• U 17
  • U 19
  • U 17 - Scholieren

22-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4é wedstrijd

Eindelijk terug 3 punten, na een gelijkopgaande 1'helft met toch enkele kansen voor Rumbeke door onze eigen schuld, werd er toch niet gescoord, in de 2' helft waren we meteen wakker en was ons voetbal beter waardoor we afstand konden nemen van onze tegenstander, we liepen uit tot 3-0 maar dan liep het terug fout en Rumbeke kwam terug  tot 3-2, terug 2 doelpunten tegen in vijf minuten, blijkbaar moet het altijd moeilijk gaan voor ons om te kunnen winnen.
    Toch profiiciat aan mijn spelers voor deze overwining en nu uitkijken naar zondag voor de moeilijke verplaatsing naar s.k eernegem ( dus iedereen is gewaarschuwd !!! )
    SW harelbeke - K. SV rumbeke 4-2 ( rust 0-0 ) doelpunten: dylan, brecht, 2x omar

22-09-2008 om 19:27 geschreven door Danny Depraetere

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    12-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afgelast !!
    jammer, maar voor het weekeinde van 12,13 en 14 september zijn alle wedstrijden afgelast !!!!

12-09-2008 om 18:20 geschreven door Danny Depraetere

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    08-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2é wedstrijd van de competitie
    sw harelbeke- sk wevelgem : 1-2 ( rust 0-0 ) doelpunt; omar

Onze tweede wedstrijd onverdiendt verloren van een sterke tegenstander, een gelijkspel was de juiste uitslag geweest,1-0 voorstaan tot 10 minuten van het einde en toch nog 2 doelpunten tegen krijgen het zou niet mogen zijn, toch moet ik mijn spelers feliciteren met hun goeie wedstrijd met veel inzet en goed voetbal, volgende week naar oostkamp waar we terug gaan voor de 3 punten!!!

08-09-2008 om 18:11 geschreven door Danny Depraetere

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    01-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.competitie 2008 - 2009

k.vv coxyde - sw harelbeke : 1 - 4 ( rust 0 - 2 ) doelpunten ; 2 maal dylan , omar , brecht

01-09-2008 om 00:00 geschreven door Danny Depraetere

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    30-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oefenwedstrijd tegen RSCA ANDERLECHT !!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De oefenwedstrijd tegen anderlecht werd verloren met 5-0 maar het was toch een zeer leerrijke wedstrijd !!!

30-08-2008 om 00:00 geschreven door Danny Depraetere

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    23-08-2008

Op zondag 24/08/08 om 14h30 gaan we een vriendenwedstrijd spelen tegen U17 van anderlecht op neerpede het jeugdcomplex van anderlecht.

23-08-2008 om 00:00 geschreven door Danny Depraetere

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    15-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tornooi FC passendale
    SC menen - SW harelbeke : 0-0  pen  3-4
    SAS- boezinge - SW harelbeke :  1-2 ( doelpunten 2 maal OMAR )
    SK vlamertinge - SW harelbeke :  0-1 ( doelpunt OMAR )
               FINALE:  SW harelbeke - FC passendale :  3-0  ( doelpunten: ewout, abderrahim, annes )

15-08-2008 om 20:02 geschreven door Danny Depraetere

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)