OVER MEZELF EN ONZE FAMILIE
De kleinkinderen in het bijzonder...
Ik ben Hans en ben geboren op 01/12/1954 en woon te Assebroek.(Brugge)
Foto
Foto

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Klik op de afbeelding om de link te volgen

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Vertaal
 • The Wallace Collection - Daydream
 • GROEPSFOTO PASAR FEBRUARI 2009
 • Zeg me wie
 • Mobile sauna
 • Benzine of diesel?
 • 42 jaar dood voor TV
 • In opbouw
 • Gsm aan banden
 • Strijd tegen anorexia
 • Neanderthalers
 • Regering verhuist historische NMBS-schuld
 • Een Duitse
 • De lieven van Paul McCartney
 • De lente is in aantocht
 • Staal kost geld en moeite
 • Nissan Qashqai krijgt zeven zitjes
 • Zonneklopper
 • Ruitenwissers verleden tijd?
 • Wat is ‘nano’?
  Zoeken met Google


  Zoeken in blog

   

  Categorieën
  Hanzie's plaats
  Over camperen reizen en het leven...
  19-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indische neushoorn geboren in Planckendael

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Indische neushoorn geboren in Planckendael

  In Planckendael is de Indische neushoorn Johanna onlangs van een gezonde baby van 60 kilogram bevallen. Het gaat om een vrouwtje, wat goed nieuws is voor het internationale kweekprogramma van deze bedreigde diersoort. Dat laat Planckendael vandaag weten. Nu moeder en dochter bekomen zijn van de bevalling, zijn ze vanaf vandaag ook het voor het publiek te bezichtigen.

  Datzelfde publiek mag ook mee de naam kiezen voor de jongste spruit van Planckendael. De naam van het jong moet dit jaar beginnen met een J en zoals de traditie het wil, zal het een Indische naam worden. De verzorgers hebben een lijstje met godinnen- en koninginnenmogelijkheden op de
  website geplaatst, waaruit iedereen een favoriet kan kiezen.

  Indische neushoorns kunnen tot 40 jaar oud worden en hun gemiddeld gewicht schommelt tussen de 1800 en 2200 kg. Ze leven in moerassige gebieden en eten vooral grassen en bladeren, tot 35 kg per dag. Als het nodig is, kunnen ze tot 50 kilometer per uur rennen.

  Indische neushoorns of pantserneushoorns zijn bedreigd. Momenteel leven er nog z'n 1500 tot 1700 dieren in de vrije natuur (het westen van Pakistan, Noord-India en het zuiden van Nepal). De belangrijkste oorzaak van de bedreiging is de vraag naar hoorn vanuit de Aziatische geneeskunde. Hoorn vormt er de basis voor een aloud gebruikt medicijn om koorts te verlagen.

  Bron: hln.be

  19-03-2008 om 10:09 geschreven door Hans  


  18-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Energieprijzen op recordniveau

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Energieprijzen op recordniveau


   
  De Belgische verbruiker betaalt dit jaar een pak meer voor elektriciteit en aardgas. Dat blijkt uit twee ministudies van de energiewaakhond CREG, die in De Tijd en De Morgen staan.

  Tarieven opgetrokken
  De grootste aardgasleveranciers hebben hun tarieven de voorbije maanden opgetrokken, blijkt uit de studie. Marktleider Electrabel paste de aardgasprijs voor zijn klanten in oktober aan. Nuon volgde nog dezelfde maand, Luminus (het merk van SPE), verhoogde zijn tarieven in december en Essent paste zijn prijzen in januari aan. De CREG berekende dat de energieprijs (dat is de prijs van de grondstof aardgas zonder heffingen en distributiekosten) met 9 procent (Luminus) tot 30 procent (Electrabel) de hoogte inging. Enkel de kleine nieuwe leverancier Lampiris verhoogde die energieprijs niet.

  Distributienettarieven
  Behalve die tariefaanpassingen werd de consument ook geconfronteerd met de verhogingen van de distributienettarieven, die door alle leveranciers worden doorgerekend aan de verbruiker. Dat alles maakt dat de aardgasprijzen sinds de zomer voor alle verbruikers fors gestegen zijn.

  Goede keuze maken
  Ook de elektriciteitsprijzen zijn dit jaar sterk gestegen door hogere distributietarieven. Een goede keuze van leverancier maakt het echter nog altijd mogelijk minder te betalen van het geïndexeerde gereguleerde tarief van 2004, merkt de CREG op. De Vlaamse consument kon vooral vanaf 2005 voordeel doen met de vrijmaking van de energiemarkt.

  Bron: hln.be

  18-03-2008 om 08:07 geschreven door Hans  


  13-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ferrari voor kroostrijke gezinnen
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Ferrari 'achtzitter' voor kroostrijke gezinnen


                               


  Bron: hln.be

  13-03-2008 om 19:28 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stripteaseuse voor begrafenis van 103-jarige

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Stripteaseuse voor begrafenis van 103-jarige

   
  Een man heeft een stripteaseuse ingehuurd voor de begrafenis van zijn 103-jarige vader. Het meisje danste tien minuten voor de kist van Cai Jinlai in het dorpje Taizhong in Taiwan. Zijn zoon Cai kwam zo een belofte na, meldt United Daily News.

  Liefhebber
  Zou zijn vader de kaap van de honderd ronden, dan zou een stipteaseuse komen dansen tijdens zijn begrafenis en zo geschiedde dus. Cai Jinlai stierf tijdens zijn wandeling op weg naar het stemlokaal. Hij was de oudste inwoner van zijn dorp en heeft meer dan honderd nakomelingen. Volgens zijn zoon was zijn vader vooral bekend in het dorpje om zijn interesse in stripclubs. "Hij wilde eigenlijk het eiland rondreizen om samen met vrienden shows te bekijken", besluit zijn zoon
  .

  Ik heb het
  hier gevonden.

  13-03-2008 om 18:59 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luxeprostituee ontslagnemende gouverneur
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Dit is luxeprostituee van ontslagnemende gouverneur  De identiteit is bekend van de call girl met wie voormalig New Yorks gouverneur Eliot Spitzer de lakens deelde in ruil voor duizenden dollars. Het is een 22-jarige schone uit een gebroken gezin die een muziekcarrière ambieert. Spitzer nam ontslag als gouverneur toen uitkwam dat hij verwikkeld was in een seksschandaal.

  Ashley Alexandra Dupre
  De echte naam van de luxeprostituee - bekend als "Kristen" in gerechtsdocumenten - is volgens The New York Times Ashley Alexandra Dupre. Een advocaat uit New York bevestigde haar raadsman te zijn, zonder verdere commentaar.


   
  Gouverneur Spitzer stapte gisteren op. Ashley Alexandra Dupre, de luxeprostituee van de voormalige gouverneur van New York.

  2800 euro voor date
  Volgens het Amerikaanse gerecht zou Spitzer op 13 februari een afspraakje gehad hebben met Dupre en haar daarvoor zo'n 2800 euro betaald hebben. "Ik wil niet afgeschilderd worden als een monster", verklaarde het luxehoertje aan de Times. "Het is een complexe zaak en een moeilijke tijd voor mij."

  Luxe-appartement van 2250 euro
  Dupre maakt zich zorgen over de dure huur van haar Manhattan-appartement op het negende van de luxueuze, gloednieuwe wolkenkrabber The Chelsea Land. Een studiootje kost daar al gauw 2250 euro per maand.

  Drugs
  Haar jeugd was niet zo rooskleurig. "Ik zat aan de grond, was eenzaam, dakloos zelfs en gebruikte drugs. Maar ik zit nu in New York, op eigen kracht, voor mijn muziek." Dat schrijft ze op haar website op MySpace. Sinds haar affaire met ex-gouverneur Spitzer bekend werd, kreeg Dupre op MySpace bakken kritiek over haar heen van duizenden bezoekers.


  Bron: hln.be

  13-03-2008 om 18:42 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meest herkende logo in Vlaanderen

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Coca-Cola blijft meest herkende logo in Vlaanderen

  Coca-Cola, BMW en Carrefour hebben de bekendste logo’s in Vlaanderen. Maar liefst 96 tot 99 procent van de consumenten herkent de beeldmerken. De logo’s van Actimel en Eandis zijn het minst herkenbaar. Maar er is geen verband tussen de hoogte van de mediabestedingen en de bekendheid van een merk.  Bron: De Tijd.be

  13-03-2008 om 18:28 geschreven door Hans  


  11-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine Eén-omroepster

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Sandrine vervangt Katja Retsin als Eén-omroepster

  Sandrine.
  Katja Retsin.
  Zangeres Sandrine Van Handenhoven, die afgelopen zondag als tweede eindigde in 'Eurosong', wordt dit voorjaar de nieuwe omroepster van Eén. Zij vervangt Katja Retsin.

  Retsin: rode loper en modeboek
  Katja Retsin wil zich concentreren op andere activiteiten, als 'De rode loper' en het schrijven van een boek over mode en styling.

  Retsin blijft 'De rode loper' afwisselend presenteren met Yasmine maar zal de komende maanden meewerken aan de vernieuwing van het Eén-magazine. Retsin was sinds 2002 omroepster bij TV1 en Eén.

  Sandrine: natuurlijke charme en uitstraling
  Sandrine begint dit voorjaar als Eén-omroepster. "We hebben straffe madammen bij Eén", zegt netmanager Jean Philip De Tender. "De sceentest van Sandrine was veelbelovend. De kijker zal haar natuurlijke charme en warme uitstraling snel waarderen."

  Sandrine is niet de eerste gekleurde omroepster bij de VRT. Natalie Demedts ging haar al voor. Sandrine is bij televisie niet aan haar proefstuk toe: ze presenteerde eerder al -samen met Walter Grootaers- 'Big brother' op KanaalTwee.

  Bron:
  hln.be

  11-03-2008 om 18:59 geschreven door Hans  


  10-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsers kopen tv-serie "Allo Allo"

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Duitsers kopen tv-serie "Allo Allo"


  De BBC heeft alle 83 afleveringen van de komische tv-serie "Allo Allo" over de bezetting door de nazi's van een Normandisch dorpje aan het Duitse televisiestation ProSiebenSat1 verkocht.

  Absurde situaties
  Het uiterst populaire "Allo Allo" liep op de BBC tussen 1982 en 1991, en ook al twee keer op de Vlaamse openbare omroep. Het vertelt de lotgevallen van de Franse café-uitbater René Artois (vertolkt door Gordon Kaye) en zijn entourage die enigszins samenspannen met enkele officieren van het Duitse bezettingsleger met het oog op de verkoop van een "waardevol" schilderij na de oorlog. Anderzijds werken ze ook voor het verzet en proberen ze Britse piloten te laten ontsnappen.

  De figuren belanden steevast in de meest onmogelijke, onverwachte en absurde situaties, die meestal via ingewikkelde intriges van wisselende coalities te boven worden gekomen. De makers, David Croft en Jeremy Lloyd, verfijnden de humor zodanig dat running gags soms van personage wisselden of een andere inhoud kregen.

  Accent
  In Duitsland was de serie nog niet te zien vanwege het onderwerp, aldus de woordvoerster die ervan overtuigd is dat de Duitsers ook zullen vallen voor de humor. Al lijkt dit niet evident gezien een reeks gags en running gags zijn opgebouwd rond accenten en tongval van de personages.

  Bron:
  hln.be

  10-03-2008 om 20:29 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autos kopen bij Ikea
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Autos kopen bij Ikea...

  Vanaf nu kan je ook autos kopen in pakketvorm bij Ikea

  10-03-2008 om 00:00 geschreven door Hans  


  09-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis nooit hoger belast

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Huis nooit hoger belast

  Dit jaar stijgen de opcentiemen die de Vlaamse gemeenten heffen op het onroerend goed van hun inwoners naar een nooit gezien maximum van 1.334. Dat is een kwart meer dan bij de eeuwwisseling.

  Gemeentelijke tarieven
  Bij het begin van het jaar legt elk gemeentebestuur de eigen belastingtarieven vast. De twee belangrijkste zijn een aanvullende heffing op de federale inkomensbelasting en de fameuze opcentiemen op onroerend goed. Dat is een bijkomende heffing op wat het Vlaamse Gewest jaarlijks heft op alle onroerend goed, en dan vooral op woningbezit.

  Aanvullende personenbelasting
  De aanvullende gemeentelijke personenbelasting staat volgens de Vereniging van Steden en Gemeenten dit jaar op een gemiddeld tarief van 7,18. Dat is een zucht verwijderd van het historische record uit 2004 van 7,19 procent. Ter vergelijking: in 2000 stond het gemiddelde tarief ruim een half procent lager op 6,59 procent.

  Opcentiemen
  Het snelst stijgen volgens Steden en Gemeenten de opcentiemen. Die opcentiemen worden berekend op het kadastraal inkomen (KI) van een woning en dat KI staat in verhouding tot de verhuur- of aankoopwaarde van het pand.

  Bron: hln.be

  09-03-2008 om 17:45 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gaat bloot
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Kate Moss bloot voor Franse krant

     


  Bron: hln.be

  09-03-2008 om 17:31 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citroën C5
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Citroën C5: naar Duits voorbeeld


  Lees
  hier de test...

     

  Bron: hln.be

  09-03-2008 om 17:26 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asteroïde scheerde rakelings langs aarde

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Asteroïde scheerde rakelings langs aarde  Vannacht is een asteroïde op 160.000 kilometer van de aarde gepasseerd. Asteroïde '2008 EZ7' werd rond 01.20 uur opgemerkt door Australische astronomen, en had een diameter tussen twintig en dertig meter. Hij raasde langs onze planeet tegen 30.000 kilometer per uur, wat ook voor een asteroïde vrij snel is.

  Bron:
  hln.be

  09-03-2008 om 17:03 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Vader
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Het Onze Vader der zatlappen.


  09-03-2008 om 16:53 geschreven door Hans  


  07-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend allemaal
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Zin om te werken?

  Fijn weekend allemaal

  07-03-2008 om 10:12 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex in Vondelpark

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Seks mag in Vondelpark in Amsterdam

  Het Vondelpark op een zomerdag. Het park is populair bij Amsterdammers en toeristen.
  In het Amsterdamse Vondelpark mag je in het openbaar seks hebben. Op vrijpartijen in open lucht zal niet worden gecontroleerd. Integendeel: seks in het park is toegestaan. Eigenaren van loslopende honden echter kunnen wel een boete tegemoet zien. Dat bericht de Nederlandse krant De Telegraaf.

  Veel plezier
  "Waarom proberen iets te handhaven wat eigenlijk niet te handhaven is, wat verder weinig hinder voor de andere gebruikers oplevert en voor een bepaalde groep juist veel plezier betekent?" vraagt verantwoordelijke wethouder van het stadsdeel Oud-Zuid, Paul van Grieken, zich in De Telegraaf af.

  Wel ''afval'' opruimen
  "Uiteraard zullen er wel strenge regels aan verbonden worden, zo moet altijd het ''afval'' worden opgeruimd, mag het nooit gebeuren in de buurt van kinderspeelplaatsen en moet de seks beperkt blijven tot de avond- en nachtelijke uren", zo vult Van Grieken aan.

  Honden aan de leiband
  De nota zegt verder dat het verbod op loslopende honden, die zonnebadende of fietsende bezoekers van het park kunnen hinderen, wel degelijk gehandhaafd blijft: ''Naar ons idee moet daar strenger op worden toegezien en daarbij is het ook makkelijker om deze afspraken te handhaven", aldus nog de wethouder.

  Bron: hln.be

  07-03-2008 om 10:08 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stelende monnik
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Monnik steelt porno in seksshop

  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Een Duitse monnik is betrapt bij het stelen van enkele porno-dvd's in een seksshop. Hij bleek in zijn kamer in het klooster Maria Laach (bij Koblenz) ruim tweehonderd seksfilms te hebben.

  De benedictijnse monnik had in de winkel in het Zuid-Duitse Würzburg zijn oog laten vallen op vier dvd's met homoporno.

  Nadat een verkoper de diefstal in de gaten had gekregen, vluchtte de 49-jarige kloosterling en gooide hij de films in een vuilnisbak. De politie kon hem uiteindelijk in de kraag vatten.


  Bron:
  hln.be

  07-03-2008 om 09:56 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voedselreserves

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Voedselreserves op laagste peil in dertig jaar

  De sinds de zomer van 2007 sterk gestegen prijzen voor olie en voedsel veroorzaken 'nieuwe honger' in Latijns-Amerika, Azië en Afrika. In geen dertig jaar zijn de voedselreserves zo gering geweest.

  Het hoofd van het Wereldvoedselprogramma (WFP), Josette Sheeran, heeft hierover gisteren in het Europees Parlement alarm geslagen. Zij vreest dat de crisis nog jaren blijft voortduren.

  Prijzen 40 % gestegen
  De prijzen van olie en granen zijn sinds midden 2007 met 40 procent gestegen, waardoor het WFP op de begroting voor 2008 een tekort heeft van ongeveer 330 miljoen euro. Sheeran wijt de stijgingen aan de economische opkomst van China en India, slechte oogsten en droogte, alsmede het toenemende gebruik van biobrandstoffen, waardoor de vraag naar voedselproducten sterk is toegenomen. In geen dertig jaar zijn de voedselreserves zo gering geweest.

  Tarwe onbetaalbaar
  In Afghanistan zijn inmiddels 2,5 miljoen mensen die zich niet langer de prijs van tarwe kunnen veroorloven, aldus Sheeran. Haar organisatie riep eind januari de internationale gemeenschap op ruim 50 miljoen euro extra ter beschikking te stellen voor voedselhulp in Afghanistan. Ongeveer twee derde van dat bedrag is binnen, waardoor tot halverwege 2008 hulp kan worden geboden.

  Bron:
  hln.be

  07-03-2008 om 09:43 geschreven door Hans  


  05-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stom spelleke
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Nog een spelleke spelen ?  Irriteer je baas nog eens met dit
  nutteloos spel.

  Ik heb het hier gevonden.

  05-03-2008 om 09:53 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weelderige boezem

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Weelderige boezem houdt Japanse pin-up uit de cel

  Serena Kozakura: gered door haar boezem

  De Japanse pin-up Serena Kozakura kan weer lachen. Dankzij haar omvangrijke borsten heeft ze immers een juridische veldslag gewonnen.

  Gat in deur
  Vorig jaar werd de Japanse veroordeeld voor vandalisme en poging tot inbraak. Ze werd er van beschuldigd een gat in houten deur te hebben gehakt met het doel de kamer van een man binnen te dringen.

  110 centimeter
  Voor de beroepsrechtbank kwamen haar advocaten echter met doorslaggevende bewijzen op de proppen. De verdediging verscheen voor de rechter met een plaat die net zo groot was als het gat in de deur. De raadsheer van Serena toonde aan dat zijn cliënte zich met haar borstomtrek van 110 centimeter onmogelijk door dat gat had kunnen wringen. Er is dus nog gerechtigheid
  .

  Bron: hln.be

  05-03-2008 om 09:36 geschreven door Hans  
  Welkom op Hanzie's Plaats
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  MIJN FAVORIETEN
 • FRANSJESFOTOS
 • D@nny's UNIVERSAL Space
 • BJORN
 • GILLIOK
 • FREDFOTO
 • PADEBOX
 • SUNNEKE
 • Werkjes van Ingrid
 • PEPINO
 • BORRIQUITO

  CAMPINGS
 • Portugal
 • Friesland
 • Praag
 • Passau Duitsland
 • Hajduszoboslo Hongarije
 • Erd (Budapest)
 • Klein Brabant
 • Wolfgangblick in Abersee AT

 • Leuk om te zien
 • URINOIRS
 • Belg

 • HANZIE's LINKS
 • SPOOR BOEKJE
 • EVCcarts
 • De Driekonkskes
 • Wikimedia
 • VKMARCASSOU
 • Computertips
 • TOMMY
 • MUSIC
 • WOLKEN
 • LUCHT IN VLAANDEREN

  FOTO ALBUMS
 • TROUW VALESKA EN PETER
 • KAARTJES VAN INGRID
 • KERST 2005

 • VAN ALLES EN NOG WAT
 • VOETBALUITSLAGEN
 • MEMISA
 • TREINEN 2 LINK
 • BONSAÏ
 • JAN EN MARLEEN
 • BLOGGEN.BE
 • PERRE ONLINE fotografie
 • Live score.com
 • SISI

 • BLOGTIPS
 • OPA PAT
 • BAEZIE

 • FAVO'S VAN INGRID
 • BEREN
 • INGRID

 • Blog als favoriet !  het nieuws
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  HOME: The Vanbrandekesgazette

  Sport.be  Stageplan
  Image hosting by Photobucket

  WebsiteKeuring.be


  De top 10
  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!