Deze keer een lekkernij voor bij de koffie. De ingrediënten:
125g boter
65g suiker
1 eierdooier
1 zakje vanille suiker
130g bloem
nutella choco
Recept: Verwarm de oven voor op 175°C De boter en suiker mengen, daardoor de vanillesuiker en de eierdooier mengen, en als laatste de bloem erdoor mengen. Dit voor 15 min laten opstijven in de koelkast. Het deeg uit de koelkast halen en uitrollen tot je een dikte van 0,5 cm. Hierop de choco uitsmeren, blijf wel een vingerdikte van de rand. Nu mag het deeg worden opgerold. Leg dit voor 10 min in de koelkast of zelfs in de diepvriezer, dit is om ervoor te zorgen dat de rol hard wordt zodat deze makkelijker te snijden is in schijfjes. Nu mag de rol worden uitgehaald en in schijfjes gesneden worden, deze schijfjes mogen op en bakplaat gelegd worden. Zorg ervoor dat ze niet te dicht tegen elkaar liggen want ze spreiden wat uit tijdens het bakken. Bak af voor 10-15 min. Laat ze nu wat afkoelen, hierdoor worden ze hard.