Na zelf jaren geprobeerd te hebben met allerhande diëten, kreeg ik de steun van mijn vriendin die een arts is. Haar grootste hobby is koken en experimenteren in de keuken. Het resultaat: een unieke combinatie van hemelse gerechten die gezond en niet vet zijn.
01-04-2008
Pittige snijbonen met wortel
Ingrediënten
Voor 2 personen
1 ui 1 teentje knoflook 250 gr snijbonen 150 gr worteltjes 1 dl groentenbouillon Alpro Soya Minarine 1 theelepel shoarmakruiden
Bereiding
Pel en snipper de ui. Pel het teentje knoflook. Snijd de snijbonen fijn. Was de wortelen en snijd ze in plakjes. Verhit Alpro Soya Minarine in een braadpan en fruit de ui. Pers het teentje knoflook erboven uit. Schep de snijbonen, worteltjes, shoarmakruiden en de groentenbouillon erdoor. Laat met deksel op de pan de snijbonen en wortel ongeveer 10 minuten gaar worden.