HET LANGE AFTELLEN NAAR 31/08/2006
Foto

Wij zijn Mario en Cindy en al sind September 2005 begonnen aan de procedure om een kindje te adopteren. Aangezien onze droom nog niet onmiddellijk zal uitkomen nodigen wij jullie uit met ons mee af te tellen naar de dag dat onze kleine spruit van haar/hem zal laten horen.
Inhoud blog
  • nieuwe site
  • 15/09
  • Ray of Hope
  • Ray of Hope
  • het eerste WACHTEN is voorbij
    Laatste commentaren
  • yes yes eindelijk een doorbraak!! (frans en Anita)
        op Ray of Hope
  • gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag! (anita)
        op 9februari
  • yes yes ne kie of zes (anita)
        op 27/01
  • schattig! (Anita en Frans)
        op Speciaal op aanvraag
  • volhouden! (Frans en Anita)
        op rumors

  • Op 1 januari 2008 moeten er nog 255dagen worden toegewezen en dan zijn WIJ ERBIJ!!!!!!!!
    - 8dagen voor februari is nog 247dagen
    - 8dagen voor maart is nog    239dagen
    - 5dagen voor april is nog      234dagen
    - 3dagen voor mei is nog       231dagen
    - 8dagen voor juni is nog       223dagen
    - 5dagen voor juli is nog        218dagen
    - 6dagen voor augustus is nog212dagen
    - 9dagen voor september       203dagen
    - 6dagen voor oktober is nog 197dagen
    Adoptie China
    De lange weg naar onze droom
    03-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is zeker
    Het staat vast. 9FEB is de cut off date. Misschien niet genoeg maar toch meer dan we hadden verwacht. Als ze nu iedere maand een beetje meer doen dan komen we er misschien nog in 2009. Laat ons hopen. En dan nu weer verder wachten wie onze nieuwe dienst wordt. En als we dat dan hopelijk weten tegen half september dan weer wachten op de volgende toewijzingen en zo doet ne mens niks anders dan wachten hé. Oh en bijna vergeten. Eerst wachten op de fotokes van collega adoptanten Anita en Frans. Ze hebben het nieuws gekregen dat ze een toewijzing hebben en gaan deze avond hun fotokes hebben. SPAAANNNNEEENNNDDD. Zij verwachten 2 kindjes uit Colombia. Groetjes allemaal

    03-09-2008 om 09:56 geschreven door Cindy  


    01-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9februari
    Het is nog niet officieel maar er zijn sterke geruchten dat de cut off 9februari zou zijn.
    Laat ons hopen dan zijn we toch terug al 9 dagen verder.
    Wie had 2jaar geleden durven denken dat ik nu blij zou zijn met 9dagen????????????

    Gisteren met spijt en vreugde gevierd.
    12jaar getrouwd
    2e LID verjaardag en ik zou zeggen hopelijk geen 3e maar aan dit tempo komt er zeker een 3e maar hopelijk geen 4e. Verder nog geen nieuws van K&G. Ze vinden het daar blijkbaar niet nodig ons in te lichten. We zijn dan ook maar wachtende ouders hé

    01-09-2008 om 18:19 geschreven door Cindy  


    27-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En toen
    En toen werd het morgen.  En dat is vandaag en we weten nog niets.
    Om zot van te worden. Ik denk echt dat ze daar niet begrijpen dat ze met mensen bezig zijn. Dat ze dan gewoon zeggen van op die datum wordt het bekend gemaakt. Maar niet alle weken die dag opschuiven hé. Nu ben ik het moe om te zeggen misschien morgen. Als ik het weet zal ik het zeggen maar ik weet nog ni wanneer. Ik denk dat dat het veiligste zal zijn.

    27-08-2008 om 17:24 geschreven door Cindy  


    26-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misschien morgen
    Vandaag heeft K&G tegen een lotgenoot gezegd dat ze morgen zouden bekend maken welk bureau ons overneemt.
    En volgens een andere lotgenoot
    zou er op de jaarlijkse bijeenkomstdag van de Vreugdezaaiers al gezegd zijn dat het voor 99,9% zeker is dat het de VZ zal zijn. We zullen morgen zien of het waar is. Tof dat we nu met een groep lotgenoten kunnen babbelen via een Yahoo groep. Zo weten we toch al iets meer. En kunnen we onze roddels delen met elkaar. Want een roddel is geen roddel als je het niet verder kan vertellen hé. Ik hoop dat de nieuwe dienst ons vlug eens zal bij elkaar roepen zodat we ten eerste eens deftige info krijgen en ook om elkaar eens te ontmoeten. Verder is er niet veel nieuws. We kamperen nog steeds in onze living. De verbouwingen zijn nog steeds aan de gang. En vandaag werd onze Jordy beroofd van 2 tanden. Hij had sinds zondag een abces en moest vandaag binnen om zijn tand te laten trekken. Hij moest daar blijven tot 16u maar om 12u30 belde de dierenarts al dat we hem mochten gaan halen. "hij was al goed wakker" Ik denk dat hij een beetje te veel aan het janken was. Want zo'n kooi is nu niet echt zijn ding. En wij natuurlijk blij dat we hem mochten gaan halen en dat alles goed is met hem. Een echt kind. Dus morgen meer nieuws. HOOP IK.

    26-08-2008 om 15:01 geschreven door Cindy  


    12-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geloof het of ni

    Ze zouden dan toch blijkbaar tot 31/1 toewijzen. Goed nieuws of ni. Het zijn toch 6 dagen ipv 2. ' Het feit is wel dat er tussen 27/1/06 en 5/2 geen dossiers waren ingeloged daar de CCAA gesloten was door het Chinees nieuwjaar. Dus of het nu 27 of 31 is qua dossiers maakt dit geen verschil. MAAR WAAROM DAN?????? Een paar ideetjes : Ze willen na de OS starten op het begin van een maand om dan VOLLEDIGE maanden toe te wijzen Ze willen na de OS starten op het begin van een maand om dan HALVE maanden toe te wijzen Ze willen iedere maand niet meer toewijzen dan 6,7 of 8 dagen. Veel of niet veel dossiers. Wat zal het worden????? Dat zullen we nog zien voor het einde van het jaar. Als het het laatste is zijn we nog goed voor een paar jaar Wordt vervolgd.

    12-08-2008 om 14:11 geschreven door Cindy  


    09-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27/01
    Het is zo goed als zeker dat er deze maand maar 2dagen zijn toegewezen.  Dus tot 27/1.  Het zou deze keer komen door de OS.  Daar het bedrijfsleven momenteel op een laag pitje draaid.  Hopelijk mogen we dan eindelijk na de OS de toewijzingen zien stijgen.  Maar mogen we dat geloven????  Er werd al zo dikwijls een versnelling beloofd.  MAAR heel misschien zal het deze keer zijn.  HOPEN HOPEN HOPEN.  Een mens doet op den duur niet anders meer.

    Gelukkig gaan onze verbouwingen momenteel sneller voort dan de toewijzingen.  We hebben terug al een dak boven ons hoofd.  Allez toch al een voorlopig dak.  De afwerking zou maandag starten.(hé Wannes).  Onze afbraakwerken zijn toch al achter de rug.  En eens het dak afgewerkt is kunnen we beginnen met het maken van de kamers.  Mar aangezien onze toewijzing toch nog niet voor direct is hebben we nog alle tijd.
    Als ik zo bij verschillende AO hoor en zie zijn er velen hun tijd aan het benutten aan verbouwingen. Is dat misschien de tegenhanger van de kuisziekte bij zwangere vrouwen net voor ze gaan bevallen? Aan alle Bob de bouwers veel breek genot en de rest een prettig weekend toegewenst.

    09-08-2008 om 11:29 geschreven door Cindy  


    01-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misschien volgende week
    Hopelijk krijgen we begin volgende week nieuws over welke adoptiedienst ons nu gaat overnemen.  Het begint nu toch allemaal wel lang te duren zenne.  Vooral omdat we NIETS van info krijgen.  We hebben één van de eerste dagen een mail gekregen dat ze ons iedere week een update gingen sturen maar die week duurd daar blijkbaar 3 weken want ik heb nog geen 2e mail gekregen.  Moest mijn verlof ook maar zolang duren Maar allez, we zullen wel zien. Verder is het de moment van toewijzingen maar voorlopig nog geen geruchten over wat de cut off date zou kunnen zijn. Dus we blijven wachten. Is het niet op het één dan wel op het ander maar wachten zullen we. Geduld is een schone deugd ????? Wie dat da spreekwoord uitgevonden heeft ???!!!??? En nu ga ik buiten nog een beetje helpen want ze zijn momenteel ons dak aan het vernieuwen. Kwestie om ons zinnen dan toch een beetje te kunnen verzetten. En zo is dat werk dan ook weeral gedaan tegen dat we onze kleine kapoen mogen verwelkomen. Te hopen dat er tegen dan weer al geen nieuw dk op moet Zo lang gaan ze ons toch ni meer laten wachten zeker?? Maar ge ziet ik zou nu 100% met mijn gedachten bij de verbouwingen moeten zitten(allez da was toch de bedoeling) maar ieder vrij moment kom ik toch eens naar de PC zien of er nog geen nieuws is. Groetjes allemaal en nog een prettig weekend.

    01-08-2008 om 17:44 geschreven door Cindy  


    06-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maar 5 dagen
    De goeie geruchten van begin juni hebben niet mogen zijn.  Ze zijn maar 5 dagen opgeschoven en 2 van de 5 waren dan ook nog weekend.  Dus eigenlijk maar 3 dagen dus.  Maar allez, als we het een beetje optimistisch houden : beter 5 dan GEEN.

    Ik wil bij deze toch ook nog de mensen proficiat wensen die vandaag voor het eerst hun dochterje mochten in de arme nemen ver weg in China.

    Verder van Horizon nog geen nieuws.  We werden beloofd dat alle dossiers zouden afgehandeld worden maar door welke dienst weten we nog niet.  Het belangrijkste is dat we toch enige zekerheid hebben dat onze droom ooit zal uitkomen.

    Groetjes en tot binnenkort.

    Oei, Jordy, bijna vergeten.  EEN GELUKKIGE 12e VERJAARDAG.  Blaf, blaf, blaf HOERA.

    06-07-2008 om 14:26 geschreven door Cindy  


    30-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speciaal op aanvraag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voila.  Speciaal op aanvraag een fotoke van onze hartedief Jordy.  Een geluk dat we die nog hebben om ons te troosten in deze moeilijke momenten.
    Zelfs zijn vriendje Chipie wacht geduldig mee op het grote moment.

    30-06-2008 om 18:38 geschreven door Cindy  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht nieuws
    Velen onder jullie zullen het al gehoord of gelezen hebben vandaag dat onze adoptiedienst sluit wegens financiële problemen.

    Ik moet jullie waarschijnlijk niet zeggen hoe wij ons nu voelen.

    Hoe het verder moet weten we nog niet.  We hebben vandaag een brief gekregen van K&G met de melding dat ze een oplossing aan het zoeken zijn en dat we moeten afwachten maar dat alle dossier normaal gezien zouden afgehandeld worden.  Laat ons hopen.

    Van het ogenblik dat we iets meer weten laten we het jullie zeker weten.

    Bedankt al aan diegenen die ons al gesteund hebben.  Het doet goed te weten dat er toch nog mensen met ons begaan zijn want ge zou er de moed van verliezen.

    En als je niet weet wat doen tijdens de zomer : DUIM DAN EEN BEETJE VOOR ONS en al de anderen die in het zelfde bootje zitten.

    30-06-2008 om 15:44 geschreven door Cindy  


    11-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 januari
    Het zou definitief 20 januari zijn.  Er is nog steeds discussie maar het komt op hetzelfde neer of het nu 20 of 22 is.
    21 en 22 januari 2006 waren immers een zaterdag en een zondag.  Dus toen waren er toch geen dossiers.
    Dus 8dagen.

    MMMMMMMMMAAAAAAAARRRRRR er is al een zeer vroege rumor dat er volgende maand veel dagen zouden worden toegewezen.

    Dus iedereen blijven duimen aub.

    11-06-2008 om 16:02 geschreven door Cindy  


    05-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rumors
    Volgens de laatste rumors zouden ze 10 dagen toewijzen.  Tot 22januari dus.

    Please, please, please let this be true. (en dan de volgende maanden nog een beetje meer )
    Niet meer onder de 10 dagen gaan zou ik al supper vinden. 2jaar geleden zou dit teleurstellend geweest zijn en nu zouden we bijna euforisch worden. Raar hé.

    Maar we gaan nog niet te vroeg juichen en blijven hopen dat het waar is.

    05-06-2008 om 16:51 geschreven door Cindy  


    29-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bring me hope
    Dit filmpje laat zien hoe een moeder haar kindje te vondeling legt.  Het is zeer aangrijpend en bijna onwezenlijk.  Hier kan je zien dat het voor niemand ter wereld makkelijk is zijn kind achter te laten maar deze vrouw ziet haar kind zo graag dat ze het achter laat met de hoop dat het een beter leven zal krijgen.  Beter dan wat zij het kan geven.  Dat is moederliefde.  En dat is wat ik mijn kindje later zal meegeven.

    29-05-2008 om 20:55 geschreven door Cindy  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matching is begonnen
    Blijkbaar zouden ze in China begonnen zijn met de maandelijkse matching(dwz kindjes toewijzen aan dossiers van adoptie ouders).
    Hopelijk zijn er deze maand veel.  Dat hopen we iedere maand maar er is nog niet veel van in huis geomen.  En nu met die verschrikkelijke aardbeving inChina vrees ik dat het nog zou kunnen trager gaan dan voorheen. 

    Eigenlijk is dat begrijpelijk.  Die mensen hebben nu andere prioriteiten.  Maar als je al zo lang aan het wachten bent wordt je al eens egoïstisch en vergeet je al eens te denken aan de anderen.  Niet schoon maar wel realiteit.

    Ik hoop echt dat iedereen daar vlug kan geholpen worden om terug een dak boven het hoofd te hebben en terug te kunnen leven op en menselijke manier  en daarna hoop ik dat er iets of wat versnelling in de adoptie wereld mag komen zodat we toch nog op eind 2009 mogen hopen.

    Dus allemaal duimen de komende dagen dat er veel dagen zullen worden toegewezen.

    Tot heel gauw

    29-05-2008 om 15:42 geschreven door Cindy  


    07-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12januari
    Ja, je ziet het.  TERUG maar 3dagen.  De teller staat nu op 12januari.  Als we zo doorgaan is het maar een maand per jaar en dan zijn we nog goed voor 8JAAR!!!!!!!!!!!!
    Maar we blijven hopen want het valt toch niet stil.  Ze blijven toewijzen.  Hoe traag het ook gaat ze doen verder.
    En er is ook goed nieuws want er is een groep van Horizon met LID 12/1.  Dus een dikke proficiat met jullie kindje.

    Verder is er op 4/5 een delegatie vertrokken naar China om eens te gaan zien wat er nu allemaal van aan is van die documentaire in koppen.  Hopelijk krijgen we hiervan vlug possitief nieuws zodat we die onzekerheid achter ons kunnen laten.

    En nu ga ik een beetje van de zon genieten en wachten op de volgende lading toewijzingen.

    07-05-2008 om 13:53 geschreven door Cindy  


    11-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vertrek naar China
    Morgen vertrekt er een groep van Horizon naar China.     Dus vanaf morgen ga ik gedurende 3 weken lekker kunnen wegdromen en meeleven met de  kersverse ouders.  Ik krijg al kriebels in hun plaats als ik eraan denk dat ze maandag definitief hun kleine spruit mogen in hun armen sluiten.
    En tegen dat ze terugkeren zullen we terug weten hoeveel dagen er zullen worden toegewezen.  Hopelijk niet zo rampzalig als deze maand maar spijtig genoeg heb ik daar niet in te kiezen.  Moest dat maar eens kunnen dan zou ik denk ik een jaar in 1 maand toewijzen.  Dan zijn we allemaal zeker dat we vóór de OS ons kindje hebben.

    Voila.  Dat was de droom van deze week en hopelijk komt er een fractie van uit.

    11-04-2008 om 19:52 geschreven door Cindy  


    03-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het ziet er niet goed uit
    De eerste geruchten waren heel goed.  Tot 12 of 13/1.  Maar mooie liedjes duren spijtig genoeg niet lang en nu denken ze op RQ dat het maar tot 9/1 zal gaan.  Dat zijn terug maar 5DAGEN!!!!!

    Niet goed maar ja wat doe je eraan.  En dan hebben we vorige week nog de uitzending van Koppen te verwerken gekregen.  Om ni goed van te worden.  Ik zag opeens onze droom als een kaartenhuisje ineen zakken.  Sommige reporters denken toch niet na voordat ze iets uitzenden.
    Het was al zo zwaar voor ons als volwasene wat moet er in de hoofdjes van geadopteerde kindjes uit China zijn omgegaan.  Midden in de paasvakantie op een uur dat nog vele kinderen naar TV kijken krijgen ze zo'n beelden te zien.  Staan journalisten daar soms eens bij stil?  En het gaat dan nog over materiaal uit 2005.  Daarom niet minder erg maar er zijn toen stappen ondernomen en mensen gestraft voor hun daden.  Moeten ze dat nu dan nogmaals als "nieuwe feiten" uitzenden omdat China nu hot news is?
    Maar bon.  Ik heb gisteren een goed gesprek gehad met de verantwoordelijke voor China bij Horizon en de moed zit er terug in.
    We weten dat ons kindje er gaat komen maar wanneer?????????
    We blijven verder aftellen naar de dag die ooit zal komen en dan.......

    03-04-2008 om 16:33 geschreven door Cindy  


    09-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8dagen
    De kogel is dus door de kerk.  Terug maar 8 dagen.' ' Of terug 8 dagen ' ' Ik weet het niet goed wat te denken. Ergens ben ik blij dat het meer dan 2 of 3 dagen zijn maar langs de andere kant als het nooit meer dan 8 dagen gaan zijn dan zijn we nog voor een paar jaar zoet. Dus terug wachten tot volgende maand en hopen op meer dan 8dagen maar ik vrees dat het er minder zullen zijn. Want er zijn blijkbaar veel LID's op 11, 12 en 13 jan 2006. We zullen moeten afwachten en hopen dat het toch nog zal meevallen. Ik hoop wel dat ze tot 12 jan geraken want dan is er terug een groep van Horizon bij. En dan kunnen we toch terug een belgisch verhaal volgen. Iedereen vingers gekruisd voor veel LID's volgende maand.

    09-03-2008 om 18:19 geschreven door Cindy  


    29-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rumors
    De rumors zijn alles behalve positief.  Ze zouden maar toewijzen tot 4 januari.  Het zijn wel 8 dagen maar volgens de cijfers op RQ zijn er toen heel weinig dossier ingelogd.  Iedereen had dan ook de hoop dat ze deze keer de 10dagen zouden halen.
    Het is natuurlijk nog niet zeker dat het 4 jan zal zijn maar het gerucht komt al uit 3 verschillende landen.
    Als ze zo blijven verder doen hebben wij in 2010 nog geen kindje.  De moed zit serieus diep voor de moment.

    29-02-2008 om 14:49 geschreven door Cindy  


    28-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.niets nieuws
    Voor het ogenblik blijft het stil.  Normaal gezien zijn er rond deze periode al veel geruchten over de datum van toewijzing maar deze maand is er nog nergens iets te lezen.cry We zullen dus nog een paar dagen moeten wachten. Vandaag is er wel een artikel verschenen dat de "één kind politiek" zou worden afgeschaft in China. Een hele goeie zaak natuurlijk voor de kinderen en diens ouders. Dat zeker en vast maar voor ons wachtende op een kindje uit China zou dit wel eens kunnen betekenen dat we nog langer zullen moeten wachten.cry cry En daar durf ik eerlijk gezegd niet aan te denken. Want dan schiet er onmiddellijk in mijn gedachten "gaan we ooit een kindje krijgen" Het zal nu op zijn minst al in totaal 4jaar wachten zijn. Laat daar nu nog een vertraging bij komen.... En zeggen dat ik ooit de zenuwen kreeg bij de gedachte dat ik 2 jaar zou moeten wachten op mijn kindje Hadden we maar een jaartje eerder met adoptie begonnen dan was ons kindje nu al minstens 2 jaar bij ons. Want toen waren de wachttijden nog 6maanden. Nu 4jaar en meer. Moesten we nu toch maar een glazen bol hebben hé

    28-02-2008 om 15:55 geschreven door Cindy  




    Foto

    Archief per week
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Ni hao !
  • adoptie
  • hallo

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Rumor Queen
  • Zappy Baby
  • Adoptieforum
  • ukkie2
  • Jan en Terry
  • Adoptieshop




  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs