Met zo'n 26 KAV-vrouwen waren we op 18 maart aanwezig op de kookdemo PITTIGE DIPSAUZEN; Dat ze soms pittig waren hebben we geproefd.Onze lesgeefster Sonja leerde ons dat heel wat dipsauzen en dressings gecombineerd kunnen worden met diverse hoofdgerechten, zodoende dat ze een volwaardige saus worden. De recepten die we aangeboden kregen kwamen uit Mexico, Indonesie,Griekenland en Frankrijk. We zijn gestart met een"Wasabisaus met zalm-komkommerspiesje" de rauwe zalm en koele komkommer waren ons wat vreemd maar de saus maakte de smaak voller! We leerden ook dat rauwe wortels en bloemkool heerlijk smaakten met de "Pestomayonaise" die verrassend nieuw was in vergelijking met wat we gewoon zijn te eten! Het hapje "Raita van komkommer en appel met kippenreepjes " was hot en spicy vooral de kippenreepjes, gelukkig bluste de raita (indonesische salade)onze laaiende tong! En, als laatste voor velen onder ons 'la supreme' De rode pesto met vispakketje" dit in papilotte klaargemaakt gerecht smaakte duidelijk naar meer!!! Dit alles werd geproefd met een heerlijk glaasje wijn. Ik wens nog eens iedereen te bedanken die meewerkte aan deze kookdemo zodoende we weer een leerrijke en aangename avond hadden onder KAV-vriendinnen!!
klik op de foto voor meer
|