agenda

Belangrijke data in mijn agenda

KVC.Winkel-Sport Duiveltjes U9

16-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd verslag tegen Dentergem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

K.Z.Dentergem – Winkel Sport

1          -            2

De thuisploeg begon snedig aan de wedstrijd en kon vrij vroeg scoren uit een van de kansen die ze creëerden 1-0.Maar naar matig de wedstrijd vorderde nam Winkel Sport het roer in handen en met mooie combinaties drukten ze de thuis ploeg tegen hun doel.En naar het einde van de 1ste helft kregen we wat we verdienden met een goal van Benoit die de bal mooi tussen enkele spelertjes binnen schoot 1-1.

Ruststand 1-1

De 2de helft was het bijna één richtings voetbal naar het doel van de thuisploeg.Enkel door met een lange bal konden ze nog voor gevaar zorgen maar onze Marlon loste dat gevat op.

Halverwege de 2de helft maakte Nicky ons 2de doelpunt na een schitterende actie die begon bij Benoit die de bal mooi opving en die dan bal door tikte naar Elias en die gaf een schitterende pas naar links voor de vrijstaande Brenden en die nam de bal mee tot langs de doellijn en trapte de bal hard voor doel waardoor Nicky hem maar moest binnen duwen 1-2.

Verder kregen we nog doelpogingen via Jolan , Elias en Brenden maar die besloten net naast of op de doelman. De thuisploeg kreeg nog een 2 tal kansjes op stilstaande fases maar die zorgden voor geen gevaar .Alles werd mooie opgeruimd door onze verdediging met name Marlon,Benoit en Nicky die de plaats van Thibaut in nam op 10min van het einde.

Een sterke prestatie van de jongens tegen een harde ploeg.

Eindstand 1-2

16-11-2008 om 06:19 geschreven door mario

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd verslag tegen Gullegem

KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

Winkel Sport  - FB.Club. Gullegem

15          -          0

Winkel begon aarzelend aan de wedstrijd en het was wachten tot de 7 min om de score te openen en dit via een hoekschop genomen door Jolan die de bal juist langs de paal schoot en de keeper kon de bal niet klem houden en zo verdween de bal in doel.1-0

Eenmaal de ban gebroken verliep het scoren vlot we brachten mooi voetbal met schitterende combinaties en bijna om de 2 minuten werd er gescoord .Het 2de doelpunt was van Nicky,het volgende was van Brenden in samen spel met Elias dan was het de beurt aan Jolan met zijn 2de goal en Elias nam er ook een voor zijn rekening de volgend goals werden gemaakt door 1x Nicky,1x Willem,1x Zeno ,en 2x Brenden die de ruststand vast legde 10-0.

De 2de helft was nog maar juist begonnen als we terug scoorden via Marlon (11-0 )die nu van plaats gewisseld had met Elias.Nog geen 2 min later kon Marlon terug de bal tegen de netten prikken (12-0).Daarna verwaterde het spel een beetje doordat iedere speler ook zijn doelpuntje wilde meepikken maar op aanwijzen van de trainer herpakten ze zich terug en kregen we de ene kans na de andere ,maar er werden veel kansen ook de nek omgevrongen waardoor de score nog veel hoger kon geweest zijn . Zeno pikte nog één goal mee en Brenden die zijn prachtige wedstrijd afsloot met zijn 4de doelpunt en als laatste (die was ik bijna vergeten)  was het de beurt aan Benoit die de eindstand vastlegde 15-0.

Al bij al een aangename partij voetbal waardoor ook de mindere spelertjes aan hen trekken konden komen.

Proficiat aan al de jongens.

10-11-2008 om 08:02 geschreven door mario

29-10-2008

Beste sportvriend,

Dit weekend is er geen voetbal omdat we 1 november zijn en dat er ook herfstvakantie is

29-10-2008 om 10:49 geschreven door mario

26-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd tegen Meulebeke

FC.Meulebeke – Winkel Sport

1          -            1

Meulebeke begon best aan de wedstrijd en kwam al vroeg op voorsprong met een prachtige aanval in de 6 min ( 1-0 ).Daarna kwam Winkel beter in de match en kreeg ook enkele kansjes via Jolan en Nicky maar konden niet afronden . De thuisploeg kreeg nog een mooie kans voor de 2-0 maar die werd prachtig gered door onze doelman Wynand  .En met een 1-0 achterstand gingen we de rust in.

De 2de helft was het Winkel die een snelle start nam en na amper 3 minuten gespeeld te hebben  kon Nicky  ( met steun van Elias en Brenden )  de 1-1 op het bord zetten.Winkel speelde een betere 2de helft en we kregen nog enkele mooie kansen via Brenden die pech kende bij de afwerking en Elias  die zijn schot bijna zag verdwijnen in doel maar die werd met de hand tegen gehouden door een spelertje van Meulebeke en uit die vrije trap dat we daaruit kregen( genomen door Brenden ) ging de bal net over de deklat heen. De thuisploeg kreeg verder dan enkele hoekschoppen geen enkele kans meer dit door toedoen van een sterk spelende Marlon

En zo eindigde de wedstrijd met een gelijk spel  1-1.

Winkel was de morele winnaar  en die van Meulebeke moesten na de wedstrijd enkele toertjes rond het veld lopen van hun trainer.

26-10-2008 om 07:57 geschreven door mario

20-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd tegen Dessselgem

Verslag 1ste jaars pre-miniemen

Winkel-Sport  -  K.WS Desselgem

9          -          3

Winkel-Sport kreeg de 1ste 5 min enkele kansen maar werden niet benut daarin tegen waren het de bezoekers die de kansen wel benutten 0-1 (dit in de 6 min) kort daarop kon Zeno de gelijkmaker binnen tikken op voorzet van Brenden.Nog geen minuut later stonden we weer op achterstand 1-2 een mooi uitgespeelde kans van Desselgem.Winkel kwam maar niet op dreef en op het einde van de 1ste helft slikten we ons 3de doelpunt ruststand 1-3.

De 2de helft zagen we een heel andere thuisploeg die nu wel de combinaties aan elkaar rijfden waarop Desselgem tegen het doel bleef hangen en zo wij bij iedere kans konden scoren eerst via hoekschop die Benoit afronde daarna kon Brenden scoren in de 29 min ,dan was het de beurt aan Jolan die mooi voorbij zijn mannetje ging en in de linkere hoek binnenschoot 4-3.Elias die nu een sterke 2de helft speelde zocht Brenden op die met een prachtig afstand schot de 5-3 voor zijn rekening nam.Desselgem was nu helemaal van slag en Winkel liep verder uit met nog doelpunten van Jolan in de 33 min dan via Elias 38 min en een sterk spelende Brenden nam het 8e doelpunt voor zijn rekening en als laatste was het Elias die de eindscore vast legde 9-3.

Een genietbare 2de helft van onze jongens na de donderpreek tijdens de rust want  de 1ste helft waren we nergens als je dan ziet dat de bezoekers geen enkele kans meer kregen de 2de helft.

Eindstand: 9-3

NB. Een sterke prestatie van al de jongens .   : wink:

20-10-2008 om 16:52 geschreven door mario

06-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd tegen FC.Izegem

Winkel-Sport  -  FC Izegem

11          -          1

Winkel begon sterk aan de wedstrijd en moest wachten tot de 7min om de score te openen via Brenden enkele minuten later kon Benoit de 2-0 binnen prikken dan scoorde Jolan op aangeven van Elias.Even later kon Brenden zich vrijmaken op links en bracht de bal mooi voor maar Zeno kon benutte deze kans niet.Maar niet getreurd Brenden deed het nog eens over en nu in samenspel met Elias die nu wel kon afronden 4-0.Met deze stand gingen we de rust in.

De 2de helft was nog maar net begonnen als we een hoekschop kregen en die werd gegeven door Brenden en het was Elias die de bal kon binnen tikte 5-0.Het Izegemse doel werd gans de 2de helft overrompeld door Winkel-Sport waardoor ze nog nauwelijks over hun helft kwamen , enkel met een lange pas konden ze bij onze doelman geraken en zo scoorden ze hun enig doelpunt.Maar toen stond het al 7-0.Deze 2 doelpunten werden gemaakt door Benoit en Thibaut .Het mooie samen spel van Winkel deed de score nog oplopen en het waren Jolan,Brenden,Zeno en Nicky die de 11-1 score vast legde.Een schitterende zege van onze jongens die pracht voedbal gebracht hebben .

Eindstand: 11-1

NB. Een sterke prestatie van al de jongens .

06-10-2008 om 15:49 geschreven door mario

29-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd tegen Tielt

VV.TIELT – WINKEL- SPORT

1       -               8

De 1ste helft kon Tielt nog een beetje weerwerk bieden maar voor echt doelgevaar kwam het niet.Het was Winkel die constant voor gevaar zorgde via Brenden en Jolan.Het was Elias die de score opende na 6 min en even later kon Jolan de bal binnen tikken en die zelfde kon met een prachtig schot de 0-3 op het bord zetten.Tielt kon nog voor de rust tegen prikken via een hoekschop die we zomaar weggaven 1-3.

En met deze score gingen we de rust in.

De 2de helft werd Tielt van het kastje naar de muur gespeeld door een strek spelende Brenden die voor alle gevaar zorgde vanop links en Elias die het middenveld voor zich nam en Marlon die speelde voor stofzuiger langs achter met steun van Thibaut en Benoit;en uit al deze acties werd er nog 5 maal gescoord dit door Jolan, 2xBenoit,Brenden en als laatste Elias.

Een goede wedstrijd met mooie combinaties die perfect liepen.

Eindstand 1-8.

29-09-2008 om 17:24 geschreven door mario

21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrienden wedstrijd tegen FC.Izegem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste sportvriend ,

Op Zaterdag 4 oktober spelen we een vrienden wedstrijd tegen FC.Izegem .
    Normaal waren we by deze dag .
    We spelen eerst thuis, en dan op 25 April spelen we opverplaatsing
    Datum om te onthouden.

21-09-2008 om 00:00 geschreven door mario

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    20-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkel-Sport - NS.Heule

Winkel-Sport – NS.Heule

9        --         0

De 1ste helft  werd er slordig gevoetbald tegen een ploeg die niets te bieden had .Er werd al na 3 min gescoord via Brenden 1-0 en 4 min later was het Elias die scoorde na hoekschop 2-0 .

En amper 2 min later kon Nicky ook scoren en dan was het wachten tot de 20 min voor het  4-0 werd via terug Nicky.

Met deze stand gingen we de rust in.

De 2de helft was het één richtings voetbal en na amper 5 min gespeeld scoorde Brenden met een individuele actie 5-0.Daarna kon Jolan vanop rechts zich mooi vrij maken en die knalde de bal hard in doel 6-0.En met een mooie actie via Elias die de bal naar Brenden kon spelen ging die laatste zijn mannetje over en knalde de bal mooi in de linkere hoek 7-0.En naar het einde van de wedstrijd wilden ze allemaal hun doelpuntje mee pikken waardoor het samenspel verdween en ieder voor zich speelde.De 2 laatste doelpunten werden gescoord door Jolan en Elias.
    Eindstand 9-0.
    Een gemakkelijke wedstrijd voor de jongens door toedoen van onze tegenstrever .

Uitblinkers waren Brenden,Elias,Nicky,Jolan,Benoit en tot slot Marlon die alle ballen van onze doelman hield .

20-09-2008 om 00:00 geschreven door mario

07-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag 1ste jaars pre-min tegen OMS.Ingelmunster

Winkel Sport – OMS.Ingelmunster

1         -           1

de 1ste helft was gelijk opgaand met 2 voetballende ploegen en dat schierde tot mooie acties ,maar het was Winkel Sport die eerst scoorde via hoekschop maar dit doelpunt telde niet doordat de bal rechtstreeks in doel verdween.Kort daarop was het dan wel raak via Brenden op aangeven van Elias 1-0 (20min).De bezoekers kwamen terug via een mooie combinatie waardoor onze verdedigers uitgespeeld waren 1-1 (22min).En met deze stand gingen we de rust in.

2de helft.moest ik mijn ploeg herschikken door het vertrek van Brenden en dat zorgde voor een aanpassings probleem.En zo kregen de bezoekers enkele kansen de eerste 5 min,maar dan kon Winkel de draad weer oppakken en dat zorgde ook voor enkele kansen maar tot scoren kwam heen van beide ploegen meer.

Een terechte uitslag 1-1.

Een goede wedstrijd van de jongens met mooi samenspel en een goede inzet proficiat van wege de trainer.

07-09-2008 om 08:48 geschreven door mario

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    02-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag RAC.Waregem - Winkel-sport
    RAC.Waregem - Winkel-Sport
                 0             -           4

De 1ste wedstrijd van het nieuwe seizoen en meteen op verplaatsing tegen een onbekende tegenstander.
    De 1ste helft was het een aangename partij met winkel-sport in de hoofdrol ,we scoorden al vrij vlug  dit in de 6de min via (Elias na hoekschop)en daarna kregen we nog verschillende kansen maar het was net niet ,naar het einde van de 1ste helft konden we dan terug scoren via ( Benoit na een acktie van Brenden) En met deze stand gingen we rusten.
    Ruststand 0-2.
    De 2de helft kwam de thuisploeg iets feller uit de kleedkamers maar ze konden niet echt voor dreiging zorgen,het was namelijk Winkel die terug de wedstrijd onmiddelijk in handen nam en met enkele mooie combinaties van Brenden , Elias en Jolan scoorden we nog 2 maal.En zo konden we huiswaarts keren met de 1ste overwinnig .
    Enkele uitblinkers waren Brenden,Elias,Benoit,Jolan en Marlon die het langs achteren goed heeft opgelost.
    Eindstand 0-4

Een vlote overwinnig van onze 1ste jaars .

02-09-2008 om 16:33 geschreven door mario

22-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spelers lijst
    NR NAAM VOORNAAM GEB BD-NR ADRES GEMEENTE
    1 Stevens Jelle 15/01/1999 1095905 Rollegemkapelsestraat  40 8880 Sint-Eloois Winkel
    2 D'Hooghe Elias 24/01/1999 1095908 Rennevoortstraat  12b 8880 Rollegem-Kapelle
    3 Dendauw Willem 23/02/1999 1098828 Rollegemkapelsestraat  74 8880 Sint-Eloois Winkel
    4 Degraeve Benoit 25/02/1999 1095906 Sint-Jansstraat 18 8880 Rollegem-Kapelle
    5 Ottevaere Jolan 11/03/1999 1095907 Knokstraat  12 8880 Rollegem-Kapelle
    6 Ghekiere Bertrand 12/03/1999 1098559 Tuileboomstraat  55d 8880 Sint-Eloois Winkel

22-08-2008 om 00:00 geschreven door mario

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (6 Stemmen)
    25-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paastornooi te Izegem

Paastornooi te KFC.Izegem. pre-miniemen 1998

Op een moeilijk te bespelen veld werd onze 1ste wedstrijd afgewerkt tegen KVC.Wingene.

De 1ste helft bracht Winkel Sport prachtig voetbal en mooie combinaties die beloond werden met 2 goals .De 2de helft was het Wingene die druk zette en zo terug kon komen tot 2-2 maar Winkel gaf zich niet gewonnen en scoorde nog 2 maal tegen en won de match met 2-4.

In de 2de wedstrijd moest het opnemen tegen Wielsbeke .Winkel had het moeilijk om de lijn door te treken van de 1ste wedstrijd zodat Wielsbeke kon uitlopen voor de rust tot 2-0.De 2de helft kwam Winkel opzetten maar het was Wielsbeke die voor de 3-0 zorgde ,toch lieten onze jongen zich niet doen en met inzet kwamen ze terug tot 3-2 en kregen nog kansen om een gelijkspel uit de brand te slepen.Eindstand 3-2.

De laatste match werd gespeeld tegen KSV.Roeselare en die werd dan vlot gewonnen door onze jongens met 10-1.Ruststand 4-1.En zo eindigden we 2de in onze reeks .

De maandag moesten we dan spelen voor de halve finale tegen de 1ste van de andere reeks en dat was KFC.Izegem en als we die konden winnen speelden we dan de finale . De wedstrijd tegen onze buren verliep evenwichtig en beide ploegen kregen ook enkele mooie kansen die niet benut werden .De wedstrijd moest dan beslist worden met strafschoppen en die eindigde in het voordeel van KFC.Izegem die het pleit won met 4-3.Deze match was de finale waard met 2 sterke ploegen maar er kan toch maar één de finale spelen spijtig voor onze jongens die nu gingen voor die 3de plaats . En deze wedstrijd ging tegen Torhout KM 92.Het werd een vernedering voor Torhout KM 92 ze werden van het kastje naar de muur gespeeld en bij de rust was het al 5-0 voor Winkel Sport .Na de rust dreef Winkel de score op met nog 8 goals en eindigde de wedstrijd op 13-0 .Spijtig voor de jongens die de finale wel verdienden maar toch  tevreden zijn met de 3de plaats. Een schitterend tornooi van Winkel Sport en één dikke proficiat van de trainer en de supporters.

25-03-2008 om 11:43 geschreven door mario

22-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi te Izegem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De1ste wedstrijd was tegen Wingene en die werd gewonnen met 2-4.

De 2de wedstrijd werd gespeeld tegen Wielsbeke en werd nipt verloren met 3-2.

En de laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Roeselare en die werd terug gewonnen met 1-10.
    Zo spelen we Maandag onze match tegen KFC.Izegem voor de halve finale en winnen we die wedstrijd dan spelen we voor plaats 1 of 2 .

supporters allen op post om 8u15.

Het B ploegje heeft ook een prachtig tornooi gespeeld er werd 2 maal gewonnen en één keer verloren en zo hebben ze gespeeld voor plaats 3 en 4 .En het werd uiteindelijk de 3 plaats een dikke proficiat aan de jongens.

Groetjes Mario ,Danny en Christianne.

22-03-2008 om 00:00 geschreven door mario

16-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden en uitslagen 1ste jaars pre-miniemen A

16-03-2008 om 00:00 geschreven door mario

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden en uitslagen pre-miniemen 1998 B

22-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tornooi te zwevezele
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tornooi te Zwevezele die gewonnen werd door onze jongens.

Het tornooi ging over 2 wedstrijden van telkens 2x10min daarna werd er gespeeld voor de plaatsen.

De 1ste wedstrijd was tegen Torhout en die werd gemakkelijk gewonnen met 5-0.
    Daarna moesten de jongens de mat in tegen HO.Oostende die werd ook vlot gewonnen met 6-0 en zo met deze 2 wedstrijden te winnen moesten we de finale spelen tegen de 1ste van de 1ste reeks en dit was FC.Meulebeke.
    In het begin van de 1ste 10min was het iets moeilijk maar eens het 1ste doelpunt viel werd het een vlote wedstrijd die gewonnen werd met 5-0.
    En zo wonnen we het tornooi op een schiterende manier met mooi voetbal en er werden 16 doelpunten gescoord en we kregen er geen enkele tegen ;een dike proficiat aan de jongens van wege de trainer Mario en met de steun ook van Danny en de suporters.