Inhoud blog
  • Vanillesaus
  • chocoladesaus
  • Varkensfilet in zoete ketjapsaus.
  • Gevulde varkenshaas met rode portsaus
  • Banketbakkersroom
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    KOOKBOEK

    09-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocoladesaus

     

     

    Chocoladesaus

    Ingrediënten :

    * 300 gr fondantchocolade
    * 50 gr griessuiker
    * 4 dl water
    * 50 gr boter
    * enkele druppels vanille-essence

    Bereidingswijze

    1. Water en griessuiker samen tot een lichte siroop laten inkoken (af
    en toe voorzichtig omroeren en een tiental minuten laten uitdampen)
    2. Met vanille-essence parfumeren
    3. De stroop in een warmwaterbad zetten en de chocolade in stukjes in
    de stroop laten smelten
    4. Nadat de chocolade gesmolten is, met klontjes ijskoude boter
    afwerken. Dit zal voor de glans op de saus zorgen

    Goed om weten

    * In plaats van boter kan je room gebruiken. De kleur zal dan echter
    niet zo donker zijn
    * Je kan de saus ook met melk maken, maar dan is ze veel minder lang
    houdbaar.
    * Wordt de saus warm geserveerd, hou ze dan warm in een warmwaterbad
    van 35° C

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs