Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 18/08
    Aanwezig: Stef R, Jarno, Daan, Erwin, Jolan, Stef H, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

18-08-2010 om 21:45 geschreven door wilfried

Categorie:Training
    17-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing tornooi Antonia
    Op vrijdag 20/08 spelen we een tornooi in Antonia. Er worden 4 wedstrijden gespeeld van 1 x 25 minuten. Jarno is op verlof. Niels had tijdens het tornooi in Dessel last van een lichte verrekking. Ann heeft hem een oefenprogramma meegegeven met stretchoefeningen. Na een week van rust kan hij vrijdag waarschijnlijk terug meevoetballen.

16-08-2010
    Vandaag werd er getraind zoals er in het seizoen op maandag steeds zal getraind worden, daags na de wedstrijd op zondag.
    Dat wil zeggen 10 minuten rustig loslopen en daarna 20 minuten stretchoefeningen. Zeer belangrijk ter voorkoming van blessures.
    Op maandag geen spurten en niet op goal trappen. Wel enkele pas-en trapvormen over kleine afstand en wedstrijdjes op een klein veld.

Aanwezig: Jarno, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

16-08-2010 om 19:24 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van het tornooi in Dessel
    .

16-08-2010 om 19:10 geschreven door wilfried

15-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15/08/2010: Tornooi Dessel
    Vandaag stond het eerste tornooi van het seizoen op het programma. Hiervoor maakten we de verplaatsing naar Dessel.
    We waren met onze ploeg ingedeeld in een poule met allemaal NATIONALE teams, wat dus een zware opgave betekende.

In de eerste wedstrijd tegen Tubeke, de latere winnaar van het tornooi, werden we in alle linies overklast en konden zelf één maal de neus aan het venster steken met een bal op de paal. De 0-6 eindstand was terecht.

Wedstrijd nummer twee was tegen Diest. Hierin voetbalden we de betere kansen bij elkaar, maar kwamen toch op achterstand.
    Onze jongens toonden evenwel karakter en scoorden de gelijkmaker nadat Thibaut een aktie van Yani wist af te ronden.
    De 1-1 eindstand was zeker verdiend te noemen!

In de derde poulewedstrijd was Westerlo onze tegenstander. Het wedstrijdverloop was een kopie van onze eerste wedstrijd, met Westerlo als verdiende overwinnaar (0-8). Wel wil ik vertellen dat ondanks deze zware cijfers, de spelers knokten voor elke vierkante meter.

Na deze drie wedstrijden volgde nog een plaatsingswedstrijd waarin Kapellen onze tegenstrever was. Deze wedstrijd werd volledig door onze leeuwen gedomineerd, maar toch werden we weer op achtervolgen aangewezen nadat we op de tegenaanval een doelpunt moesten slikken. We lieten echter de moed niet zakken en scoorden in de slotfase de oververdiende gelijkmaker via Yani (1-1). Strafschoppen moesten de beslissing brengen. Hierin toonden we ons de meerdere van Kapellen (3-2).
    Voor onze ploeg was dit, ondanks de tegenstanders van nationaal niveau, een leerrijke ervaring.

Spelers: Stef R, Daan, Jolan, Stef H, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur, Erwin, Jarno.

Doelpunten: Thibaut, Yani

Afwezig: Jari.

Verslag: Walter

15-08-2010 om 00:00 geschreven door wilfried

14-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.XCO training
    De afgelopen 2 weken werd er een aantal keer getraind met de XCO.

De XCO is een veilige manier om je spieren te trainen. Kracht en dynamiek worden gecombineerd met een training van de buik-, rug- en armspieren.
    De XCO is een rood metallic buisje gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel.
    Doordat het grit 'doorschiet' aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren een extra mechanische belasting.

Dat dit menig inspanning vergt, kun je zien op onderstaande foto's en in het filmpje.
    Naast afwisseling in trainingsmethode zorgt dit ook voor het 'fun' element. Daar gaat het toch allemaal om, dat de jongens plezier beleven op training en tijdens de wedstrijd.

Bijlagen:

14-08-2010 om 19:25 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmpje XCO training
    Je kan het filmpje bekijken.

Bijlagen:

13-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Zwarte Leeuw - Oosthoven
    Chris zal dit seizoen opnieuw voor de foto's zorgen, waarvoor dank.

13-08-2010 om 21:13 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing tornooi 15/08 in Dessel
    Op zondag 15/08 spelen we een tornooi in Dessel. Enkel onze doelman is nog in verlof. Stef zal daarom opnieuw tussen de palen staan.
    We vertrekken om 10.50 uur.

Het wedstrijdschema ziet er als volgt uit.

12.30 - 12.55  KFC Zwarte Leeuw - AFC Tubize (U13)

13.40 - 14.05  KFC Diest - KFC Zwarte Leeuw

14.50 - 15.15  KFC Zwarte Leeuw- KVC Westerlo

16.10 - 16.35 4de reeks A - 4de reeks B 4de reeks C - 4de reeks D 3de reeks C - 3de reeks D

16.45 - 17.10 2de reeks E - 2de reeks F 3de reeks E - 3de reeks F 4de reeks E - 4de reeks F

17.15 Uitreiking bekers en medailles

13-08-2010 om 09:34 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter wordt 40
    Walter, een gelukkige verjaardag vanwege de ganse ploeg.

13-08-2010 om 00:00 geschreven door wilfried

Categorie:Spelers
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/08/2010: Zwarte leeuw- Oosthoven: 16-0
    Met het bezoek van Oosthoven stond vandaag onze tweede oefenwedstrijd van het nog prille seizoen op het programma. Wilfried had voor de wedstrijd nogmaals de richtlijnen voor elke positie op het veld duidelijk gemaakt. Iedereen was zich van zijn taak bewust. Onze verdediging met  alleen eerstejaars miniemen (Jolan,Geoffrey,Daan en Tuur) speelde secuur. De middenvelders vormden de ideale verbinding tussen aanval en verdediging en onze aanvallers schoten met scherp. Vooral Yani had buskruit in z'n schoenen. Hij vond maar liefst 7 maal de weg naar het net. Deze overwinning is er één van gans de ploeg!! Hopelijk zal door deze wedstrijd het vertrouwen een positieve curve gekregen hebben en kunnen we op het tornooi in Dessel wederom onze huid duur verkopen.

Spelers: Stef R, Daan, Jolan, Stef H, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

Doelpunten: Yani 7x, Thibaut 3x, Joeri 3x, Niels, Stijn, Glenn.

Scheidsrechter: Friant Jozef (72 jaar)

Afwezig: Erwin, Jarno, Jari.

11-08-2010
    Aanwezig: Jari, Daan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

11-08-2010 om 18:30 geschreven door wilfried

10-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Zwarte Leeuw - Oosthoven
    Donderdag 12/08 spelen we om 19.30 uur thuis tegen Oosthoven. Ditmaal spelen we zonder Jari, Erwin en Jarno. Zij zijn in verlof.
    Stef R. zal het doel verdedigen.

Scheidsrechter: FRIANT JOZEF(4)
    Vorige zaterdag werd de wedstrijd geleid door de jongste scheidsrechter van de provincie, nu mogen we de oudste scheidsrechter verwelkomen.
    Aan zijn fysiek zal het niet liggen, vermits hij nog geregeld marathons loopt.

10-08-2010 om 08:15 geschreven door wilfried

09-08-2010
    Aanwezig: Jari, Daan, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

09-08-2010 om 18:23 geschreven door wilfried

07-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westerlo - Cercle Brugge op 30/10
    Op zaterdag 30/10 om 20.00 uur gaan we met onze ploeg de wedstrijd in 1e klasse bijwonen tussen Westerlo en Cercle Brugge.

Volgende personen hebben hun deelname reeds bevestigd:
    Spelers: Stijn, Stef, Niels, Joeri, Geoffrey, Erwin, Daan, Tuur, Thibaut, Jolan, Yani, Glenn, Jarno,Jari
    Ouders: Wilfried, Ann, Walter, Marc, Carine, Erwin, Staf, Bart, Luc, Hans, Nadia, Glenn
    Broers/zussen: Stef, Dries, Toon, Senne

07-08-2010 om 00:00 geschreven door wilfried

Categorie:Activiteiten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07/08/2010: St. Lenaarts- Zw. Leeuw: 7-3
    Na een intensieve zware trainingsweek stond vandaag onze eerste oefenwedstrijd op het programma. Hiervoor maakten we de korte verplaatsing naar Sint Lenaarts, een stevige tegenstander.
    Desondanks begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd, maar na een drietal minuten slikten we een eerste doelpunt. (1-0)
    Naargelang de wedstrijd vorderde, konden we het evenwicht herstellen, wat resulteerde in een doelpoging voor Joeri na schitterend samenspel met Stijn. (11 min.) Even later trof onze tegenstander de paal, maar we toonden onze klauwen en konden zelf ook kansen afdwingen via Yani, Joeri en Thibaut. Na twintig minuten wedstrijd floot de scheidsrechter een strafschop in ons voordeel, nadat Joeri foutief gestuit werd. Joeri zelf trapte deze genadeloos binnen en bracht alzo de stand terug op gelijke hoogte. (1-1) In de 26 min.liepen we wederom op een dodelijke counter (2-1), maar toch toonden we karakter door snel de gelijkmaker te scoren via Yani, na een schitterende actie. (2-2) Ook nog  vermelden dat Thibaut even voordien de binnenkant van de paal had getroffen en Joeri bestraft werd met een gele kaart na een overigens sportieve eerste helft, waarin de betere uitgespeelde kansen toch voor onze jongens waren.
    In de tweede helft veranderde het spelbeeld en kwam Sint Lenaarts al snel op een 3-2 voorsprong. Naargelang de wedstrijd vorderde, diepten zij deze voorsprong verder uit tot 6-2. We konden nog milderen tot 6-3 nadat Stef een vrije trap van Niels in doel wist te deponeren. Een paar minuten voor het einde verscheen de eindstand op het bord (7-3).
    Een terechte overwinning voor Sint Lenaarts .
    We onthouden van deze wedstrijd vooral het goede van onze eerste helft en zullen de fouten van de tweede helft in de toekomst proberen te vermijden.

Spelers: Jari, Daan, Tuur, Geoffrey, Stef, Niels, Joeri, Stijn, Yani, Thibaut, Seppe, Joran

Doelpunten: Joeri (pen.), Yani, Stef

Scheidsrechter: Van Bouwel Jens

Afwezig: Jarno, Erwin, Glenn, Jolan

verslag: Walter.

05-08-2010
    Aanwezig: Jari, Daan, Stef, Stijn, Niels, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

05-08-2010 om 20:27 geschreven door wilfried

04-08-2010

Vandaag werd er getraind in de Blackheide. Na de opwarming werd er onder leiding van Walter en Erwin een duurloop gelopen, gevolgd door een intervaltraining. Als afsluiter werden er nog een aantal korte spurtjes gelopen.

Aanwezig: Jari, Jarno, Daan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

04-08-2010 om 00:00 geschreven door wilfried

03-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing St. Lenaarts - Zwarte Leeuw
    Zaterdag 07/08 spelen we onze eerste wedstrijd om 10.30 uur in St. Lenaarts. Samenkomst te Zwarte Leeuw om 09.15 uur.
    We zullen deze wedstrijd aanvangen zonder Jolan, Erwin, Jarno en Glenn. Deze 4 spelers zijn  in verlof.
    Joran en Seppe zullen met ons meevoetballen.

Scheidsrechter: VAN BOUWEL JENS(3)

03-08-2010 om 16:15 geschreven door wilfried