De speedychef is steeds 100% kans op slagen!
Heeft een hoge basis van 1liter 350 ml, transparant en met maataanduiding iedere 50 ml, van 50 ml tot 1liter 200 ml.
Tijdens het bereiden van suazen kan je via de geïntregeerde trechter de vloeistoffen toevoegen.
Algemeen geldt dat je speedychef maar voor 2/3 gevuld mag zijn en na gebruik moet spoelen met koud water.
Je kan indien je dit wenst een hemetisch sluitend deksel bijkopen zodat je alles goed kunt bewaren.
Mag in de vaatwasser behalve de antislipring.
De binnenkant is gekorreld om de zichtbaarheid van krassen te verminderen.
De speedy chef is ideaal voor: het opkloppen van eiwit tot schuim, maken van meringues, mayonaise, sauzen of crèmes, het bereiden van pannekoekenmix, taartmix, ganache, kloppen van een omelet, voorbereiden van een soufflé, sabayon of tiramisu.
Ingrediënten voor 6 tartelettes: Surimi hamburgers: 1 sjalot, 3 eieren, 3 takjes bladpeterselie, 25 ml olie, 3 sneetjes miebrood, zout en peper en 300 gr surimi. Je kan de surimi ook vervangen door tonijn, zalm, roze garnalen of krab. Mayonaise: 2 eierdooiers, 300 ml olie, 40 ml mosterd, 15 ml wijnazijn en zout en peper. Bereiding: 1. Hak in de extra chef (of de quick chef, turbo max) de sjalot, de peterselie en het miebrood fijn. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng opnieuw. 2. Verdeel de bereidng over de 6 vormen van de Multiflex Tartelette, geplaatst op het koude ovenrooster. Strijk de bovenkant glad met behulp van de siliconen spatel. 3. Bak gedurende 22 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C. 4. Bereid ondertussen de mayonaise. Meng in de extra chef, voorzien van de kloppers (of in de speedychef) de eierdooiers, de mosterd, het zout en de peper. 5. Voeg via de trechter de olie toe en blijf ondertussen mengen. Eindig met de wijnazijn en meng zeer voorzichtig. 6. Serveer de surimi hamburgers in de allegra tapasschaal en de mayonaise in een allegra kom 275 ml. Smakelijk!!!