enkele prachtige nummers die er de sfeer nog extra inbrachten Jullie hebben ons echt een heel mooie avond bezorgd.


  Zie hierbij nog enkel foto's die bij verschillende in het familie-album zullen terecht komen.
  En onze gastvrouw.... zij zag dat het goed was!!!
  Afspraken omtrent avondloop Berlare

  Er wordt verzameld om 18:15 aan Kalken Kerk (zowel de 5 als 10 km)

  28-12-2016 om 20:04 geschreven door danny  


  >> Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Aantal leden Veldmeers:   109


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Blog als favoriet !


  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 05-1976


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!