• U 17
  • U 19
  • U 9 - Duiveltjes

23-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KfC Aarsele - SW Harelbeke: 4-12
    Een nieuwe overwinning voor onze ratjes.
    De eerste helft hadden ze het nochtans niet zo gemakkelijk want aan de rust stond het slechts 3-4.
    In een betere tweede helft liepen de ratjes verder uit en wonnen oververdiend met 4-12.
    Emma kende vandaag een superdag (bijna iedere bal die richting doel ging, belandde ook in doel).
    Ze maakte 7 doelpunten, terwijl de overige doelpunten gescoord werden door Gianluca (3), Andreas (1) & verdediger Kyle (1)
    SW speelde met Arthur, Emma, Kyle, Gianluca, Andreas, Yari & Joachim.

23-03-2009 om 17:27 geschreven door Frederique Mahieu

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    15-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SW Harelbeke - KFC Izegem: 6-6
    Een spannende wedstrijd tussen 2 evenwichtige ploegen.
    Izegem begon het best aan de partij en klom op voorsprong na 1' 0-1.
    De ratjes herstelden het evenwicht en scoorden enkele knappe doelpunten via Emma (2), Kyle & Joachim.
    Izegem kwam nog voor de rust terug tot 4-3.
    In de tweede helft liepen de ratjes terug weg via Emma & Joachim maar Izegem vocht terug en scoorde al snel 3x zodat het 6-6 stond halverwege.
    Beide ploegen kregen nog enkele goede kansen maar beide doelmannen hielden stand.
    SW speelde met Andreas, Kyle, Emma, Gianluca, Joachim & Yari.

15-03-2009 om 13:18 geschreven door Frederique Mahieu

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    01-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - SW Harelbeke: 7-4
    Na een alweer slechte start stonden de ratjes 4-0 in het krijt.
    Men herpakte zich en uiteindelijk werd het nog 7-4 na doelpunten van Yari, Gianluca, Andreas (2)
    SW speelde met Arthur, Kyle, Emma, Gianluca, Yari, Joachim & Andreas.

01-03-2009 om 13:36 geschreven door Frederique Mahieu

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SW Harelbeke - Zwevegem Sport: 2-14
    Een zwak SW stond reeds na 10' 0-6 achter tegen een sterk Zwevegem.
    Zwevegem liet SW dan een beetje in de wedstrijd komen maar hun doelman moest geen enkele keer een bal redden.
    Rust 0-8.
    In de tweede helft probeerden de ratjes de eer te redden maar toch was het Zwevegem die verder uitliep naar 0-12.
    Toch konden de ratjes 2 x scoren.
    Eerst gaf Joachim de assist voor het doelpunt van Gianluca en vervolgens scoorde Kyle met een knap afstandsshot.
    Zwevegem herpakte zich en scoorde nog 2 keer zodat de eindstand 2-14 was.
    De ratjes moeten meer vechtlust tonen, meer durf, meer samenspel, geen koppigheid.
    Volgende week terug beter.
    SW speelde met Arthur, Kyle, Gianluca, Emma, Yari & Joachim

21-02-2009 om 22:50 geschreven door Frederique Mahieu

14-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SW Harelbeke - KZ Dentergem: 4-5
    Na de nipte nederlaag uit de heenwedstrijd waren de duiveltjes gebrand op een revanche.
    SW begon sterk aan de partij. Kyle trapt op de paal en Emma tikt binnen 1-0.
    Aan de overzijde scoort Dentergem vervolgens 2 keer na zwak verdedigen 1-1 & 1-2.
    De ratjes herpakken zich en Gianluca scoort 2-2 net voor de rust.
    De tweede helft blijft het spel over en weer gaan. Eerst scoort Emma 3-2 waarna Dentergem terug 3-3 & 3-4 scoort.
    De ratjes blijven hun best doen en een trap van Joachim wordt voor de lijn gered.
    Uiteindelijk scoort Emma de 4-4 maar gaan de ratjes op het einde toch nog de boot in met 4-5.
    SW speelde met Seppe, Andreas, Kyle, Yari, Emma, Gianluca, Joachim

14-02-2009 om 23:01 geschreven door Frederique Mahieu

13-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Lendelede - SW Harelbeke: 3-10
    Woensdag 11/02 stond de inhaalwedstrijd van november op het programma voor onze duiveltjes.
    Lendelede startte sterk aan de wedstrijd en stond al vlug 1-0 voor.
    De ratjes namen vervolgens het voortouw en speelden een ijzersterke wedstrijd en wonnen gemakkelijk met 3-10 na doelpunten van Emma (2), Gianluca (3), Yari (3) & Kyle (2).
    Zaterdag 14/02 thuis tegen Dentergem om 10u. De heenwedstrijd werd nipt verloren met 7-5
    SW speelde met Seppe, Kyle, Andreas, Yari, Emma & Gianluca

13-02-2009 om 15:13 geschreven door Frederique Mahieu

08-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beveren-Leie - SW Harelbeke: 8-2
    Na de zege in de heenwedstrijd hoopten de jongens van SW op een nieuwe zege.
    Helaas startte de wedstrijd rampzalig voor onze ratjes. Na 5' stond het reeds 4-0.
    Na enkele verschuivingen herstelden de ratjes het evenwicht en konden af en toe gevaarlijk zijn voor doel.
    Aan de rust stond het 6-1 na een doelpunt van Andreas.
    In de tweede helft waren de ratjes sterker dan Beveren-Leie maar de score wees uiteindelijk 8-2 na een doelpunt van Gianluca op vrije trap.
    Andreas speelde een ijzersterke wedstrijd op zijn nieuwe positie achterin.
    SW speelde met Seppe, Andreas, Joachi:m, Gianluca, Emma & Yari

08-02-2009 om 10:26 geschreven door Frederique Mahieu

01-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SW Harelbeke - Jong Vijve: 7-4
    De eerste wedstrijd voor de duiveltjes U9 op een half speelveld. Door de vele afwezigen werd de groep aangevuld met spelers van '99.
    De wedstrijd startte goed voor de ratjes.
    Na 5' stond het reeds 3-0 via doelpunten van Lucas & Aaron (2).
    Jong Vijve kwam beter en beter in de wedstrijd en scoorde al snel 3-1 & 3-2.
    De beide ploegen waren duidelijk aan elkaar gewaagd en het spel ging over en weer met vele doelkansen.
    Aan de rust stond het 4-3 na nog een doelpunt van Aaron.
    Na de lekkere chocomelk gingen de ratjes verder zoeken naar doelpunten en Yassine & Jens scoorden 5-3 & 6-3.
    Jong Vijve bleef meevoetballen en scoorde 6-4 en miste vervlolgens nog enkele doelkansen.
    Op het einde scoorde Aaron nog 7-4.
    De duiveltjes '00 deden hun uiterste best in hun eerste kennismaking met een groter speelveld.
    Een verdiende zege!!!
    Speelden: Seppe, Kyle, Emma, Gianluca, Jens, Aaron, Niels, Yassine, Lucas

01-02-2009 om 09:48 geschreven door Frederique Mahieu

29-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TORNOOIWINST WERVIK
    Eerste tornooi voor de duveltjes en onmiddellijk een tornooizege.
    In de eerste wedstrijd wonnen de ratjes met 5-0 tegen Ledegem.
    De tweede wedtrijd leverde een gelijkspel op 1-1 tegen Geluveld
    De derde wedstrijd wonnen de ratjes met 5-0 van Ploegsteert.
    De laatste wedstrijd zou dus beslissen wie naar de finale zou gaan.
    Tegenstander Lauwe werd gewoonweg op een hoopje gespeeld maar diverse kansen werden gemist. Uiteindelijk wonnen de ratjes met 1-0 en speelden onverwacht de finale.
    In de finale was Harelbeke veel te sterk voor Staden en won verdiend met 2-0.
    De spelertjes mogen fier zijn op hun prestatie. Wat zal dit nog allemaal worden dit seizoen???
    De doelpunten in het tornooi werden gescoord door Brent & Bjarni.
    Ook werden de spelertjes gesteund door de vele supporters.
    Volgende week een nieuwe zege?
    Speelden: Seppe, Kyle, Gianluca, Bjarni, Brent & Joachim

29-12-2008 om 19:35 geschreven door Frederique Mahieu

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong Vijve - SW Harelbeke: 6-7
    De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop was de verplaatsing naar Jong Vijve.
    Na 20 seconden scoorde SW al 0-1 waarna het aan de rust 2-4 stond.
    Bij het eindsignaal stond de 6-7 eindstand op het bord na een barkoude voetbaldag.
    Scoorden: Emma (4x), Gianluca (2x) & Joachim.
    Voor deze duiveltjesploeg betekent dit hun 4de opeenvolgende overwinning.
    Speelden: Seppe, Kyle, Gianluca, Emma, Andreas, Joachim & Yari.

PS: de trainer wenst voor de komende indoortornooien minimaal op één tornooi een bronzen medaille te behalen!!!!!

14-12-2008 om 10:30 geschreven door Frederique Mahieu