seizoen 2009-2010
    Photobucket - Video and Image Hosting

26-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamel verliest voor het eerst op eigen veld

Om en bij de 400 supporters woonden het aloude derby tussen Pamel en Liedekerke bij, op een zwaar en drassig veld waar voetballen soms heel moeilijk was. De eerste helft ging het spel gelijk op met kansen langs beide zijden. Het eerste echte gevaar kwam voort uit een stilstaande fase. Arijs haalde vernietigend uit, maar via de doelman en de paal bleef de 0-0 op het bord. Aan de overkant diende Christiaens amper tussen te komen. Op het half uur werd de doorgebroken Geeroms foutief gestopt in de 16. Arijs zette de strapschop om, 1-0.

Even voordien was de Pamel-kapitein Lievens, met een spierscheur uitgevallen. Nog een aantal kansen boden zich aan, maar De Bolle liet zich niet meer te grazen nemen.

Liedekerke kwam gretiger uit de kleedkamers en toonden zich meteen in de 16. Op hoekschop maakte Bammens geheel vrijstaand de 1-1. Meteen na de 1-1 had Geeroms de kans om Pamel opnieuw op voorsprong te brengen, maar stuitte op De Bolle.De tegensaanval die hieruit voortkwam bracht de bezoekers 1-2 op, via Verhavert die op hoekschop de bal makkelijk kon binnenleggen. Pamel was de pedalen kwijt en combineren werd heel moeilijk. Liedekerke kreeg nog de beste kansen maar Christiaens was attent, om zijn ploeg van een grotere achterstand te behoeden. Liedekerke mistte nog een strapschop.

Tien minuten voor tijd sloeg het noodlot opnieuw toe voor Pamel, Arijs viel met een zware knieblessure uit. Tot scoren kwamen de Denderzonen niet meer. Liedekerke zet met deze overwinning een goede stap vooruit voor het behoud. Pamel blijft zitten met een ferme kater.

26-02-2007, 12:32 geschreven door Hans

19-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komende Zondag !!!!!!!

*

19-02-2007, 13:30 geschreven door Hans

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge Denderzonen kunnen overwinning in de slotfase afdwingen: 1-3

Dit weekend stond de verplaatsing naar Brucom op het programma. In de aanvangsfase kon de thuisploeg profiteren van een warrige fase voor doel waarbij een bezoekende speler de bal knap in doel trapte. Gelegenheidsdoelman Dieter was kansloos. De Denderzonen, die heel wat spelers moesten missen wegens skiverlof, hadden het moeilijk om de bal in eigen rangen te houden. Toch konden een aantal grote kansen afgedwongen worden, maar deze werden niet verzilverd. Net voor rust stuurde Lieven de bal in de diepte richting Frederik die de thuisdoelman kon lobben.

Ook in de tweede helft konden de Jonge Denderzonen aanvankelijk hun wil niet opdringen. De Pamelse verdediging gaf geen kansen weg, maar de opbouw verliep stroef met heel veel balverlies. Pamel kon moeilijk kansen afdwingen en indien dit toch een zeldzame keer gebeurde, bracht de doelpaal redding. Puntenverlies dreigde, maar 5 minuten voor affluiten kon Frederik Lieven vrijspelen die knap afwerkte. Pamel kon nu rustig de match uitspelen en kon in de slotminuut nog een hoekschop afdwingen. De bal kwam via de Brucomse verdediging terecht bij Bart die vanop de zestien kon uithalen. Via een Brucoms been verdween de bal in doel. Opnieuw drie punten voor de Jonge Denderzonen na een match om vlug te vergeten

19-02-2007, 09:00 geschreven door Hans

18-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamel bakt er niks van in Rebecq

Op een zeer hobbelig en moeilijk bespeelbaar veld, was Pamel slechts een schim van de heenronde. Echte grote kansen werden er niet bijeengevoetbald. Op een stilstaande fase kon Arijs snoeihard uithalen, maar de thuisdoelman was bij de pinken. De thuisploeg nam het heft in handen en na een misverstand in de Pamelverdediging kwamen ze op 1-0 voorsprong. Vijf minuten voor rust kon Pamel nog eens dreigen maar Van Der Stappen kopte naast. In toegevoegde tijd van de 1ste helft werd bij een rommelige fase in de thuisdefensie de 1-1 op het bord gezet door Jans.

De tweede helft bracht voor de Denderzonen ook niet veel soeps. Het was de thuisploeg die het meest dreigde. De Scheidsrechter begon dan ook lukraak buitenspel te blazen waardoor de concentratie bij de bezoekers helemaal weg was. Goossens hield de thuisploeg nog van de 2-1, door de bal van de lijn te keren.
    Aan de overzijde kregen Martinez en Van Bondt nog een unieke kans, maar scoren werd er niet meer gedaan.

3de gelijkspel voor Pamel dat Affligem opnieuw naast zich ziet komen. Titelfavoriet Saintes doet opnieuw een gouden zaak.

18-02-2007, 19:07 geschreven door Hans

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendwedstrijden 24-25 februari

12-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge Denderzonen winnen derby tegen Borchtlombeek: 3-2

Zaterdagnamiddag stond de derby tegen de buren uit Borchtlombeek op het programma. In de aanvangsfase was het vooral Pamel dat kon dreigen, maar de spitsen konden de kansen niet verzilveren. Halfweg de eerste helft was het Bart die totaal onverwacht zijn eigen doelman verschalkte. De jonge garde was nog niet bekomen van deze opdoffer wanneer Kristof Vanzeebrouck een veel te drieste tackle inzette met als resultaat een terechte strafschop voor Borchtlombeek die werd omgezet. Een nochtans goed spelend Pamel met opnieuw een heel sterke Wim Souffriau werd zo op een nul-twee achterstand gezet. Voor de rust werden nog een aantal kansen bij elkaar gevoetbald, maar er kon niet gescoord worden.

Aan de rust kwam Robin in de ploeg en hij kon onmiddellijk dreigen met een actie op de linkerflank. Het was vooral Pamel dat nu aan zet was, maar uitgespeelde kansen kwamen er niet direct. In de 55ste minuut zette Lieven Baert zich achter de bal na een overtreding. De keeper kon in eerste instantie redding brengen maar een goed gevolgde Robin kon vanuit een scherpe hoek knap afwerken. Dit was het signaal om de druk nog te verhogen en even later kon Bert Naessens de gelijkmaker binnenduwen. Pamel ging nu voluit voor de overwinning, de spelers van Borchtlombeek waren even het noorden kwijt en pakten uit met een paar zware overtredingen. Ook de supporters lieten zich horen en zorgden voor de nodige animo. In de slotminuut kon Frederik een voorzet terugleggen op Sam Arijs die staalhard binnenknalde. Een verdiende overwinning voor de jonge garde die tot in de slotminuten bleef knokken om de drie punten thuis te houden.

12-02-2007, 11:45 geschreven door Hans

11-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Titeldebat heeft geen winnaar

De top twee uit de stand gaven aan de ‘Belle Alliance’ het beste van hun kunnen, op een zwaar en drassig veld.

Terreinverantwoordelijke van Pamel (Fredje) heeft een ganse zondagvoormiddag alles in het werk gesteld om deze wedstrijd toch mogelijk te maken, na de hevige regenval van de afgelopen nacht.

De bezoekers lieten direct merken dat ze naar Roosdaal waren afgezakt om punten te sprokkelen. In de eerste helft konden ze profiteren van het windvoordeel. De westrijd begon aangenaam met een eerste kans voor Affligem, door Podevyn, maar de zieke Christiaens was attent.

Even later besloot Geeroms op de bezoekende goalie. In de 20ste minuut kon Geeroms zich opnieuw doorzetten en zijn voorzet werd door Van Den Nest mooi in de verste hoek binnengetikt. Vanaf dan was Affligem terug aan zet, opnieuw via Podevyn, maar de thuisgoalie liet zich niet verschalken. In de 32ste minuut moest hij zich toch gewonnen geven, toen een hoekschop van Vereecken in de verste hoek binnendraaide. De bezoekers roken hun kans om voor rust nog even door te drukken en dat resulteerde in de 39ste minuut in een strafschop, nadat Podevyn foutief gestopt werd in de grote rechthoek. Hij benutte deze zelf en Affligem kon met een 1-2 voorsprong gaan rusten.

De tweede helft was pas op gang gefloten of thuisspeler Van Bondt werd foutief gestopt in de grote rechthoek. Strafschopnemer van dienst Lievens zette Laeremans op het verkeerde been, 2-2.

Pamel rook de gelegenheid om Affligem op achterstand te plaatsen maar het afstandsschot van Arijs ketst op de dwarslat. De beste kansen zijn voor de thuisploeg maar tot scoren komen ze niet. Laeremans hield met een prima redding Van Den Nest van zijn 2de doelpunt. Affligem loert op de counter, maar het scoren wordt hun ook belet door Christiaens.

Een gelijkspel waar beide ploegen tevreden kunnen mee zijn.

Grootste rivaal Saintes schuift opnieuw wat dichter na winst tegen Tollembeek.

11-02-2007, 19:36 geschreven door Hans

07-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendwestrijden!!!!

05-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw drie punten voor de jonge Denderzonen

De match begon aan een hoog tempo en de jonge garde greep Vlezenbeek B onmiddellijk bij de keel. Bert Naessens kon zich knap doorzetten op de rechterflank en bediende Lieven Baert. Die haalde uit maar de paal bracht redding. De rebound werd door Lieven binnengewerkt. Het gevaar bleef van de rechterzijde komen. Opnieuw werd de bal voor doel gebracht maar de deviatie van Sam ging net naast. Nog altijd in de aanvangsminuten kwam Lieven alleen voor de doelman na een doorsteekpas van Frederik. Hij rondde de aanval knap af. Deze goede aanvangsminuten kregen geen vervolg. Het spelpeil ging naar beneden en een aantal spelers waren duidelijk niet meer bij de les. Vlezenbeek B kwam meer en meer in de match en was vooral gevaarlijk op stilstaande fases. Even voor rust konden ze dan ook verdiend tegenscoren na geharrewar bij een hoekschop. De rust kwam net op tijd voor de Denderzonen.

Aan de rust werden twee vervangen doorgevoerd. De zieke Dieter en de geblesseerde Stijn werden vervangen door Robin en Michaël. Het spelbeeld in de tweede helft was iets beter. Toch bleef het lang wachten op echt doelgevaar. Na twintig minuten kon Frederik een voorzet vanop links overhoeks binnenkoppen. Even later kon Sam zich doorzetten op rechts en Frederik kon binnentikken. Er volgden nog een aantal kansen, maar er kon niet meer gescoord worden. Al bij al een verdiende overwinning voor de jonge Denderzonen die hun opgang in het klassement verderzetten. Volgende week staat de derby tegen Borchtlombeek op de agenda.

05-02-2007, 10:21 geschreven door Hans

04-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tevreden met punt in Itterbeek!!!

Moeilijke uitwedstrijd voor de Denderzonen en dat was vanaf het begin meteen te merken. De thuisploeg trachtte onmiddellijk druk te zetten op de Pameldefensie.
    De eerste kans voor Itterbeek was meteen raak, er waren amper 3 minuten gespeeld. De bezoekende verdediging was niet echt bij de zaak.
    Pamel dus al op achterstand. De thuisploeg kon zijn voorsprong niet lang bewaren, want na 5 minuten mocht Goossens een vrij trap nemen vanop rechts, waar de thuisdoelman zich volledig op verkeek en de bal achter zijn doellijn pas stopte. 1-1 van een aardig begin gesproken. Vanaf dat moment gingen de kansen heen en weer voor beide teams, maar tot schoren kwam niemand voor rust. Ruststand 1-1.

Na de rust was Itterbeek de beste ploeg, ze kregen de mooiste kansen, werden terecht afgevlagd voor buitenspel. Pamel kon hier in de tweede helft echt weinig tegenover stellen. Het was aan de overzijde bezoekende doelman Christiaens die Itterbeek van een verdiende 2-1 voorsprong hield.

Volgende week is voor Pamel de match van de waarheid. Het rechstreeks duel tegen Affligem.

04-02-2007, 18:25 geschreven door Hans