Inhoud blog
  • Het geheim van mijn lijn? Herbalife en Zumba
  • Klaar voor de lente?
  • Informatie en inschrijvingen in het gezondheidsprogramma
  • Bent U geïnteresseerd in gewichtsbeheersing?
  • Stelt U zich voor dat U zich op uw allerbest zou voelen
  • Hoe zwaarder, hoe groter het risico
  • mijn succesverhaal
  • Sport- en dansprestaties op peil houden of verbeteren
  • Gezond ontbijt: uw startpunt voor een geslaagde dag!
  • Herbalife Family Fondation helpt kinderen in nood.
  • Verzorgingslijn Aloë Vera
  • Stralende huid met Skin Activator
  • Waarom zou u vertrouwen hebben in Herbalife?
  • Medisch team achter Herbalife
  • Deel uitmaken van ons team?
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    alpine
    www.bloggen.be/alpine
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    wattman
    www.bloggen.be/wattman
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    lieve
    www.bloggen.be/lieve
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    kwisfan
    www.bloggen.be/kwisfan
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    ikke_lieve
    www.bloggen.be/ikke_li
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    speedy
    www.bloggen.be/speedy
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    adel
    www.bloggen.be/adel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gezondheid, vitaliteit, welzijn en sportvoeding

    Shake it baby! Medewerkers gezocht: alegria1001@gmail.com
    08-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stelt U zich voor dat U zich op uw allerbest zou voelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Meer energie, afslanken, in gewicht bijkomen, ouderdomskwaaltjes op afstand houden, sportprestaties verbeteren?
    Ook uw huid en haren varen er wel bij.  Een goed gevoed lichaam straalt!

    De laatste jaren is de kwaliteit van onze voeding sterk achteruit gegaan. Vroeger konden we zeggen dat, als we één banaan aten, we de voedingsstoffen dat in die banaan zitten voor die dag grotendeels binnen hadden.  Nu zouden we bijna 18 bananen moeten eten om aan dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen te komen.
    Hoe komt dat?  Dit heeft te maken met vervuiling, overproduktie, te lang bewaren in opslagplaatsen, ...  Concreet kunnen we stellen dat we dus een halve fruit- en groentenwinkel per dag zouden moeten leeg eten om aan onze noodzakelijke voedingsstoffen te komen.  Dat doet niemand want dat is niet haalbaar.
    Gevolg? altijd moe zijn, geen energie hebben, overgewicht, en andere algemene welvaartziekten die we allemaal wel kennen.
    Stelt U zich eens voor dat U zich op uw allerbest zou voelen door gewoon elke dag opnieuw gezonde voeding te eten.  Gewone maaltijden met veel groenten en fruit aangevuld met de nodige voedingsstoffen.  We zouden ons veel vitaler voelen, de tand des tijds zou minder invloed hebben, we zouden ons gewicht kunnen beheersen dat wil zeggen: niet te dik maar ook niet te mager.  We zouden onze sportprestaties kunnen verbeteren en wie weet misschien wel prestaties neerzetten waarvan we nooit hadden verwacht dat we dat konden halen.
    Met andere woorden: je zou het verschil voelen.
    Is dat een onrealistisch idee?  Neen, want het bestaat.  Zelfs al meer dan 28 jaar.  Het heeft zijn deugdelijkheid bewezen; je kan er van op aan dat het werkt.
    Het is niet illegaal en het is supergezond.  Het werd gekeurd en goedgekeurd in 70 landen en wordt dus wereldwijd verspreid.  Er staat een medisch team achter dat alles nauwgezet in de gaten houdt.
    En last but not least: mensen die het al jaren gebruiken, stralen als de zon op een tropisch eiland waar de palmen hun zorgen wegwuiven. Want zij kennen al die ongemakskwaaltjes niet meer.  Dat wil niet zeggen dat ze nooit ziek worden.  Maar hun weerstand is veel sterker en ze zullen nooit zo lang onder de voet zijn als de doorsnee persoon.
    Ze kunnen genieten van het leven, van alle mooie dingen dat het leven biedt.  Ze zijn meer bestand tegen stress omdat hun lichaam goed gevoed is.
    De voeding en supplementen van Herbalife hebben al veel mensen geholpen om een betere levenskwaliteit te bereiken zoals mensen die obees zijn (overgewicht hebben),  anderen die problemen hebben om in gewicht bij te komen, sporters die hun prestaties willen verbeteren of op peil willen  houden, mensen die graag meer energie willen, ....
    Herbalife sponsort verschillende activiteiten in de sportwereld waaronder de voetbalploeg L.A. Galaxy waar David Beckham tot voor kort nog bij speelde, start to run, triathlons, .... Sinds kort wordt ook Junior Planckaert (www.juniorplanckaert.be) gesponsord door Herbalife and last but not least: ook Inter Milaan behoort tot de gelukkigen.
    Herbalife biedt een total nutrition voeding waarbij je lichaam zowel intern als extern gevoed wordt.
    Als aanvulling op dit excellente gamma biedt Herbalife een verzorgingslijn op basis van Aloë Vera, een ingrediënt dat vooral gekend is voor zijn hydraterende eigenschappen.
    Skin Activator is een verzorgingslijn die de huid aanzet tot celvernieuwing.
    Hoeft het gezegd dat, wanneer men zichzelf op en top verzorgt, men blaakt van gezondheid? 
    Wil jij ook stralen, je energiek en vitaal voelen, de ouderdomskwaaltjes nog wat op afstand houden, je sportprestaties verbeteren, afslanken of net bijkomen?  Dit alles met gratis, intensieve begeleiding?
    Wil ook jij deelnemen aan het gezonde voedingsproject en investeren in jouw gezondheid zodat de dokter wat minder moet langskomen en het ziekenhuis een gebouw is waar je vooral naar kijkt in het passeren maar niet teveel moet binnenlopen?
    Probeer onze produkten en voel het verschil.
    Geef me gerust een seintje op alegria1001@gmail.com .  Ik help je met plezier verder.
    Waarom zou U voor Alegria kiezen?
    - omdat ik met gezonde, natuurlijke produkten werk
    - omdat ik U persoonlijk begeleid én omdat dat een gratis service is.
    - omdat ik een paramedisch beroep heb en dus heel wat weet over dieetleer en gezonde voeding in het algemeen
    - omdat ik, door mijn beroep, kennis heb over pathologie (ziektenleer) en de daaraan vasthangende risico's
    - omdat U met andere woorden in goede en veilige handen bent.
    Twijfel niet langer en neem contact met me op voor uw gezondheidsplan op maat.  U BENT HET WAARD!

    08-12-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe zwaarder, hoe groter het risico
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De kans op het krijgen van een ziekte stijgt naarmate men dikker wordt.  Vanaf een BMI van 25 - 30 nemen de kansen om één van de hieronder
    vermelde aandoeningen te krijgen licht toe.  Bij een BMI boven de 30 wordt de kans om ziek te worden sterker.  Daar worden we niet
    vrolijk van en het is dus echt niet zo dat U deze aandoeningen ook zult krijgen, maar de kans neemt wel toe hoe zwaarder men wordt.

    Ouderdomsdiabetes (ouderdomssuikerziekte): dit wordt ook wel het 'type II diabetes 'of  'niet insuline afhankelijke diabetes mellitus' genoemd.  Over de hele wereld neemt het aantal mensen met deze ziekte snel toe en dit heeft direct te maken met het overgewichtsprobleem. 
    60% - 70% van de mensen met diabetes mellitus zou kunnen genezen indien het overgewicht blijvend kan worden bestreden.

    Verhoogde bloeddruk: de bloeddruk stijgt recht evenredig met toename in gewicht.  Dit geldt vooral voor mensen met de zogenaamde 'appelvormige' obesitas.  Hoe hoger het gewicht, hoe groter de kans dat u een hoge bloeddruk krijgt.  Hoge bloeddruk kan soms snel verminderen als het gewicht daalt.
    Verhoogde cholesterolwaarden en hyperlipidemie:  door de toegenomen aanwezigheid van vetzuren in de bloedbaan ontstaat een ongunstiger samenstelling van het bloed met een toename van ongunstige vetzuren (cholesterol en triglyceriden) in het bloed met als gevolg vaatproblemen.

    Hartinfarct: het risico van kransslagader vernauwing (angina pectoris) en hartinfarct is duidelijk verhoogd.  Dit komt mede door de verhoogde bloedvetten en de hoge bloeddruk.

    CVA of beroerte: dit komt vooral ten gevolge van de hoge bloeddruk en de verhoogde kans op trombose die onstaat bij overgewicht.
    Mensen met overgewicht revalideren over het algemeen ook minder goed na een beroerte door de moeilijkheden die ze ondervinden bij het bewegen.

    Galstenen: vooral vrouwen zijn hier gevoelig voor.

    Kanker: er zijn sterke aanwijzingen dat borstkanker na de menopauze, baarmoederkanker en dikke darmkanker (colon) vaker voorkomen bij mensen met overgewicht.

    Kortademigheid:  ziekten van de ademhalingsorganen zoals:
    a) Astma en longemfyseem komen meer voor bij mensen met overgewicht.  Vooral de combinatie roken/overgewicht geeft een sterk verhoogde kans op het ontwikkelen van longfunctie verlies.

    b) Het slaap - apneu syndroom waarbij mensen door zeer zwaar snurken 's nachts perioden hebben waarbij de ademhaling even stokt, komt vooral vaak voor bij mannen die te dik zijn.

    c) Vooral bij extreem zware personen komt het zogenaamde Pickwick - syndroom voor hetgeen gepaard gaat met sufheid en extreme slaperigheid overdag, doordat het lichaamsvet de longen als het ware samendrukken waardoor een chronisch zuurstoftekort optreedt.

    Hormonale stoornissen: menstruatiestoornissen en hirsutisme (mannelijke beharing bij vrouwen) maar ook ongewenste vruchtbaarheid.
    Dit ontstaat omdat het vetweefsel als het ware een eigen productie van oestrogenen verzorgt.  Hierdoor is de zwangerschap vaak onmogelijk bij  vrouwen die te dik zijn.

    Zwangerschapscomplicaties: verhoogd aantal complicaties tijdens de zwangerschap door hoge bloeddruk en de daarmee vaak samengaande zwangerschapsvergiftiging (toxicose).
    Zwangerschapsdiabetes, vroegtijdige geboorten, keizersnede en ziekenhuisopname.
    Risico voor de baby: verhoogd risico voor complicaties bij de bevalling, aandoeningen bij de pasgeborene en vroege sterfte.

    Aandoeningen van het bewegingsapparaat gepaard gaande met gewrichtsklachten, gewrichtsontstekingen, rug- en nekklachten evenals voet, -knie- en heupklachten.
    Dit is één van de meest voorkomende eerste signalen dat het lichaamsgewicht te zwaar wordt.  Mensen krijgen dan  pijnlijke voeten, enkels en knieën zonder dat er iets aan de gewrichten zelf te bemerken is.  Het enige wat helpt, is afvallen.  Gebeurt dit niet dan ontstaan onvermijdelijk ernstige kraakbeen beschadigingen van de gewrichten met als gevolg "slijtage" klachten.

    Stress-incontinentie: het verliezen van urine door drukmomenten zoals niezen, lachen, springen, ... Dit kan uiteindelijk leiden tot operatieve ingrepen met alle complicaties van dien als het overgewicht niet afneemt.

    Psychologische gevolgen: verminderd zelfvertrouwen en negatief zelfbeeld, depressieve perioden, eetbuistoornissen, "night eating syndrome" waarbij nachtelijke vreetaanvallen, soms in een soort trance, de nachtrust enorm kunnen verstoren met alle gevolgen vandien.

    Sociale isolatie en verminderde arbeidsongeschiktheid: problemen bij het vervoer met het openbaar vervoer.  Bij sollicitaties neemt men vaak iemand die slanker is, waardoor de carrière ernstig belemmerd kan worden.  Niet graag meer naar theater, bioscoop, restaurants, kennissen, ... op bezoek gaan.  Niet mee kunnen doen met zwemmen en andere sporten, ....

    Invaliditeit:  door de lichamelijke gevolgen van obesitas kan het komen tot een voortijdige afkeuring en een verlaagd inkomen. Veel te dikke personen komen op een gegeven moment in een neergaande spiraal terecht.  Door hun verworven lichamelijke handicap kunnen ze minder bewegen, hebben sneller klachten als pijnlijke gewrichten, kortademigheid en het vasthouden van vocht.  Hierdoor bewegen ze weer minder waardoor ze nog meer neiging zullen vertonen om dikker te worden en uiteindelijk komen ze in een rolstoel terecht.

