Ingrediƫnten:
Kipfilet 2 eieren 100 gram glasnoedels 2 tenen knoflook 5 verse chili sukiyaki saus soja saus oestersaus rijstwijn sezamolie suiker Chinese kool bladselder zonnebloemolie
Bereiding:
Snij de kipfilet in kleine stukjes en meng met 2 eetlepels rijstwijn en 2 eetlepels sojasaus en enkele druppels sezamolie. Doe de glasnoedels in lauw water tot deze zacht zijn, laat ze nadien uitlekken in een zeef. Bak de knoflook en de chili aan in zonnebloemolie, voeg dan de stukjes kip toe en laat bakken tot de kip gaar is. Doe dan de glasnoedels en eieren bij in de pan, roer dit even om. Dan gaan de gesneden Chinese kool en bladselder erbij. Naar smaak brengen met suiker, sojasaus, oestersaus en sukiyaki saus. Voor het serveren voeg je nog een paar druppels sezamolie toe.







22-11-2010, 21:23 geschreven door RedHot 
|