MIJN VERLANGEN
Foto

Wij zijn Goele en Roland, we zijn sinds 30/1/2012 de trotse ouders van Janne Nardos, een Ethiopisch dochtertje. Na 5 jaren wachten, mochten we ze eindelijk in onze armen sluiten! Ons geluk is nu compleet!!


Foto

Inhoud blog
  • Ondertussen al 5 jaar geleden....
  • Kind en Gezin
  • al een hele tijd geleden....
  • filmpje

    Foto

    12-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.filmpje
    Janneke doet het héél goed! Ze slaapt goed en ze eet goed, en ze is een super vrolijk kind!!! We zijn zo gelukkig ... Deze zomer samen op vakantie naar de Vogeze! Ik kijk er zo naar uit!

    Goele

    Bijlagen:
    Video0006.mp4 (580.6 KB)   

    12-04-2012, 16:28 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (0)

    17-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.update
    Even een update... het is al weer even geleden, maar veel tijd om foto's te verkleinen en zo meer, zit er niet meer in! Janneke legt volledig beslag op ons, en het is gewoon zalig! Nog beter dan dat ik al die jaren gedroomd heb! Mijn gedroomde gezinnetje, waarin ik perfect gelukkig ben en Roland en Janneke ook gelukkig probeer te maken!

    Met Janneke gaat alles heel goed, ze loopt flink, kruipt niks meer, ze loopt zelfs al hard! Vandaag wordt ze 15 maanden en ze doet het zo goed! Ze eet alles (tot nu toe, en dat kan nog altijd veranderen) en is een heel vrolijk kindje. Alleen het slapen lukt niet zo goed, maar dat nemen we er graag bij, ook al zijn we erg moe op het moment.

    Met haar gezondheid is ook alles in orde. Ze had de giardia bacterie, maar die is ondertussen verdwenen. Nu proberen we lactosevrij eten, omdat ze nog steeds diarree heeft. Maar sinds vandaag gaat het beter.

    Bij aankomst was ze 74.690 cm en 9.5 kg, nu een maand en één week later is ze 76.600 cm en 10.5 kg. Dus het gaat allemaal goed vooruit, nu ze gezonde voeding krijgt en niet zo eenzijdig als in Ethiopië. 

    Nog een paar fotootjes op aanvraag























    17-03-2012, 15:11 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (3)

    08-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste dagen thuis...
    We hebben weer even tijd om onze blog bij te werken. Janneke doet het heel goed, alleen zijn het hectische dagen geweest en komt haar slaappatroon in de war. Maar dat trekken we weer recht.

    Gisteren van 14u tot 19u in het ziekenhuis gezeten met haar. De tropische arts heeft haar onderzocht en testen gedaan, daarna naar huidsspecialist, en dan nog foto's en botscan! Het bloed nemen is niet gelukt! De dokter heeft 6 X geprikt en het lukt niet dus achter een maand terug gaan!
    De rest van de uitslag krijgen we waarschijnlijk vrijdag al.

    Morgen gaan we naar Brussel voor de officiële erkenning. Ben benieuwd! Hier nog wat fotootjes om te genieten

    Goele en Roland





    08-02-2012, 19:28 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (1)

    05-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 6: Bezoek aan schrijnwerkerij en voorbereidingen Ethiopisch Huwelijk

    Dag 6 : Bezoek aan schrijnwerkerij en voorbereiding Ethiopisch huwelijk.

    Vanmorgen ben ik met Peter (samen met onze airhostess en haar man) de plaatselijke “industrie” gaan bezoeken. De man van de airhostess heeft zelf een schrijnwerkerij en daar zijn we een kijkje gaan nemen.

    ’s Middags hebben we een dutje gedaan want van het warme weer hier word je moe.
    Na het deugdoende dutje kwamen we er achter dat ons Janneke zelf al de trap op kan.


    ’s Avonds ben ik nog met Peter en Martine naar een voorbereiding geweest van een Ethiopisch huwelijk. Goele was nog ziekjes en is op het hotel gebleven met Janneke. Het was weer een geweldige dag! Nog twee keer slapen en we gaan weer richting het koude België.

    Roland X





    05-02-2012, 12:03 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (2)

    03-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAG 5: Ture bezoeken en eten in het Hilton

    DAG 5 : Een rustig dagje…

    Janneke heeft het weer heel goed gedaan deze nacht… flink geslapen, juist één keertje wakker geweest om pamper te verversen.

    Na het ontbijt zijn we samen met Martine, Peter en Babette Ture zijn grafje gaan bezoeken. Het was alweer een emotioneel moment… Vooral voor mijn ventje, want hij was nog niet daar geweest…. Het was heel raar, er lag nu een kindje samen met Ture in zijn grafje… Slaap zacht lieve kindjes. Kusje in de wind.

    Na ons bezoekje aan ons menneke zijn we allemaal samen een kleinigheid gaan eten in het Top View restaurant. We hebben er eerst samen in de speeltuin gespeeld.

    Toen we terug kwamen waren we zo moe dat we een rustig middagje hebben gehouden, Janneke en papa hebben een middagdutje gedaan

    ’s Avonds zijn we naar het Hilton geweest om BBQ te eten! Het was allemaal super lekker… maar het heeft zijn tol geëist… Ik ben de hele nacht ziek geweest, overgeven, diaree, hoofdpijn… lag het aan het eten of heb ik een zonneslag? Geen idee….









    03-02-2012, 14:38 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (1)

    02-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAG 4: Koffieceremonie en shoppen op zijn Ethiopisch

    Ook afgelopen nacht heeft “oos dûpke” weer héél goed geslapen. Ze is maar 1 keertje wakker geweest. Na het ontbijt werden we verwacht bij Joale, Melat, Meron en “Grandma” voor een tasje overheerlijke koffie. Terwijl wij de meegebrachte cadeautjes uitdeelden begon omaatje al, samen met een huishoudhulpje, de koffiebonen te wassen en te roosteren. Daarna werden deze op traditionele manier “gestampt” om zo aan het kokende water toe te voegen. De koffie die hieruit volgde was overheerlijk. Douwe Egberts is er niks bij!

    Na de koffie en wat geroosterde “graankorrels” hebben we nog een groepsfoto gemaakt.
    Vervolgens zijn we nog even naar een winkeltje gegaan om shampoo en balsem voor Janneke haar haren te kopen. ’s
    Middags zijn we samen met Peter, Martine en Babette onder begeleiding van een stewardess (die Peter en Martine kenden van op het vliegtuig) gaan “shoppen” in lokale winkels. We hebben hier heel wat leuke souvenirs op de kop kunnen tikken.

    Eenmaal terug op de kamer ben ik nog eens “uitgebreid” in bad gegaan met ons Janneke. Ze vond het niet altijd even leuk maar dat bleek aan de vermoeidheid te liggen.

    Roland

     













    02-02-2012, 12:31 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (1)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAG 3: Janneke haar eerste zwemervaring

    Dag 3: Janneke haar eerst zwemervaring

    Janneke heeft heel goed geslapen deze nacht. Ze sliep al om 18u en is wakker geworden om 7.30u. Ze is wel drie keer wakker geweest, maar gewoon omdat ze wakker werd en niet meer wist waar ze was natuurlijk. Ze was heel vrolijk bij het ontwaken.

    Vandaag heeft ze ook bewezen dat ze alles lust: bij het ontbijt at ze lustig verloren brood en toast met jam! Deze middag zijn we in het Hilton gaan eten, daar heeft ze een half potje groentepap, een broodje en een beetje kip gegeten.

    Na het eten heeft ze wat geslapen en zijn we met haar gaan zwemmen (lees: zitten in het water en spetteren)! Maar ze heeft genoten, en wij ook met haar bezig te zien!

    Nadat ze flink gespeeld had, heeft ze weer even bij haar papa geslapen!

    We kwamen allemaal moe maar voldaan aan in ons hotel! We hebben roomservice besteld omdat Janneke te moe was om nog naar het restaurant te gaan! Ze is ondertussen alweer een tijdje in dromenland.







    02-02-2012, 12:21 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (0)

    31-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze eerste dag in Addis

    De reis naar ons Janneke!

    Dag 1 : Het vertrek

    Nadat taxi Leon en Arlette ons afgezet had aan de luchthaven en de koffers op de karren geladen waren, konden we op zoek gaan waar we ons konden inchecken. Goele, ervaren als ze is, had hier dus weinig moeite mee en we konden ons inchecken aan balie 10.

    Eénmaal ingecheckt gingen we richting gate 5 waar we rond 19u10 aan boord konden gaan van vlucht ET 705 van Ethiopian Airlines richting Addis Ababa.

    Voor mezelf werd dit de vuurdoop, ik had namelijk nog nooit gevlogen, en dan direct een vlucht van dik 9 uur. Maar het is allemaal super goed verlopen. Ik heb zelfs uit het raampje durven kijken!

    Na een lange, bijna slapeloze vlucht, stonden we weer veilig aan de grond!

    Dag 2 : Aankomst en eerste dag met Janneke.

    We landden dus ’s morgens om 7 u plaatselijke tijd (5u in België). Het zonnetje was hier al goed aanwezig.

    De taxi haalde ons op en bracht ons naar het Addis View Hotel. Daar werden we door een aantal zeer vriendelijke heren geholpen met het uitladen van de koffers en deze werden zelfs helemaal voor ons naar onze kamers gebracht. Nadat we deze, snel snel, hadden uitgeladen, werden we weer door de vriendelijk taxichauffeur richting het tehuis gebracht waar we ons Janneke mochten gaan halen.

    We hebben al veel plezier beleefd aan ons meisje. We zijn gaan wandelen, hebben een terrasje gedaan (ze kon al niet van het bier afblijven) , we hebben haar al een lekker badje gegeven.

    En toen was het bedtijd!


     






    31-01-2012, 18:19 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (6)

    28-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ready to go!
    Vandaag hebben we nog eens alles gepoetst! Het kamertje van Janneke is in orde, haar speelplekje ook en de koffers staan klaar!!! Helemaal klaar om te vertrekken! Maar de zenuwen staan gespannen! We tellen af! Nog één nachtje slapen en dan vertrekken naar onze kleine meid!
    We proberen onze blog te updaten tijdens ons verblijf in Addis!

    Tot de volgende!

    Goele en Roland





    28-01-2012, 13:35 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (2)

    04-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotoboek van onze eerste reis naar Janneke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoi allemaal,

    Op deze link vind je het fotoboek van onze eerste reis naar Janneke


    http://www.albelli.be/nl/onlinefotoboek-delen/c970d9bb-c87a-4a7b-a34c-e4a1636f78c7



    Goele xx

    04-01-2012, 21:37 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (5)

    16-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog drie nachten en dan.... off we go!
    Weer een dag vol zenuwen... echt afscheid nemen van Ture valt me zwaar en het gevoel om Janneke weer kwijt te raken omdat Mowa nog geen advies heeft gegeven zit ook dwars. Vind het ook héél erg dat M en P niet mogen afreizen... Hopelijk komt alles voor ons allemaa goed!

    In ieder geval ben ik ook heel blij dat ik mijn dochter eindelijk mag gaan knuffelen!!!! Ik kan niet wachten om haar te zien stappen (lees: waggelen) en om met haar te spelen!


    Nog 3 nachten en dan vertrekken we!

    Goele XXX

    16-12-2011, 13:50 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (1)

    12-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.courdate 1
    Vandaag is de eerste courtdate geweest, en het is allemaal goed verlopen. Advies van het Mowa was er nog niet, maar dat komt zeker in orde.

    Ben blij,

    Goele

    12-12-2011, 13:36 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.courtdate 1
    Vandaag is courtdate 1! Het zal een spannende dag worden! Heb niks geslapen deze nacht. Piekeren, zenuwen, ... Hopelijk loopt het deze keer wel heel goed af. We zullen toch niet zo veel pech hebben als de vorige keer...

    Goele

    12-12-2011, 07:02 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (0)

    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog 14 dagen!!!!

    Nog 14 dagen.... en dan zie ik ons meisje voor de eerste keer! Eerst nog de duimen omhoog voor 12 december, voor courtdate 1! Als die goed is verlopen kunnen we met een gerust gemoed naar Addis vertrekken!

    Goele

    06-12-2011, 11:56 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (0)

    29-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vluchtgegevens
    Als alles goed loopt dan vertrekken we op 19 december op Zaventem (19.10u) en komen om 6.30u aan in Addis Abeba!
    We vertrekken terug op 23 decmember om 23.55u en landen 's morgens om 7.30u op Zaventem! We maken telkens een tussenstop in Milaan (misschien nog ff shoppen ).

    Op 12 december nog goed duimen voor de eerste courtdate!!!


    Goele XX

    29-11-2011, 07:11 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (0)

    26-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws show!!!
    Vicky en Christophe zijn juist terug van Ethiopië, ze bezochten hun zoontje en zijn voor de rechtbank verschenen. Alles is heel goed verlopen! Ik ben ze ook heel dankbaar, want ze hebben mij bijna iedere dag op de hoogte gehouden van Janneke!

    Ze is toch iets groter dan we gedachte hadden, ze is (volgens Vicky ) heel mooi, met grote ogen en ze heeft al van boven en van onder twee tandjes. En de allergrootste verrassing: ze zat al te spelen op de mat en ze kon al lopen! Nog een beetje wankel, maar ze loopt! En ze is pas 11 maanden! Een grote en flinke meid dus ... Ik kan niet trotser zijn! Wat een zaligheid om te weten dat ze het zo goed doet! Na wat er met Ture gebeurd is was ik zo blij om te horen dat ze gezond was! Ze heeft ook hele grote losse krullen! Ik zou zo graag een fotootje willen toevoegen, maar ik zal toch maar wachten tot ik achter 4 weken "She's yours" heb gehoord!

    Ik kan jullie niet genoeg bedanken!! Merci Vicky en Christophe!!!!


    Een fiere mama,

    Goele

    26-11-2011, 13:23 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (6)

    19-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ture <3<3<3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Rare week geweest...

    Donderdag werd ons meisje 11 maanden! Een dag die vol blijdschap had moeten zitten werd overschaduwd door vrijdag (ons ventje was toen 2 maanden overleden) en door vandaag (ons ventje zou 11 maanden zijn geworden). Ture was dus twee dagen jonger dan Janne...
    Het is echt moeilijk, mooie momenten, herinneringen, dagen van verdriet... alles door elkaar.

    We proberen ons er doorheen te slaan...

    Goele

    19-11-2011, 15:36 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (0)

    16-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dokter
    Ben gisteren naar de dokter geweest... heb goed kunnen babbelen met hem! Hopelijk kan ik nu stillekes aan alles een plaats geven. Het is zo moeilijk! Ik wil helemaal klaar zijn als Janne komt!

    16-11-2011, 19:11 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (1)

    15-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slechte uren... dagen... weken....
    Soms denk ik: "Het gaat goed met me"... maar niks is minder waar! Het gaat gewoon niet goed. Onverwerkt verdriet komt iedere dag meer en meer naar boven drijven... en ik kan er niet altijd over praten! Alles zit opgekropt... Het verdriet om Ture vindt nergens een weg naar buiten..., het zit ergens ingekapseld door nieuwe dingen... andere verdrietige mensen in de buurt die ik niet met mijn verdriet wil lastigvallen, Janneke (waar ik heel dankbaar om ben), ... wat moet ik toch doen? Ik verlies mezelf weer in eten! En dat terwijl ik zo fier was op de 20 kg die ik was afgevallen... Ik weet niet hoe ik er bovenop moet komen...

    Goele

    15-11-2011, 15:01 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (1)

    08-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog geen nieuws

    Nog geen nieuws:

    Bruk is heeft een verzoekschrift in gediend om Janne haar dossier te koppelen aan dat van Ture. Dan zou ik maar één keer hoeven afreizen. We weten nog niet of dit in orde komt. In ieder geval is het dossier op de rechtbank en loopt het alvast zoals het moet lopen.

    Hopelijk weten we op het einde van de week meer...

    Goele X

    08-11-2011, 15:05 geschreven door pouls.goele@telenet.be  

    Reageer (1)



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Procedure

    Indienen verzoekschrift:
    19/01/2007

    Voorbereidingscursus:
    27/4/2007
    4/5/2007
    11/5/2007
    21/5/2007
    25/5/2007

    Dossier op rol gezet bij jeugdrechtbank:
    30/5/2007

    Vonnis van inleidingszitting:
    5/6/2007

    Maatschappelijk onderzoek
    12/11/2007 (maatschappelijk assistente, huisbezoek)
    20/11/2007 (maatschappelijk assistente)
    27/11/2007 (psycholoog)
    4/12/2007 (psycholoog)

    Verslag Maatschappelijk onderzoek
    24/1/2008

    Jeugdrechtbank
    12/3/2008

    Vonnis
    9/4/2008

    Positief vonnis ontvangen op 

    11/4/2008


    Intake Ray Of Hope
    29/4/2008

    Toewijzing van een zoontje: Ture Asnake
    13/5/2011

    Courtdate 1 : 
    13/7/2011
    Courtdate 2 : 22/7/2011


    Overlijden van Ture Asnake

    18/09/2011

    Nieuwe toewijzing van een dochtertje Janne Nardos

    25/10/2011

    Courtdate 1: 16 december 2011
    Courtdate 2: 22 december 2011

    30/01/2012

    Janneke is voorgoed bij ons!!!!!


    Archief per week
  • 23/01-29/01 2017
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 09/07-15/07 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs