Freelance NL

Freelance.nl deze blog is de marktplaats van Nederland! Met meer dan 235.000 gebruikers en 17.000 (en groeiend aantal) bezoeken per dag de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden..
Plaats Gratis Uw Profiel /bedrijf>>

Inhoud blog
 • TH Tip
 • Toon Hermans - One Man Shows DVD
 • Toon Hermans Kolderliedjes flauwekulletjes op muziek.
 • Dit eerbetoon aan Toon Hermans bevat een boek met cd met de beste nummers en conférences van Toon, zoals Méditerranée, Vierentwintig rozen en Wat ruist er door het struikgewas. Het boek geeft uitleg bij de nummers op de cd en laat Toon zelf aan het woord.
 • Biografie Toon Hermans door Jacques Kloters
 • Ik heb je lief ..de mooiste gedichten en gedachten over liefde en vriendschap door Toon Hermans.
 • Kanker. Ga ik dood? Je ondergaat behandelingen. Je blijft leven
 • Links naar andere websites
 • Toon Hermans Huis Fryslân Nieuws
 • Toon Hermans Huizen
 • Toon Hermans Huis Sittard Nieuws
 • Toon Hermans in het Nieuws
 • TOON HERMANS - HET GALABAL ( leg neer die bal! ) 1965
 • Toon Hermans: Johnny haal even mijn tennisracket
 • Perzik Eten
 • Koefnoen - Toon Hermans over vuurwerk
 • Cafe BIljart
 • De trommel door de eeuwen heen
 • Wat ruist er in het struikgewas
 • Perzik Eten Toon Hermans Video

  Apple iPad de ultieme combinatie tussen internet en multimedia

  Apple Ipad met Wi Fi

  Categorieën
 • Biografie (1)
 • CD (1)
 • Fotos (0)
 • Kankerpatiëntenbeweging NFK (1)
 • Links naar andere websites (1)
 • Toon Hermans Boeken DVD Nieuws (2)
 • Toon Hermans Huis Fryslân Nieuws (1)
 • Toon Hermans Huis Sittard Nieuws (1)
 • Toon Hermans Huizen (1)
 • Toon Hermans Huizen Links (1)
 • Toon Hermans in het Nieuws (1)
 • Toon Hermans Nieuws (5)
 • Toon Hermans Twitter (1)
 • Toon Hermans Video (11)

 • Follow 24rozen on Twitter
  Gastenboek
 • Nieuw blog
 • een fijn begin van de week

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Een interessant adres?
  Rondvraag / Poll
  Wat ruist er in het struikgewas?
  De Wind
  Een bijdehandse bij
  Een oma met een vibrator
  Mark Rutte met tien pond grutte
  Een Kanariepietje
  Freak de Jonge
  Paul de Leeuw aan de diaree
  Geert Wilders met een pot Zaanse mayonaise
  Geen idee en dat is maar beter zo
  Lee Towers met een WC Bril
  Het toupetje van Ivo Niehe
  De Postcode Lotterij Miljoenen
  Het Paard van Snieklaas
  Een konterige biljartbal
  Een scheet a la Mediteranee
  Twee ballen gehakt
  De blitse schoenen van Renee Schoemann
  De baard van Vader Abraham
  Marco Borsatos gouden platen
  De stem van het volk
  Bekijk resultaat

  Laatste commentaren
 • Geldwolverij! (Ricardo Theunissen)
      op Toon Hermans Video Snieklaaas
 • Geldwolverij! (Ricardo Theunissen)
      op Toon Hermans Video Snieklaaas
 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Stel je Voor
  Stel je voor Als je weet dat iemand van je houdt je alles vergeeft je altijd bijstaat je nooit laat vallen omdat hij je zwakheid kent dan is dat een geweldig gevoel. Maar stel je nu eens voor: dat die iemand de God van hemel en aarde is!

  Ik heb je lief

  zijn mooiste gedichten en gedachten over liefde en vriendschap

  Ik heb je lief

  Heer

  Heer, ik weet niet wat morgen zijn zal. Evenmin weet ik wat er na dit leven komt. Zij die Uw liefde kennen vertrouwen blindelings op Uw bedoelingen. Geef mij dit vertrouwen, Heer.

  Samenleving
  Samenleving Ingekapseld, opgesloten, bang geworden voor elkaar, trekt de stille tocht solisten langs de drukke boulevard. Ieder met z'n eigen dromen, ieder met z'n eigen plan, ieder met z'n eigen kinderen, met z'n eigen vrouw of man. Zoiets noem je 'samenleving', flauwekul, vergeet het maar, ingekapseld, opgesloten, bang geworden voor elkaar.
   Portret
  Portret Ga zitten kind, ik schilder jou nee, 'k maak het niet te bont, misschien naast tere tinten blauw wat roze op je mond. Laat me met je kleuren spelen met penselen zacht als zij en het witte linnen strelen, tot het kijkt en lacht als jij. (Uit: De Danstent in de Wei)
  24 rozen  14 appelbomen in de zomerzon 7 dikke tranen op een bruidsjapon 15 zomersproetjes op een wang 2 enorme zoenen op de gang en 36 liedjes waar ik veel van hou en 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou 15 mooie meiden in een boerenschuur 46 zieltjes voor het vagevuur 2 fanfares en een hoempapa 1 begrafenis met koffie na en 4 papieren vilegers aan een touw en 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou 16 bisscopsmijters op een lange rij 1 klein moedervlekje op een damesdij 9 dominees op het carnaval 2 olijven en een bitterbal en 4 verliefde wolken in het blauw en 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou 16 stille nonnetjes op oudejaar 2 aanstaande moeders en een ooievaar 1400 doppers in een blik 9 hiks van iemand met de hik en 7 babyfoto's op een schouw en 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou 16 lichte vrouwen in vergadering 2 enorme boeren van een zuigeling 14 kamerleden op het toilet 7 apen op een autoped en 12 sinterklazen in de kou en 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou 24 rozen, 24 rozen, 24 rozen voor jou.

  Toon Hermans
  Vriend je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend als je iemand hebt die alles met je deelt de tafel en het bed één die nooit verveelt als je iemand hebt die al je zorgen heelt weet je wat dat zeggen wil weet je wat dat scheelt? je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas mag je
   Verder
  Verder Verder van de wereld weg elke dag een beetje dichter naar de hemel toe Elke dag een treetje
  Liefde is enkel ZIJN
  Zeg niet dat je me liefhebt Woorden zijn broos en klein Liefde is niet in woorden Liefde is enkel "zijn". Liefde is : handen omsloten volgens één levenslijn. Liefde is : samen dragen het eigen eenzaam zijn !. Zeg niet dat je me liefhebt, al die woorden doen enkel pijn. Want nooit is liefde in woorden Liefde is enkel "ZIJN". Toon Hermans
  Een Beetje
  'n Beetje Sterven doe je niet ineens, maar af en toe 'n beetje en alle beetjes die je stierf, 't is vreemd, maar die vergeet je, het is je dikwijls zelfs ontgaan, je zegt ik ben wat moe, maar op 'n keer dan ben je aan je laatste eindje toe.
  Masker
  Masker Dit is het grote carnaval van levenloze leuzen het masker kijkt het masker aan de dwergen zijn de reuzen de glitterdomheid loopt voorop en hupt met 'n corrupte pop wat licht lijkt, dat is duisternis want niets is, wat het waarlijk is 't is louter fake en haat en nijd de dans is leugenachtigheid doorheen de blije deun van 't bal schijnt 'n verfomfaaid tranendal
  Kijken
  Kijken Kijk naar de mens en zie het wonder in hem. Zie je het niet kijk dan nog eens en nog eens en nog eens en als je goed kijkt kun je het wonder zien in hem. Het beweegt het spreekt het kijkt het luistert het lacht en het raakt je aan en het zegt iets van liefde. Zoiets groots als een mens moet voorbestemd zijn voor iets dat van een andere, hogere orde is dan het leven op aarde. Kijk naar de mens
  De Ander
  De ander Heer, wat zal ik zoeken naar mijzelf als ik niet eerst de ander heb gevonden. Geef dat ik de ander in mijzelf herken zoals ik ook mijzelf in de ander tegenkom, omdat ieder mens geschapen is naar Uw beeld en gelijkenis.
  Niet aan denken
  Niet aan denken Eerst dacht ik: 'niet aan denken', dat heb ik toen gedaan, maar twee seconden later, dacht ik er tòch weer aan. Nee, zo eenvoudig is dat niet, want weet je, wat je doet, je denkt er óók aan als je denkt dat j'er niet aan denken moet.

  Luxe Gouden Boekje met bladmuziek

  Politiek
  Politiek Politiek is handjes drukken, dreigen, sjoemelen en bukken, katten uit de bomen kijken, overreden, over-lijken, schipperen of schaakmat zetten, lange speeches, korte metten, witte voetjes, pan uit vegen, passen, meten, wikken, wegen, lachjes, dansjes, Judas-kusjes, loeren draaien, dooie musjes, veel beloven, vleien, paaien, de kunst om om iets heen te draaien, d'r is geen liefde, regelrecht, en daar is alles mee gezegd.
   Liedje
  Liedje 'n dag zonder jou is een tuin zonder bloemen een dag zonder jou kun je geen dag meer noemen een dag zonder jou is een dag zonder licht en dáárom is zo'n dag geen gezicht het huis is leeg en koud als ik je stem niet hoor de tafels, stoelen en het bed het stelt geen moer meer voor een boom zonder takken 'n hemel zonder blauw m'n lief - dat is een dag zonder jou
   Moed
  Moed Franciscus van Assisi heeft ooit gezegd: 'Wij hebben een bepaalde mate van moed nodig om gelukkig te zijn.' Wie het leven van deze begenadigde mens kent weet dat hij de moed had om afstand te doen van alles wat hij bezat. Er is moed voor nodig om jezelf te vinden. En nòg meer moed om in jezelf God te vinden zoals Franciscus dat deed.
  Of wonderen bestaan?
  "Of er nog wonderen zijn hoe kun je zoiets vragen kijk naar mijn tuin van leeg naar vol in amper zeven dagen" Toon Hermans
  Reclame
  Soms heeft reclame iets van een arrogant soort bedelaar. Toon Hermans.
   Sterren
  "Ik ken mensen die geen vonkje licht verspreiden, maar die wij toch sterren noemen." Toon Hermans
   Bomen
  Bomen als ik de bomen zie gemaakt van hetzelfde leven maar dan met stam en tak en twijgen als ik de bomen zie dan luister 'k altijd even naar hun fantastisch zwijgen ik heb de storm zien komen hij sloeg ze half kapot verstild zag ik ze dromen of dansen, zomerzot ik zag hun angstig beven in donker en in licht en zie mijn eigen leven in hun verweerd gezicht
   Het Leven
  Het leven Het leven stoot je om en helpt je op, als een horzel steekt het je en het streelt je als je geliefde Het versiert je huis met de guirlandes van het voorjaar en het doet je vluchten voor de kou Het jaagt je angst aan in het holst van de nacht en zegent je met de heldere genade van het morgenlicht Het vult je hart tot aan de rand met blijdschap en doet je schreien als een kind Het rumoert in je met haar zinnelijke bombardon en het fluistert je een schietgebedje in als je aan sterven toe bent O wonder dat ik onnozele dit grandioze leven leven mag
  Lachen
  "Als je om bijna niets lacht, ben je echt aan het lachen" Toon Hermans
   Pet
  "Er gaat meer boven je petje dan eronder" Toon Hermans
  Gevoel
  Gevoel voor humor begint bij gevoel voor verdriet. Toon Hermans
  "Sterven doe je niet ineens, maar af en toe een beetje. En alle beetjes die je stierf, 't is vreemd, maar die vergeet je. Het is je dikwijls zelf ontgaan, je zegt ik ben wat moe. Maar op een keer dan ben je aan je laatste beetje toe." "Wat je vandaag moet doen, moet je doen zoals je morgen denkt dat je het had moeten doen." "Als je jong bent, krijg je nauwelijks de kans om aan de weet te komen wie je bent, omdat anderen je dat voortdurend meedelen." van Toon Hermans
  Voor een Vriend
  Voor een vriend Nu 't rouwrumoer rondom jou is verstomd, de stoet voorbij is, de schuifelende voeten, nu voel ik dat er 'n diepe stilte komt en in die stilte zal ik je opnieuw ontmoeten. En telkens weer zal ik je tegenkomen, we zeggen veel te gauw: het is voorbij. Hij heeft alleen je lichaam weggenomen, niet wie je was en ook niet wat je zei. Ik zal nog altijd grapjes met je maken, we zullen samen door het stille landschap gaan. Nu je mijn handen niet meer aan kunt raken, raak je mijn hart nog duidelijker aan.
  Mijn favorieten
 • Toon Hermans Toplinks
 • Goede Doelen
 •  Kijken
  Kijken Kijk naar de mens en zie het wonder in hem. Zie je het niet kijk dan nog eens en nog eens en nog eens en als je goed kijkt kun je het wonder zien in hem. Het beweegt het spreekt het kijkt het luistert het lacht en het raakt je aan en het zegt iets van liefde. Zoiets groots als een mens moet voorbestemd zijn voor iets dat van een andere, hogere orde is dan het leven op aarde. Kijk naar de mens en zie het wonder.
   Pennen
  Pennen Pennen kunnen op papier schreeuwen, vloeken, ketteren, kunnen ook met veel bravoure schallen en trompetteren, maar ze kunnen ook heel zacht Potlood en gum een stil verdriet genezen, met woorden die je nu en dan nóg es 'n keer wilt lezen.
  Genoeg Gepraat
  Genoeg gepraat Genoeg gepraat, genoeg beweerd, ze blijft, dezelfde pijn, we hebben het mensdom zelf versteerd, nu moet het pauze zijn. Een pauze van een jaar of tien en van volkomen zwijgen, dan heb je kans dat we misschien een nieuwe wereld krijgen. Dan heb je kans dat het ons lukt, misschien komt alles goed, als niemand meer een letter drukt of zeggen zal hoe 't moet.
   Masker
  Masker Dit is het grote carnaval van levenloze leuzen het masker kijkt het masker aan de dwergen zijn de reuzen de glitterdomheid loopt voorop en hupt met 'n corrupte pop wat licht lijkt, dat is duisternis want niets is, wat het waarlijk is 't is louter fake en haat en nijd de dans is leugenachtigheid doorheen de blije deun van 't bal schijnt 'n verfomfaaid tranendal
  Een Beetje
  'n Beetje Sterven doe je niet ineens, maar af en toe 'n beetje en alle beetjes die je stierf, 't is vreemd, maar die vergeet je, het is je dikwijls zelfs ontgaan, je zegt ik ben wat moe, maar op 'n keer dan ben je aan je laatste eindje toe.
   Denken
  Denken Eerst dacht ik: 'niet aan denken', Dat heb ik toen gedaan, maar twee seconden later, dacht ik er tòch weer aan. Nee, zo eenvoudig is dat niet, want weet je, wat je doet, je denkt er óók aan als je denkt dat j'er niet aan denken moet.
  Verzinnen
  Verzinnen Ik heb in de zomer bomen verzonnen van goud met zilveren belletjes en kronen op hun kruin met diamanten die schitterden in de zon. Zonnetje In de winter heb ik prachtige paarden gemaakt van vers gevallen sneeuw en zij draafden over de bergtoppen en dansten in het dal met wapperende sneeuwmanen en zwierige staartguirlandes. Ik heb in de herfst vuur aangestoken in vlammend vermiljoen blad - en zilveren regens joeg ik over het platteland - en de zotte pijpenstelen braken in goddelijke gruzelementen en rolden door polders en winkelstraten en in de lente heb ik licht opgericht van het lichtblauw van kinderogen - zó helder... zó nieuw - dat iets zo nieuw kon zijn heb ik nooit geweten en tòch bleef de leegte... omdat ik haar niet verzinnen kon.
   Verder
  Verder Verder van de wereld weg elke dag een beetje dichter naar de hemel toe Elke dag een treetje
  Gedichtje
  Gedichtje hij schreef een klein gedichtje het had niet veel om handen maar het had iets van een lichtje dat in het donker brandde
  Bomen
  Bomen als ik de bomen zie gemaakt van hetzelfde leven maar dan met stam en tak en twijgen als ik de bomen zie dan luister 'k altijd even naar hun fantastisch zwijgen ik heb de storm zien komen hij sloeg ze half kapot verstild zag ik ze dromen of dansen, zomerzot ik zag hun angstig beven in donker en in licht en zie mijn eigen leven in hun verweerd gezicht
  Ongehoord
  Ongehoord Wat ik niet zeggen kan en niet kan schrijven zal ergens diep in mij toch bij me blijven Ongehoord maar in een lieve duisternis verbergt zich iets dat meer dan woorden is
  Kiezen
  Je zal ooit moet kiezen, voor waarheid of voor schijn. Want je kunt jezelf verliezen, door nooit jezelf te zijn. Toon Hermans
   Verder
  Verder Verder van de wereld weg elke dag een beetje dichter naar de hemel toe Elke dag een treetje
  Toon hermans
  Links
  - Biografie
  - Cabaretplein
  - Fanclub
  - Ik heb een vriend clip
  - Mien waar is mijn feestneus
  - Terugblik
  - Toon Fm Radio
  - Toon hermans huis
  - Toon wikipedia
  - Yahoo Groups
  - You Tube eerbetoon
  Hoofdpunten blog carnaval
 • #liefde en #relatietips
 • Pins Medailles Belgie
 • Wagenbouwers Belgie
 • Carnavalsverenigigen Belgie Limburg
 • Carnaval in West-Vlaanderen
  Hoofdpunten blog fietsplezier
 • Kim
 • Stichting Landelijk Fietsplatform Links
 • Tour de France 2021: Stage 21 Highlights
 • Fietskampioen Kim
 • 2012 Tour de France stage 3 finish crash & interview
  Hoofdpunten blog bankzaken
 • Freelance Nederland
 • Alerpay Making and receiving online payments couldn’t be easier! There are only three simple steps:
 • 500Affiliates trading software offers great commission plans. It is considered as one of the most profitable programs on the net.
 • Handel in aandelen, indices, grondstoffen en valuta
 • Banken Boeken Bestsellers
  Hoofdpunten blog werken
 • Ring Tunes
 • #artsen vacatures Nederland
 • #ICT vacatures Nederland
 • #Transport Vacatures Nederland
 • #Transport Vacatures Belgie
  Hoofdpunten blog paypal
 • pay pal gratis rekening openen
 • goedkope hosting
 • Blog News
 • Pay Pal is handig
 • Kopen via Pay Pal v winkeliers
  Hoofdpunten blog twitter
 • Gratis leuke films
 • Speciale acties en goed doel nieuws
 • Freelance zzp ondernemers nieuws
 • social media vacatures België
 • social media vacatures Nederland
  Hoofdpunten blog medicijnen
 • #Viagra vraag en antwoord #PFIZER
 • Stoppen met roken
 • Het 7 stappen afval plan #dieet #afvallen
 • Vermoeidheid en voorjaarsmoeheid weg met b12
 • Hoger libido meer zin in sex
  Hoofdpunten blog carnaval
 • #liefde en #relatietips
 • Pins Medailles Belgie
 • Wagenbouwers Belgie
 • Carnavalsverenigigen Belgie Limburg
 • Carnaval in West-Vlaanderen
  Hoofdpunten blog fietsplezier
 • Kim
 • Stichting Landelijk Fietsplatform Links
 • Tour de France 2021: Stage 21 Highlights
 • Fietskampioen Kim
 • 2012 Tour de France stage 3 finish crash & interview
  Hoofdpunten blog adel
 • Het Koninklijk Huis van Oranje
 • #Prins #Friso #Nieuws
 • #koningshuis Nieuws
 • #prins #Willem #Alexander
 • #Maxima in het nieuws
  Hoofdpunten blog hooikoortsinfo
 • Wat is Hooikoortsweer
 • tv nieuws teletekst hooikoorts
 • Zorg en welzijn Nieuws Labels
 • Pollen Nieuws Yahoo
 • Hooikoorts Pollen Nieuws
  Hoofdpunten blog menopauze
 • Menopauze test
 • Speciaal voor vrouwen zijn er supplementen en ondersteunende artikelen ontwikkeld voor in de overgang.
 • affiliaties partner worden van dokter on line
 • erectiestoornis bij overgang
 • Farmacodynamische eigenschappen viagra
  Hoofdpunten blog melkproducten
 • #melk vacatures #Nederland #Belgie
 • #eieren #Ei Nieuws
 • Kippen Vacatures
 • #Kippen Nieuws
 • Eieren voor uw geld raadsel
  Zoeken in blog

  Hoofdpunten blog astralis
 • #astronomie #Wetenschap #vacatures
 • #wetenschap #nieuws #science #news International
 • #relatie #vriendschap tips #love tips
 • Brief Explanation of the #Moon #Phases
 • Gratis Profiel maken freelancers!
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  vanhoudt
  www.bloggen.be/vanhoud
  Toon Hermans Fans
  Toon Hermans Fans
  29-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toon Hermans Twitter

  29-11-2010 om 03:14 geschreven door Toon  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Toon Hermans Twitter
  Tags:Toon Hermans Twitter


   

  Toon Hermans one man shows


  Voordeel (234x60)


  Startpagina !

  Blog als favoriet !

  Twitter RSS Toon Hermans

  24 Rozen brengt u op to date alle nieuws over Toon Hermans, via de 24 rozen RSS nieuwsdienst>
  - Actueel Toon Hermans Nieuws

  Follow 24rozen on Twitter


  Archief per week
 • 23/05-29/05 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 29/11-05/12 2010

  Geluk
    Geluk is geen kathedraal, misschien een klein kapelletje. Geen kermis luid en kolossaal, misschien een carrouselletje. Geluk is geen zomer van smetteloos blauw, maar nu en dan een zonnetje. Zonnetje Geluk dat is geen zeppelin, 't is hooguit 'n ballonnetje.

  Posters

   


  Wereld
  Wereld we weten 't allemaal, 't is er een bende 't is er te eng, en te vijandig en te vol het is in hoofdzaak grote rotzooi en ellende op onze groene, blauwe, grijze, grauwe bol 't is haat en nijd, elkaar de pas afsnijden en door de steden raast een 'rücksichtlos' geweld maar of we vloeken, vechten, vallen, lachen, lijden er staan weer altijd boterbloemen in het veld er zijn nog immer die momenten van vervoering al lijkt dat bolletje ook nòg zo negatief tussen de puinhoop schemert altijd de ontroering van mensen die nog zachtjes zeggen: 'k heb je lief
  Wees Gerust
  Wees gerust Wees gerust Wees gerust je weet het van tevoren blijheid wordt uit droefnis geboren en uit he zand ontspringt de held're bron in elke regendruppel zit 'n vonkje zon.
   Vriend
  Vriend je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend als je iemand hebt die alles met je deelt de tafel en het bed één die nooit verveelt als je iemand hebt die al je zorgen heelt weet je wat dat zeggen wil weet je wat dat scheelt? je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas mag je zeggen: ik heb 'n vriend
  Dag God
  Dag God Hij schiep het licht noch traag, noch vlug, gaf ogen zicht aan mens en mug, hing sterren op aan het plafond, 'n witte maan 'n rode zon, nu zit Hij op zijn hemeltroon, ik zeg: 'dag God', Hij zegt: 'dag Toon'.
  Liefde is enkel ZIJN
  Liefde is enkel "ZIJN
  Zeg niet dat je me liefhebt Woorden zijn broos en klein Liefde is niet in woorden Liefde is enkel "zijn". Liefde is : handen omsloten volgens één levenslijn. Liefde is : samen dragen het eigen eenzaam zijn !. Zeg niet dat je me liefhebt, al die woorden doen enkel pijn. Want nooit is liefde in woorden Liefde is enkel "ZIJN". Toon Hermans
  Het Al
  Het Àl Ik ben de zon, de maan, ik ben de regen, 'k ben onbeschrijfelijk, niet te meten noch te wegen. Ik ben rivieren, ik ben zeeën, bliksem, donder, ik ben de kleine mens, maar wèl het grote wonder. Ik ben het water en de vruchten en het koren, het leven dat uit àlle leven wordt geboren. Ik ben het allemaal - de wijze en de zot en in mijn kleinheid schuilt iets van een Grote God.
  Parijs TVG Trein
  - Goedkoop naar Parijs
   Lachen
  "Als je om bijna niets lacht, ben je echt aan het lachen" Toon Hermans

  Toon over Toon

  Toon over Toon + CD

  Toon over Toon


  Zo'n idee Er moet toch 'n plek zijn, 'n land of 'n rijk, waar iedereen happy is, ied'reen gelijk. Er moet toch zo'n plek zijn, of dacht je van nee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch zo'n plek zijn, heel ver hier vandaan, daar kookt nooit iets over, daar brandt nooit wat aan, geen vel op de melk en geen vlieg in je thee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, misschien wel heel hoog, daar krijg je in 't bad nooit meer zeep in je oog. D'r is altijd plezier en papier op de plee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, vèr weg zeggen ze, daar glijdt nooit je broek van je kleerhangertje. Het kan er niet tochten en d'r is geen TV, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, zo kinderlijk speels, daar loopt nooit de rits van je gulp uit de rails. En niemand is hongerig en niemand blasé, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch een plek zijn van 'n ander allooi, ver weg van de haat en het kleine geklooi. Geen roddels, geen pijn en geen ach en geen wee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. En als je daarboven opnieuw bent ontwaakt, en je denkt, wat heb ik me te sappel gemaakt, dan begrijp je de sores die je had hier benée, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Daar is alles anders, de poen en de sex, je gaat er ook heen zonder traveller-cheques. Maar als er één gaat, roep je nooit 'mag ik mee,' want ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee.
  Dag God

    Hij schiep het licht noch traag, noch vlug, gaf ogen zicht aan mens en mug, hing sterren op aan het plafond, 'n witte maan 'n rode zon, nu zit Hij op zijn hemeltroon, ik zeg: 'dag God', Hij zegt: 'dag Toon'.
  WEes Nu stil
  Wees nu stil Praat niet Denk niet Maar voel de warmte in je hart, de kracht in je armen, de helderheid in je geest de liefde die je uitstraalt En dan, wanneer ik alles loslaat Niets meer heb om aan te grijpen Is er alleen nog maar toekomst Vriend je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend als je iemand hebt die alles met je deelt de tafel en het bed één die nooit verveelt als je iemand hebt die al je zorgen heelt weet je wat dat zeggen wil weet je wat dat scheelt? je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend Toon Hermans
  Denken
  Denken Eerst dacht ik: 'niet aan denken', Dat heb ik toen gedaan, maar twee seconden later, dacht ik er tòch weer aan. Nee, zo eenvoudig is dat niet, want weet je, wat je doet, je denkt er óók aan als je denkt dat j'er niet aan denken moet.
  Genoeg Gepraat
  Genoeg gepraat Genoeg gepraat, genoeg beweerd, ze blijft, dezelfde pijn, we hebben het mensdom zelf versteerd, nu moet het pauze zijn. Een pauze van een jaar of tien en van volkomen zwijgen, dan heb je kans dat we misschien een nieuwe wereld krijgen. Dan heb je kans dat het ons lukt, misschien komt alles goed, als niemand meer een letter drukt of zeggen zal hoe 't moet.
  Pennen
  Pennen Pennen kunnen op papier schreeuwen, vloeken, ketteren, kunnen ook met veel bravoure schallen en trompetteren, maar ze kunnen ook heel zacht Potlood en gum een stil verdriet genezen, met woorden die je nu en dan nóg es 'n keer wilt lezen.
  Kontakt
  Kontakt Heer, dat U zich interesseert voor ieder van ons afzonderlijk kan ik mij soms niet voorstellen. Maar af en toe voel ik dat het zo IS. Dan maakt zich een diepe rust van mij meester.
   Heer
  Heer, ik weet niet wat morgen zijn zal. Evenmin weet ik wat er na dit leven komt. Zij die Uw liefde kennen vertrouwen blindelings op Uw bedoelingen. Geef mij dit vertrouwen, Heer.
  Als ik weet
  Als ik weet Als ik weet dat er een almachtige God is die mij liefheeft en zich over mij ontfermt, hoe zou ik dan bekommerd kunnen zijn of ongerust?
  Eeenzaam
  Eenzaam Veel mensen zijn eenzaam, geloof me daar is niets tegen, het màg maar kom je ze tegen zeg dan op z'n minst even: "dag".
   Wereld
  Wereld we weten 't allemaal, 't is er een bende 't is er te eng, en te vijandig en te vol het is in hoofdzaak grote rotzooi en ellende op onze groene, blauwe, grijze, grauwe bol 't is haat en nijd, elkaar de pas afsnijden en door de steden raast een 'rücksichtlos' geweld maar of we vloeken, vechten, vallen, lachen, lijden er staan weer altijd boterbloemen in het veld er zijn nog immer die momenten van vervoering al lijkt dat bolletje ook nòg zo negatief tussen de puinhoop schemert altijd de ontroering van mensen die nog zachtjes zeggen: 'k heb je lief
  Impasse
  Impasse De man was moe, hij zag het leven niet meer zitten, hij zag zichzelf alleen maar zitten op zijn stoel. Hij had geen kracht meer om z'n tuintje om te spitten en kreeg een grenzeloos, vereenzaamd, leeg gevoel. Toen heeft hij heel lang aan zijn kamerraam gezeten, alsof hij wachtte op een teken, een geluid van buitenaf dat hem weer nieuwe kracht zou geven, maar tevergeefs keek hij er elke dag naar uit. Tuinman Zo heeft hij héél lang aan dat stille raam gezeten, de tuin werd groen en toen weer grijs en toen weer groen, totdat hij godzijdank tenslotte heeft begrepen dat er geen teken kwam... dat hij het zelf moest doen.
   Portret
  Portret Ga zitten kind, ik schilder jou nee, 'k maak het niet te bont, misschien naast tere tinten blauw wat roze op je mond. Laat me met je kleuren spelen met penselen zacht als zij en het witte linnen strelen, tot het kijkt en lacht als jij. (Uit: De Danstent in de Wei)
  Geluk
  Geluk Geluk is geen kathedraal, misschien een klein kapelletje. Geen kermis luid en kolossaal, misschien een carrouselletje. Geluk is geen zomer van smetteloos blauw, maar nu en dan een zonnetje. Zonnetje Geluk dat is geen zeppelin, 't is hooguit 'n ballonnetje.
   Leven
  Leven mijn leven is oneindig groot de hele mensheid woont erin als het alléén mijn leven was dan had het hoegenaamd geen zin
   Geen bal
  Als de verkiezingen samen zouden vallen met het wk voetballen, dan zou er van die hele verkiezingen geen bal terechtkomen. Toon Hermans

  Als je jong bent
  "Als je jong bent, krijg je nauwelijks de kans om aan de weet te komen wie je bent, omdat anderen je dat voortdurend meedelen." van Toon Hermans
  Ongehoord
  Ongehoord Wat ik niet zeggen kan en niet kan schrijven zal ergens diep in mij toch bij me blijven Ongehoord maar in een lieve duisternis verbergt zich iets dat meer dan woorden is
   Liefde
  "Liefde is op weg zijn naar jezelf te vinden in elkaar" Toon Hermans
  Dag God
  Dag God Hij schiep het licht noch traag, noch vlug, gaf ogen zicht aan mens en mug, hing sterren op aan het plafond, 'n witte maan 'n rode zon, nu zit Hij op zijn hemeltroon, ik zeg: 'dag God', Hij zegt: 'dag Toon'.
  Zo een Idee
  Zo'n idee Er moet toch 'n plek zijn, 'n land of 'n rijk, waar iedereen happy is, ied'reen gelijk. Er moet toch zo'n plek zijn, of dacht je van nee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch zo'n plek zijn, heel ver hier vandaan, daar kookt nooit iets over, daar brandt nooit wat aan, geen vel op de melk en geen vlieg in je thee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, misschien wel heel hoog, daar krijg je in 't bad nooit meer zeep in je oog. D'r is altijd plezier en papier op de plee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, vèr weg zeggen ze, daar glijdt nooit je broek van je kleerhangertje. Het kan er niet tochten en d'r is geen TV, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch 'n plek zijn, zo kinderlijk speels, daar loopt nooit de rits van je gulp uit de rails. En niemand is hongerig en niemand blasé, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Er moet toch een plek zijn van 'n ander allooi, ver weg van de haat en het kleine geklooi. Geen roddels, geen pijn en geen ach en geen wee, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. En als je daarboven opnieuw bent ontwaakt, en je denkt, wat heb ik me te sappel gemaakt, dan begrijp je de sores die je had hier benée, ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee. Daar is alles anders, de poen en de sex, je gaat er ook heen zonder traveller-cheques. Maar als er één gaat, roep je nooit 'mag ik mee,' want ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee.
  Ongehoord
  Ongehoord Wat ik niet zeggen kan en niet kan schrijven zal ergens diep in mij toch bij me blijven Ongehoord maar in een lieve duisternis verbergt zich iets dat meer dan woorden is
  Ga niet weg zonder groeten
  "Ga nooit weg zonder te groeten. Ga nooit heen zonder zoen. Als je het noodlot zult ontmoeten, kun je nooit meer over doen."Toon Hermans
  Als je jong bent
  "Als je jong bent, krijg je nauwelijks de kans om aan de weet te komen wie je bent, omdat anderen je dat voortdurend meedelen." van Toon Hermans
  Gedichtje
  Gedichtje hij schreef een klein gedichtje het had niet veel om handen maar het had iets van een lichtje dat in het donker brandde
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  poldernieuws
  www.bloggen.be/poldern
  Hoofdpunten blog liefdenetwerk
 • Belgie Websites over Gezondheid
 • Belgie Vertalen en Woordenboeken - online woordenboeken
 • Belgie Alles over dieren en huisdieren
 • Belgie Websites speciaal voor jongeren en kinderen
 • Belgie overzicht Naslagwerken Vraag en Antwoord

  Dokter On Line

  http://b.ds1.nl/167/10826/?wi=6766&ws=


  Dokteronline biedt een service tussen arts, apotheek en u als klant. Na goedkeuring schrijft één van de onafhankelijk aangesloten artsen een recept voor uw medicijn of geneesmiddel, dat vervolgens door een Europese online apotheek wordt uitgeleverd en via de post bij u thuis wordt bezorgd.


  Dokteronline offers an intermediary service of a doctor and pharmacy in one, also called an internet pharmacy or online pharmacy. You can request a medical consultation for a certain treatment, if this request is granted by the doctor then a prescription is issued, which will be sent to you by a European online pharmacy, in a discreet package. So at Dokter online you can order your medicine online, so that you will receive your medication conveniently at home.

   

   

     Bookmark and Share


  Hoofdpunten blog applenieuws
 • Freelancers ZZP-=ers Gratis inschrijven
 • Apple Hot News
 • Apple Fans Store By Category
 • I Tunes Apple Feeds
 • iTunes 10 presentatie & Exclusief Albums

  Hoofdpunten blog sportactueel
 • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
 • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
 • Sportactueel
 • Turnen Headlines
 • CNN World sport

  Hoofdpunten blog twitter
 • Gratis leuke films
 • Speciale acties en goed doel nieuws
 • Freelance zzp ondernemers nieuws
 • social media vacatures België
 • social media vacatures Nederland

  Hoofdpunten blog fietsplezier
 • Kim
 • Stichting Landelijk Fietsplatform Links
 • Tour de France 2021: Stage 21 Highlights
 • Fietskampioen Kim
 • 2012 Tour de France stage 3 finish crash & interview

  Hoofdpunten blog carnaval
 • #liefde en #relatietips
 • Pins Medailles Belgie
 • Wagenbouwers Belgie
 • Carnavalsverenigigen Belgie Limburg
 • Carnaval in West-Vlaanderen

  Hoofdpunten blog medicijnen
 • #Viagra vraag en antwoord #PFIZER
 • Stoppen met roken
 • Het 7 stappen afval plan #dieet #afvallen
 • Vermoeidheid en voorjaarsmoeheid weg met b12
 • Hoger libido meer zin in sex

  Hoofdpunten blog werken
 • Ring Tunes
 • #artsen vacatures Nederland
 • #ICT vacatures Nederland
 • #Transport Vacatures Nederland
 • #Transport Vacatures Belgie  Adverteren en verdienen

  Apple iPad de ultieme combinatie tussen internet en multimedia

  Apple Ipad met Wi Fi


  Hoofdpunten blog kinderwereld
 • de beste baby multimedia gids van internet
 • LNW nieuws
 • de beste boekengids van internet
 • De beste computergids van internet
 • de beste electronicagids van internet

  Hoofdpunten blog liefdenetwerk
 • Belgie Websites over Gezondheid
 • Belgie Vertalen en Woordenboeken - online woordenboeken
 • Belgie Alles over dieren en huisdieren
 • Belgie Websites speciaal voor jongeren en kinderen
 • Belgie overzicht Naslagwerken Vraag en Antwoord

  Hoofdpunten blog sportactueel
 • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
 • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
 • Sportactueel
 • Turnen Headlines
 • CNN World sport  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs