Inhoud blog
  • Luxe zout
  • Onder zoutkorst gebraden dorade, raviolis van gekonfijte tomaat en gebakken artisjok
  • Sel de Guérande in de culinaire wereld
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Algemene informatie zeezout

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


    Foto
    Zeezout of Sel de Guérande
    Meer weten over ongeraffineerd zeezout
    01-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sel de Guérande in de culinaire wereld

    Sel de Guérande wordt ook veel in de keuken gebruikt. Bij het koken van pasta’s wordt er grof zeezout toegevoegd om een betere smaak te verkrijgen. Bovendien bevat het zout ook minstens 80 mineralen wat je dagelijkse gezondheid ten goede komt.

    Op tafel wordt er het fijnere zeezout, ‘Fleur de Sel’ gebruikt wat een betere, fijnere smaak geeft aan de groenten, aardappelen, vis of vlees. Dit zout wordt in een klein potje op tafel gezet al dan niet met een klein lepeltje of eventueel wordt er een klein beetje tussen je vingers genomen om zo over je eten te strooien.

    Smakelijk eten!

    01-12-2010 om 21:55 geschreven door Dirk Claessens  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)

    Archief per week
  • 28/02-06/03 2011
  • 29/11-05/12 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 02-2011
  • 12-2010

    Startpagina !



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs