.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 ZOMERGROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT 't SCHUURKE !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  18-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJD L'ECW - L'ENTENTE CYCLISTE DE WALLONIE - 16/03/2008

  ZONDAG 16/03/2008 RENCHEUX (Vielsalm) - E.C.W.

  Proficiat aan KRISTOF WIELFAERT uit Lokeren met zijn 1°Seizoenszege van 2008 !!!

  Wielfaert Kristof 03

  AMATEURS-MASTERS A (64 deelnemers)

  1. KRISTOF WIELFAERT (Lokeren) - 75 km en 1h46min
  2. Jean-Michel COMMINETTE à 2"
  3. Raphaël DION à 10"
  4. Stéphane BOUQUETTE à 36"
  5. Thierry STEVENS à 1‘15"
  6. Erwin BOLLEN
  7. Jérôme GILBERT
  8. Nicolas CATOUL
  9. Laurent MARION
  10. Olivier KRUFT
  11. Frédéric JADOT
  12. Maxime BOUGUIGNON
  13. Jean-François WATTE
  14. Peter RICHTER (D)
  15. Guillaume DUMOULIN
  16. Julien PONSARD
  17. Olivier CLAUSSE
  18. Sven HENRION à 1‘52"
  19. Giovanni JANSSEN à 1‘55"
  20. Ward HUYBRECHTS

  P.S. Op 02/03 behaalde Kristof in Lens St.Remy een 35ste plaats op 102 Amateurs & Masters A en op 08/03 behaalde Kristof in Jeneffe-en-Condroz een 13de plaats op 76 Amateurs & Masters A .

  Wielfaert Kristof 02

  Kristof Wielfaert : “Het grafiekje van Rencheux , het ziet er wel lastiger uit dan het was.

  Rencheux ligt op 400 m hoogte , na de start volgde de afdaling naar Vielsalm. Van hieruit volgden we enkele kilometers vals plat tegenwind richting Baraque Fraiture, waarna we richting het dorpje Sart reden om daar een helling van 1 kilometer aan 5% aan te vatten. Van daaraf was het bergaf tot de aankomststrook, die 450 meter aan 6 procent steeg. Dit rondje diende 5 keer afgelegd te worden. De voorbije twee jaar was ik hier 5de en 7de , zodat ik deze keer toch wel een podiumplaats wou behalen. In de eerste ronde, net voor de helling van Sart ontsnapten 3 renners: Jean-Michel Cominette (vorig jaar hier winnaar met een solo van 4 ronden en totaal 11 overwinningen en winnaar van het regelmatigheidcriterium ECW), Raphael Dion (provinciaal kampioen Namen-Luxemburg, wint ook jaarlijks enkele wedstrijden) en Stephane Bouquette (regelmatig top 5). Op de helling hadden ze een honderdtal meter voorsprong op het peloton en ik maakte de sprong. De verstandhouding was goed en snel hadden we één minuut voorsprong op het peloton. Bij het ingaan van de laatste ronde probeerde Cominette nog te demarreren maar ik kon mij handhaven in zijn wiel. De twee anderen hadden het heel wat lastiger maar konden terug aansluiten. Op de helling van Sart verwachtte ik nog een demarrage van Cominette maar die kwam er niet. Ik viel dan zelf maar aan en kon iedereen losschudden, maar het was te kort voor de top zodat de verschillen te klein waren om alleen door te trekken tot de lastige aankomst. Dion nam de kop gedurende de laatste 2 kilometers en ik bleef in tweede positie. Op de hellende aankomststrook wachtte ik tot Cominette op 200 meter de sprint aanging, maar kon vlot aan het wiel om uiteindelijk nog 10 meter weg te sprinten en de eerste overwinning van het jaar te behalen. Na mijn zware verkoudheid begin Maart ging het in Lens-St-Remy en Jeneffe wat minder, maar op de Elitewedstrijd te Lierde vorige zondag voelde ik al dat het beter ging”.

   

   

  Volgende wedstrijd in Wallonië: Limes op 30 Maart (Ardenne-Gaume).

  Voor deze week plan ik nog een training in de Ardennen indien het weer het zal toelaten en ik bekijk nog welke wedstrijden bij de elite ik zal rijden : Kruishoutem (vorig jaar 32e) of Herzele.


  Wielfaert Kristof 2008.03
  Foto's : E.C.W.

  18-03-2008 om 17:54 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

  Van Osselaer Karl 02

  Karl Van Osselaer
  (Zwijndrecht-Wac Hoboken) heeft zijn koers te Merelbeke uitgereden in het peloton. 
  Hij probeerde één keer weg te rijden en heel even was hij mee met een groep van 6 à 8 man , maar werd terug gegrepen door de groep. 

  Karl : "Op het einde was ik wel kapot maar ik was blij dat ik aangekomen was".

  18-03-2008 om 17:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTB-NIEUWS - MTB-NIEUWS - MTB-NIEUWS - MTB-NIEUWS - MTB-NIEUWS

  Visa Wallonia Cup Dinant

   

  Zondag 16 maart 2008

   

  Ook dit jaar vond de traditionele seizoensstart van de grotere crosscountry wedstrijden plaats in Dinant, dit jaar geteisterd door hevige regenval en dus modderploeteren.
   

  Meersschaert Patrick 02 

  Patrick Meersschaert (Stekene) :”Na Malonne een week aan de kant gezeten met een spierblessure, twee dagen trainen en dan twee dagen ziek in bed (overgeven, koorts): geen vlekkeloze voorbereiding op dit moment. Om toch wat competitie- en klimritme op te doen zakte ik toch af naar Dinant. Ik had mezelf voorgenomen dat als mijn lichaam zou weigeren, ik de wedstrijd gewoon als een toertocht zou uitrijden om mijn lichaam niet uit te putten”.
  De start was goed voor Patrick : koppositie, maar bij de eerste klim voelde hij dat Ronny Geerts (vorige week winnaar in Ned) iets te sterk was en liet hem rijden en keek enkel naar zijn hartslag. In diezelfde klim kwam ook Patrick Wellens hem voorbij.

  Patrick :”Ik probeerde in de zware modderstroken mijn lichaam niet te forceren om de wedstrijd met een goed gevoel te kunnen uitrijden. Bij de aankomst bleek ik maar 25 sec. te kort te komen voor de eerste plaats en dit viel dus al bij al nog mee. Nu nog een weekje rustig aan om het lichaam niet te forceren en dan tijdens de paasvakantie er hopelijk eens voluit tegenaan zodat in Houffalize een mooi resultaat kan neergezet worden”.

  Bij de masters 1 reed Kris Hertsens (St.Niklaas) een schitterende wedstrijd maar moest nipt de duimen leggen tegen Gerrit Delfosse. Kris was teruggekomen naar de 6de plaats bij de twee minuten eerder vertrokken elites.
  Verder kenden de Waaslanders pech: Jeroen Van De Vijver (Eksaarde) brak zijn zadel na amper 500 meter wedstrijd, Fabrice Mels (Sinaai) had een afgebroken derailleur, Robby De Bock (Melsele) reed lek toen hij in vierde stelling reed en Steven De Roeck werd in zijn eerste wedstrijd in de start aangereden met een geplooide derailleurpad als gevolg. Hij kon wel nog verder aanzetten maar kende veel schakelproblemen. Yves Moens eindigde 39ste bij de elites/beloften en Mathy Vanhove (St-Gillis-Waas) eindigde 18de bij de nieuwelingen.


  De Bock Robby 01 

  Robby De Bock (Melsele) :”Ik kon op de tweede startrij plaatsnemen en snelde onmiddellijk naar voor.

  Ik slaagde er alsnog in om de eerste en meteen ook ruwste singletrack rond pos 10 aan te snijden, iedereen op een lijn dus, laverend tussen de scherpe keien. Even later volgde de lange modderklim gevolgd door de gekende trappenafdaling”.

  Op hét stuk waar elk jaar een resem banden kapot gereden worden had ook Robby dit jaar pech met een opgave tot gevolg , hij reed toen in 4de positie algemeen en als 2de belofte.

  Volgende keer rekent hij op een wedstrijd zonder pech !!!

   

   

  Met dank voor het veslag aan “Patrick” en “Robby”

  18-03-2008 om 12:47 geschreven door kenny


  17-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET AVIA -TEAM VAN MAANDAG 17/03/2008

  Avia Cycling Team

  AVIA WIELERTEAM WAASLAND WEER SUPER IN BERLOZ !!!

   

  Cris Bryssinck, ploegleider van de AVIA –nieuwelingen was in de wolken met het resultaat in Berloz waar de betere  nieuwelingen de confronttaie aangingen.”Zondag hebben we Koers gezien met de grote K. Niet Jorne Carolus heeft gewonnen maar het hele AVIA-nieuwelingen team. Wat ze lieten zien onderweg was gewoon super en niet met woorden te omvatten”, aldus Cris.

  Wat een machtsstrijd zou worden tussen Balen, gestart met 18 renners, en het bescheiden AVIA-team met 6 renners is op een triller uitgedraaid. In de grote ronde zonderde zich een kopgroep af van 8 man met daarbij 3 renners van Balen en voor Avia was Dylan Teuns mee als waakhond. De voorsprong kwam nooit boven de 30sec en dit kwam door de controlerende functie van Avia in de groep.

  Bij het binnen komen aan de aankomst na de grote ronde won Jorne Carolus, die prachtig gegangmaakt werd door zijn ploegmaats, zijn tweede knelspurt waardoor hij de groene trui veroverde.

  In de laatste plaatselijke ronde van 8km was het een nerveuze bedoening waarbij veel valpartijen gebeurden. Jorne trommelde iedereen op en de laatste halve ronde was een ploegentijdrit van de AVIA-trein. Dylan Teuns, Gilles Loncin, Laurens Colle, Xandro Meurisse en Kim Van Leemput trokken de spurt van 3km ver aan en Jorne Carolus rondde deze prachtig af, waardoor de tweede bijna niet meer op de foto stond. 
  Jorne zijn eerste woorden na de aankomst: “We waren maar met 6, maar reden voor 20!”

  Jorne Carolus 1ste, Kim Van Leemput 10de, Laurens Colle 15de, Gilles Loncin 32ste, Xandro Meurisse 34ste en Dylan Teuns 48ste.

  Jorne komt zo aan de leiding van het TOP-competitieklassement en Kim en Laurens zijn 4de en 5de in het jongerenklassement.

   

   

  Verslag : Flor Van de Velde

  17-03-2008 om 17:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXCLUSIEF VERSLAG VAN DE AFWACHTINGSKOERS NIEUWELINGEN TE STEKENE !!!

  MATHIAS KERKHOFS WINT NU OOK AFWACHTINGKOERS OMLOOP WAASLAND !!!

   

  WK 17 MA nieuwaankomstkerkhofs   WK 17 MA kerkhofs

  De aankomst van Mathias Kerkhofs die net zoals vorige week        Mathias Kerkhofs na afloop en wachtend op de bloemen die
  Bryan Kouwenbergh achter zich houdt.                                                                     nog niet ter plekke waren.
  De vingers wijzen naar zijn 2de zege.


  WK 17 MA nieuwdrieleiders 

  De drie leiders: Mathias Kerkhofs, Bryan Kouwenbergh en Jonas Timbreur.


  STEKENE - ZONDAG 18/03/2008

  De afwachtingwedstrijd die door Nering door Sport Kemzeke werd georganiseerd in het kader van de 44ste Omloop van het Waasland is elk jaar een traditie geworden. Ooit won Preben Van Hecke in deze koers nog zijn eerste bloemtuil bij de nieuwelingen. Nu stond hij in Lokeren aan de start bij de profs! Met 45 stonden ze aan de start en uiteraard ook weer tal van Waaslanders. Hudiko WT Waasland Haasdonk was met acht, Hoop op Zegen Beveren met vier. Opvallend was wel dat de ploeg die een meerderheid aan jonge renners heeft, Hoboken WAC, hier met een minderheid aanwezig was: Joeri Persoon die voor eigen volk reed en Jeroen Bernaerts uit Schilde. Toch waren 15 van de 45 deelnemers uit het Land van Waas.

  Er moesten 9 ronden van 5,1 km worden afgelegd. Het was Joshua De Smit uit Lokeren die ten aanval trok. Toen Jonas De Permentier er achter ging kwam alles weer terug samen. Maar toen Jonas Timbreur een jongen uit Adegem zich even vooraan kwam tonen in de 3de ronde, vonden Bryan Kouwenbergh uit Berendrecht en Mathias Kerkhofs uit Kessel het een goed idee om mee te gaan en er werk van te maken om een vlucht op te zetten. Het duo Kouwenbergh – Kerkhofs waren ook in Temse –Velle vorige week, de smaakmakers. Daar bepaalden ze met zijn tweeën het verloop. Nu zat ook Timbreur in het complot.

  De drie namen nog in die 3de ronde 15 seconden. Toen in de 4de ronde Kevin Van Staeyen uit Schoten, in de achtervolging trok, hadden de drie al 45 sec. winst.Van Staeyen kon alleen de achtervolging niet afwerken en werd weer ingelopen.

  Het was nu de beurt aan Jonas De Permentier om te gaan reageren terwijl ook Joeri Persoon zag dat er wat moest aan gedaan worden. Maar begin maar, wanneer de drie renners die voor je uit rijden al 1min15 voorsprong hebben.

  In de 6de ronde bedroeg de voorsprong al 1min30  maar toch probeerde Kevin Van Staeyen het nog eens en Joeri Persoon had zijn ploegmaat Jeroen Bernaerts meegenomen. Maar een mirakel gebeurde niet en het trio Timbreur – Kouwenbergh – Kerkhofs had niets te vrezen. Jonas Aerts probeerde nog de 4de plaats veilig te stellen maar het peloton greep hem terug.

  Het kwam dus tot ene spurt en ook nu, net zoals op de Velle, toonde Mathias Kerkhofs zich een stuk sneller dan Bryan Kouwenbergh en Jonas Timbreur moest op een meter of tien tevreden zijn met de 3de plaats. Op 1min42 kwam de groepsspurt er aan en daarin toonde Kevin Van Staeyen dat hij wel snel kan spurten en hij vloerde de Nederlander Sven Aardoom en Jonas De Permentier.

   

   

  Tekst en foto’s van onze sterreporter “FLOR VAN DE VELDE”

  17-03-2008 om 14:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXCLUSIEF VERSLAG VAN DE OMLOOP VAN HET WAASLAND !!!

  NICO EECKHOUT WINT VOOR DERDE KEER OP RIJ OMLOOP WAASLAND !!


  WK 17 MA podiumomloop WK 17 MA vlagtrakselomloop

             Podium met Nico Eeckhout en Klaas Lodewijk.                                 De fans van Bobbie Traksel met hun vlag.
              Bobbie Traksel als 3de kwam niet opdagen.                      Maar hun renner kwam niet naar het podium voor de hulde en
                                                                                                                         voor de organisatoren was dat niet leuk.


  STEKENE.

  Organisator - Koersdirecteur Danny De Maere kende dikke pech met het weer om zijn vernieuwde Omloop van Het Waasland naar de wielerliefhebbers te brengen. De regen sloeg al bij de start in Lokeren toe. De 180 renners veranderden vrij snel tot modderduivels. Maar op vlak van het koersverloop waren het dan toch meer ‘engelen’. Er kwamen maar weinig ontsnappingen en als die er kwamen droegen ze nooit ver.

  Voor het eerst werd de Omloop van het Waasland gereden als Lokeren – Stekene en van Kemzeke was geen sprake meer. Nochtans lag daar gedurende meer dan 40 jaar het “heilige der heilige” waar zoveel wielervedetten werden gehuldigd. Zeker in de glorietijd, toen er nog geen Pro Tourploegen waren die aan een koers als de Omloop nu niet mogen deelnemen. Toen kon Eddy Merckx daar nog starten en Walter Planckaert nog komen winnen en Gerben Karstens, Martin Van den Bossche, Frans Van Looy, Willem Peeters, Hendrik Redant.

  Strafste van de historie is wel dat ‘grote’ pro tournamen van bv. Quick Step, Silence –Lotto, AG2R, Cofidis en de veertien andere ploegen, wél aan de kermiskoers van Puivelde mogen deelnemen maar niet aan de Omloop.

  De nieuwe Omloop van het Waasland startte dus in Lokeren op de Grote Markt en bleef daar in en rond de stad, drie ronden ter plaatse rijden. Of het daar een succes was kon niet worden gezegd want het weer was er te slecht voor. Toch zijn burgemeester Stany De Rechter van Stekene en schepen van sport van Lokeren, Jerome Van Doorslaer eensgezind naar de toekomst toe: ze gaan door en zullen er alles aan doen om van ‘Lokeren – Stekene’ een klassieker te maken. Dat zegden ze toch in volle euforie na afloop van de 44ste uitgave.

  Jammer toch wel voor Tom Steels die in laatste instantie forfait moest geven omdat hij zich aan de hand had gekwetst. Een VRT –team, geleid door journalist Chris Picavet, was al in Stekene om nog eens een portret te komen maken van Steels die toch de laatste keer de Omloop zou rijden. Het is zijn laatste seizoen en stort zich daarna intens in de Sint-Niklase politiek, waarschijnlijk als sp.a –schepen in het peloton van Freddy Willockx.

  Vrij vroeg in de wedstrijd ontsnapten negen renners maar wie dat waren kon aan de aankomstlijn nooit ontcijferd worden omdat de deelnemerslijsten daar nog niet waren aangekomen. En deze keer lag de schuld niet bij ‘De Post’. Het was nog goed dat de nieuwelingen er een koers in afwachting mochten rijden zodat de toeschouwers niet te veel aan de profs dachten. Het was ook helemaal niet nodig de negen vroege vluchters bij naam te kennen want er moesten toch nog 9 plaatselijke ronden van 12,4 km gereden worden en het liep als een vuurtje rond dat het toch in de plaatselijke ronden moest gebeuren. Toen ze er aan begonnen waren de negen pas ingelopen.

  Het eerste uur van de koers hadden de renners 45,9 km afgelegd en na 2 uren rijden stond de kilometerteller van één van de jurymannen op 92 km. Goed gereden, konden we zeggen. Het deed ook deugd om in de 3de plaatselijke ronde een ontsnapping te kunnen noteren. De verslaggever van Radio 1 die mens, sprong een gat in de lucht dat hij eindelijk eens op antenne kon gaan. Samen met het forfait van Tom Steels en de poging van Kurt Hovelynck, Sébastien Delfosse, Wouter Mol, Sergej Fuchs, Sjef De Wilde en Kristoffer Reader had de radioverslaggever toch wat gegevens.

  De zes werden snel gegrepen en werden afgelost door een achttal dat zelfs de stunt uithaalde om 24 seconden voorsprong bijeen te fietsen: Bart Vanheule, Fréderic Amorisson, Wim Botman, Coen Vermeltfoort, Paul Voss, Christian Jorgensen, Sibricht Pieters en Jurgen Van Loocke.  Iets meer dan 25 km bleven ze voorop maar in de 6de ronde was alles weer samen.

   Het was erg stil in de Polenlaan want vanuit de microwagen van “Het Laatste Nieuws” vertrokken geen berichten omdat er vanuit de koers niets te melden was. Tot dan de brandweerwagen met loeiende sirenes iedereen wakker maakte. Zij moesten een mazoutspoor op 300 meter vóór de aankomstlijn gaan wegwerken.

  Toen op minder dan 25 km van de aankomst elf renners aan de haal gingen en een halve minuut pakten, was er weer hoop dat de massaspurt zou kunnen vermeden worden. Bij die elf was opnieuw Kurt Hovelynck bij voor Topsport Vlaanderen van ploegleider Walter Planckaert. Voor Landbouwkrediet waren de Brit Ian Stannard en Frederic Amorisson mee. Andere Belgen: Klaas Lodewijk van het continentale Rabobank, Sjef De Wilde en Stijn Hoornaert van de ploeg van Willems van Lucien Van Impe. De rest waren buitenlanders.

  De elf konden echter niet doorgaan omdat zeven gasten achter hen op jacht gingen met de bedoeling de zaken zelf in handen te nemen. Wie waren die zeven? Nog drie ploegmaats van Kurt Hovelynck van Topsport, aangevoerd door de man die wilde winnen: Nico Eeckhout en Kenny De Haes en Kristof Goddaert. Schoven ook mee naar voor: Timothy Vangheel, Devi Vervaeke; Jurgen François en Sander Oostlander. Ze sloten aan en de vier renners van Topsport Vlaanderen speelden uiteraard de kaart Nico Eeckhout die al won in 2006 en 2007.

  Een groot deel van de groep kwam ook terug naar voor en “Rambo” Eeckhout kon zijn scenario voorbereiden in de laatste vijf kilometer. Hij probeerde wel even weg te geraken maar uiteindelijk was de massaspurt niet te vermijden. Dat was wel iets voor Eeckhout die enorm scherp naar voor vloog en Bobbie Traksel had geen schijn van kans. Klaas Lodewijck werd knap 3de.

  Vlak na de aankomst begon het pijpenstelen te regenen en Nederlander Bobbie Traksel uit het Belgische Wortel, stuurde zijn kat naar de hulde. Spijtig want zijn fans stonden daar aan de afsluiting met een grote Hollandse vlag vol Traksel.Vandaar dat de miss Omloop van het Waasland en burgemeester De Rechter enkel met Eeckhout en Lodewijck op de foto konden.


  Verslag en tekst van onze sterreporter "FLOR VAN DE VELDE"


  FOTO'S : ALAIN SENNESAEL 

  17-03-2008 om 13:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VAN ZONDAG 16/03/2008

  waod_3

  ZONDAG 16 MAART 2008 - BAZEL

  Proficiat aan MARC BORGHGRAEF uit Burcht met zijn 1°Seizoenszege van 2008 !!!
  Proficiat aan FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren met zijn 1°Seizoenszege van 2008 !!!
  Proficiat aan ROGER HOOF uit St.Niklaas met zijn 2°Seizoenszege van 2008 !!!

   Borghgraef Marc 22         Van Raemdonck Fons 01         Hoof Roger 08 
   Marc Borghgraef      Fons Van Raemdonck          Roger Hoof

  Categorie AB : (35 dln)

  1.David Van Pelt (Zoersel, winnaar cat. A)

  2.Luc Vandenbroeck (Herentals, winnaar cat. B)

  3.Bart Verhasselt (A2)

  4.Franky Weemaes uit Melsele (B2)

  5.Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (A3)

  6.Piet Hereijgers (B3) 7.Raf Martens (A4) 8.Bert Dockx (B4) 9.Gunther Van Goethem (B5) 10.Koen Van De Velde uit Stekene (A5) 11.Thierry Everaert (B6) 12.Bart Vanden Wijngaerd (B7) 13.Rudi Rabout (B8) 14.Davy Rauch (A6) 15.Ben Verburgt uit Hoboken (A7) 16.Youri Cathelyn (A8) 17.Dries Echelpoels (B9) 18.Kristof Muys (B10) 19.Joeri Bultinck (A9) 20.Françus Van Gorp (B11) 21.Dries De Smet (A10) 22.Philippe Van Opstal (A11) 23.Peter Dockx (B12) 24.Jef De Batist van L.O. (A12) 25.Maurice Minnaar (A13) 26.Stefaan De Grauwe (A14) 27.Gunther Hanssen (B13) 28.Koen Heyrman uit Bazel (B14) 29.Steven Martens (A15) 30.Filip Vermeersch (A16)

  Weemaes Franky 04    Vermeulen Stein 02
  Franky Weemaes      Stein Vermeulen
   
  Categorie CD :

  1.MARC BORGHGRAEF (Burcht, winnaar cat. C)

  2.Luc Van Roy (Herenthout, winnaar cat. D)

  3.Franky Van Oyen uit Machelen a/d Leie (C2)

  4.Peter Kerckaert (D2) 5.Walter De Veerman uit Lochristi (C3) 6.Henny De Bouver (C4) 7.Pascal Van De Velde (C5) 8.Danny Van Oyen (D3) 9.Ivan Wulffaert (C6) 10.Patrick Joos (D4) 11.Tom Dossche (C7) 12.Patrick De Smet (D5) 13.Patrick Watteny (D6) 14.Walter Deschroodere (C8) 15.Gert Geeraerts (C9) 16.Bob Wouters (D7) 17.Luc Puimege (C10) 18.Roger Schuurman van L.O. (C11) 19.Henri De Decker (D8) 20.Peter De Maere (C12) 21.Eric Van Steerteghem (C13) 22.Eric Slock (C14)

  Borghgraef Marc 21
   Marc Borghgraef uit Burcht met zijn eerste bloemen van het prille seizoen !!!

  Zondag was het de tweede wedstrijddag te Bazel en het weer zat niet echt mee.

  Vroeg in de wedstrijd gingen ze met negen renners weg waarvan maar liefst vijf renners vertegenwoordigd waren van de ploeg Pact Olen.

  Marc Borghgraef, Walter De Veerman, Danny Van Oyen, Pascal Van de Velde en Franky Van Oyen zaten mee in de kopgroep.

  Na wat spervuur in de finale gingen Marc Borhgraef en Luc Van Roy aan de haal, in de laatste ronde ging Franky Van Oyen nog in de tegenaanval met resultaat de aansluiting bij de twee leiders.

  Maar het beste was eraf en op één kilometer van de meet onderstreepte Marc Borghgraef zijn goeie forme en met een snedige demarrage reed Marc naar zijn eerste seizoenszege.

  Luc Van Roy werd tweede en meteen winnaar in de Catg.D.
  Franky Van Oyen werd dus tweede in de Catg.C van de koers wat meteen onderstreept dat er dit seizoen weinig zal te doen zijn aan Super Franky !!!!


  Bron en verslag : Franky Van Oyen

  Kopgroep Bazel 16-03-2008
      De juiste ontsnapping in de Catg.C en D met het treintje van Pact Olen

  Categorie E/E+ :

  1.Wim De Waal (Axel, Ned, winnaar cat. E)

  2.ALFONS VAN RAEMDONCK (Beveren-Waas, winnaar cat. E+)

  3.Daniel Noens (E2)

  4.Frans Aerts (E3) 5.Eric Van Pottelberg uit St.Niklaas (E4) 6.Rik Vandeputte (E5) 7.Erik Van Der Speeten (E6) 8.Antoine Van Geluwe (E7) 9.Erwin D'Hondt (E8) 10.Davy De Stercke (E9) 11.Wim Heggerick (E10) 12.Freddy Van Osselaer uit Waasmunster (+2) 13.Jos Coolens (E11)

  Van Raemdonck Fons 02
                               Fons Van Raemdonck met zijn 1° bloementuil van 2008 !!!

  Categorie F1 :

  1.Luc Snels (Minderhout)

  2.Jozef De Naeghel

  3.Karel Andries uit Schoten

  4.Roger Goormans 5.Robin Van Kerschaver 6.Marc Dhanijns 7.Philemond Delgouffe 8.François Coppers 9.Eddy Iterbeke

  Andries Karel 01
           Karel Andries uit Schoten (in zwarte outfit) werd 3de in de Catg.F1

  Categorie F2 :

  1.ROGER HOOF (Sint Niklaas)

  2.John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  3.José Dezegher

  4.Theo Coudyzer 5.Ludo Opdebeek 6.Daniel Hauttekeete 7.Albert Huysmans 8.Rudiger Savat 9.Roger Den Tijn 10.Roland Van Imschoot 11.Luc Meheus 12.Paul D'hoey 13.Marinus Lockefeir 14.Benoit Gorrebeeck 15.Hervé Verstuyft 16.Eric De Waele 17.Jos Dierks 18.Henk Bolle 19.Johan Vandecaveye 20.Eric Stevens

  Hoof Roger 09   Hoof Roger 10
                                                      Roger Hoof uit St.Niklaas wint 2 dagen na elkaar in de Catg.F2

  Categorie G :

  1.Jozef Vangeel (Geel)

  2.Maurice Van Peteghem

  3.Mathieu Mercken

  4.Maurice Engels 5.Freddy De Blick uit Beveren 6.Joseph D'Hont 7.Camiel Everaert 8.Freddy Stevens 9.André Bogaert 10.Roger Verschraegen 11.André Wouters 12.Anton Van Poecke 13.Gerrit Hairwassers 14.Pierre Verberckmoes uit Belsele 15.Lucien Schollaert 16.Arnold De Muynck 17.Ortaire Stevens 18.Daniël Nuytinck 19.François Brouwers 20.Willy Vereecken 21.Francis Helleputte 22.René Van Reeth 23.Jacques Blomme 24.Jef Verheyen 25.Georges De Kerf 26.Leo De Jong 27.Paul De Geynst 28.Jacky Stofferus

  Freddy en Pierre te Bazel
        Pierre Verberckmoes uit Belsele en Freddy De Blick (Cibel) uit Beveren

  Categorie G+ :

  1.Gerard Mariën (Hoogstraten)

  2.Armand Mols

  3.René Colman

  4.Karel Alen 5.Clement De Smedt 6.Jos De Boeck 7.Georges Michiels 8.Leon Lagaisse 9.Jeroom Wille 10.Frans Van Looveren 11.Leopold Van Havermaet 12.Marcel De Beule 13.Urbain D'Hondt 14.Edward Battersby 15.Paul D'herde 16.Albert Packolet 17.Kristina Coolens 


  Met dank voor de foto's aan Raymond De Geest en Monique Van Poucke

  17-03-2008 om 13:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 16/03/2008

  wbvlogo

  Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht met zijn 2°Seizoenszege van 2008 !!!

  Vereecken Nicolas 06

  ZONDAG 16/03/2008 – OMLOOP VAN HET WAASLAND (O) – Men Elite 1.2 – 190 Km - hmin

  Aantal deelnemers :

  1. Nico Eeckhout
  2. Bobbie Traksel (Ned)
  3. Klaas Lodewyck
  7. Thomas Ongena uit Berlare (Profel Prorace CT)
  15. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Topsport Vlaanderen)
  23. Lars Croket uit Bornem (Davitamon Lotto Jong Vlaanderen)
  83. Jarno Van Guysse uit Stekene (Davitamon Lotto Jong Vlaanderen)
  92. Sven Wielandt uit Beveren (Profel Prorace CT)
   

  16/03/2008 – OMLOOP HET VOLK (O) – Dames Elite 1.2  – 126 Km - hmin

  Aantal deelnemers : 174

  1. Kirsten Wild (Ned)
  2. Angela Brodtka (Dui)
  3. Emma Johansson (Zwe)
  8. An Van Rie
  10. Laure Werner
  18. Kelly Druyts uit Wilrijk (Topsport Vlaanderen Thompson)
  20. Karen Steurs uit Schoten (Topsport Vlaanderen Thompson)
  23. Lieselot Decroix
  24. Sjoukje Dufour (Topsport Vlaanderen Thompson)
  25. Ludivine Henrion
  27. Liesbet De Vocht
  86. Annick Van Leuven uit Schoten (R.A.B.C.)
  108. Sofie De Nijs uit Gentbrugge (De Sprinters Malderen)
  109. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (R.A.B.C.)
   

  16/03/2008 – DEINZE-IEPER (KATTEKOERS) (W) – Elite z/c & Beloften -  Km - 04h05min

  Topcompetitie

  Aantal deelnemers : 197

  1. Ken Vanmarcke
  2. Sep Vanmarcke op 4"
  3. Gaëtan Bille
  9. Björn Coomans uit Willebroek (Rock Werchter-Chocoade Jaques) op 23"
  20. Stijn De Vriese uit Zele (Foronex CT)
  58. Bjorn Meersmans uit Bornem (Rock Werchter-Chocoade Jaques) op 4'24"
  59. Stijn Steels uit Westerlo (Rock Werchter-Chocoade Jaques)
  68. Sander Cordeel uit Stekene (Rock Werchter-Chocoade Jaques)
  84. Gregory Franckaert uit Kallo (Asfra RT) op 4'45"
  85. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra RT)

  16/03/2008 – DWORP (VB) –  Elite z/c & Beloften -  115 Km - 02h39min

  Aantal deelnemers : 146

  1. Frederik Penne (SDC-Rogelli Team)
  2. Dave Bruylandts
  3. Sven De Weerdt
  30. Kris De Block uit Mariekerke (De Rupelspurters Boom)
  79. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Splendid-Prorace-Audiomix CT)
  83. Kim Herremans (De Rupelspurters Boom)
  84. Wim Vermant (De Rupelspurters Boom)
  85. Robby Torfs (De Rupelspurters Boom)
   

  16/03/2008 – MERELBEKE (O) – Elite z/c & Beloften -  Km - hmin

  Aantal deelnemers : 143

  1. Sven Francoys
  2. Robby Meul uit Eksaarde (Soenens-Germond)
  3. Dieter Jacobs
  11. Davy Staes uit St.Niklaas (Scott Cyclingteam) op 18"
  12. Gunter Sterck uit Stekene (Artevelde WSV)
  20. Kevin Van Den Noortgate uit Geraardsbergen (New Heebra Lombarden) op 50"
  25. Sander Stiegelis (Isorex Team)
  27. Koen Martens uit Temse (KSC Denderstreek Labiekes)

  Meul Robby 05
       Robby Meul
   

  16/03/2008 – RUNKELEN (LB) – Elite z/c & Beloften -  115 Km - 02h47min

  Aantal deelnemers : 153
  1. Ronald Winters
  2. Koen Das op 14"
  3. David Vanhove
  12. Patrick Van Roosbroeck uit Duffel (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 43"
   

  16/03/2008 – ZARREN (W) – Elite z/c & Beloften -  115,2 Km - 02h47min

  Aantal deelnemers : 60

  1. Kevin Maene
  2. Bart De Spiegelaere op 14"
  3. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  18. Steven Goossens uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  Smet Guy 01
      Guy Smet
   

  16/03/2008 – DEERLIJK (W) – Beloften -  90 Km - 02h08min

  Aantal deelnemers : 109
  1. Marius Bernatonis
  2. Martynas Maniusis op 30"
  3. Pieter Cordeel uit Stekene (Rock Werchter-Chocolade Jaques)
  12. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde WSV) op 1'31"
  47. Sam Christiaens ui St.Gillis-Waas (Rijschool AH-Gentse VS) op 3'00"
  56. Jan Vlegels uit kieldrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
  67. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren) op 5'00"

  Cordeel Pieter 07
    Pieter Cordeel
   

  16/03/2008 – NEERLINTER (VB) – Am./ Mast. / Elite z/c & Beloften – 93 Km - 02h10min

  Aantal deelnemers : 93

  1. Nico Indekeu
  2. Jef Torfs op 4"
  3. Wesley Bellen

  16/03/2008 – BERLOZ (LG) – Juniores – 85,6 Km – 02h06min
  Aantal deelnemers : 142
  1. Kenneth Vanbilsen
  2. Roy Jans op 1"
  3. Antoine Demoitie op 14"
  33. Gerry Druyts uit Wilrijk (DCM-GB Vorselaar) op 59"
  89. Andres Pieters uit Grembergen (KSC Denderstreek Labiekes) op 5'39" 
   

  16/03/2008 – G.P. ANDRE NOYELLE IEPER (W) – Juniores - 101,3 Km - 02h26min

  Aantal deelnemers : 146

  1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht (Kon. Balen BC)
  2. Louis Verhelst op 1"
  3. Dries Beatse
  14. Jeroen Goudket van L.O. (KSC Denderstreek Labiekes) op 9"
  27. Jeffrey Herrebaut uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 1'12"
  36. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex CT)
   

  16/03/2008 – BEERNEM (W) – Juniores - 77,5 Km - 01h47min

  Aantal deelnemers : 51

  1. Dries Vanden Bussche
  2. Joseph Perrett
  3. Niels Wytinck op 12"
   

  16/03/2008 – BOORTMEERBEEK (VB) – Juniores - 74 Km - 01h46min

  Aantal deelnemers : 70

  1. Philip Van Hemelen
  2. Jonas De Keersmaecker
  3. Stef Alaerts
   

  16/03/2008 – ESSEN (A) – Juniores – 68,2 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 44

  1. Gertjan Van Ham
  2. Kristof Van Doninck op 1'05"
  3. Jef Roelen
  24. Brian Rubens van L.O. (Hoboken WAC)
  25. Yannick Van Wiele (La Bicycletta)
   

  16/03/2008 – TONGERLO BIJ BREE (LB) – Juniores – 72 Km – 01h54min

  Aantal deelnemers : 73

  1. Stig Broeckx
  2. Joren Segers op 10"
  3. Gero Walbrul op 18"
   

  16/03/2008 – WETTEREN (O) – Juniores – 84 Km – 02h04min

  Aantal deelnemers : 65

  1. Joeri Stallaert
  2. Jeroen Desmet
  3. Jonas De Vijlder uit Desteldonk (Bodysol-Lotto CT Menen)
  5. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
  8. Jeroen Serverius uit Kieldrecht  (Hoop Op Zegen Beveren)
  13. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland) op 35"
  17. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  19. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  21. Jens Van Landeghem uit Beveren (R.A.B.C.) op 1'00"
  23. Kevin Van Goethem uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  24. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (KSC Denderstreek Labiekes)
  25. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Edegem BC)
  30. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  34. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  35. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland)

  De Vijlder Jonas 02    Ten Hartog Guy 02
    Jonas De Vijlder           Guy Ten Hartog

  16/03/2008 – WORTEGEM-PETEGEM (O) – Juniores – 74 Km – 01h55min

  Aantal deelnemers : 45

  1. Eli Vanhove
  2. Remi Delmarquette op 4"
  3. Joaquim Durant
  6. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse VS)
  8. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT) op 11"

  16/03/2008 – BERLOZ (LG) – Nieuwelingen – 64,6 Km – 01h41min
  Aantal deelnemers : 123
  1. Jorne Carolus (Avia CT)
  2. Maarten Craeghs
  3. Yannick Vanbrabant
  69. Stephen Cuyken uit Nieuwkerken (Bodysol Lotto CT Menen) op 2'01"

  16/03/2008 – AALST BIJ ST.TRUIDEN (LB) – Nieuwelingen – 50 Km – 01h22min

  Aantal deelnemers : 44

  1. Anthony Lafourte
  2. Loïc Vliegen
  3. Cedric Houbrechts op 1'38"
   

  16/03/2008 – ESSEN (A) – Nieuwelingen -  49,6 Km - 01h14min

  Aantal deelnemers : 49

  1. Erwin Broers
  2. Didier Caspers op 20"
  3. Maarten Van Trijp
   

  16/03/2008 – HEESTERT (W) – Nieuwelingen – 57,6 Km - 01h32min

  Aantal deelnemers : 40

  1. Elias Maertens
  2. Frederique Lagage
  3. Maxime Vanpachtenbeke
   

  16/03/2008 – IEPER (W) – Nieuwelingen – 49,7 Km - 01h10min

  Aantal deelnemers : 82

  1. Daniel Mclay
  2. Whytic Priem
  3. Miguel Vandamme
   

  16/03/2008 – KORTEMARK (W) – Nieuwelingen – 52 Km - 01h27min

  Aantal deelnemers : 40

  1. Jonas Broekaert
  2. Dimitri Delmotte
  3. Joeri Pruvoost
   

  16/03/2008 – OORDEGEM (O) – Nieuwelingen – 60 Km - 01h31min

  Aantal deelnemers : 66

  1. Timo Van Der Veken
  2. Kristof Van Nuffel op 4"
  3. Robin Venneman op 10"
  42. Jens Geerinck (Rudyco CT)
   

  16/03/2008 – STEKENE (O) – Nieuwelingen – 46 Km - 01h06min

  Aantal deelnemers : 45

  1. Mathias Kerkhofs
  2. Bryan Kouwenbergh
  3. Jonas Timbreur
  4. Kevin Van Staeyen uit Schoten (DCM-GB Vorselaar)
  6. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia CT)
  9. Joeri Persoon uit Stekene (Hoboken WAC)
  10. Jeroen Bernaerts (Hoboken WAC)
  11. Nigel Lindemann uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  13. Joshua De Smit uit Lokeren (Hudiko Waasland)
  15. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
  19. Gilke Croket uit Bornem (Steeds Vooraan Kontich)
  21. Gianni Bordui uit Vrasene (Hoop Op Zegen Beveren)
  23. Thiemen Van Regenmortel uit Lokeren (Hudiko Waasland)
  26. Jens Verleyen uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  29. Jonas Aerts uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  31. Sebastiaan Van Nieuwenhuyse uit Stekene (Hudiko Waasland)
  34. Giovanni De Fré uit Eksaarde (Hudiko Waasland)
  35. Quenell Verhulst uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)

  Van Staeyen Kevin 02
     Kevin Van Staeyen
   

  16/03/2008 – WAANRODE (VB) – Nieuwelingen – 51 Km - 01h22min

  Aantal deelnemers : 56
  1. Michiel Broes
  2. Sean Martens
  3. Sebastiaan Roodhooft

  17-03-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  16-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

  Geen afscheid van publiek voor Steels !!!

   

  Steels Tom 16

  Zondag 16/03/08
  Tom Steels lijkt wel geboren voor het ongeluk.
  De 36-jarige renner wou in de Omloop van het Waasland afscheid nemen van zijn thuispubliek, maar moet verstek geven door een blessure.

   

  "Ik heb mijn hand gekneusd tussen de deur van de paardenstal", zegt hij aan Sporza.

  "Het is geen drama. Het is wel spijtig dat ik een wedstrijd in eigen streek moet missen door een dommigheid."
  "Het wordt frustrerend én lachwekkend."
  "Ach, volgend weekend zal ik weer kunnen fietsen. Dan rijd ik in Nederland."
  Op het einde van het jaar hangt de Landbouwkrediet-renner zijn fiets aan de haak.
  Hij werd vier keer Belgisch kampioen en won negen ritten in de Ronde van Frankrijk
  .


  Bron : Sporza

  Foto : Belga

  16-03-2008 om 19:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VAN ZATERDAG 15/03/2008

  waod_3

  ZATERDAG 15 MAART 2008 - BAZEL 

  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn 1°Seizoenszege van 2008 !!!
  Proficiat aan ROGER HOOF uit St.Niklaas met zijn 1°Seizoenszege van 2008 !!!
  Proficiat aan PIERRE VERBERCKMOES uit Belsele met zijn 1°Seizoenszege van 2008 !!!

  Walter De Veerman     Hoof Roger 08                  Verberckmoes Pierre 02
   Walter De Veerman              Roger Hoof                  Pierre Verberckmoes alias de Meikat

  Categorie AB :
  (94 dln)

  1.Dries Echelpoels (Hoevenen, winnaar cat. B)

  2.Marcin Sitarski (B2)

  3.Kristof Muys (B3)

  4.Bart Vanden Wijngaerd (B4)

  5.Bart Verhasselt (Evergem, winnaar cat. A)

  6.Tim Vercauteren uit Belsele (A2) 7.Peter Mol (B5) 8.Peter Neels uit Kruibeke (B6) 9.Michael Van de Casteele uit Stekene (A3) 10.Pieter De Meyer (A4) 11.Steven Martens (A5) 12.Sammy Bogaert uit Meerdonk (A6) 13.Françus Van Gorp (B7) 14.Koen Heyrman uit Bazel (B8) 15.Davy Rauch (A7) 16.Bart Vlerick (A8) 17.Johnny De Bruyne (B9) 18.Kris Van Severen uit St.Niklaas (B10) 19.Franky Weemaes uit Melsele (B11) 20.Patrick De Roos uit Moerbeke (B12) 21.Kristof Dhondt (B13) 22.Alain Goolaerts (B14) 23.Filip Thoen uit Stekene (A9) 24.Kris Smet uit St.Niklaas (B15) 25.Michel Thierens uit Elversele (B16) 26.Thomas Heiremans (A10) 27.Tim Opdebeeck (B17) 28.Dennis Kerckhaert (B18) 29.Tom Willems (A11) 30.Stefaan Cornelis (A12)

  Categorie CD :

  1.Walter De Veerman (Lochristi, winnaar cat. C)

  2.Franky Van Oyen uit Machelen a/d Leie (C2)

  3.Geert Joos uit Oppuurs (C3)

  4.Ivan Wulffaert (C4)

  5.Jan De Mulder (C5)

  6.Franky De Tremerie (C6)

  7.Wim Heyndrickx uit Vrasene (C7)

  8.Eddy Van Dingenen (C8)

  9.Marc Goossens (Mariakerke, winnaar cat. D)

  10.Marc Borghgraef uit Burcht (C9)

  11.Geert Van Speybroeck (C10) 12.Patrick Watteny (D2) 13.Pascal Verlez (D3) 14.Dirk Bryssinckx  uit Melsele (D4) 15.Pascal Van De Velde (C11) 16.Luc Van Looy (D5) 17.Gert Geeraerts (C12) 18.Philippe Hotome (C13) 19.Dirk Wittoek (C14) 20.Luc Puimege (C15) 21.Gunther Van Den Bosch uit De Klinge (C16) 22.Dirk Verresen (D6) 23.Henri De Decker (D7) 24.Patrick Moras uit Beveren (D8) 25.Danny Van Hoof (C17) 26.Patrick De Smet (D9) 27.Eric Neelen (C18) 28.Walter Deschroodere (C19) 29.Carlo Schollaert (C20) 30.Peter De Proft (C21)

  De Veerman Walter 02
                  Overwinning van Walter De Veerman in de Catg.C

  Vandaag was het de eerste dag van een tweeluik te Bazel, na een paar ronden ontsnapten een tiental renners uit het peloton.

  Waaronder maar liefst 4 renners van Pact Olen zaten met o.a. Marc Borghgraef , Franky Van Oyen , Marc Goossens en Walter De Veerman. Nog enkele kleppers van de partij waren Wim Heyndrickx , Geert Joos en Ivan Wulfaert.

  Zij werden niet meer ingehaald door het peloton zodat op 3 ronden voor het einde er een spervuur van aanvallen kwamen maar helaas pech voor Franky Van Oyen die lek reed.

  Gelukkig voor Franky stond er een renner langs de baan die zijn wiel wou afgeven en zo kon hardrijder pur sang “Franky” beginnen aan zijn tijdrit en raapte één voor één de koplopers op en nam zijn plaats vooraan terug in.

  Vooraan was er volledige verbrokkeling ontstaan met nog drie leiders : Geert Joos , Ivan Wulfaert en Walter De Veerman en Franky Van Oyen die later terug aansloot als vierde renner van de kopgroep.

  Maar voor Franky was dit nog niet genoeg en hij demarreerde op 1 kilometer van de finish nog eens maar ditmaal kreeg hij Walter De Veerman mee als ploegmaat.

  Voor Walter De Veerman meteen zijn eerste zege van het seizoen in de catg.C , hij versloeg Franky Van Oyen in de spurt met twee en om het feest compleet te maken voor Pact Olen zorgde Marc Goossens voor de overwinning in de Catg.D.


  Borghgraef Marc 20   Bazel 15-03-2008
  De goede ontsnapping op touw gezet , links Marc Borghgraef. In totaal 10 renners weg met in de achtergrond Wim Heyndrickx.
     Bron en verslag : “Franky Van Oyen”

   

  Met dank voor de foto’s aan “Monique Van Poecke”  Categorie E/E+ :

  1.Wim De Waal (Axel, Ned, winnaar cat. E)

  2.Maurice Van Speybroeck (E2)

  3.Franky Baptist (E3)

  4.Florent De Leersnijder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

  5.Robert Standaert (E4)

  6.Alfons Van Raemdonck uit Beveren (+2) 7.Frank Casteels (E5) 8.Patrick Van Hulle (E6) 9.Daniel Noens (E7) 10.Leo Mares uit Beveren (E8) 11.Hilair Heye (E9) 12.Patrick Bekaert (E10) 13.Marc Colpaert (+3) 14.Frans Aerts (E11) 15.Ronny Cosijn (E12) 16.André Feyaerts (+4) 17.Eric Van Pottelberg uit St.Niklaas (E13) 18.Peter De Ghein (E14) 19.Lucien Van Goethem uit Stekene (+5) 20.Patrick De Backer (E15) 21.Tony Baudonck (+6) 22.Julien van Eecke (E16) 23.Marc Van Ryssel (E17) 24.Emmanuël De Loor (E18) 25.Willy De Sutter (E19) 26.Tony Reniers (E20) 27.Erwin Dhondt (E21) 28.Marc Van Overmeir uit St.Niklaas (+7) 29.Eddie Van Leirberghe (E22) 30.Joeri De Cock (E23)

  Categorie F1 :

  1.Luc Snels (Minderhout)

  2.Roger Beelaert uit Rupelmonde

  3.Karel Andries uit Schoten

  4.Adrien Maes uit Melsele

  5.Robin Van Kerschaver

  6.Bart Delagrange 7.Juul Cobus 8.Luc Cocquyt 9.Karel Heirbaut uit Belsele 10.Eric De Wilde 11.Philemond Delgouffe 12.René Demunter 13.Alfred Staljanssens uit Bornem 14.Danny Degroote 15.Eddy Van De Velde 16.Eric Van Daele uit St.Gillis-Waas 17.Peter Viette 18.Kris Van Honste 19.Paul Christiaens 20.Guy Dhaese 21.Gino Goetmaeckers 22.Eddy De Clercq 23.Dirk De Cauwer uit Hamme 24.Charles Vandermosten

  Categorie F2 :

  1.Roger Hoof (St.Niklaas)

  2.John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  3.José Dezegher

  4.Theo Coudyzer

  5.Ludo Opdebeek

  6.Kees Sebrechts 7.Rudiger Savat 8.Gustaaf Van Mensel 9.Roland Van Imschoot 10.Roger Den Tijn 11.Piet Achten 12.Etienne Declercq 13.Benoit Gorrebeeck 14.Marc Schockaert 15.Erik De Waele 16.Luc Meheus 17.Cees Van Rijsbergen 18.Johan Vandecaveye 19.Kurt Wille 20.Marinus Lockefeir 21.Hervé Verstuyft 22.Patrick Elegheer 23.Jos Dierks 24.Louis Bogaerts 25.Gustaaf De Nil 26.Luc Ribbens 27.Paul D'hoey 28.Eric Stevens 29.Marc Vrolijk 30.Jean-Pierre Heymans

  Categorie G :

  1.Pierre Verberckmoes (Belsele)

  2.Joseph D'Hont

  3.Freddy De Blick uit Beveren

  4.Gerrit Hairwassers

  5.Maurice Van Peteghem

  6.Maurice Engels 7.Mark Heyndrickx 8.Freddy Vervenne 9.Freddy Stevens 10.André Van Asbroeck 11.Julien Vyvey 12.Anton Van Poecke 13.André Wouters 14.Ortaire Stevens 15.Louis Heremans 16.Arnold De Muynck 17.Camiel Everaert 18.Roger Verschraegen 19.Daniel Cornu 20.Jozef Vangeel 21.Lucien Van Impe 22.Willy Vereecken 23.André Syvertsen uit Stekene 24.Kamiel Everaert 25.Jean-Pierre Pepermans 26.Pierre Van Den Eede 27.Willy De Clercq 28.Huib Klip 29.Mathieu Mercken 30.Roger Moens

  Categorie G+ :

  1.Karel Alen (Ekeren)

  2.Louis Simons

  3.Gerard Mariën

  4.Jos De Boeck

  5.Armand Mols

  6.Clement De Smedt 7.August Van Woensel 8.Georges Michiels 9.René Colman 10.Etienne Carbonelle 11.Paul D'herde 12.Cora De Bruyne 13.Jeroom Wille 14.Frans Van Looveren 15.Leopold Van Havermaet 16.Jozef Lambrechts 17.Marcel De Beule 18.Noel De Muynck 19.Urbain D'Hondt 20.Willy Voorbraeck 21.Edward Battersby 22.Albert Packolet

  16-03-2008 om 19:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN V.W.F. VAN ZONDAG 16/03/2008

  vwf

  ZONDAG 16 Maart – HUMBEEK

  Proficiat aan PATRICK METTEPENNINGEN met zijn 1°Seizoenszege in Catg.A !!!


  A-reeks B-reeks
  1 Mettepenningen Patrick (Hamme) 1 Van Hove Dirk
  2 Dierickx Bart 2 Saelens Danny
  3 Joos Geert 3 Van Driessche Alain
  4 Van der Heyden Willem 4 Verholen Gunter
  5 Vandoren Christoph 5 Van Esbroeck Johan
  6 Pletinck Bruno 6 Schoon Joris
  7 Van Roy Jelle 7 Van Wijmeersch Kristof
  8 Demarteau Jerome 8 Thomas Rudy
  9 Geldolf Dominique 9 Geldhof Stephen
  10 Verbruggen Gunter 10 De Bondt Dirk 
  C-reeks D-reeks
  1 Dervaux Marnic 1 De Schepper Alain
  2 Albrecht Bruno 2 De Caboter Antoine
  3 Van Bulck Gunter 3 Turcksin Didier
  4 Brieau Christophe 4 Turcksin Dominique
  5 Vereecken Albert 5 De Croock John
  6 Debroux Gaetan 6 Van Mol Luc
  7 De Moor Arie 7 Buggenhout Alain
  8 Proost Herman 8 Scordo Giovanni
  9 Callant Luc 9 Convents Patrick
  10 Van Den Berghe Igor 10 De Muynck Luc
  E -reeks F-reeks
  1 Vervondel Marc 1 Vandenhauwe Etienne 
  2 Turcksin Stephan 2 Volckaerts Alfons
  3 Depouille Eric 3 Ceurens André
  4 Wouters Willy 4 Letters Francois
  5 De Nijs Paul 5 Van Isterdael Jozef
  6 Callens Michel 6 Van den Eede Roger
  7 Feyaerts André 7 Verlee Patrick
  8 Coppens Rudi 8 Van Oudenhove Jean-Paul
  9 Piters Gilbert 9 Van Ginderdeuren Juliaan
  10 Geysels Wilfried 10 De Cremer William
  G-reeks
  1 De Maeyer Jos
  2 Devleeschauwer Gerard
  3 Simons Louis
  4 Saelens Clement
  5 Vandenheuvel Gilbert
  6 Van Impe Freddy
  7 Mattheus Louis
  8 Saerens Jozef
  9 Van De Vijver Francois
  10 Adrien Desmet

  16-03-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 15/03/2008

  wbvlogo

  Proficiat aan CEDRIC VAN LOMMEL uit Herentals met zijn 1°Seizoenszege van 2008 !!!

  Van Lommel Cedric

  ZATERDAG 15/03/2008 – GELUWE (W) – Elite z/c & Beloften - 117 Km - 02h49min

  Aantal deelnemers : 80

  1. Jürgen Diependaele
  2. Thomas Ongena uit Berlare (Profel Prorace CT)
  3. André Vermeiren
  5. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  52. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (Soenens-Germond) op 4'45"

  Ongena Thomas 09           Ongena Matthias 03
  Thomas Ongena         Matthias Ongena
   

  15/03/2008 – MEULEBEKE (W) – Elite z/c & Beloften - 114 Km - 02h37min

  Aantal deelnemers :151

  1. CEDRIC VAN LOMMEL uit Herentals (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Jeroen Hoorne
  3. Mantas Mikuzis
  4. Sander Cordeel uit Stekene (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  5. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco CT)
  10. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco CT)
  15. Robby De Roos uit Moerbeke (Vliegend Wiel-Klein Sinaai)
  22. Bart Heirewegh uit Hamme (MBK-Delsol Team) op 1'55"
  27. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco CT) op 2'30"
  34. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Splendid-Prorace-Audiomix)
  39. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco CT)
  53. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex CT) op 3'10"
  58. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 3'40"

  Cordeel Sander 03     Weemaes Robby 02
   Sander Cordeel               Robby Weemaes
   

  15/03/2008 – OOSTDUINKERKE (W) – Dames Elite - 94 Km - 02h30min

  Aantal deelnemers : 87

  1. Noortje Tabak (Ned)
  2. Aurore Verhoeven (Fra)
  3. Ilse Fiers uit Waasmunster (De Sprinters Malderen)
  4. Yvonne Leezer (Ned)
  5. Lensy Debboudt
  6. Latoya Brulee
  7. Emma Silversides (GBr) op 2'30"
  8. Ine Beyen
  9. Eyelien Bekkering (Ned)
  10. Hannah Welter (Ned)
  11. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)
  21. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  34. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  36. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  37. Anja Nobus uit Waardamme (Asfra RT)
  41. Natasja Nobels uit Grembergen (S.C.F. Liedekerke)

  Fiers Ilse 02
            Ilse Fiers
   

  15/03/2008 – KOOLSKAMP (W) – Juniores - 78 Km - 01h53min

  Aantal deelnemers : 58
  1. Kenny VandenHeede
  2. Andrew Fenn op 1'15"
  3. Michael Derille
  28. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren) op 4'50"
   

  15/03/2008 – OUTRIJVE (W) – Juniores - 71 Km - 01h45min

  Aantal deelnemers : 78

  1. Johan Ziesler
  2. Christian Kos
  3. Daniel Jarsto
  9. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland) op 1'58"
  12. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  15/03/2008 – VOLLEZELE (VB) – Juniores - 79 Km - hmin

  Aantal deelnemers : 113
  1. Nick Van Der Lijke
  2. Tom David
  3. Marc Goos
  12. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  31. Joeri De Ryck uit Kruibeke (KSC Denderstreek Labiekes)
  34. Karl Vos uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  37. Alexander De Keersmaecker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  45. Ignace De Lamper uit Hamme (Immo NLVK CT)
  48. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
  52. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  59. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  74. Lawrence Van De Meersche uit de Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)


  16-03-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  15-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 16 MAART - OMLOOP VAN HET WAASLAND

  ZONDAG OMLOOP VAN HET WAASLAND MET START IN LOKEREN EN AANKOMST IN STEKENE.


                                                                            Omloop van het Waasland 2008
   

  HET ONTSTAAN :

  Alles is begonnen rond dancing Pondorosa en wielrenner Paul Van Kerchove.  De uitbaters van dancing Pondorosa, Edgard De Maere en Willy Schelfhout hadden spoedig gemerkt dat Paul veel supporters had.

  Een koers en een dansavond inrichten ten voordele van een plaatselijke renner, zou de bierkraan overvloedig doen vloeien en op die manier kon men ook de wet omzeilen.  Want zoals iedereen weet, mocht men in die tijd geen dancing in onder de 18 jaar.  Maar wanneer men een dansavond gaf ten voordele van een plaatselijke sporter, kreeg iedereen boven de 16 jaar toegang. Er werd drie jaar een wielerwedstrijd ingericht onder de naam Roda.

  Daarna werd er een eigen club gesticht. "Nering door Sport Kemzeke" werd boven de doopvont gehouden in café "Metropol" bij Petrus Bert.

  In 1965 was het dan eindelijk zo ver , dat jaar werd er gestart met de "Omloop van het Waasland".

  Toen wijlen Edgard De Maere (Memorial Edgard De Maere in juni)aanklopte bij de eveneens overleden Albert van Kerchove (Memorial Albert van Kerchove in maart) met het idee, om deze wielerwedstrijd in te richten, zei deze laatste "Akkoord Edgard, ik wil mee instaan voor de gehele coördinatie van de koers, maar financieel, dat is een andere zaak.  Ge denkt toch zeker niet, dat ik mijn laatste koe ga verkopen voor ne koers die op een paar uur gedaan is."

  En inderdaad, hij had gelijk.  Als hij de schulden had moeten betalen, die er na de eerste "Omloop" waren, dan hadden er wel een paar koeien van stal gegaan.  Dankzij de financiële steun van het weekblad "Het vrije Waasland" groeide de wedstrijd stelselmatig tot in 1983, tot zij afhaakten.

  Doch dank zij het toenmalige "Nieuws en reclameblad" te Stekene kwamen wij er terug bovenop.  Zoals gezegd ging de Omloop toen gewoon door, met veel volk, echter een persoon ontbrak : Albert van Kerchove, hij stierf twee dagen voor de wedstrijd.

  Zijn zoons zetten zich verder in en namen de organisatie mede op zich en zo werd de jaarlijkse Memorial van Kerchove gereden. In 2002 stierf de laatste pionier Edgard.Onder zijn bewind is deze wedstrijd uitgegroeid tot een internationale wedstrijd 1.2 op de UCI-kalender

  Velen dachten dat dit het einde betekende van de "Omloop", doch niets bleek minder waar.  Zijn zoons en kleinzoons zetten de traditie verder, samen met de zoons en kleinzoon van Albert van Kerchove.

   

  DE GEGEVENS :

   

  Inschrijving : Stadhuis Lokeren, Groentemarkt

  09.00u - 12.45u  Permanentie

  10.00u               afhalen rugnummers en volgbewijzen

  10.00u -12.45u  tekenen kontroleblad

  11.00u              ploegleidersvergadering en trekking volgnummers

  Start         :       13.00u te Lokeren op de markt

  Kleedkamers : Cultureel Centrum, Kerkplein  Lokeren

  Aankomst :    voorzien rond 17.30U te  Stekene, Polenlaan

                         huldiging van de drie eersten op het podium

                         de overwinnaar wordt gehuldigd op de receptie om 18.00u

  Afstand :        191 km 3 grote ronden van +/- 27km en 9 plaatselijke 

                         ronden van 12.4km

  Bevoorrading : na 50km -1ste bevoorrading

  Dopingkontrole : Parochiezaal CM, Dorpstraat Stekene

   Kleedkamers :  sporthallen Stekene en Kemzeke

  Receptie en VIP-buffet :  Parochiezaal CM Dorpstraat Stekene

   

  ERELIJST :

   

  1965

  1. Van  Ginniken Marisnus (NL)

  2.Vandenbergen W.

  3. De Haan Jo

  1967

  1. Van den Bosch Martin

  2. Blockx Roger

  3. Janssens Br.

  1969

  1. Genty Jean-Claude (Fr)

  2. De Locht Julien

  3. De Vlaeminck Eric

  1971

  1. Planckaert Walter

  2. Hermie Fernand

  3.Goossens Eddy

  1973

  1. Karstens Gerben (Nl)

  2. Meunier J. Cl. (Fr)

  3. Van Gossem G.

  1975

  1. Van Daele Serge

  2. Verstraeten Eddy

  3. Dillen René

  1977

  1. Renier Marc

  2. Meerhout Marc

  3.

  1979

  1. De Nul Johnny

  2. Van Thielen Leo

  3. Tackaert William

  1981

  1. Versluys Patrick

  2. Teirlinck Willy

  3. Van der Poel Jack

  1983

  1. Van Hoornweder Alain

  2. Langerijs Hans (Nl)

  3. Vermeulen Benny

  1985

  1. Tackaert William

  2. Heirwegh Dirk

  3. Deneut Patrick

  1987

  1. Pirard Frank (Fr)

  2. Lilhölt Sören

  3. Pieters Peter

  1989

  1. Pirard Frank (Fr)

  2. Bogaert Jan

  3. Schurer Eddy (Nl)

  1991

  1. Cooman Jerry

  2. De Clercq Mario

  3. Neskens Danny

  1993

  1. Vink Menno (Nl)

  2. Coppens Rik

  3. Omloop Wim

  1995

  1. Redant Henrik

  2. De Clercq Peter

  3. Desmet Tom

  1997

  1. Omloop Wim

  2. Talen John (Nl)

  3. Spaanhoven Peter

  1999

  1. Omloop Geert

  2. Eeckhout Nico

  3. Heirwegh Bart

  2001

  1. Van Steen Martin (Nl)

  2. Cretskens Wilfried

  3. Pencole Franck (Fr)

  2003

  1. Omloop Geert (Belg. Kampioen)

  2. Capelle Andy

  3. Schoonacker Jehudi

  2005

  1. Gardeyn Gorik

  2. Dierckxsens Ludo

  3. Elijzen Michel

  2007

  1. Eeckhout Nico

  2. Omloop Geert

  3. Traksel Bobby

  1966

  1. Wouters Hendrik

  2. Meclenbeeck F.

  3. Haelterman Julien

  1968

  1. Boons Jos

  2. Buysse El.

  3. Hellemans Hugo

  1970

  1. Antheunis Etienne

  2. Van de Vijver Ronny

  3. Van Ryckeghem Dan

  1972

  1. Van Goidsenhoven Luc

  2. Verplancke Daniel

  3. Doyen André

  1974

  1. Tabak Tino (Nl)

  2. Kneteman Gerry

  3. De Cauwer José

  1976

  1. Verstraeten Eddy

  2. Doyen André

  3. Van der Stappen Jean

  1978

  1. Van Looy Frans

  2. Plankcaert Walter

  3. Van de Wiele Eric

  1980

  1. Peeters Willem

  2. Gysemans Emiel

  3. Cuyle Carlos

  1982

  1. De Nul Johnny

  2. Schoonjans Walter

  3. Bogaert Jan

  1984

  1. Lamote Yvan

  2. Tackaert William

  3. Schlephoff J. (D)

  1986

  1. Verleyen Frank

  2. Clarysse D.

  3. Arras Wim

  1988

  1. Breukink Erik (Nl)

  2. Capiot Johan

  3. Devos Werner

  1990

  1. Govaerts Luc

  2. Kools Adri (Nl)

  3. Brasseur J.Fr.

  1992

  1. Naessens Fabrice

  2. Van Roosbroeck P.

  3. Van Camp Jan

  1994

  1. Bogaert Jan

  2. Eeckhout Nico

  3. Blylevens Jeroen (Nl)

  1996

  1. Vanhaecke Michel

  2. Dierckxsens Ludo

  3. Van Dyck Hendrik

  1998

  1. Hoj Frank

  2. Omloop Wim

  3. Beeckman Koen

  2000

  1. Koerts Jan (Nl)

  2. Eeckhout Nico

  3. Verveecke Karel

  2002

  1. Van Agtmaal Peter(Nl)

  2. Van der Aerden Gert

  3. Daeleman Danny

  2004

  1. Roofdhooft Christophe

  2. Gardeyn Gorik

  3. Vaitkus Tomas (Oek)

  2006

  1. Eeckhout Nico

  2. Barbé Koen

  3. Eicheler (D)

   

   

   

   

   

  Nieuwelingenwedstrijd in afwachting


  Start         :
    13.00u te Stekene, Polenlaan 

  Aankomst : 14.00 u        "             "

  Afstand     : 45.9km 9 ronden van 5.1 km

  Inschrijving en uitbetaling : Taverne Filosoof Polenlaan te Stekene

   

   

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  15-03-2008 om 13:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN V.W.F. VAN ZATERDAG 15/03/2008

  vwf

  ZATERDAG 15 Maart - DWORP

  A-reeks B-reeks
  1 Baetens Pascal 1 Thomas Rudy
  2 Agneesens Hugo 2 De Beer Tom
  3 Van der Heyden Willem 3 Van Hove Dirk
  4 Van de Keer Kevin 4 De Moor Arie
  5 Peirsman Davy (Temse) 5 De Schepper Nico
  6 De Backer Andy 6 Van Driessche Alain
  7 Guns Jurgen 7 De Bondt Dirk
  8 Joos Frederik 8 Schoon Joris
  9 Van Uffel Tom 9 Geldhof Stephen
  10 Nieuwborg Gert 10 Saelens Danny
  C-reeks D-reeks
  1 Brieau Christophe 1 De Coninck Francky
  2 Vagenende Frank 2 De Schepper Alain
  3 Van Renterghem Patrick 3 De Croock Kurt
  4 Van Der Vurst Ronny 4 Casteleyn Paul
  5 Saelens Frank 5 Kiekens Ronny
  6 Michiels Peter 6 Convents Patrick
  7 De Backer Danny 7 Van De Velde Rudy
  8 Proost Herman 8 D'Haese Benny
  9 Vereecken Albert 9 Vaerewijck Olivier
  10 Wille Gunter 10 De Croock John 
  E -reeks F-reeks
  1 Vervondel Marc 1 Ceurens André
  2 Deneef Jozef 2 Vandenhauwe Etienne
  3 Schouppe Roger 3 Fauck Guido
  4 Rypens Jean-Pierre 4 Volckaerts Alfons
  5 Mersseman Roland 5 VanVaerenbergh William
  6 Van Cleemput Patrick 6 Devijver Roger
  7 Tutenel Jan 7 Wauters Roger
  8 Vranken Freddy 8 De Cremer William
  9 De Winter Bart 9 Stuerebaut Marc
  10 Ballius Bruno 10 Verdoodt Freddy
  G-reeks
  1 Van Impe Freddy
  2 Van De Vijver Francois
  3 De Maeyer Jos
  4 Devleeschauwer Gerard
  5 Saelens Clement
  6 Mattheus Louis
  7 Beké Richard
  8 Debroyer Louis
  9 Geldhof Julien
  10 Wellens Francois 

  15-03-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  14-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 12/03/2008

  wbvlogo

  WOENSDAG 12/03/2008 – ADINKERKE (W) - Elite z/c & Beloften - Km - hmin

  Aantal deelnemers :

  1. Joeri Clauwaert
  2. Joeri Calleeuw
  3. Jan Ghyselinck
   

  12/03/2008 – WANZELE KOERSE (O) – Elite m/c & Elite z/c & Beloften - 163 Km - 03h54min

  Aantal deelnemers : 164
  1. Johnny Hoogerland
  2. Johan Coenen op 20"
  3. Jens Mouris
  5. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Topsport Vlaanderen) op 1'31"
  8. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Mitsubishi-Jartazi)
  13. Thomas Ongena uit Zele (Profel Prorace CT) op 5'20"
  30. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Splendid-Prorace-Audiomix CT) op 6'15"
  37. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Lotto-Jong Vlaanderen)
  38. Robby Meul uit Eksaarde (Soenens-Germond)
  50. Sven Wielandt uit Beveren (Profel Prorace CT)

  12/03/2008 – TEMPLEUVE - Elite z/c & Beloften - Km - hmin

  Aantal deelnemers :
  1. Sebastien Six
  2. Adam Gawlik
  3. Zbigniew Gucwa
  15. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kruibeke)

  14-03-2008 om 18:18 geschreven door kenny


  13-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPLEIDINGEN MINIEMEN EN ASPIRANTEN !!!


  START VAN DE OPLEIDINGEN VOOR MINIEMEN EN ASPIRANTEN !!!

   

  De opleidingen worden gegeven door de Vlaamse Wielerschool afdeling Waasland en gebeurt onder leiding van DIRK ONGHENA en EDDY GORIS.  DATA OPLEIDINGEN

     zaterdag 1 maart 2008
  zondag 2 maart 2008
  zaterdag 8 maart 2008
  zondag 9 maart 2008
  zaterdag 15 maart 2008
  zondag 16 maart 2008
  zaterdag 22 maart 2008
  woensdag 2 april 2008
  donderdag 3 april 2008
  vrijdag 4 april 2008
  zaterdag 5 april 2008
   

  Telkens van 10 00 tot 12 00 uur in de lokalen van Atletiekclub Volharding aan de Klapperstraat in Beveren


  Bron : Flor Van de Velde

  13-03-2008 om 19:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOOP OP ZEGEN BEVEREN TREKT OP STAGE !!!

  HOOP OP ZEGEN BEVEREN TREKT OP STAGE !!!

  Vanaf 31 Maart tot 4 April trekken de renners van Stafke Pieters op stage naar Diksmuide.

  Ze verblijven daar in een gerestaureerde vierkantshoeve en de stage valt samen met de 3-Daagse van de Panne.

  De renners zullen daar natuurlijk gebruik kunnen maken om de trainingen deels op het parcours uit te stippelen.

  Van nieuwelingen tot juniores iedereen heeft ingeschreven zodat ze met 32 renners in totaal de Westhoek gaan verkennen.

  Deze stage wordt gedragen door verschillende mensen en dit tot doel om de renners nog beter te trainen en de groepsfeer te bevorderen, zodat ze Stafke Pieters en zijn bestuur kunnen belonen voor de inspanningen die deze mensen leveren om Hoop Op Zegen Beveren ieder jaar weer opnieuw te laten meespelen tussen de grote ploegen.

   

   

  Met dank aan onze verslaggever “Freddy”

  13-03-2008 om 18:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD ELITE m/c , ELITE z/c EN BELOFTEN TE WANZELE

  Johnny Hoogerland wint profkoers Wanzele ,

  Kristof Goddaert strand op de 5de plaats.

    

  JOHNNY HOOGERLAND wanzele12.3.8   KRISTOF GODDAERT wanzele

                      Winnaar Johnny Hoogerland                                                                         Kristof Goddaert

  De 28ste Grote Prijs voor Beroepsrenners te Wanzele was naar jaarlijkse gewoonte, de opener van de Belgische Kermiskoersen voor Profs. Aan de start stonden 164 renners voor 16 ronden van 10,2 km of 163,2 km. De hardnekkige wind zou wel voor de nodige schiftingen zorgen. In de eerste ronde bleef alles nog vrij gesloten maar lang duurde het niet. 10 renners namen een lichte voorsprong op het peloton. Nog 5 renners kwamen hen vervoegen en zo ontstond er een kopgroep van 15. Ondertussen was er helaas een valpartij gebeurd waarbij Thomas Vernaeckt naar het ziekenhuis in Aalst werd overgebracht. Johan Coenen - Kenny Dehaes - Niko Eeckhout - Kristof Goddaert - Kurt Hovelijnck (Topsport Vlaanderen), Jens Mouris (Ned) - Geert Omloop - Jarno Van Mingeroet (Mitsubishi-Jartazi), Johnny Hoogerland (Van Vliet-EBH Advocaten), Christian Müller (Dui) (Sean Kelly Team), Ger Soepenberg (Ned) - Aart Vierhouten (Ned) (P3Transfer-Batavus), Tom Criel (Cycle Collstrop), Karel Baten (Josan Mercedes) en Thomas Ongena
  (Profel Prorace) waren de 15 leiders. Al snel hadden ze 1 minuut op het peloton. In de vijfde ronde werd het peloton wakker en kwamen ze terug tot 35 seconden. De leiders vonden het welletjes en gingen wat harder op de trappers staan. Al snel hadden ze terug 1'21". Een vijftal ging in de achtervolging op de leiders in de zevende ronde. Ze hadden slechts 28 seconden achterstand bij het begin van de achtste ronde. Vooraan moest Niko Eeckhout de rol lossen. Even later was het de beurt aan Kenny Dehaes. Zo bleven er nog 13 leiders over. Zij hadden 50 seconden voorsprong op 7 achtervolgers. Op het einde van de negende ronde waren de achtervolgers met nog slechts drie. Met nog zes ronden te gaan, was de beslissing zo goed als gevallen. De 13 hadden een voorsprong van 1'40" op 8 achtervolgers. Vooraan moest Karel Baten z'n metgezellen laten gaan. Ook voor Thomas Ongena en Christian Müller ging het iets te snel. Toen waren ze nog met 10... en hun voorsprong groeide. De rest was nu definitief uitgeteld en de winnaar zat duidelijk vooraan. Ger Soepenberg (Ned) moest ook de rol lossen vooraan. Toen waren ze nog met 9... Met het ingaan van de voorlaatste ronde, waagde Kristof Goddaert z'n kans. Hij werd terug gegrepen en dan was het de beurt aan het viertal : Jens Mouris (Ned), Johnny Hoogerland (Ned), Johan Coenen en Aart Vierhouten (Ned). Met het ingaan van de laatste ronde hadden ze 50 seconden voorsprong. Onder impuls van Kristof Goddaert kwamen de 5 achtervolgers terug tot 12 seconden maar toen liep het spaak. Dit was het teken voor Johnny Hoogerland om z'n metgezellen in de steek te laten. Hij bouwde een veilige voorsprong uit en de Nederlander behaalde zo de zege te Wanzele. Op 20 seconden toonde Johan Coenen zich de snelste en werd tweede voor Jens Mouris (Ned) en Aart Vierhouten (Ned). Op 1'31" won Kristof Goddaert de spurt om de vijfde plaats voor Geert Omloop, Kurt Hovelijnck en Jarno Van Mingeroet. Op 2'10" werd Tom Criel negende en Bert De Backer werd tiende op 5'20". Na de wedstrijd was er nog dopingscontrole voor de eerste vijf en Ryan Roth (Can), Steven Caethoven, Damien Timmermans, Viktor Folkesson (Zwe) en Zakaria El Darabna.

  Thomas Ongena eindigde op plaats 13 , Stijn Mettepenningen op 30 , Lars Croket op 37 , Robby Meul op 38 en Sven Wielandt op de 50ste plaats. 

   

    

  Bron : Flor Van de Velde

  Foto's : Alain Sennesael

  13-03-2008 om 18:47 geschreven door kenny


  12-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

  Goddaert Joeri 05

  Joeri Goddaert uit Stekene startte afgelopen weekend in de wedstrijd voor Juniores te Opwijk Mazenzeele samen met 120 renners.

  In de eerste ronde lag alles in 3 stukken mede door de zeer slechte weersomstandigheden, Joeri was mee met de goede ontsnapping, de groep was een 40 man sterk.

  Gedurende de wedstrijd werd er constant aangevallen, Joeri reed mooi vooraan in de wetenschap dat Nicolas Vereecken uit Kieldrecht ging aanvallen.

  Op 5 ronden van het einde ging Nicolas aan, Joeri reageerde en zat in het wiel maar Nicolas “beresterk” schakelde nog een tandje groter !!

  De vogel was gaan vliegen en reed solo naar de overwinning, bij het opdraaien naar de aankomst zat Joeri mooi vooraan en kon zich toch nog naar plaats 21 spurten.

  Alle renners waren blij dat ze warmere oorden konden opzoeken!!!   

  Met dank aan verslaggever “Freddy”

  12-03-2008 om 14:48 geschreven door kenny


  11-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOEKTOCHT NAAR 30 NIET-COMPETIEVE RENNERS !!!

  ZOEKTOCHT NAAR +/- 30 NIET-COMPETIEVE RENNERS !!!

  Treesje Geldof uit Puivelde en zus van renner Francis Geldof (Rudyco CT) , studente kinesitherapie.

  Treesje : “Ik heb zelf een aantal jaar aan duathlon gedaan en gekoerst. Nu zit ik in het voorlaatste jaar kinesitherapie en ben ik volop bezig aan mijn thesis. Ik zoek daarvoor nog ongeveer 30 niet-competitieve renners om een testing op uit te voeren. Hieronder kan u meer uitleg vinden over welke doelgroep we juist zoeken”.

   

   

  Geachte,

   

  wij zijn twee studentes kinesitherapie 1e master te Gent.

  Voor onze thesis onderzoeken wij het effect van muziek op enkele parameters tijdens het fietsen op rollen. Voor het eerste luik van de testing zoeken we NIET-competitieve belofterenners. We vragen hen om 1 of 2 keer te komen. De eerste keer zal het maximum een half uurtje duren. Op basis van de gegevens van deze eerste testing  zal de renner al dan niet gevraagd worden om nog een tweede keer te komen. Die test zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen. Het betreft geen zware inspanning.
   

  Ben je tussen 18 en 26 jaar en geïnteresseerd om deel te nemen aan onze testen? Kan je je hiervoor twee momenten vrij maken in de maand april – mei? Dan kan je contact opnemen door te mailen naar treesje.geldof@hotmail.com of bellen naar 0476/52.70.98.

   

  Alvast bedankt,

  Treesje Geldof en Sophie De Geyter

  11-03-2008 om 18:18 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT VANAF 26/03/2016
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!