Foto
Foto
Trainer: Dirk Snoeys
Afgevaardigde: Peter Van Der Voort

Inhoud blog
  • Lode is 13 jaar geworden
  • Samenvatting april / slotwoord
  • Samenvatting Maart
  • Jarigen!!!
  • Samenvatting Februari
  • Samenvatting maand januari
  • trainingsnieuws
  • Trainingsnieuws
  • Info vorige week
  • Ian is 12 jaar geworden!
  • Training 13 en 15/11/2013
  • Cédric is 11 jaar
  • Training 6 en 8/11/2013
  • Fabrice is 12 jaar!
  • Training 29/10/2013
  • Training 23 en 25/10/2013
  • Training 9/10/2013
  • Training 2 en 4/10/2013
  • Uitslagen en stand
  • Training 25 en 27/09/2013
    agenda

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Zoeken in blog

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    hertenman
    www.bloggen.be/hertenm
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    cat4u
    www.bloggen.be/cat4u
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    achturencultuur
    www.bloggen.be/achture
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    kurt1957
    www.bloggen.be/kurt195
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    welcome
    www.bloggen.be/welcome
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    runninglady
    www.bloggen.be/running
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    belgiumkayakvisser
    www.bloggen.be/belgium
    Foto
    Foto
    Foto
    Provinciale Miniemen Zwarte Leeuw
    Seizoen 2013-2014
    01-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig nieuwjaar

     AAN ALLE BLOGLEZERS                                          

    GELUKKIG EN GEZOND
    2013!!!

    01-01-2013 om 15:02 geschreven door Dirk  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30/12/2012 Zaalvoetbal tegen de papa's
    Vorige zondag stond onze laatste activiteit van het jaar 2012 op het programma. Negen papa's waren bereid om tegen onze PU 13 een wedstrijd in zaal te spelen. Sporthal de Kuiperij in St. Jozef was de thuisbasis van een spetterende zaalvoetbalwedstrijd. Onze miniemen stonden zoals steeds tijdig op het veld en waren het balletje al aan het rondtikken. De papa's, uitgedost in het chelseablauw, hadden blijkbaar een iets langere tactische bespreking nodig . Iets over half zes begonnen we eraan. De talrijk opgekomen supporters hebben 2x 45 min. technische hoogstandjes, knappe combinaties maar ook enkele " bloopers " van hoog niveau mogen bewonderen . Seppe ( broer van Stef Peeraer ) had ik de opdracht gegeven om de score bij te houden. Hij had zeker zijn werk met streepjes zetten, want de wedstrijd eindigde op een 22 - 22 gelijkspel. Onze miniemen zijn blijkbaar ook goed getraind want nadien speelden ze nog een wedstrijdje onderling. Terwijl de papa's een dik verdiend douchke aan het nemen waren, zorgden de mama's ervoor dat de kantine omgetoverd werd in een eet- en drinkbar, zodat we achteraf nog konden napraten bij een natje en een droogje. Op deze manier hebben we op een intensieve en leuke manier het jaar 2012 afgesloten!!!
    De ploeg van de papa's: Peter G; Gert J; Gunter Sw; Peter V T; Rudi J; Dré Sn; Bart L; Bart P; Paul S.
    De ploeg van de PU13: Stef; Sebastiaan; Sverre; Matthias; Jasper DC; Daan Sw; Tom; Nikas; Jasper J; Daan Sn; Remko.
    Afwezig: Dieter; Toon; Michiel.

    NIET VERGETEN: Woensdag 2/01 en Vrijdag 4/01 trainen we in de voormiddag, telkens van 10.00u. tot 11.30u.

    01-01-2013 om 14:50 geschreven door Dirk  


    Categorie:Wedstrijden
    31-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaalvoetbaltornooi Malle 27/12/2012
    Vorige donderdag speelden onze jongens het jaarlijkse voetbaltornooi in zaal te Malle. De spelersgroep werd in 2 ploegen verdeeld. De jongste spelers kwamen in de voormiddag in actie, de 2dejaars moesten in de namiddag aan de bak. Wegens het ontbreken van enkele spelers, Sebastiaan, Sverre, Toon ( vakantie ) en Dieter ( ziek ), heb ik beroep gedaan op enkele spelers van de PU 11. Ruben, Dries, Jens en Rik kwamen onze eerstejaars versterken, waarvoor dank!! De eerste wedstrijd van het tornooi speelden we tegen onze clubgenoten van trainer Benny. Het was voor alle spelers even wennen aan de omstandigheden. Onze jongens wonnen na een gelijk opgaande wedstrijd met het kleinste verschil. Daarna speelden we nog 2x tegen Wuustwezel en 2x tegen Malle. Enkel de zaalvoetballers van Club 80 Malle waren voor ons een maatje te groot. Een dikke pluim voor deze jonge ploeg, wetende dat de tegenstanders 1 of zelfs 2 jaar ouder is. Knap gedaan!!!Vanaf 14.00u. begon het tornooi voor onze 2dejaars. Hier was het niveau van een ander kaliber. Met zaalvoetbalploegen zoals het West-Vlaamse Pipa Oedelgem ( Elitespelers van Cercle en Club Brugge ), Kras Antwerpen ( Elitespelers van Anderlecht en PSV ), het plaatselijke Club 80 Malle ( die het zaalvoetbal al gewoon zijn en met onze ex-leeuw Stef Rombouts in doel ) en de Nationale miniemen van Antwerp als tegenstanders, wisten we dat het een zware namiddag ging worden. Het belangrijkste dat ik de jongens meegaf, was goed in organitatie spelen, ook bij achterstand blijven voetballen maar vooral genieten van het spelletje. Onze tweede jaars hebben dan ook gevochten als leeuwen en bij momenten toch ook knappe acties laten zien. De eerste 4 wedstrijden kwamen we telkens een stapje te kort, maar speelden we zeer verdienstelijk. Voor onze laatste match tegen Antwerp1, haalden onze mannen nog eens alles uit de kast met een 1-1 gelijkspel als gevolg. Het belangrijkste voor de groep en voor mezelf is dat we de uitdaging zijn durven aangaan om tegen ploegen van dit soort kaliber te spelen. Alle spelers heben het keigoed gedaan en zowel voor- als namiddag hebben we, weer veel bijgeleerd!!

    31-12-2012 om 14:59 geschreven door Dirk  


    Categorie:Wedstrijden
    25-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toon Martens wordt 11 jaar
                          PROFICIAT
                              TOON
                           MET JE 11de VERJAARDAG!!!!

    25-12-2012 om 23:10 geschreven door Dirk  


    Categorie:Spelers
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingsnieuws
    Sorry, maar door de drukke kerstperiode en het verlengd vakantieweekend, heb ik het voetbal even links laten liggen en heb ik nog geen berichtgeving kunnen doen van onze laatste training van dit kalenderjaar. Vorige woensdag 19/12, trainden we nog eens op het veld. Op deze ontspannen training mochten de spelers hun mening geven over het voetbalseizoen tot nu toe, tijdens een toerke rond het veld. Er werd ook over school en hobby's gebabbeld. Er waren 13 spelers aanwezig, dit betekende voor mij dus 13 toeren ( weliswaar rustig )lopen. Maar dit had ik er wel voor over, het waren positieve gesprekken en dat iedereen zich goed voelt in de groep werd nogmaals bevestigd. Nadat iedereen aan bod was gekomen speelden we nog een wedstrijd van 40 min. 7 tegen 7. ( na zo een opwarming kon ik het niet laten om zelf nog eens mee te doen ). Sebastiaan was de enige afwezige ( muziekschool ), maar  kon toch tijdig de groep vervolledigen om na de training fritten te eten in het jeugdlokaal. Inmiddels is kerstmis gepasseerd en staat onze volgende opdracht voor de deur. As. donderdag 27/12 spelen onze jongens een zaalvoetbaltornooi in Malle. De 1e jaars spelen in de voormiddag (9u - 14u.) en de 2de jaars spelen in de namiddag ( 14u - 19u.). Het vertrek is voorzien om 8.15u ( 1ejaars ) en 13.40u ( 2dejaars ) op de parking van ZWL. Het volledige wedstrijdschema vind je op de site van KFC Zwarte Leeuw.
    En natuurlijk ook nu ALLE SUPPORTERS OP POST!!!

    25-12-2012 om 00:00 geschreven door Dirk  


    Categorie:Training
    18-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingsnieuws
    Omwille van de examens werd er vorige woensdag niet getraind. Op vrijdag hebben we met 12 spelers weer een uur intensief in zaal getraind, Stef ( muziekschool ) en Daan Sw. ( individuele revalidatietraining met pa Gunter ) waren er niet bij. Door de afgelasting vorig weekend trainden we op zondagmiddag ook een uur in zaal De Kuiperij te St Jozef. Op deze manier werd aan onze blokkers ook een uurtje ontspanning gegund. Het was wel een primeur, want voor het eerst dit seizoen had ik de voltallige spelerskern op training. 14 spelers, dat wil dus zeggen dat onze kapitein, Daan Sw., zo goed als hersteld is van zijn enkelblessure. Uitgezonderd de laatste 10 min. heeft Daan de volledige training meegespeeld. Goed nieuws dus voor het vervolg van het seizoen. Hopelijk blijven we nu gespaard van blessures. We hadden zelfs een gastspeler op deze zaaltraining. Onze doelman van vorig seizoen en tegenwoordig de nummero uno van de Nat. U13 van Hoogstraten kwam nog eens een keertje met de Toppers van de Prov. U13 van Zwarte Leeuw meespelen.Na een pittige match en een goei douchke konden onze jongens weer in de boeken vliegen.

    18-12-2012 om 00:00 geschreven door Dirk  


    Categorie:Training
    10-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplossing pronostiek ( 12 ) en klassement
    Door de afgelasting van de wedstrijd Zwarte Leeuw - Antonia waren er ditmaal maar 4 punten te verdienen. Geen enkele speler behaalde het maximum, maar wel negen spelers met een 3 op 4.
    1) Standard - Charleroi    1
    2) KV Mechelen - Lokeren    1
    3) Kortrijk - Zulte Waregem    2
    4) Beerschot - Club Brugge    2
    5) Zwarte Leeuw - Antonia    Afg.

    STAND NA 12 SPEELDAGEN: 
    1) Jasper DC; Daan Sw; Remko   30 punten.
    2) Matthias   28 p.
    3) Sebastiaan; Tom; Jasper J; Michiel   27 p.
    4) Sverre   26 p.
    5) Stef   25 p.
    6) Daan Sn.   23 p.
    7) Toon   19 p.
    8) Nikas   15 p.
    9) Dieter   14 p.

    Het beloofd weer een spannende pronostiekcompetitie te worden. Drie koplopers met 30 punten, op de hielen gezeten door een sterk achtervolgende groep. Toon, Nikas en Dieter moeten de rol een beetje lossen, maar geven zich nog niet gewonnen  

    10-12-2012 om 23:44 geschreven door Dirk  


    Categorie:Pronostiek
    09-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingsnieuws
    Wegens de winterse toestanden, waren de speelvelden onbespeelbaar en dus geen veldtraining. Dan maar de zaal ingedoken. Afgelopen donderdag speelden we in de sportzaal van Mariagaarde tegen de zaalvoetbalploeg van het plaatselijke Club 80 Malle. Zaterdag trainden we in de sporthal van Sint Jozef. Van 16.00u tot 17.00u. was de Kuiperij het decor voor een uurtje zaalvoetbal. Op deze manier hebben onze spelers afgelopen week toch weer hun beweging gehad en intensief met het voetbalspelletje bezig geweest. Wegens de examenperiode wordt er woensdag 12/12 niet getraind, voor de vrijdagtraining zullen we de weersvoorspellingen nog even moeten afwachten.

    09-12-2012 om 11:15 geschreven door Dirk  


    Categorie:Wedstrijden
    05-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sfeerbeelden ZWL-Olympic Deurne
    met dank aan fotografe Chris Meeusen

































    05-12-2012 om 21:06 geschreven door Dirk  


    Categorie:Wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmatch Zwarte Leeuw - Antonia
                                             AANDACHT !!!   AANDACHT !!!
          ZATERDAG 8 DECEMBER 2012 OM 20.00UUR.
                                    TOPWEDSTRIJD 
                      ZWARTE LEEUW - ANTONIA
    Op zaterdag 8/12/2012 om 20.00u speelt onze eerste ploeg de topper tegen Antonia. Antonia telt momenteel 33 punten, Zwarte Leeuw 32 punten. Bij een overwinning sluit Zwarte Leeuw de heenronde af als leider  en wordt dan bijgevolg herfstkampioen in eerste Provinciale!!
    Het jeugdbestuur doet een oproep aan alle jeugdspelers om onze eerste ploeg te komen aanmoedigen met vlag en toeters!!

    ALLE SUPPORTERS OP POST EN LAAT DE LEEUW MAAR BRULLEN !!!!

    TOT ZATERDAG.

    05-12-2012 om 17:52 geschreven door Dirk  


    Categorie:Intermezzo
    03-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Zwarte Leeuw – Olympic Deurne (02/12/2012)
    Zondag stond de eerste match van de terugronde tegen Olympic Deurne op het programma.

    Tom en Remko (terug uit blessure) startten vandaag op de bank. Daan Sw is nog geblesseerd.

    We beginnen sterk aan de wedstrijd, zetten direct de druk hoog, wat na 5 minuten resulteert in een mooie combinatie van Michiel naar Toon die op zijn beurt mooi binnentrapt en de score opent.
    We blijven in het begin van de wedstrijd het spel domineren, en vooral op het middenveld (Sverre, Nikas, Michiel, Daan Sn en Jasper J) proberen we in de duels Olympic te beletten om tot combinaties te komen. Ook achteraan blijven we goed georganiseerd (Jasper, Matthias, Sebastiaan en Dieter).
    Rond de 10de minuut dwingen we 2 hoekschoppen af. Op beide krijgt Sebastiaan kans om aan te leggen (eerste keer met de voet, tweede keer met het hoofd), echter zonder succes.

    Olympic komt vervolgens wat meer in de wedstrijd, maar het is wachten tot minuut 22 alvorens ze echt een gevaarlijk kans kunnen afdwingen. Een speler van Olympic komt alleen voor Stef die op zijn beurt met een 'magistrale' save de netten leeg houdt.

    Kort voor rust komt Toon bijna een 2de keer tot scoren.

    Ruststand : 1-0

    Na de rust vallen Tom en Remko in voor Nikas en Sverre. Sebastiaan schuift een plaatsje naar voor als verdedigende middenvelder.
    Wat dan volgt is een 'Tom'-moment. Op 2 minuten slaagt hij erin om achteraan bij Olympic te bal te ontfutselen en 2 maal te scoren.
    In de 38ste minuut is er alweer een mooie combinatie tussen Michiel en Toon maar deze kans gaat naast.

    Olympic strijdt voor wat het waard is, en niet tegenstaande ze onderaan het klassement gerangschikt staan, kunnen ze af en toe toch wat (halve) kansen en hoekschoppen afdwingen.
    In minuut 52 komen ze alleen voor doel en kunnen de aansluitingstreffer scoren.

    We blijven echer geconcentreerd en het is Nikas die 5 minuten voor tijd, na een mooie pas van Tom de eindstand vastlegt : 4-1.

    Mooie wedstrijd, jongens !


    03-12-2012 om 22:06 geschreven door Peter  


    Categorie:Wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste seizoenshelft - een korte terugblik
    Even een terugblik op het seizoen tot dusver.

    Na een zeer sterke voorbereiding in augustus hebben we zeker onze seizoenstart niet gemist.
    Het niveau in de ploeg zit goed en bij momenten hebben we echt wel knap voetbal laten zien. Er is een duidelijk evolutie in het spelbeeld tov het begin van het seizoen. Mooi positiespel en knappe combinaties zijn voor een groot stuk de verdienste van Dirk.
    Ook tegen de sterkste ploegen van de reeks hebben we sterke prestaties neergezet en we zijn op geen enkel moment 'van de mat' gespeeld.
    Intussen staan we op een zeer mooie 4de plaats in het klassement en zullen we er alles aan doen om tijdens de 2de seizoenshelft minstens even goed te doen. Laten we niet vergeten dat het voor de meesten onder ons het eerste jaar is dat ze op provinciaal niveau spelen en dat het voor de 1ste jaars het eerste seizoen op een 'groot' veld.

    Deze mix van eerste en tweede jaars werkt prima en intussen kent iedereen zijn vaste stek op het veld. Via de wekelijkse 'feuille' weet ik dat we één van de weinige ploegen in de reeks zijn met een evenredige verdeling tussen 1ste en 2de jaars.
    Spijtig genoeg zijn we niet gespaard gebleven van de nodige blessures (Jasper DC, Dieter, Remko, Matthias, Daan Sw, ...); hopelijk hebben we in dat opzicht meer geluk tijdens de teugronde.

    Ook het feit dat we voor alle spelers een oudercontact hebben kunnen houden, geeft aan dat ook de ouders op een positieve manier met de hobby van zoonlief bezig zijn.

    Dirk en ikzelf hebben er het volste vertrouwen in dat de ploeg ook tijdens de terugronde alles van zichzelf zal geven.

    03-12-2012 om 21:40 geschreven door Peter  


    Categorie:Intermezzo
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplossing pronostiek ( 11 )
    Het was blijkbaar gene gemakkelijke .
    1) Club Brugge - KV Mechelen    X
    2) Charleroi - Kortrijk    1
    3) Lierse - Bergen    2
    4) Lokeren - RC Genk    2
    5) Hamme - Hoogstraten    X

    03-12-2012 om 19:33 geschreven door Dirk  


    Categorie:Pronostiek
    02-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 30/11/2012

    Negen spelers aanwezig op de vrijdagtraining: Sebastiaan; Sverre; Matthias; Jasper DC; Dieter; Tom; Jasper J; Daan Sn; Remko.
    Afwezig: Daan Sw. ( gekwetst ); Michiel ( ziek ); Nikas; Toon en Stef.
    Remko is hersteld van zijn liesblessure en is terug inzetbaar.

    02-12-2012 om 14:59 geschreven door Dirk  


    Categorie:Training
    29-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 28/11/2012
    Na een trainingsweek met meer fysiek gerichte oefeningen, vandaag terug meer tickie-tackie oefeningen. Tussendoor stond vandaag ook de 800 meter looptest op het programma. De 12 aanwezige spelers: Stef; Sebastiaan; Sverre; Matthias, Jasper DC; Dieter; Tom; Jasper J; Toon; Daan Sn; Remko; Michiel gingen er vollen bak voor.
    Afwezig: Daan Sw ( gekwetst ) en Nikas ( Provinciale selectie ).

    29-11-2012 om 11:28 geschreven door Dirk  


    Categorie:Training
    26-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplossing pronostiek ( 10 )
    Weer veel dezelfde oplossingen, maar nu was de balans positief. Maar liefst zes spelers met een volledig juiste inzending!!
    1) Standard - Lierse    1
    2) Bergen - Lokeren    2
    3) AA Gent - Zulte Waregem    2
    4) Beerschot - Anderlecht    2
    5) Club Brugge - Charleroi    1

    26-11-2012 om 11:42 geschreven door Dirk  


    Categorie:Pronostiek
    25-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 23/11/2012
    Zoals afgesproken, ook vandaag enkele fysiek gerichte oefeningen. Om deze oefeningen toch aangenaam te houden voor de spelers steeds in combinatie met balvaardigheden. Negen spelers hebben vandaag weer het beste van zichzelf gegeven: Sverre; Matthias; Jasper DC; Dieter; Tom; Jasper J; Toon; Daan Sn; Michiel.
    Afwezig: Daan Sw en Remko ( beiden gekwetst ); Stef; Sebastiaan en Nikas.
    Zaterdagvoormiddag zijn we met de spelersgroep het zwerfvuil in Rijkevorsel mee gaan helpen ophalen. Speciale dank aan Peter G; Peter VDV; Heidi en Hella om onze jongens mee te begeleiden. MERCI!!

    25-11-2012 om 14:15 geschreven door Dirk  


    Categorie:Training
    22-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 21/11/2012
    Twaalf spelers aanwezig op deze pittige training met passing en vrij lopen in de open ruimte als thema. Omdat het zondag geen voetbal is, heb ik deze week ook enkele fysieke oefeningen op het programma staan . Om een even goede terugronde te spelen als de heenronde, zullen we techniek , fysiek en een gezonde positieve winnaarsmentaliteit zeker nodig hebben. Goed blijven trainen is dus de boodschap !! Aanwezig: Stef; Sebastiaan; Sverre; Matthias; Jasper DC; Dieter; Tom; Nikas; Jasper J; Toon; Daan Sn; Michiel.
    Afwezig: Daan Sw. en Remko ( beiden gekwetst ).
    Vrijdagavond nog een stevige training en zaterdagvoormiddag gaan we met de spelersgroep en enkele bereidwillige ouders mee het zwerfvuil ophalen. Alle medewerkers worden om 8.00u. op de parking van Zwarte Leeuw verwacht.
    Alvast Bedankt!! 

    22-11-2012 om 10:19 geschreven door Dirk  


    Categorie:Training
    19-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oplossing pronostiek ( 9 ) en stand
    In deze 9de opgave, heel veel dezelfde oplossingen met als gevolg dat alle spelers een 2 op 5 haalden.
    1) Lierse - AA gent    1
    2) Cercle Brugge - RC Genk    1
    3) Zulte Waregem - Standard    X
    4) Anderlecht - KV Kortrijk    1
    5) Lokeren - Beerschot    1

    De stand na 9 speeldagen:
    1) Matthias 22 punten.
    2) Daan Sw. 21 pt.
    3) Tom en Remko 20 pt.
    4) Stef; Sebastiaan; Jasper DC;Michiel 19 pt.
    5) Sverre; Jasper J 18 pt.
    6) Toon 16 pt.
    7) Nikas en Daan Sn. 15 pt.
    8) Dieter 9 pt.

    19-11-2012 om 12:06 geschreven door Dirk  


    Categorie:Pronostiek
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte Leeuw - Retie 18/11/2012
    Nadat we op zaterdagavond met de spelersgroep en enkele papa's naar de wedstrijd Lierse - AA gent waren gaan kijken, stond op zondag de vriendschappelijke wedstrijd tegen onze leeftijdsgenoten uit Retie op het programma. De U13 van Retie spelen in de andere Provinciale reeks en staan net zoals wij, rond de vierde plaats geklasseerd. Omdat ik in Lierse had gemerkt dat de hoofdtrainer het praktische gedeelte aan zijn assistenten overlaat, had ik de gekwetste Remko gebombardeerd tot hulptrainer. Een deel van de opwarming was dus voor Remko, het tactische gedeelte had ik voordien al op het bord in schema gezet. Doordat Remko, Daan Sw ( beiden gekwetst ) en Dieter ( familiebrunch ) niet speelden, moest ik beroep doen op 2 enthousiaste spelers van de A-miniemen. Stef en Stijn waren de spelers van dienst, waarvoor dank!! Ook onze afgevaardigde, die met zijn benen onder tafel zat, werd vervangen door Dolf. Ook hiervoor nen dikke merci!! Wegens het ontbreken van onze verslaggever, Peter, is het wedstrijdverslag kort en bondig.We speelden tegen een sterk voetballende tegenstander en onze verdedigers hadden hun handen vol met de snelle aanvallers van Retie. De ruststand was 1 - 1 dankzij een doelpunt van Nikas. De vervangingen vandaag waren gericht op de centrale driehoek, dit vraagt wel wat aanpassing voor de spelers maar kan zeker geen kwaad in het leerproces. In de tweede helft scoorden beide ploegen nog tweemaal ( Toon en Michiel ). 3 -3 eindstand dus, in deze boeiende en zeer leerrijke wedstrijd. Ook nog speciale dank aan Wim Verdonck, die deze sportieve match leidde!!
    Iedereen heeft vandaag weer keihard gewerkt en dat gaan we deze week op training ook weer doen. Volgende zondag is er voor onze ploeg geen voetbal zodat we goed kunnen recupereren en klaar zijn voor de terugronde van dit voetbalseizoen.

    19-11-2012 om 11:47 geschreven door Dirk  


    Categorie:Wedstrijden


    Klik hier voor meer gratis plaatjes



    Uitslagen en standen Zwarte Leeuw
  • Prov U17
  • Gew U17
  • Prov U15
  • U15 A
  • U15 B
  • Prov U13
  • U13 A
  • U13 B

  • Categorieën
  • Activiteiten (59)
  • Afspraken (1)
  • Intermezzo (46)
  • Interview (1)
  • Kalender (4)
  • Ploeg in de kijker (8)
  • Pronostiek (72)
  • Spelers (123)
  • Training (246)
  • Wedstrijden (375)
  • Ziekenboeg (21)


  • BEKIJK AL DE FILMPJES OP ONDERSTAANDE LINK
    Mijn filmpjes
  • you tube

  • Voor de 14-daagse weersverwachting.
    Klik op Rijkevorsel en selecteer 14 daagse.


    Het weer in Rijkevorsel
    Archief per maand
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010

    Gastenboek
  • Klop klop een bezoekje Wilfried
  • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
  • goede morgen
  • leuke blog
  • sudoku

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Laatste commentaren
  • oyFK (christian louboutin canada)
        op Interview met Gert Martens
  • NWEV (discount air max)
        op Zwarte Leeuw - Retie 18/11/2012
  • U13 leeuwen (kurt)
        op Samenvatting maand januari
  • spoedig herstel! (walter)
        op Training 2/11/2012
  • verjaardag (matthias)
        op Jasper Jochems wordt 12jaar
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Mijn favorieten
  • Afgelastingen
  • U13 Hoogstraten VV
  • Club Brugge
  • KFC Zwarte Leeuw
  • E-card
  • voetbaltraining
  • Lokale tijd per land

    Over mijzelf
    Ik ben Wilfried Rombouts
    Ik ben een man en woon in Rijkevorsel (België) en mijn beroep is Bediende bij Acros Organics in Geel.
    Ik ben geboren op 01/04/1971 en ben nu dus 53 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Jeugdcoördinator en Secretaris bij KFC Zwarte Leeuw..
    Iedereen wint graag. Maar het plezier en een goede sfeer tussen de jongens en tussen de ouders primeert.
    AANTAL BEZOEKERS TEGELIJK ONLINE:



    Een interessant adres?

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs