Je hebt verschillende beroepen nodig om die zeep te maken en in te pakken en te leveren.
Hier zijn enkele beroepen die worden uitgeoefend bij het maken, inpakken en leveren van zeep.
-Laborant om nieuwe zeep te ontwerpen. -Arbeider om de zeep te maken. -Kwaliteitscontroleur om de kwaliteit te controleren van de zeep. -Inpakster/inpakker om de zeep in te pakken om te kunnen verzenden. -Magazijnier voor het stockeren van de zeep in de zeepfabriek. -Vrachtwagenbestuurder voor het vervoeren van de zeep naar de winkel.
Zou jij één van die beroepen willen uitvoeren? Ik al zeker niet.
Het zou denk ik niet echt leuk zijn om héél de dagen dingen in te pakken of stockeren.
Ik zou dan toch liever iets anders doen, maar ik heb nog genoeg tijd om daar over na te denken.
Je wilt natuurlijk dat je zeep kleurrijk, geurrijk en dat het een goed samenstelling heeft. Anders zouden het de mensen het niet willen kopen en/of gebruiken.
Daarom zijn de mensen die jouw zeep maken dagen mee bezig om iets nieuws uit te vinden om hun klanten tevreden te houden.
Zo hebben we gezien in de fabriek van McBride dat ze altijd iets nieuws aan het maken zijn. Je kon verschillende kleuren, geuren en flessen krijgen. Dit allemaal voor hun klanten tevreden te houden.
In hun labo's zijn de experts altijd bezig met een nieuwe geur of zo te vinden. Terwijl ze dan bij de flessen makerij uit een klein buisje jouw eigen zeep, gel, poetsmiddelfles enzovoort maken. Dit doen ze door het buisje warm te maken en dan in de gewenste vorm te blazen.
Al hun ingrediënten worden goed bewaard. Sommige mogen in de koude staan ander dan weer niet, gelukkig weten zij wel wat goed is en wat niet.
%%%FOTO1%%% Dit is het teken van sterk bijtende stoffen.
Als dit ergens opstaat moet je dus oppassen.
Het is ook beter bekend als gootsteenontstopper Het is dus sterk bijtend en kan brand wonden veroorzaken.
Wat moet je doen als je het ergens op je lichaam krijgt?
ONMIDDELLIJK spoelen met water, eerst water de rest komt later!
Je huid is taai genoeg om er eventjes tegen te kunnen. Krijg je het in je ogen of slik je (of iemand) het in, bel dan onmiddellijk het antigifcentrum op (tel. 070/245.245). Ga dan naar een dokter en neem de fles met etiket mee.