Inhoud blog
 • pandora's paas minerva box deel 13
 • 100 km van Ophain 2019
 • 100 km van Ophain 2019 (2)
 • pandora's Minerva box deel 12
 • Next ; what's up doc ;
  Zoeken in blog

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Archief
 • Alle berichten
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • www.­oldtimernederlan­d.­nl
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Trektocht der Pioniers
  1 ste juni zondag
  14-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sweet Valey Rally
  Het oldtimerseizoen, voor het rijdende grut altans, zit er zo goed als op. Een van de laatste evenementen voor het heel oude spul is de jaarlijkse Sweet valley Rally, vertrekkende te Genk. Zoals ieder jaar was ik op post om mooie beelden te schieten van de pre 1919 automobielen, en enkele boeiende, leerrijke gesprekken te voeren.
  Dit jaar was Ford de grootste vertegenwoordiger met, als ik goed geteld heb, een 15 tal T fordjes.  op de voet gevolgd door enkele Dion Boutons, en enkele Amerikaanse masttdonten van het Merk Packard.  Ongelooflijk hoe geruisloos een V 12 motor draait !!!!!!!!!!! Verder nog de bekende franse merken en een enkele Engelse Calcott.
  Enkele sfeerbeelden van de rally vertrekkende met een prachtige najaarszon
  .

  Helaas was er dit jaar weinig tijd voor meerder rally's of beurzen, dus blijft de berichtgeving anno 2011 eerder beperkt.
  Beelden van Circuit des Ardennes heeft u wel nog te goed.


  14-11-2011 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  06-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantievondst

  Vakantievondst.

   

  Als je dan toch al op vakantie gaat omdat je bijvoorbeeld vooraf geboekt hebt, dan ben je genoodzaakt er het beste van te maken, ondanks negatieve weersvoorspellingen.  Zo ook de auteur van dit artikel. Maanden vooraf gereserveerd om een weekje naar de Ardennen te trekken en terloops nog  Circuit des Ardennes mee te maken.  Zo iets doe je natuurlijk per oldtimer, en met de hele familie.

  Goed op tijd vertrokken richting zuiden met het weer dat er nu eenmaal geboden word. Cabrioletje met dickeyseat en aanhangertje  deden meer dan hun uiterste best.  Tegenslagje, de geplande route kon niet worden gevolgd wegens wegwerkzaamheden, net voor de stad Luik waar het echt niet leuk is om  rijden.  HEEEEEL veel tijd verloren op de doortocht over deze Calvarieberg. Dan nog een aantal fransozen tegenkomen, die  halsstarrig niet willen begrijpen dat je met zo'n auto niet op je plaats bent op een autosnelweg;  Je moet het eens nadoen, tegen 25 kmh tegen een ellenlange berg opzeulen !!!!!  Dan mag het 20 graden vriezen en nog heb je het warm !!!!!!

  Uiteindelijk toch  geslaagd Luik en snelweg achter ons te laten, maar dan sloeg het weer om. Koud en regen, en een open schoonmoederszit, met daarin vrouw en kind…..  Bovendien op natte en steile wegen weinig tot geen remkracht. (Net zo hartverwarmend als op de snelweg). Op goed geluk een hotelletje trachten te zoeken, maar alle hoteliers waren wegens het slechte weer zelf op vakantie!!!!!!!!!!!!     Door met de lichten aan en aanhanger te rijden, ook nog het geluk gehad dat de batterij plat liep. En nog meer geluk dat er in zo’n aanhanger plaats is voor een reservebatterij….  Sleutel  sleutel…… in de regen. Volop vakantiepret en avontuur in overvloed, of was het zondvloet?

  Goed wat kilometers door de nattigheid, en hopla, een dikke toevalstreffer, op 40 km van het doel, in  de middel of nothingnis en voor de inval van  komplete duisternis, een hotelletje van 20 kamers met geen enkele gast behalve die andere ezel, die in de weide achter de gehuurde kamer stond te snotteren, en het nodig vond om al bij het krieken van de dag, de kraaiende  Haan uit te hangen. Leuk voor de kinderen.

  Maar dan komt er toch nog een goede draai aan het verhaal.  Met oldtimer in de garage van de hoteleigenaar, komen nostalgische gesprekken naar boven. De hoteleigenaar vertelde hoe hij in zijn jonge jaren de koeien ging melken in een hoger op gelegen weide, en dat deed hij vanaf zijn 12e levensjaar met een FN motorfiets. Eerst achterop met Pa, en even later op eigen benen. Natuurlijk volgt dan de vraag of hij die fiets nog in bezit heeft.

  Natuurlijk  niet, die werd in de loop der tijd weggegeven aan een buur  een honderdtal meters verder op. U ziet hem al komen.  Ondergetekende ging deze buur opzoeken, maar wat een pech, Enkel de echtgenote was thuis, met de mededeling dat haar man in het ziekenhuis lag met een ernstige (lees fatale) ziekte.

