Mijn weblog

11-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt meer bij kijken dan je denk!
Bij verhuizen komt heel wat kijken, je moet bijvoorbeeld overal je adres gaan veranderen. Niet enkel aan je bank of aan de mutualiteit war je bent bij aangesloten moet je je adres veranderen, maar ook aan je vrienden en aan je familie, op die manier is het voor hen nog altijd mogelijk om rond je verjaardag of Nieuwjaar een kaartje te sturen. Want geef toe een kaartje dat geschreven is met een pen en gewoon opgestuurd wordt via de post in plaats van via de elektronische weg via het internet is nog altijd een stuk persoonlijker dan een gewone e – card of e – mail die je krijgt om je een gelukkige verjaardag of een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik ben voorstander van het feit dat we in deze moderne tijd juist meer kaartjes zouden moeten gaan sturen, want we zien onze vrienden en familie al een stuk minder door dat we kunnen gebruikmaken van bijvoorbeeld Facebook.Een account hebben op Facebook heeft zo zijn voor – en nadelen vind ik. Voor de jongeren is het al iets gevaarlijker, maar indien ze goed omgaan met de instellingen kunnen ze ervoor zorgen dat hun account en dus ook hun persoonlijke gegevens enkel toegankelijk worden gemaakt voor hun vrienden. Let er wel op dat Facebook soms zelf nieuwe instellingen toevoegt en dat deze meestal van zelf aangevinkt zijn, ook al wil je dit niet. Maar nu moet ik stoppen met bloggen, want we gaan verhuizen. Eerst nog op zoek gaan naar een verhuiswagen, en dan kunnen we beginnen met het grote werk. Het kan hier dus een tijdje stil worden op mijn blog, tis maar dat je het weet.

23-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamer opruimen, moet ook gebeuren
Grote kuis hier in de kamer: eerst beginnen we met het grondig opruimen van de kleerkast: alle overbodige kleren mogen weg. Vroeger gingen die gewoon in grote plastieken zakken naar het containerpark, tegenwoordig hebben we een andere methode: we stoppen ze in van die zakken en vervolgens droppen we ze in een van die rode containers die aan scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen staan. De kleren die daar ingaan, worden namelijk gratis gegeven aan kansarme kinderen. Als dat geen mooi doel is!

Vervolgens alle facturen opruimen. Om een of andere reden verzamel ik altijd mijn facturen hier op mijn kamer, want als ik ze beneden laat rondslingeren, gaan ze toch bijna altijd verloren. Sinds kort maak ik ook gebruik van Myfact, een facturatie software programma. Dat is een superhandig programma voor het beheren en opstellen van facturen. Het zijn dergelijke programma's die structuur brengen in je leven, en soms heb ik daar nood aan. Gewoon bepaalde zaken laten automatiseren, de computer is wat mij betreft, de beste uitvinding ooit.

Vervolgens de ganse boel opkuisen. Vegen, een dweiltje slaan, het hoort er allemaal bij. Als de kamer piekfijn in orde is, dan laat ik nog de lucht reinigen met een luchtreiniger. Zo zal ook het stof dat nog in de lucht ronddartelt, uiteindelijk sneller neerdalen. En om het geheel af te ronden, zuig ik nog eens met een stofzuiger al het neergedaalde stof op. Zo'n grote kuis van de kamer moet toch een keer gebeuren per jaar, en nu is daar het ideale moment voor gezien ik een paar weken in vakantie ben. Zo, hoog tijd om weer te gaan poetsen nu!

08-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.It's all about... leuke t-shirts in je kleerkast!
Ik heb thuis een kast vol kleren en toch heb ik steeds het gevoel dat ik altijd wel iets te kort heb. Gelukkig ben ik geen shopaholic en valt de hoeveelheid kledingstukken al bij al nog mee. Toch wil ik graag binnenkort nog enkele T-shirts laten bedrukken en of kopen. Ik heb er wel redelijk wat liggen, maar ik denk dat die allemaal een beetje te veel op elkaar lijken. Zo heb ik bijvoorbeeld sportieve T-shirts voor tijdens het sporten of versleten T-shirts voor tijdens het verven, dan nog enkele basic exemplaren e.d., maar echte mooie T-shirts heb ik niet.

Natuurlijk is een T-shirt sowieso niet zo deftig als een bloes of kleedje, maar er moeten toch T-shirts bestaan die een iets elegantere en chiquere uitstraling geven? Ik had vroeger een vriendin die steeds T-shirts droeg met kleine diamantjes op, maar dat waren dan exemplaren van een super duur en bekend merk. Af en toe zie ik wel wat mooie dingen hangen in bepaalde winkels, maar meestal passen die niet bij mijn figuur. En zo is er altijd wel iets dat me tegenhoudt mooiere T-shirts te kopen.

Wat ook niet helpt, is mijn drang naar band T-shirts. Elke keer een van mijn favoriete artiesten nieuwe T-shirts uitbrengt, ga ik toch stiekem een kijkje nemen. Gelukkig ben ik niet zo naïef alles te kopen. Daarvoor zijn zo’n “bandmerchandising” spullen iets te duur.

Ik zou natuurlijk ook mijn eigen T-shirts kunnen maken door middel van speciale “kledijstiften”, maar daarvoor ben ik jammer genoeg niet creatief genoeg. Met die “kledijstiften” kun je je T-shirts vol schrijven met wat dan ook, zonder dat het na de volgende wasbeurt is verknoeid. Je kunt je T-shirts ook laten bedrukken door bijvoorbeeld een foto. Zo heb je je eigen gepersonaliseerde T-shirt en heb je tegelijkertijd ook een souvenirtje van je vakantie, je liefje, je huisdier of wat dan ook. Én je bent er zeker van dat niemand anders dezelfde T-shirt heeft dan jij!Dit kan allemaal wel leuk zijn, maar om af te sluiten wil ik toch nog even vermelden dat je het best je eigen stijl blijft volgen, wat de anderen ook zeggen. Wel heb ik een lichte voorkeur voor de Converse collectie. Niemand is perfect en het belangrijkste is dat iedereen zich goed in z’n vel zit.

11-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op reis geweest
Hay iedereen, het was weer een tijdje stil op mijn blog. Maar dat komt omdat ik recent een maand op reis ben geweest. We hebben zowat ieder mooi plekje in Tunesië gezien: Monastir, het Jebil National Park (wat een aanrader), Sousse, Hammamet, teveel steden en plekken om deze hier allemaal op te noemen.

Onze reis begon oorspronkelijk niet te goed. We zochten een parking aan de luchthaven van Zaventem, maar dat was eigenlijk niet zo slim. Als leek wisten we namelijk niet dat je dergelijke zaken best reserveert op voorhand. Overal waar je reed, alle parkings waren stampvol (Logisch, gezien het eigenlijk zomer is). We waren zo ontmoedigt dat we van plan waren om nooit meer nog via de luchthaven van Zaventem op reis te gaan. Maarja, achteraf gezien was het onze eigen schuld. De vliegrit zelf verliep vlekkeloos, al was het de eerste keer dat ik vloog. Best wel griezelig moet ik toegeven, ik was echt opgelucht toen we aankwamen in de luchthaven.

Hitte, Tunesië is echt een super warm land. We hebben enorm veel water gedronken, liters, duizenden! Maar dat was echt nodig. Misschien volgt later nog wel een verslagje op mijn blog van de volledige reis... Ook ben ik van plan nog enkele foto's te posten, maar nu eerst even genieten, valiezen uitpakken en vanaf morgen de draad weer oppikken.

 19-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inktpatronen kosten veel geld!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je zou het eens moeten zien! We hebben hier een ganse doos vol inktpatronen. Ik weet eigenlijk niet waar ze moeten. Mag dat gewoon in de vuilnisbak? Mijn gevoel zegt in elk geval van niet! Wellicht moeten die cartridges worden gerecycleerd. In elk geval, ze liggen hier in onze weg en ik wil er van af! Volgende week woensdag ga ik naar het containerpark en dan vliegen ze allemaal in de gepaste container.

Dat inkt voor een printer niet goedkoop is, weet haast iedereen. Wij hebben van die kleine cartridges van 17 mililiter (HP, nummer 57 en 56, in kleur en zwart wit) en je gelooft het nooit, maar we betalen daar 35 EUR voor. inderdaad, 35 EUR voor zo'n klein ding waar we naar schatting 500 pagina's mee kunnen afdrukken! Ik ging op internet op zoek of dat normaal was en kwam vervolgens deze pagina tegen over printer cartridges. Wat blijkt hieruit? Wel, dat ik veel te veel geld betaal en dat er veel goedkopere opties zijn! Zo kan je al een zelfde patroon kopen voor maar 19 EUR!

In elk geval, ik ben begonnen met een zoektocht naar een laserprinter. Verschillende mensen hebben me reeds aangeraden dat deze printers veel gebruiksvriendelijker, spaarzamer én goedkoper zijn, althans wat de inkt betreft. Als ik ergens een zo'n goedkope laserprinter zie staan, dan zal ik niet twijfelen en wordt hij van mij!

PS, snel even een foto genomen van enkele printercartridges die hier lagen rond te slingeren. Maar niet voor lang meer, woensdag zijn ze weg!

18-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK Voetbal
De WK gekte is weer in het land. Ondertussen hoor je niet anders meer dat zoemende vuzuela's (die toeters die haast elke Zuid-Afrikaanse voetbalfan in huis heeft). Zelf kijk ik ook heel graag naar het WK. En als ik moet kiezen voor welk land ik supporter, welja, dan ga ik resoluut voor onze buurlanden: Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Of het supporteren voor deze drie ploegen ook veel vreugde zal meebrengen, dat weet ik nog niet. Frankrijk is inmiddels zo goed als uitgeschakeld, terwijl Duitsland zijn kansen op kwalificatie in het gevaar bracht door vandaag te verliezen tegen een sterk Servië. Dat laatste was naar mijn mening ook wel te danken door een scheidsrechter die ietwat teveel zijn kaarten bovenhaalde. Miro Klose mocht namelijk al na 36 minuten het veld verlaten met een rode kaart.

Ook andere favorieten doen het niet al te best: Spanje verloor van Zwitserland, Engeland speelde gelijk tegen de VS, Italië kon niet winnen tegen Paraguay... Het wordt sowieso een spannend WK met hier en daar vast wel enkele verrassingen. Afwachten is de boodschap!

02-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bart
Wordt lid van de facebook-fanclub van mijn schoonbroer die voor enkele maanden van huis zal zijn,
doordat hij mee is met de mijnenveger van de belgische Marine !
Steun hem door lid te worden.

Bart Muylaert on Facebook

04-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Awards
Klik op de afbeelding om de link te volgen

14-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

GoogleFragment uit 'One foot in the grave', met een hylarische telefoonscene........

25-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Herman Finkers met een op het eerste zicht serieus liedje...... tot je goed naar de tekst luistert !

Hylarisch !


Ook de tekst van het tweede nummer is heel grappig, maar bij Finkers moet je vaak 2x denken voor je ze snapt.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Omid Djialili is het meest bekend als acteur van films als The Mummy, Gladiator.

Ik vind het vooral héél erg grappig met z'n Stand up.
Paar fragmentje uit een van m'n favoriete acts.
.


24-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clips

Pijnlijk grappig !
17-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker en leuk nieuws !

 

                               


Deze herfst van dit jaar kan je op deze site zeker nog eens een nieuw recept vinden.
Daarvoor misschien ook al, maar dat is wel een speciaal.
Ter gelegenheid van 40 j ECI is er  een speciaal kookboek uit, en één van
de 40 verkozen recepten is er ééntje van mij.
Te vinden op de site van ECI.
 Kijk dus later dit jaar zeker uit naar : Scampi a la jardinière op deze site (en in het eci-boek)


15-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuke filmpjes !


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Om de zomervakantie in te zetten
Hier wat zomerse video's
Pool Action - The most popular videos are here 


Funny Water Bloopers - Funny videos are here 


Need A Vacation? - The best video clips are here

Wat is Chris Van den Durpel berucht voor zijn slappe lach !

Dit is nogsteeds één van mijn favoriete fragmenten.

01-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tantjen Bertolli's E-Cards !!

Te laat om nog naar de bus te lopen en een kaart te posten ?
Geen probleem.
Ook  via deze site kun je nu probleemloos een e card versturen
.
Een echte postkaart kun je ook versturen, maar deze kost €1,30(Nederland ! )
Links staan de categoriën. Klik een catergorie aan. De voorbeelden staan bovenaan
in het midden. Ga er met je cursor over voor een groter voorbeeld. Gewoon aanklikken als je een afbeelding gekozen hebt.
Afbeeldingen worden regelmatig aangevuld.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.filmpjes en gastenboeken Ik haat Spam

 

... Filmpje met m'n kat Findus...

Meer Bertolli filmpjes op


Neem zeker ook daar eens een kijkje.
09-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slideshow

Image Hosted by ImageShack.usmarieken101
Heb je een koptelefoon bij de hand ?
Zet 'em dan op en klik op onderstaande link. Als je je ogen dicht doet, bevindt je je in een kapsalon.
Heel raar ! Bijna echt !
(Is wel engelstalig)

Virtual Haircut Put your headphones on (audio).


02-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een aantal handige en leuke links.....

 

 

 

Prizee: Free Games and Presents! 
Speel leuke spelletjes, en spaar met je punten voor leuke prijzen !

Voor elk bos, doneert Prizee aan het regenwoud, dus klik hier :
Bertolli's rainforest.


Toplijst TopSiteGuide-godfather.www.bloggen.be/tantjenbertolli
TopSiteGuide.godfather tantjenbertolli


Heeft nu ook een heerlijk, leuk en spannend jeugdboek uit.
 Lees er alles over op z'n site 
:

www.Mark-Tijsmans.com


Cora's recepten :

Te veel om op te noemen.

Echt eens gaan kijken als je 'ns geen inspiratie hebt. 

 


 


 

 

 


petra's link je space  

 

Een paar leuke puzzel/actie games, vooral voor de jongere gamers.


Een goeie site voor gadgets voor je pc is :

- Je vind er oa. een leuk creatief alternatief voor je cursor met "CURSOR XP".  Er zijn werkelijk honderden verschillende te downloaden.
- Een heel leuke manier om en toevallige gebruiker van je pc aan het schrikken te maken is "BOOTSKIN".
Je pc wordt opgestart en je ziet  in plaats van het gewone zwarte scherm met het embleem van windows xp, een ander, zelf te kiezen scherm. Eén van mijn favorieten is 'CIA 1'. Alsof je de computer van de Cia computer hebt gekraakt.
- Met Stardock Windowblinds verander je veilig de skin van je hele pc. Alle programma's en toolbars hebben een ander uitzicht. 60 dagen op proef te testen en daarna kun je onbeperkt nieuwe skins downloaden. Voor sommige zijn zelf bijpassende cursors (voor cursorXP) en wallpapers beschikbaar.
Alle programma's zijn veilig. Bevatten geen spyware, en bovengenoemde programma's zijn bovendien gratis !
 Een leuk alternatieve browser voor Internet Explorer is Mozilla Firefox. Weinig of géén pop-ups. Heel gemakkelijk in gebruik, en bovendien kun je het uitzicht naar eigen wens aanpassen. Voor sommige site's het je I.E. nog nodig, maar met de plug-in "I.E. view" bekijk je de site's die je daarvoor aanduidt automatisch met Internet Explorer.
Voor verder info, ga eens een kijkje nemen op : http://www.mozilla-europe.org

Voor de liefhebbers van Tuning en blauwe mini-kes :

   

 


 
Covers uit de '80s en '90s 

 
 
 
Op familienaam.be kun je nagaan waar in belgie er nog mensen wonen met jouw achternaam.


SCOUTING DEINZE
19-08-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bertolli's trucagefoto's.


Tantjen bij.....jpgIKZELF

ons gouden kim.jpg
Kimberly wint EK  200 m bloemschikken

Floyd Opdecam.jpg 
Nonkel  Marc droomt van zijn eerste gele trui
 


cowboy petjen.jpg Vader met zichzelf als held
                                                                                          (als John Wayne in Madame Tussaud
)
Image Hosted by ImageShack.us 
Kilian op zijn eerste Humo cover !

Ik weet het wel, bij Humo zijn ze er nog straffer in, maar ik ben een beginnelingske hé.

Deze foto's zijn bewerkt met het gratis programma "Photofiltre".


Wil je jezelf als held zien ? Je mag me altijd een foto mailen, en bij zetten in wie zijn schoenen je wil staan.e-mail button zie rechterkolom.

Dit zijn de nieuwste :
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

06-08-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoofpotje "Vis noch vlees"

Twijfel je soms; wat maak ik klaar als hoofdgerecht? Of raak je het niet eens ; De ene wil vis, de ander wil vlees ?

Dan is dit de oplossing ! Maak het gewoon allebei.

Gewoon met wat je in huis hebt. Heb je geen rumsteaks? Het gaat ook met kip !

                                              

Stoofpotje "Vis noch vlees"  6 p.

2 rumsteaks

+/- 450 gr zeevruchten naar keuze                               1 grote ajuin

glaasje porto,                                                               1 bakje champignons

 glaasje witte wijn                                                        1 potje tomatenconcentraat

1/2 l kippebouillon

knorr kruiden bouquet italiaanse kruiden

verse peterselie

1 DAG OP VOORHAND MAKEN.

Snij de rumsteak in blokjes en bakbruin in een kom. Blus dan met de porto en hou warm in een schaal. Bak dan de zeevruchten en blus met de witte wijn. Voeg dit dan bij het vlees en bak nu de ajuin en de champignons. Doe hier nu weer de vis/vlees mengeling weer bij. Overgiet met de bouillon en doe er de tomatenpuree bij. Laat even zachtjes koken en laat dan zonder deksel afkoelen. Als het afgekoeld is, zet je het deksel er weer op en laat je het vlees trekken.

De dag zelf  het stoofpotje voorzichtig aan de kook brengen. Laat niet té hevig doorkoken om de zeevruchten niet kapot te koken.  Bindt de saus evt. in en werk af met verse peterselie;

Héél lekker met frietjes, maar nog beter met in de oven gebakken aardappels, die je ook wat overstrooit met italiaanse kruiden.
Zoeken in blog
Mijn favorieten
 • * Startje van Sem - voor kids !
 • * Ditjes en datje van red rose
 • - Alles over het reilen en zeilen in DEINZE
 • * Marijke's space (geeft veel tips !)
 • * een van de site's van Herminator (veel codes)
 • * Creative Art Riders - site voor en van tuning freaks
 • Basile : grappige blog met veel handige links
 • * RED ROSE
 • ♥♥Welcome to CorryElvisleyWorld♥♥

  Nieuws ComputerIdee

  E-mail mij  Nieuws VRT NWS
 • Studenten UAntwerpen opnieuw voltijds naar de campus: "Het voelt raar, een aula met 300 mensen, maar ik ben zo blij"
 • Rechter trekt zich terug uit Reuzegomproces na kritiek over partijdigheid
 • BEKIJK: de eerste beelden van de nieuwe Sinterklaasfilm, met oude bekenden en nieuw gezicht
 • Vlaanderen investeert half miljard in Gentse mobiliteit: "Tunnels, nieuwe tramlijnen én museumplein"
 • Stoelendans na vertrek Lode Ceyssens uit de politiek. Beringse Hilal Yalçin volgt hem vandaag op in Vlaams Parlement
 • Vorig jaar twee keer per dag geweld tegen Gentse politie: "Zeer betreurenswaardig"
 • Autogroep D'Ieteren kondigt sluiting aan van twee vestigingen in Elsene en Drogenbos
 • Nederlands Limburg maakt zich klaar voor de komst van de wolf: "België toont ons hoe het kan"
 • Wat maakt Sint-Antoniusberg in Leuven zo bijzonder?
 • Staatssecretaris De Bleeker wil verplichte prijsvermelding bij laadpalen

  Nieuws Sporza
 • Dortmund-CEO over Sancho: "Doet pijn om te zien dat hij zo verwaarloosd wordt"
 • Jan Ullrich: "Ik ging dezelfde weg op als Marco Pantani, ik was bijna dood"
 • VIDEO: VIDEO: 13 jaar geleden toverde Mousa Dembélé deze werelddribbel uit zijn hoed
 • AG2R-selectie voor Parijs-Roubaix heeft een stevig Belgisch tintje
 • De invloed van complotdenker Kyrie Irving: antivaxers beroeren de NBA
 • Antivaxers beroeren de NBA, maar dreigen wel heel wat matchen te missen
 • VIDEO: Een unieke inkijk in WK-dag van bondscoach Vanthourenhout: "Jongens huilden in bus"
 • VIDEO: Club Brugge is in Leipzig: "Hopen resultaat van tegen PSG hier te bevestigen"
 • VIDEO: Dagboek vriendin Stuyven: "Tranen toen Jasper een eerste keer passeerde"
 • Wielertransfers: Schwarzmann gaat Ewan helpen bij Lotto-Soudal

  Over mijzelf
  Ik ben tantjen bertolli
  Ik ben een vrouw en woon in Deinze (België) en mijn beroep is huiswijf (housewife).
  Ik ben geboren op 12/05/1970 en ben nu dus 51 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Computer, koken, lezen, .
  Ik wil nog wel wat zaken kwijt over mezelf, maar voor ik die hier neerzet, ga ik eerst nog eens nadenken over de gevolge

  Bekijk gratis een film op je pc.

  (Enige voorwaarde, je moet telenet klant zijn.
  Hou dus je accountgegevens bij de hand.)
  Klik hier : 
      en bekijk gratis een film op je pc !

  Wat moet je doen ? Gewoon 3 simpele stappen doorlopen .
  Je pc en je systeem wordt eerst getest of je de programma's up-to-date
  genoeg zijn om hem te bekijken.  Klik gewoon op de rode buttons (stap 1, 2, en 3)
  Je komt NIET op een of ander e-mail lijst terecht, géén aankoopverplichtingen......

  Wat ook handig is, is de internet radio.
  Je klikt op bovenstaande link. Kiest "Radio" ,dan '"Music choice" en daarna "Luister nu".

  Op de player die dan verschijnt, heb je verschillende muziekstijlen.

  Dit is tevens een voorbeeld van de digitale radiostations die je gratis bij Telenet Digital tv krijgt.  Gastenboeken
 • gastenboek 1
 • gastenboek 2 (zonder plaatjes)
 • gastenboek 3 ( ook VIDEOBERICHTEN)
 • I-hoe BE

 • Blog als favoriet !

  Op zoek naar een adres of een telefoonnummer ?
  Dat kun je hier opzoeken.
  Gewoon  onderaan klikken op 'opzoekingen 1207 '.
  Voorwaarde is wel dat de gezocht persoon in de telefoongids staat !!

  >>>  DE 1207  <<<  Photobucket - Video and Image Hosting
  Photobucket - Video and Image Hosting 
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  animaties
  www.bloggen.be/animati
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  evertsuitlaatklep
  www.bloggen.be/evertsu
  Foto

  Zoeken met Google  Laatste commentaren
 • Parking zaventem (Sip)
      op Op reis geweest
 • inktpatronen (Saskia)
      op Inktpatronen kosten veel geld!
 • scholen ? ( bertolli)
      op Inktpatronen kosten veel geld!
 • Hai hai (albertje)
      op
 • hai hai (albertje)
      op
 • hai hai (albertje)
      op Clips
 • Hai hai (albertje)
      op
 • FIJN WEEKEND (derktje)
      op filmpjes en gastenboeken

 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!