Zoeken in blog

Categorieën
  • DC overige (26)
  • DCU (15)
  • Marvel overige (36)
  • MCU (30)
  • Overige (20)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Inhoud blog
  • MCU #32: Guardians of the Galaxy, vol. 3. (2023)
  • Prince Valiant. (1997)
  • DCU #14: Blue Beetle. (2023)
  • DCU #13: The Flash. (2023)
  • DCU #12: Shazam: Fury of the Gods. (2023)
    Comic Book Verfilming
    Strips als film.
    19-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MCU #22: Avengers: Endgame. (2019)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de gebeurtenissen in 'Infinity War' hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Allen slaan ze de handen in elkaar om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij veroorzaakte weer tot leven te wekken.

    19-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:MCU
    Tags:Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth
    >> Reageer (0)
    18-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MCU #21: Captain Marvel. (2019)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het jaar 1990. Er is een galactische oorlog gaande tussen twee buitenaardse rassen. Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, is een vrouw met superkrachten die na lange tijd terugkeert naar de aarde. Daar herinnert ze zich zaken uit haar verleden die bij haar vragen oproepen. Intussen neemt ze het samen met haar bondgenoten op tegen de Skrulls, die de gave hebben om van gedaante te veranderen en die onder leiding staan van Talos. Weet één van de meest krachtige superhelden van het universum de vijand te stoppen?

    18-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:MCU
    Tags:Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn
    >> Reageer (0)
    17-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MCU #20: Ant-Man and the Wasp. (2018)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de nasleep van 'Captain America: Civil War' worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als een superheld en een vader. Terwijl hij moeite heeft om zijn thuisleven met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man te herstellen, wordt hij geconfronteerd door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym met een dringende nieuwe missie. Scott moet opnieuw het pak aantrekken en samenwerken met Hope, 'The Wasp', om geheimen uit het verleden te ontdekken.

    17-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:MCU
    Tags:Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Michael Peña, Michelle Pfeiffer
    >> Reageer (0)
    21-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hellboy. (2004)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    1944:

     Hitler is buitengewoon geïnteresseerd in het paranormale en stuurt zijn mannen de hele wereld over om paranormale objecten te verzamelen om hem te helpen in zijn honger naar wereld dominantie. Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog blijkt dat de Duitsers aan het kortste einde trekken. Amerika heeft ondertussen het "Bureau Of Paranormal Research And Defense" in het leven geroepen en professor Trevor "Broom" Bruttenholm, gespecialiseerd in het occulte, wordt naar een eiland voor Schotland gestuurd. Daar blijken de Nazi's flink huis te houden. Ze hebben de slechte Russische tovenaar Rasputin ingehuurd om een dimensiegat te slaan naar een soort van hel. Broom weet samen met een groep soldaten Rasputin en zijn legertje Nazi te stoppen. De slechte tovenaar wordt door de dimensiegat opgeslokt en het gat dicht zich. Toch blijkt het iets door het gat van de hel naar de aarde gekomen. Het is een baby-demon. Broom besluit het wezentje op te voeden en noemt hem Hellboy.

    Heden:

    FBI-agent John Myers meldt zich bij het Bureau of Paranormal Research And Defense. Hij weet eigenlijk niet wat hij er van moet denken. Hij kijkt zijn ogen uit als hij kennis maakt met Abe Sapien. Een onderwater wezen die het verleden, heden en toekomst kan zien. Maar hij staat helemaal met zijn mond vol tanden als hij wordt voorgesteld aan Hellboy. Een 2 meter lange rode 'duivel' met afgezaagde hoorns en een staart! Hoewel Hellboy al een dikke 60 jaar oud is, ziet hij er pas uit als in de twintig. Professor Broom heeft John Myers aangenomen als oppas voor Hellboy en als opvolger van Broom want hij is terminaal ziek en heeft nog maar een zeer korte tijd te leven. Hellboy loopt de laatste tijd regelmatig weg naar Liz, zij is een freak net als hij. Ze is een zogenaamde firestarter, iemand die alles en iedereen kan laten branden. Ze is nu opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat ze haar gave niet aan kon. In het begin kunnen John en Hellboy niet goed met elkaar overweg. Hellboy is meer een einzelganger en John moet enorm wennen aan Abe en Hellboy. Dan gaat er een alarm. Er is een monster gesignaleerd en Abe en Hellboy worden er opuit gestuurd want monsters vang je het beste met monsters. Maar het monster dat nu losloopt is niet zomaar een monster, maar is een hellehond, die niet gedood kan worden want als elke keer als er een sterft, komt er 2 voor in de plaats. Bovendien blijkt het beest eitjes te leggen. Het blijkt dat het monster vrij is gelaten door Rasputin die na al die jaren terug is gekeerd uit de hel. Hij heeft een plan om de wereld te vernietigen met behulp van Hellboy, daarvoor zet hij een snood plan in het werk.


    21-08-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:Overige
    Tags:Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, John Hurt
    >> Reageer (0)
    20-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hellboy 2: The Golden Army. (2008)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eeuwen geleden sloten de mensen en de elfen een wapenstilstand nadat koning Balor (Roy Dotrice) een verschrikkelijk wapen had ingezet om zijn tegenstanders uit te roeien: het onoverwinnelijke Golden Army, 70 maal 70 onverwoestbare mechanische tuigen zonder gevoel of genade. Om ervoor te zorgen dat niemand dit cataclysmische wapen meer zou hanteren, verdeelde hij de kroon waarmee het leger wordt gecommandeerd in drie stukken...

    Flashforward naar het heden: één van de drie stukken van de kroon wordt in New York op een veiling te koop aangeboden. Prins Nuada (Luke Goss) die meent dat de wereld van elfen en sprookjesfiguren bedreigd wordt door de ongebreidelde expansiedrift van de mens, komt met geweld de kroon opeisen en richt een slachting aan onder de veilinggangers. De Amerikaanse geheime dienst heeft maar één mogelijk wapen om in te zetten: de agenten van het officieel onbestaande Centrum voor Paranormale Wetenschappen, dat sinds de dood van professor Broom geleid wordt door de nurkse agent Manning (Jeffrey Tambor). Manning heeft zijn handen vol met het uit de publiciteit houden van het centrum en het bestaan ervan in alle toonaarden te ontkennen in de media; de ster van de show, de gevallen en door mensen opgevoede demon Hellboy (Ron Perlman) is echter het leven in de schaduwen kotsbeu en hij drijft Manning tot de wanhoop door onder meer ongegeneerd handtekeningen iot te delen in het park en te poseren voor foto-opnamen. Hij zit bovendien in een voortdurende woordenwisselingen met zijn vriendin, de pyrokinetisch aangelegde Liz Sherman (Selma Blair). Ook zijn collega en vriend, amfibiemens Abe Sapien (Doug Jones), heeft niet meer te bieden dan samen eens af en toe stevig door te zakken.


    20-08-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:Overige
    Tags:Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, Luke Goss
    >> Reageer (0)
    19-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hellboy. (2019)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hellboy krijgt een missie toegewezen in Londen waar de oude geest van een kwade heks uit de dood is herrezen. Hij moet Nimue, de consorten van Merlin en de Blood Queen zien te verslaan. Hun strijd zal echter leiden tot het einde van de wereld. Een lot dat Hellboy wanhopig probeert af te wenden.

    19-08-2019 om 09:52 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Overige
    Tags:David Harbour, Milla Jovovich, Daniel Dae Kim, Ian McShane
    >> Reageer (0)
    16-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DCU #7: Shazam! (2019)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De 14-jarige Billy Batson voelt zich begiftigd met de kracht van de tovenaar Shazam om tegen de krachten van het kwaad te vechten. Met de wijsheid van Salomo, de kracht van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de kracht van Zeus, de moed van Achilles en snelheid van Mercurius, is hij de houder van de macht van S.H.A.Z.A.M. Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn capaciteiten met de vrolijke roekeloosheid van een kind. Maar hij moet deze krachten snel beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden gecontroleerd door Dr. Thaddeus Sivana.

    16-08-2019 om 19:21 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DCU
    Tags:Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong
    >> Reageer (0)
    15-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Losers. (2010)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De leden van een CIA Black Operation team zijn in de Boliviaanse jungle op een 'search and destroy'-missie. Het team wordt echter verraden en voor dood achtergelaten. Ze besluiten achter de verantwoordelijken aan te gaan om wraak te nemen.

    15-07-2019 om 19:29 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DC overige
    Tags:Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Zoe Saldana, Idris Alba
    >> Reageer (0)
    17-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DCU #6: Aquaman. (2018)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 'Aquaman' volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.

    17-04-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DCU
    Tags:Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Dolph Lundgren
    >> Reageer (0)
    24-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venom. (2018)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, één van Marvel's stoerste en dodelijkste personages. Het verhaal volgt een fotojournalist, Eddie Brock genaamd, die verbonden raakt met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.

    24-02-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Marvel overige
    Tags:Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Riz Ahmed, Jenny Slate
    >> Reageer (0)
    28-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deadpool 2. (2018)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wade Wilson werkt al twee jaar als de gemaskerde held Deadpool. Op een dag verliest hij echter alles waar hij van houdt. Hij geeft zichzelf hiervan de schuld. Alles wat hij overhoudt aan de tijd met zijn geliefde Vanessa, is een Skee-Ball-munt.

    Bijlagen:
    Morena Baccarin.jpg (355 KB)   

    28-09-2018 om 10:27 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Marvel overige
    Tags:Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin
    >> Reageer (0)
    08-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MCU #19: Avengers: Infinity war. (2018)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vier jaar na de gebeurtenissen uit 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' slaan Peter Quill en consorten de handen in elkaar om samen met de Avengers een nieuw gevaar tegen te gaan. Een gevaar in de gedaante van de gestoorde titaan Thanos die alle zes Infinity Stones, artefacten met onvoorstelbare krachten, wil verzamelen voor een gauntlet. Deze zullen hem toestaan overal zijn wil op te leggen. Het lot van de aarde en van het bestaan zelf is nog nooit zo onzeker geweest.

    08-09-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:MCU
    Tags:Robert Downey Jr., Chris Evans, Josh Brolin
    >> Reageer (0)
    01-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danger: Diabolik ! (1968)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Superdief Diabolik steelt, moordt en bedriegt, maar heeft ook een mooie vriendin en hij wordt dus ook gepresenteerd als held. Hij heeft maar een doel: geld, geld en nog eens geld.
    Diabolik is een criminele held en heeft een bloedmooie vrouw aan zijn zijde. Om hun doel te bereiken gaan ze geen moeilijkheid uit de weg. De politie is dan ook niet tegen hen opgewassen.

    01-08-2018 om 14:10 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Overige
    Tags:John Phillip Law, Michel Piccoli, Marisa Mell
    >> Reageer (0)
    25-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MCU #18: Black Panther. (2018)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen T'Challa keert terug naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Wanneer er echter een oude vijand op de radar verschijnt, wordt T'Challa als koning op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat het lot van Wakanda en de hele wereld in gevaar brengt.

    2018

    25-06-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:MCU
    Tags:Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o
    >> Reageer (0)
    12-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DCU #5b: Zack Snyder's Justice League. (2021)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In Zack Snyder's Justice League bundelt Bruce Wayne (Ben Affleck), vastberaden om ervoor te zorgen dat het ultieme offer van Superman (Henry Cavill) niet voor niets was, de krachten met Diana Prince (Gal Gadot). Ze werven een team van metamensen om de wereld te beschermen een naderende dreiging van catastrofale omvang. De taak blijkt lastiger te zijn dan Bruce zich had voorgesteld, omdat alle rekruten de demonen uit hun verleden onder ogen moeten zien om samen te kunnen komen, om zo eindelijk een ongeëvenaard heldenteam te kunnen vormen. Eenmaal verenigd zijn Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller) misschien te laat om de planeet te redden van Steppenwolf, DeSaad en Darkseid, en hun vreselijke intenties.

    12-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DCU
    Tags:Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Jason Momoa, Ezra Miller
    >> Reageer (0)
    11-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. DCU #5a: Justice League. (2017)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne (Batman) zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen. Batman en Wonder Woman werken snel samen om meer rekruten te krijgen voor deze strijd. Maar ondanks deze helden - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash- is het misschien al te laat om de aarde te redden van een grootse aanval.


    11-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:DCU
    Tags:Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Gal Gadot, Ezra Miller, Amy Adams, Ray Fisher, J.K. Simmons, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons
    >> Reageer (0)
    08-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. MCU #17: Thor (3): Ragnarok. (2017)

    2017,bd,Chris Hemsworth, Cate Blanchett,Tom Hiddleston

    Thor zit gevangen aan de andere kant van het universum. Hij moet in een race tegen te klok proberen om naar Asgard terug te keren om Ragnarok te stoppen. De vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgardian liggen nu in handen van een almachtige nieuwe bedreiging, de meedogenloze Hela.

    2017

    08-03-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:MCU
    >> Reageer (0)
    27-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Logan.

    Hugh Jackman, Patrick Stewart,2017,bd,Stephen Merchant

    In 2029 is de mutant bevolking aanzienlijk geslonken en de X-Men zijn ontbonden. Logan (Hugh Jackman) zijn vermogen om zichzelf te genezen is slinkende en hij ontfermt zich nu samen met de mutant Caliban (Stephen Merchant) over de zieke Professor X (Patrick Stewart) in een schuilplaats op de grens met Mexico. Zij zullen daar de rest van hun leven ondergedoken blijven. Maar wanneer een jonge mutant op de vlucht voor een gevaarlijke organisatie zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen en voelt hij zich uiteindelijk gedwongen haar te helpen.

    2017

    27-02-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:Marvel overige
    >> Reageer (0)
    27-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MCU #16: Spider-Man: Homecoming. (2017)

    Tom Holland, Robert Downey Jr.,2017,bd,Michael Keaton

    Peter Parker keert na zijn eerste superheldengevecht als Spider-Man terug naar zijn normale leven in Queens. Hij hoopt snel bij The Avengers gevraagd te worden door Tony Stark, maar het telefoontje blijft uit. Peter wordt ongeduldig, denkt dat hij zichzelf als held moet bewijzen aan Tony Stark en gaat vervolgens zelf op zoek naar onrecht. Tijdens deze zoektocht komt hij al snel bij een mysterieuze wapenhandel van ene Adrian Toomes.

    2017

    27-11-2017 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:MCU
    Tags:Tom Holland, Robert Downey Jr., Michael Keaton
    >> Reageer (0)
    26-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Guardians of the Galaxy; vol.2.

    guardians of the galaxy, rocket raccoon

    De Guardians moeten vechten om hun familie bij elkaar te houden, terwijl ze de mysteries over Peter Quills vader ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en schieten hen gedurende de reis te hulp.

    2017

    26-11-2017 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:MCU
    >> Reageer (0)


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn blogs:
  • Homepage
  • Stripalbums
  • Lectuur
  • Science-Fiction & Fantasy


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs