Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselfeest 20/03
    Voor diegene die mosselen of vidé mee gaan eten op 20/03, gelieve inschrijvingsstrook te bezorgen voor vrijdag 12 maart.

De afrekening gebeurt ter plaatse.

05-03-2010 om 16:33 geschreven door wilfried

Categorie:Activiteiten
    04-03-2010
    Remko was afwezig op de training wegens rugproblemen maar zou na een bezoek aan de dokter toch klaar moeten zijn voor de wedstrijd van zaterdag.

04-03-2010 om 21:46 geschreven door wilfried

Categorie:Ziekenboeg
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VACLA selectie voor Jolan
    Jolan is opgeroepen voor een oefenwedstrijd met de selectie van de préminiemen van het gewest Turnhout op woensdag 10 maart op de terreinen van KV Turnhout. Aanvang van de wedstrijd is om 17.30 uur.

PROFICIAT JOLAN!!!

04-03-2010 om 09:38 geschreven door wilfried

Categorie:Spelers
    03-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte Leeuw - Balen
    Zaterdag 6 maart wordt een drukke dag.

Om 13.45 uur spelen we tegen Balen. De heenwedstrijd eindigde op 0 - 5 in ons voordeel.
    Remko is maandag op training vroeger gestopt wegens rugproblemen. Hopelijk is hij voldoende hersteld tegen zaterdag.
    Vermits de A duiveltjes in de voormiddag voetballen, zal Toon, broer van Daan, dit keer met ons mee spelen.

Na de wedstrijd gaan we met de ouders, spelers, broers en zussen bowlen van 16.00 tot 18.00 uur.
    Denk aan schoenen met witte zool.

's Avonds tijdens de rust van de wedstrijd Zwarte Leeuw - Witgoor Dessel gaan onze jongens hun penalty trappen. We komen samen om 19.30 uur in trainingspak van Zwarte Leeuw en met vlag.
    Ouders die graag hun zoon een penalty zien trappen betalen slechts € 2.5 inkom voor deze wedstrijd.

03-03-2010 om 10:20 geschreven door wilfried

Categorie:Wedstrijden
    28-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ploeg in de kijker: Prov knapen Zwarte Leeuw - Nijlen: 0 - 0
    Deze week hebben we als ploeg in de kijker de provinciale knapen gevolgd. De spelers van trainer Dirk Wouters staan momenteel op een mooie 3e plaats en hebben met 9 overwinningen en 1 gelijkspel reeds knappe resultaten neergezet, met onder andere winst vorige week bij De Kempen, de nummer 2 uit het klassement. Vandaag kwam Nijlen op bezoek, momenteel op een negende plaats met 16 punten. Dat dit geen zwakke tegenstrever is, bleek ook uit de heenwedstrijd die met 5 - 6 gewonnen werd.

Zwarte Leeuw begon het best aan de wedstrijd met 2 afstandschoten net naast doel.
    Een aantal kopballen bij hoekschoppen werden gepakt door de doelman van Nijlen.
    In de 13e minuut werd de doorgebroken Robin net buiten het strafschopgebied gepakt. De vrije schop van Jossip ging net naast.
    Zwarte Leeuw benutte goed de flanken. De doelman van Nijlen moest redding brengen op een schot van Robin na voorzet van Daan.
    De eerste 20 minuten waren volledig voor Zwarte Leeuw. Nijlen kroop achteruit en Stijn had nog geen bal gezien.
    Dan toch enkele kansen voor de bezoekers met 2 schoten net naast doel.
    Net voor rust kreeg Zwarte Leeuw nog 2 kansen, maar pogingen van Jossip en Robin werden gepakt door de doelman van Nijlen.
    Vlak voor affluiten werd nog een schot van de bezoekers door Bart in hoekschop gewerkt.

In de 2e helft waren er minder kansen. Seppe kon op links zijn man uitschakelen maar besloot op de bezoekende doelman.
    Halverwege de 2e helft waren er dan nog 2 kansen voor Jossip en Seppe, die opnieuw door de doelman gepakt werden.
    Het was even opletten toen Nijlen een vrije schop kreeg, die zeer goed getrapt werd, maar die even mooi in hoekschop gewerkt werd door Stijn.
    Het spel werd bitsiger mede door de niet erg kordaat leidende scheidsrechter en door de staat van het veld, waardoor voetballen in de 2e helft ook moeilijker werd. Uiteindelijk bleef het 0 - 0.

Het was een wedstrijd zonder echte open scoringskansen, maar gebaseerd op het aantal doelpogingen in de 1e helft had Zwarte Leeuw wel meer verdiend.

Spelers: Stijn, Jaimy, Robin, Stef, Daan, Quinten, Robin, Lode, Jossip, Bart, Sam, Seppe

28-02-2010 om 15:58 geschreven door wilfried

Categorie:Ploeg in de kijker
    27-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27/02: Lille-Zwarte Leeuw: 3-1
    Vandaag gingen we op bezoek bij Lille. Een moeilijke verplaatsing op sportief gebied, zeker als je weet dat ze thuis nog niet verloren hebben en op een gans seizoen slechts 3 nederlagen kenden. Maar onze jongens begonnen met veel moed aan hun opdracht. Na eerst een serieuze verwittiging in de vierde minuut, kwamen we even later op achterstand via een onhoudbaar schot tussen de palen. Maar onze leeuwen lieten
    hun hoofd niet hangen en bleven schitterend meevoetballen. Dat resulteerde dan ook in verschillende kansen  voor Nikas en Tuur. Op het einde van de eerste helft ontsnapten we nog aan de 2-0, maar dankzij secuur  verdedigen en goed keeperswerk van Stef gingen we rusten met een 1-0 stand.
    Aan de tweede helft begonnen we met nieuwe moed. We kregen zelfs veldoverwicht en scoorde na veertig minuten wedstrijd de meer dan verdiende gelijkmaker. Een schitterend afstandschot van Daan. Kansen waren er nu nog voor beide taems, maar via twee dodelijke counters kwam er een 3-1 stand op het bord te staan. Het was voor onze jongens  een leerrijke wedstrijd die eigenlijk geen verliezer had mogen hebben.
    Ook nog even vermelden dat ondanks de nederlaag, het voetballend vermogen van de ploeg een positieve curve  heeft gemaakt tegenover in het begin van het seizoen.

Spelers: Stef, Sebastiaan, Remko, Jolan, Tuur, Simon, Daan, Geoffrey, Nikas, Thibaut.

Doelpunt: Daan.

verslag: Walter.

27-02-2010 om 00:00 geschreven door wilfried

26-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 06 maart
    BOWLING

Onmiddellijk na de wedstrijd rijden we naar Breebos, waar we 5 banen gereserveerd hebben van 16.00 tot 18.00 uur  voor de ouders, spelers, broers en zussen.
    Gelieve schoenen met witte zool mee te brengen.

PENALTY CUP TROFEE

Om 19.30  uur stipt komen we terug samen aan het plein van Zwarte Leeuw, in trainingspak van de club en met vlag.
    De spelers zullen dan samen oplopen met de 1e ploeg. Tijdens de rust worden er penalty's getrapt. De volgorde van trappen werd door lot trekking bepaald en is als volgt:

24-02-2010
    Morgen na de training wordt aan de spelers een inschrijvingsformulier voor het mosselfeest meegegeven.
    Dit gaat door op vrijdag 19 maart van 18.00 tot 22.30 uur en op zaterdag 20 maart van 17.00 tot 22.00 uur.

Voorstel is om met de geïnteresseerden mosselen/vidé te gaan eten op zaterdag 20/03 om 17.00 uur.
    Gelieve inschrijvingsformulier tijdig terug te bezorgen.

24-02-2010 om 21:38 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lille - Zwarte Leeuw
    Als we deze week gespaard blijven van kwetsuren en ziektes zullen we zaterdag na lange tijd (14/11 heenwedstrijd tegen Lille) nog eens over al onze spelers kunnen beschikken. Vermits de A duiveltjes dit weekend niet spelen, zal Nikas met ons mee voetballen.

24-02-2010 om 16:39 geschreven door wilfried

22-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender resterende wedstrijden
    DATUM         AANWEZIG        BEGIN          WEDSTRIJD

27/02/2010       13.05                  14.30             KFC LILLE - ZWARTE LEEUW
    06/03/2010       12.45                  13.45             ZWARTE LEEUW - BALEN
    13/03/2010       10.15                  11.30             ST. LENAARTS - ZWARTE LEEUW
    20/03/2010       12.45                  13.45             ZWARTE LEEUW - NIJLEN
    27/03/2010       12.45                  13.45             ZWARTE LEEUW - ST. LENAARTS
    10/04/2010       08.20                  10.00             NIJLEN - ZWARTE LEEUW
    17/04/2010       12.45                  13.45             ZWARTE LEEUW - VOSSELAAR

24/04/2010                      MOGELIJK VRIENDENWEDSTRIJD

02/04/2010                      TORNOOI HOOGSTRATEN (AVOND)
    01/05/2010                      TORNOOI ST. JOB
    16/05/2010                      TORNOOI TURNHOUT

22-02-2010 om 00:00 geschreven door wilfried

21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.enkele sfeerbeelden van Zwarte Leeuw - St. Dimpna
    Zoals ook vermeld in het verslag van Walter heeft een zeer goede bezoekende doelman een aantal gemaakte doelpunten verhinderd.
    Op foto 14 zien we het doelpunt van Daan.

Met dank aan onze fotografe Chris Meeusen.

21-02-2010 om 15:51 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ploeg in de kijker: 1e elftal St. Lenaarts - Zwarte Leeuw: 1-2
    De derby tussen St. Lenaarts en Zwarte Leeuw leek lange tijd af te stevenen op een 0-0. Veel middenveldvoetbal en weinig echt uitgespeelde kansen. Tot Roy Van Der Linden in de 75e min. gehaakt werd in het strafschopgebied en Zwarte Leeuw een strafschop kreeg, die feilloos werd omgezet door Sven Schoenmaekers.
    0-2 werd het in de 82e min. toen Sven de bal over de doelman trapte en deze in extremis nog werd binnen getrapt door Filip Snelders.
    Het werd op het einde nog bijzonder spannend toen St. Lenaarts in de 84e min. een vrije trap kreeg en deze onhoudbaar werd binnen getrapt.
    Toch konden de leeuwen stand houden mede dankzij een secure verdediging.
    Door hun inzet en vechtlust behaalde Zwarte Leeuw een zeer belangrijke en verdiende overwinning.
    Proficiat aan de jongens en aan Gert Jochems met zijn eerste overwinning als hoofdtrainer.

21-02-2010 om 12:02 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20/02 :Zwarte Leeuw - Sint Dimpna : 1-4
    Vandaag kregen we met Sint Dimpna een stevige tegenstander op bezoek.
    Toen we voor de wedstrijd de bespreking van de trainer kregen,was iedereen zich van zijn taak bewust.
    Dit vertaalde zich in een heel degelijke eerste helft, waar doelpogingen van Sebastiaan,Geoffrey en Daan  zeker beter verdienden,maar de doelman van Sint Dimpna was steeds goed bij de pinken.
     Na 20 minuten wedstrijd kwamen we onverdiend op achterstand,na een mooi doelpunt van onze tegenstander.
    We gingen dan ook rusten met een 0-1 stand, waar een 4-1 score zeker niet overdreven zou geweest zijn.
    In de tweede helft voetbalden onze jongens zeker niet slecht, maar met een hoekschop werd het 0-2.
     Als dan ook een afgeweken bal in doel gaat en slecht uitverdedigen afgestraft wordt,stond  er een 0-4 score op het bord. Onze jongens bleven echter knokken,wat een paar minuten voor het einde resultaat opbracht.Daan scoorde immers een doelpunt na een assist van Geoffrey.
    1-4 is de eindstand,wat gezien het spel van onze jongens zeker overdreven is.
    Dit werd trouwens door de trainer en afgevaardigde van Sint Dimpna sportief toegegeven.
    Wij danken Tom en Nikas voor hun deelname ter vervanging van de zieke Remko.
    Ook een woord van dank aan de spelers en begeleiders van Sint Dimpna voor hun sportieve houding.

Spelers: Stef,Jolan,Tuur,Sebastiaan,Simon,Geoffrey,Daan,Thibaut,Nikas,Tom.
    Ziek     : Remko.

21-02-2010 om 00:00 geschreven door wilfried

20-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tuur op bezoek in Brugge
    Het merendeel van onze spelers is fan van Club Brugge.
    Zo ook Tuur, hier in gezelschap van Michael Klukowski en Yves Lenaerts.

20-02-2010 om 10:36 geschreven door wilfried

19-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolan in actie als hardloper
    Op de volgende foto's zien we Jolan in actie tijdens de stratenloop en op het podium als winnaar van de scholenveldloop. Dat Jolan hard kan lopen hebben menig tegenstrevers reeds kunnen ondervinden. Op de foto's herkennen we ook Simon en Thibaut.

Jolan is ook een hevig supporter van Club Brugge. Hier zien we hem in de business seats van zijn favoriete club.

19-02-2010 om 20:48 geschreven door wilfried

18-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Remko ziek
    Het mag niet zijn. Pech blijft ons achtervolgen. Remko heeft wegens keelontsteking afgemeld voor zaterdag.
    Hij zal vervangen worden door Nikas van de A duiveltjes.

Daan was ook niet aanwezig op de training. Hij is vandaag op zijn knie gevallen. Hopelijk kan hij zaterdag wel mee spelen.

18-02-2010 om 21:12 geschreven door wilfried

17-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte Leeuw - St. Dimpna
    Indien de voetbal niet afgelast wordt, spelen we zaterdag om 13.45 u tegen St. Dimpna, één van onze betere tegenstrevers van de heenronde.
    Thibaut is van zijn plaaster verlost en zal morgen voor het eerst terug komen trainen. Zaterdag zal hij dan zijn eerste wedstrijd van 2010 kunnen voetballen.
    Na kwetsuren van Daan, Simon en Thibaut zal het trouwens nog maar de 2e keer zijn dit seizoen dat we over onze huidige 9 man kunnen beschikken.
    De 1e maal was de wedstrijd tegen Lille op 14/11. Tom van de A duiveltjes zal dit keer met ons meevoetballen.
    We willen ook zeker Hild bedanken omdat Mathias al die weken met ons heeft mee kunnen voetballen. Hij heeft dit trouwens prima gedaan.

17-02-2010 om 13:17 geschreven door wilfried

15-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef en Geoffrey bij hun favoriete voetbalclub

15-02-2010 om 21:48 geschreven door wilfried

12-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAANDAG 15/02 GEEN TRAINING
    De eerstvolgende training vindt plaats op donderdag 18/02 om 18.00 uur.

GELIEVE BERICHT ALS GELEZEN TE BEVESTIGEN

12-02-2010 om 17:05 geschreven door wilfried

Categorie:Training
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJD MERKSPLAS - ZWARTE LEEUW AFGELAST
    Het Provinciaal Comité Antwerpen heeft beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van ALLE wedstrijden vanaf vrijdag 12.02.2010 tot en met donderdag 18.02.2010.

12-02-2010 om 10:42 geschreven door wilfried