Ingrediënten
Voor 4 personen
4 middelgrote tomaten 1 courgette 250 gr champignons 8 sjalotten 400 gr kalkoenfilet peper 4 eetlepels Alpro Soya Light 2 teentjes knoflook 8 eetlepels mangochutney 1 blikje tomatenpuree (70 gr) 1,5 dl kippenbouillon 125 gr tagliattelli met olijven
Bereiding
Snijd de tomaten in stukjes. Snijd de courgette en de champignons in plakjes en de sjalotjes in vieren. Snijd de kalkoenfilets in reepjes en bestrooi met peper. Verhit een pan met dikke bodem en voeg Alpro Soya Light als de pan heet is. Roerbak de kalkoenreepjes samen met de sjalotjes in de boter tot ze gaar zijn. Pers de knoflook hierboven uit. Schep de stukjes tomaat, courgette en champignons erdoor en bak ze even mee. Vermeng de mangochutney, tomatenpuree en kippenbouillon door elkaar. Schep het sausmengsel door het gerecht en laat het heel goed doorwarmen. Kook de pasta volgens de verpakking beetgaar.
Schik de pasta op een voorverwarmd bord en omring deze met de kalkoen en zijn gevolg.
|