Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    17-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weber spririt classic

    De Spirit Classic houdt het bij stijlvol zwart

     

     

     

     

    In 2007 maakte de Spirit zijn opwachting in het Webergamma: een kleine serie ‘instapmodellen’ voor wie aan een toegankelijke prijs zijn eerste stappen in de gasbuitenkeuken wil zetten. Na twee jaar wordt het gamma lichtjes uitgebreid, én het krijgt een relooking – de Spirit wordt helemaal in het zwart gezet. Zo krijgt hij het allure van een stijlvolle butler die discreet de gasten ontvangt in uw buitenkamer.

    Uitbreiding komt er met de Spirit Classic E320Premium, het nieuwe topmodel in het Spiritgamma, met een ruim werkblad in inox en een zijbrander.

     

    De One Touch Gold breidt uit!

     

    Wie veel mensen wil ontvangen in zijn buitenkamer, zal in de nieuwste One Touch Gold een ideale partner vinden; het inox grillrooster van deze houtskoolbarbecue heeft een diameter van liefst 67 cm. De kleur ‘intens zwart’ wordt ook gebruikt voor de uitneembare aluminium aspan, en geeft het geheel een gedistingeerde look.

     

    De Q – nu ook in twee kleurversies

     

    Toen in 2004 de Q werd voorgesteld, deed het Design zijn intrede in barbecueland. De bolle, compacte vormgeving was geïnspireerd door trendy stadswagentjes. Ondanks de compacte vorm bood – en biedt – de Q een royaal braadoppervlak. Uniek aan de Q-serie is dat er drie soorten verwarming zijn: gas, elektriciteit of houtskool.

    Naast de coole, bijna industriëel ogende titanium kleur is de Q-serie vanaf zomer 2009 ook in intens zwart verkrijgbaar. RVH.

    www.graham.be - www.weber.eu

     

     





    17-03-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuhaus discovery collection
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NEUHAUS LANCEERT DE "DISCOVERY COLLECTION"

     

     

     

    Het historische savoir faire van een chocolatier die kiest voor de toekomst. Om zonder dralen te ontdekken...

     

    Met zijn nieuwe "Discovery Collection" richt Neuhaus zich op de 21ste eeuw en creëert zeven nieuwe pralines met subtiele smaken en elegante, geraffineerde vormen. De pralines kregen stuk voor stuk een naam die eer bewijst aan mannen, vrouwen en plaatsen die een sleutelrol speelden in de geschiedenis van Neuhaus, en die de link leggen tussen de vakkennis van toen en de creativiteit van vandaag. 

     

    De "Discovery Collection" biedt echt chocoladeplezier met subtiele smaken, kleine pralines waardoor men meer dan eentje kan proeven. Ze zijn bovendien visueel aantrekkelijk en heerlijk romig in de mond... De selectie van de ingrediënten, hun kwaliteit en de afwerking van de pralines getuigen van de vakkennis van Neuhaus.

     

    De pralines

    *  Jean: Jean Neuhaus Jr was de uitvinder van de praline in 1912. "Jean" bestaat uit ganache van intens pure chocolade uit Peru (64%).

    * Grand Place: op een steenworp van de eerste Neuhauswinkel. De praline "Grand Place" bestaat uit een intens donkere ganache met een vleugje Nigella.

    *  Galerie: De allereerste Neuhauswinkel was gevestigd in de Koninginnegalerij en hier werden ook de praline en de ballotin uitgevonden. "Galerie" is een praline met een aroma van karamel die net is gemaakt op de oude wijze, in koperen ketels.

    * Frédéric: Frédéric, zoon van de stichter, breidt het gamma van chocolade versnaperingen en snoepgoed gevoelig uit. "Frédéric" is een heerlijk romige ganache met vers gebrande hazelnootjes.

    *  Louise: echtgenote van Jean Neuhaus, ligt aan de basis van de uitvinding van de ballotin.  Deze praline bestaat uit ganache van melkchocolade uit Java, met een heerlijk pure melksmaak.

    * Suzanne: dochter van Louise en Jean Neuhaus Jr, en een bekende zangeres. Aan Suzanne danken we de Manon-pralines, omwille van het grote succes dat ze kende met de opvoeringen van de opera Manon Lescaut in de Munt. Deze combinatie van praliné en ganache met framboos staat garant voor een subtiele frisse toets.

    * Adelson: Adelson De Gavre trouwde met Suzanne Neuhaus en creëerde het recept van de pralines Caprice en Tentation. "Adelson" is een praliné 'op oude wijze', een authentieke mix van hazelnootjes, amandelen en suiker.

     

    De Discovery Collection krijgt binnenkort een waardige verpakking: een ultra-elegant en trendy doosje dat er een fantastisch cadeau van maakt. De pralines zijn beschikbaar vanaf half april in alle Neuhauswinkels. RVH.

     

    17-03-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    16-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stimorol

    De vernieuwde Stimorol, hippe verpakking en een lust voor de smaakpapillen!

     

     

     

    Kauwgom kauwen is in! Wist je dat 70% van de actieve Belgische bevolking kauwgom kauwt? Thuis, op het werk, onderweg, voor de tv, voor een frisse adem of gewoon omdat het lekker is... En wie kent er niet Stimorol, de 'original'? Dit nummer 1 kauwgommerk in België brengt nu een vernieuwd product met een nog sterkere smaakervaring in een gloednieuwe, handige verpakking die de oude vervangt. Een lust voor het oog én voor de smaakpapillen: surprisingly original!

     

    In een onderzoek bleek dat kauwgomgebruikers vooral veel belang hechten aan het gebruiksgemak van een verpakking zoals het openen ervan en het meenemen onderweg. De nieuwe verpakking vervangt de oude 'foil' verpakking, waar 12 stuks kauwgom op een rijtje verpakt waren. Losse kauwgom in de broekzak of de handtas waren daarbij vaak het gevolg. Daarom komt Stimorol nu met een superhandige nieuwe verpakking die makkelijk open en dicht gaat er ook nog eens 'cool' uitziet! De sterke verpakking zorgt bovendien voor extra bescherming en hygiëne.

     

     Uit onderzoek blijkt dat de smaak de belangrijkste reden is dat mensen kauwgom kauwen. Ook de kauwgom zelf kreeg een 'make-over': ze zijn groter, zwaarder en hebben een aangenamere structuur. Samen zorgt dit voor een nieuwe en verbeterde kauwervaring en een perfecte smaak!  Het nieuwe gamma, met de smaken Original, Strong Peppermint, Fresh Eucalyptus, Chlorophylle en Wild Cherry is volledig suikervrij.

     

    Stimorol bestaat al meer dan een halve eeuw en werd aanvankelijk in Denemarken verkocht als een keeltabletje. De vernieuwde Stimorol wordt op de Belgische markt gebracht en is nog nergens anders verkrijgbaar. RVH.

    Prijs 0,89 EURO per doosje.

     

     





    16-03-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tourbillon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tourbillon grande date

     

     

     

    De tourbillon, één van de specialiteiten van Franck Muller, is een complicatie die hoog staat aangeschreven bij de liefhebbers van luxehorloges.

    Dit jaar presenteert de horlogemaker uit Geneve de collectie Tourbillon Grande Date, met naast de tourbillon ook volgende functies: uren en minuten in het midden, datumvenstertje onder de 12, dagweergave in een ronde teller op 8u30 en aanduiding van een tweede tijdzone middels een GMT-wijzer op 3u30.

     

    Het handig opwindbare uurwerk is ontworpen door de beste meester-horlogemakers en bevestigt de voorliefde van het Zwitserse merk voor verfijnde complicaties.

    De wijzerplaat in klassieke tinten met zonmotief en doorzichtige lak laat de in verschillende varianten leverbare onderdelen bijzonder fraai uitkomen. De verzamelaar heeft de keuze uit diverse uitvoeringen. Prijzen 127.800 tot 145.550€. RVH.

     

    16-03-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    15-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe b.business reisklasse

    Brussels Airlines introduceert nieuwe b.business reisklasse

     

     

     

     

    Vanaf 28 maart, de start van het zomerseizoen in de luchtvaart, hebben de Brussels Airlines passagiers die gebruik maken van het Europese vluchtaanbod de keuze uit drie reisformules. Naast de bestaande succesvolle economy formules b.flex economy + en b.light economy die onverminderd aangeboden worden, kunnen passagiers voortaan ook in een nieuwe b.business business klasse vliegen. Met deze nieuwe, derde reisklasse, wil Brussels Airlines nog beter de verschillende doelgroepen aanspreken.

     

    b.business is een echte, volwaardige business reisklasse (‘C Class’) voor het topsegment passagiers dat extra comfort en een premium service wil tijdens de vluchten binnen Europa.

    Passagiers die voor b.business kiezen genieten zowel op de luchthaven als aan boord van de Brussels Airlines vluchten van talrijke servicevoordelen. De b.business passagier geniet op Brussels Airport van een gratis upgrade naar de VIP parking.

    B.business passagiers krijgen bijvoorbeeld altijd gratis toegang tot lounges met gratis

    drankjes en snacks. Tickets zijn altijd wijzigbaar en er mag maar liefst 16 kilogram  handbagage mee aan boord worden genomen en 30 kilogram ruimbagage. De middelzetel wordt altijd vrijgehouden voor extra privacy en comfort en er wordt aan boord een premium maaltijd inclusief champagne en Belgische pralines geserveerd. Wie vaak b.business reist krijgt extra vliegmijlen en kan zo sneller sparen voor gratis vluchten.

     

    In economy class blijven passagiers, net zoals vandaag, de keuze hebben uit b.flex economy + en b.light economy.

    b.flex economy + is dé Europese reisformule voor zakenklanten die geen business class willen of mogen reizen maar toch ticketflexibiliteit en service (snelle check-in, gratis maaltijd en drankjes, bagage…) willen.

     

    Met de b.light economy formule richt Brussels Airlines zich dan weer naar de prijszoekers die voor vliegreizen binnen Europa vooral op zoek zijn naar goedkope tickets en die tevreden zijn met een beperkte bagagetoelating en een betalende service aan boord. b.light economy spreekt vooral toeristen aan die geen ticketflexibiliteit wensen en een vliegtuigvakantie willen reserveren.

     

    « Met b.business introduceren we nu een topproduct dat zich richt tot de zeer veeleisende passagier die een topservice van internationaal niveau wenst”, zegt Brussels Airlines Managing Director Bernard Gustin. “Nu we binnenkort toetreden tot de Star Alliance en zo een wereldwijd vluchtaanbod kunnen voorstellen is b.business een meerwaarde voor zakenreizigers. De volgende maanden plannen we voor deze doelgroep nog talrijke andere voordelen en nieuwigheden met o.m. een uitbreiding van ons frequent flyer programma.”

     

    De introductie van b.business betekent evenwel niet dat Brussels Airlines de andere reisformules afbouwt. Managing Director Bernard Gustin: « Ruim dertig procent van onze passagiers kiest vandaag voor de b.flex economy + reisformule en is zeer tevreden met de talrijke voordelen van dit aanbod en uiteraard met de b.flex economy + prijzen. We blijven dan ook onverminderd b.flex economy + uitbreiden en promoten als een uitstekende economy reisformule. b.flex economy + is de aangewezen reisoplossing voor wie niet in business class mag reizen. Onze b.light economy formule heeft zich dan weer bewezen als een perfect prijs/kwaliteit alternatief voor het aanbod van de lowcost maatschappijen en is een uitstekend product voor wie naar vakantiebestemmingen wil vliegen zoals Malaga, Faro, Sevilla, Firenze, Catania, Krakow, Palma, Barcelona, Athene, Catania, Palermo, Napels, Marseille of Nice. Als je analyseert hoeveel b.light economy zetels Brussels Airlines op jaarbasis aanbiedt dan zijn we met deze formule met voorsprong de grootste lowfare aanbieder voor alle vliegreizen van en naar Brussel. ” RVH.

     

     

     

     

     

    15-03-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weber: grillen + grillen

    Grillen + grillen = 5

     

     

     

     

    De tijd dat ‘barbecuen’ slechts stond voor één kooktechniek is al lang voorbij. Weber biedt tal van verschillende kooktechnieken, die van het buiten koken (en buiten eten) een zeer gevarieerde belevenis maken.

     

    Allereerst is er de directe braadmethode, en dat is ook de meest klassieke: het product wordt op de grill gelegd en zo gegaard. Geschikt voor producten met een maximale gaartijd van 25 minuten. Uiteraard met gesloten deksel.

     

    Dan is er de indirecte braadmethode. Deze methode is aangewezen voor producten met een gaartijd van meer dan 25 minuten: een gebraad, een hele kip, maar ook vis, cake of brood. De hitte komt van de zijkant (bij houtskoolbarbecues worden de gloeiende briketten naar de zijkant geschoven met een druipbak in het midden, bij gasbarbecues worden enkel de buitenste branders aangestoken) en onder het gesloten deksel circuleert de hete lucht, zoals bij een convectieoven.

     

    Of leg eens een plancha op de barbecue: een bakplaat uit geëmailleerd gietijzer, met een getande en een gladde zijde. Deze kooktechniek komt uit de Spaanse keuken, en heeft bij ons al vele harten veroverd. Het is een zeer gezonde en smakelijke manier van koken, omdat er geen enkele bijkomende vetstof nodig is. En voor wie al van ’s ochtends vroeg wil barbecuen: op de gladde zijde kan je ook pannenkoeken, spek en eieren bereiden. Barbecue-breakfast!

     

    We blijven in het zonnige zuiden met de pizzasteen waarmee de barbecue-creativiteit in alle richtingen tegelijk kan vertrekken: bak hierop je eigen ‘pizza del chef’ (met enkel de ingrediënten die je het liefste lust) of een heerlijke taart, een brood of muffins.

     

    De wok kooktechniek komt uit het Verre Oosten: Chinese soldaten bereidden hun maaltijd in de wok op een heel klein vuurtje, zodat vlammen en rook hun aanwezigheid niet zouden verraden. De roestvrijstalen wok van Weber past precies in de kuip van een One Touch 57 cm en zo kan je ook deze kooktechniek in de buitenkeuken gebruiken. RVH.

    www.graham.be - www.weber.eu



    15-03-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs