Zoeken in blog

Categorieën
 • DC overige (28)
 • DCU (9)
 • Marvel overige (33)
 • MCU (23)
 • Overige (18)
 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Inhoud blog
 • Bloodshot. (2020)
 • The Green Hornet. (2011)
 • DCU #9: Wonder Woman 1984. (2020)
 • The New Mutants. (2020)
 • DCU #8: Birds of Prey and the fantabulous emancipation of one Harley Quinn. (2020)
  Comic Book Verfilming
  Strips als film.
  03-05-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloodshot. (2020)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Beveiligingsbedrijf Rising Spirit Technologies weet met nanotechnologie een overleden soldaat, Ray Garrison genaamd, terug tot leven te wekken. De transfusie heeft van hem een moordmachine gemaakt die niet te stuiten is, uitgerust met verbeterde vermogens, zoals genezing, snelheid en verdraagzaamheid. Ray probeert vervolgens te achterhalen wie hem dit aangedaan heeft en zint op wraak. Maar alles blijkt anders te zitten dan het lijkt.

  03-05-2021 om 10:24 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Overige
  Tags:Vin Diesel, Guy Pearce, Eiza González
  >> Reageer (0)
  30-04-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Green Hornet. (2011)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Britt Reid (Seth Rogen) is de zoon van de bekendste en meest gerespecteerde mediamagnaat van L.A. Zijn zorgeloze leventje bestaat voornamelijk uit feestvieren, totdat zijn vader op mysterieuze wijze sterft en aan Britt zijn omvangrijke imperium nalaat. Britt sluit daarop vriendschap met één van zijn vaders werknemers, de toegewijde en inventieve Kato (Jay Chou). Ze besluiten om voor het eerst in hun leven iets zinvols te doen: de misdaad bestrijden. En de beste manier om dit te doen is... door zelf crimineel te worden. Zo wordt Britt 'The Green Hornet' en samen met Kato gaat hij de straat op, om de wet te beschermen door deze te overtreden... De vindingrijke Kato bouwt het ultieme retro-wapen: The Black Beauty, een snelle en onverwoestbare auto met de meest geavanceerde wapens aan boord. Met dit rijdende fort en de slimme gadgets van Kato worden ze al snel de schrik van iedere crimineel. Met behulp van Britts nieuwe secretaresse, Lenore Case (Cameron Diaz), openen ze de jacht op de man die de onderwereld van L.A. beheerst: Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz). Maar Chudnofsky heeft zijn eigen plan...

  30-04-2021 om 10:44 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Overige
  Tags:Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz
  >> Reageer (0)
  04-07-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.300: Rise of an empire. (2014)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Tweede '300'-film.

  Na de overwinning op Leonidas' 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden. Het democratische Athene is de eerste stad die ze tegenkomen op hun pad. De stad heeft een sterke vloot en staat onder leiding van admiraal Themistocles. Themistocles is gedwongen een alliantie aan te gaan met de aartsrivaal van Athene.

  04-07-2020 om 16:04 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Overige
  Tags:Lena Headey, Eva Green, Sullivan Stapleton
  >> Reageer (0)
  21-08-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hellboy. (2004)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  1944:

   Hitler is buitengewoon geïnteresseerd in het paranormale en stuurt zijn mannen de hele wereld over om paranormale objecten te verzamelen om hem te helpen in zijn honger naar wereld dominantie. Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog blijkt dat de Duitsers aan het kortste einde trekken. Amerika heeft ondertussen het "Bureau Of Paranormal Research And Defense" in het leven geroepen en professor Trevor "Broom" Bruttenholm, gespecialiseerd in het occulte, wordt naar een eiland voor Schotland gestuurd. Daar blijken de Nazi's flink huis te houden. Ze hebben de slechte Russische tovenaar Rasputin ingehuurd om een dimensiegat te slaan naar een soort van hel. Broom weet samen met een groep soldaten Rasputin en zijn legertje Nazi te stoppen. De slechte tovenaar wordt door de dimensiegat opgeslokt en het gat dicht zich. Toch blijkt het iets door het gat van de hel naar de aarde gekomen. Het is een baby-demon. Broom besluit het wezentje op te voeden en noemt hem Hellboy.

  Heden:

  FBI-agent John Myers meldt zich bij het Bureau of Paranormal Research And Defense. Hij weet eigenlijk niet wat hij er van moet denken. Hij kijkt zijn ogen uit als hij kennis maakt met Abe Sapien. Een onderwater wezen die het verleden, heden en toekomst kan zien. Maar hij staat helemaal met zijn mond vol tanden als hij wordt voorgesteld aan Hellboy. Een 2 meter lange rode 'duivel' met afgezaagde hoorns en een staart! Hoewel Hellboy al een dikke 60 jaar oud is, ziet hij er pas uit als in de twintig. Professor Broom heeft John Myers aangenomen als oppas voor Hellboy en als opvolger van Broom want hij is terminaal ziek en heeft nog maar een zeer korte tijd te leven. Hellboy loopt de laatste tijd regelmatig weg naar Liz, zij is een freak net als hij. Ze is een zogenaamde firestarter, iemand die alles en iedereen kan laten branden. Ze is nu opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat ze haar gave niet aan kon. In het begin kunnen John en Hellboy niet goed met elkaar overweg. Hellboy is meer een einzelganger en John moet enorm wennen aan Abe en Hellboy. Dan gaat er een alarm. Er is een monster gesignaleerd en Abe en Hellboy worden er opuit gestuurd want monsters vang je het beste met monsters. Maar het monster dat nu losloopt is niet zomaar een monster, maar is een hellehond, die niet gedood kan worden want als elke keer als er een sterft, komt er 2 voor in de plaats. Bovendien blijkt het beest eitjes te leggen. Het blijkt dat het monster vrij is gelaten door Rasputin die na al die jaren terug is gekeerd uit de hel. Hij heeft een plan om de wereld te vernietigen met behulp van Hellboy, daarvoor zet hij een snood plan in het werk.


  21-08-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  Tags:Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, John Hurt
  >> Reageer (0)
  20-08-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hellboy 2: The Golden Army. (2008)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eeuwen geleden sloten de mensen en de elfen een wapenstilstand nadat koning Balor (Roy Dotrice) een verschrikkelijk wapen had ingezet om zijn tegenstanders uit te roeien: het onoverwinnelijke Golden Army, 70 maal 70 onverwoestbare mechanische tuigen zonder gevoel of genade. Om ervoor te zorgen dat niemand dit cataclysmische wapen meer zou hanteren, verdeelde hij de kroon waarmee het leger wordt gecommandeerd in drie stukken...

  Flashforward naar het heden: één van de drie stukken van de kroon wordt in New York op een veiling te koop aangeboden. Prins Nuada (Luke Goss) die meent dat de wereld van elfen en sprookjesfiguren bedreigd wordt door de ongebreidelde expansiedrift van de mens, komt met geweld de kroon opeisen en richt een slachting aan onder de veilinggangers. De Amerikaanse geheime dienst heeft maar één mogelijk wapen om in te zetten: de agenten van het officieel onbestaande Centrum voor Paranormale Wetenschappen, dat sinds de dood van professor Broom geleid wordt door de nurkse agent Manning (Jeffrey Tambor). Manning heeft zijn handen vol met het uit de publiciteit houden van het centrum en het bestaan ervan in alle toonaarden te ontkennen in de media; de ster van de show, de gevallen en door mensen opgevoede demon Hellboy (Ron Perlman) is echter het leven in de schaduwen kotsbeu en hij drijft Manning tot de wanhoop door onder meer ongegeneerd handtekeningen iot te delen in het park en te poseren voor foto-opnamen. Hij zit bovendien in een voortdurende woordenwisselingen met zijn vriendin, de pyrokinetisch aangelegde Liz Sherman (Selma Blair). Ook zijn collega en vriend, amfibiemens Abe Sapien (Doug Jones), heeft niet meer te bieden dan samen eens af en toe stevig door te zakken.


  20-08-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  Tags:Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, Luke Goss
  >> Reageer (0)
  19-08-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hellboy. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hellboy krijgt een missie toegewezen in Londen waar de oude geest van een kwade heks uit de dood is herrezen. Hij moet Nimue, de consorten van Merlin en de Blood Queen zien te verslaan. Hun strijd zal echter leiden tot het einde van de wereld. Een lot dat Hellboy wanhopig probeert af te wenden.

  19-08-2019 om 09:52 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Overige
  Tags:David Harbour, Milla Jovovich, Daniel Dae Kim, Ian McShane
  >> Reageer (0)
  01-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danger: Diabolik ! (1968)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Superdief Diabolik steelt, moordt en bedriegt, maar heeft ook een mooie vriendin en hij wordt dus ook gepresenteerd als held. Hij heeft maar een doel: geld, geld en nog eens geld.
  Diabolik is een criminele held en heeft een bloedmooie vrouw aan zijn zijde. Om hun doel te bereiken gaan ze geen moeilijkheid uit de weg. De politie is dan ook niet tegen hen opgewassen.

  01-08-2018 om 14:10 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Overige
  Tags:John Phillip Law, Michel Piccoli, Marisa Mell
  >> Reageer (0)
  06-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dredd.

  2de Judge Dredd film.

  judge dredd, 2000 ad

  Dredd neemt ons mee naar de ruige straten van Mega City One, een eenzame oase van quasi-beschaving op de vervloekte Aarde. Judge Dredd (Karl Urban) is de meest gevreesde rechter van de Straatrechters, met de macht om de wet te handhaven, overtreders te bestraffen en hen – indien nodig – ter plekke te executeren. Hij neemt het samen met de aspirant-rechter Cassandra Anderson (Olivia Thirlby), die paranormale krachten bezit, op tegen Ma-Ma (Lena Headey), het hoofd van een drugsbende die handelt in een nieuwe drug die de realiteitszin aantast en zich schuilhoudt in een enorm flatgebouw genaamd Peach Trees.

  2012

  06-01-2015 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Judge Dredd.

  1ste Judge Dredd film.

  sylvester stallone,armand assante,dvd,1995,judge dredd, dredd
  In een verre toekomst, waarin Judges politie, jury en rechter tegelijk zijn, steekt Dredd met kop en schouders boven alle andere Judges uit. Hij leeft volgens de wet, hij ademt de wet, hij is de wet. Wanneer hij onverwacht voor moord wordt beschuldigd en naar de beruchte strafgevangenis in Aspen wordt gestuurd, realiseert hij zich dat hij slachtoffer is geworden van een uiterst sluw complot, opgezet door z'n vroegere kameraad en mede Judge Rico!
   
  1995

  06-01-2015 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)
  09-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dylan Dog: dead of night.

  dylan dog

  Dylan Dog (Brandon Routh), is een privédetective die gespecialiseerd is in paranormale verschijnselen. Hij wordt gedwongen de verdwijning van zijn vriend te onderzoeken in New Orleans. Dit doet hij samen met zijn collega Marcus (Sam Huntington). het onderzoek van de twee begint al snel vreemde vormen aan te nemen, als bovennatuurlijke schepsels hun pad kruisen.

   

  2010

  09-07-2014 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)
  25-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Wanted.

  James McAvoy, Morgan Freeman, 2008, Angelina Jolie

  Wanneer de baas van een bende huurmoordenaars contact legt met Wesley Allan Gibson (McAvoy), een depressieve kantoorbediende, en hem vertelt dat zijn vader een huurmoordenaar was die onlangs vermoord werd, besluit Wesley zijn leven in eigen handen te nemen en ook een professionele moordenaar te worden. Al snel blijkt dat hij een waar talent is en hij wordt toegelaten tot het geheime gezelschap, waar hij besluit wraak te nemen om zijn vaders dood. Wesley raakt binnen de kortste keren helemaal in de macht van de clan en van Sloan, de baas (Freeman). Samen met zijn 'collega' Fox (Jolie) gaat hij op zoek naar de moordenaar van zijn vader.

   

  2008

  25-09-2012 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)
  22-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hancock. - Blu-ray -
  1 hancock.JPG

   

  Superheld John Hancock (Will Smith) heeft het verkorven bij het grote publiek. Bij een "reddingsactie" waarbij hij een paar carjackers heeft ingerekend, heeft hij voor negen miljoen dollar schade aangericht en het publiek is de mening toegedaan dat Hancock niet langer boven de wet mag staan. Aan zijn recentste strapatsen hangt een prijskaartje van 7 miljoen dollar en een pak rechtszaken om u tegen te zeggen. Het probleem is dat Hancock eigenlijk lak heeft aan het gezag, zodat niemad hem eigenlijk tegen kan houden, én dat hij kampt met een onoverzichtelijk drankprobleem, waardoor hij meer schade veroorzaakt dan voorkomt. Wanneer hij verkoper Ray Embrey (Jason Bateman) op het nippertje voor een rijdende trein weg kan plukken, stelt die uit dankbaarheid voor om Hancock mediatraining te geven opdat zijn populariteit opnieuw zou stijgen. Een onderdeel van het charmeoffensief is dat Hancock zich vrijwillig aanbiedt in de gevangenis om therapie te volgen. Hancock valt intussen voor de charmes van Rays vrouw Mary (Charlize Theron), die meer over hem schijnt te weten dan hijzelf.

  2008

  22-08-2010 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)
  03-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. The Phantom.

  2de 'The Phantom' film. Speelt vele jaren later af dan de eerste.

  The Phantom

  De jonge waaghals Chris Kit Walker wordt benaderd door een geheime organisatie die hem verteld dat hij de erfgenaam is van iets dat hij nooit voor mogelijk had gehouden. Als de 21ste `geest die loopt moet hij het erfgoed van zijn voorouders in ere houden en overal ter wereld misdaad en onrecht bestrijden. Maar de wereld is anders dan vroeger, en hij moet het opnemen tegen in hightech gespecialiseerde criminelen. Daarom moet hij beter en zwaarder worden getraind dan elke andere Phantom voor hem.

  2010

  03-05-2010 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)
  20-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. The Crow.

  crow
  De avond voor Halloween, wordt de zogenaamde Devil's Night genoemd. In de binnenstad worden er dan traditie getrouw diverse branden gesticht en vinden er plunderingen plaats. Deze nacht dringt er een groep onder leiding van T-Bird (David Patrick Kelly) een wat vervallen appartementencomplex binnen. Hun baas wil dat pand leeg hebben, maar de laatste bewoners willen niet weg. Deze hebben dus even een waarschuwing nodig. In dit appartement wonen Eric Draven (Brandon Lee) en zijn vriendin Shelly Webster (Sofia Shinas). De vier van T-Bird zijn groep zijn nogal ruig en luidruchtig. Als ze het appartement binnen dringen treffen ze Shelly alleen aan en mishandelen haar verschrikkelijk. Terwijl zij verkracht en met messteken mishandeld wordt, Komt Eric thuis en vecht om haar te bevrijden. Hij wordt gelijk neergeschoten en krijgt echter een duw en valt van een behoorlijke hoogte uit het raam. Hij overlijdt ter plekke. Als uiteindelijk de politie arriveert is het te laat, Shelly vecht nog voor haar leven, maar ook zij overlijdt later in het ziekenhuis. 

  1993

  20-10-2007 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)
  29-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. The Crow (4): Wicked prayer.

  4

  Een bende totaal geschifte satanisten terroriseren een klein stadje, gelegen ergens in het zuiden van Amerika. Jimmy Cuervo (Edward Furlong) is recentelijk vrijgekomen uit de gevangenis en wilt stilaan zijn leven terug opnemen met zijn grote liefde Lily (Emmanuelle Chriqui). Maar dan wordt het totaal verliefde koppeltje gruwelijk vermoord als onderdeel van een satanisch ritueel om Luc Crash (David Boreanaz), de leider van de bende, te laten veranderen in de Antichrist (ja de film ziet het groot!). Luc is daarna van plan, om samen met zijn vriendin Lola Byrne (Tara Reid) en de rest van de bende, de aarde om te vormen tot een echte hel. Maar dan keert Jimmy Cuervo terug als The Crow, de ultieme wraakengel, en hij is vastbesloten om al zijn fouten uit het verleden recht te zetten en Lily te wreken…

  2005

  29-05-2007 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. The Crow 2: City of angels.

  2

  Eén nacht in het jaar staat Los Angeles in het teken van de Nacht der Doden, een macaber ritueel waarbij alle dode zielen worden geëerd. De straten zijn gevuld met een uitbundige mensenmassa en tijdens die chaos zijn Ashe (Vincent Perez - Indochine en Talk of Angels) en zijn zoontje getuigen van een gruwelijke moordpartij. Het duurt daarna niet lang of ook zij worden gedood tijdens die "Doden Nacht". Ashe staat echter op uit de dood, gesterkt door de mysterieuze gaven van een zwarte kraai. Hij ontmoet de jonge vrouw Sarah (Mia Kirshner - Exotica en Murder in The First) met wie hij een spirituele band blijkt te hebben. Samen met Sarah gaat Ashe op zoek naar de criminelen die hem en zijn zoontje vermoorden. Op zijn weg naar gerechtigheid stuit hij op Judah (Richard Brooks), een drugsdealer die samen met zijn koelbloedige luitenant Curve (Iggy Pop) de stad regeert.

  1996

  29-05-2007 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)
  15-08-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. The Phantom.

  Billy Zane schittert als The Phantom in deze avontuurlijke aktiefilm, gebaseerd op één van de meest populaire stripverhalen allertijden. De zoektocht naar de legendarische schedels van Touganda begint op het tropische eiland Bengalla. Geheel bezeten van de legende, wil magnaat Xander Drax (Treat Williams) koste wat het kost de schedels bemachtigen om met de onvoorstelbare kracht die het in zich herbergt, de wereld te veroveren. Er is slechts één man die de wereld voor een ramp kan behoeden.... The Phantom!

  1996

  15-08-2006 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)
  08-08-2003
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Spawn ( 1997 ).

  Met: Martin Sheen.
  Vermoord door corrupte collega's, belandt Al Simmons in de hel. Om zijn vrouw nog een laatste keer te zien, sluit Simmons een pact met de duivel Malbolgia. Die zorgt ervoor dat hij weer naar de wereld van de levenden kan. In ruil hiervoor wordt hij als Spawn de leider van het Leger Van De Hel. Zijn opdracht: de totale vernietiging van het menselijk bestaan op aarde. Spawn komt tussen twee kampen terecht en het voortbestaan van de mensheid hangt af van zijn keuze...

  1997
   
  Bekijk de trailer:
  http://videodetective.com/home.asp?PublishedID=7093&VideoKbRate=300&AltID=&CustomerID=14817&WM=False&Ads=True&Play=True&Shorten=False#

  08-08-2003 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  >> Reageer (0)


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Mijn blogs:
 • Homepage
 • Stripalbums
 • Lectuur
 • Science-Fiction & Fantasy


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!