OVER MEZELF EN ONZE FAMILIE
De kleinkinderen in het bijzonder...
Ik ben Hans en ben geboren op 01/12/1954 en woon te Assebroek.(Brugge)
Foto
Foto

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Klik op de afbeelding om de link te volgen

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Vertaal
 • The Wallace Collection - Daydream
 • GROEPSFOTO PASAR FEBRUARI 2009
 • Zeg me wie
 • Mobile sauna
 • Benzine of diesel?
 • 42 jaar dood voor TV
 • In opbouw
 • Gsm aan banden
 • Strijd tegen anorexia
 • Neanderthalers
 • Regering verhuist historische NMBS-schuld
 • Een Duitse
 • De lieven van Paul McCartney
 • De lente is in aantocht
 • Staal kost geld en moeite
 • Nissan Qashqai krijgt zeven zitjes
 • Zonneklopper
 • Ruitenwissers verleden tijd?
 • Wat is ‘nano’?
  Zoeken met Google


  Zoeken in blog

   

  Categorieën
  Hanzie's plaats
  Over camperen reizen en het leven...
  07-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voedselreserves

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Voedselreserves op laagste peil in dertig jaar

  De sinds de zomer van 2007 sterk gestegen prijzen voor olie en voedsel veroorzaken 'nieuwe honger' in Latijns-Amerika, Azië en Afrika. In geen dertig jaar zijn de voedselreserves zo gering geweest.

  Het hoofd van het Wereldvoedselprogramma (WFP), Josette Sheeran, heeft hierover gisteren in het Europees Parlement alarm geslagen. Zij vreest dat de crisis nog jaren blijft voortduren.

  Prijzen 40 % gestegen
  De prijzen van olie en granen zijn sinds midden 2007 met 40 procent gestegen, waardoor het WFP op de begroting voor 2008 een tekort heeft van ongeveer 330 miljoen euro. Sheeran wijt de stijgingen aan de economische opkomst van China en India, slechte oogsten en droogte, alsmede het toenemende gebruik van biobrandstoffen, waardoor de vraag naar voedselproducten sterk is toegenomen. In geen dertig jaar zijn de voedselreserves zo gering geweest.

  Tarwe onbetaalbaar
  In Afghanistan zijn inmiddels 2,5 miljoen mensen die zich niet langer de prijs van tarwe kunnen veroorloven, aldus Sheeran. Haar organisatie riep eind januari de internationale gemeenschap op ruim 50 miljoen euro extra ter beschikking te stellen voor voedselhulp in Afghanistan. Ongeveer twee derde van dat bedrag is binnen, waardoor tot halverwege 2008 hulp kan worden geboden.

  Bron:
  hln.be

  07-03-2008 om 09:43 geschreven door Hans  


  05-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stom spelleke
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Nog een spelleke spelen ?  Irriteer je baas nog eens met dit
  nutteloos spel.

  Ik heb het hier gevonden.

  05-03-2008 om 09:53 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weelderige boezem

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Weelderige boezem houdt Japanse pin-up uit de cel

  Serena Kozakura: gered door haar boezem

  De Japanse pin-up Serena Kozakura kan weer lachen. Dankzij haar omvangrijke borsten heeft ze immers een juridische veldslag gewonnen.

  Gat in deur
  Vorig jaar werd de Japanse veroordeeld voor vandalisme en poging tot inbraak. Ze werd er van beschuldigd een gat in houten deur te hebben gehakt met het doel de kamer van een man binnen te dringen.

  110 centimeter
  Voor de beroepsrechtbank kwamen haar advocaten echter met doorslaggevende bewijzen op de proppen. De verdediging verscheen voor de rechter met een plaat die net zo groot was als het gat in de deur. De raadsheer van Serena toonde aan dat zijn cliënte zich met haar borstomtrek van 110 centimeter onmogelijk door dat gat had kunnen wringen. Er is dus nog gerechtigheid
  .

  Bron: hln.be

  05-03-2008 om 09:36 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mozes was high

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Mozes was high op berg Sinaï

  Toen Mozes van de berg Sinaï afdaalde en het Joodse volk de Tien Geboden liet aanschouwen, was hij onder invloed van zware hallucinogenen. Dat zegt althans Benny Shanon, professor bij het departement cognitieve psychologie aan de Hebreeuwse universiteit van Jeruzalem.

  Drugs
  Volgens Shanon maakte het gebruik van hallucinogenen deel uit van de religieuze riten van de Israëlieten. "Wat Mozes op de berg betreft, ging het ofwel om een bovennatuurlijk kosmisch verschijnsel, waarin ik niet geloof, ofwel ging het om een legende, wat ik ook niet geloof. Ofwel -en dat vind ik meer waarschijnlijk- ging het om een bijeenkomst waar Mozes en het volk van Israël onder de invloed waren van drugs", zo verduidelijkte de professor op de Israëlische openbare radio.

  Geluiden zien
  "De bijbel schrijft over dat onderwerp dat 'het volk geluiden ziet'. Dat is een klassiek fenomeen, bijvoorbeeld in de traditie van Latijns-Amerika, waar men 'de muziek ziet'", aldus Shanon.

  Kruiden en planten
  Shanon vermeldt ook de voorbeelden van de brandende struik en de boom van de kennis van goed en kwaad, en preciseert dat er in de Sinaïwoestijn en de Negev-woestijn hallucinogene kruiden en planten voorkomen die nog steeds door de bedoeïnen gebruikt worden.

  Bron:
  hln.be

  05-03-2008 om 09:29 geschreven door Hans  


  04-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pak sneeuw
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Pak sneeuw op Hoge Venen

  Einde van de winter?

  Skiliefhebbers kunnen de latten aanbinden om te gaan langlaufen.
  Na een erg zachte februarimaand heeft begin maart toch nog een stevige winterprik in petto. Op de Hoge Venen ligt zowaar een dik sneeuwtapijt: tussen 15 en 25 cm op het Signal de Botrange. De kwaliteit van de sneeuwlaag is uitstekend, zodat de liefhebbers voor het eerst sinds een tijdje weer kunnen langlaufen. Keerzijde van de winterpret is dat er grote verkeersproblemen zijn op de wegen ten zuiden van Samber en Maas. In Vlaanderen bleef de winterprik beperkt tot enkele winterse buien, waardoor er her en der (onder meer in de Kempen en het Hageland) een dun laagje sneeuw lag of ligt.

  Het winteroffensiefje in de Ardennen houdt nog de hele dag aan. het KMI verwacht deze morgen nog meer sneeuwbuien in het zuiden van het land. In Vlaanderen vallen voorjaarsbuien met regen of stofhagel. In de Ardennen en op het einde van de dag ook in het centrum wordt (smeltende) sneeuw verwacht. Er is ook kans op onweer. Maxima van 0 tot 2 graden in de Ardennen en van 5 tot 8 graden elders. Er staat een gure noordenwind. Op de weg wordt het komende nacht overal uitkijken voor gladde plekken. In de Ardennen geldt de hele dag de rode code (hoog risico) op de weg.

  Bron: hln.be

  04-03-2008 om 10:02 geschreven door Hans  


  03-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A320 crasht bijna in storm
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  A320 crasht bijna in storm
  Passagiers in een A320 zijn gisteren in de storm ontsnapt aan de dood. Het vliegtuig stortte bijna neer in Hamburg. Een spotter filmde het dramatische gebeuren.

  03-03-2008 om 13:46 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen en internet

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Belgen kunnen niet goed overweg met internet

  Belgen zijn niet echt vaardig als het op internetgebruik aankomt. Volgens Nederlandse cijfers bekleden we de laatste plaatsen in de Europese rangschikking, samen met Cyprus en Ierland. De meest vaardige surfers wonen in Estland. Ook Finland en Denemarken prijken bovenaan de tabel.

  Nederland in middenmoot
  Nederland staat in de middenmoot, maar moet ook landen als Bulgarije en Tsjechië boven zich dulden. Voor de studie werd gekeken naar internetactiviteiten als gebruik van zoekmachines, e-mails sturen met bijlagen, telefoneren via internet, berichten achterlaten op fora en nieuwsgroepen, mappen delen met anderen en webpagina's ontwerpen. Gebruikers met een hoge vaardigheid voeren vrijwel al deze activiteiten uit.

  Bron: hln.be

  03-03-2008 om 13:40 geschreven door Hans  


  02-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teräsbetoni
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Finland stuurt weer metalband naar Eurovisie

  Teräsbetoni - Missä miehet ratsastaa - Eurovision 2008  02-03-2008 om 14:25 geschreven door Hans  


  28-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brommers zijn vuiler dan vrachtwagens

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Brommers zijn vuiler dan vrachtwagens

  Dat wist ik al langer, als je op de reuk afgaat weet je al genoeg.  Uit onderzoek van de Nederlandse Universiteit Utrecht blijkt dat brommers en scooters meer ultrafijnstof uitstoten dan vrachtwagens en twee keer zo veel als een gemiddelde auto.

  In twaalf middelgrote steden maten de onderzoekers de uitstoot die fietsers en automobilisten te verwerken kregen. De fietser krijgt de ultrafijnstof niet alleen binnen als hij wordt gepasseerd door een brommer of vrachtwagen, maar ook als hij naast een dergelijk voertuig staat te wachten bij een stoplicht. Dan kan de concentratie in de lucht tien keer zo groot worden. Automobilisten krijgen een twee keer zo hoge concentratie van de uitstoot te verwerken, omdat zij in een afgesloten ruimte zitten en de ultrafijnstof niet verwaait. De fietsers krijgen in verhouding echter evenveel binnen, omdat ze dieper ademhalen.

  "Brommers komen nu in de discussie over de uitstoot van fijn stof helemaal niet voor, terwijl ze in het middelpunt van de belangstelling zouden moeten staan", aldus de Nederlandse Fietsersbond in de Volkskrant.

  Bron:
  hln.be

  28-02-2008 om 21:43 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roos Van Acker
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Roos Van Acker in 'Spuiten en Slikken'

  28-02-2008 om 21:10 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterke penis
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Voor ons madammen

  Een "sterke" mooie penis

  28-02-2008 om 21:04 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bergen
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Titel is Bergen, maar het klinkt niet als berg, of toch???


  28-02-2008 om 20:32 geschreven door Hans  


  27-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hersens van een man?
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  De hersens van een man?
  Bron: Gevonden

  27-02-2008 om 21:38 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opel Meriva

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Bewust???

  Opel Meriva concept te vroeg op het web

  Opel Meriva Concept 2008
  Op de officiële informatie moeten we nog wachten, maar dankzij een foutje bij de Duitse media kunnen wij u nu al laten zien hoe de Meriva Concept eruit komt te zien.

  De beelden verschenen op de site van het Duitse Autozeitung. We zien nu echt wat de teasers ook al aangaven: de nieuwe generatie Meriva, die slechts op details af zal wijken van deze concept-car, krijgt 'suicide doors'. Door de naar achteren scharnierende achterportieren is het makkelijker om bij de achterbank te komen. Erg handig bij het monteren van een kinderzitje, om maar een typische 'Meriva-activiteit' te noemen.

  Op de 'foto' van het interieur zien we dat de kleur rood weer nadrukkelijk op het instrumentenpaneel aanwezig is. Dat is geen toeval: bij de onthulling van de GTC Concept vorig jaar gaven de ontwerpers al aan dat rood de huisstijl van Opel wordt. De belangrijkste reden hiervoor is dat Opels 'spannender' moeten worden.

  Welke motor er in de Meriva Concept ligt, is nog onduidelijk. Later deze week weten we meer...

  Bron: hln.be

  27-02-2008 om 21:22 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoghurt houdt tanden gezond

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Yoghurt houdt tanden gezond

  Last van gezwollen en ontstoken tandvlees? Neem een yoghurt. Japanse onderzoekers beweren dat een potje zuivel eten, het tandvlees gezond houdt. Ook drankjes met melkzuur maken de mond netjes. De hoeveelheid probiotica, vervat in deze producten, heeft daar alles mee te maken. Kaas en melk helpen dan weer niet.

  55 gram
  Duizend mensen met tandvleesontsteking namen aan de studie deel. Volgens de onderzoekers bestaat er een duidelijk verband tussen de gegeten melkzuurhoudende producten en de toestand van hun tandvlees. De Japanse onderzoekers raden aan om dagelijks minstens 55 gram yoghurt te eten.

  Bacterie
  Tandvleesontsteking komt vaak voor. Het tandvlees wordt rood, pijnlijk en gezwollen. En kan los gaan zitten en bloeden. Dergelijke ontsteking wordt veroorzaakt door allerlei bacteriën die zich in de mond bevinden. Probiotica van bijvoorbeeld yoghurt zouden deze slechte bacteriën kunnen verstoten.

  Bron: hln.be

  27-02-2008 om 21:14 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer rijdt scheve schaats???
  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Frans Bauer rijdt scheve schaats met Laura Lynn???


  Frans Bauer stapt over twee maanden in het huwelijksbootje met zijn Mariska, maar hun liefdesgeluk wordt ruw verstoord door het Nederlandse magazine Story. Volgens het weekblad gaat de zanger vreemd.

  Laura Lynn

  Bauer (35) zou al enige tijd een geheime relatie onderhouden met de Belgische zangeres Laura Lynn (31). Ze hebben vorig jaar samen het duet 'Dans met mij' opgenomen, maar volgens het weekblad is er "veel meer tussen het paar dan alleen een collegiale band". Pikant detail: Bauers vriendin is de vaste visagiste van de zangeres.

  "Zieke geest"

  Bauer reageerde deze morgen op de Nederlandse radio. "Ik ga over twee maanden trouwen! Welke zieke geest doet dit? Ik ken Laura Lynn, omdat ik met haar zing. En toevallig staan we nu samen op nummer één in België. Ik weet van mezelf dat het niet waar is. Ik heb moeite om mij tegen dit soort ranzigheden te verdedigen."
   

  Bron: hln.be

  27-02-2008 om 21:07 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helena is Lotte

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Sekssites vragen geld voor naaktscène Helena

  Actrice Lotte Pinoy, beter bekend als Helena uit de succesvolle VTM-serie 'Sara', is - op z'n zachtst gezegd - 'not amused'. Haar naaktscène van enkele weken geleden, waarbij ze poseert voor haar ex-vriendje en fotograaf Jurgen De Jonghe, leidt intussen een eigen leven op internet. Sterker nog: er zijn zelfs sekssites die de scène en bijhorende foto's tegen betaling aanbieden.

  Pinoy vindt dit veel te ver gaan, maar beseft dat ze er weinig kan tegen doen. De makers van 'Sara', die eerst van niets wisten, zullen bekijken welke stappen ze tegen dit misbruik kunnen ondernemen. Eerder ondervonden bij ons al babes als Tanja Dexters en Ann Van Elsen de minder prettige effecten van internet.

  Bron: hln.be

  27-02-2008 om 20:55 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoog en droog

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Hoog en droog


  Dit avontuur mag u niet missen! Welk (volwassen) kind droomt er niet van? Slapen tussen de vogels en eekhoorns, in een echte boomhut. De boomhut is onze nieuwste accommodatie, hoog in de bomen. Een zeer originele, milieuvriendelijke en avontuurlijke manier om te overnachten. De boomhutten zijn ontworpen naar origineel model, zoals u ze alleen vindt in verre, exotische landen!

  unieke ervaring
  De boomhut bestaat uit 2 hutkamers die elk 3 personen kunnen herbergen, onderling verbonden door een houten terras met veiligheidshek. Deze boomhut is geschikt voor iedereen met een avontuurlijke instelling. Zelfs voor kleine avonturiers vanaf 2 jaar!

  Bron:

   keycamp logo

  27-02-2008 om 20:46 geschreven door Hans  


  26-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maserati

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Droomwagen

  Maserati GranTurismo S met Alfa 8C-motor

  Maserati GranTourismo S: 440 pk Alfa-power
  Vorig jaar presenteerde Maserati de GranTurismo in Genève. Dit jaar tonen de Italianen een snelle S variant van de sportcoupé. Maserati gebruikt hiervoor de 450 pk sterke 4,7-liter V8 uit de Alfa Romeo 8C Competizione die in de Maserati met een iets andere afstelling 10 pk minder levert.

  De 440 pk sterke V8 wordt in de Maserati gekoppeld aan een elektro-hydraulische versnellingsbak, die speciaal is ontwikkeld voor supersnel schakelen. De met een dubbele koppeling uitgeruste bak zou een tiende van een seconde over een schakelmoment moeten doen.

  Om de boel weer tot stilstand te kunnen krijgen, levert Maserati de GranTurismo S met het zelfde geavanceerde remsysteem als de Quattroporte Sport GT S. Dit systeem, met zes remklauwen en zes zuigers, is in samenwerking met Brembo ontwikkeld.

  Aan de buitenzijde zijn er wat subtiele wijzigingen ten opzichte van de normale GranTurismo. Gelukkig geen uitbundig spoilerwerk, dat zou de strakke lijnen van het Pininfarina ontwerp niet ten goede komen.

  Bron: hln.be

  26-02-2008 om 21:18 geschreven door Hans  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Senioren bezorgd over sex

  Home
  Link naar onze andere blogs
   
  Senioren meer bezorgd om seks dan gezondheid  Een kwart van de Belgische senioren maakt zich zorgen over hun seksuele prestaties en verlangens. Seks scoort daarmee heel wat 'beter' dan het verwachte antwoord 'gezondheid' (17 procent).

  Dat blijkt uit een enquête die Test-Aankoop uitvoerde bij 1.500 Belgen tussen 65 en 79 jaar. Houdt de senioren nog bezig: hun economische status (17 procent), hun vrijetijdsactiviteiten (13 procent) en duizeligheid (12 procent).

  Aan de pillen
  Mannen maken zich minder zorgen over hun gezondheid dan vrouwen. Van alle ondervraagden schat 24 procent zijn gezondheidstoestand als slecht of matig in. Meer dan 80 procent neemt elke dag een geneesmiddel in en 26 procent neemt er dagelijks zelfs vijf of meer.

  Actieve senioren
  Test-Aankoop ging ook na hoe actief de senioren nog zijn. Drie vierde van de ondervraagden doet naar eigen zeggen elke dag minstens een uur aan lichaamsbeweging.

  Bijna 35 procent zegt tussen één en vier uur per dag te werken of een cursus te volgen, een kwart doet vrijwilligerswerk. Het merendeel van de senioren is tevreden over het aanbod aan aangepaste vrijetijdsbestedingen in ons land.

  Geld
  Minder verrassend is dat de senioren tevreden zijn over het openbaar vervoer. Ze rijden in de meeste gevallen immers gratis. Geld is een belangrijk thema voor de 65-plussers, waarvan 22 procent zich ernstig zorgen maakt over zijn financiële toekomst.

  Bron: hln.be

  26-02-2008 om 21:12 geschreven door Hans  
  Welkom op Hanzie's Plaats
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  MIJN FAVORIETEN
 • FRANSJESFOTOS
 • D@nny's UNIVERSAL Space
 • BJORN
 • GILLIOK
 • FREDFOTO
 • PADEBOX
 • SUNNEKE
 • Werkjes van Ingrid
 • PEPINO
 • BORRIQUITO

  CAMPINGS
 • Portugal
 • Friesland
 • Praag
 • Passau Duitsland
 • Hajduszoboslo Hongarije
 • Erd (Budapest)
 • Klein Brabant
 • Wolfgangblick in Abersee AT

 • Leuk om te zien
 • URINOIRS
 • Belg

 • HANZIE's LINKS
 • SPOOR BOEKJE
 • EVCcarts
 • De Driekonkskes
 • Wikimedia
 • VKMARCASSOU
 • Computertips
 • TOMMY
 • MUSIC
 • WOLKEN
 • LUCHT IN VLAANDEREN

  FOTO ALBUMS
 • TROUW VALESKA EN PETER
 • KAARTJES VAN INGRID
 • KERST 2005

 • VAN ALLES EN NOG WAT
 • VOETBALUITSLAGEN
 • MEMISA
 • TREINEN 2 LINK
 • BONSAÏ
 • JAN EN MARLEEN
 • BLOGGEN.BE
 • PERRE ONLINE fotografie
 • Live score.com
 • SISI

 • BLOGTIPS
 • OPA PAT
 • BAEZIE

 • FAVO'S VAN INGRID
 • BEREN
 • INGRID

 • Blog als favoriet !  het nieuws
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  HOME: The Vanbrandekesgazette

  Sport.be  Stageplan
  Image hosting by Photobucket

  WebsiteKeuring.be


  De top 10
  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!