Foto
Categorieën
  • aperitiefhapjes (5)
  • dessert (5)
  • nieuw bij tupperware (2)
  • pastagerechten (1)
  • ultra pro recepten (9)
  • visgerechten (2)
  • Over mijzelf
    Ik ben Moerman Marjoke
    Ik ben een vrouw en woon in Kruishoutem (Belgie) en mijn beroep is zorgkundige / zelfstandige tupperware verkoopster.
    Ik ben geboren op 28/12/1988 en ben nu dus 36 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    Zoeken in blog

    tupperware consulente Moerman Marjoke

    24-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quiche met prei , zalm en geitenkaas


    Ingredienten

    1 rol kruimeldeeg

    2 preiwitten

    150gr gerookte zalm

    150 gr geitenkaas

    200ml lightroom

    3 eieren

    Boter

    P&z

     

    Bereiding

    • Snij de prei fijn, doe ze in de microcook schenkkan en zet 10 min op 800Watt in de microgolf

    • Verwarm de oen op 180°c

    • Steek met de tartelette snijder de vormpjes uit de kruimeldeeg en leg die op de multiflex

    • Verdeel de prei over de vormpjes

    • Doe de zalm in de turbochef en trek hem fijn

    • Verdeel terug over de verschillende vormen

    • Doe de eieren  en room in de turbomax (menger) en kruid met p&z, trek het mengsel door elkaar

    • Verdeel het eiermengsel over de verschillende vormen

    • Verkruimel als laatst de geitenkaas over de vormen en plaats de quicke een 20 tal min in de oven

    smakelijk


    24-12-2014 om 14:29 geschreven door Marjoke Moerman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:visgerechten
    20-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.duivelse scampi's

    Duivelse scampi’s

     

    Ingrediënten:

    Klontje boter

    1 sjalot

    1 teentje look

    2 dl room

    3 soeplepels ketchup

    1 koffielepel currypoeder

    verse peterselie

    scampi’s

     

    Benodigdheden:

    Hak-M-Snel

    Quick Chef

    Lookpers

    UltraPlus of MicroPlus Ovaal

    Quick Shaker

     

     

    Bereidingswijze:

    Snij het sjalotje fijn met de Quick Chef of de Hak-M-Snel.

    Pers het teentje look met de knoflookpers en doe ze samen met de boter in de UltraPlus 2 liter en zet dit gedurende 2 min op 400 Watt.

    Ondertussen pel je de scampi’s.

    Doe de gepelde scampi’s bij de look en het sjalotje en zet terug in de microgolf voor 3 min op 750 Watt.

    Doe de room, de ketchup en de currypoeder in de Quick Shaker en goed schudden.

    Voeg dit bij de scampi’s en zet terug 3 min op 750 Watt.

    Leg op kleine schaaltjes en versier met peterselie en eventueel nog wat groentjes zoals sla, tomaat, worteltjes, …


    20-10-2014 om 15:19 geschreven door Marjoke Moerman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:visgerechten

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs