Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 23/02
    Aanwezig: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.
    Jolan en Stef zijn gaan voetballen met de provinciale selectie.

23-02-2011 om 20:08 geschreven door wilfried

Categorie:Training
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Oud Turnhout - Zwarte Leeuw
    Vrijdag 25/02 spelen onze jongens om 18.30 uur in Oud Turnhout. Het is een vooruitgeschoven wedstrijd omdat onze 1e jaars op vormselweekend gaan. Vertrek te Zwarte Leeuw om 17.00 uur. Het is de 1e maal dit seizoen dat we deze tegenstrever bekampen. Momenteel is iedereen beschikbaar.

21-02-2011
    Aanwezig: Daan, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

21-02-2011 om 20:12 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glenn wordt 13 jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Een gelukkige verjaardag Glenn!!!

21-02-2011 om 00:00 geschreven door wilfried

Categorie:Spelers
    20-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pronostiek
    Onze spelers kunnen hun pronostiek invullen voor 5 wedstrijden. 1 bij winst thuisclub, 2 bij winst bezoekers, x bij gelijkspel.
    Bekijk de nieuwe tussenstand in de rechterkolom.
    Pronostiek moet binnen zijn voor vrijdag 20.00 uur.

Categorie:Pronostiek
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man van de match
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als man van de match hadden we Walter kunnen aanduiden. Hij verving aan de rust de officiële scheidsrechter die gekwetst uitviel nadat hij een bal in het aangezicht gekregen had.  Het is nooit gemakkelijk een wedstrijd als scheidsrechter over te nemen tijdens de rust. Zoals te verwachten deed hij het uitstekend.
    Glenn, Joeri, Stef en Niels heersten op het middenveld, zeker de 1e helft.
    Joeri speelde vandaag zijn beste wedstrijd van het seizoen. Hij verdeelde het spel als een echte nummer 10. Weinig of geen balverlies en kwistig de goede passes uitdelen. Jammer dat zijn knappe prestatie niet bekroond werd met een doelpunt. Hij trapte de bal met zijn linkervoet net over doel.
    Onze 4e man van de match is JOERI. PROFICIAT!!!

20-02-2011 om 18:06 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 20/02 en stand

20-02-2011 om 16:16 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20/02/2011: Zwarte Leeuw - Antwerp: 2-2

Na onze verloren wedstrijd van vorig weekend stond vandaag de strijd om de vierde plaats op het programma. Tegenstander was de club met stamnummer 1, Royal Antwerp F.C.. Ginds verloren we kansloos met 3-1.

De wedstrijd van vandaag begonnen we met een valse noot! Bij de eerste aanval van de bezoekers, na 1 minuut, werden we al op achtervolgen aangewezen. Er werd niet secuur uitverdedigd en Jari was kansloos in de daarop volgende man tegen man situatie.(0-1) Onze spelers moesten even bekomen van deze opdoffer. We konden pas in de achtste minuut een eerste keer dreigen via Jolan, na een vrije trap van Daan. Onze centrale verdedigers hielden achteraan alles onder controle en Joeri begon de ideale spelverdeler te worden. Hij zonderde verscheidene keren één van zijn medemaats voor doel af, maar Jolan, Thibaut en Yani kenden geen succes bij de afwerking. Hiervoor moesten we wachten tot in de 27e minuut. Nadat Yani een bal onderschepte bij slecht uitverdedigen van Antwerp, twijfelde hij niet en schoot de bal netjes in het doelkader.(1-1) Ondanks de vele scoringsmogelijkheden voor onze jongens moesten we gaan rusten met deze gelijke stand.

In de tweede helft bleven we knokken voor elke bal. Stevige duels werden betwist, maar doelrijpe kansen vielen er niet te noteren. Bij een vrije trap dropte Stijn de bal in het strafschopgebied. Jolan was snel op de bal en bracht, een tiental minuten voor het einde, de 2-1 tussenstand op het scorebord. Deze stand konden we echter niet vasthouden, want net voor affluiten  hingen de bordjes terug gelijk. Antwerp scoorde namelijk hun tweede doelpunt uit hun derde doelpoging (2-2). Meteen ook de eindstand van een wedstrijd waarin gezien de kansen in de eerste helft voor onze jongens twee punten verloren zijn gegaan.

Volgende wedstrijd hopen we terug met een overwinning af te sluiten. Met dezelfde inzet en iets meer scherpte vooraan moet dit zeker lukken.

Proficiat met jullie wedstrijd en veel succes tegen Oud- Turnhout!!

Spelers: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

Doelpunten: Yani, Jolan

Scheidsrechter: Herrewyn Jan

Mertens Walter

Verslag: Walter

20-02-2011 om 16:10 geschreven door wilfried

18-02-2011
    Aanwezig: Jarno, Daan, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur, Stef R.

18-02-2011 om 21:31 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselfeest
    Mosselfeest KFC Zwarte Leeuw

Op vrijdag 04 maart wordt er getraind tot 20.30 uur. Daarna gaan we frieten eten. Gelieve het inschrijvingsstrookje te bezorgen ten laatste op 25/02.

18-02-2011 om 09:15 geschreven door wilfried

Categorie:Activiteiten
    17-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Zwarte Leeuw - Antwerp
    Zondag 20/02 om 10.00 uur spelen onze jongens thuis tegen Antwerp. De heenwedstrijd eindigde op 3-1 voor Antwerp. We speelden toen één van onze mindere wedstrijden. Momenteel is iedereen beschikbaar. Scheidsrechter is reeds voor de 3e maal dit seizoen Jan Herrewyn. Hij floot ook de heenwedstrijd.

16-02-2011
    Aanwezig: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

13-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van St. Job - Zwarte Leeuw
    .

13-02-2011 om 18:48 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13/02/2011: St. Job - Zwarte Leeuw: 4-0

Met een voltallige spelerskern vol vertrouwen trokken we vandaag naar de nummer drie uit het klassement, Sint Job. Een wedstrijd met niet enkel de derde plaats als inzet, maar ook een beetje met revanche gevoelens na het onterecht verlies uit de heenwedstrijd.

De eerste helft begon met een studieronde van een tiental minuten voor beide teams. Hierin werd geen van beide doelmannen op de proef gesteld. Hiervoor was het wachten tot in de twaalfde minuut toen Tuur, na een assist van Joeri, een poging op doel waagde. Een paar minuten later werd tot twee maal toe een doelkans van onze spelers  op de lijn gekeerd. Er volgde voor onze spelers nog mogelijkheden om de score te openen, maar het doelpunt viel in de 24e minuut aan de overkant. Er werd namelijk niet alert genoeg gereageerd bij een vrije trap, zodat St. Job de afvallende bal maar binnen te trappen had. Net voor het rustsignaal kregen we nog een lichte strafschop tegen. Deze werd door de thuisclub benut, zodat er een 2-0 tussenstand op het bord stond.

Aan de tweede helft begonnen we terug vol goede moed met na tien minuten de kans op de aansluitingstreffer via Yani en Jolan, maar de doelman van St. Job hield zijn netten ongeschonden. Na een kwartier viel dan echter de 3-0,  een doelpunt met een stevig buitenspelgeurtje aan. Ondanks het feit dat we met momenten aardig meevoetbalden, moesten we in de slotseconden van de wedstrijd nog een vierde doelpunt toestaan. De overwinning van St. Job is zeker verdiend te noemen, maar een 4-0 eindstand is overdreven. Voor onze spelers een les in het efficiënt afwerken van de scoringskansen!

Na vijf overwinningen op rij maakten we vandaag terug kennis met de nederlaag. We gaan zeker al het goede van de voorbije weken niet vergeten en hopen de volgende wedstrijd tegen Antwerp terug met een zege van het terrein te kunnen stappen. Hiervoor rekenen we niet enkel op de inzet van de spelers, maar net zoals altijd op de massale steun van onze supporters. Samen zijn we sterk!

10-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing St. Job - Zwarte Leeuw
    Zondag 13/02 spelen onze jongens om 09.45 uur in St. Job. Vertrek te Zwarte Leeuw om 08.15 uur.
    Momenteel is iedereen beschikbaar. De heenwedstrijd eindigde op een onverdiende nederlaag 0-1.
    De inzet van deze wedstrijd is de 3e plaats.

ZO 13/02 09:45 PROV. U13 REEKS C ST. JOB(03514) -

CMP: ST. JOB. - TERR.1

REF:NELIS ETIENNE(4)