astralis
    Provinciale Miniemen Zwarte Leeuw
    Seizoen 2013-2014
    26-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 26/09 en stand

Categorie:Wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26/09/2010: Merksplas - Zwarte Leeuw: 4-2

Op deze frisse herfstdag maakten we de verplaatsing naar Merksplas. We konden terug rekenen op de diensten van Glenn, maar Jolan moest verstek geven voor deze wedstrijd .

We begonnen aan de wedstrijd met veel goede bedoelingen, maar keken reeds na zes minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Dit was voor onze jongens het sein om de mouwen op te stropen. Eerst was er een doelpoging voor Stef, maar deze werd in hoekschop gewerkt. Vanaf dit moment begonnen we ook de flanken goed te benutten. Dit resulteerde in de aansluitingstreffer van Yani nadat hij een schitterende assist van Thibaut in doel schoot.(2-1). Even later was er de ideale gelegenheid op de gelijkmaker maar Geoffrey miste de controle op de bal. Uitstel was echter geen afstel. Want Yani dweilde, na vijftien minuten wedstrijd, de rechterflank af. Hij bracht de bal voor doel, waarop een speler van Merksplas zich volledig miskeek en alzo de bal in eigen doel deponeerde (2-2). Ondanks twee pogingen van Tuur, moesten we gaan rusten met deze gelijke stand.

In de tweede helft was er na acht minuten een kans voor Stijn. We kregen even later echter een opdoffer te verwerken wanneer Merksplas de 3-2 scoorde na slecht uitverdedigen van onze spelers. Zij diepte deze voorsprong verder uit tot 4-2, nadat een afstandschot over Jari in de kruising verdween. Op het einde van de wedstrijd waren er een drietal doelrijpe kansen voor Joeri, maar wederom kenden we geen geluk in de afwerking. Zo verloren we deze wedstrijd met 4-2, al had een gelijkspel zeker verdiend geweest.

Nogmaals een bewijs dat we de competitie moeten afhaspelen in een sterke reeks met ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Wanneer we de volgende wedstrijden terug spelen met de inzet van de eerste helft en daarbij de defensieve foutjes achterwege laten, zal puntenwinst volgen als offensief de kansen benut worden.

We duimen alvast voor een positieve toekomst!!

Spelers: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn,  Thibaut, Tuur.

Gekwetst: Jolan.

Doelpunten: Yani, owngoal

Scheidsrechter: Fockaert Luc

Verslag: Walter

26-09-2010 om 17:41 geschreven door wilfried

24-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 24/09
    Aanwezig: Stef R, Daan, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Geoffrey, Yani, Joeri, Glenn, Thibaut, Tuur.

24-09-2010 om 21:58 geschreven door wilfried

Categorie:Training
    23-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Merksplas - Zwarte Leeuw
    Zondag 26/09 om 09.30 uur vindt de wedstrijd Mersplas - Zwarte Leeuw plaats. Vertrek om 08.15 uur.
    Goed en slecht nieuws te melden. Glenn is verlost van zijn plaaster en kan opnieuw meevoetballen.
    Jolan heeft door zijn val zijn kaakgewricht gebroken en mag minstens 3 weken niet meespelen. Wij wensen hem veel beterschap en hopen dat hij zo snel mogelijk terug in orde zal zijn.
    Scheidsrechter: FOCKAERT LUC(2)

23-09-2010 om 18:12 geschreven door wilfried

22-09-2010
    Aanwezig: Jarno, Daan, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.
    Jari is tijdens de voetbal op school gekwetst geraakt aan zijn knie.
    Jolan is vandaag met de fiets gevallen op zijn kin met enkele hechtingen als gevolg.

22-09-2010 om 20:31 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholenveldloop 21/09
    Ik heb vernomen dat de wedstrijd bij de jongens van het 6e leerjaar gewonnen is door Jolan en tijdens de jogging was Geoffrey de snelste.
    Proficiat jongens!!!

22-09-2010 om 11:36 geschreven door wilfried

Categorie:Spelers
    21-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yani wordt 11 jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

Yani, een gelukkige verjaardag!!

21-09-2010 om 09:04 geschreven door wilfried

20-09-2010
    Aanwezig: Jarno, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Thibaut, Tuur.
    Keeperstraining: Jari

20-09-2010 om 21:36 geschreven door wilfried

19-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Zwarte Leeuw - Vosselaar

19-09-2010 om 18:27 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19/09/2010: Zwarte Leeuw - Vosselaar: 1-5

Na onze nederlaag van vorige week kregen we vandaag de kans tegen Vosselaar om de eerste thuisoverwinning te realiseren.

De wedstrijd begon met een licht veldoverwicht voor onze jongens, maar echte kansen bleven evenwel achterwege. Ook voor Vosselaar bleef alles beperkt tot middenveldvoetbal tot in de twintigste minuut. Toen scoorden zij de 0-1 uit hun eerste doelpoging. Eénmaal op achterstand ontbrak het bij onze jongens om een tandje bij te steken. Net voor rusten kregen we echter wel een grote kans op de gelijkmaker, maar Joeri en Yani kenden pech in de afwerking. We gingen dus rusten met een 0-1 tussenstand.

Het begin van de tweede helft begonnen we voetballend niet onaardig, maar wederom scoorde Vosselaar te gemakkelijk de 0-2 en 0-3 uit hun schaarse kansen. Even kregen we terug hoop op puntenwinst toen Stijn kon milderen tot 1-3 nadat hij een afgeweerd schot van Yani tegen de netten schoot. Geoffrey trof  de kruising en we creëerden voldoende kansen om terug in de wedstrijd te komen, maar de scherpte voor doel was vandaag niet aanwezig. Het laatste kwartier van de wedstrijd lieten onze jongens het voetballend  afweten waardoor Vosselaar de score kon opdrijven tot een 1-5 eindstand.

We hopen de volgende wedstrijden terug de voetballende ploeg te zien!!

Met de juiste ingesteldheid moet dit zeker lukken.

Eén voor allen, allen voor één!!

Spelers: Jari, Jarno, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels,Yani, Joeri, Geoffrey, Tuur, Thibaut

Afwezig: Glenn (gekwetst), Daan (ziek)

Doelpunt: Stijn

Scheidsrechter: Herrewyn Jan

19-09-2010 om 15:52 geschreven door wilfried

17-09-2010
    Aanwezig: Jari, Jarno, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Thibaut.

17-09-2010 om 22:46 geschreven door wilfried

16-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Zwarte Leeuw - Vosselaar
    Zondag 19/09 spelen we om 10.00 uur thuis tegen Vosselaar.
    Glenn geniet van zijn laatste vrije zondag verplichte rust.
    Scheidsrechter: HERREWYN JAN(3)

16-09-2010 om 14:03 geschreven door wilfried

15-09-2010
    Aanwezig: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Thibaut.

15-09-2010 om 20:14 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 17/10 en 27/02
    Op 17/10 is het voor onze eerstejaars startdag van de communie en het weekend van 26/02 en 27/02 hebben zij hun vormselweekend.
    Aan het jeugdbestuur werd gevraagd om de wedstrijd van 17/10 (Zwarte Leeuw - Turnhout) en de wedstrijd van 27/02 (Oud Turnhout - Zwarte Leeuw) te verplaatsen.

15-09-2010 om 08:57 geschreven door wilfried

13-09-2010
    Aanwezig: Jarno, Daan, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Joeri, Geoffrey, Thibaut
    keeperstraining: Jari
    training open talentendag: Yani.

13-09-2010 om 19:53 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Zwarte Leeuw - St. Lenaarts
    .

13-09-2010 om 09:08 geschreven door wilfried

12-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/09/2010: Zwarte Leeuw - St. Lenaarts: 2-9

Voor onze eerste thuiswedstrijd van de competitie stond de derby met St.Lenaarts op het programma. Zoals uit het verleden geweten is, een moeilijke wedstrijd voor onze jongens.

Dit vertaalde zich ook in het wedstrijdverloop. De eerste twaalf minuten verliepen evenwichtig, met veel middenveldvoetbal zonder echte kansen voor beide teams. Maar in minuut dertien scoorde St.Lenaarts de 0-1 uit hun eerste doelpoging. Vanaf toen moesten we de wet van de sterkste ondergaan, al kwamen we zelf ook een paar keer dreigen. In de 20e minuut speelde Yani Stijn perfect in de loop aan. Hij verscheen alleen voor doel en deponeerde de bal koelbloedig voorbij de doelman tegen de netten (1-1). Deze gelijkmaker inspireerde St. Lenaarts om een versnelling hoger te gaan spelen, waardoor bij rusten de 1-4 stand op het scorebord verscheen.

In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld. St.Lenaarts diepte  hun voorsprong al snel uit tot 1-5. Via een vrije trap kon Stijn nog milderen tot 2-5. Maar eens de tweede helft een kwartier ver was, begonnen de bezoekers de wedstrijd volledig te domineren. Hierdoor eindigde de wedstrijd op een 2-9 score. Een verdiende overwinning voor de grote titelkandidaat!?

Wanneer we de volgende wedstrijd iets scherper zijn in de duels, hopen we daar de draad van de overwinning terug op te nemen.

Succes mannen!!

Spelers: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels,Yani, Geoffrey, Thibaut, Tuur, Joeri.

Gekwetst: Glenn

Doelpunten: Stijn (2x)

Scheidsrechter: Debeuckelaer Valentino

12-09-2010 om 19:14 geschreven door wilfried

08/09 Merksplas -  Loenhout 1-5
    11/09 Lentezon -  St.-Job 4-1
    12/09 Zwarte Leeuw -  St.-Lenaarts 2-9