Inhoud blog
  • Transport van zeep
  • Geschiedenis van de zeep
  • Gereedschappen en Machines
  • Grondstoffen en Materialen
  • Hoe wordt zeep gemaakt?
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    TECNICA

    30-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smaken herkennen?

    Dag beste bloglezers...
    In de vorige les hebben we iets heel leuk gedaan namelijk smaken herkennen. We gingen als volgt te werk: 

    Eerst moesten we twee glazen vullen met de helft met water. Daarna moesten we in het ene glas een eetlepel suiker doen en in het andere een eetlepel zout. Vervolgens moesten we nog een derde glas vullen maar deze met een beetje citroensap. Dan kon het proeven beginnen! De proever moest wel geblinddoekt zijn.
    Dit waren de resultaten:

    Vloeistof 1 (= H2O + suiker )

    Zoet

    Vloeistof 2 (= H2O + zout )

    Zout

    Vloeistof 3 (= H2O + citroen )

    Zuur, bitter


    Ciao Maarten

    30-10-2012 om 16:09 geschreven door neyensmaarten  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs