Wij zijn weer met techniek bezig geweest dit keer zijn we kaas gaan maken. Wat hadden we nodig om het te maken: kefir melk, een grote kom, schepspaan, een aardappelmesje en een paar plastic bekertjes. Zo zijn we aan het werk gegaan: We hebben de kefir melk in de kom gegoten. En dan wachten tot het een vulkaantje vormt ook wat kruiden en look op doen dan schep je het harde gedeelte eruit met de schepspaan. Ondertussen maak je in een 1 bekertje van onder gaatjes. je doet de kaas in de beker met gaatjes, dan doe je in een andere beker water en die zet je op de kaas als je wilt kan je er nog kruiden op doen. Ook het kaasje eens omdraaien na een paar uurtjes. En het is klaar. Zo ik heb het al geproefd en het is een heerlijk.
Wij zijn weer met techniek bezig geweest dit keer zijn we kaas gaan maken. Wat hadden we nodig om het te maken: kefir melk, een grote kom, schepspaan, een aardappelmesje en een paar plastic bekertjes. Zo zijn we aan het werk gegaan: We hebben de kefir melk in de kom gegoten. En dan wachten tot het een vulkaantje vormt ook wat kruiden en look op doen dan schep je het harde gedeelte eruit met de schepspaan. Ondertussen maak je in een 1 bekertje van onder gaatjes. je doet de kaas in de beker met gaatjes, dan doe je in een andere beker water en die zet je op de kaas als je wilt kan je er nog kruiden op doen. Ook het kaasje eens omdraaien na een paar uurtjes. En het is klaar. Zo ik heb het al geproefd en het is een heerlijk.