    Bron: www.huisartsenkliniek.nl

    07-12-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn succesverhaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn problemen begonnen ongeveer een jaar geleden.  Ik had net de tweede zit van een opleidingsjaar met succes afgerond in combinatie met een voltijdse job én een huishouden.  Op mijn werk hadden we een 24 uursploeg staande gehouden toen er 6 voltijdse krachten langdurig afwezig waren.  In september startte ik mijn tweede jaar maar ik had het gevoel dat ik op reserves liep: altijd moe, geen energie, concentratiestoornissen, hoofdpijn, slecht slapen, prikkelbaar, een huid die niet om aan te zien was én 8 kg kwijt.
    Zo sukkelde ik verder tot aan onze vakantie naar de Dominicaanse Republiek.  Dit zou alles veranderen: we zouden veel groenten en fruit eten, we zaten op hotel dus hoefden we zelf niks te doen.  Tot onze grote verbazing hadden we na twee weken 'uitrusten' nog evenveel energie als toen we vertrokken waren.  GEEN!  Nadien begon ik me pas echt ongerust te maken.  Als een vakantie al niet meer hielp, wat dan wel?
    Toen stootte ik op een advertentie van Herbalife.  Ik had al alles geprobeerd, iedereen op die foto's leek er zo gezond uit.  Achteraf, op een bijeenkomst, zou blijken dat de foto's geen leugen waren.  Iedereen zag er zo stralend en energiek uit.  Zoveel energie had ik nog niet samengezien in één zaal.  Iedereen kon zien aan mijn gezichtskleur dat ik een nieuwkomer was.
    We konden maar proberen.  Zo gezegd, zo gedaan.  Mijn vriend en ik starten met het programma.  Ik om bij te komen, hij om af te slanken.
    Op twee dagen tijd voelden we ons allebei veel energieker en alerter.  Ik viel niet meer in slaap halverwege de dag, ik kon een vergadering van een paar uur actief meedoen zonder weg te dommelen, ik kon naar bijscholingen zonder telkens iets gemist te hebben omdat ik even "weg" was.
    Mijn vriend kreeg meer structuur in zijn lessen, voelde alles helderder aan.
    Ik kwam op korte tijd kilo's bij, hij viel af.  Onze huid werd egaler, onze haren begonnen meer te glanzen.  Na een verlof van twee weken vroeg iemand mij: 'GIJ HEBT ZEKER EEN FACELIFT LATEN DOEN?' Dat was wel het mooiste compliment dat ik kon krijgen na een jaar me rotslecht gevoeld te hebben.
    Ik merk dat de dokter me iets minder vaak ziet, de apotheker eveneens, mijn dipjes zijn weg: IK LEEF WEER!!!  En dat was lang geleden.
    Ik besloot om vanaf nu mijn gezondheid voor alles te laten gaan want uiteindelijk moet dit lichaam en de inhoud van mijn hersenpan nog vele jaren mee.  Als ik dat dan zo lang mogelijk in een gezonde conditie kan doen; dan is dat toch het MOOISTE wat je jezelf als geschenk kan doen.
    Aan iedereen die zich slecht voelt, wil ik graag volgende boodschap geven:  Stop met jezelf te pijnigen, verder te sukkelen in de hoop dat het ooit weer beter wordt, ....  Dat wordt het niet zolang je je lichaam niet geeft wat het nodig heeft.  LEEF en LEEF NU!  Start niet morgen of in januari bij nieuwe goede voornemens of in maart om in bikini/zwembroek  te kunnen, ....   START NU EN VOEL HET VERSCHIL!!!
    Laat me iets weten en samen gaan we op weg om JOUW doelstellingen te bereiken.
    Want omdat ik me nu veel beter voel, heb ik de beslissing genomen om anderen te laten delen in mijn ervaringen én hen te begeleiden op een professionele manier net zoals mijn coaches dat met mij doen.  Wil jij nadien mee in het bootje stappen?  Dat kan.  Herbalife is een leuke bijverdienste die je een kans geeft op een leven zoals je dat zou willen.  Heb je mijn toegevoegde foto's bekeken?  Dat wordt, ook voor jou, realiteit!

    06-12-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sport- en dansprestaties op peil houden of verbeteren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als sportman (vrouw), danser (es) of model is het belangrijk dat je lichaam in topconditie is.
    Laat dat nu net het probleem zijn met onze voeding vandaag.  De kwaliteit van de voeding is niet meer voldoende om ons
    lichaam van alle noodzakelijk voedingsstoffen te voorzien.
    Wat kan helpen?
    Produkten die het lichaam hydrateren zoals water + een substantie op basis van Aloë Vera.
    Produkten die het darmstelsel op een zachte manier reinigen zoals vezels.
    Produkten die vetcellen omzetten in energie.
    Produkten die wél de nodige vitaminen, mineralen en eiwitten bezitten zoals onze shakes.
    Produkten die helpen bij de vorming van spieren zoals proteïnen.
    Produkten die onze tussendoorhonger stillen.
    Graag meer informatie?  Geef me gerust een seintje voor een gratis voedingsprogramma op maat. 
    Ook de begeleiding nadien is een gratis service.

    05-12-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezond ontbijt: uw startpunt voor een geslaagde dag!
    Gezond ontbijten is iets wat we de laatste jaren meer en meer over het hoofd zien; geklasseerd in de map: niet belangrijk.
    Echter: hoe kan een lichaam optimaal functioneren als de tekorten 's morgens al niet meer bijgevuld worden?  Gevolg: een dip in de loop van de
    voormiddag.  Om te eten is er op dat moment geen tijd dus nemen we snel snel iets tussendoor.  De suikerspiegel in het bloed stijgt en kijk ...
    we voelen ons weer beter.  Althans toch in het eerstvolgende uur.  Er volgt een nieuwe dip, we nemen weer snel snel iets en zo gaat dat maar verder. 
    Als je gedurende dat proces de bloedsuikerspiegel zou bekijken, zouden we een echte jojo aan het werk zien.  Dat is alles behalve gezond en maakt dat we het hoe langer hoe moeilijker krijgen om ons gewicht en onze conditie op peil te houden.
    Mensen die wel een ontbijt nemen, eten er vaak één op basis van koolhydraten die hetzelfde effect veroorzaken.
    Hoe kan het dan wel op een gezonde manier?  Allereerst door water te drinken, vlak na het opstaan, om de tekorten opgelopen in de afgelopen nacht (je wil echt niet weten hoeveel zweet er in jouw matras steekt) bij te vullen.  Dat kan aangevuld worden met een Aloe Vera substantie dat nog meer gaat reinigen (ontdoen van toxische stoffen of ontslakken) en hydrateren.  Een aanvullende thee om vetcellen om te zetten in energie.
    Een eiwitrijke shake die eveneens mineralen en vitaminen bevat om het bloedsuikergehalte op peil te houden en dipjes te voorkomen.
    Niet vergeten: eiwitten zijn belangrijk, we willen immers niet 'spierloos' door het leven gaan.
    Het resultaat dat we boeken is een superfrisse start zonder hoofdpijn in de loop van de dag.  Veel alerter, meer energie, veel minder concentratiestoornissen en een goed gevoed lichaam dat zijn dagdagelijkse taak aankan.
    Mogen we dan niet meer snoepen?  Moeten we die chocolade, die zo lief naar ons lacht, dan echt achterwege laten?  Bah neen: er bestaan immers proteïnerepen die een heel gezond alternatief zijn en die smaken alsof je een gewone snoepreep eet.  Alleen bevatten ze veel minder caloriëen en meer gezondere voedingsstoffen.
    "Dat kan niet, nu maak je me blaasjes wijs!"  Toch niet: er zijn toch andere merken die ook calorie-arme koekjes op de markt gebracht hebben.
    Het kan dus perfect.   Probeer het maar, je zal het zien!
    "Ik hou niet van chocolade": geen probleem, dan probeer je toch gewoon de nootjes?
    Je goed voelen is echt niet moeilijk maar je moet weten hoe.
    Vraag me gerust om advies.




    04-12-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    03-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herbalife Family Fondation helpt kinderen in nood.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In 1994 werd de Herbalife Family Fondation opgericht.  Deze fondation heeft als doel wereldwijd kinderen in nood te voorzien van voedsel, onderdak en opleiding.
    In meer dan 20 landen heeft de HFF donaties gegeven aan goede doelen die instaan voor kinderen in nood.
    Enkele voorbeelden: Casa Herbalife (Brazilië), Child Protection Plan (Korea), Deutsche kinderkrebshilfe (Duitsland), La Paz Hospital (Spanje),
    Ministerios de Amor (Mexico), Save the Children (Afrika), SOS children villages and SOS children homes (India), UNICEF (global).

    03-12-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzorgingslijn Aloë Vera
    Aloë Vera is een plant gekend om zijn reinigende, kalmerende en hydraterende eigenschappen.
    Toen ik enkele jaren geleden mijn huid verbrand had (eerste graad) op Isla Margarita (Venezuela) was er een oud dametje die mijn rug had ingewreven met deze plant die in haar tuin groeide.  De dag nadien was mijn verbrande huid zo goed als genezen.
    Profiteer van de eigenschappen van Aloë Vera dankzij onze reeks verfrissende haar- en lichaamsverzorgingsprodukten.

    Herbal Aloe bath and body bar: Zeep U in van top tot teen en geniet  van een milde en grondige reiniging met een lichte aloë- geur.
    Eén stuk weegt 125g

    Herbal Aloe hand cream: Een rijke crème speciaal samengesteld voor de droge huid.  De crème bevat een grote hoeveelheid van de zuiverste
    vorm van aloë en zit in een handige tube (50 ml)

    Herbal Aloe soft hold hair spray:  Perfect voor styling, geeft uw haar een lichte en zachte grip terwijl de versteviging toch de hele dag
    blijft zitten. (200 ml)

    Herbal Aloe everyday soothing hand and body lotion: Licht en niet vet.  Deze milde hand - en bodylotion heeft een frisse geur. (200ml)

    Herbal Aloe everyday soothing gel: Deze verzachtende en vochtregulerende gel kan uw huid helpen voeden en kalmeren.  De gel trekt snel
    in de huid en is niet vet. U voelt alleen de verfrissende, verkoelend werking op de huid. (200ml)

    Herbal Aloe moisturing shampoo and conditioner: Deze moisturing shampoo reinigt mild en werkt vochtinbrengend.  De moisturing
    conditioner werkt niet alleen vochtinbrengend maar het helpt het vocht ook in het haar vast te houden.  Gebruik beide produkten en uw haar zal
    stralen van vitaliteit. (300ml)

    Herbal Aloe soothing spray: Gemaakt van het hele Aloë-blad.  Herbal Aloe soothing spray helpt het ongemak veroorzaakt door teveel
    zon of kleine huidirritaties te verzachten. (400 ml)

    Herbal Aloe everyday body wash: Help uw huid gehydrateerd en schoon te voelen met deze vloeibare reiniger gemaakt van het hele
    aloe blad (400 ml)

    Herbal Aloe everyday shampoo and conditioner: Schoon en verfrissend.  Everyday shampoo beschermt uw haar tegen de dagelijkse
    schadelijke invloeden.  Everyday conditioner houdt het vocht in het haar vast zonder het zwaar te maken.  Beide producten hebben een frisse
    kruidige geur en zijn mild genoeg voor dagelijks gebruik. (500 ml)



    02-12-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralende huid met Skin Activator
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Skin Activator: jeugd activerende verzorging; collageen herstellend.
    Skin Activator helpt uw huid te hydrateren, te voeden, te verstevigen en te beschermen met als doel fijne lijntjes en rimpels te verminderen en
    de gladheid, teint en stralendheid te verbeteren.
    Skin Activator biedt 6 produkten die specifieke gedeelten van de huid aanpakken die sneller onderhevig zijn aan veroudering.  Elk produkt
    is ontworpen voor een specifiek gebied van de huid en is werkzaam waar dit het hardste nodig is.

    Dagcrème SPF 15:
    Krijg een jongere, gladder uitziende huid met deze lichte, snel intrekkende crème.  De huid wordt onmiddellijk gehydrateerd en krijgt bescherming
    door zonnefactor 15.  Gebruik deze crème elke ochtend om de fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen en de helderheid en stralendheid van de huid te verbeteren. (50 ml)

    Oogcrème:
    De huid rondom de ogen is erg kwetsbaar omdat ze geen vetklieren bevat waardoor de huid vatbaarder is voor vroegtijdige veroudering. 
    Deze lichte crème bevat komkommerextract die de huid helpt te verzachten.  De huid wordt gehydrateerd en gevoed waardoor ze strakker
    wordt. (15 ml)

    Decolleté crème:
    De delicate huid van de hals en van het decolleté is dun en bijzonder gevoelig voor tekenen van veroudering.  Trakteer uw huid op deze niet-vette
    crème die lijntjes en rimpels helpt te verminderen en uw huid zijdezacht en glad maakt (50ml)

    Herstructurerende nachtcrème:
    Een luxueuze, rijke nachtcrème die de huid helpt een stralende teint terug te vinden terwijl U slaapt; het moment waarop de celvernieuwing het
    actiefst is. Het ondersteunt de collageenproductie, hydrateert en voedt de huid.  Bij regelmatig gebruik kan het de helderheid, stralendheid en
    stevigheid van de huid verbeteren. (50 ml)

    Verzorgende lipverfijner SPF 15:
    Deze superzachte verzorging heeft een zonnefactor 15, een aangename pepermuntgeur, houdt uw lippen gehydrateerd en zorgt voor bescherming.
    Helpt fijne lijntjes te verminderen en zorgt voor zachtere, vollere lippen. (15 ml)

    Herstructerende dagelijkse crème:
    Bij dagelijks gebruik kan deze crème U helpen om een gladdere en stevigere huid te krijgen.  Perfect geschikt voor zij die nog geen speciale
    huidverzorging nodig hebben en één product willen voor hun dagelijkse verzorging. (50 ml)

    01-12-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    29-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom zou u vertrouwen hebben in Herbalife?
    Het team achter Herbalife is o.a.:
    Steve Henig:  diploma in voedingswetenschappen van de Rutgers Universiteit.
    David Heber: Voorzitter van de internationale adviesraad voor Voeding.  Hij is als professor verbonden aan de universiteit van Californië in
    Los Angeles, departement of medicine.
    Hij is directeur Center for Human Nutrition bij dezelfde universiteit en directeur Center for Clinical Nutrition.
    Luigi Gratton: Gediplomeerd aan The American Board of Family Practice (het Amerikaanse bestuur van huisartsen) en aan The American Board
    of Psychician Nutrition Specialists (het Amerikaanse bestuur van voedingsartsen).
    Hij heeft een Mastersdiploma Volksgezondheid
    Als klinisch arts is hij verbonden aan de Universiteit van Californië in Los Angeles, Center for Human nutrition: onderzoek naar risicofactoren
    bij obesitas.
    Lou Ignarro: bezitter van een Doctorsgraad én Nobelprijswinnaar.
    1998: Nobelprijs voor medicijnen.
    Befaamd professor in farmacologie aan de Universiteit van Californië in Los Angeles., School of Medicine.
    Winaar van de "Basic Research Prize" in 1998 van de American Heart Association.

    29-11-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medisch team achter Herbalife


       Doctor Steve Henig.

       Doctor David Heber.

      Dokter Luigi Gratton.

      Dokter Luigi Gratton in actie.

      Doctor én Nobelprijswinnaar Louis Ignarro.

      Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory.

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deel uitmaken van ons team?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wil jij graag op jouw beurt de schitterende produkten van Herbalife promoten en deel uitmaken van een succesvolle business?
    Dat kan.  Neem een kijkje op www.xincome.info   code: feelgood   .  Vraag gratis en vrijblijvend uw informatiepakket aan.

    26-11-2008 om 00:00 geschreven door feel good  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Archief per week
  • 20/04-26/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008

    Medewerkers gezocht: alegria1001@gmail.com
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Even een bezoekje van Eef!
  • groetjes
  • kwam hier terecht via Eef..
  • ATTENTIE DANIELLE!
  • Hallo Danielle!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Laatste commentaren
  • Fit-o-meter is ook een goede optie (Bert)
        op Het geheim van mijn lijn? Herbalife en Zumba

  • Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Salsapassion

  • Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • See the future

  • Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • azucar

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    rick1957
    www.bloggen.be/rick195
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    lieve
    www.bloggen.be/lieve
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    birdyfans
    www.bloggen.be/birdyfa

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs