Inhoud blog
  • Lotje wat kan je me betoveren !
  • Hannelore Troosten
  • Op stap met Karo's bende
  • Annelies bezoeken, toch ?
  • Oh Nee wat nu ?!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn Dagboek
    Jou vertel ik alles !
    Names have been changed to protect... ME ! :-)
    27-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hannelore Troosten
    De bel gaat en ik leg het boek neer waar ik net aan begonnen was. Toen ik boven aan de trap was ging de bel weer. Ik was een beetje geïrriteerd door de ongeduldige aan de deur. Het was niet dat het regende, in tegendeel, het was best een hele warme dag. 
    Ik deed de deur open en stond perplex. Ik kon mijn ogen niet geloven. Het was Hannelore die voor me stond. Knal rode ogen, waarvan de rechtse een blauwe rand had. 
    Ze vroeg of binnen mocht komen. Natuurlijk! 
    Ze heeft ook nog een sporttas bij blijkbaar.
    Ik vraag of ze iets wil drinken, want ze ziet er dorstig uit. Ik geef haar een fris busje cola en daar nam ze dadelijk een grote slok van.
    Ze zegt me dat ik best even ga zitten en begint haar verhaal.
    Ze had ondertussen een nieuw vriendje, gehad, want hij is de rede dat ze nu bij mij zat. 
    Die gast werkte bij haar vader. Hij was eerst heel lief en hoffelijk. Een vriend die alles voor haar deed. Vermits dat haar vader hem kende, mocht hij ook snel bij haar thuis langskomen. 
    Alles sloeg een goede 2 weken geleden om. Het was een feestje op het werk en zij en haar mama waren er ook. Het was gezellig en er vloeide veel drank. Ze was ondertussen 16 en mocht van haar ouders al eens iets van alcohol drinken. Eerst een cava en een wijntje bij het eten. Een cocktailtje om af te sluiten. Ze was goed in de wind, maar haar vriend had nog veel meer op. 
    Plots komt hij haar vragen om even mee te gaan. Ze ziet er geen graten in en gaat mee. Hij neemt haar mee naar de kleedkamers en hij begint haar hevig te kussen. Ze geeft aan dat ze het niet fijn vindt en duwt hem van haar af. Hij wordt daardoor nog agressiever en begint haar kleren uit te trekken. Wanneer ze opnieuw hem wegduwt, geeft hij haar een slag op haar oog. Ze loopt wenend naar haar mama en zegt haar dat ze naar huis gaat. 
    Daar aangekomen kruipt ze haar bed in. 's Morgens vertelt ze aan het ontbijt wat er gebeurt is, maar tot haar verbazing geloven haar ouders haar niet. Zoiets zou haar vriendje niet doen. 
    Dat maakte haar zo kwaad dat ze haar sporttas vulde en vertrok. Ze zei tegen haar mama dat ze naar een vriendin ging. 
    Maar ze nam de trein naar het verre Limburg. Ze had mijn vast nummer eens gevraagd en daarmee had ze mijn adres opgezocht. 
    Zo kwam het dat ze huilend in mijn keuken zat. 
    Op de vraag wat haar plan was, haalde ze haar schouders op. Dat zou het weekend wel uitwijzen.
    Ze vroeg of het goed was dat ze bleef logeren. Wat geen probleem vormde want mijn ouders waren weg voor het weekend.
    Toen ik dat vertelde fleurde ze al een beetje op.

    We besloten om naar het stad te gaan. We bekeken de uurregelen van de bus en wandelde rustig tot de halte.
    Net zoals in Lier een jaar geleden, nam ze mijn hand vast. Het was warm, maar ik smolt door haar. 
    Ik durfde haar bijna niet te bekijken. Ze was zo oogverblindend mooi. Zo een schoonheid die het echt niet weet van zichzelf. Ik voelde me de gelukkigste jongen op aarde. We babbelde over vanalles en niets. Ik moest het gesprek wel eens onderbreken met de vraag het nog eens te herhalen. Hoe meer ze haar op haar gemakt voelde hoe meer haar dialect er door kwam. Grappig was dat wel. 
    Toen de bus ons in het stad had gebracht, liepen we door de wandelstraat en genoot ik van de blikken van de mensen. Ik kon me zo inbeelden dat ze niet konden geloven dat die pracht meid aan mijn hand niet mijn zusje was. 
    Zusje was onrecht, want ze zag er meer uit als zus, ze was nog meer dame geworden en was er trots op.

    Rond de middag namen we ergens plaats om een hapje te eten. Toen we net bestelt hadden. Nam een oude bekende 2 tafeltjes verder plaats met haar mama. Die mama had me al zien zitten en fluisterde het haar dochter in. Waarop ze ineens mijn naam riep. Ik keek op en glimlachte bevestigend. Ze stond op en kwam naar onze tafel, want ze wilde, oh zo graag, weten wie ik aan mijn tafel had zitten. 
    Ze schrok toen ze Hannelore herkende. Ze vroeg haar wat zij in Hasselt kwam doen. Ze vertelde eerlijk dat ze troost kwam zoeken bij een goede vriend. 
    Christel vroeg venijnig of ze dat in mijn bed dacht te vinden. Waarop ze repliceerde dat niet iedereen zoals haar was. Christel draaide haar om en ging terug zonder nog een woord te zeggen. Daarop vertrokken zij en haar mama. 
    Ik kon mijn oren niet geloven en glunderde.
    We aten iets, babbelde nog wat en liepen verder langs winkels. We gingen een lingeriewinkel binnen, ze koos wat en ging naar de paskamers. Ze ging eentje binnen en riep plots dat ik moest binnenkomen om te keuren. Met een iet wat rode kop ging ik binnen en trok de deur terug dicht. 
    Weer stond ik aan de grond genageld. Daar stond een engel met een pracht lijf en enorme en heerlijke borsten. 
    Ze zag mijn reactie en vroeg me plagend of ze groter waren dat de laatste keer dat ik ze zag. Uhu! was het enige wat ik kon uitbrengen met mijn mond open.
    Ze vroeg me wat ik van het slipje vond. Ik vond het niet zo speciaal. Waarop ze het spontaan uit trok. Daar stond ze dan met BH en zonder slip. 
    Ik kon het echt niet laten om naar beneden te kijken en zag een stel prachtige benen en geen enkel haartje, nergens. OH Boy!!
    Na dat voorval zat mijn hoofd nog meer in de wolken. Tegen 6 gingen we nog iets stevigers eten en dan de busrit terug.
    Het was een heerlijk warme avond wat de wandeling naar hij super maakte.

    Thuis aangekomen namen we beide een douche om wat op te frisse van de warme dag.
    We kropen in de zetel. We zochten ons een film uit en kropen ondanks de warmte dicht tegen elkaar.
    Ze nestelde zich in mijn schoot en ik ging door haar zachte haren. Tot ze plots haar meer recht zette en dood leuk zei: Herinner je je deze nog !
    Ze gaf me daar weer zo een heerlijke kus. We bleven kussen en ik begon haar te strelen.
    Haar haar, haar armen , haar .. terug haar haar. 
    Ze stopte met kussen en keek met vragend aan. Waarom ga je niet verder? Ik zei dat ik niet durfde. Och, ik ben 16 hoor en je mag van mij. Ze vroeg of ze het op papier moest zetten. 
    Ik stelde voor om ons in bed te leggen. Waar ze enkel op antwoordde met graag.
    Ze ging al naar boven en ik moest nog de lichten uitdoen en checken of alles op slot was. Vervolgens ging ik ook naar boven en deed mijn pyjama aan en trok het dekbed opzij en schrok toen ik zag dat ze er volledig naakt onder lag. 
    Ik wilde deze keer niet laten merken dat ik weer helemaal betoverd was en zei dat ik iets zou doen aan het overdressed zijn. Dus ik speelde alles uit en kroop bij haar. 
    Ze draaide zich naar me toe en begon me verder te kussen. Mijn opwinding liet zich dadelijk merken en daar schrok ze van en stopte. Verbaasd vroed ik wat er aan de hand was en ze verklaarde dat ze geen goed gevoel had. Eigenlijk was ze bang dat ik haar , dat ik dadelijk naar de hoofdfilm ging zappen. Ik stelde haar gerust dat ik dat zeker niet van plan was. Ze legt haar neer en begon haar te kussen overal. Bleef heel lang hangen op Nr 7 tot ze helemaal suf was. Ze zei uitgeput dat ze niks meer over had om een wederdienst te geven, maar ik vertelde dat dat helemaal niet nodig was. We knuffelde nog even tot ze in slaap viel en ik me omdraaide, het licht uit deed en ook in slaap viel...


    27-03-2022 om 23:47 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap met Karo's bende
    Woensdag een boze telefoon gekregen. De vriend van Karo wilde me duidelijk maken dat ik niet moest proberen haar van hem af te pakken of het zou mijn beste dag niet zijn. Ik verzekerde hem dat hij daar geen schrik moest van hebben. Tegen het einde van het gesprek was de sfeer helemaal omgeslagen en we hebben blijkbaar gemeenschappelijke vrienden. Het gesprek eindigde met de vraag om met hen volgende keer gewoon samen op stap te gaan.
    Donderdag belde Karo me om uitleg van de gesprek, want ze snapte het niet. Haar vriend was boos geworden en vertelt dat hij me ging bellen en nu zei hij plots dat ik mee naar de fuif zaterdag ging. Ik vertelde het verloop van het gesprek en ze moest er hartelijk om lachen. 
    Ze voegde er dadelijk aan toe dat ze dan nog makkelijker aan me kon zitten. Slik!

    Wat een fuif was me dat. Mijn hoofd tolde nog van de drank. Gelukkig had ik taxi papa. 
    Ik kwam een beetje later aan op de fuif, want ik had een testmatch en Taxi papa bracht me rechtstreeks.
    Het was druk in de sporthal. Toen ik eindelijk binnen was, zocht ik de plek die Karo's vriend me laten weten had. 
    Me een weg banend door de menigte, had ik niet echt oog voor de mensen die ik passeerde. Ik probeerde zo min mogelijk letterlijk op tenen te trappen. Plots voelde ik een hand op mijn schouder naar mijn boven arm glijden en zachtjes erin knijpen. Ik stopte en keek om. Karo !!! Ik glimlachte vettig en ze kwam dichter en fluisterde in mijn oor dat haar vriend niet wist dat ik die had, want anders zijn hij wel een toontje lager zingen. Ze profiteerde van het feit dat we zo kort bij elkaar stonden en het er erg druk was om met een zachte kus te geven op mijn mond. De avond kon al niet meer stuk.

    Aangekomen bij de groep, begroette ik iedereen en gaf dadelijk een rondje. Ik moest dus helemaal terug en Karo ging mee om me te helpen dragen.
    We babbelde, zeg maar schreeuwde, de hele tijd. Zo ging de avond verder en bij het aanbreken van de slows, greep Karo's vriend haar bij haar kontje en trok haar tegen haar aan. Ze keek een beetje beteuterd om, maar danste verder. Ze stoeiden een beetje. Ik voelde een beetje jaloezie, maar dat duurde niet lang, want daar kwam een schattige meid op en af en vroeg me of ik met haar wilde dansen. Graag !
    Ze vertelde wie ze was en waar ze naar school ging enz.  Ze legde haar hoofd op mijn schouder en nam me stevig vast. Ze plantte soms een lig kusje in mijn nek. Hmmm heerlijk. 
    Na de slows babbelde we nog wat verder en ze vroeg of ze me mocht bellen op zondag. Daar had ik geen probleem mee. 
    Net op het moment dat ze terug keerde naar haar vriendinnen, kwam Karo op me af en nadat ze in mijn oor gefluisterd had dat ze geen probleem had met naar mijn lekker kontje te kijken, maar liever mijn voorkant zag, beet ze zachtjes in mijn oor. Grrrr Karo stop it ! 
    Karo's vriend stelde voor om in het dorp in een cafe de nacht verder te zetten.  Ze hadden daar zo een spel waar je een nagel in een boomstam moet proberen te kloppen. 
    Naarmate de drank vordert en de remmen losser en losser werden. Stelde haar vriend de prijs voor de volgende winnaar in op zijn vriendin binnendoen zolang de ronde er na zou duren. We keken hem allemaal vragend en verbaast aan, zijn vriendin incluis. 
    We startte en tot mijn grote verbazing pakte ik al dadelijk een optie op de winst, door de nagel al bijna halfweg in de stam doen te verdwijnen.
    Karo trok grote ogen, van opwinding. 
    En ja, ik won. Ik keek haar vriend een beetje verlegen aan, maar hij maande me dadelijk aan om er tegen aan te gaan, want hij kon niet vertellen hoelang het volgende spel ging duren. 
    Karo en ik zette ons een beetje uit het grote licht en begonnen. Ik kon niet geloven dat ik wakker was en dit echt aan het gebeuren was.
    We zaten daar een minuut of 10 te kussen. Het was zo zalig. Toen de ronde weer voorbij was, riep haar vriend de ober. We bestelde en ik zei dat ik dat rondje ging trakteren. 
    Ze waren het hameren beu en gingen wat op de kicker spelen. We waren met oneven spelers, met dat ik de nieuwe was. Ik keek toe van langs de zijlijn. Toen ik nog een slok van mijn drankje ging nemen vroeg Karo me iets, wat ik me niet meer kan herinneren. We hadden het een beetje over koetjes en kalfjes tot ze plots vroeg wat ik van mijn prijs vond en of ik het lekker vond. Ik vertelde dat ik mijn geluk bijna niet de baas kon. Ze vertelde dat zo dingen vaak gebeurde in de groep. Ze had zo al met een aantal vriendin zitten kussen, maar nooit was het met zoveel goesting en gevoel dat nu. We keken elkaar in de ogen en zagen dat we er zo gingen van proberen te profiteren dat we nu mee mochten zonder stiekem te doen. 
    Ik belde taxi papa en de avond eindigde heel vriendschappelijk en zei dat ik al uitkeek naar de volgende keer om een mee te spelen, verduidelijkte ik.
    Zo kroop ik in bed toen ik plots een bericht van Karo kreeg. Het was een foto. Verbaast opende ik het en stond perplex. Je zag haar kanten bh die niet te veel van haar borsten verborgen. Er stond boven: "Volgende keer hier mee spelen ?" Ik stuur de terug:"Hmmm Daar zeg ik geen neen tegen". 
    Ze antwoordde met een smiley. 
    Daarop viel ik in een zalige slaap.

    Oh ja, die meid van op de fuif belde vandaag ook nog en we hebben een dik uur gebabbeld en hebben afgesproken een na school af te spreken. dat vind ik prima.

    12-01-2021 om 01:50 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelies bezoeken, toch ?
    Gisteren was de meest intense dag tot nu toe. Ik ken al een aantal jaren Annelies. Het meisje waarmee ik een telefonische relatie heb. Veel praten en geheimen uitwisselen en die bij mij komt uithuilen als haar vriend haar ongelukkig maakt. Dan vertel ik haar wat voor een geweldige meid ze is en dat maakt ik haar terug blij. Hoe mooi ze er uit ziet, kan ik niet vertellen want ik heb haar nog nooit gezien. Ze heeft wel zo een heerlijk zwoele stem. Het is ondertussen al een hele tijd geleden dat ik ze nog hoorde. Het contact is plots gestopt en omdat ik haar niet in de problemen wil brengen liet ik het zo tot vorige week.
    Ik was de gesprekken die we hadden aan het overlopen. Wat ik met nog kon herinneren en begon bepaalde details te zien, die niet klopten en begon dingen te checken. Zo leerde ik dat ze niet woonde waar ze gezegd had. Ik schreef alle dingen op die ik dacht die belangrijk waren. Zo kwam ik een paar gemeenten verder uit. Een bedrijf dat van haar vader kon zijn, was inderdaad daar gelegen. 
    Ik dacht lang na over hoe het aan te pakken en bedacht me een plan. Ik zou langs gaan wat informatie te vragen en wie weet is ze daar.
    Zo stapte ik met een bonkend hart de zaak binnen. Aan de kassa stond er een meisje te praten met een klant. Ze kende elkaar aan hun gesprek te horen. Ik keek rond. Ze riep me toe dat er dadelijk iemand kwam om me te helpen. Ik glimlachte en knikte. 
    Ik hoorde een deur en de woorden die vertelde welke gang ik stond. 
    Een iets diepere stem dan ik verwachtte, begroette me. Het was wel een stem die ik meende te herkennen. Ik keek op en wist niet wat ik zag. Een prachtig dame met diep blauwe ogen en kort blond haar staarde me vragend aan. 
    Ik begon te vertellen wat ik zocht en zag haar gezicht veranderen van oprecht geïnteresseerd, naar verschrikt en een beetje in paniek, want ze begon, te beseffen wie ik was. Ik wist echt niet wat ze dacht. Was ze aangenaam verrast of vond ze het een beetje stalking of was ze eerder kwaad dat ik daar ineens stond?

    Ze gaf me de informatie die ik wilde en vertelde me nog wat meer over de producten. Ze vroeg me ook waarom ik het zover zocht, nadat ik mijn adres had gegeven. Niet dat ze dat niet kende. 
    Heel mijn onderneming was goed voorbereid. Het was als buitenstaander totaal niet verdacht. Ze keek op haar klok en zei dat ze me moest laten want ze had nog een afspraak in een zaak een paar straten verder. Ze vertelde dat het daar ook lekker was om te eten, gezien het bijna middag was. Ik bedankte en ging buiten. 
    Ik had natuurlijk dadelijk beslist om haar raad op te volgen en iets te gaan eten waar ze me had voor lekker gemaakt.

    Toen ik er zat en mijn koffie kreeg, kwam ze binnen. Ze ging aan een tafeltje naast mij zitten en liet het niet koud worden. Ze vroeg hoe ik haar gevonden had en wat ik van haar verwachtte. Ik vertelde een verhaaltje waaruit zij kon opmaken dat ik haar wilde zien omdat ik niet wilde verder gaan met mijn leven zonder te zien wie die verlegen meid was die mijn soulmate was geworden. 

    Wat volgde was iets wat ik niet kon geloven. Ze kwam tegenover me zitten met haar rug naar de rest van de zaak. Ze keek me diep in mijn ogen. Met tranen klaar om te vallen fluisterde ze dat ze het niet meer aankon. Met mij praten zonder dat haar hart verlangde naar mijn armen. Ze wilde zo graag in mijn armen liggen en genieten in alle vormen. Toen kwam iets waar ik niet was op voorbereid. Blijkbaar was ze een aantal jaren ouder dan ze me altijd gezegd had. Wat maakte dat ze 5 jaar ouder was dan mij. Ze was ondertussen getrouwd met de man waar ze altijd mee samen was. Blijkbaar had ik op haar op haar trouwfeest een bericht gestuurd en was niks nog belangrijker dan met mij chatten. Toen besefte ze dat ze verkeerd bezig was en had ze haar voorgenomen me te vergeten. Langzaam aan was dat gelukt tot nu. 
    Ze keek me aan met een bange blik, omdat ze niet wist hoe ik op haar biecht zou reageren. Een scene maken kon wel eens problemen geven. 
    Ik zat daar even, zonder te kunnen reageren en plots deed mijn lichaam het. Ik voelde plots dikke tranen over mijn wangen rollen. 
    Het enige wat ik nog kon en wilde zeggen is dat het ok was en dat ik blij was dat ik wist hoe het nu zat. Ik nam het geld om mijn rekening te betalen en ging naar te toog, betaalde en ging buiten. 
    Toen ik aan mijn wagen stond en wilde instappen kwam ze buiten en riep ze dat ik moest wachten. Ik draaide me om en ze stond al achter me. Ze pakte me stevig vast en begon te snikken. Ik nam haar ook stevig vast om haar te laten merken dat ik het haar vergaf. Toen ze me losliet zei ze dat ze naar haar thuis ging en dat ik, wanneer ze vertrokken was ik er ook moest naartoe rijden. Toen ze het adres vertelde, kwam er een vrachtwagen voorbij en verstond ik haar niet. Ik vroeg het nog eens en ik zag dat ze iets zei maar ik verstond het niet, waarop ik vroeg om het nog eens te zeggen en weer zag ik haar iets zeggen, maar verstond ik het niet. Ik begreep het niet waarop ik plots wakker schiet en besef dat het een droom was. Ik voelde een rilling over mijn rug lopen want ik besefde dat het allemaal niet waar was en dat ik nog steeds met het mysterie Annelies zat. Met dat gedachte kreeg ik nu echt tranen in mijn ogen. Gelukkig was ik alleen thuis want het maakte me zo ongelukkig dat ik weende als een klein kind. Wanneer ik uitgehuild was, voelde het wel als een opluchting. 

    Hopelijk raakt dat mysterie ooit opgehelderd.

    05-11-2020 om 01:56 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh Nee wat nu ?!
    Het was eindelijk weer zaterdagavond en ik had zo een zin om te gaan fuiven. Helaas mag mijn vriendinnetje dat nog niet zo vaak als mij. Met een klein schuldgevoelletje vertrok ik naar de fuifzaal. Het gekende ritueel. Aanschuiven, betalen, drankbonnentjes, veel drankbonnetjes, binnenkomen ,tafel zoeken en klaar voor de nacht. 
    Het was al vrij druk. Hopelijk vinden ze me. Lang moest ik niet wachten of de groep was compleet. Een klasgenote komt naast me zitten en vertelt me met een grote smile dat die vriendin van de foto ook komt. 
    Ze had me laatst een foto getoond van een meisje dat ze goed kende en enkel aan de reactie op mijn gezicht wist ze genoeg vertelde ze me. Dus ik had een soort blind date. Ik begon een beetje stress te krijgen. Een Blue Curaçao graag! De muziek was super en de sfeer uitgelaten. Ik was zelfs al een beetje vergeten dat ze ging langskomen, Lotte, tot mijn klasgenote ineens op mijn schouder tikte. Ik keek om en stond aan de grond genageld. Ze zag er nog liever en schattiger uit dan op de foto. Ik wilde haar een kusje geven, maar daar stak de dj een stokje voor. Hij begon aan zijn slow intermezzo. Ik maakte een beweging waarmee ik wilde zeggen... ok dansen dan maar. 
    Ik nam haar in mijn armen en dat voelde allemaal zo goed. We babbelde de ganse tijd en moest me zo inhouden om haar niet op de uitnodigende lippen te kussen. Total Eclipse Of The Heart zal nooit meer hetzelfde zijn. Toen het tempo van de muziek weer omhoog ging, zette we ons op de tafel waar onze basis was vanavond. We babbelde nog wat en plaagde elkaar wat en op een gegeven moment zijn we naar buiten geglipt. 
    We wandelde een stukje op de parking tot we aan een portaaltje kwamen waar we een beetje uit het zicht stonden. Het gesprek ging verder, maar je voelde de spanning stijgen. Ik was totaal vergeten, dat ik eigenlijk niet meer vrij was, maar ik voelde me zo aangetrokken tot Lotte dat ik me niet meer in de hand had. En toen gebeurde het onvermijdelijke. De spanning dreef onze lippen naar elkaar en wat volgde had ik nooit kunnen dromen. We kuste zo zalig, zo lang en zo compleet. Die kus was zo juist, zo perfect gelijk aan hoe mijn kussen zijn. Ik kon het niet geloven. Ik wilde nooit meer stoppen met kussen. Er was enkel kussen, niks meer, niks minder. Nooit zal ik nog zo kussen. Helaas kon het niet eeuwig duren. We moesten terug naar de groep en naar huis. Ik sliep die nacht slecht, ik werd vaak wakker en verlangde weer naar die zachte lippen en wat ze deden met die van mij. Hoe ze .... Aaargg ik wil ze terug. Gelukkig hadden we in de namiddag afgesproken. We gingen iets drinken en plots kwam ze op de proppen met een vraag die ik niet verwacht had. Ze wilde weten wat ik nu met mijn vriendin ging doen. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik had mijn vriendin niet eens laten weten hoe de avond was verlopen, laat staan opbiechten dat ik mijn perfecte match had gevonden. Dit wordt een verschrikkelijke keuze. Kiezen tussen een lieve spring in't veld, alleen een beetje jong en misschien een beetje om de verkeerde rede verliefd op mij, en alles wat ik me kan voorstellen in een vrouw en ik weet nog niet half wat voor een geweldige dame ik ontmoet heb. Kiezen is verliezen, maar ik wil niet verliezen, maar moet wel kiezen. Wat ik ook zal kiezen, het zal me mijn ganse leven achtervolgen dat weet ik nu al.

    Hoe het afloopt ga ik niet vertellen, dat is te pijnlijk voor je, mijn dagboek.

     

    05-08-2020 om 01:01 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hannelore wat zie ik je graag !
    Ik had mijn kasten wat opgeruimd. Mijn sporttassen uitgemest. Wat een rommel stak daar in. Niet alleen rommel, iets wat ik helemaal vergeten was en waarvan ik spontaan kriebels in mijn buik kreeg. Ik vond ver weg gestopt het telefoonnummer van Hannelore. Die meid van op de camping. Ik vormde het nummer met een hart dat ik voelde kloppen tot in mijn keel. 
    De telefoon ging over en toen ik er van uit ging dat ze niet ging opnemen hoorde ik een "hallo ?" aan de andere kant. Helemaal van mijn melk kon ik enkel uitbrengen: "Hallo, ben je nu al 15 ?" Het bleef even stil aan de andere kant en plots ging ze verder met de vraag: "Lekker beest?"
    Ik beaamde en vroeg hoe het met haar was en of ik niet stoorde. Het ging goed, maar vroeg of ze me later mocht terug bellen. Ze stond namelijk in een winkel.
    Later op de dag kreeg ik haar terug aan de lijn. Ze vertelde dat ze terug single was en dat omdat haar ex meer wilde dan dat zij wilde. Ik begreep het niet goed, als ik me haar woorden van eerder op het jaar herinnerde. We keken voor een datum om af te spreken en waar. Het werd Lier, omdat we daar beide me de trein makkelijk geraakten.
    Zo gebeurde het dat ik op een bankje op het perron van Lier zat te wachten op die 15 jarige. 
    Haar trein stopte en vertrok weer. Nadat de menigte voorbij was stond daar verlegen nog een meid rond te draaien die me instant het gevoel van de zomer terug gaf. Alleen had ze nu wel wat meer aan dan het laatste moment dat ik ze zag. 
    We omhelsde elkaar en liepen van het perron. Ze pakte mijn hand. Ik keek haar aan en ze keek vervolgens diep in mijn ogen en fluisterde dat ze me zo gemist had. Ze had zelfs soms gehuild omdat ik maar niet wilde bellen. Ze kon me niet vergeten en haar vriendin van toen vroeg ook regelmatig naar mij. Ik kon mijn oren niet geloven. We liepen naar de grote markt en namen plaats in gezellige tapas bar. We bestelde ons een babbel schotel en een glaasje wijn. Plots besefte ik dat ze nog maar 15 was en dat wijn eigenlijk niet mocht. Gelukkig zag ze er geen 15 uit. 
    We praatte over van alles en nog wat. School, hobby's, haar ex en ... mijn ex. Christel had me bedrogen en zomaar gedumpt. Ik was er toch wel van onder de voeten geweest, omdat ik het totaal niet had zien aankomen en dat ik zoiets van haar nooit gedacht had. 
    Hannelore vroeg wat ik vond van een lange afstandsrelatie. Ik zag dat niet zitten omdat ik al eens in zo een situatie had gezeten. Zeker niet zolang we nog op school zaten.
    De dag vloog voorbij en een uur voor ze haar trein moest nemen wilde ze nog een wandeling maken. Ze was opzoek naar een rustige en af gelegen plek bleek. Toen ze zag dat we uit het zicht waren van iedereen. Stopte ze en leunde ze tegen de muur die er stond. ze keek in mijn ogen en trok me naar haar toe. Ik schrok, want ik was er totaal niet op voorbereid. 
    Ik liet me leiden door haar en onze lippen raakte elkaar. Ze waren zo zacht. Heerlijk. 
    Tot we plots onderbroken werden door de vraag om daar mee op te houden. Ik opende mijn ogen en zag een man in blauw uniform.
    Ik kreeg een krop in mijn keel. De agent vroeg vervolgens mijn paspoort en dat van Hannelore. Ik kreeg het warm en koud te gelijk. Hij bekeek mijn en gaf het terug. 
    Hannelore vertelde dat ze haar paspoort niet bij had. Dat lag nog op de B&B waar we verbleven. Ze maakte de agent wijs dat we gehaast waren om de trein te nemen 's morgens in Aarschot. De agent foeterde dat ze nooit mocht buiten komen zonder. Hij ging het voor deze keer zo laten. Hij zei ons dat we daar moesten weggaan. Dat deden we. Toen we de agent kwijt waren vroeg ik haar of ze echt haar paspoort niet bij had. Ze lachte en haalde hem boven. 
    Ze herinnerde me er aan dat ze nog maar 15 was en ik niet.
    Daar had ik totaal niet meer bij stilgestaan. Smart stinking. 
    Op het perron stonden al een heleboel reizigers. We trokken ons er niet veel van aan en kusten en knuffelde nog even tot haar trein het station binnen rolde. Ze stapte op en met de tranen in haar ogen zwaaide ze nog. 
    Terwijl ik naar mijn trein liep hoopte ik dat ik haar nog vaak ging zien. Ze was zo een pracht meid. Zo naturel.
    De ganse rit zat ik dagdromend met een grote glimlach naar buiten te turen. 
    Oh Hannelore wat zie ik je graag !

    14-07-2020 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karo op cafe
    Ik hoop dat ik er wat van bak, want ik typ mijn gevoelens en gebeurtenis van vandaag met heel wat alcohol op.
    Het was heel ongepland, maar ik ben Karo letterlijk tegen het lijf gelopen op cafe. Ik had totaal geen zin in een fuif, daarom besloot ik op cafe te gaan. Ik zou wel een avondje kunnen doorbrengen en me amuseren aan de toog.
    Zo zat ik te discuteren met een andere klant en zijn vriendin over een onderwerp dat ik me totaal niet meer kan herinneren.
    Op een gegeven moment moest ik de sanitaire voorzieningen opzoeken. Bij het buiten komen vergat ik links te kijken en had die dame niet zien komen. 
    We botsten en verontschuldigden ons. Tot we merken wie we waren. Ik kreeg het koud en warm gelijk. Mijn eigenschap als ik gedronken heb, is dat ik ineens serieus emo kan zijn en dat werd ik met in haar ogen te kijken en ze zag het.  Karo vroeg of alles goed was en dat was zo, maar toch twijfelde ze. Ze vroeg met wie ik daar was en stelde voor een tafeltje te zoeken om wat te praten. Ze was daar met een groepje vriendinnen en die konden het wel even stellen zonder haar. 
    Toen ik de moed vond om te vertellen wat het deed haar terug te zien, schrok ze. Ze wist niet dat het zo diep zat, ook bij mij. Nadat die woorden volledig doorgedrongen waren, antwoordde ik met : Ook ?
    Ze keek verlegen en bekende dat er geen dag voorbij ging of ze dacht aan me. De een keer blij en verliefd en dan weer boos en gekwetst. 
    Ze is zelfs in het midden van een liedje op de radio in tranen uitgebarsten. Een liedje van lynx : eyes of love. Op de woorden : There are things time wil not erase, like the look on my face when you turn and walk away, kon ze het niet meer houden en is ze naar haar kamer gelopen. 
    Ik geloofde mijn oren niet. Deze geweldige dame ziet mij graag en heeft gevoelens voor mij. Zonder dat ze het merkt knijp ik in mijn arm, om er zeker van te zijn dat ik niet droom. 
    Ze stelt voor om een wandeling te maken. 
    Het is 21 juni en dus de langste dag van het jaar. Het was een heldere dag. Warm en veel zon. Wat maakt dat we tijdens onze wandeling nog kunnen genieten van een mooie zonsondergang. We praten wat over wat we zoal gedaan hebben en hoe het op school gaat. Zij over haar lief en ik over de voetbal. 
    Na een tijdje komen we aan een bankje. We nemen plaats en praten verder. 
    Plots vraagt ze dingen over de keren dat we elkaar tegenkwamen. We leerden dat we eigenlijk nooit op die plaatsen zouden geweest zijn, had niemand van onze vrienden aangedrongen om mee te gaan.
    Ze besloot dat het ons lot moest zijn dat wel in elkaars leven waren en dat we het moesten aanvaarden. Ze beloofde me nooit meer uit haar leven te sluiten. 
    Ze wou altijd bij me komen uithuilen als dat nodig was en ik mocht dat bij haar. Voor mij was dat prima, zolang ik haar af en toe maar diep in haar ogen kon kijken. Dat deed ik op het moment dat ik dat dacht en wist niet of ik moest gelukkig zijn of huilen het kon zowaar allebei. 
    Er rolde plots een traan over mijn wang. Ik had geen idee van waar die kwam, maar Karo zag het en veegde ze weg met haar vinger. Ze sloeg haar armen om me heen en gaf me een stevige knuffel. Ik wou nog lang zo blijven zitten, maar ze loste de knuffel en zette zich een beetje naar achter. 
    Ze stelde haar hardop de vraag wat er toch mis was met ons. 
    Ze vertelde nog hoe ze me in haar leven zag en dat haar vriend me moest gaan aanvaarden en bla bla bla. 
    Mijn gedachten vertelde me dat ik me niks moest inbeelden en dat als we maanden of misschien jaren verder waren, ik ze waarschijnlijk niet meer in mijn leven zou hebben. Ik hoop dat mijn gedachten mis zijn.
    Zo zaten we daar nog een hele tijd te praten tot het al pikdonker was. We besloten terug te gaan naar het cafe.
    Daar aangekomen dronken we nog wat en belde ik mijn taxi. Ze kwam nog mee tot buiten en gaf me een stevige knuffel en fluisterde in mijn oor dat ik gewoon de juiste persoon op de juiste plaats op het verkeerde moment was en dat ik altijd in haar hart zal zitten. Ik fluisterde dat dat wederzijds was. Zo vertrok mijn rit naar huis. 
    Begon dadelijk te schrijven met de tranen rollend over mijn wangen. Het lucht op, maar spoelt mijn liefde voor Karo niet weg.
    Oude liefde roest niet en hoop doet leven en geduld is een schone deugd. Alsof het nog niet erg genoeg is speelt op de radio het liedje: Ik mis je zo ... Oh boy !!! 


    20-06-2020 om 01:42 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een nacht! Heerlijk

    Haastig kleed ik me aan. Mijn buurmeisje was me komen vragen of ik mee ging naar een fuif. Ze zal er weer een vriendje hebben en ik ben dan het excuus. Heerlijk om met haar te mogen meegaan. Ik ga al naar haar thuis en bel aan. Ze doet open in haar kamerjas. Ik kijk een beetje vragend en zonder dat ik iets zeg, antwoord ze dat ze niet weet wat aan doen en dat ik net optijd ben om te helpen kiezen. Ze sluit de deur en doet teken dat ik moet volgen. Aarzelend volg ik. Ze vraagt wat ik mooi vind. Ik antwoord dat het moeilijk is om zo te kiezen. Zonder enige schroom doet ze haar kamerjas uit en trekt ze het eerste aan. Ik zit er perplex, want het enig wat ze aanheeft is haar kanten slipje. Ik ben nog aan het bekomen van het beeld van haar mooie stevige borstjes als ze vraag of ik het gezien heb, zodat ze het andere kan aantrekken. Ik knik enkel en bereid me voor op nog eens het beeld van daarnet met dat verschil dat ze nu de friste in haar kamer wel voelt. Ik kies het 2de. Op de vraag waarom zeg ik eerlijk dat haar borsten er mooier inzitten dat het eerste. Ze reageert met een “och!” en een slag tegen mijn arm.

    Op de fuif aangekomen slaan we een grote hoeveelheid drankbonnen in. Dat belooft! Oh Boy! Na wat zitten op een zorgvuldig uitgekozen tafel komt er een vriendin van mijn buurmeisje bij ons staan en praat met haar. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat ze tijdens haar uitleg zo nu en dan haar blik richting mij draait.

    Plots draait ook mijn buurmeisje haar hoofd en kijkt mijn richting uit. Ik kijk vragend rond mij, maar er is niemand in mijn buurt. Ze komt naar me toe en vraagt of ik een vriendin heb. Ik ben single zeg ik haar. Dat is een opsteker precies. Vervolgens vertelt ze wie haar vriendin is en dat ze net uit een lange relatie komt en geen zin heeft in iets nieuws. Ik frons mijn wenkbrauwen, want ik snap niet goed wat ze dan wil.

    Dat kom ik snel te weten. Ze wil blijkbaar gewoon eens een heerlijke avond hebben en zou dat graag met mij hebben. Ik weet niet wat ik hoor. Ik zeg zo rustig mogelijk dat ik dat wel wil, als de klik er is. Na een teken, komt de vriendin naar ons toe en stelt haar voor als Daisy. We beginnen te babbelen en al snel komen er tranen want ze wil haar frustratie van de stukgelopen relatie van haar af zetten. Op het moment dat ze niks meer kan uitbrengen door al haar snikken, neem ik haar in mijn armen en geef ze een knuffel. Ik voel haar tranen in mijn nek. Ik streel haar door haar haren. Wanneer ze uitgehuild is laat ze los en daar heb je het moment weer dat je ofwel helemaal loslaat of wel begint te kussen. Ik verwacht het laatste, maar neen, ze veegt haar tranen af en excuseert zich. Ik verzeker haar dat ik er gaan probleem mee heb en dat ze altijd bij mij terecht kan als ze wil praten en een luisterend oor nodig heeft. Daarop kijkt ze diep in mijn ogen en ik in haar helder blauwe kijkers. Ze komt dichter en sluit haar ogen op het moment dat onze lippen elkaar raken. Ik doe instinctief hetzelfde en ze geeft daar een kus zoals ik me lang zal herinneren. Terwijl ik nog geniet van haar zachte lippen en heerlijke tong begint de dj aan zijn trage nummers. Ze stopt abrupt en trek me mee naar de dansvloer. De DJ kiest er de langste nummers uit die hij heeft, maar voor mij zijn ze nog veel te kort. Het voelt zo zalig met mijn armen om haar heen en herinner me de woorden van mijn buurmeisje. Het is enkel voor vanavond. Ik krijg het warm en koud tegelijk. Ik wil niet dat het stopt, ik wil haar voor langer. Plots voel ik mijn ogen ook nat worden, maar ik zorg dat ze snel gedroogd zijn.

    We zetten ons terug op de plaats waar we eerst zaten. Wanneer ik zit, komt ze voor me staan en kust ze me zachtjes. Ze komt dichter, pakt mijn hand en legt die op mijn knie. Ik snap niet goed waarom, maar laat begaan. Dan komt ze tegen die knie staan en legt haar kleedje over mijn hand. Nog altijd ben ik niet mee, tot ik plots besef dat ik onder haar kleedje zit en enkel maar huid voel. Langzaam beweeg ik mijn vingers en voel iets warm en vochtigs. Ik ben nu wel een avontuurlijke jongen, maar zoiets doen, zo openbaar. Dat is iets wat niet bij me opkomt, daarom fluister ik in haar oor, dat we beter naar buiten gaan. Ze knikt en zet een stap achteruit. 

    We zeggen nog iets tegen de groep en na de laatste slok van onze drank op te hebben, wandelen we hand in hand naar buiten. Het is een warme zomernacht. We kijken eens rond en wandelen een stukje verder, waar het geluid van de fuif en de drukte wat minder is. Ze zet haar op een muurtje. Ik leg mijn hand op haar knie en streel over haar been, verder en verder onder haar kleedje tot plots.

    Hey Daisy! Ik kijk om en daar staat een gast die ik ken. Het is iemand waar ik samen mee voetbal in de selectie van Limburg. Best een goede maat... En jij zegt hij tegen mij. We praten met ons drie wat verder over koetjes en kalfjes en de voetbal natuurlijk. Op een gegeven moment neemt hij afscheid en gaat terug naar de fuif. Ik vraag aan Daisy hoe ze hem kende en tot mijn grote verbazing, was dat haar ex-vriendje. Ik was dadelijk een stuk nuchterder. Hij was het waar ze over vertelde, dat hij haar zo vaak bedroog en beloog. Ik kon me dat niet voorstellen van hem. 

    Het zorgde er wel voor dat de sfeer weg was en dat we besloten terug binnen te gaan. We danste en lachte nog een hele tijd. Toen het tijd was om te vertrekken namen we afscheid met een vrij vlugge kus op de mond. We beloofde contact te houden, maar op de terugweg twijfelde ik of dat wel zo verstandig was. Thuis gekomen liep mijn buurmeisje nog even mee tot thuis om me een beetje uit te horen. Ik vertelde eerlijk met welke gevoelens ik worstelde. Ze begreep me, maar had er verder geen mening over.

    Ze vertelde tenslotte hoeveel succes ze had gehad en hoeveel jongens naar haar geknipoogd hadden en dat door mijn keuze was. De volgende keer mag je dat nog doen en terwijl glimlachte ik en dacht terug aan het beeld wat ik dan weer mag aanschouwen, dus ik had er geen probleem mee. Als bedankje gaf me een klinkende kus op mijn mond. Verbaasd van wat me net overkomen was, zei ze op de koop toe dat ik die in het vervolg altijd kreeg omdat ik zo een goede vriend was. 

    Mijn nacht kon niet meer stuk! Ik viel in slaap nog voor ik goed en wel het kussen raakte geloof ik. 


    Heerlijk !!!

    03-04-2020 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hé Lekker Beest !
    Ik word wakker van geroep en getier naast onze tent. 
    We zijn nog maar een paar dagen op deze camping en heb al door dat dit echt niks voor mij is.
    Die lange rit, tent opbouwen, zelf eten maken. Dag in dag uit. 
    Nog meer dan 2 weken. Wat ga ik toch allemaal doen? Mijn vriendin, Christel, doet dit elk jaar. 
    We gaan vandaag op het strand liggen. Ge wel dig! vind ik dat, maar ik doe het voor haar.
    Na het eten, ga ik me douchen. Ik wandel naar onze doucheblok, met mijn handdoek rond mijn middel en de zeep in mijn hand.
    Wanneer ik er bijna ben moet ik langs een bankje met 2 mooie meiden, die wat babbelen en giechelen.
    Als ik voorbij ben, roept er eentje :"Hé lekker beest!" Ik draai mijn hoofd en kijk ze vragend aan, alsof ik het niet verstond.
    "No importa":zei er eentje 
    Wanneer ik terug buiten kom zijn ze verdwenen. Jammer

    Vandaag is er een voetbalmatch tussen de Belgen en Nederlanders op de camping.
    We gaan eens kijken. 
    Ik ben in volle voorbereiding en dan kan ik maar beter voorzichtig zijn.
    Het vergaat de Belgen niet zo goed. Er lopen amper echte voetballers bij. 
    Plots valt mijn oog op één van die meisjes van aan de doucheblok, van gisterenavond.
    Christel kijkt me aan en zegt:" Zou jij niet wat helpen?". Naast me reageert iemand:"Speel jij voetbal ?" 
    Hij duwt een vestje in mijn handen en daar sta ik dan.
    Wanneer ik op kom schrik die meid, die net nog rustig zat te kijken. Ze krijgt een knal rode kop en stoot haar vriendin aan en doet teken:"Dat is die gast van gisteren!!"
    België stond 3 0 achter. De eindstand was 4 6.
    Iedereen dolblij. Plots vliegt er iemand rond mijn nek en geeft me een dikke natte kus op mijn mond.
    Ik schrik want het is Christel niet. Ze fluistert in mijn oor dat ik nu nog een lekkerder beest ben en dat ze me wil zien.
    Het laatste wat ze nog kon zeggen is dat ze me straks om 12u aan de douches want dan komt Christel er tussen met de woorden: "Hela das de mijne!!"
    De avond verloopt verder rustig. 

    We kruipen er vroeg in want Christel heeft vele uren slaap nodig.
    De klok zegt 23:39. Ik sta op en maak aanstalten om naar buiten te gaan. Vraagt Christel wat ik ga doen. Ik zeg dat ik naar de WC moet. 
    Wat ik niet zeg is dat ik de WC passeer en een gebouwtje verder binnen ga: de douches.
    Tegen 11:55Pm Zit ik deze keer op het bankje.
    Daar komt ze af. Ik kan mijn ogen niet thuishouden. Wat een figuur! Blonde haren,  slanke taille en set prachtig borsten die trots staan met 2 puntjes, zeg maar punten er op van de frisse wind. 
    Ze passeert me en als ze in de deuropening staat, draait ze zich om en doet teken dat ik moet volgen.
    Ik doe dat, maar tegen dat ik de douches binnenkom, liggen de kleren die net nog om haar hingen plots op de stoel.
    Ze roept: "Hé lekker beest! Kom er maar bij als je durft."
    Dat moet je me geen 2 keer zeggen.
    Mijn kleren vliegen uit en ik kruip bij haar. Lekker warm water, maar nog lekkerder meid tegenover me. Mijn blijdschap laat zich dadelijk merken. "Hmm" Zegt ze . Ik probeer helder te denken en vraag haar naam. "Hannelore":fluistert ze
    We kussen vol passie. 
    Plots roept er een mannenstem:"Hannelore ben je daar?!"."Het is laat genoeg voor een veertienjarige"
    "Bijna vijftien": roept ze terug. 
    Ze zegt nog dat ze dadelijk gaat komen en dat hij maar moet terug gaan.
    De deur valt terug dicht. Ze kijkt buiten en zegt dat de kust veilig is.
    Ik kijk haar aan met een blik van : Wat doet een veertienjarige met mij samen in de douches en OMG ben jij nog maar veertien!
    Zonder veel te zeggen drogen we ons af en lopen we naar de deur. Net voor ze die opendoet, draait ze om en kust ze me nog 1 keer  vol passie. 
    Maar tijdens de kus proef ik het zilte van haar tranen.
    Ik stop haar en zeg dat ik eens een goed gesprek wil.
    Snikkend zegt ze dat dat moeilijk gaat zijn omdat ze over 2 dagen terug naar België vertrekt en dat ze morgen een uitstap hebben.
    Ik vraag of ze in België dan eens wil afspreken, maar dat gaat moeilijk door haar vriend.
    Ik val van de ene verbazing in de andere.
    Jij hebt een vriend en je stond net nog naakt met mij onder de douche en wie weet wat er gebeurd zou zijn als haar vader niet was langsgekomen. 
    Ik besef dat ik heel strafbaar was en dat het nog erger kon geweest zijn.
    Op de vraag of ze toch geen maagd meer was antwoord ze: "Toch wel, maar ze wilde eens oefenen" Zodat ze het met haar vriend kon doen.
    Op het moment dat onze wegen zouden scheiden zegt ze: Wacht!" Ze geeft me haar nummer en zegt dat ik moet bellen als ik thuiskom, wat ik haar beloof.
    Ik kruip mijn tent in en leg me naast Christel en stel me de vraag of ik wel pas bij haar. 
    We zien wel. Wat kan ik op mijn 18e met een veertienjarige doen. Beter gezegd wat mag ik doen ?
    Maar dat zien we wel weer als we terug zijn. 
    Ik doe mijn ogen toe en val in slaap.

    26-06-2019 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fuif waar we niet naar toe zouden gaan
    De Fuif om Karo door te spoelen was er eentje om niet snel te vergeten. Ik vond echt niemand die meeging naar de fuif, dat begon al goed. Ik had iedereen afgebeld en niks. Plots belde mijn buurmeisje of ik plannen had. Kortom, ze wilde die fuif gaan en had ook niemand om mee binnen gaan. Eens we binnen waren kwamen we beide mensen tegen die we kenden en zo startte de avond. Het was erg warm en druk en veel mooi volk. Ik keek wat rond en zag een meid die er wel erg jong uit zag, maar zo schattig en goed voorzien. Amaai ! 
    Onze blikken kruisten elkaar vaak en soms keken we wat langer in elkaars richting. Toen de slows begonnen had ik al mijn moed bij elkaar en stapte op het groepje af waar ze bij stond. Door slowtime was er een grote verplaatsing van volk en toen ik bij het groepje meiden kwam, keek ik verbaast op toen bleek dat ze er niet meer stond. Ik informeerde naar dat meisje dat er daarnet nog bij stond. Blijkbaar was ze mijn kan uit gekomen, want ze wilde absolute mij leren kennen. 
    Met enige vertraging nam ik haar dan toch vast en begonnen we te dansen. 
    Ik vroeg wat essentiële informatie, zoals haar naam, leeftijd en of ze single was. Ahja, en van waar ze afkomstig was. 
    Ze noemde Christel en was van hetzelfde dorp als Karo... Mijn verbazing was groot toen bleek dat ze maar een half jaartje jonger was. Wauw , dat had ik nooit verwacht. 
    We praatte de ganse nummers door. Het klikte super goed. Na het slowen vroeg ik of ik bij haar mocht blijven, wat ze beantwoorde met een heel uitbundige en duidelijk: Ja!! 
    Oh ja, ze had geen lief meer. Pas een week definitief uit. We zochten ons een knus hoekje in de tent waar ze in mijn schoot kwam zitten en ik mijn armen om haar heen sloeg.
    Ze vertelde nog dat ze eerst niet naar de fuif wilde komen, omdat haar hoofd er niet naar stond, maar dat ze nu blij was dat haar vriendinnen haar hadden meegesleurd. 
    We wisselde telefoonnummers en spraken af om zondags naar de cinema te gaan. 
    We spraken via de telefoon plaats en uur af.
    Ik stelde me wat strategisch op, zodat ik nog kon vluchten als de drank mijn zicht zo erg vertroebeld had. Plots herkende ik een lief snoetje dat een beetje zenuwachtig rond keek toen ze de hoek om kwam.
    Ik liet haar een beetje sterven en draaide me dan om. 
    Bingo! Ze zag er in daglicht nog beter uit.
    Ik vroeg voor alle veiligheid of zij ook nog overtuigd was. Gelukkig wel. We kozen een film en genoten in stilte. Toen het pauze was, begon er een spraakwaterval van 15 min. 
    Na de film werd ze dadelijk opgehaald, maar we beloofden dat we later op de avond zouden telefoneren.
    We belde nog zeker 2 uren en hadden nog het gevoel dat er nog zo veel moest verteld worden.
    Dat belooft !


      

    13-06-2019 om 02:17 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze kater doet zeer
    Ik kan me al een week op niks concentreren. Dat komt allemaal door die fuif van vorige week en wat er allemaal gebeurd is.
    Elsje werd Karo en Karo vond me wel een toffe gast, maar haar lief bleef haar lief. Ik vond dat allemaal best en was vereerd met haar aandacht en haar woorden.
    Alleen had ik de dag er na niet enkel een kater door de drank. Nuchter besefte ik pas dat ik niet gewoon een crush had. Ze was zo een toffe madam, mooi, lief, heerlijk, uitgelaten, ontembaar. Een droomvrouw, maar bezet. 
    Hoe meer ik haar wilde vergeten, hoe harder ik haar miste.
    Ik besloot een brief te schrijven met mijn gedachten en gevoelens. Ik ben ontelbare keren opnieuw begonnen, zinnen veranderd, geschrapt. Een paar dagen later zat er een antwoord in de bus die meer pijn deed dan ik had kunnen denken. 
    Ze vertelde dat ze zo blij was met mijn brief, maar ook dat het haar verwarde. Ze voelde dezelfde dingen, maar bleef bij haar beslissing om bij haar lief te blijven. Dat als ze uit elkaar zouden gaan ooit, ik de eerste was waar ze zou bij komen uithuilen. 
    Tot daar pijn, maar toen kwam het. 
    Omdat mij zien, spreken, voelen, kussen haar zo deed twijfelen, vond ze dat het beste wat we konden doen was elkaar niet meer te spreken. 
    Zien was moeilijk omdat we vaak op dezelfde fuiven waren. 
    De pijn die ik voelde, was nieuw. Ik sloot me elke dag op in mijn kamer en dacht veel na en huilde soms een beetje.
    Was dit echte verliefdheid? Wie zal het zeggen. 
    Gelukkig is het terug zaterdag en terug fuif. Ik ga me eens goed bezatten en proberen haar te vergeten.

    Hopelijk heb ik volgende keer plezanter nieuws


    09-06-2019 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elsje aka karo
    Ik word wakker, hoofdpijn, heb ik dat nu gedroomd ?
    Gisteren was er een 18-jarige fuif waar ik geen kaart voor had. Mijn klasgenoten gingen allemaal en ze hadden nog wel een kaart over.
    15 euro, was veel maar wel all-in. We spraken af in een bekend Café in het dorp. Ik was deze keer stipt op tijd en wat denk je... ik was de eerste samen met Gert. 
    Na een uurtje was iedereen er en had iedereen een rondje gegeven. Leve alcohol ! Gelukkig was er een bezorgde ouder die ons ging brengen en komen halen.
    Aangekomen op de fuif vloeide de alcohol rijkelijk. Cocktails à volonté. Warm dat het er was ! Dus werd je nog dorstiger. Plots voelde ik een arm om me heen en de woorden: Ken je me nog ? Ik keek om en voor ik het goed en wel wist hing er heerlijke meid aan mijn lippen. Ik proefde en voelde dadelijk, dat was Krisje haar vriendin. 
    Toen haar tong uit mijn mond was verdwenen kon ik antwoorden. Tuurlijk ! Wie vergeet nu zo een prachtige en heerlijk kussende meid ?
    Ze pakte me vervolgens stevig vast en fluisterde in mijn oor dat haar vriend pas laat toekwam. 
    Ik had ondertussen al wel wat meer info over haar vriend en was toch niet op mijn gemak. Ok, hij was er niet, maar we waren wel in zijn geboortedorp en hij had veel vrienden. 
    Ze zag mijn bezorgdheid en zei dat zijn vrienden haar kende en wisten dat als ze gedronken had, ze wel eens "aanhankelijk" kon zijn. Wat dat ook mocht betekenen.
    We danste, lachten en dronken meer en meer. 
    Slowtijd, daar kwam ze aan gelopen, maar plots stopte ze en kwam er heel beheerst op me af. Pakte me gewoontjes vast om te slowen. 
    De reden ging ik snel horen. Haar vriend was toegekomen en zag dat hij haar zocht. Ik speelde het spelletje mee en danste gewoontjes.
    Hij kwam tot bij ons en vroeg geëirriteerd wie ik was. Ik was een vriend van Sarah. Hij zei: Ok Karo, kom dadelijk maar naar de toog. 
    Karo ?? vroeg ik. "Sorry": verontschuldigde ze haar.
    Ik wilde toen niet dat je mijn echte naam wist. Ze had al slechte ervaringen gehad daarmee.
    Karo vond ik beter passen bij haar.
    Na de slows bedankte me een zedig kusje op de wang.
    Ze zei dat ze hoopte dat ik nog wel even bleef zodat ze terug kon komen als haar lief weer weg was.
    Ik antwoordde een beetje verward dat ik het niet wist.
    Toen ze weg was, kwam er een meisje naar me toe die al een hele tijd naar me aan het lonken was.
    In het gedimde fuif licht viel dat best mee en die diepte decolleté maakte al veel goed.
    We babbelde en dronken wat. Ik verontschuldigde me omdat ik even naar "de koer" moest.
    Toen ik daar mijn ding deed, hoorde ik geruzie niet ver van mij. 
    Zij huilde een beetje en zei dat ze wel nog van hem hield en er niemand haar kon afpakken van hem en hij vroeg waarom ze dan altijd smodderde met ander mannen en nu weer met die gast van het TAI. Ik schrok want ik besefte ineens dat het over mij ging. 
    Hij ging verder dat ze anders maar bij "hem" moest blijven. Ze smeekte dat hij haar niet liet vallen. Maar hij moest nadenken. Een auto startte en zij liep huilend weg.
    Ik kreeg er een krop van in mijn keel, want ik wist dat ze verdriet had door mij.
    Ik ging binnen en bestelde een cola. Zo in shock was ik. Ik hield van de aandacht en het teasen en had ook wel gevoelens voor haar, maar ik wilde ook geen relatie stuk maken.
    Ze kwam happy, met rode ogen naar me toe. Ik informeerde naar de rode ogen, maar ze lachte het weg als zijnde jeuk.
    Ik vertelde wat ik had gehoord en dat ik geschrokken was.
    Ze vroeg me om mee naar buiten te gaan. Ze wilde praten.
    Het was een warme nacht. We namen plaats in de dug-out. Ze vertelde hoe gelukkig ze was bij haar vriend, maar hoe ze soms verlangde om aandacht te krijgen van een andere gast, gewoon om te voelen dat ze nog gegeerd was. 
    Ik bedacht me hoe zo een prachtige vrouw, zo aan zichzelf kon twijfelen. 
    Ze leek me zo ver "out of my league" dat gewoon met haar praten als een eer aanvoelde.
    Dat begreep ze niet. 
    Ze vertelde dat ze al een aantal jaren samen was. Ik kon me goed inbeelden dan je dan wel af en toe behoefte hebt om die spanning te voelen.
    Zonder enige aanleiding vroeg ze of ik me haar naar bed wilde. Ik wist echt niet hoe ik het had, maar bedankte. 
    Ik vertelde dat als we het ooit zouden doen, ik het niet rap rap in een auto op een parking wilde doen, maar met alles erop en eraan in een hotel ofzo.
    Ze bekeek me alsof ze haar oren niet geloofde.
    We kuste nog een tijdje ze legde mijn hand op haar borst, ik voelde haar hartje harder en harder te keer gaan.
    Zo eindigde dat nacht en was het tijd om naar huis te gaan. 
    En nu was ik terug wakker....
    Met Karo in mijn gedachte

     

    04-06-2019 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black-out
    Ik hoorde het geluid van een dichtslaande deur en deed mijn ogen open. Ik moest even diep graven in mijn geheugen waar ik was, welke datum het was en wie die persoon was die zo ingeduffeld neest mij lag. Het rode haar verraadde veel. Noortje !!! Ik keek voorzichtig rond terwijl ik verder wakker werd. Plots bewoog er naast me ook iets. Met slaapoogjes zei ze goede morgen en kroop stevig tegen me aan. Ik sloeg mijn armen om haar heen en vroeg of ze goed geslapen had. Met een kreuntje zei ze dat het zo was. Nog steeds was ik mijn brein aan het afjagen om de film van gisteren avond en deze nacht terug te vinden, maar niets kwam in me op.
    Ze plantte zachtjes haar zachte lippen in mijn nek. Ze kon nog niet weten hoe gek me dat maakte. Dat heb je graag, he Ik keek haar vragend aan. Hoe weet jij dat vroeg ik.
    Gisteren avond. Meer zei ze niet. Ik bleef haar vragend aankijken en ze snapte dat ik me het niet meer kon herinneren.
    Ze glimlachte en begon te vertellen.
    We waren in een nachtwinkel een fles Gin en een fles Safari gaan halen. We hadden ons gedoucht en op bed gelegd met elk een glas naast ons.
    We begonnen te vertellen en te drinken. Allerlei onderwerpen kwamen aan bod. Na enkele glazen begonnen de onderwerpen meer en meer erotisch te worden. Wat we graag hadden, wat we wel eens wilde proberen enzovoort.
    Terwijl ze aan het vertellen was, had ik me wat laten onderuit zakken en was ik haar nek beginnen kussen en aan haar oor gelikt had ik ook. Zonder enige vraag of aanleiding had ik haar pyjama bloes over haar hoofd getrokken. Tot haar verbazing had ik haar op haar buik laten liggen. Kusjes over haar ganse rug was wat volgde.
    Na een hele poos had ze haar om gedraaid omdat ze dacht dat ik ook wel de voorkant wilde zien en mee spelen, maar ik had haar bloes over haar gelegd en gezegd dat dat niet mijn bedoeling was.
    Helemaal haar kluts kwijt had ze haar pyjama terug aan gedaan. Vervolgens was zij begonnen met kusjes te geven in mijn nek. Dat maakt me zot, dat kon ik me wel voorstellen.
    Toen ze stopte en het mijn beurt was om weer in actie te komen, was er van mijn kan niet veel leven meer. Met andere woorden, ik was in slaap gevallen.
    Ze had maar alle lichten gedoofd en haar oogjes dichtgedaan.
    Ik voelde me zo schuldig.
    Weeral zonder enige waarschuwing trok ik haar pyjama bloes uit. Alleen draaide ik haar deze keer niet om en begon weer kusjes tegen. In haar hals en schouders. Zo baande ik me een weg verder op haar lichaam. haar zij haar buik, onder haar speelgoed zo naar haar navel. Net onder die navel zat de elastiek van haar pyjama broek. Die trok ik langzaam naar beneden. Ik verwachtte vervolgens de elastiek van haar slipje, of van haar broekje, passend bij haar BH op de stoel. Ik kwam niks tegen. Niks mag ik niet zeggen. Plots zag ik de top van haar prachtige vrouwelijkheid. Ze keek me aan met een blik die het midden hield tussen verlegen, opgewonden en trots.
    Het zal haar wel opgevallen zijn, maar ik wilde niet laten blijken hoe verbaast ik was. Ik kuste het vrijgekomen bloot vlees verder. Net zoals bij haar bloes, trok ik haar broek uit. Ik keek snel naar dat mooie lijfje dat voor me lag, maar ging snel terug naar wat ik van plan was.
    ik kuste haar onderbuik en al kussend ging ik over haar rechter dij en terug naar hebt midden Dan naar haar linker dij en terug. Net toen ik één likje gaf over haar liefde, duwde ze me tussen haar benen uit en zei in paniek dat we moesten gaan ontbijten.
    Ik stond kalmpjes op, kleedde me aan en we gingen ontbijten. Zij met een rode kop en ik met op mijn neusje de geur van Noortjes opwinding. Hmmm



    17-09-2018 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar zee met Noortje
    De bel.. Ik hoorde het amper en was niet van plan om open te doen, want het was waarschijnlijk niet voor mij. Ik had het mis. Ik hoorde mama zeggen: "ga maar verder, hij zit voor TV." Door die woorden keek ik op en zag ze staan. Zo schattig, zo onschuldig, zo Noortje. Ze vroeg of ik zin had iets te gaan drinken en een hapje te eten in de stad. Dat was een prima idee. Ik ging naar mijn kamer en kleedde me om. Het was een heerlijke dag en daarom besloten we met de bus te gaan. Het was een 5 min stappen tot aan de halte. Ik stelde de luchtige vragen. Hoe is het met jou ? Hoe is het in Antwerpen ? Ze antwoordde er stoïcijns op. Plots pakte ze mijn hand en legde die in de hare. Ik keer haar een beetje verschrikt aan en zij keek op, met haar puppy oogjes en haar lief wipneusje. Ze glimlachte, maar zei verder niks.
    We stapte verder tot aan de halte. We waren wat te vroeg en ik nam plaats op het bankje. Ze kwam voor me staan en kroop vervolgens op mijn schoot. We spraken geen woord. Ze legde haar arm rond mijn nek en legde haar hoofdje op mijn schouder. Zo zaten we daar een paar minuten lang tot de bus er aan kwam. Voor mij mocht het nog veel langer duren. We stapten op de bus en na een klein half uurtje waren we in de stad. We stapten af en liepen naar de winkelstraat zonder één enkel woord te wisselen. Toen we aan het begin van de straat kwamen, moest er wel iemand de stilte breken. Ik vroeg wat ze wilde doen. Ze stelde voor iets te gaan drinken in het cafeetje , waar we de eerste keer ook waren geweest.
    We kwamen binnen en zochten ons een rustig tafeltje achteraan  Toen de ober onze bestelling neergezet had, stak ik van wal. Ik vroeg wat er scheelde en waarom ze me wilde spreken.
    Ze sloeg haar ogen neer alsof ze verlegen was of dat ze haar schuldig voelde. Er moest haar blijkbaar iets van het hart.
    Blijkbaar wist ik niet alles over haar. Ze vroeg me of ik me nooit afgevraagd had waarom ze me nooit naar Antwerpen had laten komen. Waarom ze niks meer had laten horen na die nacht samen.
    Ik had er niet bij stilgestaan waarom ik ze enkel zag als ze in de buurt was. Dat ik niks meer hoorde verklaarde ik als het feit dat ze haar verschrikt had mij zonder kleren te zien of dat ze onterecht dacht dat ik meer had verwacht. Ze keek me weer aan en glimlachte weer even. Ze schudde vervolgens het hoofd, ze zuchtte diep en zei: "Hier gaan we"
    Blijkbaar had ze een vriendje toen we elkaar ontmoette en was het al vrij serieus, want hij kwam al in huis. Toch waren er vlinders elke keer ze me zag. De tweede keer dat we elkaar zagen, mocht hij al blijven slapen en had hij al gevraagd of ze de grote stap wilde zetten. Ze had nog wat tijd gevraagd. Tijd om te oefenen, want ze had het plan opgevat dat ze met mij wilde oefenen, maar toen ik vroeg of ze zeker was ,want er was meer 1 keer de eerste keer, ze besefte dat haar plan toch niet zo slim was.
    Dat ik toen de keuze aan haar liet was een grote opluchting. Ze was zo geschrokken van zichzelf dat ze was gaan twijfelen, want ze voelde haar zo goed bij mij, maar ook bij haar vriend. Daarom dat ze wat afstand had genomen. Tot 2 weken geleden ze eindelijk de stap durfde te zetten. Plots stonden de tranen in haar ogen. Het was alles behalve een mooie ervaring geweest. Hij was ruw, ongeduldig en enkel op zijn plezier uit. Het deed pijn en voor ze het goed en wel besefte, was het voorbij. Het ergste van al was dat ze hem daarna minder en minder begon te horen en zien. Vorige week had hij het uitgemaakt. Het was toch niet wat hij zich er had bij voorgesteld! Ze was totaal in de war en gekwetst en wilde een schouder om op uit te huilen. Mocht ze dat nog wel nu ik wist hoe de vork aan de steel zat?
    Natuurlijk! Ik kon niet kwaad op haar zijn, ik voelde vooral medelijden.
    We liepen terug naar de bushalte en ze vroeg me of ik al plannen had voor de dag erna. Ik had niets in mijn agenda. Vervolgens vroeg ze of ik een nachtje wilde gaan stappen inclusief overnachting, omdat er anders iemand BOB moest zijn. Ik lichtte mijn ouders in en hun reactie was dat ik moest braaf zijn en dat ze geen klachten wilde horen, wat eigenlijk betekende: wees voorzichtig.
    Mijn papa zette ons af aan het station. We nemen de trein naar het zeetje. Het was een lange rit. Tegen de avond kwamen we aan. Het was vrij stil geweest in de trein, omdat we om de beurt een uiltje hadden gevangen.
    We hadden een knus hotelletje gevonden, checkte in en verfriste ons, om op zoek te gaan naar iets om te eten.
    Na het eten wilde Noortje een wandeling maken over het strand. Ze nam mijn hand en ik keek haar weer aan en zag hoe de warme bries door haar haren streelde. Das was een beeld dat ik in mijn geheugen wilde prenten.
    Plots stopte ze en draaide haar naar mij toe en omhelsde me. Ik gniffelde stilletjes, want ze moest op haar tenen gaan staan om dat te doen. Ik nam haar stevig vast. Zo stonden we een hele poos. Het voelde zo goed.
    Tot plots: "Noortje ?!"
    Verschrikt liet ze me los en keek om. Het was haar beste vriendin. Ze stelde me voor als haar super maatje. De vriendin fluisterde of het "diene gast" was, wat Noortje bevestigde. Vervolgens keek de vriendin keurend naar mij.
    Ze babbelde even verder en dan verdween die vriendin weer, want ze was met een hele groep daar, maar ze was iets vergeten op haar kamer, dus moest ze zich haasten.
    We liepen verder terwijl de zon langzaam in de zee zakte. De nacht kon beginnen...

    29-08-2018 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste stappen met Wendy
    Ik ben echt zot van die Wendy, correctie, MIJN Wendy. We spreken elkaar vaak aan de telefoon en bijna elke woensdag maak ik het tripje van enkele kilometers naar haar thuis. Dan genieten we 2,5 uur van elkaars gezelschap. We knuffelen, strelen en kussen of we kijken TV.
    Vorige woensdag stelde ze me een zeer ernstige vraag. Ze wilde weten of ik er al aan gedacht had om meer te doen dan enkel kussen en wat strelen.
    Ik was verrast, maar liet mijn plotse onzekerheid niet merken. Ik bevestigde dat het wel eens door mijn hoofd spookte. Dat ik er naar verlangde om haar lichaam te zien, voelen en verwennen. Ook al is een bikini ook niet veel verhullend, maar toch. Dat is anders. We spraken af dat we elkaar gingen ontdekken. Ze wilde wel langzaam en stap voor stap gaan. Dat was voor mij prima, want ik had er eigenlijk hoegenaamd nog niet van durven dromen dat ik dat zou mogen.
    Zo gezegd, zo gedaan. Ik reed met vlinders in de buik naar haar thuis. Ik belde aan en ze deed na enige tijd open in een prachtige zijde kamerjas. Ik gaf haar een kusje en ze deed snel de deur terug dicht én op slot. Haar eerste woorden waren: "En klaar?" Ik knikte en slikte gelijktijdig.

    Ik had haar gevraagd of ik me bij haar mocht douchen; dan kon ik dadelijk vertrekken. Alles lag voor me klaar op de badkamer: Handdoek, zeep, shampoo en ... een badjas.
    Ik waste me zeer grondig, want ik wilde niet dat ik onaangenaam over kwam.
    Ik wandelde van de badkamer naar haar slaapkamer, opende de deur zeer langzaam. Daar lag ze, onder haar dekens en met een rood hoofd. Zo verklapte ze dat ze ook erg zenuwachtig was. Ik stapte op haar bad af en opende mijn badjas, hing hem over die van haar. Toen ik de dekens wilde opzij leggen, hield zo die krampachtig vast. Ik vroeg of ze er wel wilde mee doorgaan. Ze zei dat het dat niet was, maar dat ik nog overdressed was tov haar. Ik was verrast en deed mijn laatste kledingstuk uit. Ik vleide me naast haar in het bed. Ik draaide me naar haar toe en begon haar lief te zoenen. Ik streelde door haar weelderig haar. Het voelde weer zo goed aan, maar er was meer. Ik kon mijn opwinding ook niet wegsteken. Die raakte haar zo nu en dan wel even aan. Ik was bang dat het de sfeer zou stukmaken en probeerde mijn bekken zo te kantelen dat de aanrakingen tot een minimum beperkt werden. Plots vroeg ze: "Wat wil je doen?" Ik wist niet dadelijk wat te mogen antwoorden, dus ik zei dat ik haar lichaam wilde bezaaien met kusjes. Dat mocht ik.
    Ik stelde voor dat ze op haar buik ging liggen, zodat het niet overkwam alsof ik dadelijk haar intiemste plekjes wilde bezoeken en overhaast dingen doen.
    Ze vond het een goed idee. Ze draaide haar om, maar ik probeerde toch een glimp op te vangen van haar mooie vrouwelijke vormen. Zo lief en schattig handje vol, dacht ik
    Ik begon met over haar rug te strelen. Vervolgens plantte ik mijn eerste kusje op haar schouder. Ik bezaaide haar hele rug met ontelbare kusjes, drukte mijn lippen op de zachte huid van Wendy. Toen ik aan haar heerlijke bips aan kwam, vroeg ik of ik verder mocht gaan. Ze zei aarzelend ja en wilde haar vervolgens omdraaien. Ik hield haar tegen en maakte duidelijk dat ik duidde op haar billen, tot en met haar kuiten. "Ah": zuchtte ze opgelucht. Toen ik eindelijk stopte, keek ik vluchtig naar haar wekkerradio en zag dat we nog 15 min hadden voor haar zusje ging binnenkomen.
    We kleedde ons aan, startte een knuffelrock CD en staken een wierookstokje aan. Heerlijk die geur. Ik had nog nooit van wierook gehoord voor ik Wendy kende. Dat maakt dat telkens ik wierook ruik, ik aan haar ga moeten denken. Zalig !

    Haar zusje kwam, zoals haar opgedragen was door mama, ons begroeten en ging dan naar beneden aan haar huiswerk beginnen. Een half uurtje later kwamen wij naar beneden om nog iets te drinken en ik vertrok. Dat was de routine geworden. Wendy bedankte me nog voor alles. De verwennerij en het geduld dat ik had. Ik zou volgende keer mijn deel wel krijgen, maar dat wilde ik nog wat uitstellen. Ik wilde namelijk haar hele lichaam ontdekken eerst.

    Ik reed met een verliefde kop terug naar huis, waar ook de wekelijkse routine begon. De aardappelen opzetten op tijd, zout bijvoegen, tafel klaarzetten, aan mijn huiswerk werken, TV kijken, maar deze keer met een brede glimlach.

    Er stak een brief in de brievenbus voor mij. Het was van Noortje. Ze was weer een weekend bij haar vriendin en moest me zien. Het leek allemaal nogal ernstig. Ik ben benieuwd.


    31-07-2018 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Oh Wendy !!
    Het is een tijdje geleden dat ik nog iets verteld heb. Niet dat ik niks meer meegemaakt heb, maar ik kwam er nooit toe. Dat ga ik proberen goed te maken.

    Ik kreeg telefoon van de vriendin van Wendy, om me te vertellen dat ik een goede indruk had gemaakt en dat Wendy me beter wilde leren kennen. Het klonk niet van harte, maar dat had ze dan aan zichzelf te danken. Ze gaf me het nummer van Wendy en zei dat ik dadelijk maar eens moest telefoneren. Ik bedankte haar en legde neer om onmiddellijk de hoorn weer van de haak te nemen en het nummer dat ik net had opgeschreven te vormen..

    Ze nam op met :" Hallo met Wendy". Ik vertelde wie ik was en ze klonk ineens heel zenuwachtig. Ze vroeg me of ik plannen had de rest van de dag. Niet echt . We spraken af aan de ingang van het stedelijk zwembad, waar ook een buitenzwembad was. We gingen binnen en zochten ons een plekje. We genoten de ganse namiddag van de zon en van elkaars gezelschap. We babbelden alsof we elkaar al jaren kende. Ze was zo tof en open rechtuit, zonder filter.
    Het enige wat atypisch was is dat het deze keer niet haar borsten waren die me aantrokken.
    Tegen de avond vroeg ze of ik nog even mee wilde komen naar haar thuis. We konden wat TV kijken. Ik verwittigde mijn ouders en beloofde het niet te laat te maken.

    We namen een drankje en nestelden ons in de ruime zetel, ten huize Wendy. Nonchalant schuifelden we in zetel tot we zowat in elkaar armen lagen. Ik trok mijn stoute schoenen aan en nam haar gewoon in mijn armen. Ze glimlachte goedkeurend.

    Op een gegeven moment gaf ik haar een kusje op haar voorhoofd en dan op haar neusje en vervolgens kwam ik aan bij haar mond.
    We kregen geen genoeg van het kussen. Soms teder, soms vurig. Toen we langzaam afsloten met kussen, kwam haar zusje de kamer binnen. Ze was terug van de muziekles en voor mij het teken om te vertrekken. Dat deed ik en met een laatste lange kus vertrok ik de warme nacht in.
    Deze meid deed me zweven en deed me zijn wie ik was. Zonder dat ik een rol moest spelen. Ik voelde ook een raar gevoel in mijn buik. Een gevoel van geluk en verlangen en voldoening en rust, allemaal ineen. Wat was dat ? Verliefdheid? Thuiskomen? Iets wat ik nog niet meegemaakt had zover ik weet. Wat ik wel weet is dat het nog even mag duren en liefst nog lang. Ik zal dat gevoel voor altijd koesteren en je voor altijd graag zien Wendy ! XXX



    27-07-2018 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De webcam 1
    Ik was al een tijdje aan het chatten met een plezante meid. Ze vertelde me zoveel geheimen. Hoe vaak ze stiekem met haar vriendje opstap ging zonder dat haar mama het wist. Ze mocht nog niet, want ze was nog maar 15. Haar vriendje was er al 18 en haar mama dacht dat hij wel eens meer zou willen dan enkel kusjes geven en handje houden.
    Natuurlijk had ze gelijk en op een avond toen haar ouders bij vrienden waren, vertelde ze me dat hij meer wilde en haar al zover gekregen had dat ze haar uitkleedde voor hem.
    Toen hij meer wilde, weigerde ze en maakte hij het dadelijk uit. Omdat ze volgens hem nog veel te preuts was.
    Zo vertelde we uren en avonden aan een stuk onze diepste geheimen aan elkaar.
    Dat ze stiekem al een een pintje dronk , hoe ze al een paar keer had gemasturbeerd. Dat laatst vond ik natuurlijk het interessantste.
    Op een avond vertelde ze me van de webcam die ze gekocht had. Die wilde ze dadelijk testen, dus installeerde ik mijne ook.
    Het was lachen. Gekke bekke die we trokken, oude foto's die we toonde.
    Vermits ze in de living zat, kwam zo nu en dan haar mama ook eens kijken er bij zitten. Dat was ook wel eens plezant. Haar mama was een mooie verschijning.
    Die avond ging het signaal weer over van de webcam. Ik klikte om de oproep aan te nemen en tot mijn grote verbazing zat haar mama daar. Vriendelijk begroette ik haar en vroeg of haar dochter even weg was ofzo.
    Tot mijn grote verbazing vertelde ze dat die naar de bioscoop was met haar vriendinnen.
    Ik was even in de war, maar knoopte al snel een gesprek aan met haar over de dagelijkse dingen.
    Ze ondervroeg me even over haar dochter en wat ik van plan was met haar.
    Ik stelde haar gerust dat ik enkel een vriend was waar ze haar hart kwam bij uitstorten en dat ik zeker niet van haar wilde profiteren.
    Dat stelde haar gerust en ze begon over hoe dat soms ook wel eens kon gebruiken.
    Daar bleef het bij die avond.
    Zo ging het een tijdje door, soms met de mama, soms de dochter en soms samen.
    Met mama viel er al eens een dubbelzinnigheid te bespeuren.
    Tot mama plots met een eigen account kwam aandraven. Waar ik me verder geen vragen bij stelde.
    Op een bepaalde avond vertelde ze me dat haar man voor zijn werk in het buitenland zat en dochterlief bij vriendinnen bleef overnachten.
    Het gesprek ging al snel niet meer over dagelijkse dingen.
    Ze begon dadelijk dat ze zo weinig aan haar trekken kwam en dat ze amper kon genieten. Ik zat aan mijn stoel genageld. Ik wist niet wat ik moest antwoorden. Het enige wat ik kon zeggen was dat ik niet begreep dat een man zo een toffe en mooie vrouw zo kon verwaarlozen.
    Ze begon me vragen te stellen in de zin van wat ik graag had en wat ik graag zag bij een vrouw.
    Eerlijk zoals ik ben gaf ik toe dat borsten wel mijn ding waren. Hoe ze me fascineren van grootte, hoe de tepels er uit zien, hoe groot die worden. Groter was mijn verbazing toe ze gewoon haar bloes uittrok en ze in haar BH voor de cam zat. Daar was ik niet ongevoelig voor en dat wilde ze weten. Als bewijs moest ik rechtstaan voor de cam, zodat ze de bobbel in mijn broek kon zien.
    Dat stemde haar blij. Toen trok ik ook mijn stoute schoenen aan en vroeg naar meer info over haar borsten en ook haar trimgewoontes beneden.
    Ze zei tot mijn spijt dat ze dat niet voor de cam wilde tonen. Ze vertrouwde me wel maar je weet nooit zei ze.
    Als je het echt wil weten, kom dan naar hier plaagde ze me.
    Wat ze niet verwacht had, was dat ik instemde.
    Zo sloot ik af en spong een snel onder de douche en dan mijn auto in richting haar.

    Een half uurtje later stond ik voor de deur van de mama van mijn chatvriendin.

    16-07-2017 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap met Els
    Een paar weken geleden leerde ik (weer) een meisje kennen in de danszaal. Het was een blonde hyper meid met weer mooi speelgoed.
    We spraken de dag erna af op een voetbalveld in de buurt waar mijn neef moest spelen. Ze had een stille, maar leuke vriendin bij, Els noemde ze.
    Ondanks dat ik met haar vriendin al wat plezante dingen gedaan had, had ik zo de indruk dat ze het niet zo er vond om af en toe haar vriendin te vervangen als die niet kon.

    Zo stuurde ze me al een paar lange brieven. Er stond ook in dat haar vriendin, die bij een jeugd beweging zat, het ook niet zo nauw nam met het begrip trouw. Ze zou al enkele keren stevige aan het kussen geweest zijn met een bepaalde jongen. Ze drukte haar vriendin telkens op het hart dat het niks betekende en dat ze te veel gedronken had.

    Ik wist niet wat ik er van moest denken. Zeker niet toen Els me vroeg eens naar 't stad te gaan. Zonder haar vriendin.
    We spraken af aan het station. Ze kwam met de trein.
    Toen we elkaar gevonden hadden, liep ze op me af met open armen. Ik was verrast en voor ik het wist had ze al een stevige en natte kus op mijn lippen gedrukt.

    We liepen richting het centrum en plots pakte ze mijn hand vast. Ik voegde er dadelijk aan toe dat het enkel uit vriendschap was. Ik maakte er dus verder niks uit. We gingen op een terras zitten en we bestelde iets om te drinken. Ik nam een cola en Els een cocktail. Ze verklapte me dat ze eigenlijk nooit dronk. Ze stelde voor om naar de bioscoop te gaan, want er was een mooi film uit. Basic Instinct zou goed zijn vertelde ze.
    Ik was niet zo een filmkenner dus voor mij was dat prima.

    Het bleek een speciale film te zijn en voor ik iets kon vragen of opmerken zei ze dat iedereen wel een verborgen kantje had. Ze zei dat met een mysterieuze blik in haar ogen. Na de film gingen we nog iets drinken en weer nam ze een cocktail. Ik begon me al af te vragen of ze wel graag bij me was.

    Toen we terug in het station aankwamen, was er nog wat tijd voor haar trein er was. We waren heel alleen op het perron. Ze wandelde tot bijna het einde van het perron. Ze leunde met haar rug tegen de paal en trok me wat korter bij haar. Ze vroeg of ik bang van haar was omdat ik zo verbleef staan. Ik had inderdaad schrik om wat er kon gebeuren, want het was me opgevallen dat er van haar spannende hemdje 2 knoopjes meer openstonden. Het zwarte kant van haar bh was duidelijk zichtbaar. Ze trok me nog dichter en kuste me zacht op mijn lippen. Ze bekeek mijn verwonderde en verwarde blik en grijnsde. De schuld van de alcohol was haar excuus.
    Ze nam mijn linkse hand en legde die op haar rechtse borst en fluisterde in mijn oor dat ze maar eens goed moest masseren, waarop ze me begon te zoenen. Zo zacht, haar lippen, haar tong, haar borst. Ik wist niet waarvan eerst genieten.
    Tot plots de omroeper aankondigde dat haar trein het station binnen reed. Ze duwde me van haar af, want mijn been was al tussen die van haar geslopen. Ze liep tot aan een deur en kuste me vluchtig en fluisterde dat ze hoopte dat ik haar vriendin nu helemaal vergeten was en naar haar verlangde. Daarop klonk het fluitsignaal en stapte ze op. We zwaaide nog naar elkaar en de trein verdween in de verte.

    Onderweg naar huis wist ik echt niet wat denken. Was dat nu een test of was Els echt zo gemeen. Ik zou het wel horen in een volgende brief.
    Wat moest ik doen met haar vriendin of wat net niet. We gingen naar het zwembad de dag erna.

    06-12-2016 om 01:51 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwemmen of zoiets
    Ik stond al even wortel te schieten aan de ingang van het zwembad, toen ze aan gefietst kwam. Ik kreeg een snelle zoen en ze ging richting ingang.
    Ik vroeg of er iets scheelde want ze leek me wat afstandig. Ze stelde me gerust dat het enkel kwam omdat ze een beetje zenuwachtig was.
    We namen elk een kleedhokje en zagen ons aan de andere kant. We douchte ons en gingen verder. Ze zei dat er sinds kort bubbelbaden waren en dat ze die wilde proberen, maar eerst een paar baantjes trekken. Dat deden we en vervolgens op zoek naar een bubbelbad.
    We zette er eentje aan en gingen er in zitten. Ze kwam in mijn schoot zitten. Dat was zo heerlijk. Ik nam ze in mijn armen en knuffelde haar. Plots viel het me op dat het water tot iets onder haar kin kwam en dat haar borsten ook onder water waren. Ik had een idee.
    Ik liet het water mijn armen los deinen en zakken tot onder haar borsten. Ik kon ze strelen en masseren. Heerlijk vond ik het. Al had ik de indruk dat zij er minder tuk op was. Ik stopte toen de bubbels wegvielen. Ik stelde voor om hem nog eens op te zetten. Ze ging een beetje aarzelend akkoord.

    Deze keer liet ik rechtse hand zakken tot die tussen haar benen terecht kwam. Ik ging met mijn vinger achter haar badpak in en volgde dat de stof tot ik over haar lippen streelde. Ik deed het stof naar een kant zodat ze daar met haar poesje bloot zat, maar niemand die het zag. Ik streelde tussen haar lippen en plots maakte ze me duidelijk dat ze wou dat ik stopte. Ik deed dat en we genoot verder van de bubbels. Toen het bijna tijd was om naar huis te gaan gingen we ons douchen. Ik stelde voor om samen in een hokje te gaan. Ze pruttelde beetje tegen met te zeggen dat dat niet mag. met 2 in een kotje, maar daar had ik om eens of andere reden gaan oren naar.
    Ze deed haar badpak naar beneden. Ik begon dadelijk haar te kussen en kuste een weg naar haar borsten. Ze liet me begaan, maar dat was het. Geen signalen dat ze het ook leuk vond. Mijn oog viel plots op haar poesje, dat was even blond als zij. Dat had ik nog nooit gezien. Ik was helemaal gefascineerd. Ik nam even om het te bestuderen en begon het vervolgens te strelen. Op het moment dat ik verder wilde gaan, gaf ze aan dat ze wilde vertrekken. Weer drong ik niet aan. We kleedde ons aan en namen vervolgens afscheid.

    De dag er na rond de middag, kreeg ik telefoon.
    Het was mijn overal blonde vriendin. Ze was stil. Plots hoorde ik dat ze precies huilde. Ik moest nog even aandringen, maar dan kwam het.
    Ze wilde het uitmaken. Ik schrok, want ik wist niet dat het echt "aan" was. Ik wilde natuurlijk weten waarom en toen kwam het. Ze had me de week ervoor bedrogen op een fuif en gisteren ook. Haar mama had haar betrapt en zei dat het niet kon wat ze bezig was.
    Ik voelde me dadelijk schuldig over wat ik de dag ervoor allemaal gedaan had. Nu werd het me duidelijk waarom ze zo deed. Niet omdat ze zenuwachtig was wat er gebeurden maar wel omdat ze met haar hoofd bij hem zat.
    Ik verontschuldigde me voor wat er gebeurd was en ze zei dat dat niet had mogen gebeuren, maar ze had schrik voor mijn reactie.
    Toen dat gezegd was, beëindigde ze het gesprek snel.

    Ik had een vreemd gevoel. Ik was nog nooit zo duidelijk gedumpt. Het was eens iets anders, maar ik troostte me met het beeld wat ik had mogen zien. Een blond poesje. Misschien zou ik dat nooit meer zien. Daar had ik gelijk in.


    06-12-2016 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerst nacht met Noortje
    Weer ging de bel. Het was Noortje. Met pak en zak stond ze daar. Zonnebril op haar lief wipneusje, maar dat was het laatste wat ik zag. Eerst viel mijn oog op haar diepe decolleté met haar prachtige volle borsten. Vervolgens zag ik haar veel kort rokje. Speels waaiend in de warme bries met een stel korte stevige blote benen onder. Ik wilde het moment bevriezen en haar lange tijd bewonderen zoals ze daar stond. Ze lachte lief en maakte aanstalten om binnen te komen.  Ik vroeg wat haar plannen waren. Al was dat vragen naar een bekende weg. Ze wilde het weekend hier doorbrengen en niet bij haar vriendin.
    De deur viel dicht.

    We keken elkaar aan en we zagen de passie in elkaars ogen. We begonnen elkaar hartstochtelijk te kussen en zoals in de films vlogen de kleren in het rond al ging het er stunteliger aan toe dan in die films. Ik voelde op verschillende plaatsen hoe opgewonden ze was. Aan haar natte kussen, haar harde tepels tegen mijn lijf en haar nat slipje dat zo doordrenkt was dat mijn boxershort er ook nat van werd.
    We kuste ons een weg naar mijn bed en plofte neer. Dat was niet echt een goed idee. Dat was mijn bed niet gewoon. Krak... 2 latten schoten uit hun huls en vervolgens zakte de lattenbodem van zijn steun.
    We schrokken en keken elkaar verbaast aan en schoten vervolgens in de lach. Wanneer we uitgelachen waren bekeken we het euvel. Gezien de sfeer en het bed stuk was kleedde we ons terug aan en ik ging gereedschap halen om het bed te repareren.

    Die avond was er een jaarlijks evenement in het dorp. Noortje wist weer niet wat aan te trekken. We hadden afgesproken aan de ingang met onze vrienden.  We amuseerden ons super. Fijn gedanst en mee geschreeuwd met populaire fuifnummers. Heerlijk op 1 tegel gedraaid. Tegen 2u was het tijd om huiswaarts te trekken. Noortje deelde haar afscheidskussen uit en terwijl ik al rond was en stond te wachten, hoorde ik dat haar vriendin vroeg of ze zeker was en dat ze voorzichtig moest zijn. Noortje zag dat ik het hoorde, maar zei niks.

    Thuis gekomen maakte we ons klaar om te slapen. Ze kroop dicht tegen me om wat te knuffelen. Na een tijdje vertelde ze dat ze gezien had, dat ik opgevangen had haar vriendin vroeg. Ze wilde weten of ik met wilde vrijen. Ik zag in haar ogen de vrees dat ik het wilde. Ik stelde haar gerust. Als ze er niet klaar voor was, wilde ik het niet. Het is tenslotte maar 1 keer je eerste keer. De tranen van geluk en opluchting sprongen in haar ogen en pakte me nog eens stevig vast. Ze beloofde me dat we de volgende dag wel iets gingen doen, maar niet 'Het'. Weer zei ik dat ze dat niet MOEST doen om me content te stellen. Maar dat was niet zo, drukte ze me op het hart. Ik deed het licht uit en ze viel in slaap in mijn armen.



    12-06-2016 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagdroom poging 1
    Vandaag was het een heerlijk luie dag. Ik werd deze morgen wakker en het was verdacht stil in huis. Toen ik op tafel het briefje las, werd me alles duidelijk. Mijn ouders moesten naar vrienden voor het weekend. Dus in nam mijn tijd om te ontbijten en besloot mij gans de dag te ontspannen. Bij het genieten van mijn koffie begon ik wat te mijmeren over het verleden. Ik liep naar mijn kamer want ik kreeg een idee. Na wat zoeken vond ik ze. Mijn wierook stokjes en stak er vervolgens eentje aan, een cd van knuffelrock in de stereo en legde me in de zetel.
    De combinatie van wierook en de muziek nam me dadelijk mee naar mijn prille pubertijd.
    We hadden afgesproken op de kermis. Maar ik wist niet naar wie ik moest uitkijken, want ik had een blinddate. Het was een vriendin van een vriendin. Het was een bizarre situatie vermist ik die vriendin blijkbaar niet kon krijgen, maar ze wel genoot van mijn aandacht en complimentjes. Op een bepaald moment kreeg ik een postkaart van haar en waren er ook kusjes van Wendy bij. Ik die nogal nieuwsgierig was, wilde weten hoe die meid er in het echt uit zag. Zo kwam het dat ik stond te wachten op iemand die ik niet kende aan het eerste bankje aan de trap van de cinema.

    Ik was 5 min te vroeg en stond er 15 min later nog te schilderen. Tot ik aan de andere kant van de trap keek. Daar zat er leuk meid van lang blond haar en prachtige grote kijkers. Ze zat wat zenuwachtig rond te kijken. Ik raap te mijn moed bij elkaar en stapte op haar af of ze misschien aan het wachten was op haar blinddate. Ja hoor dat was zo. Ze vroeg beetje verlegen of ze dan op de verkeerde bank zat. Ja dus.
    Ik vroeg stelde haar voor om ergens iets te gaan drinken. Het was een koude kermis avond en er stond nog een stevig wind op de koop toe.
    We hebben ons een café gezocht waar we gezellig achteraan in een hoekje konden zitten. Het was al bijna 23u toen we het uur in de gaten kregen. We werden beide opgehaald door taxi papa. Ik liep nog mee te net voor de hoek waar haar vader stond. Verder moest ik nog niet komen. Ze gaf me een stevige knuffel en lief kusje op mijn wang vervolgens keek ze diep in mijn ogen. Het enige wat ze nog zei voor ze de hoek om ging was hmmmm.
    Ik haastte me naar de plek waar mijn vader stond te wachten op mij. Ik vertelde honderd uit over de mooie dame die ik ontmoet had. Mijn vader luisterde en na mijn verhaal zei hij enkel dat ik het nog wat tijd geven. Maar ik wilde niet wachten en wilde haar zo snel mogelijk terug zien. Ze intrigeerde me zo.

    Plots ging de bel. Ik hoorde gegiechel aan de deur. Toen ik open deed stond daar Noortje met haar vriendin. Ze vroeg of ze mocht binnenkomen.
    Haar vriendin vertrok terug. Ik stelde me er niet dadelijk vragen bij. Ze kwam binnen en herinnerde me aan de belofte die ze had gemaakt om eens alleen af te spreken. Ze was het ganse weekend in Limburg, maar ze legde het er vingerdik op dat ze niet bij die vriendin wilde slapen. Ik slikte.
    Ze deed haar jasje uit en we gaven elkaar een kusje en stevige knuffel. Ze vroeg of het goed was dat ze bleef slapen, dan ging ze haar spullen halen bij haar vriendin. Ze vertrok en ik maakte wilde plannen in mijn hoofd. Of er van slapen veel in huis ging komen?

    20-04-2016 om 00:00 geschreven door Droom Gans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per week
  • 20/03-26/03 2023
  • 11/01-17/01 2021
  • 02/11-08/11 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 24/06-30/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 17/09-23/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 10/07-16/07 2017
  • 05/12-11/12 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs