werkplekleren
werkplekleren oktober 2015
27-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opsomming van de activiteiten op 27 oktober.
Mijn tweede dag in Mape nv startte met het controleren van de  aankoopfacturen. Tussen deze aankoopfacturen zaten er werkbonnen, deze moest ik kopiëren en een versie klasseren en de andere versie afgeven aan de facturatie verantwoordelijke. Het werd tien uur en er was mij gevraagd om brieven klaar te maken voor verzending met de post, dat hield in dat ik er een kopie moest van nemen en de ene versie heb geklasseerd en de andere versie in de envelop heb gevouwen. Na het vouwen in de envelop heb ik de brieven weer laten frankeren zodat ze helemaal in orde zijn op morgen opgehaald te worden door de postbode. Na deze opdracht mocht ik orderbevestigingen, aankoopfacturen en verkoopfacturen sorteren op nummer. De tijd was weer voorbij gevlogen en ik had terug mijn middagpauze om twaalf uur. Om één uur kwam ik terug aan bij het bedrijf en kwam mevrouw De Medts een bezoekje brengen. Na dat was mijn opdracht om de recentste aankoopfacturen in  te geven in een excel bestand met, opnieuw zoals maandag, de belangrijkste gegevens er in te vermelden. Hierachter  klasseerde ik deze aankoopfacturen op nummer. Rond twee uur startte ik dan een grotere taak dat de aankoopfacturen controleren en de gepaste leveringsbonnen bij de facturen te vinden omvatte. Het laatste halfuur voordat ik mocht stoppen s' avonds heb ik nog prikkaarten gemaakt op naam, zodat de werknemers 's morgens zich kunnen inchecken bij het binnenkomen van Mape nv.


Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)Inhoud blog
 • Opsomming van de activiteiten op 30 oktober.
 • Opsomming van de activiteiten op 29 oktober.
 • Opsomming van de activiteiten op 28 oktober.
 • Opsomming van de activiteiten op 27 oktober.
 • Opsomming van de activiteiten op 26 oktober.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Klik hier
  om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!