Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Antwerp - Zwarte Leeuw
    .

07-11-2010 om 19:11 geschreven door wilfried

Categorie:Wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 07/11 en stand

07-11-2010 om 16:34 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07/11/2010: Antwerp - Zwarte Leeuw: 3-1

Met een voltallige spelerskern trokken we vandaag naar de oudste club van het land, Royal Antwerp F.C. Na ons onterecht verlies van vorige week, moesten we vandaag punten proberen te pakken om alzo een daling in het klassement te voorkomen.

In de eerste tien minuten van de eerste helft gaven we iets teveel ruimte weg. De eerste kans was nog wel voor onze jongens, maar volgens de scheidsrechter had de bal de doellijn niet overschreden. Wanneer in de vijfde minuut achteraan een bal slecht ontzet werd, scoorde Antwerp de 1-0 uit hun eerste doelkans. Even later ontsnapten we aan de 2-0 toen Stijn in extremis een bal van de doellijn kon ontzetten. Vanaf dit moment kwamen we beter in de wedstrijd wat ook verschillende doelkansen teweeg bracht. Zo kregen we na een hoekschop een kans voor Yani en Joeri, maar de scherpte ontbrak. In de 18e minuut hingen de bordjes terug gelijk. Joeri speelde in op Geoffrey, deze kwam voor z’n tegenstander en verschalkte de doelman (1-1). Op het einde van deze evenwichtige eerste helft was er nog een schot op doel van Stef en een actie van Joeri, maar de Antwerp-doelman hield de 1-1 ruststand op het bord.

In de tweede helft konden we nog een kwartier gelijke tred houden met de rood-witten . Echte kansen vielen er niet te noteren. Halfweg de  tweede helft scoorde een technisch sterker Antwerp de 2-1. Net voor affluiten werd het nog 3-1, meteen ook de eindstand . Een terechte overwinning voor een goed spelend Antwerp.

Nogmaals een bewijs dat het afmaken van de gecreëerde kansen een must is om een wedstrijd te kunnen winnen . Zeker als je moet vaststellen dat onze tegenstanders elk defensief foutje genadeloos afstraffen. Hopelijk was dit het einde van een mindere periode en rolt volgende wedstrijd de bal terug in ons voordeel. Hoop doet leven.

Spelers: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey,Glenn, Thibaut, Tuur.

Doelpunt: Geoffrey

Scheidsrechter: Herrewyn Jan

Verslag: Walter

07-11-2010 om 16:30 geschreven door wilfried

05-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 05/11
    Aanwezig: Jari, Jarno, Erwin, Jolan, Stijn, Yani, Joeri, Geoffrey, Thibaut, Glenn, Tuur.

05-11-2010 om 21:41 geschreven door wilfried

Categorie:Training
    04-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Antwerp - Zwarte Leeuw
    Zondag 07/11 wordt de wedstrijd Antwerp - Zwarte Leeuw gespeeld om 10.00 uur. Vertrek te Zwarte Leeuw om 08.15 uur.
    Na 3 weken afwezigheid van Glenn (armbreuk) en vervolgens 6 weken van Jolan (kaakbeenbreuk) kunnen we voor het eerst dit seizoen beroep doen op alle spelers.
    Scheidsrechter: HERREWYN JAN(3)

Adres: Peerdsbos, Bredabaan 89 2930 Brasschaat.
    E19 afrit (5) kleine Bareel in de richting van Merksem, Brasschaat.
    Op de Kapelsesteenweg schuin links de Bredabaan in.

04-11-2010 om 00:00 geschreven door wilfried

02-11-2010
    Aanwezig: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

02-11-2010 om 12:39 geschreven door wilfried

01-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Discofuif Yani
    Gisteravond gaf Yani een discofuif bij hem thuis in de garage vanwege zijn 11e verjaardag.
    Gans de ploeg was aanwezig.
    Dat het een plezante bedoening geweest is, blijkt wel duidelijk uit onderstaande foto's.

01-11-2010 om 12:28 geschreven door wilfried

Categorie:Activiteiten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vacla tornooi 01/11
    Geen vrije dag vandaag voor Joeri, Stef en Niels.
    Zij spelen vandaag een tornooi met de Vacla in Tongerlo.

01-11-2010 om 06:10 geschreven door wilfried

Categorie:Spelers
    31-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Zwarte Leeuw - St. Job

31-10-2010 om 19:56 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31/10/2010: Zwarte Leeuw - St. Job: 0-1

Op deze laatste zondag van oktober kregen we Sint Job op bezoek. Deze tegenstrever telde in het klassement evenveel punten als wij. Met de ingesteldheid van de voorbije wedstrijden hoefden we van niemand schrik te hebben.

De wedstrijd zelf begon evenwichtig, met toch een licht veldoverwicht voor de bezoekers. Dit was vooral te wijten aan het niet scherp genoeg zijn in de duels. Maar ondanks deze mindere eerste helft werden achteraan de gelederen goed gesloten gehouden. Echte doelkansen konden er in de eerste helft dan ook niet vermeld worden voor beide ploegen. Rusten deden we met een 0-0 tussenstand.

Tijdens de rust werd er gevraagd om geconcentreerd te blijven voetballen, om alzo een tegendoelpunt te vermijden. De tweede helft begon alvast veelbelovend voor onze jongens. Na een actie op links, in de tweede minuut, was er een kans voor Yani om de score te openen. Wanneer even later Stijn  perfect inspeelde op Yani, kreeg hij een tweede kans om te scoren, maar deze keer ging de bal net naast de paal buiten. In de daarop volgende tegenaanval kregen we het deksel op de neus. Een afstandschot, dat werd afgeblokt, verdween onhoudbaar over Jari net onder de lat in doel. Onze spelers gingen op zoek naar gerechtigheid. Zo was er nog een doelpoging voor Thibaut die het doelkader mistte. Ook Glenn was nog dicht bij de verdiende gelijkmaker, maar de deklat  besliste daar tot twee maal toe anders over. Zo verloren we deze wedstrijd met een 0-1 score, maar op basis van de kansen die we in de tweede helft creëerden, zou een gelijkspel zeker niet gestolen geweest zijn.

Na 4 weken zonder nederlaag moesten we vandaag onterecht het onderspit delven tegen een Sint Job dat afwerkte aan 100%. Ook dit is eigen aan voetbal! We zullen deze week op training de batterijen terug opladen, zodat we de volgende wedstrijd tegen Antwerp terug kunnen aanknopen met een overwinning. Succes jongens!!

Spelers: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Yani, Geoffrey,Glenn,Thibaut, Tuur, Joeri.

Afwezig: Jolan

Doelpunten: //

Scheidsrechter: Bastiaens Guillaume

31-10-2010 om 19:49 geschreven door wilfried

30-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30/10/2010: Westerlo - Cercle Brugge
    Vandaag zijn onze spelers naar de wedstrijd Westerlo - Cercle Brugge gaan zien.
    De wedstrijd eindigde in 2-1 voor Westerlo. Het winnende doelpunt werd gescoord in de blessuretijd.
    Hieronder enkele foto's van deze geslaagde activiteit.

30-10-2010 om 23:08 geschreven door wilfried

29-10-2010
    Aanwezig: Jari, Jarno, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur, Stef R.

29-10-2010 om 22:28 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolan wordt 11 jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Jolan, een gelukkige verjaardag, en hopelijk de rest van het seizoen zonder blessures.

29-10-2010 om 00:00 geschreven door wilfried

28-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Zwarte Leeuw - St. Job
    Zaterdagavond gaan onze spelers naar Westerlo - Cercle Brugge.

Zondag 31/10 om 10.00 uur gaan we proberen om voor de 5e maal op rij punten te pakken in de wedstrijd thuis tegen St. Job.
    Jolan geniet van zijn laatste weekend rust om vanaf volgende week terug aan te sluiten.
    Scheidsrechter: BASTIAENS GUILLAUME(8)

Zondagavond vanaf 19.00 uur kunnen onze jongens hopelijk de overwinning vieren tijdens de discofuif bij Yani thuis in de garage vanwege zijn verjaardag.
    Yani, je mag altijd wat foto's doorsturen om op de blog te zetten.

28-10-2010 om 14:07 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thibaut verbreekt schoolrecord hoogspringen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Thibaut heeft vorige week het schoolrecord hoogspringen verbroken. Hij sprong over 1 m 40.
    Als hij nu zondag scoort, mag hij na zijn doelpunt nogmaals een poging doen om dit te verbreken.
    PROFICIAT THIBAUT!!!

28-10-2010 om 12:06 geschreven door wilfried

27-10-2010
    Aanwezig: Jari, Jarno, Erwin, Stijn, Yani, Glenn, Thibaut, Tuur.
    Daan en Geoffrey zijn deze week op schoolreis naar de Panne.
    Joeri, Stef en Niels hadden vandaag een wedstrijd met de Vacla tegen de Kempen.
    De winterjassen werden vandaag uitgedeeld. Vanaf nu wordt deze op zondag gedragen boven de jogging.

27-10-2010 om 20:18 geschreven door wilfried

25-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25/10/2010: Vacla Noorderkempen - Zwarte Leeuw: 2-1
    Vandaag werd er in Loenhout de vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen de Vacla Noorderkempen. Allemaal 2e-jaars miniemen (°98) bij onze tegenstander. De vervangers van Daan, Geoffrey en Jolan waren Jitse, Jarne en Sebastiaan. Zij hebben het prima gedaan. Wij hadden 4 1e-jaars miniemen en 1 pre-miniem in onze ploeg staan. Voor Sebastiaan was het zelfs de 1e maal dat hij op een groot veld gespeeld heeft.

Veel kansen waren er niet de 1e helft. Een vrije schop van Joeri werd door de doelman in hoekschop gewerkt, maar ook de Vacla kreeg nagenoeg geen kansen.

In de 2e helft kwam de Vacla 1-0 voor toen na een hoekschop de afvallende bal onhoudbaar binnen getrapt werd. Lang bleef deze tussenstand echter niet op het bord staan. De bal kwam na een mooie assist van Joeri bij Glenn, die de bal aannam, knap wegdraaide van zijn tegenstander en ook nog eens even knap de bal naast de doelman in doel werkte.
    Toen er achterin iets teveel ruimte werd weggegeven, kon de Vacla nog éénmaal tegenscoren.

De einduitslag 2-1 is niet belangrijk. Wel het feit dat er gevochten werd voor elke bal, dat er inzet en karakter zat in de ploeg.
    Hopelijk kunnen ze deze prestatie zondag herhalen tegen St. Job.

Spelers: Jari, Jarno, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Glenn, Thibaut, Tuur, Jarne, Jitse, Sebastiaan.

24-10-2010 om 17:26 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24/10/2010: Lentezon - Zwarte Leeuw: 0-0

Met de verplaatsing naar Lentezon Beerse op het programma kregen we vandaag de gelegenheid om onze goede prestaties van de voorbije weken te bevestigen. Hiervoor konden we geen beroep doen op Geoffrey en op de onfortuinlijke Jolan, die wel elke week paraat is om zijn makkers aan te moedigen. Ruben was opgeroepen om ons team te versterken.

De eerste helft van de wedstrijd was vrij gesloten, met het meeste balbezit voor onze jongens. Echte doelkansen bleven echter achterwege omdat we te vaak niet zuiver genoeg waren in het geven van de passen. Halfweg de eerste helft kregen we een uitgelezen kans om de score te openen, maar Yani kon een vrije trap van Daan net niet in doel verlengen. Mede dankzij onze sterk spelende verdedigers kon Lentezon onze doelman niet verontrusten, zodat we gingen rusten met een 0-0 stand.

In de eerste tien minuten van de tweede helft grepen we Lentezon even bij de keel. We dwongen verschillende kansen af via Joeri en Yani en kenden pech wanneer een schot van Tuur op de paal belandde. Na dit offensief werden we  door een sterk keepende Jari van een achterstand behoed, nadat hij eerst een schitterende redding in huis had op een open doelkans en even later een vrije trap onschadelijk wist te maken. Hierna eisten onze spelers terug het meeste balbezit op.  In de slotfase wisten we de kansen op de overwinning niet te benutten ondanks verschillende pogingen via Yani en Ruben. Zo eindigde deze wedstrijd dus op een scoreloos gelijkspel, waar beide ploegen best tevreden mee konden zijn.

Voor onze spelers reeds de vierde wedstrijd op rij zonder nederlaag. Dit gelijkspel wil zeker niet zeggen dat we slecht gespeeld hebben, want de inzet op het veld was daar en ook de kansen om te scoren waren zeker aanwezig tegen een goed spelend Lentezon. Wanneer we de volgende wedstrijd dezelfde strijdlust vertonen, achteraan weerom alles goed gesloten houden en vooraan terug iets scherper zijn in de afwerking zullen we van een vruchtbare maand Oktober kunnen spreken!! Alvast veel succes mannen!!

Spelers: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Glenn, Thibaut, Tuur, Ruben

Afwezig: Jolan (Gekwetst), Geoffrey (ziek)

Scheidsrechter: Hufkens Kurt

24-10-2010 om 14:42 geschreven door wilfried