Inhoud blog
  • Weight Loss Challenge: België
  • Weight Loss Challenge: Ga de uitdaging aan
  • thema's
  • WAT?
  • info
    Zoeken in blog

    WAT ZIJN DE KOSTEN?

    De kosten voor 12 weken Weight Loss Challenge bedragen € 60,-. Meer dan de helft wordt gereserveerd voor de prijzenpot. Dus hoe meer deelnemers, hoe groter de prijzenpot!
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Weights Loss Challenge
    Waar verliezers winnen! Ga de uitdaging aan.
    10-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appelazijn helpt afvallen
    Appelazijn afvallen

    Appelazijn helpt je afvallen

    Appelazijn is een natuurlijk product afkomstig van gegiste appels. Daardoor bevat het o.a. cholesterolverlagend pectine, vitaminen en mineralen. Het behoort tot de voedingssupplementen. Door een efficiëntere stofwisseling doet het de drang naar zoetigheid afnemen. ...


    Werking van Appelazijn

    Appelazijn heeft een bloedzuiverende werking en laat je huid er gezonder uitzien. Naast azijnzuur (7 %) bevat appelazijn propionzuur, citroenzuur en melkzuur. Verder is het erg rijk aan sporenelementen, mineralen, vitaminen en enzymen.

    Vaak zijn voedingssupplementen een aanvulling op je dagelijks eetpatroon. Het is zo dat appelazijn een gunstige invloed heeft op de afbraak van lichaamsvet maar verwacht geen mirakel.

    Wanneer je inactief blijft en ongezond eet, helpt appelazijn je niet echt afvallen. Het is ook niet gezegd dat appelazijn bij iedereen een hongerstillend effect geeft. Als je lichaam positief reageert kun je met een appelazijnkuur (3 tot 4 weken) tussen de 3 en 6 kg afvallen.

    10-01-2010 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    09-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suiker maakt ziek : 10 nadelen van suiker

    10 nadelen van suiker

    Suikerziekte (diabetes) kunnen we als één van de ernstigste aandoeningen linken aan het (overmatige) gebruik van suikers. Helaas doen grote voedingsindustrieën al jarenlang toegevoegde suikers in etenswaren. Vooral ongevraagd en ongewenst wanneer vele mensen hierdoor steeds dikker en zieker worden. Hier volgen 10 nadelen van suikergebruik: ...

      Nadelen van suiker

    • Geraffineerde suikers leveren geen enkele vitamines of voedingswaarden.
    • Suiker laat je bloeddruk stijgen.
    • Suikergebruik veroorzaakt op lange termijn stress.
    • Je wordt er vermoeid en neerslachtig (futloos).
    • Suiker verstoort je natuurlijke nachtrust.
    • Je geraakt rusteloos. Of je voelt je vlug moe.
    • Je krijgt gemakkelijker ontstekingen in je lichaam, suiker is ook slecht voor botten.
    • Suiker maakt ziek; suikerziekte (diabetes) ;Obesitas (overgewicht); tandbederf, ...
    • Verstoorde bloedsuikerspiegel (stijging van het insulinegehalte) veroorzaakt evenwichtstoornissen, extreme moeheid, concentratiestoornissen ...
    • Suiker verstoort ons metabolisme en verkort de levensduur.

    Bovendien heeft het gebruik van suiker ook een verslavend effect waardoor we er steeds meer van eten.

    Wat doet suiker in ons lichaam?

    De alvleesklier regelt suikers in ons bloed. Dat doet deze door insuline af te gevenin het bloed. Insuline doet je lichaam de
    suikers verbruiken. Eet je te veel suiker? Dan verbruikt het lichaam niet alle suiker als energie. Die wordt dan opgeslagen als vet.

    Gewoonlijk bedoelen we met suiker het gezuiverde, geconcentreerde witte product van suikerbieten of suikerriet. Er zijn echter ook andere suikers, zoals ruwe suiker, bruine suiker, melksuiker, vruchtensuiker, honing, ahornsuiker, palmsuiker, etc.

    Onbewerkte suikerbiet en suikerriet

    Wanneer men suikerbiet onbewerkt zou eten, dan gaat ons lichaam ook opzoek naar de bijhorende vitamienen en mineralen om alles op natuurlijk wijze te verwerken zonder schade aan ons organisme te ontrekken.

    Door het uitgebreide raffinageproces van suikerbiet naar witte suiker verdwijnen al deze vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren... Wat overblijft is sucrose zonder nagenoeg enige voedingswaarde. Het innemen van geraffineerde suikers dwingt ons lichaam vooral om op zoek te gaan voor de verwerking essentiële voedingsstoffen door deze uit gezonde cellen te halen!

    Het lichaam verbruikt veel energie maar heeft daarvoor niet genoeg aan zuivere suiker. In de korrels van ruwe en bruine suikers zitten nog plantaardige resten die hen daardoor iets meer voedingswaarde geven.

    Verborgen suikers

    Bijna 70% van de suikers die we tot ons nemen zijn verborgen suikers, komend uit bv. diepvries fritten, kroketten, chips, kant-en klare maaltijden, fastfood, erwten of mais in blik en ingeblikte ragout met witte bonen. Hier worden veel suikers toegevoegd. Ook producten 'zonder suiker' bevatten suiker, zoals yoghurt met vruchten zonder suiker bevat zoetstof afkomstig uit fruit.

    09-01-2010 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)


    E-mail mij

    Is de WLC ook voor u geschikt? vraag nu raad


    Rondvraag / Poll
    hoe vaak ben je reeds op dieet gegaan
    nooit
    1à3 keer
    4à8 keer
    meer dan 8 keer
    zolang ik me kan herinneren
    Bekijk resultaat


    PRIJZEN

    De DRIE MEEST SUCCESVOLLE AFSLANKERS worden beloond met een geldprijs. De berekening van de resultaten gebeurt op basis van het percentage gewichtsverlies, meeste kilo's en het afgenomen vetpercentage.

    Er is ook nog een extra centimeterprijs te winnen.

    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per week
  • 08/02-14/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 14/12-20/12 2009


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs