jASSper
Foto



Blog als favoriet !

Vrije tijd voor en door kinderen met ASS
06-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voorlaatste moni en nog enkele moedige jASSpers!
Hallo,
Vandaag is het al woensdag en we zijn druk bezig met alle voorbereidingen! Nog 4 x slapen en dan is het zover voor jullie! Als het zonnetje ook zo zijn best blijft doen, gaan we weer een heerlijke tijd tegemoet. Maar vorig jaar hebben we bewezen dat we zelfs met veel kou en regen nog het zonnetje in huis hadden!
Vandaag ga ik alles klaar zetten voor de camionette, zodat jullie daar weer veel materiaal ter beschikking hebben om te spelen en te ontspannen. Er zijn ook visnetjes mee om lekker in de Semois te vissen. Zo proberen we voor elk wat wils mee te doen!
Staat jullie valiesje ook al bijna klaar?
Ik stel je graag nog onze Tanja voor, monitor sedert vorig jaar bij jASSper. Samen met Jouri is zij heel veel gaan betekenen voor jASSper. Jouri zorgt namelijk dat alles daar ter plaatse komt met de camionette en Tanja heeft altijd wel een specialleke klaar voor "haar" kids!
Daarbij krijgen jullie ook nog de voorstelling van Lena, Sieme en Jonas, nog drie moedige durvers die meegaan!
Kijk je even mee?








06-07-2022, 07:18 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
03-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog even ook onze Sara voorstellen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo jASSpers,
Hier ben ik nog eens om nog een moni voor te stellen. Sara is onze nieuwste moni en ik heb haar zelf nog maar pas goed mogen leren kennen. Ze is een heel lieve en leuke jonge vrouw met een groot hart voor kinderen. Ze ging vaak mee met de Chiro, maar is reuzebenieuwd naar ons jASSperkamp. Sara en Lynn kennen elkaar al even, maar wij mogen haar nu ook tot onze grote jASSperfamilie rekenen en daar zijn we trots op!
Hier is ze (zo zie je meteen dat ze ook gevoel voor humor heeft):

03-07-2022, 10:23 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat gaan we eten op kamp???
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag lieve jASSpers,
De vakantie is officieel gestart. Het is zondag en eigenlijk hebben we nog allemaal een beetje het weekendgevoel, denk ik. Het zal pas maandagmorgen echt binnen komen als we niet meer opnieuw hoeven te starten. Ik hoop dat jullie allemaal op een fijne manier afscheid hebben kunnen nemen van jullie klasgenootjes en voor degene die van school moeten wisselen, wens ik hen nu al veel succes. 
Maar dat is nog allemaal heel ver! Nu eerst maar eens aan het kamp denken!
Wat gaan we daar eten die week? Virginie, de gastvrouw van de Knapzak, verzorgt ons altijd heel goed. We krijgen een uitgebreid ontbijt, een lekker warm middagmaal en 's avonds nog een broodmaaltijd. Om 4 uur stoppen we ook nog even voor een drankje en een koekje. Tussendoor is er altijd water beschikbaar voor de dorstige mensen.
Als je bepaalde dingen echt niet lust of niet mag eten, kan je in uitzonderlijke gevallen iets van thuis meebrengen, zoals bvb een eigen pot suikervrije pasta of confituur, maar we verplichten de jASSpers nooit om van alles wat te eten en zoals je ziet is er veel variatie. We zorgen er wel voor dat je dagelijks voldoende vitamientjes binnen hebt om heerlijk te kunnen spelen.
Weet je dat de monitoren vandaag en een week al in Bohan toekomen om alles klaar te zetten voor jullie? We zorgen ervoor dat zondag jullie bedjes al netjes opgemaakt zijn. Dus beddengoed hoef je niet mee te brengen, tenzij je bvb je eigen hoofdkussen wilt gebruiken, dat mag zeker wel! En voor je eigen knuffel moet je ook zelf zorgen! De onze ligt ook al klaar!
Nog een week en een dag, lieve jASSpers en dan starten wij!
Vele groetjes
Ann en jASSper

03-07-2022, 10:17 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele jASSpers zijn zo moedig om ook zichzelf voor te stellen!
Nog eens hallo,
Van enkele jASSpers kregen wij ook een persoonlijke voorstelling en we zijn daar heel erg blij mee! Denk je nu "dat doe ik ook nog!", stuur dan vlug een Word-documentje naar info@jassper.org en dan kom je er ook nog op.
Hier zijn de moedige Zoë, Joppe, Lucas en Tiemen:









03-07-2022, 00:00 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
28-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkele monitoren
Dag allemaal,
Met een lekker zonnetje dat door het venster komt, laat ik jullie graag nog kennismaken met nog meer monitoren: Hilde en Marie.
Hilde is aan haar jubileumjaar toe: 10e jASSperkamp met Covid meegerekend. Dat betekent dat ze maar 1 kamp niet gedaan heeft! Ze vraagt in het begin van elk jaar direct verlof aan bij haar baas om te kunnen meegaan, hoewel ze maar vier weken per jaar heeft. Als dat geen supermoni is!!!! Wie al lang mee gaat, weet dat Hilde mijn nichtje is en dat ze een zorgmama is die altijd klaar staat voor iedereen! 
Marie is dan weer nieuw, ook voor ons! Ze hoorde dat wij nog monitoren zochten en hoewel ze maar tot de woensdag mee komt, waren wij superblij met haar erbij! Ze is een goedlachse en behulpzame jonge vrouw van wie wij hopen dat ze nog vele jaren met ons mee wil gaan!
Geniet je mee met hun voorstellingen?
Groetjes
Ann




28-06-2022, 12:37 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste volle dag school voor velen!
Dag lieve jASSpers en familie,
Hoe gaat het met jullie? Alles naar wens gegaan? Nog enkele dagen school en dan is het echt vakantie! Grote vakantie! Veel spelen, genieten, weggaan, slapen, computeren, knutselen, niksen of wat je ook maar graag doet.
Wij gaan de eerste week heel veel verzamelen: spelletjes, activiteiten, strips, visnetjes, schietlappen, en nog zo veel meer. Dit is allemaal voor het jASSperkamp. We gaan er een prachtkamp van maken!
Ik stel jullie vandaag graag Klaas Jan en Rani voor. 
Klaas Jan is mijn partner en mijn beste vriend. Hij is er altijd voor mij en we hebben het heel goed samen. Binnenkort verhuizen we samen naar ons nieuwe huis in Moen. Daar hopen we nog velen onder jullie terug te zien! We gaan er samen iets fijns opbouwen. Wisten jullie dat een oud-jASSper onze tuin gaat aanleggen? Wij vinden dat heerlijk.
Rani is dan weer onze top-verpleegster, onze knappe en warme verzorgster en onze energieke en megafitte en sterke monitor. Ze gaat geen probleem uit de weg en speelt dolgraag met onze jASSpers mee. Ze is een echte durver en zelfs het koude Semoiswater schrikt haar niet af!
Tot het volgende nieuwsbericht!
Groetjes
jASSper




28-06-2022, 12:28 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoals beloofd nog wat kennismakingen!
Dag lieve jASSpers,
Bij de meesten is de toetsenperiode zo goed als afgelopen en de vakantie komt bijna in zicht! We komen elke dag dichter bij het kamp, dat nu geen twintig dagen meer weg is! Op enkele scholen zijn er nog schoolreisjes, gisteren was het in één van mijn scholen sportdag en het zware werk is er niet meer bij.
Straks komen de emmers en sponsen weer boven en worden de banken leeg gemaakt. 
Onder onze monitoren zitten er nog mensen die in het onderwijs zitten. We hebben er die zelf net afgestudeerd zijn en zelfs nog een andere studie willen bijdoen, zoals onze Rhüne, maar we hebben ook iemand die in een schoolinternaat werkt sinds jaren en dat is onze Annick.
Voor de jASSpers die niet nieuw zijn, is Annick ook al goed gekend: ze is een heel lieve en geduldige, steeds luisterbereide monitor. Ze lacht graag en veel maar ze kan evengoed heel ernstig zijn als het nodig is, maar bijna altijd in zachtheid. Ze is een heerlijke vriendin en ik kan het weten, wat ik mag haar al lange jaren mijn vriendin noemen! Haar hart is groot genoeg voor nog een hele hoop nieuwe jASSpers!
Rhüne is voor mij vanaf onze eerste ontmoeting dit voorjaar een doorzetter en ze weet wat ze wil! Ze heeft al een mooi diploma, maar toch wil ze nog wat verder. Ze heeft een pad in gedachten en dat doel zal ze halen. Onderweg wil ze heel veel ervaringen opdoen en het kamp paste precies in die plannen. Daar zijn wij heel blij mee en we heten Rhüne dan ook heel hartelijk welkom op haar eerste jASSperkamp als monitor.
Maak in hun voorstelling kennis met deze twee kampmonitoren!
Vele groetjes en tot heel gauw!
Ann en jASSper




22-06-2022, 20:32 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
19-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 20 dagen!!!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo lieve jASSpers en familie,
Op zo'n regenachtige zondag is er volop tijd om te dromen van het zomerkamp! Hebben jullie al eens gekeken hoe het er bij De Knapzak uitziet? Hier nog eens de link waarop je vele foto's kan zien! https://www.jclubdeknapzak.be/
Natuurlijk zijn Lynn en ik niet de enige die meegaan met jullie! Er zijn nog een hele groep monitoren die zich graag aan jullie voorstellen. Dat zal in de komende dagen gebeuren. 
Daar zijn mensen bij die voor de eerste keer meegaan op kamp en mensen die al heel lang mee gaan. We hebben dus een beetje van alle leeftijden om voor jullie te zorgen en jullie ook veel plezante activiteiten en spelmomenten te bezorgen.
Vandaag stel ik jullie graag een uniek paar voor: Luc en Els. Voor velen zijn ze gekend als de ouders van de tweeling Kjell en Rhune die jarenlang zelf jASSpers waren en nog j@SSpers zijn. Die tweeling is trouwens ook een beetje beroemd omdat ze meespeelden als de kleinkinderen van de commissaris in "De buurtpolitie" enkele jaren geleden. Hun zus is trouwens ook lid van onze jASSperfamilie, net als haar partner en hun broer is auteur en schreef al een eerste uitgegeven boek!
Luc en Els stellen zich graag aan jullie voor. Tip voor onze jASSpers: bij hen is het nooit saai en ze zijn beiden superlief. Ze zijn ook al jaren leverancier van heel lekkere wafeltjes of pannenkoeken waar wij dan enorm van genieten!
Tot morgen voor onze volgende tips en voorstelling!
Groetjes
Ann en jASSper

19-06-2022, 18:09 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorstelling Zomerkampcoördinator Lynn
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag lieve jASSpers en familie,
Met heel veel plezier stel ik jullie nog eens onze zomerkampcoördinator Lynn voor. Sommigen onder jullie kennen haar al lang als jASSpermonitor en -coördinator, voor anderen is het al wel eens juf Lynn geweest en voor een derde groep is ze splinternagelnieuw! 
Ze heeft hopen ervaring met kinderen en is een lieve trooster, een grappige regelaar en een goede organisator. Dat ze daarbij ook nog een dansje kan doen, knuffelt als de beste en altijd klaarstaat, is natuurlijk nog bonus!
Samen kijken wij uit naar een superkamp voor al onze jASSpers en monitoren!
Vele lieve groetjes

19-06-2022, 17:54 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
17-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste loodjes van een druk schooljaar komen eraan!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag lieve jASSpers en familie,
Is het bij jullie ook nog zo druk nu? Het zijn voor velen proeven en we moeten bijna weer afscheid nemen van onze schoolvriendjes voor twee maanden zomervakantie.
Dat is best lastig, maar we kijken er ook naar uit! Want dan komt het kamp wel heel dichtbij!
Hier zijn we druk bezig met alle voorbereidingen! Dat zien jullie niet, maar het gebeurt wel! De monitoren zijn ook nog druk aan het werk maar daarnaast denken ze allerlei leuke activiteiten voor jullie uit en zijn ze ook bezig met voorbereiden.
Hier zullen de komende dagen en weken alle monitoren worden voorgesteld. Sommige onder hen zijn al jarenlang mee met het kamp, anderen zijn helemaal nieuw en zijn net zo benieuwd als jullie hoe zo een kamp zal zijn. 
Virginie van de Knapzak verwacht ons al weer en we zullen weer eersteklas verzorgd worden bij haar! Dat is nog nooit anders geweest!
Wil je al eens kijken naar onze verblijfplaats? Kijk dan maar op https://www.jclubdeknapzak.be/ 
We slapen er met 2 in één kamer met een eigen badkamer. Je mag je eigen spulletjes meebrengen, je knuffel, een familiefoto, je hoofdkussen als je dat wilt, enz... maar je bedje zal opgemaakt klaar voor je staan!
Je zal nog een mail krijgen met het uur waarop wij jullie verwachten. Omdat we dat graag goed en persoonlijk doen, doen we dan in groepjes. Het is fijn als jullie je daar een beetje aan houden. Ben je te vroeg, geniet al eens van een terrasje in het dorpje Bohan of van een wandelingetje langs de prachtige Semois. Voorzie je te laat te zijn, geef ons een seintje op 0496/180508.
Voor nu wil ik juist nog laten weten dat ik enorm verlang naar jullie, de jASSpers, de moni's en De Knapzak! We gaan er weer een superkamp van maken!
Veel succes voor hen die nog toetsen moeten maken!
Groetjes van jASSper en Ann

17-06-2022, 10:49 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
13-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen thuisfront!
Dag lieve ouders en familie,
Hier weer een goede nacht voorbij en de morgen komt al voor velen een beetje te vroeg.... Maar niets wat een stevig ontbijtje niet verhelpen kan! Ondertussen zijn ze tanden gaan poetsen en gaan opkuisen boven en om 10u start de morgenactiviteit waarvoor onze Rani's weer hun beste spelcreaties ingezet hebben!
Niet te geloven dat het weeral onze laatste volle dag is! De tijd vliegt hier gewoon voorbij! 
Tot later met meer nieuws uit het superzonnige en zalige Bohan!

13-04-2022, 07:37 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
12-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag twee ook weeral bijna voorbij!
Dag lieve thuisblijvers,
Niet te geloven dat het al weer avond is! Deze morgen gingen we na het ontbijt met zijn allen op weg om op de kapotte brug te gaan staan. Nog nooit in al die jaren hebben we een foto gemaakt op de brug vanaf de kant waar we altijd aankomen. Dus iedereen buiten Ann op weg met allerlei opdrachten onderweg. Eenmaal daar aangekomen kreeg ik een belletje en kon ik gaan fotograferen. Mooie herinnering!
Daarna was het tijd voor een verfrissing op een terrasje en wat inkopen in Delhaize om onze filmavond vanavond nog lekkerder te maken. 
Eenmaal terug in de Knapzak stond de spirelli met heel lekkere bolognesesaus al klaar. Dat ging er goed in met een raketijsje na.
Na een korte rustpauze trokken we met een klein groepje richting manege. Daar waren we getuige van de beautybehandeling van de manen van één van de paardjes en mochten we zelf borstelen, optuigen en tenslotte op opstijgen. Wat hebben we al goede ruiters!!!
De thuisblijvers hadden mijnenveld en Playstore op het programma staan. Twee heel leuke spellen waar ze vol in opgingen met mooie resultaten.
Het vieruurtje ging er dan ook weer vlot in.
Vanavond aten we zelfgemaakte croquejes. Als avondactiviteit hadden we film met het zelfgekochte snoep en wij trakteerden op een drankje. Ze genoten van de film, of toch de meesten, want enkele niet zo grote cinefielen kozen voor een boek of wat muziek. 
Ze zijn net naar boven getrokken nu. Anders dan in de zomer wordt het snel en vlot stil, al moeten we wel eens de hygiëne in de gaten houden....
Nog even voorbereiden voor morgen en dan gaan we ook ons bedje in. 
Tot morgen, lieve familie en vrienden!

12-04-2022, 21:13 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
11-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste dag j@SSper
Dag thuisblijvers,

We zitten lekker samen in de veranda. De eerste dag was weer thuiskomen, alsof we geen twee jaar overgeslagen hebben! Wonderbaarlijk hoe die grote kerels en dames meteen weer de draad oppikken! En zalig om te zien dat er vanaf de eerste minuut in het station weer samenhorigheid was. 
De treinreis was best wel een uitdaging, zeker voor de "eerstejaars". Doordat er vertraging was, zaten ze even op de verkeerde trein (terug naar Gent) en moesten ze met zijn allen weer uitstappen. Dat was even een beetje hectisch, maar alles liep goed af. Met het minibusje kwamen ze stralend als de zon aan in Bohan. Raar maar waar; veeeeeeeeel droger dan met de vorige zomervakantie!
Eenmaal de kamers geïnstalleerd waren, hadden ze direct zin in het kennismakingsspel. De weetjes over elkaar vielen al bij al wel mee, maar we hebben toch bijgeleerd! Wisten wij veel dat we een student Portugees mee hadden, of een kampioen drummer, een voormalige boekhoudster, enz..... Toen het over het gamen ging was het iets makkelijker: dat kaartje konden wij bij veel van onze j@SSpers hangen!!!
Het vieruurtje was zeker al welkom na de lange reis en de picknick op het perron. Als echte beren gingen de wafels er vlotjes in.
Het avondmaal, de gekende lekkere hotdogs van Virginie, werden ook goed gesmaakt. 
We hebben ondertussen al een paar knappe stuitersteengooiers (tot 8  keer stuiteren over het wateroppervlak!) en schitterende Kubbteams gezien.
Nu gaan ze net naar boven vertrekken om de dag rustig af te ronden. Er waren er een paar al echt heel moe en het waren niet de jongsten alleen. Zo'n reisdag is echt wel lastig!
Eén ding staat nu al vast: het zal weer veel te snel voorbij zijn. Maar we gaan nog ferm genieten, wees daar maar zeker van!
Slaap lekker op het thuisfront, dat gaan wij hier ook doen!
Groetjes,
de j@SSpers

11-04-2022, 20:06 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
09-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorstelling Ann
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag toffe j@SSpers,
Het is bijna zover! Binnen twee dagen zitten we weer in ons zo vertrouwde Bohan! Na zo lang wachten! Joepie! 
Naar het schijnt krijgen we ook goed weer. Dat verdienen jullie zeker!
Ik weet niet of jullie nog een voorstelling van mij nodig hebben, maar voor het zekerste doe ik het toch:
Ik ben Ann, de oudste jASSpermonitor, maar daarom niet de minder enthousiaste!!!
Jullie kennen mij ondertussen als moni, maar ik ben ook mama, Nona, partner van KJ, ondersteuner in het onderwijs en de materiaalverzorger de komende week.
Ik ben enorm blij om er weer bij te zijn! We gaan er samen weer een feest van maken!
Tot maandag allemaal!

09-04-2022, 08:38 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
08-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De deelnemers
Klik op de afbeelding om de link te volgen De hoofdrolspelers voor onze j@SSpervierdaagse zijn: 

Lars
Remi
Mayté
Seppe
Samuel
Félice
Elwin
Rune
Kjell
Jasper
Nathan
Elian
Svea
Arthur 
Lucas 

08-04-2022, 10:28 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorstelling monitoren: Rani D
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hey,

Iedereen onder jullie kent mij wel, maar nog eens ter opfrissing!

Ik ben Rani, 28 jaar en al vanaf het bijna prille begin van jassper een vaste waarde binnen het monitorenteam.

Ik werk als verpleegkundige in het ziekenhuis in Rumbeke en daarnaast ben ik vorig jaar in september aan een nieuwe opleiding gestart aan UGent.

In mijn vrije tijd (die heel erg beperkt is) ga ik graag een terrasje doen of uit eten met vrienden, zwemmen, lezen, puzzelen, films en series kijken, maar dus ook terug studeren.

Ik hou ervan om met mijn snoet in de zon te lopen en een dutje te doen wanneer het lukt (bitter weinig dus 😝)

Ik kijk er terug naar uit om jullie een tof j@ssperkamp te bezorgen!

Ik kijk er alvast naar uit om jullie allemaal terug te zien!

Heel veel groetjes en tot volgende week!!

Rani D

08-04-2022, 07:39 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
03-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ga op kamp en ik neem mee ...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog 8 keer slapen en het is zo ver! Kan jij ook niet meer wachten om je valies te maken? Wij helpen je graag ervoor zorgen dat je niets vergeet. Denk eraan dat je zelf je valies dient te dragen tijdens de treinreis, neem dus ook niet te veel mee. Met onderstaand lijstje heb je alles wat je nodig hebt! Ook wie in Kortrijk opstapt, zal zijn eigen valies moeten dragen. De auto van Hilde zal al goed gevuld zijn met materiaal voor op kamp. 

Ik ga op kamp en ik neem mee...

voor op de trein ...
- mijn pull of T-shirt van j@SSper: doe die zeker aan. Dan zijn we allen makkelijk herkenbaar als groep. Wie nog een pull of T-shirt bestelde: de monitoren zullen die mee hebben voor jou. 
- een mondmasker: het dragen van een mondmasker is verplicht op het openbaar vervoer. 
- een rugzakje met daarin: picknick voor 's middags, indien nodig medicatie voor 's middags en iets om zich mee bezig te houden (multimedia, oortjes, strip/boek ...)

in mijn valies ...
- voldoende kledij: aangepast aan het weer, binnen-activiteiten, paardrijden, buiten- en avondactiviteiten, sportactiviteiten;
- 1x chique kledij voor de casino-avond;
- voldoende schoenen: wandel- en sportschoenen en pantoffels;
- toiletgerief en handdoeken;
- medicatie voor vervolg van kamp; 
- identiteitskaart; 
- regenjas; 
- zakgeld: maximum 10 euro;
- multimedia mag mee, maar hou het beperkt tot licht draagbare toestellen zoals gsm, tablet of Nintendo Switch (geen laptop, Play Station ...); 
- zwemgerief en waterschoenen voor de durvers. 

 
 
 
 
 

03-04-2022, 18:08 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hiernaast (klikken op de foto) zien jullie wat lekkers we allemaal voorgeschoteld krijgen op kamp. 
Wie wil krijgt op dinsdagavond de mogelijkheid om er croque-monsieurs van te maken.

Kijken jullie er ook zo naar uit?!

Tot snel!  

03-04-2022, 17:45 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corona
Helaas moeten we het ook dit jaar toch even hebben over het coronavirus. Er is al veel versoepeld, maar het virus is nog niet verdwenen. Voor ieders gezondheid zullen de 5 monitoren voor afreis een zelftest afnemen. We bevelen jullie warm aan om dat ook te doen, zo kunnen we met een gerust gevoel volop genieten. 

Denk er ook aan dat het dragen van een mondmasker verplicht is op de trein. 

We gaan voor een superleuke én veilige vierdaagse! 




03-04-2022, 00:00 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
31-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorstelling monitoren: Hilde
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo,

 Mijn naam is Hilde . Jullie zullen me wel herkennen van de vorige kampen. Ik zorg voor de multimedia en ben altijd te vinden om samen een spelletje te spelen. Ik ben de trotse mama van drie toffe, fantastische kinderen, Jens, Eline en Hanne. Die samenwonen met hun partner. En oma van 5 kleinkinderen. Samen met mijn partner Dirk ga ik graag naar de cinema, de bowling of eens lekker gaan uit eten.

Als het mooi weer is gaan we graag een ritje rijden met de trike.

Tot  binnenkort op het j@ssperkamp,

Groetjes.

Hilde

31-03-2022, 17:14 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


E-mail jASSper!

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per week
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 27/10-02/11 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 03/12-09/12 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 27/02-04/03 2012


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs