Paasaperitief met feestelijke hapjes -- Rauwe zalm en Sint-Jacobsvruchten met limoenroom en dillesaus of Rundscarpaccio -- Romige vissoep of heldere consommé -- Champagnesorbet -- Middellandse zeevis met asperges en kruidensaus of Texsels Paaslam met groentjes en kroketjes -- Dessertenbord met zoetigheden -- Mokka met zijn gevolg en een glaasje cognac of een flesje
Het voorspel: hapje "pomme d'amour" met Valentijnsaperitief ** Omhelzing van gemarineerde zalm en kreeftenterrine ** Bosduifjesconsommé met fijn gesneden pijpajuintjes of vissoep ** Knuffel van vruchtensorbet met aardbeienliqueur ** Red snapper (zeevis) omarmd met pangasiushaasje, sensueel omringd met aspergepuntjes, liggend op een tuinbonenpuree ** Rendeze-vous van framboisecoulis met een valentijnshartje ** Naspel: koffie met snoepschotel en "flesje" of vinjak
Onze vissoep is wereldberoemd in Herentals en omstreken.
het restaurant
Nog een kijkje in het restaurant.
ieke
Ieke, onze meid voor alle werk!!!
17-11-2005
vakantiesfeer
Brengt deze foto U in vakantiestemming? Als U een zonnige vankantie met tal van mogelijkheden wil en niet alleen de ganse dag aan het strand of het zwembad wil rondhangen, kom dan eens naar Kastel Stari. Er is niet alleen zon, zee en strand. Je kunt er prachtige wandelingen maken in de achterliggende bergen of een snuifje cultuur meepikken in de vlakbijgelegen steden (Split en Trogir).
13-11-2005
Over Kastel Stari
Kastel Stari ligt aan de Dalmatische kust, tussen Split en Trogir (twee uitstappen die U zeker dient te maken als U bij ons verblijft). Het is één van de zeven "Kastela's", Middeleeuwse burchten en het stadje heeft zijn Middeleeuws uitzicht behouden. Het is heerlijk wandelen en winkelen in de smalle, oeroude, maar o zo gezellige en mooie straatjes. Natuurlijk kunt U er ook genieten van de zon en de zee, aan het strand of een frisse duik in ons zwembad. Als ik U misschien een beetje dromerig heb gemaakt van een zalige vakantie, kom dan regelmatig eens terug kijken op mijn blog, want er volgt nog meer, of nog beter: boek Uw vakantie bij ons, U zal het zich niet beklagen.
12-11-2005
Seizoensuggestie
Seizoensuggestie
Hertenfilet met roze pepersaus, boschampignons, witloof en amandelkroketjes voor 2 personen: 22euro p.p.
Seizoensuggestie 2
Fazantenfilet in Jagersaus met groentjes, frietjes of kroketjes voor 2 personen: 20 euro p.p.
09-11-2005
Een impressie van Kastela
Beste bezoeker, we tonen U hier een foto van Kastel Stari (Kroatië). Misschien zegt het U wel iets om Uw volgende vakantie hier door te brengen? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of brochures.
Op deze pagina's willen wij U op de hoogte houden van de activiteiten bij "Restaurant Aspalathos". U krijgt hier de verschillende aanbiedingen en menu's te zien. Via "Restaurant Aspalathos" is het tevens mogelijk om een zonovergoten vakantie te boeken in Kastel Stari (nabij Split) in Kroatië. Wij zullen u foto's van Uw verbijfplaats en de schitterende omgeving aan de Dalmatische kust laten zien. Dus hopelijk wordt U een trouwe bezoeker. Alvast bedankt. Restaurant Aspalathos St.Waldetrudisstr.99 2200 Herentals Tel. 014 215816
Nieuwjaarsmenu (Sorry, maar wij zijn reeds volzet)
Sylvesteraperitief met feestelijke hapjes --- Carpaccio van kalfsfilet met basilicum en Balsamico-azijn --- Lichtromige vissoep of Wildconsommé --- In kokosnoot gebakken zeebaars met kreeftensaus en pasta --- Champagnesorbet --- Medaillon van reefilets met roze pepersaus, geparfumeerd met Calvados en omringd met een wintergarnituur en amandelkroketjes --- Een toast op het Nieuwe jaar met een glaasje Champagne --- Waaier van nagerechten --- Mokka met versnaperingen en de beste Kroatische cognac of een flesje
-------------------------- Het Diner De wijnen die geserveerd worden zijn geselecteerd door de patron. Het betreft de beste rode en witte wijnen die Kroatië te bieden heeft. De wijnen alsook de frisdranken zijn tot 03.00 u in de prijs begrepen.
De Geluksfee In de loop van de avond zal er een reis met gratis verblijf (1/2 pension) in Kroatië tijden de zomer van 2006 weggeschonken worden onder de aanwezigen.
Het Feest
Tijdens het diner zal er sfeervolle muziek voorzien zijn. Na middernacht zal de betere dansmuziek U uitnodigen om er een spetterend feest van te maken tot in de vroege uurtjes.
Reserveer tijdig want de plaatsen zijn beperkt!
Prijs per persoon: 90 (inclusief drank)
Kerstmenu
Kerstaperitief met een hapje --- Langoustinenstaarten in een saus van de Chef, met pasta of Zeevisterrine met gebakken appeltjes --- Lichtromige vissoep of Heldere consommé met fijngesneden groentjes --- Lamsnootje met boschampignons, roze pepersaus en dennenaardappeltjes --- Limoensorbet --- Visfestijn in een witte wijnsaus, een groentenfantasie en puree --- Kerstgebak met vruchtencoulis --- Koffie met snoepschotel, een flesje of cognac
De kerstmenu is te verkrijgen op zaterdagavond 24/12/05 vanaf 18 u, alsook op zondag 25/12/05 vanaf 12.30 u.
48
27-09-2005
Nic, de patron
Neen, uw blog moet niet dagelijks worden bijgewerkt. Het is gewoon zoals je het zélf wenst. Indien je geen tijd hebt om dit dagelijks te doen, maar bvb. enkele keren per week, is dit ook goed. Het is op jouw eigen tempo, met andere woorden: vele keren per dag mag dus ook zeker en vast, 1 keer per week ook.
Er hangt geen echte verplichting aan de regelmaat. Enkel is het zo hoe regelmatiger je het blog bijwerkt, hoe meer je bezoekers zullen terugkomen en hoe meer bezoekers je krijgt uiteraard.