  Deze was ondertussen wel jaren verzamelaar van bromfietsen geworden, een colectie, die wel even bezichtigd mocht worden. Tussen alle brommers stak warempel  nog die enige zwarte FN.  We hielden contact, en enkele weken later mocht de FN naar een nieuwe thuis.
  Weer een verhaal met een happy end.............

  Vakantiegroetjes  inbegrepen.  Met aanhanger en familie richting zuiden

  De andere Ezel aan het raam van de slaapkamer die zonodig het mannelijk kieken moest uithangen. Hallo, links in beeld


  Onderweg door de Belgische wildernis

  Behouden aankomst te Bastogne(zie spandoek)

  Vakantievondst  FN M70, met sportief uiterlijk, na grondige
   schoonmaakbeurt.

  06-09-2011 om 10:38 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantieliefde
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vakantieliefde………………..

   

  Ondanks het slechte weer tijdens de maanden juli en augustus  was de vakantie weer voorbij  voor dat je het goed en wel beseft.  Dit heeft als voordeel dat  de oldtimers op stal blijven en  aan het nageslacht gewerkt kan worden. Lekker met de werkkleren aan de garage in, muziekje erbij,  en met vet en glijmiddelen boutjes vast en los draaien.  Slijpen, plooien, lassen dat het een lieve lust is. Voorbehoedsmiddelen zijn hier  van geen enkel nut, geen gevaar voor nog meer besmettelijke  virussen.  Viagra is nog lang niet nodig. 

  Het water was al gebroken in december vorig jaar,de wedergeboorte van een jaren 30 sportwagen is in volle gang.  Hele meters ontsluiting en hevige weeën zijn ingezet.  Alumium snuitje is al te zien.  En dan die vrouwen maar klagen dat een geboorte enkele uren kan aanslepen………..     In plaats van uren doen wij mannen, er maanden, zelfs er  jaren over. Toegegeven, het is wel veel minder pijnlijk als je tenminste tijdens het plaatbewerken niet met de zware hamer op je duimen klopt, en de boel niet affakkelt tijdens het lassen, of met ander vuur speelt; zoals het vergeten van een of andere verjaardag, afspraak bij de tandarts en dat soort dingen.

  Dat zou ook wel eens pijnlijk kunnen aflopen;  snuitje van de nieuwe boreling

  06-09-2011 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  31-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grand prix franco Belge
  Grand Prix franco Belge 2011.

  Normaal geven we op het einde van het jaar een overzicht van hetgene er het voorbije jaar zoal te beleven viel.

  De grote vakantie is weeral voorbij, en derhalve willen we al een voorsmaakje geven van het nog niet koud geworden evenement. De rillingen zitten me nog steeds in de handen......

  GRAND  PRIX FRANCO BELGE  welk dit jaar op Franse bodem plaatsvond vanwege soepellere wetgeving.
  Een godsvergeten plaatsje midden ter velde, waar hij nogthans al was geweest, want het niemanddalletje werd zelfs naar hem vernoemd............
  Vergeetachtig is hij ook al..  ???  Ach ja, als je al 2011 bent mag dat ....

  Godswaerdevelde.  Zoek het maar op.:  wink:
  Op een klein circuit werden een weekend lang demo races gereden waarbij  het snelheidsduiveltje  een beetje uit zijn doosje kon komen kruipen.
  Leven en rijden als God in Frankrijk......
  En als altijd interresante contacten gelegd met leuke mensen.....

  Zowel autopiloten als motorrijders kwamen aan hun trekken.
  Ondergetekende had de eer en het genoegen te kunnen meerijden en per MG, een jaren 30 Alpha Romeo te jagen, na enkele ronden met de Gillet te hebben gescheurt.

  Beelden hiervan op you tube;  pre war racing; grand prix franco belge 2011 !!!!!!!!!!!!
  Zeker kijken!!!!!!!!!!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=e4tTl5fzVH4
  of zoek onder video's van gilletman  Kleine greep foto's uit al het moois dat er te zien, en vooral te beleven viel............  GILLETMAN

  31-08-2011 om 22:45 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  10-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.indianen verhaal

  Het  er op nahouden van een blog heeft zo zijn voor- en nadelen.

  Een van de nevenverschijnselen is dat je een bepaalde bekendheid krijgt op mondiaal vlak. Onze website word  over de hele wereld bekeken, en dat heeft zo zijn gevolgen.

  In de nasleep van onze rally afgelopen weekend kwam weerom een interessante ontdekking aan de oppervlakte vanuit zeer  donkere diepten.  In Slovakije  lagen ergens in een vergeten spinnenkoppenhoekje, de restanten van een oude Belg.  Neen niet die uit de Asterix verhalen of  Juul de Caesar, en Ambiorix was het al evenmin, wel een heuse Gillet Herstal, en niet de minste, maar wel het vlaggeschip, de 500 sport uit het jaar 1927.

  Alle indianen schieten met bananen, maar wij hebben tegenwoordig  andere middelen  naast onze pijl en boog, om onze jachttrofeeën binnen te halen.  Het zware geschut werd opgesteld en de ouwe gillet werd vanuit de bijna eeuwige jachtvelden terug naar zijn roots vervoert, La Belgique……    Tegen een Gillet spreek je nu eenmaal Frans. In enkele dagen was de buit binnen. Het voordeel van deze manier van jagen, is dat je je pijl meermaals kan gebruiken,  we hebben dus nog munitie   over voor volgende  slachtoffers.

  Deze oude glorie zal wellicht door een echte liefhebber weer tot leven gebracht worden. Dat hopen we tenminste.ht

  Nog een link toegevoegt aan de lijst met links http://www.occcheel-veteranen.tk/   Met pijl en boog op jacht naar groot wild....

  Jammer dat hij al gedeeltelijk gescalpeert werd door andere jagers.

  10-06-2011 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  09-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trektocht der Pioniers 2011

  Traditioneel vind de Trektocht plaats op de eerste zondag van Juni,  zo dus ook afgelopen weekend van 2011.
  Dit was de vierde editie voor auto's en motoren te samen, en vermist deze datum vast staat, kunnen we het weer dus niet zelf uitkiezen.(anders ook niet natuurlijk)

  De weersvoorspellingen konden niet slechter, maar wij verzekeren u ervan dat op die dag enkele kaarsjes branden bij de beeltenis van de heilige die die dag voor het weer verantwoordelijk is, en een schaaltje verse eieren erbij kan mirakels teweeg  brengen.
  Voor de vierde keer op rij  schitterend oldtimerweer, niet te warm, niet te koud, geen wind.  Wat wil je nog meer,

  En toch hebben een groot aantal deelnemers die zich vooraf aanmelden, en de weerberichten volgden..........zich laten misleiden.
  Ze hadden dus weeral ongelijk.  Het weer was ronduit schitterend, de opkomst helaas beneden de verwachtingen. Maar de sfeer des te meer  exelent.
  Van degenen die het toch aandurfden, enkele  oude snoepertjes.........  een AC accociable driewieler 1914 die luistert naar de naam Betsie,
  Een bijzonder zeldzame Belgische motorfiets van het merk Antoine et Praillet.  Natuurlijk zijn alle andere voertuigen die de leeftijd van 80 jaar gehaalt hebben stuk voor stuk bijzonder te noemen. Het sportieve karakter werd benadrukt door enkele amilcars, eentje met skiff boddy, en een schitterende MG typ Q.....

  We hebben ieder jaar ook de gewoonte onze rit een doel te geven. Dit was dat de rozen- en fruittuin van Luc van Esser te Geistingen.
  Daar de kersen rijp waren, en een ladder paraat stond, werd er a volonté geplukt en gesmult..........  De tuinen waren een prachtig decor voor de deelnemers die in stijl met hun oude wagens reden. De rozentuin die een 300 tal nieuwe rozensoorten telt, stond in volle bloei. Er werden heel wat mooie plaatjes geschoten, een heel dik uur ging er hier aan voor de moeite. Er was dan ook uitdrukkelijk op gewezen dat we alle tijd van de wereld hadden om de stille genieters uit te hangen.
    Vervolgens ging de rit verder doorheen Thorn, bekend als het idylisch middeeleeuwse witte stadje aan de Maas. Geen beter decor als dit. 
  Ondertussen een terrasje gedaan of een eetgelegenheid bezocht. Persoonlijk deden we dat aan de vossenmeren waar de  duizenden waterlelies hun best deden om te schitteren op het zonovergoten wateroppervlak.
  Via de mooiste binnenwegjes, zonder  rode lichten, verkeersdrempels, of andere ongewenste intimiteiten aan onze achterkant, ging de  namiddag  vlotjesweg richting openlucht kunstmarkt te Opitter .  Onze oldtimers mochten te midden van het publiek geparkeerd worden, Veel volk op de been, onze meegebrachte  kuntswerkjes werden veelvuldig op de gevoellige plaat gelegd. 
  Toen trokken de weinige wolken zich tesamen en een enkele donderslag maakte prompt een einde aan de prachtige dag.  Wat zeg ik, neen, een halfuurtje miezerregen was alles wat ons te beurt viel, want ondertussen was het kaarsje bij de heillige Jozef  aan haar einde geraakt....
  Maar het werd al vlug vervangen en zie daar.....
  De zon  scheen weer vollen bak.  Volgend jaar een dikkere kaars kopen.
    Degenen die het niet aandurfden de rally verder te zetten en  in Oppiter huiswaards keerden, hadden dus ook ongelijk, want we reden verder tot bij Happy old iron in verfriste boerenbuitenlucht, om een deel van de immense collectie van Mark Geerkens te bewonderen. Een olieverfschilderij met als thema 'oldtimer, en geschonken door de Organisator van de kunstmarkt (waarvoor onze dank) werd verloot onder de deelnemers. Bij het eerste lotje was het al prijs, de winnaar was aanwezig. Als toetje daarbovenop kocht hij ' zo goed als' een
  A ford roadster uit de collectie van Happy old Iron. De Rally werd beklonken met een fris glas witte wijn en ander vocht, met uitzondering van hemelwater.    Kortom weer een geslaagde trektocht.

  Nog meer foto's volgen heel binnenkort waneer deze  binnen en bewerkt zijn.


  Zoals in den ouden tyd.

  waar zit hier de deur ergens?????

   aha............

   effe tsjecken of de deur toe is

  wie zegt dat jongeren niet geinterreseert zijn?  Indian, Gillet, 2x automoto, antoine et praillet, triump en new hudson waren van de partij........

                Prailet et Antoine  extreem zeldzame belgische moto die nog snel een andere vlotter verpast kreeg die toevallig nog ergens rond lag te slingeren

   de vrouwen zijn gek op deze kledij,   de mannen op de vrouwen............

  Opel met startprobleem dat met  het technisch vernuft van omstaanders verholpen werd.   Humber helemaal vanuit het antwerpse hierheen gereden...  moedig!!!!

  Gillet  ss 500 in dubbelpak

  09-06-2011 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  08-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trektocht 2011 deel II
  Zoals beloofd nog meer sappige beelden...........

         Ingang in de tuin van eden, onder de 70 meter lange liaanrozen

   kersen in vele soorten

    ze kregen er niet genoeg van

   deze jongen was er helemaal  ondersteboven van, en smulde en smulde en smulde

   overzicht over de rozentuin

   Romantiek in rozengeur en zonneschijn

   auto moto dans son jus

  welkome aankomst op de kunstmarkt te oppitter............  08-06-2011 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  07-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog meer foto's
  Met exuses voor de door elkaar gehutselde foto's,  de Blog master heeft zo zijn eigen willetje.....

   doortocht door het prachtige stadje Thorn

   kinderen in de kattebak, ook zij beleefden veel plezier aan deze dag.

   Amilcar word op deze wegen omgedoopt tot rammelcar

    oef, weer een gladde weg

    broem broem

    Lof voor de organisatoren, deelnemers waanden zich in zuid frankrijk....    prachtige foto van de MG Q

    Gerard de Bruyne bracht dit jaar zijn triump 1916 mee, helemaal vanuit middelkerke............... petje af.  Iedereen zat ondertussen aan de koffie en sandwiches..........

  07-06-2011 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  06-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trektocht 2011
  In afwachting van bewerking van de foto's en sfeerbeelden van de 4 de trektocht 2011, kan u alvast dia's en foto's bekijken via de Link onder mijn favorieten.

  Foto's en dia's van  de moedige  Bruno 'Humber' Costers  die weer en wind, maar vooral afstand trotseerde in zijn trouwe oude Humber.

   Nogmaals bedankt Bruno!!!!!

  06-06-2011 om 15:08 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  10-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Car whisperers

  Car whisperers

   

  Het leuke  van een beursbezoek tegenwoordig  is niet zo zeer wat je er kan vinden, maar wel  de contacten die je daar kan leggen.

  Een gesprek onder oldtimerliefhebbers ontsluierde het bestaan  van een echte prewar car in een Brusselse kasteelkelder.

  Echte carhunters als we zijn, maakten we er werk van om de echtheid van het verhaal te verifiëren.

  Het duurde een aantal maanden vooraleer we het juiste adres te pakken hadden, en nog eens zoveel tijd om de eigenaar er van te overtuigen eens één blik in de kelder te mogen werpen, om er daarna wat meer blik, aluminium en staal uit te kunnen halen.
  Jezus was niet de enige die van water wijn kon maken............  helaba...

  Een speurtocht doorheen de immense verwarmde  kasteel kelders leverde niets op….  De auto was verdwenen????   Na de butler er te hebben bij geroepen werd het duidelijk dat de auto naar een andere locatie vervoerd was.  (Dit is echt niet om dit verhaal op te leuken, echt gebeurt…)

  Op een andere locatie buiten het kasteel domein, troffen we aan, een AC drophead convertible, zescilinder uit het jaar 1939. Prachtige maar wat verwaarloosde auto, maar toch, een echte vondst.

  Het verhaal………………

  Tijdens een lunch op het kasteel vertelde de wat oudere man een pak boeiende verhalen in verband met het familiebezit, avonturen op auto en zakengebied , en natuurlijk  de story achter deze auto. Wie ooit sweppes dronk, dit was een creatie van een voorvader uit deze familie.

  In de nasleep van zijn grootvader die een  bentley reed, en nog steeds in familiebezit is, kocht de huidige  kasteeleigenaar  deze  wagen een kwart eeuw geleden met de bedoeling hem te restaureren. Destijds was hij nog rijdend.   De wagen verbleef in een hele poos in een  verwarmde fabriekshal, en verhuisde daarna  in de verwarmde kasteelkelder. Maar ook hier moest hij plaats ruimen, en de afgelopen maanden stond hij jammerlijk in een aanpalende kille bergkelder.

  Bij de première, was het liefde op het eerste zicht.  De auto stond er weliswaar verwaarloosd bij, banden plat, onder de stof. De wat oudere eigenaar vertelde het verhaal van de aanschaf, de plannen mooie vooruitzichten, kortom vele emoties kwamen naar boven. Gezondheidredenen strooiden echter roet in het eten, en van uitstel kwam afstel.

  Daarna nog heel wat werk verricht om de man zich over zijn emoties heen te zetten, en de auto over te laten aan een iemand die hem met veel liefde weer tot leven zal brengen.

  Met het nodige geduld en overredingskracht, kregen we de eigenaar zo ver afscheid te willen nemen van deze chique bak. We wilden echter zeker zijn van de zaak, en vroegen een expert zijn mening te geven over deze auto. De resultaten waren helaas bedroevend. De auto was toe aan een totaalrestauratie van zowel Boddywork als motor, en deze wagens staan helaas bekend om motorfalen, ondanks het prachtige zescilinderblok in aluminium, met 3 SU carburatoren.Deze AC had dus enkel nog emotionele waarde en dat van het chassis, oud ijzer. Maar des al niet te min vonden we een liefhebber die zich er over ontfermen wilde. De auto is dus momenteel in bezit van een nieuwe eigenaar. We hopen er op dat de auto dus een nieuw leven tegemoet kan gaan en met liefde behandeld zal worden.

   

  Weer een succes van  Joncheer Jacobus jacobsen en Baron de Lunatic????

  10-04-2011 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  01-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Never ending story.............

  Never ending story…………. Of toch?

  Het begint hier stilaan op een goed stripverhaal met detective-inhoud te lijken.

  Onlangs ontdekten we in het zuiden van dit land, een loods gevuld met een vijftig tal oldtimers in wording.

  Daarmee bedoelen we vehikels uit de 60er en 70er jaren. Leuk, prachtig zal je denken.

  Helaas, afgelopen winter heeft het noodlot toegeslagen.  Een flinke brok roet  is in het eten van toekomstige restaurateurs gevallen.  De overgebleven auto’s die op een of andere manier het geluk hadden te ontsnappen van de schroothoop, zijn nu toch ten prooi gevallen aan de tand des tijds. Pietje Hein met de bekende zeis  zat zich zeker weer te vervelen in afwachting van een leuke aardbeving, tsunami, met als toetje een kernprobleempje.

  De bolides stonden in een grote loods, waarvan afgelopen winter het dak het begaf onder de druk van massa’s  sneeuw. Het gaat van volvo’s over mercedessen tot corvette, alfa etc….………….  T’ja de een zijn plezier is de ander zijn vertier. Geef toe, als je de dadelijk volgende beelden bekijkt, doen die toch denken aan een tsunami. Piet jongen, was het nog niet genoeg geweest?

  Tot overmaat van ramp word de locatie nu door groene jongens geviseerd, en alles moet tegen Pasen 2011 netjes opgeruimd zijn. Een en ander is al geruimt, maar er is meer...

  Had onze  vriend Laurent zich daar niet even kunnen gaan moeien in plaats van in de Congo?  Hij is toch ook autoliefhebber???

  De meeste auto’s zijn dusdanig beschadigt dat ze niet meer te redden vallen, maar voor een of ander onderdeel zeker nog te gebruiken. Zoals bovengenoemde onze zakcentjes weet te spenderen, had hij hier misschien een kleinigheidje kunnen uitgeven, en daarna een boompje opzetten.

  Look, weep and cry ………………..  hij kwam, hij zag , hij barste in tranen uit……..        Avee Caesar!!!!

  Wie nog iets wil redden kan contact opnemen via ons gastenboek, en wij loodsen u naar de plaats van onheil. Vergeet niet je talisman mee te nemen.

  01-04-2011 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  13-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winterpret
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Winterpret


  Het winterseizoen 2010/2011  zit er gelukkig weeral op. Niet dat dit verloren tijd was, in tegendeel, tijd te kort om alle winterprojecten tot het  bittere einde te voltooien. Naast het bijna dagelijks sneeuw ruimen stond de creatie van een eigen  jaren dertig sportauto op het programma. Een jongensdroom die door  ouders al pril de kop werd ingedrukt, wegens onmogelijk, te duur, dat is iets voor gepensioneerden en gekken !!! Noem maar op, alles was goed om er maar niet aan te beginnen. 30 jaar waren nodig  om de nodige moed, ervaring en wil samen te sprokkelen. Rijpen noemen ze dat. Enkele zotten ontmoet die met hetzelfde idee zaten, en het ook, en met beperkte middelen uitvoerden, met een resultaat om U tegen te zeggen. Pure kunst, gemengd met technisch vernuft en veel karakter.  Dat smaakt naar meer en ………een eigen creatie.  Dan het  geluk gehad een wondermooi chassis te vinden, geëigend voor dit project. (zie enkele artikelen voordien)

  Engels underslung chassis uit 1932, met een 1600 cc kopklepmotortje en een preselector versnellingsbak, en al hydraulische remmen!! Lekker smal en laag.

  De motor werd zonder veel problemen eerst opgestart, na wie weet hoeveel jaar stilstand, wetende dat een vorige eigenaar er nieuwe olie indeed,  zuigerveren en de dichtingen verving. Want je wil toch geen auto gaan bouwen op een chassis met niet werkende motor?

  Eerste werk bestond eruit dit chassis grondig op te meten en  secuur uit te tekenen, en aan de hand daarvan een ontwerp te maken. Veel gommen en proberen, profielen uitwerken.  Daarna een aantal mallen van het hout van een afgeschreven bed in elkaar geflanst, bekleed met stukken karton, om een kijk te krijgen op de contouren van het ontwerp  schaal  1/1. Lijkt eenvoudig, maar vergis je niet, je moet met heel veel dingen rekening houden.

  Beetje aanpassen, zitproefje, en voila, het echte werk kon beginnen.

  Binnen in het bescheiden maar ondertussen verwarmde werkplaatsje, werd het schrijnwerk voor rekening genomen, zoals het hoort, met veerkrachtig essenhout, pen en gatverbindingen. De zondagen konden eindelijk, na de perikelen in de kerk,  doorgebracht worden op interessantere en productievere plaatsen, zonder met te vinger te worden gewezen. Bijna elke vrije minuut werd opgeofferd. Toch nog roet in het eten gekregen tijdens de solden, en een beetje kerkgeschiedenis. Maar af en toe een beetje dimmen wakkert de vlam weer op. Af en toe moet verse zuurstof aangevoerd worden.

  Het chassis zelf ook onderhanden genomen, hoewel het niet zo slecht was. Vooral vliegroest verwijderen, zuiver maken en wat technische aanpassingen, vervangen van leidingen, nakijken van remmen, stuurinrichting enz.

  Bij het verschijnen van de eerste zonnestralen begin maart werd het ontstane  cockpit geraamte  op het chassis geplaatst en goed bevonden. Nu kan het eindstuk eraan gebreid worden.

  Jammer dat die winter zo snel voorbij was……………. Nog zo veel werk te gaan….

    Dit jaar trachten de tuin niet te verwaarlozen.

   

  Wordt  met zekerheid vervolgt……………….

  ps op You tube kan je eenfilmpje bekijiken van de allison in actie..... zoek onder ; veterancar allison  Het teken en denkwerk......

  Mallen maken met afvalhout................

  Met karton afkleden.......

  Uitvoering in essenhout.....

  Winterjasje nog aan bij de eerste zonnestralen.....

  Linker en rechteraanzicht..................

   Beetje aangekleed op de computer.............
  nog een beetje geduld.............................  wordt vervolgt.  13-03-2011 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  28-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. terugblik op 2010

  Jipiekajee……….

   

  2010  zit er weer op…………  Hoewel dit jaar als een rampjaar werd afgekondigd op de meeste nieuwsprogramma’s,  was het toch een vruchtbaar jaar op

  hobby gebied.

  Heel wat evenementen werden bijgewoond, en ook veel nieuwe contacten gelegd, schuurvondsten gedaan, nieuwe projecten aangevat, en enkele dierbare bezittingen ruilden na heeeeeel wat jaren en plezier van eigenaar.  Een van de hoogtepunten is de ervaring die opgedaan werd met electrisch aangedreven auto's zoals een Detroit electric 1919 en een Allison 1902.  Prachtige zelfbouw bolides gespot, bij verschillende hobbyisten, niet te versmaden !!!!
   Deze jongens zijn kunstenaars !!!!
   Ook technische pech stak de kop op….  Dat hoort er nu eenmaal ook bij.

  Bijgevoegde foto’s  getuigen van geslaagde evenementen, schuurvondsten, en dat er nog aan de weg getimmert word.

  Zet alvast voor volgend jaar (2011) in uw agenda, Indien u zoals wij, interesse heeft in vooroorlogse  oldtimers ;

      Trektocht   der   Pioniers   te Neerglabbeek,

  Grand prix franco Belge bij Ieper,

  Circuit des Ardennes   in Bastogne.
  Oude klepper Glorie  de Haan

  Classic Days  bij Dusseldorf.

  Pre 1940 motor rit te Peer

  Toertocht Midden Limburg te Altweert
  Toertocht  te Lommel
  Luik -  Nancy  -  Luik
  Grand sport & cyclecars te Louvain la neuve
  Pre 1905 rally ardennen
  Sweet valley Rally  Zutendaal

  Nog vele anderen ………………..

   

  Hier in bijlage extreem kleine greep uit het fotoalbum van 2010.

  Veel kijkgenot…..

   Pre 1940 evenementen die ook nog in dit rijtje thuishoren  mogen altijd gemeld worden, wij kijken er naar uit...........

  Zelfbouw bolide                                                  Maiden trip van deze Humber eindigde in het kanaal


                                                                                                                  La Mondiale !!!!!  Belgium

  Grand prix franco belge  aanrader voor sportmotoren en auto's...  die eens enkele rondjes willen draaien op een kombaan...


  Villard  cyclecar    traction avant !            childrens playground , vroeg geleert,oud gedaan?            

  Schuurvondst    2010                                        Op bezoek bij een echte verzamelaar !!


  Draai maar aan dat wielleke

                                                                                

  Decauville 1898 moest een eindje verder de berg opgetrokken worden.
  Pre 1905 rally  28-12-2010 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  27-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg overzicht 2010
  Daar niet alle foto's niet in bovenstaand bericht werden opgenomen , hier het vervolg  Sleutelen hoort erbij                          Belgische minervette.....  Slakkengangetje   ????????????                       Wie weet welk merk dit is    ?????  Gewoon  bloedmooi                 Tandje bijsteken.....
  Waaw.....                                                     Lekker  gezellig onderhunsje.....

  Oog  in oog  met een  echte Bugatti  Royale........         Vetrekken   in stijl....
  Nog een zetje...                                        Renn park van de echte mannen...  Klaar voor het circuit.......                              Dans son jus..........

  Aan  cilinders  geen tekort                           Bij gebrek aan hefbrug kan het zo ook....

  27-12-2010 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  26-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg overzicht 2010
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Allison electric 1902                                        A fords in alle maten en uitvoeringen te Neerglabbeek
  beursbezoek    ciney                                            ondergetekende maakte een ritje in deze geruisloze raugh & laung electric car 1919  ooit gehoort van het merk Bean ???

  Extreem zeldzame  belgische Metalurgique  Oog  voor detail                                               De  Dion Bouton

    Trektocht  2010,  met deze sluiten we ons overzicht af................

  26-12-2010 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  24-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste wensen 2011
  Vrolijk kerstfeest en een gezond, veilig Oldtimerjaar voor 2011 toegewenst vanwege het pre 1930 rally team !!!!!!


  klik op de bijlage

  Bijlagen:
  trektocht nieuwjaarskaartje..docx (2.3 MB)   

  24-12-2010 om 08:19 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  25-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schuurvondsten............anno 2010

  We schrijven het jaar 2010, en gaan er van uit dat schuurvondsten of het ontdekken van schatten enkel voorkomt in films en boeken.  Bovendien overkomt dit altijd en alleen de anderen.

  Eén troost, België geld als het land waar de meeste schatten per vierkante meter, per jaar gevonden worden.

  Je moet bedenken dat deze verhalen meestal gebaseerd zijn op echt gebeurde feiten danwel op pure fictie. Tegenwoordig kan je afgebroken restauratieprojecten die al enkele decennia voor zich heen sluimeren, ook bestempelen als schuurvondst, zij het dan meestal in een iet of wat moderner onderkomen.

   

  Mister triple J of te wel Jonckheer Jacob Jacobson en Baron de Lunatic  de Neerglabeek, zijn constant in de weer, om staffe ter oren gekomen verhalen na te gaan, en hier en daar de waarheid op de kop te tikken. In Sherlock Holmes  stijl steeds weer met het petje op onderweg, om dit weer af te kunnen zetten bij een ontdekking, als eerbetoon aan de behoeders van ons roestig erfgoed. Goedgemanierd als ze zijn laten ze het pijpje thuis, dat geven ze later wel aan Maarten.

   

  Nog niet zolang geleden in een niet al te ver land ontdekten we de hieronder afgebeelde Donnet Zedel uit het jaar 1925.  De huidige eigenaar welke  ook nog een gelijkaardige rijdende auto van een jaartje jonger heeft, is op zoek naar een nog bruikbare motor voor zulk een auto, evenals een setje zetels voor een fiat 509a uit het jaar 1925, of model hiervan.

  Indien een van onze trouwe lezers dus een tip heeft, we horen  het graag….

  Ook sterke verhalen zijn altijd welkom….

  Onze oortjes staan altijd gespitst.  zo zie je maar hoe een 85 jarige  door sommigen behandeld werd.  De huidige eigenaar zal het beestje wel vertroetelen???

  deze bejaarde jongen heeft na al die jaren zeker recht op een paar dagen in een kuuroord.

  daarna ziet ie er zo uit, lekker opgefrist en klaar voor de voldende 85 jaar.

  Je voelt je als een koning in zijn sas in zo'n voiture..  jonges wat een beenruimte...   je zakt bijna tot je knieën in die malse troon. puur genieten.......... volgend jaar te zien op onze rally...????
  dus wie een donnet motor weet liggen........ laat het ons weten...

  25-11-2010 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  03-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoort wie klopt daar kindren

  Hoort wie klopt daar kindren. 

   

  Zeker niet het hart van die dooie egel die daar op het wegdek geplakt ligt.

  Wie staat er daar weer aan de deur???????

   Het is de lange winter die het rijden met onze open bolides niet echt aangenaam maakt. En het is  de Sint die weer een cadeautje langs gebracht heeft om dit probleem te verhelpen. (neen, niet dat van moeder natuur !!!)

  Dankzij het speurwerk van Jonckhheer Jacob Jacobuszoon ( in moderne taal mister tripple J ,en daar komen nog 2 j's bij van  stokpaardje Jowett Jupiter)  en Baron de Lunatic (naam spreekt voor zich), werd deze Mathis Faux cabriolet na een overnachting van  meer dan een kwart eeuw weer uit zijn donkere schuur getrokken.  Zo lang moest deze slapende schoonheid wachten op een liefhebber die dit in 1929 geboren voertuig weer tot leven zal brengen.  Inclusief alle onderdelen, en reeds alle chroom stukken  van een nieuw jasje voorzien (en dat zijn er veeeeel). Alles keurig ingevet en ingepakt in krantenpapier gedateerd 1980 !!!!!!!!!!!!  Das pas echt sinterklaas….  Heel veel kadootjes uit te pakken.

  Een superpuzzel van 1000den stukjes…. plak dat maar eens tegen de muur !!!!

  Chassis en motor waren al onder handen genomen…… en nieuw rubber schoeisel.  Nu nog lekker puzzelen…. En hopelijk volgend jaar al lekker scheuren………..

   

   

  Aan allen die nu goesting gekregen hebben….jammer, maar deze auto is niet te koop…..
  De  autoremork wel..... 160 bij 300 cm platform.  evt ook te huur.....  Cadeautje  voor de deur..... kon helaas niet door de schoorsteen  Een mooi kontje .......... toch...  Afladen en Sesam open u............

  03-11-2010 om 12:46 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  25-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.000 ste bezoeker
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Proficiat.....

  Na  de opstart van dit blog 2 jaar geleden, verwelkomen we binnenkort onze 10.000 ste bezoeker. 

  Natuurlijk kijken meerdere mensen meer dan 1 keer, maar toch.... dagelijks paseren er een 15 tal mensen om eens te polsen wat er gaande is in Oldtimerland...........

  de 10.000 ste bezoeker  krijgt een Gratis inschrijving en/of oldtimerrit aangeboden indien hij op het moment van zijn bezoek een bericht nalaat in het gastenboek, en een foto van zichzelf (al dan niet per oldtimermobiel). Graag datum en tijd opgeven.....


  Aan allen die een bezoek brachten  hartelijk dank....

  ondertussen een beetje verder dromen.....(  voor foto  klik op bijlage)
     Het is gebeurt, op 25 september 2010 paseerde de 10000 ste bezoeker de revue.....  ergens tussen 1200h en 1700h en   hij vergat een bericht in het gastenboek na te laten.

  dus van nu af geldt, wie het eerst een bericht in het gastenboek nalaat heeft recht op een gratis deelname voor de volgende rit, of een rit per oldtimer op afspraak......
    
  ben beniewd?????   

  Proficiat RUUD !!!!!!!

   

   

  Een maand en ..........1152......... bezoekers later  Heeft Ruud  Torpedospeed   (veelbelovende naam) de gratis inschrijving in de wacht gesleept.   Jammer voor al die anderen, maar laat ons eerlijk zijn….  Kansen genoeg gehad.

  Bijlagen:
  lanchester pix2.jpg (117.1 KB)   

  25-09-2010 om 00:00 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)
  21-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dolkoene mannen met hun puike kisten
  Ooit eens een film gezien getitelt  'tolküne männer mit ihre tollen kisten'
  deze titel is van toepassing bij volgend onderwerp...
  Zoals in het begin gezegt, een klein beetje ferruckt muss man shon sein...   of op z'n nederlands, een beetje zot moet je wel zijn.


  21-09-2010 om 19:03 geschreven door gilletman  


  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 14/11-20/11 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 27/07-02/08 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Gastenboek
 • mr
 • Circuit des Ardennes 2017
 • Barbour Glenden Fleece Gilet Olive
 • Barbour Ariel Quilted Jacket Dk.chambray
 • Het wordt steeds beter

  Bedankt voor uw bezoek,druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek, hopelijk tot ziens  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • -0001

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!