Njammie, njammie!...
Koken, receptjes, eten,... Hier kom je het allemaal te weten!
Foto
Inhoud blog
  • recept smoothie
  • Winnaar-dessert afgeschaft!!
  • recept aspergesoep
  • Winnaar-dessert (deel 6)
  • Winnaar-dessert (deel 5)
    We zijn de 36de week van 2025
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Een interessant adres?
    28-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaar-dessert afgeschaft!!
    Sorry, maar vanaf vandaag zal ik niet meer elke week een winnaar-dessert bekend maken via een bericht.
    Dit komt omdat ik niet altijd tijd heb om zo'n bericht te posten.
    Wil je toch weten wie de wekelijkse winnaar is, dan kan je dit te weten komen door op 'Bekijk resultaat' te klikken (onderaan de poll aan de rechterkant).
    Dit wil ook niet zeggen dat je opeens niet meer mag stemmen, hoor, wees gerust.
    Nogmaals mijn excuses!!

    Matilde xx
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-06-2009, 20:33 geschreven door m@ti  
    23-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept aspergesoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ben jij die traditionele 'tomatensoep met ballekes' net zoals ik ook al beu?!
    Maak dan zeker eens deze heerlijke aspergesoep klaar!
    Origineel en superlekker!!

    Ingrediƫnten:

    Voor 4 Personen:

    - 500 gram asperges (in stukjes gesneden)
    - 3 bouillonblokjes (kip)
    - 1 ajuin (gesnipperd)
    - 3 L water
    - 2 eetlepels bloem
    - boter
    - 1 dl warme melk
    - peper en zout
    - nootmuskaat
    - 1 hard gekookt ei (in schijfjes)
    - peterselie voor de garnering

    Bereidingswijze:

    Smelt wat boter in een soeppan en fruit er de ajuin en de asperges in aan. Voeg de bloem toe en roer alles even door elkaar. Doe er het water en de bouillonblokjes bij en breng aan de kook. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Laat alles 30 minuutjes koken op een laag vuurtje. Mix de soep en voeg de warme melk toe. Leg in elk bord enkele schijfjes van het ei en schenk er de soep over. Garneren met wat peterselie.

    Voor een feestelijke soep kan je op het einde wat gerookte zalm (in stukjes) of wat grijze garnalen toevoegen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-06-2009, 00:00 geschreven door m@ti  
    Over mijzelf
    Ik ben Matilde, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Mati.
    Ik ben een vrouw en woon in Ninove (Belgiƫ) en mijn beroep is niks!.
    Ik ben geboren op 27/01/1998 en ben nu dus 27 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: muziek, dansen, scouts, tekenen, plezier maken met mijn vriendinnen,....
    En ik hou van SNOEPJES!!
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Rondvraag / Poll
    Wat vind jij het lekkerste dessert?
    Ijsje
    Chocomousse
    Rijstpap
    Fruityoghurt
    Gewone yoghurt
    Pudding
    Taart en gebak
    Fruitsla
    Snoep, chips, koekjes
    Andere
    Jakkes, dessert!!
    Bekijk resultaat

    Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Forum

    Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

    Archief per week
  • 04/01-10/01 2010
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs