Aperitief met warme en koude hapjes, soepjes
Voorgerecht :
Warme botervis met puree op een bedje van porei overgoten met een sausje naargelang de inspiratie van de chef
Hoofdgerecht :
Struisvogel vergezeld van oesterzwammen , bospaddenstoelen ,
groentjes en kroketten
Dessert :
Als dessert serveren wij u roomijs met een symfonie van chocolade
Als afsluiter kunnen we genieten van een gebak van de chef, met een heerlijk kopje koffie
Tijdens deze feestavond voorzien wij u van witte en rode wijn ,
frisdranken en bieren.
DE PRIJS VOOR DEZE FEESTAVOND BEDRAAGT 30 EURO VOOR DE LEDEN DIE NIET AANWEZIG WAREN OP DE RESTAURANTDAG EN 25 EURO VOOR DE LEDEN DIE AANWEZIG WAREN OP DE RESTAURANTDAG EN ALZO DE VRIENDENKRING STEUNDE DOOR HUN AANWEZIGHEID. DE KINDEREN - 12 JAAR ZIJN GRATIS DE KLEINKINDEREN - 12 JAAR BETALEN 12,50 EURO
|