Een botanisch patroon behang creëert een interessante aantrekkingspunt in een mooie eetkamer. Donkere meubels maakt een mooi contrast met een blad design. Het wordt niet vaak gedaan maar als je iets nieuws wilt ontwerpen kun je bijvoorbeeld een kamer ontwerpen die lijkt als of het buiten is maar werkelijk binnen ligt. Door met de verlichting te spelen kun je verschillende sferen creëren en bepaalde plekken in de kamer benadrukken. Gebruik stoffen die een botanisch gevoel geven groen en geel geven een fris en natuurlijk gevoel perfect voor de aankomende zomermaanden. Kies meubels die bij de design en thema passen, een donkere tafel en bank past goed bij de design want het geeft een contrast aan. Gebruik de kleuren in het behang weer in de accessoires van de kamer. Denk aan lampenkappen, kleedjes en kussens door deze aan de design aan te passen creëer je een gehele design
27-09-2010 om 16:00
geschreven door diepvriesmeisje
Haier America roept ongeveer 53,800 blenders terug omdat de mes stuk kan gaan of uit elkaar kan vallen en heel gevaarlijk kan zijn. Haier Americaa heeft meer dan 60 klachten ontvangen over messen die stuk zijn gegaan of uit elkaar zijn gevallen. Een consument heeft zelfs een klein sneetje gekregen. De terugroeping betrekt de commerciële stijl 500 watt blender met model nummer HB500BSS. Ze zijn staalvrije of zwart plastic. De blenders werden in grote detailhandelaars en speciale winkels verkocht vanaf november 2006 tot oktober 2009 en kost tussen de $26 and $60. Consumenten die een gratis vervanging mes willen hebben kunnen direct contact met Haier America opnemen.
23-12-2009 om 17:16
geschreven door diepvriesmeisje
Ingrediënten 400 g Zalm 85ml zonnebloem olie 1/2 citroensap 1 el gesneden Dille 2 tl Pernod 1 tl basterdsuiker 1 tl gesneden bieslook 1/2 tl zout Vers gemalen zwarte peper Bereiding 1. Doe vier borden in de koelkast samen met de zalm filet en laat ze heel erg koud worden. Net voordat je wilt serveren doe alle ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar heen. 2. Doe de zalm op een snij plankje. Hou een lange scherpe mes op 45 graad en begin de zalm heel dun te snijden. Arrangeer zodat ze net over elkaar liggen en giet de dressing er overheen. Laat het 5 minuten staan voor het serveren.
23-12-2009 om 16:36
geschreven door diepvriesmeisje
Heb je altijd zelf mayonaise willen maken nu je een blender hebt? Dit is echt het ultieme sausje die je kunt maken. Haal wel echte scharrel eieren bij de boer op of ga naar een BD super in de stad. Een BD super is een super waar ze alleen biologisch dynamisch geteeld groente en fruit verkopen. Deze komen uit boerderijen die zich baseren op de leer van Rudolf Steiner, een anthroposoof.
Wat heb je nodig: 1 eierdooier 1 ei 3 eetlepels wijnazijn 1 tl mosterd d-d.1/2 olijfolie peper en zout
Bereidingwijze:
Doe de eierdooier en het ei en 1 tl wijnazijn en de mosterd in de blender en zet de blender vervolgens voor 15 seconden aan. Na 15 seconden doe je in een kleine straal de olijfolie erbij, langzaam, beetje voor beetje. Wanneer alles enigszins gebonden, dikker is geworden is het klaar. De dikte van je mayonaise bepaal je zelf door meer of minder olijfolie te gebruiken.
15-12-2009 om 12:06
geschreven door diepvriesmeisje
Als je vaak voor je familie kookt en of voor grote gezelschappen dan is een keukenmachine voor de horeca wel een goede keus want deze is sterker en krachtiger dan een voor gewoon huishoudelijk gebruik.
Er bestaan vele soorten keukenmachines. Vaak zijn de mengkommen gemaakt van transparant plastic zodat je kunt zien hoe de deeg zich ontwikkeld. Als je een mooie keuken hebt is het natuurlijk wel zo leuk dat je een koopt dat qua design mooi aansluit bij de rest van de keuken of andere apparatuur van je keukenapparatuur.
Met een keukenmachine kun je natuurlijk ten eerste kneden van deegwaren, zoals feuilleté oftewel blader deeg of deeg voor croissants. Je kunt mixen zoals een deeg maken voor een cake of taart. Je kunt met een hulpstuk ook raspen, kloppen, hakken en zelfs snijden zoals voor je crudité.
03-12-2009 om 12:03
geschreven door diepvriesmeisje
Een ijsmachine is een leuk apparaat om te hebben vooral als je kleine kinderen hebt. Je kunt dan zelf de smaak samenstellen. Ook is het handig als je diabeet bent of allergisch bent voor gluten of koemelk eiwit.
Bij verschillende ijsmachines worden ook een recepten boekje bij geleverd. Natuurlijk heb je ook een selectie in kookboekwinkels.
Je hebt twee soorten ijsmachines. De eerste is een ijsmachine waarbij je alle ingrediënten in de bak doet en om daarna in de vriezer te doen of een ijsmachine met een ingebouwde vriezer.
Het laatste karnt alle ingrediënten tot ijs omdat het element van te voren in de vriezer is gekoeld. Het ijs kan dan meteen worden geserveerd. Verschillende fabrikanten van ijsmachines geven de mogelijkheid om tijdens de bereiding andere ingrediënten toe te voegen. De ijsmachine is moeilijk schoon te maken maar kan gelukkig in de afwas machine.
01-12-2009 om 16:30
geschreven door diepvriesmeisje
Wat is lekkerder dan een kopje lekkere sterke koffie met opgeklopte melk waar een schuimkop aanzit. In plaats van een wolk cacao kun je ook kaneel proberen op je perfecte espresso gezet door jouw espresso apparaat.
Zorg ervoor dat je iedere dag vers water in het reservoir giet. Je koffie kun je kiezen uit zeer veel merken voor je espresso apparaat. Ze zijn vaak verpakt in prachtige blikken dozen met prachtige lettertypen, die je dan als decoratie in de keuken kunt neerzetten. Bij het zien alleen al heb je zin in koffie uit jouw espresso apparaat.
Jouw espresso apparaat moet regelmatig schoongemaakt eveneens het stoompijpje. Het display geeft meestal aan dat jouw espresso apparaat gereinigd moet worden. Je kunt ook een merk kiezen die zich zelf reinigt. Bij andere modellen wordt een kwastje geleverd voor manuele reiniging. Sommige merken bevelen een bepaald produkt voor de reiniging van jouw espresso apparaat.
25-11-2009 om 11:10
geschreven door diepvriesmeisje
Weet je niet wat je gaat eten met Kerst dan is nu de tijd om hier eens goed over na te denken en te dromen zodat je het eten dat je in blik en glas kunt kopen al in huis kunt halen. Dan kun je dit eten alvast in een bij keuken doen, als je die hebt of in je pantry.
Je kunt naast eten ook alvast de wijn en champagne of prosecco al in huis halen als aperatief voor het feestelijk kerstdiner. Leuke papieren servetten voor bij het eten is ook altijd leuk. Je kunt natuurlijk ook de stoffen servetten uit de kast halen voor bij het eten. Dan is het echt feestelijk eten.
Maak een goed plan wat je in huis wilt halen aan eten en ook wanneer je het gaat maken. Sommige gerechten kunnen dagen van te voren gemaakt worden, zoals paté en koekjes. Veel plezier bij je voorbereiding van je feestelijke eten!
Bereiding 1. Voor de ijstaart, giet de espressokoffie en Marsala wijn in een kom en weekde lange vingers in het mengsel maar niet al te lang want anders worden ze te zacht en vallen ze uit elkaar. Doe de lange vingers in een schaal die in de diepvriezer kan en leg ze netjes naast elkaar. 2. Doe de koffie en vanille-ijs in een kom en roer goed met een houten lepel tot het een gladde massa wordt. 3. Giet het ijs over de lange vingers heen en strijk met de achterkant van de lepel glad. 4. Doe de overgebleven lange vingers weer in het koffiemengsel en leg ze netjes over het ijs heen. 5. Strooi de cacaopoeder over het ijs heen en zet het in de diepvriezer voor ten minste 20 minuten
20-11-2009 om 10:59
geschreven door diepvriesmeisje
Bereiding 1. Verwarm de over voor op 180C/365F/Gas 4. 2. Doe de boter en suiker in een keukenmachine en klop tot een luchtige massa. 3. Voeg de melk, eierdooiers en de helft van een passievrucht toe. 4. Klop de eiwitten in een schone kom tot ze stijf beginnen te worden. 5. Haal het mengsel uit de keukenmachine en vouw de eiwitten er zachtjes door heen. 6. Verdeel het puddingmengsel over vier in gevette ovenschaaltjes en leg deze op een bakplaat. 7. Plaats in de oven voor 12 minuten. 8. Voor de saus: meng de suiker en het water in een steelpannetje en breng aan de kook. Zet het vuur wat lager en kook gedurende15 minuten tot het een dikke siroop wordt. Laat vervolgens afkoelen. 9. Voeg de restant passievrucht pulp toe en de kokoslikeur en meng goed. 10. Om te serveren leg de bakjes op een bord en doe er de saus en een eetlepel slagroom bovenop.
19-11-2009 om 12:49
geschreven door diepvriesmeisje